Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ..ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.....

Θέμα ωρών η σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών

Πολύ κοντά στα ίχνη των δυο αδίστακτων ληστών, που χθες βράδυ εισέβαλλαν στο ισόγειο διαμέρισμα ενός ζευγαριού, στην οδό Αποστολοπουλου στην Πεύκη και πυροβόλησαν στο κεφάλι τον ένοικο, βρίσκεται η ασφάλεια Πεύκης .
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ανώτατου αξιωματικού, εντοπίστηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας Citroen c2, 500 μέτρα από το συμβάν, το ...
οποίο είχαν αφαιρέσει οι δράστες βιαία από τον κάτοχό του υπό την απειλή όπλου τον περασμένο Φεβρουάριο από το Μαρούσι.
Το κλεμμένο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε με γερανό της αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία της σήμανσης στη ΓΑΔΑ αφού μέσα σε αυτό βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα των δραστών τα οποία θα οδηγήσουν εύκολα στη σύλληψη τους .
Ωστόσο, η κατάσταση του άτυχου άνδρα παραμένει κρίσιμη εως μη αναστρέψιμη και οι γιατροί ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Βασίλειος Γραμμένος

Δολοφονία ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Καισαριανή

Δολοφονημένος βρέθηκε στις 09.20 ιδιοκτήτης ταβέρνας, στην Καισαριανή, ο οποίος εκτιμάται ότι έπεσε θύμα ληστών.

Ο άνδρας, περίπου 50 ετών, βρέθηκε μέσα στο κατάστημά του, στην οδό Βελεστίνου 1, όπου είχε πάει το πρωί για να κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία είχε ...
στείλει μια υπάλληλο να ψωνίσει και όταν αυτή επέστρεψε τον βρήκε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, που εξέτασε το πτώμα, ο άνδρας έχει δεχθεί δύο ή τρία χτυπήματα με μαχαίρι στο λαιμό και στο στήθος.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής, εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες ήθελαν να ληστέψουν τον καταστηματάρχη, ο οποίος πιθανόν αντιστάθηκε και γι' αυτό τον σκότωσαν.

Παράλληλα, δύο άγνωστοι εισέβαλαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο διαμέρισμα Σύρου υπηκόου, ο οποίος διαμένει με την έγκυο γυναίκα του και τον κατάκοιτο πατέρα του, στην Πεύκη.

Οι δράστες κλείδωσαν τη γυναίκα και τον πατέρα σε ένα δωμάτιο και ζήτησαν χρήματα από τον άνδρα, ο οποίος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι.

Στη συνέχεια διέφυγαν με άγνωστο μέσο, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ερευνες για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου