Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΡΜΙ!!!


Elastic girl (6.0 Mb)

KAΠΟΙA ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΙΚΑΠ

ΠΡΙΝ ΠΙΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΤΟ ΤΟΥ !!ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!


KANTE KLIK ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
Ξέρετε τι αντιπροσωπεύει ο αριθμός ;
Υποθέσατε ότι είναι για την ανακύκλωση;
Λοιπόν κάνετε λάθος!!!!!!
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ .....

1) Πολυαιθυλένιο terephalate (PET)
2) Πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE)
3) Πολυβινυλικό χλωρίδιο Unplasticised (UPVC) ή πλαστικοποιημένο πολυβινυλικό χλωρίδιο (PPVC)
4) πολυαιθυλενίου χαμηλής πυκνότητας (LDPE)
5) Πολυπροπυλένιο (PP)
6) Πολυστυρόλιο (CP) ή εκτάσιμο πολυστυρόλιο (EPS)
7) Άλλο, συμπεριλαμβανομένου νάυλον και ακρυλικού

Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι πολλά από τα χρησιμοποιούμενα πλαστικά είναι τοξικά και οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν ένα πλαστικό μπορούν να περάσουν από το πλαστικό και στο τρόφιμο/ποτό.
Σκεφτείτε το, πόσες φορές έχετε ή ένας φίλος σας είπε «δεν συμπαθώ αυτό, έχει γεύση σαν πλαστικό μπουκάλι .....»
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ
Τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ είναι τα Νο: 3, 6, και 7 !!!
ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ αν βρισκονται στον πάτο του μπουκαλιού !!!


Ελέγξτε αυτό το διάγραμμα που αναλύει το πλαστικό, τις χρήσεις και τη χημική παρασκευή του
(βρίσκω το #7 λίγο τρομακτικό)


ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ την επαναχρησιμοποίηση των πλαστικών μπουκαλιών ΑΜΕΣΩΣ !!!

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣ...

ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 10.0000.000 ΛΕΞΕΙΣ

Τι έγινε έχουμε μπαράζ σεισμών?

Σεισμός στη Σάμο η σεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έγινε στις 11:18 το πρωί
Ινδονησία: Σεισμική δόνηση 6 Ρίχτερ σήμερα στις 12:21 ώρα Ελλάδας στη νότια Σουμάτρα στην Ινδονησία.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Το σφύριγμα της νήσου La Gomera

Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο είναι το La Gomera, ένα μικρό νησί στα Κανάρια, όπου οι άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους, από μίλια μακριά με μία από τις πιο ασυνήθιστες γλώσσες του κόσμου:Εχει ένα λεξιλόγιο που περιλαμβάνει πάνω από 4.000 λέξεις, Είναι στα πρόθυρα της εξαφάνισης από την δεκαετία του 1990, η Gomerans έκαναν μια συντονισμένη προσπάθεια γιά αναβιώσει τη γλώσσα τους, προσθέτοντας την στο πρόγγραμα εκμάθησις του σχολείου. Σήμερα 3.000 μαθητές βρίσκονται στη διαδικασία της μάθησης της.

Στον εισαγγελέα για τα κορίτσια που χάθηκαν...

Στον εισαγγελέα Λάρισας θα οδηγηθούν το πρωί οι δύο ιδιοκτήτες καθώς και ο υπεύθυνος πισίνας της ιδιωτικής κατασκήνωσης «Εξερευνητές» στη Λάρισα, όπου το απόγευμα της Παρασκευής πνίγηκαν δυο κοριτσάκια εννέα ετών.

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης της κατασκήνωσης, η 42χρονη σύζυγός του, αλλά και ο ναυαγοσώστης, 41 ετών, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή.

Η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στις σορούς των παιδιών επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος των άτυχων κοριτσιών οφείλεται σε πνιγμό.
Hellenic Business

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ



ΑΠΟ http://tolimeri.blogspot.com

ΑΛΒΑΝΙΑ:Καταγγελία του ΚΕΑΔ-Ομόνοια περιοχής Αργυροκάστρου




Από την εκλογική επιτροπή του ΚΕΑΔ-Ομόνοια,της περιοχής του Αργυροκάστρου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση-καταγγελία:

Φέρνουμε σήμερα ενώπιον της κοινής γνώμης την τελευταία γελοία πράξη της εκλογικής κωμωδίας του ΔΚ, με ηθοποιό τον Περιφερειακό Διευθυντή Παιδείας κ. Βασίλη Μούκα. Μην διαθέτοντας ούτε το ελάχιστο στοιχείο επαγγελματικής δεοντολογίας, σήμερα, Παρασκευή, 19 Ιουνίου, επιχείρησε να προσβάλει μαζικά τους δασκάλους και καθηγητές της περιοχής της Δροπόλεως, ασκώντας ψυχολογική βία αδικαιολόγητη.Τους συγκέντρωσε στη Γράψη, όχι για να συζητήσουν την έλλειψη οποιουδήποτε θετικού βήματος αυτή την τετραετία υπό τη δική του διοίκηση, για την παιδεία της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, στη σχολική υποδομή ή στην ουσία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αλλά για να ασκήσουν πίεση ούτως ώστε στις επικείμενες εκλογές να ψηφίσουν Δημοκρατικό Κόμμα.Είναι εντελώς εκτεθειμένη αυτή η συνάντηση με την παρουσία του πρώην Περιφερειάρχη κ. Σπύρο Ξέρα, υποψήφιο του ΔΚ, ο οποίος είναι ηθικός και κατά το νόμο υπεύθυνος για όλη αυτή την καθυστέρηση που διαπιστώνεται και την στασιμότητα της παιδείας για την Εθνική Ελληνική κοινότητα, καθώς και τις φοβίες που συστηματικά εκδηλώνει ο πολιτικός φορέας με τον οποίο πολιτεύεται για την διεύρυνση και εμβάθυνση της παρεχόμενης στην μητρική Ελληνική γλώσσα παιδεία.Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να βεβαιώσουμε τους αξιοσέβαστους εκπαιδευτικούς μας ότι ΚΕΑΔ και ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίσουμε με δύναμη και επιμονή να είμαστε στο πλευρό τους όχι απλώς για να κρατούνται εν ενεργεία οι θέσεις εργασίας τους αλλά για τη συνεχή βελτίωση του συστήματος μετεκπαίδευσης τους και εκσυγχρονισμού του πνεύματος στα σχολεία της ΕΕΜ. Σε ότι αφορά αυτούς που επιχείρησαν μ’ αυτό τον τρόπο να προσβάλουν τους εκπαιδευτικούς μας, απειλώντας τους με απολύσεις, είμαστε πεπεισμένοι ότι την απάντηση θα τη λάβουν στις 28 Ιουνίου. Διότι εάν στους δασκάλους και στα σχολεία μας δεν εμπνέουμε πνεύμα ελευθερίας, πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, προηγμένης δημοκρατίας και με αρχές, σ’ αυτή την περίπτωση όλη μας η κοινωνίας είναι εκτεθειμένη στον κίνδυνο ολοκληρωτικών αντιλήψεων.
Αναρτήθηκε από epirusgate.blogspot.com

ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΥΠ.ΕΞ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ


ΒΡΕΘΗΚΕ ΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ Η...ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ!

Τα γυρίζουν τώρα οι Σκοπιανοί με το αεροσκάφος του υπουργού Εξωτερικών της FYROM, που επρόκειτο να μεταφέρει τον Αντ. Μιλοσόσκι στην Κέρκυρα, ανακοινώνοντας ότι το κρατικό αεροσκάφος με τα διακριτικά της «Μακεδονίας» χάλασε και βρίσκεται σε διαδικασία επισκευής.
Μπορεί πράγματι μία βλάβη να λύνει ένα διπλωματικό πρόβλημα, αλλά οι συζητήσεις στην Ελλάδα για το εάν έπρεπε ή δεν έπρεπε η κυβέρνηση να επιτρέψει κατ’ εξαίρεσιν την προσγείωση του κρατικού αεροσκάφους των Σκοπίων σε ελληνικό έδαφος συνεχίζονται.

Υπενθυμίζει ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας και οι ελληνικές διπλωματικές αρχές, στις 13 Ιουνίου 2008, επί της ουσίας δεν δέχθηκαν την πραγματοποίηση επίσκεψης του πρώην προέδρου της FYROM στην Ελλάδα κ. Mπράνκο Τσερβένκοφσκι, εξαιτίας της πρόθεσής του να χρησιμοποιήσει κρατικό αεροσκάφος της χώρας του, που έφερε το “συνταγματικό” της όνομα». Καταγγέλλει μάλιστα ως «απολύτως επιζήμιο για τη χώρα να σπαταλιούνται τα διπλωματικά της όπλα και να δημιουργούνται αρνητικά προηγούμενα προκειμένου να υπηρετηθούν το προσωπικό γόητρο και οι δημόσιες σχέσεις του κ. πρωθυπουργού και της κ. υπουργού Εξωτερικών».

Έχουμε ...ικανούς συνοριακούς φύλακες...


Αρκούδα επιτέθηκε σε 42χρονο στη Φλώρινα. | Trikala Bloggers

Με εκδορές στον ώμο και στο κεφάλι νοσηλεύεται -εκτός κινδύνου- στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φλώρινας, 42χρονος λαθρομετανάστης από την Αλβανία που δέχθηκε επίθεση από θηλυκή αρκούδα, σε δασική έκταση κοντά στο χωριό Τρίγωνο του δήμου Πρεσπών στη Φλώρινα. Ο 42χρονος εισήλθε παράνομα στη χώρα μας, μαζί με δύο άλλους νεαρούς ομοεθνείς του, διασχίζοντας όλοι τους πεζή τα δύσβατα ορεινά περάσματα της ελληνοαλβανικής μεθορίου.
Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό συνέβη χθες στις 9.30 το βράδυ. Την ώρα που οι τρεις λαθρομετανάστες έκαναν ολιγόλεπτη στάση κοντά στο χωριό Τρίγωνο, ξεπετάχτηκε μία καφέ αρκούδα μαζί με το αρκουδάκι της. Η αρκούδα, αισθανόμενη ότι απειλείται από την παρουσία των ανθρώπων, επιτέθηκε στον 42χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει με τα νύχια στον ώμο και στο κεφάλι. Μετά το περιστατικό το ζώο εξαφανίστηκε, ενώ στην περιοχή έσπευσαν λίγο αργότερα αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Φλώρινας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 42χρονος δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η υγεία του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και πιθανότατα αύριο να πάρει εξιτήριο.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία για την απέλαση των αλλοδαπών στη χώρα προέλευσής τους.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος», εθελοντής της οποίας επισκέφθηκε την περιοχή όπου έγινε το συμβάν. Όπως υποστήριξε εκπρόσωπος του «Αρκτούρου», στη συγκεκριμένη περιοχή ζουν αρκετές αρκούδες, καθώς πρόκειται για ιδανικό βιότοπο για το συγκεκριμένο ζώο.


Τουλάχιστον τα σύνορά μας τα φυλάνε...οι αρκούδες!
Αθηναίος

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

Τεχεράνη (Reuters) - Οι υποστηρικτές του ηττημένου προεδρικού υποψήφιου Mirhossein Mousavi θα αποφασίσουν σήμερα Σάββατο εάν θα αψηφήσουν μία αυστηρή προειδοποίηση από την αρχή αρχή του Ιράν ώστε να προβούν σε μια νεα μαζική διαμαρτυρία όπου θα αμφισβητούνται οι εκλογές!..WASHINGTON (Reuters) - Περίπου 26 άμαχοι σκοτώθηκαν κατά τις υπό την ηγεσία των ΗΠΑ αεροπορικές επιδρομές εναντίον του δυτικού Αφγανιστάν στις αρχές Μαΐου, ανέφερε ο στρατός των ΗΠΑ σε μία έρευνα η οποία καταγράφει πολύ λιγότερους θανάτους απ΄ό,τι άλλες εκτιμήσεις, αναγνώρισε ωστόσο πως είναι πιθανόν ο αριθμός των νεκρών να είναι μεγαλύτερος.!..WASHINGTON (Reuters) - Ο Προέδρος Barack Obama προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία για να την ειρήνη μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων, είπε ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Hosni Mubarak κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στον Λευκό Οίκο χθες!...UNITED NATIONS (Reuters) - Μια επιτροπή κυρώσεων του ΟΗΕ εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει στην μαύρη λίστα μια σειρά από εταιρείες της Βορείου Κορέας για την υποστήριξη τους στο πρόγραμμα της Πιονγκγιάνγκ των πυρηνικών πυραύλων!...PARIS (Reuters) - Η Air France θα αποζημιώση μέσω των ασφαλιστικών εταιρειών τις οικογένειες των θυμάτων της συντριβής της 1η Ιουνίου κατά την οποία 228 άτομα έχασαν τη ζωή τους, δήλωσε χθες ανώτατο διοικητικό στέλεχος της εταιρείας !...LIMA (Reuters) - Η παραγωγη Κοκαΐνης αυξάνεται ταχύτερα στο Περού και τη Βολιβία, που αποτελεί και οδόν εξόδου προς τον υπόλοιπο κόσμο δήλωσαν χθες αξιωματούχοι του ΟΗΕ!..New York Reuters...Το Ακυρωτικό Δικαστήριο στην Αργεντινή επιβεβαίωσε την ακύρωση της προεδρικής χάρης που είχε δοθεί το 1990 στον πρώην δικτάτορα Χόρχε Βιντέλα, ο οποίος είχε κριθεί ένοχος για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας (1976-1983), έγινε γνωστό την Παρασκευή από δικαστική πηγή!...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚ (ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ) ΜΑΝΑΣ?

Ανώνυμοι έλληνες ρατσιστές....



Ο ανώνυμος έλλην ρατσιστής, πιστεύει ότι για όλα φταίνε οι μετανάστες.

Για τον έλληνα ρατσιστή και δη ανώνυμο, ο μετανάστης :
- του παίρνει τη δουλειά
-του τρώει το ψωμί
-τον κλέβει
-τον σκοτώνει
-του πηδάει τη γυναίκα
-του πηδάει την κόρη
-παντρεύεται ο άντρας της την αλλοδαπίτα και του τρώει την περιουσία αυτή η ξύπνια τσούλα

Άρα:
Ο μετανάστης είναι πολύ έξυπνος, και πρέπει εσύ βλαμμένε που τα νομίζεις αυτά, να τον κάνεις παρέα για να μάθεις τίποτα και να τα κάνεις και συ.


ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!


Ανφιβάλει κανείς γι'αυτό?Οπως βλέπετε στην φωτογραφία ο κακός ο λύκος δεν έφαγε την κοκκινοσκουφίτσα,αλλά συνέβη το εντελώς αντίθετο,ή κοκκινοσκουφίτσα έφαγε τον κακό τον λύκο.Κοιτάξτε πως έγινε ΘΗΡΙΟ.Γιατί μας παραμυθιάζουν συνεχώς δεν μπορώ να το καταλάβω αφού στην εποχή που ζούμε είναι δύσκολο να μην μαθευτεί κάτι που είναι ψέματα.

ΟΥΤΕ ΘΗΛΥΚΙΑ ΓΑΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΟΣ!!