Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ..ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.....

Θέμα ωρών η σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών

Πολύ κοντά στα ίχνη των δυο αδίστακτων ληστών, που χθες βράδυ εισέβαλλαν στο ισόγειο διαμέρισμα ενός ζευγαριού, στην οδό Αποστολοπουλου στην Πεύκη και πυροβόλησαν στο κεφάλι τον ένοικο, βρίσκεται η ασφάλεια Πεύκης .
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ανώτατου αξιωματικού, εντοπίστηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας Citroen c2, 500 μέτρα από το συμβάν, το ...
οποίο είχαν αφαιρέσει οι δράστες βιαία από τον κάτοχό του υπό την απειλή όπλου τον περασμένο Φεβρουάριο από το Μαρούσι.
Το κλεμμένο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε με γερανό της αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία της σήμανσης στη ΓΑΔΑ αφού μέσα σε αυτό βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα των δραστών τα οποία θα οδηγήσουν εύκολα στη σύλληψη τους .
Ωστόσο, η κατάσταση του άτυχου άνδρα παραμένει κρίσιμη εως μη αναστρέψιμη και οι γιατροί ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Βασίλειος Γραμμένος

Δολοφονία ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Καισαριανή

Δολοφονημένος βρέθηκε στις 09.20 ιδιοκτήτης ταβέρνας, στην Καισαριανή, ο οποίος εκτιμάται ότι έπεσε θύμα ληστών.

Ο άνδρας, περίπου 50 ετών, βρέθηκε μέσα στο κατάστημά του, στην οδό Βελεστίνου 1, όπου είχε πάει το πρωί για να κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία είχε ...
στείλει μια υπάλληλο να ψωνίσει και όταν αυτή επέστρεψε τον βρήκε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, που εξέτασε το πτώμα, ο άνδρας έχει δεχθεί δύο ή τρία χτυπήματα με μαχαίρι στο λαιμό και στο στήθος.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής, εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες ήθελαν να ληστέψουν τον καταστηματάρχη, ο οποίος πιθανόν αντιστάθηκε και γι' αυτό τον σκότωσαν.

Παράλληλα, δύο άγνωστοι εισέβαλαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο διαμέρισμα Σύρου υπηκόου, ο οποίος διαμένει με την έγκυο γυναίκα του και τον κατάκοιτο πατέρα του, στην Πεύκη.

Οι δράστες κλείδωσαν τη γυναίκα και τον πατέρα σε ένα δωμάτιο και ζήτησαν χρήματα από τον άνδρα, ο οποίος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι.

Στη συνέχεια διέφυγαν με άγνωστο μέσο, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ερευνες για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

Η Τουρκία υπέγραψε να παίρνει πίσω 1000 από τους 100.000 λαθρομετανάστες που μας στέλνει το χρόνο!

Πρωτόκολλο επανεισδοχής στην Τουρκία ετησίως 1.000 παράνομων λαθρομεταναστών υπέγραψε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Ι.Αταλάϊ και ο Έλληνες υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοϊδης...
Οι 1000 λαθρομετανάστες ισοδυναμούν σε αριθμό λαθρομεταναστών 3-4 ημερών. Ζητείται λύση για τις υπόλοιπες 361 ημέρες του χρόνου...

Πάντως ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών "δεσμεύτηκε" να καταβάλει η Τουρκία "κάθε δυνατή προσπάθεια για την επανέναρξη της τετραμερούς συνεργασίας που ξεκίνησε το 2005 στον τομέα της αντιμετώπισης της μη νόμιμης μετανάστευσης με την πιθανή συμμετοχή και άλλων χωρών της περιοχής".

Τώρα, σωθήκαμε...

ΠΗΓΗ: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=12170&Itemid=83

Και μας κλέβουν και μας βρίζουν....



Το ωραίο είναι ότι και μας κατακλέβουν και μας βρίζουν
στην πατρίδα τους.
Οι Ρουμάνοι αυτοί οι "φίλοι" μας καθημερινά μας την λένε
από τα ΜΜΕ τους.
Εδώ μας κατακλέβουν.....
Οι αλυσίδες λιανικής κυρίως με ηλεκτρικά είδη αντιμετωπίζουν
σοβαρό πρόβλημα κλοπών από Ρουμάνους κακοποιούς.
Χρησιμοποιούν ειδικές τσάντες από αλουμίνιο για να βάζουν
τα κλοπιμαία ώστε να μη τους πιάνουν τα αντικλεπτικά..
Για τους Ρουμανόγυφτους επαγγελματίες ζητιάνους ας μην αναφερθώ
που είναι σπαρμένοι στο Κέντρο της Αθήνας με μόνιμα στέκια.
Ας το βουλώσουν λοιπόν.....

Άλλες δύο αυτοκτονίες λόγω χρεών και τα ΜΜΕ το περνάνε στα ψιλά

Το περνάνε όλοι στο ντούκου και το φωνάζουμε πολλούς μήνες. Άλλοι δύο άνθρωποι αυτοκτόνησαν λόγω χρεών και μέσα σε δέκα ημέρες οι αυτοκτονίες έγιναν 5 στον αριθμό.
Μην αφήνετε τον κόσμο στην απόγνωση και πάρτε μέτρα ψυχολογικής υποστήριξης. Δώστε έναν τετραψήφιο αριθμό ή βάλτε τα ΚΕΠ να προσπαθούν να βρίσκουν λύσεις με τα δάνεια τους ή ότι άλλο γίνεται. Το επαναλαμβάνουμε στους αρμόδιους υπουργούς να μην αφήσετε αυτό τον περήφανο λαό να βάζει θηλιά στον λαιμό του.

Και όποιος έχει πρόβλημα να το παλέψει και η λύση θα βρεθεί. Αγώνας δίνετε καθημερινά και δεν κάνει να εγκαταλείπετε. Η αυτοκτονία είναι λιποταξία και δείχνει άνθρωπο που δεν σέβεται τον δημιουργό του. Όχι ρε παιδιά και να αυτοκτονήσετε για τα χρέη. Υπομονή και καθαρό μυαλό. Χειρότερα άλλωστε δεν γίνεται. Λίγη πίστη και θα μετακινήσετε...βράχους

Δεν βρήκαν τίποτα σε 7.100 λογαριασμούς για το Βατοπαίδι - Μιλάμε για ...βατερλώ

Έψαξαν 7.100 λογαριασμούς για το Βατοπαίδι και δεν βρήκαν τίποτα και δεν το λένε τα κανάλια και τα ραδιόφωνα. Στην εξεταστική έψαξαν τα πάντα και δεν κατάφεραν να βρούνε ΟΥΤΕ ΜΙΑ συναλλαγή στην υπόθεση της Ι.Μ. Βατοπαιδίου. Μην κοιτάτε που τα κανάλια το απέκρυψαν επειδή δεν συμφέρει γιατί καταρρέει το θέμα τους. Είναι όπως σας τα λέγαμε. Όλη η ιστορία ξεκίνησε για ψηφοθηρικούς λόγους από βουλευτές της Κομοτηνής επειδή αντιδρούσαν που θα έχαναν την Βιστωνίδα και μετά ζήτησαν οι ίδιοι να γίνουν ανταλλαγές. Οι βουλευτές της Ν.Δ. που καίγονταν μπήκαν μπροστά και μετά μπλέχθηκε μέσα και το θρησκευτικό συναίσθημα που το εκμεταλλεύτηκαν οι πολιτικοί για ψηφοθηρικούς λόγους. Και τελικά φθάσαμε σε σημείο να κατηγορούν τον ηγούμενο και να αποδεικνύεται ότι δεν είχε ούτε ένα ευρώ. Τι να το κάνει άλλωστε; Να κυκλοφορεί με porsche στο Άγιον Όρος ή να χτίσει οικόπεδο στην Ιερά Μονή; Πως τα πίστευε όλα αυτά ο κόσμος και πόση πλύση εγκεφάλου έκαναν τα κανάλια και οι εφημερίδες; Και ούτε ένας πολιτικός δεν θα την πληρώσει παρά μόνο οι μοναχοί στοχοποιήθηκαν για να δικαστούν. Και μετά λέμε γιατί η χώρα πάει κατά...διαόλου

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Δεν πειράζουν την περιουσία του Π. Ψωμιάδη της Ασπίς

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο αποφάσισε τη μη μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, Παύλου Ψωμιάδη, της συζύγου και της κόρης του. Η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε ύστερα από προσφυγή 157 επενδυτών της ΑΣΠΙΣ CAPITAL, οι οποίοι ζητούν τη συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Ψωμιάδη και των μελών της οικογενείας του μέχρι του ποσού των 15,5 εκατ. ευρώ.

Οι ξηροί καρποί ρίχνουν την χοληστερίνη και μειώνουν τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων




Εάν θέλετε να μειώσετε την χοληστερόλη σας, ίσως πρέπει να βάλετε λίγους ξηρούς καρπούς στην καθημερινή διατροφή σας. Μια νέα αμερικανική μελέτη αποκαλύπτει πως μπορεί να ελαττώσουν τόσο την ολική όσο και την «κακή» (LDL), ιδίως στους ανθρώπους που έχουν φυσιολογικό σωματικό βάρος.

Η μελέτη βασίζεται στην συνδυαστική ανάλυση 25 προγενέστερων κλινικών μελετών (μετα-ανάλυση), στην οποία συμμετείχαν 600 εθελοντές.

Όπως έδειξε, 67 γραμμάρια ξηροί καρποί την ημέρα μειώνουν τα επίπεδα της ολικής χοληστερόλης κατά 5,1% και της «κακής» (LDL) κατά 7,4% κατά μέσον όρο - με τους εθελοντές δίχως περιττά κιλά να αποκομίζουν ακόμα μεγαλύτερο όφελος.

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Λόμα Λίντα, που πραγματοποίησαν τη μελέτη, πιστεύουν ότι οι ξηροί καρποί δρουν δυσχεραίνοντας την απορρόφηση της χοληστερόλης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται ότι οι ξηροί καρποί έχουν θέση σε μια υγιεινή διατροφή. Ωστόσο, οι επιστήμονες του Λόμα Λίντα ήθελαν να μάθουν πόσο ακριβώς ωφελούν.

Όπως γράφουν στην επιθεώρηση «Annals of Internal Medicine», διαπίστωσαν ακόμη πως οι ξηροί καρποί μειώνουν και τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων τα οποία - σύμφωνα με μία άλλη πρόσφατη μελέτη - αυξάνουν κατά 18% τον κίνδυνο αναπτύξεως καρδιοπάθειας όταν βρίσκονται σε επίπεδα πάνω από το φυσιολογικό (φυσιολογικό όριο των τριγλυκεριδίων είναι τα 150 mg/dl).

Η μείωση των τριγλυκεριδίων ήταν 10,2%.

Οι 600 εθελοντές της μελέτης έτρωγαν καθημερινά λίγους ξηρούς καρπούς, επί τρεις έως οκτώ εβδομάδες. Όσοι από αυτούς ήσαν υπέρβαροι ή παχύσαρκοι δεν ωφελήθηκαν τόσο πολύ όσο οι συνομήλικοί τους με φυσιολογικό βάρος.

Ο επικεφαλής ερευνητής δρ Τζόαν Σαμπέιτ, τονίζει πως πλέον είναι καλά τεκμηριωμένο ότι οι ξηροί καρποί έχουν θέση σε μια υγιεινή διατροφή - αρκεί, βεβαίως, να μην είναι αλατισμένοι.

Επιπλέον, εξηγεί πως το όφελος που παρατηρήθηκε αφορούσε όλα τα είδη ξηρών καρπών και όχι κάποιο συγκεκριμένο. Στην πραγματικότητα, όφελος παρατηρήθηκε και με τα καρύδια και τα αμύγδαλα, αλλά και με τα φουντούκια, τα φιστίκια και άλλους καρπούς.

Επειδή ωστόσο οι ξηροί καρποί έχουν πολλές θερμίδες, συνιστάται να περιορίζεται η κατανάλωσή τους σε πολύ 100 γραμμάρια την ημέρα.


http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=9560&la=1

Ποιοι φόρτωσαν στο Δημόσιο 1.300.000 κρατικοδίαιτους;

Περίπου μισό εκατομμύριο «ημετέρους» του διόρισε το ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο, μόνο μέσα σε δύο χρόνια, 2002–2004!
Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα προχθές και δεν επιδέχεται καμιά αμφισβήτηση…
ΠΑΝΩ από άλλους 500.000 διόρισαν οι κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου στα προηγούμενα χρόνια, αρχής γενομένης από το ’81!
(Θυμάστε τα σημειώματα της «Κλαδικής», που χρόνια έπαιζαν ρόλο… ΑΣΕΠ;).
***
ΚΑΙ όμως!.. Χρόνια τώρα ακούμε για διορισμούς «γαλάζιων» από τη Ν.Δ.! Ουδέν αναληθέστερον…
Για να δείτε μέχρι πού φθάνει η φαυλότητα, το ψεύδος, η μαύρη προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ (αλλά και η επικοινωνιακή αδυναμία της Ν.Δ.), έφθασαν να μιλάνε για «προσλήψεις 250.000 μόλις ανέλαβε την κυβέρνηση η Ν.Δ.
***
ΑΛΛΑ πράγματι η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή αναγκάστηκε να ανανεώσει τις συμβάσεις 250.000, Πασόκων επί το πλείστον!..
Ολους αυτούς όμως τους είχε προσλάβει η κυβέρνηση Σημίτη και τους βρήκε η Ν.Δ.!..
…Ε, λοιπόν, η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ διαλαλούσε και διαλαλεί ότι η Ν.Δ. προσέλαβε 250.000 «γαλάζιους»!!! Δεν είναι αθλιότητα;
***
ΚΑΤΑ 80% ευθύνεται η εισβολή στην εξουσία του λαϊκίστικου ΠΑΣΟΚ στη δημιουργία ενός άθλιου, απέραντου, σπάταλου και παρασιτικού κράτους με πάνω από 1.300.000 κρατικοδίαιτους υπαλλήλους!!!
Σκεφθείτε ότι από τα 50 δισ. ευρώ που εισπράττει το κράτος από τους φόρους, τα 32 δισεκατομμύρια φεύγουν για την πληρωμή των μισθών!!!
Από αυτό το σπάταλο Δημόσιο, λοιπόν, αρχίζει η ελληνική χρεοκοπία.
Ας φροντίσει η Ν.Δ. να ενημερώνει τον παραπλανημένο Ελληνα πολίτη, που είναι μονίμως θύμα της «πράσινης» προπαγάνδας…
Αδέσμευτος τύπος

Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα.

Είναι γεγονός ότι, εμείς, οι Έλληνες, έχουμε τα δικά μας προβλήματα, τα οποία και αντιμετωπίζουμε. Ας είναι λοιπόν αυτό, ένα ισχυρό μήνυμα για την ευρύτερη επείγουσα κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ???? Εγώ δεν πιστεύω στα μάτια μου ...δείτε το και εσείς ολόκληρο http://www.primeminister.gr/2010/04/29/1688

Ψαλίδι σε κάρτες, δάνεια και στροφή σε αναχρηματοδοτήσεις

Νέο τοπίο σε δάνεια, κάρτες, καταθέσεις και επενδύσεις φέρνουν οι εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο, αλλά και στην ευρύτερη ελληνική οικονομία. Μετά τη διάσωση των κρατικών ομολόγων - μέσω του κοινού πακέτου Ευρωπαϊκής Ενωσης και ΔΝΤ- αλλά και των τραπεζών, μέσω των διευκολύνσεων που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ο τραπεζικός χάρτης αλλάζει εκ νέου για δανειολήπτες, καταθέτες και επενδυτές. Υψηλότερες επισφάλειες, «φθηνό» αλλά και σπάνιο χρήμα, νέα προϊόντα σε δάνεια και κάρτες, αλλά και «πόλεμος» στις προθεσμιακές καταθέσεις συνθέτουν το νέο παζλ.

Οπως αναφέρουν τραπεζικά στελέχη, η άμεση μείωση των εισοδημάτων των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και η γενικότερη ύφεση της οικονομίας θα προκαλέσουν εκτίναξη στα «κόκκινα» δάνεια, τόσο στα στεγαστικά όσο και, κυρίως, στα καταναλωτικά και στις πιστωτικές κάρτες. Στο τέλος του 2009 οι συνολικές επισφάλειες ανέρχονταν περίπου στα 20 δισ. ευρώ, ενώ- με βάση μάλιστα τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις- θα εκτιναχθούν στα 25 δισ. ευρώ στο τέλος του 2010. Ειδικά στις πιστωτικές κάρτες, οι τραπεζίτες εκτιμούν ότι τα χρέη σε καθυστέρηση θα φθάνουν ακόμα και το 20% του συνόλου για συγκεκριμένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

tanea

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΤΜ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ