Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ


ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ Airbus A380 27/4/2008



ΟΙ BEE GEES ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Maurice Gibb ΣΤΙΣ 27/4/2001



Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ John F. Kennedy ΣΤΙΣ 27/4/1961



ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ Elvis Presley ΤΟ Shoppin´ Around

3.000 καταγγελίες για φοροδιαφυγή από πολίτες

3.000 είναι οι φοροφυγάδες που έχουν καταγγελθεί στο 1517, το τηλέφωνο για φοροδιαφυγή, από πολίτες. Πρωταθλητές στη φοροδιαφυγή είναι οι γιατροί, συμβολαιογράφοι, υδραυλικοί οι οποίοι δεν κόβουν αποδείξεις.
Σύμφωνα με τους πολίτες δύσκολα παίρνουν αποδείξεις, αφού οι επαγγελματίες που πρέπει να τις κόψουν τους αναφέρουν χίλιες δυο δικαιολογίες, ενώ διαφορετική είναι η τιμή με και χωρίς απόδειξη.

Όταν ο πατήρ Παπατζής υπέγραφε τη συμφωνία διά τη παραμονή των βάσεων…


Posted by J.McManus

..η Τ.Ο. Πασόκ Χαλανδρίου έστηνε το κουρελοπανώ της: “ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΦΥΓΑΝ-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ” στη Κεντρική Πλατεία, στον παληό “τροχονόμο” που λέμε, ανάμεσα στην Εκκλησία και στο σημερινό Everest. Το ίδιο σκηνικό, με ταυτόσημα “πανώ”: θ’ επανελήφθηκε προφανώς σ’ όλες τις πλατείες και συνοικισμούς της επικράτειας…

Tι σας θυμίζουν όλα αυτά;

Τον “αγώνα” (my ass) και το Πατριωτικό (;;;) Προσκλητήριο του Βαθέως Πασόκ (λέγε_με Παπουτσής) όπου μας προσκαλεί να συστρατευθούμε ενάντια στο Δ.Ν.Τ.

Μα και φυσικά ΔΕΝ παίζονται οι άνθρωποι!

27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941 ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ






Στις 27 Απριλίου, στην Ακρόπολη των Αθηνών, ο Γερμανός Αξιωματικός δίνει εντολή στον εύζωνα Κωνσταντίνο Κουκίδη, φρουρό της Σημαίας μας, να την αφαιρέσει για να αναρτήσει τον αγκυλωτό σταυρό.
Εκείνος την υποστέλλει κλαίγοντας και ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο, τυλίγεται με αυτήν και αυτοκτονεί πέφτοντας από τον Ιερό Βράχο.Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας μεταδίδει την είδηση τονίζοντας ότι σε λίγα λεπτά ο σταθμός δεν θα είναι πια Ελληνικός.
Επιχειρώντας να δώσει κουράγιο στους θλιμμένους Αθηναίους, ο εκφωνητής του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αθηνών Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος μετέδιδε με τη χαρακτηριστική ένρινη φωνή του τις τελευταίες
ελεύθερες φράσεις που μπορούσαν να ακουσθούν:

Εδώ ελεύθεραι ακόμα Αθήναι…

Έλληνες! Οι Γερμανοί εισβολείς ευρίσκονται εις τα πρόθυρα των Αθηνών.
Αδέλφια! Κρατήστε καλά μέσα στην ψυχή σας το πνεύμα του μετώπου.
Ο εισβολεύς εισέρχεται με όλας τας προφυλάξεις εις την έρημον πόλιν με τα κατάκλειστα σπίτια.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ





13ΧΡΟΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 3 ΧΡΟΝΗ-Σοκ στην Τουρκία

Σοκ εχει προκληθεί στην Τουρκία απο την υπόθεση που ερχεται στο φως. Μια ομάδα 8 παιδιών 13 και 14 ετών φαίνεται οτι κρύβονται πίσω απο το βιασμό και τη δολοφονία ενός κοριτσιού μόλις 3 ετών! Η ίδια ομάδα φαίνεται οτι ειναι ύποπτη και για τον ξυλοδαρμό ενός αγοριού 4 ετών που άφησαν αιμόφυρτο σε δάσος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η ομάδα των παιδιών αυτών με απειλές έκαναν έναν συμμαθητή τους να απαγάγει το κορίτσι και να τους το πάει για να κάνουν τα αίσχη που έκαναν

Μόνο οι επιχειρήσεις του ΚΚΕ δούλεψαν στην απεργία του ΠΑΜΕ

Περιμένουμε να μας πούνε από το ΚΚΕ γιατί δεν έκαναν απεργία η "Τυποεκδοτική" και ο "Αριστερά στα fm" όταν ξεσήκωσε τον κόσμο το ΠΑΜΕ να κατέβει στους δρόμους πριν λίγες ημέρες; Επίσημα από το κόμμα λένε ότι οι εθελοντές έβγαλαν τις εφημερίδες αλλά δεν παύει η επιχείρηση να δούλεψε με εθελοντές και να τύπωσε τις
εφημερίδες του...κεφαλαίου. Την πλουτοκρατία στήριξε η επιχείρηση του ΚΚΕ και μετά όταν τα λέμε έχουμε άδικο; Παιχνίδια παίζουν όλα τα κόμματα και το ΚΚΕ που δεν έχει και οικονομικό έλεγχο παίζει με ...μάσκες τις οποίες δεν βγάζει.

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ... ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε την Μεγάλη Τετάρτη στον Καθεδρικό Ναό της πόλης Cordoba, στην Ισπανία. Αυστριακοί τουρίστες, 118 τον αριθμόν, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, εισέβαλλαν στο Ναό και άρχισαν να προσεύχονται σύμφωνα με το γνωστό Ισλαμικό τελετουργικό. Το προσωπικό ασφαλείας του Ναού επενέβη και τους εξήγησε ότι ο χώρος είναι αφιερωμένος αποκλειστικά σε Χριστιανικές θρησκευτικές τελετουργίες. Οι μουσουλμάνοι, που βεβαίως στην Αυστρία ούτε να διανοηθούν τέτοια πράξη δεν θα μπορούσαν, αντέδρασαν και ένας μάλιστα από αυτούς επετέθη με μαχαίρι το προσωπικό ασφαλείας του Καθεδρικού Ναού.

Η αστυνομία έφθασε στον τόπο του συμβάντος και συνέλαβε ύστερα από συμπλοκή τους πρωταιτίους. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία η μουσουλμανική πρόκληση ήταν προσχεδιασμένη, δεδομένου ότι οι «πιστοί» μπήκαν στο Ναό από διαφορετικές εισόδους, σε διαφορετικούς χρόνους και συγκεντρώθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο, στον Νάρθηκα, καθοδηγούμενοι από τον οργανωτή της «επιχείρησης» με την βοήθεια φορητών ασυρμάτων, (Walkies-talkies).

πηγή : http://www.abcdesevilla.es/20100401/sevilla-cordoba-cordoba/policia-desaloja-cien-musulmanes-20100401.html

Υστερόγραφο: Ο υπουργός δημοσίας τάξεως της Ισπανίας δεν συνέλαβε τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν από τους «ευσεβείς» μουσουλμάνους, ούτε τους κατηγόρησε ως ρατσιστές ή ανεγκέφαλους.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ-ΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

"Υπάρχουν Ελληνικά ποδήλατα;"

"Χθες πήρα ποδήλατο για τον γιό μου. Αφού πήξαμε στο made in China και στα ποδήλατα με τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα, πήγαμε σε ένα μικρό μαγαζί και το μάτι μου έπεσε σε ένα μικρό αυτοκόλλητο με την Ευρωπαϊκή σημαία με το κείμενο Disinged and assembled in Europe(GR). Θυμήθηκα τότε ότι είχα ακούσει για ένα εργοστάσιο στην Πάτρα που φτιάχνει ποδήλατα όταν...
λέγαμε με τους φίλους καμιά φορά περιπαιχτικά ότι η Ελλάδα δεν φτιάχνει ούτε βίδες. Η τιμή για την ποιότητα πολύ καλύτερη από τα κινέζικα, το πήρα αφού έπεισα τον γιό μου ότι πρέπει να προτιμάμε τα Ελληνικά. Στεναχωρήθηκα όμως όταν είδα το "assembled' και όχι το 'made' ίσως αν και άλλοι Έλληνες έκαναν αυτό που έκανα το εργοστάσιο προσλάμβανε τους εργάτες που θα έκαναν το 'made' . Για την πληροφόρηση τα ποδήλατα είναι τα IDEAL.Μετά από ψάξιμο βρήκα και άλλη εταιρεία (το πιστεύεται;) τα STATUS από την Ρόδο!!!Παιδιά τώρα στα δύσκολα χρόνια που θα περάσουμε πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε. Το σύνθημα που πρέπει να διαδίδουμε;
ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΔΙΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αναρτήθηκε από troktiko

Αυστηρότερη η νομοθεσία στην Αριζόνα για τους παράνομους μετανάστες


Από Factorx | Σαβ. 24 Απρ 2010, 18:30 στην/στις κατηγορίες Κόσμος.

Αλλαγή πολιτικής στην Αριζόνα για το μεταναστευτικό. Η Ρεπουμπλικανή Κυβερνήτης Τζαν Μπριούερ υπέγραψε χθες νέο νόμο προκαλώντας την δυσαρέσκεια του Ομπάμα και θύελλα αντιδράσεων στην πολιτεία του Φοίνιξ με πλήθος κόσμου να κατεβαίνει σε πορείες διαμαρτυρίας.

Μέχρι τώρα, η αστυνομία μπορούσε να ελέγξει κατά πόσο κάποιος μετανάστης ήταν νόμιμος ή παράνομος, μόνο αν ήταν ύποπτος για κάποιο άλλο αδίκημα. Από δω και πέρα όμως, η τοπική αστυνομία νομιμοποιείται να σταματάει για έλεγχο τον οποιονδήποτε την οποιαδήποτε στιγμή.

Η Κυβερνήτης δεσμεύθηκε πως θα υπάρξει ειδική εκπαίδευση για τους αστυνομικούς ως προς την εφαρμογή του νόμου ώστε να μην καλλιεργηθούν τυχόν φαινόμενα ρατσιστικής αντιμετώπισης εκ μέρους των τοπικών Αρχών. «Το να εντοπίζεις κάποιον που είναι παρόνομος δεν είναι ρατσιστικό. Και δεν είναι αδίκημα. Το αδίκημα συνίσταται στο να είσαι παράνομος», δηλώνει ο εισηγητής του εν λόγω νομοσχεδίου Ράσελ Πιρς.

«Το μεταναστευτικό είναι ένα σοβαρό θέμα και πρέπει να δράσουμε από κοινού σε ομοσπονδιακό επίπεδο», υπογράμμισε ο Πρόεδρος Ομπάμα, και αναφερόμενος στην Αριζόνα πρόσθεσε: «Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υπονομεύσουμε ούτε στο ελάχιστο τις θεμελιώδεις αρχές δικαίου που χαρακτηρίζουν το έθνος μας και τους πολίτες του» ενώ υπογράμμισε πως «η εμπιστοσύνη μεταξύ αστυνομίας και κοινοτήτων είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια όλων μας».

Από την πλευρά της η Μπριούερ απαντώντας στις επικρίσεις τόνισε πως «ο νόμος αυτός έρχεται να καλύψει ένα βασικό κενό που δημιούργησε όχι μόνο η πολιτική της παρούσας κυβέρνησης αλλά η γενικότερη αδράνεια δεκαετιών».

Η Αριζόνα μετράει κάτι παραπάνω από μισό εκατομμύριο παράνομους μετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους έρχονται από το πολύπαθο, λόγω της εγκληματικότητας και των καρτέλ ναρκωτικών γειτονικό Μεξικό, και με τον νέο νόμο όσοι δεν θα έχουν μαζί τους τα έγγραφα εκείνα που θα πιστοποιούν την νόμιμη παραμονή τους στην πολιτεία, θα συλλαμβάνονται. Στην φυλακή θα οδηγούνται επίσης όσοι μεταφέρουν παράνομους μετανάστες ή όσοι τους προσλαμβάνουν ως εργάτες στον δρόμο ενώ οι πολίτες θα μπορούν να καταγγέλλουν και να μηνύουν αξιωματούχους που πιθανόν να μην εφαρμόζουν το γράμμα του νόμου προλαμβάνοντας ενδεχομένως έτσι τυχόν φαινόμενα δωροδοκίας και διαφθοράς.

Ο αριθμός των παράνομων μεταναστών στην Αριζόνα είχε κάπως μειωθεί τα τελευταία χρόνια καθώς η οικονομία της πολιτείας βρισκόταν σε περίοδο ύφεσης, πλέον όμως τα σημάδια της ανάκαμψης είναι αισθητά και για αρκετούς Ρεπουμπλικανούς ο νόμος υπεγράφη για να λειτουργήσει και προληπτικά.

«Πρέπει να θέσουμε σε ισχύ τον νόμο τώρα έτσι ώστε όταν έρθει το νέο κύμα παράνομης μετανάστευσης να είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε», όπως λέγεται χαρακτηριστικά.

(CNN, FOXNews)

Maya

"Έτσι και πειράξουν τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα θα γίνει επανάσταση!"

"ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΠΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ...
ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ...
ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ (ΙΚΕΑ , LIDL , PRAKTIKER) - ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΕΝΟΙ!

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!!... ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ 1.000.000 ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ (ΕΜΜΕΣΑ) ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.

ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ 7.000.000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ!"

"To κόλπο των μεταναστών..."


Aπό το http://timosellas.blogspot.com/ Θα απορειτε πως γινεται να εχουμε τοσους "νομιμους" λαθρομεταναστες. Ιδου τι συμβαινει: Ερχεται καποιος λαθραιος και ζηταει να του δοθει πολιτικο ασυλο. Αυτο παιρνει τουλαχιστον ενα χρονο για να εξεταστει και στο τελος να απορριφθει κατα 99%. Ομως, μεχρι να βγει η αποφαση, ο λαθραιος εχει ... το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να γραφτει στην Εφορια και να αποκτησει ΑΦΜ καθως και να εγγραφει στο ΙΚΑ για ασφαλιση. Μετα γραφετε σε μια σχολη π.χ. μαγειρικης και ειναι καθ' ολα νομιμος! Οταν ερθει η απορριπτικη αποφαση για το πολιτικο ασυλο που ζητησε, ζηταει παραταση του χρονου παραμονης του ...λογω σπουδων! Τις οποιες δεν τελειωνει ποτε, αλλα ολο και παιρνει αναβολη "λογω σπουδων", ενω κανεις δεν μπορει να τον στειλει απο εκει που ηρθε! Απλο το κολπο, αλλα εμεις τι κανουμε;! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ! ΦΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΤΙΜΟΣ

STERN (Για την Ελληνική κρίση)-ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
> > Με μια πρωτόγνωρη ενέργειά
> του, ο δημοσιογράφος Walter Wullenweber,
> > δημοσιεύει στο Γερμανικό
> περιοδικό STERN, ανοιχτή επιστολή
> προς τους
> > Έλληνες, στην ελληνική
> γλώσσα, με την οποία απολογείται
> για τη
> > στεναχώρια που μας προκάλεσε,
> ενώ δεν παραλείπει (και αυτός),
> να
> > αναφερθεί στα αμέτρητα e-mails
> διαμαρτυρίας "που ξεχειλίζουν"
> το
> > γραμματοκιβώτιό του, όπως
> λέει χαρακτηριστικά!
> > Δείτε τι λέει:
> >
> > Αγαπητοί Έλληνες,
> > Σίγουρα σας συμβαίνει ό,τι
> και σε εμάς τους Γερμανούς: Όταν
> > σκεφτόμαστε την Ευρωπαϊκή
> Ένωση, το μυαλό μας πάει σε αυτόν
> τον
> > συγκεχυμένο μηχανισμό στις
> Βρυξέλλες, όπου καλοπληρωμένοι
> > γραφειοκράτες, μαζί με
> ξεδιαλεγμένους στην πατρίδα
> τους πολιτικούς,
> > συνεχώς παράγουν
> εκνευριστικούς κανόνες. Έτσι
> έβλεπα εγώ τα πράγματα
> > έως τώρα. Ξαφνικά όμως, η
> άποψή μου για την Ευρώπη και την
> Ε.Ε. άλλαξε
> > ριζικά. Κι αυτό το οφείλω σε
> εσάς.
> >
> >
> > Όλα ξεκίνησαν με μια επιστολή
> προς εσάς τους Έλληνες, την οποία
> έγραψα
> > πριν από λίγες εβδομάδες στο
> περιοδικό Stern. Οφείλω να
> ομολογήσω: Η
> > επιστολή περιείχε βαριές
> κατηγορίες. Και μου απαντήσατε,
> και μάλιστα
> > σε βαθμό που το ηλεκτρονικό
> μου γραμματοκιβώτιο ακόμη
> ξεχειλίζει. Η
> > αντιπαράθεση μεταξύ Γερμανών
> κι Ελλήνων που έχει ξεσπάσει εδώ
> και
> > εβδομάδες, είναι σφοδρή και
> συναισθηματικά φορτισμένη, από
> την άλλη
> > όμως, είναι απαραίτητη και
> προπάντων πραγματικά γόνιμη. Και
> από τότε η
> > Ε.Ε. δεν αποτελεί πλέον απλώς
> έναν λαβύρινθο διατάξεων για
> μένα. Τώρα,
> > με την αντιπαράθεση ανάμεσα
> σε εσάς τους Έλληνες κι εμάς
> τους
> > Γερμανούς, είναι που η Ευρώπη
> ξεκινά πραγματικά για μένα.
> >
> > Θα συμφωνήσετε πως έως τώρα
> τα πράγματα είχαν ως εξής: Όποτε
> προκύπτει
> > κάποιο θέμα μεταξύ Ελλήνων
> και Γερμανών, η καγκελάριος
> Άγκελα Μέρκελ
> > συναντιέται με τον
> πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
> Εμείς οι πολίτες
> > είμαστε μονάχα θεατές.
> Μπροστά στην τηλεόραση. Τώρα, σε
> αυτή την
> > κρίση, εμείς οι πολίτες
> αρχίσαμε επιτέλους να
> συνομιλούμε μεταξύ μας,
> > χωρίς τους αρχηγούς των
> κυβερνήσεων. Η ελληνογερμανική
> συζήτηση
> > αποτελεί την αρχή μιας
> πραγματικής, ευρωπαϊκής
> δημόσιας σφαίρας.
> >
> > Ενόψει αυτού του γεγονότος,
> γίνεται εμφανές ότι η
> αντιπαράθεση είναι
> > προτιμότερη από τη σιωπή. Οι
> κατηγορίες που επιτέλους
> εκφέρονται,
> > πραγματικά μας πάνε μπροστά.
> Και τις δύο πλευρές.
> >
> > Φυσικά πόνεσε η αντιπαράθεση
> αυτή. Όταν σας κατηγορούμε ότι
> είστε
> > διεφθαρμένοι και εξαπατάτε
> την υπόλοιπη Ευρώπη, βεβαίως
> αυτό σας
> > χαλάει τη διάθεση. Κι όταν
> ανώνυμοι επιστολογράφοι μου
> προτείνουν να
> > με επεξεργαστούν παράγοντας
> γύρο ή όταν ελληνικές
> εφημερίδες
> > παριστάνουν το Άγαλμα της
> Νίκης στην ομώνυμη στήλη με
> σβάστικα, αυτά
> > με κάνουν να ξεροκαταπίνω.
> Συνολικά, όμως, με διδάξατε
> πολλά: Το
> > γεγονός ότι γερμανικές
> εμπορικές αλυσίδες όπως η Lidl και
> η Saturn
> > κατέκτησαν την ελληνική
> αγορά, συμμετέχοντας έτσι ενεργά
> στη
> > διαμόρφωση της ελληνικής
> οικονομίας, την οποία κατακρίνω,
> αυτό το
> > αγνοούσα τελείως.
> >
> > Όπως επίσης αγνοούσα το ύψος
> των υπέρογκων κερδών που η
> Ελλάδα
> > αποφέρει στη γερμανική
> βιομηχανία όπλων. Το 13 τοις εκατό
> των
> > συνολικών γερμανικών
> εξαγωγών όπλων διοχετεύεται
> αποκλειστικά στην
> > Ελλάδα. Αγοράζετε τόσα άρματα
> μάχης και τουφέκια, επειδή
> > αντιλαμβάνεστε τη σύμμαχό
> μας στο ΝΑΤΟ, Τουρκία, ως απειλή.
> Και ποιος
> > εφοδιάζει την Τουρκία με
> όπλα; Πάλι εμείς οι Γερμανοί. Η
> γερμανική
> > αμυντική βιομηχανία λοιπόν,
> επωφελείται από μια διαμάχη, την
> οποία η
> > μεγάλη πλειοψηφία των
> Γερμανών πολιτών θεωρεί περιττή.
> Οφείλω να
> > ομολογήσω: Όσον αφορά αυτό το
> θέμα, εσείς οι Έλληνες έχετε ένα
> ισχυρό
> > επιχείρημα με το μέρος σας.
> >
> > Στην επιστολή μου είχα
> περιγράψει το αίσθημα της
> αδυναμίας που
> > νιώθουμε εμείς οι Γερμανοί,
> λόγω του ότι και η δική μας
> οικονομική
> > σταθερότητα εξαρτάται από
> τις αποφάσεις που λαμβάνει η
> δική σας
> > κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση, την
> οποία εμείς δεν έχουμε τη
> δυνατότητα να
> > εκλέξουμε. Η δημόσια συζήτηση
> στη Γερμανία δεν έμεινε χωρίς
> αποτέλεσμα
> > στην Ελλάδα. Άσκησε ακόμη
> περισσότερη πίεση σε εσάς τους
> Έλληνες, ώστε
> > να αντιμετωπίσετε τα
> προβλήματα. Ισχυρίζομαι το εξής:
> Οι διαμαρτυρίες
> > εκ μέρους εμάς των Γερμανών
> διευκολύνουν την κυβέρνησή σας
> να φέρει
> > εις πέρας την εφαρμογή των
> απαραίτητων, σκληρών
> οικονομικών μέτρων.
> > Επομένως, δεν υπάρχει μόνο
> μια νέα δημόσια σφαίρα στην
> Ευρώπη. Αυτή
> > δρα κιόλας.
> >
> > Φυσικά εσείς οι Έλληνες αυτό
> θα το θεωρείτε παρέμβαση στις
> εσωτερικές
> > σας υποθέσεις. Μα αυτό
> ακριβώς είναι. Η γερμανική
> δημοσιότητα επενέβη
> > σε θέματα, τα οποία πρέπει να
> αποφασιστούν στην Ελλάδα. Αυτό
> άραγε
> > είναι επιτρεπτό; Ως νέος
> δημοσιογράφος έκανα ρεπορτάζ
> για τον πόλεμο
> > στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
> Τότε, ακόμη και σε περιπτώσεις
> σοβαροτάτων
> > παραβιάσεων ανθρωπίνων
> δικαιωμάτων, η παρέμβαση στις
> εσωτερικές
> > υποθέσεις ενός κυρίαρχου
> κράτους απαγορευόταν σύμφωνα με
> το Διεθνές
> > Δίκαιο. Ως προς αυτό το σημείο
> το Διεθνές Δίκαιο στο μεταξύ
> έχει
> > τροποποιηθεί. Όσον αφορά την
> οικονομική και δημοσιονομική
> πολιτική,
> > όμως, τα κράτη εξακολουθούν
> να είναι απολύτως κυρίαρχα.
> >
> > Θεωρητικά. Στην
> πραγματικότητα με την
> παγκοσμιοποίηση οι οικονομίες
> > των χωρών έχουν συνδεθεί τόσο
> στενά, τόσο άρρηκτα, ώστε οι
> αποφάσεις
> > που λαμβάνει η κυβέρνηση της
> μιας χώρας να έχουν
> αναπόφευκτες
> > επιπτώσεις στην οικονομία
> και συνεπώς και στη ζωή των
> ανθρώπων σε μια
> > άλλη χώρα. Στην Ε.Ε. οι
> επιδράσεις αυτές είναι ακόμη πιο
> ισχυρές και
> > άμεσες. Η οικονομική πολιτική
> της κυβέρνησης Παπανδρέου,
> συνεπώς,
> > επεμβαίνει πάντοτε και στη
> γερμανική οικονομία, παρόλο που
> δεν το
> > επιδιώκει.
> >
> > Και γι' αυτό το λόγο είναι
> απολύτως κατανοητή και
> δικαιολογημένη η
> > παρέμβαση της γερμανικής
> δημοσιότητας και των Γερμανών
> πολιτών στις
> > πολιτικές αποφάσεις της
> Ελλάδας. Όπως και το αντίστροφο!
> >
> > Κι ακριβώς αυτό είναι που
> έμαθα τις τελευταίες εβδομάδες
> μέσα από την
> > αντιπαράθεσή μας: Στην Ε.Ε.
> δεν υπάρχουν πλέον εσωτερικές
> υποθέσεις.
> >
> > Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,
> >
> > Walter Wullenweber

3 δημόσιοι υπάλληλοι που ξέρω – αληθινές ιστορίες

1. Ο Τάκης δουλεύει στον Δήμο.
Πηγαίνει στις 10 και φεύγει στις 1.
Δεν κάνει ποτέ υπερωρίες, δεν δουλεύει ποτέ Σ-Κ, δεν έχει καμιά ευθύνη.
Είναι ''υπάλληλος γραφείου'', δηλαδή τίποτα.
Είναι με σύμβαση εδώ και 5 χρόνια.
Δεν έχει κανένα αντικείμενο.
Παίρνει 650 ευρώ.
''Δεν μας μονιμοποιούν !'' μου παραπονιέται
''Δεν θα σας νομιμοποιήσουν ποτέ, κάνε κάτι άλλο πριν σε διώξουν !''
του λέω.
''Τι να κάνω μετά από τόσα χρόνια ;'' μου απαντάει.
''Τι, τι να κάνεις ρε μαλάκα, 29 χρονών είσαι!'' του είχα πει.
Το πρόβλημα με τον Τάκη είναι ότι έχει σταματήσει να σκέφτεται.
Έχει μπει στην νιρβάνα, στην αγκαλιά του δημοσίου και το μόνο που τον απασχολεί
είναι πότε θα πάει σπίτι να ...ξεκουραστεί.
Και να μην ήταν τεμπέλης έχει γίνει.
Δεν έχει κάνει ποτέ ''κανονική'' δουλειά.
Αμέσως μετά τον στρατό μπήκε στο Δημόσιο με σύμβαση.
Θα έχει πρόβλημα.

2. Ο Γιώργος είναι μόνιμος στο ναυτικό.
Πάει 2 με 3 φορές την εβδομάδα μόνο και ασχολείται μόνο με το facebook και την δεύτερη δουλειά του. Τις άλλες δυο καθημερινές είναι συνήθως στο εξοχικό του, εκτός Αθηνών. Αυτός είναι πιο έξυπνος, έχει ξεκινήσει και κάτι άλλο στο όνομα της γυναίκας του. Ο στόχος του ήταν να κάνει 3 παιδιά , να είναι πολύτεκνος.
Έτσι και αλλιώς για κάθε παιδί ο στρατός πληρώνει 80.000 ευρώ,
όταν το παιδί πάει στα 18.
Καλή μπίζνα τα παιδιά αν είσαι στο δημόσιο !!!
Θα έμενε μέχρι τα 50, θα έπαιρνε σύνταξη και εφάπαξ και
άντε πιάσε τον τον Γιώργο.
Εισοδηματίας θα ήταν.
Τώρα έχει ξενερώσει !
''Δεν θα πατάμε καν μέσα !'' μου λέει.
΄Έχουν ξεκινήσει μερικοί να μπαίνουν 1 φορά την βδομάδα μόνο
που είναι αναγκαστικά από το νόμο!''
''Ας μας πάνε στο στρατοδικείο!'' λένε.
''Να μας αποζημιώσουν να φύγουμε !'' μου λέει.
Ο Γιώργος είναι πονηρός ξέρει τα δικαιώματα του.
Και έχουν πολλά δικαιώματα στον στρατό.
Φτηνά δάνεια, επιδότηση βενζίνης, στρατιωτικά σουπερμάρκετ,
ιατρική κάλυψη για τις γυναίκες τους, ατελείωτες ειδικές άδειες διαφόρων τύπων.
Α, και ειδικά κονδύλια που μοιράζονται κάθε Πάσχα σε όλους πέρα από τον μισθό και το δώρο. Δεν τον κουνάνε ούτε τα κομάντα που λέει και το τραγούδι.

3. Ο Λάμπρος είναι και αυτός σε κάποιον Δήμο σαν τεχνικός με σύμβαση εδώ και πολλά-πολλά χρόνια, νομίζω 6.
Παρ' όλο που είχε επιχείρηση να αναλάβει, προτιμάει τα 800 του δημοσίου από τις 3.000 που έβγαζε στην επιχείρηση του συγγενή του που δούλευε παλιά.
Πάει στον Δήμο αυστηρά 10 με 12 και που και που κάνει και μια δεύτερη δουλειά.
Κυρίως ασχολείται με τα χόμπι του παίζοντας μπάσκετ σε μια ερασιτεχνική ομάδα.
Είναι οκ τύπος, καλοπερασάκιας και παραδέχεται Ντι ''και πολλά παίρνουμε για αυτά που κάνουμε''
και ξέρει ότι ''δεν θα συνεχιστεί και για πολύ αυτό''.
Παρ' όλα αυτά, μου λέει ότι έχουν κανονίσει οι συμβασιούχοι αυτού του Δήμου να βρουν δικηγόρους
και να το πάνε νομικά το θέμα της μονιμοποίησης του.
''Γιάννη, αν τα καταφέρουμε δεν θα χρειάζεται να δουλεύω καθόλου'' μου λέει !
Θα πηγαίνει να χτυπάει κάρτα το πρωί και μετά θα είναι έξω ''και καλά'' για εργασίες
και αν προκύψει κάτι τους ειδοποιούν και ''έχει από αύριο ο θεός''.
Ο Λάμπρος είναι έτοιμος να μείνει εκεί ,αν τα καταφέρει, αλλά ξέρει και την κανονική ζωή και έχει plan B. Είναι έτοιμος και για τον πραγματικό κόσμο.

υ.γ - Το σημαντικότερο είναι ότι κανένας από τους παραπάνω δεν είναι ''το φτωχόπαιδο που βγάζει ένα κομμάτι ψωμί''. Καμία σχέση.Όλα τα φτωχόπαιδα που ήξερα, και πιστέψτε με ήξερα πολλά, δεν είχαν καμιά πρόσβαση σε Δήμους, Νομαρχίες και θέσεις Δημοσίου γενικότερα.
Τα ''φτωχόπαιδα'' τα θυμάμαι να λιώνουν στα συνεργεία της Σπύρου Πάτση από τα 15, να δουλεύουν σε κρεοπωλεία και οικοδομές, να πήζουν σε τυπογραφεία στον Ταύρο, να κουβαλάνε ξυλεία στα Πετράλωνα και να λιώνουν σε αποθήκες βιβλίων στα Εξάρχεια.
Αναρτήθηκε από fpboy

http://www.realpolitics.gr/?p=13395

"€4.750 καθαρά στο χέρι μηνιάτικο...?"

"Υπάρχει θέση στον Ο.Σ.Ε. όπου τα καθήκοντα των εργαζομένων είναι να τραβάνε ένα μοχλό ώστε η ράγες των τρένων να αλλάζουν κατεύθυνση (σίγουρα το έχετε δει σε παλιές ταινίες, γιατί τώρα πια αυτό είναι αυτοματοποιημένο).
Αυτή η θέση, είναι επανδρωμένη από απόφοιτους του δημοτικού ...
(αλλά δυνατά κομματόσκυλα) και παίρνουν καθαρά €4750 το μήνα.
1) Αυτοί ήταν στην συγκέντρωση της ΑΔΕΔΗ για να παραπονεθούν για τους μισθούς τους;
2) Θα τους ανακαλύψει το Δ.Ν.Τ. και να τους κόψει τον κ@@@;
3) Σας έφτιαξα τη μέρα;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΤΕΛΟΣ για τον ελληνισμό.


Με προδοσία μάς οδήγησαν στο ΔΝΤ.
"Ακέφαλο" οδηγείται το ελληνικό κράτος
στην παγίδα του Τρισέ και των συνενόχων του.

Η ανθρωπότητα καθημερινά παρακολουθεί ένα απίστευτο έγκλημα. Ένα μαζικό έγκλημα, που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη εποχή. Παρακολουθεί την κατακρεούργηση του "σώματος" της ελληνικής οικονομίας και του ελληνικού λαού από τα εβραϊκά "σκυλιά". Κερδοσκόποι Εβραίοι —ως μια καλά οργανωμένη συμμορία κτηνών— καθημερινά επιτίθενται σε μια οικονομία, της οποίας έχουν δέσει τα "χέρια" και την κατασπαράζουν, ενώ είναι ακόμα "ζωντανή". Τέτοιο αληταριό δεν έχει ξαναδεί η ανθρώπινη ιστορία. Δολοφόνοι κανονικοί. Άπληστοι και άθλιοι. Τόσο άθλιοι, που οι ίδιοι είναι που "πυροβολούν" το θύμα τους και ταυτόχρονα βάζουν και στοίχημα ότι θα πεθάνει.
Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Τέτοια κτηνωδία δεν έχουν δει ούτε τα πεζοδρόμια των πιο κακόφημων γκέτο του Πλανήτη. Τα απόλυτα κατακάθια όλων των γκέτο —όλων των αιώνων— φόρεσαν κουστούμια, αλλά δεν άλλαξαν συνήθειες. Παράσιτα των βόθρων παρέμειναν οι Εβραίοι, ακόμα και τώρα που κατοικούν παλάτια. Οι Εβραίοι θέλουν να επωφεληθούν ως δολοφόνοι από τη λεηλασία του θύματός τους και θέλουν να επωφεληθούν και ως "τζογαδόροι" από τη "σίγουρη" πληροφορία τους. Πιο σίγουρη πληροφορία δεν μπορεί να υπάρξει γι' αυτούς τους δολοφόνους. Είναι σαν να έβαζε ο Μαρκ Τσάπμαν στοίχημα ότι το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου του 1980 ο Τζών Λένον θα πέθαινε και μάλιστα από βίαιο θάνατο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την Ελλάδα σήμερα.
Η Ελλάδα κυριολεκτικά "σέρνεται" στο σφαγείο του ΔΝΤ, γιατί κάποιοι Εβραίοι κερδοσκόποι έχουν στοιχηματίσει ότι θα "σφαγεί" σε συγκεκριμένη περίοδο. Αυτά είναι τα περίφημα "επενδυτικά" CDS. Οι τύχες ολόκληρων λαών παίζονται σε τέτοιου είδους στοιχήματα των κερδοσκόπων. Θύμα τέτοιου στοιχήματος είναι σήμερα η Ελλάδα. Ένα στοίχημα, το οποίο θα τους αποφέρει πολλά κέρδη, γιατί απλούστατα, όταν μπήκε αυτό το στοίχημα, η Ελλάδα δεν ήταν για "σφαγή". Μπορεί να μην ήταν απόλυτα "υγιής", αλλά δεν ήταν και του "θανατά", ώστε να μην έχει καλή απόδοση το στοίχημα. Εκατό δισεκατομμύρια ευρώ περίπου υπολογίζεται ότι θα βγάλουν οι εγκληματίες από αυτήν την αναίτια «δολοφονία». Ποσό του οποίου το μέγεθος από μόνο του αποκαλύπτει και το μέγεθος της αδικίας.
Η Ελλάδα στην κυριολεξία σέρνεται στη "σφαγή", χωρίς να βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από πολλούς άλλους και άρα χωρίς να το δικαιούται. Δεν δικαιούται να έχει πρόβλημα δανεισμού μια μικρή χώρα των δέκα εκατομμυρίων με ένα τεράστιο δημόσιο κεφάλαιο. Ένας μικρός λαός του οποίου μόνον η αξία της ακίνητης περιουσίας ξεπερνά κατά πολύ τα 300 δις ευρώ. Ένας μικρός λαός με μεγάλο μερίδιο ιδιοκτησίας σε αμύθητης αξίας ΔΕΚΟ όπως είναι ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΛΠΕ κλπ..
Περιουσία, την οποία δεν διαθέτουν κράτη και λαοί, οι οποίοι σήμερα δανείζονται με καλύτερους όρους, όπως η Ιρλανδία ή η Πορτογαλία. Δεν είναι δυνατόν τα ελληνικά spread να πλησιάζουν και να ξεπερνούν τις 500 μονάδες και τα πορτογαλικά ή τα ιρλανδικά να είναι 147 και 153 αντίστοιχα. Τι ακριβώς υποθηκεύουν αυτοί, για να δανείζονται πιο φτηνά; Την υγρασία τους; (Συγκριτικά στοιχεία υπάρχουν παντού διαθέσιμα, για να τα δει ο αναγνώστης). Για την συνέχεια κάντε κλίκ ΕΔΩ

1.000 Ισπανοί τουρίστες βγήκαν απο κρουαζιερόπλοιο και δεν τους αφήνουν να μπουν μέσα!

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΤΑΖ

Είμαστε για γέλια και για κλάμματα. 1000 Ισπανοί τουρίστες που βρίσκονταν σε Κρουαζιερόπλοιο, ξένων συμφερόντων, έπιασε στο λιμάνι του Πειραιά και οι άνθρωποι βγήκαν από το πλοίο και πήγαν αν δουν τα αρχαία της Αθήνας. Όμως συνδικαλιστές , έκλεισαν τις πόρτες και δεν αφήνουν τους Ισπανούς να μπουν στο λιμάνι για να πάρουν το πλοίο τους και να συνεχίσουν της κρουαζιέρα τους για την Κροατία.

Ο λόγος ότι το ξένων συμφερόντων πλοίο, σπάει το καμποτάζ (μετά την απόφαση της κυβέρνησης) αφού δεν έχει ούτε έναν Έλληνα στο πλήρωμά του.

Ας βοηθήσουμε αυτές τις γειτονιές‏...


Ας βοηθήσουμε αυτές τις γειτονιές‏
Anypotaxtos Ellhnas