Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΣΚΥΛΟΣ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΡΧΑΡΙΑ!!

Ωραία... εκτός κυβέρνησης... αλλά;


Έβγαλαν τον Ρόβλια εκτός κυβέρνησης γιατί έκανε εξυπηρετήσεις, κοινώς ρουσφέτια. Αυτό είναι η τιμωρία του; Για να καταλάβουμε δηλαδή. Φτάνει αυτό; Θα παραμείνει βουλευτής της κυβέρνησης; Θα του ζητήσουν να παραιτηθεί από την έδρα του; Θα ανεξαρτητοποιηθεί; Θα μείνει με 159 βουλευτές η κυβέρνηση;


Αν ο άνθρωπος δεν έκανε τίποτα όμως και ισχύει αυτό που λέει, κακώς τον διώχνουν. Αλλά εδώ θέλω να τους δω...

Είμαι σίγουρος βέβαια ότι θα κάνουν την πάπια.

Κουρδικό Ζήτημα: Η ταφόπλακα της Τουρκίας

Ο Ρόβλιας όμως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.


Δείχνει Ραγκούση για τη διαρροή ο Ρόβλιας

Οργιάζει το παρασκήνιο για τη στάση που θα κρατήσει ο αποπεμφθείς υφυπουργός Εσωτερικών Ντίνος Ρόβλιας ο οποίος αναφέρει σε συνομιλητές του ότι κύριος υπαίτιος των εναντίον του διαρροών, είναι ο ίδιος ο Ραγκούσης!
Συγκεκριμένα , ο πρώην πλέον υφυπουργός Εσωτερικών, φαίνεται ότι είχε υποβάλλει την παραίτηση του πριν από δύο εβδομάδες κατευθείαν στον Παπανδρέου, διαμαρτυρόμενος έντονα για το ότι ο υπουργός Εσωτερικών δεν του εκχωρούσε καμία αρμοδιότητα.
Επέμενε δε στην απόφαση του αυτή και ο Παπανδρέου τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι το θέμα θα αποκατασταθεί μόλις ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις γενικών γραμματέων και περιφερειαρχών.
Ο Ρόβλιας πείστηκε από τη μια πλευρά, από την άλλη όμως είχε αρκετές επιφυλάξεις γι ΄ αυτό και δεν προσήλθε καν στην τελευταία συνέντευξη του πολιτικού του προϊσταμένου κατά την οποία ανακοινώθηκαν τα νομοσχέδια για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την αντιμετώπιση των συμβασιούχων.
Κατά πληροφορίες, ο Ραγκούσης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό , τόσο ιδιωτικά όσο και στο χθεσινό άτυπο υπουργικό συμβούλιο, ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον Ρόβλια.
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τις εξελίξεις μετά την ενημέρωση αυτή.
Σύμφωνα με την πλευρά Ρόβλια, ο υπουργός Εσωτερικών έκανε διαρροή στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ,τις λίστες με τα ρουσφέτια που ζητούσε ο υφυπουργός του για αστυνομικούς και στρατιωτικούς, προκειμένου ο «Ζούγκλας» να τον βγάλει στον αέρα και να τον αναγκάσει να παραιτηθεί.
Άλλοι λένε ότι η διαρροή έγινε από τον Βενιζέλο , που πήρε χαμπάρι τις λίστες και θέλησε να εκθέσει την κυβέρνηση , καθώς ο Ρόβλιας ήταν πολέμιος του.
Η ουσία είναι ότι 2,5 μόλις μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, έσκασε το πρώτο σοβαρό σκάνδαλο που οδήγησε στην καρατόμηση του υφυπουργού , την ευθύνη της οποίας ανέλαβε ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης προκειμένου να «προστατεύσει» τον Παπανδρέου.
Οι εξελίξεις στην κυβέρνηση είναι σοβαρές και τα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου κάνουν ότι μπορούν για να τις αποκρύψουν.
Ο Ρόβλιας όμως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

«Ανακαλύψαμε την Αμερική» ή αλλιώς οι ανασφάλιστοι μετανάστες…


Προφανώς και υπάρχει σύγχυση, διότι αλλιώς δεν δικαιολογείται η πρωθυπουργική εξαγγελία για την υποχρεωτική ασφάλιση των μεταναστών που παρέχουν την εργασία τους σε επιχειρήσεις ή ιδιώτες στην Ελλάδα. Η υποχρέωση για ασφάλιση ίσχυε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στο παρελθόν. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει τίποτε το καινούργιο. Με τον ίδιο τρόπο που ο εργοδότης δεν πλήρωνε τις ασφαλιστικές εισφορές του αλλοδαπού εργαζόμενου του χθες, με τον ίδιο τρόπο μπορεί να το κάνει και τώρα. Το Ελληνικό Κράτος ήταν αυτό που εθελοτυφλούσε, ή κοιτούσε από την άλλη πλευρά, καθώς η ανασφάλιστη εργασία είναι φθηνότερη, ...μειώνει το κόστος παραγωγής και υποτίθεται ότι κάνει το προϊόν που παράγεται φθηνότερο και σίγουρα τον εργοδότη πλουσιότερο. Μην κάνουμε σαν να ανακαλύψαμε την Αμερική σε μερικές ημέρες. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό, μόνο που τώρα χρησιμοποιείται σαν λύση για να σωθούν τα ασφαλιστικά ταμεία από τις 150.000 αλλοδαπούς που εκτιμά το κυβερνητικό επιτελείο ότι θα ασφαλιστούν. Από πού προκύπτει η βεβαιότητα αυτή, μάλλον είναι κάτι που πρέπει να εξηγηθεί…
Πάντως, μιας και μιλάμε για ασφαλιστικά ταμεία, ας μας εξηγήσει κάποιος από τους ειδήμονες τί γίνεται με τους Βούλγαρους εργαζόμενους, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα, εργάζονται για ένα ή δύο έτη ασφαλισμένοι κανονικά και στην συνέχεια υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους για συνταξιοδότηση από το Ελληνικό Κράτος, έχοντας εισφορές δύο ετών στην Ελλάδα και των υπολοίπων στη Βουλγαρία, απολαμβάνοντας συντάξεις που στην χώρα τους δεν θα τις έβλεπαν ποτέ και για κανένα λόγο. Όπως επίσης να μας εξηγήσουν οι ειδήμονες πόσοι είναι αυτοί που είναι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού και εισπράττουν συντάξεις του ΟΓΑ και κοινωνικά επιδόματα χωρίς να έχουν ούτε μία ημέρα εργασίας στην Ελλάδα… Τα παραδείγματα είναι χιλιάδες με μερικούς μάλιστα να διαμένουν στον Καναδά και να εισπράττουν… επίδομα θέρμανσης!!
(newsblog)

Η μεσογειακή διατροφή καταπολεμά την κατάθλιψη.

Η μεσογειακή διατροφή έχει ευεργετική επίδραση και στην κατάθλιψη, υποστηρίζουν Ισπανοί ερευνητές... Σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη, υπάρχουν μέχρι 30% λιγότερες πιθανότητες να εμφανιστεί κατάθλιψη σε άτομα που τρώνε πολλά φρούτα, λαχανικά, ψάρια, δημητριακά και λίγο κόκκινο κρέας.

Οι επιστήμονες των πανεπιστημίων Λας Πάλμας και Ναβάρα έκαναν την έρευνα πάνω σε δείγμα περισσότερων από 10.000 ενηλίκων επί μια τετραετία. Υποστηρίζουν ότι ακόμα και αν απομονώσουν άλλους παράγοντες (ανταγωνιστική και αγχώδης προσωπικότητα, οικογενειακή κατάσταση, υγιεινό στιλ ζωής κ.α.), ισχύει πάντα ότι όσο μεγαλύτερη είναι η προσκόλληση σε μια καθημερινή μεσογειακή διατροφή, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να εμφανιστεί κατάθλιψη σε ένα άτομο.

Η μεσογειακή διατροφή περιλαμβάνει μεγάλη ποσότητα ελαιολάδου, μέτρια κατανάλωση αλκοόλ και γαλακτοκομικών, μικρή κατανάλωση κόκκινου κρέατος και μεγάλες ποσότητες οσπρίων, λαχανικών, φρούτων, ξηρών καρπών, δημητριακών και ψαριών.


Η νέα έρευνα έρχεται να προστεθεί στον αυξανόμενο αριθμό ενδείξεων για τη σημασία της διατροφής στην καταπολέμηση της κατάθλιψης. Οι ισπανοί επιστήμονες αναγνώρισαν ότι δεν έχουν ακόμα εντοπίσει τον μηχανισμό μέσω του οποίου η μεσογειακή διατροφή ωφελεί στον ψυχισμό.

Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, η δίαιτα με πολύ ελαιόλαδο αυξάνει το επίπεδο του νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη στον εγκέφαλο, πράγμα που οδηγεί σε μεγαλύτερο αίσθημα ψυχικής και νοητικής ευεξίας, γι' αυτόν άλλωστε το λόγο τα περισσότερα αντικαταθλιπτικά φάρμακα στοχεύουν στην αύξηση της σεροτονίνης.

Επίσης η μεσογειακή διατροφή μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, να καταπολεμήσει τις φλεγμονές και να ανανεώσει την κυτταρική ζημιά που οφείλεται σε έλλειψη οξυγόνου - παράγοντες που όλοι επιδρούν αρνητικά στην κατάθλιψη.

ΑΠΟ

ΟΠΤΙΚΕΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ.

Θα μαστιγώσουν 75χρονη!


ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ

Την άμεση κινητοποίηση των οργανώσεων και των πολιτικών καλεί η διεθνείς αμνηστία για μια υπόθεση στην Σαουδική Αραβία. Η 75 χρονη Khamisa Mohammed Sawadi πιάστηκε να μιλά με 2 αγνωστους άντρες και...
η ποινή της για αυτό ειναι 40 χτυπήματα με μαστίγιο και 4 μήνες φυλάκισης. Το ίδιο ισχύει και για τους δυο άντρες που μίλησαν μαζί της.

Ρόμπα ο Ρόβλιας που κατήγγειλε σκάνδαλα και τελικά παραιτήθηκε λόγω σκανδάλου



Ρεζιλίκια. Αυτοί είναι οι ικανοί και οι άριστοι. Ο άνθρωπος που κατηγορούσε όλο τον κόσμο για το Βατοπαίδι έγινε ρόμπα και παραιτήθηκε από την θέση του υφυπουργού εσωτερικών Ντίνου Ρόβλια. Έκανε ρουσφέτια που βρέθηκαν σε σκουπίδια και λόγω της απεργίας πήγαν οι ...γνωστοί που τα μαζεύουν και βρήκαν τα έγγραφα που έφεραν τα...


αιτήματα του Ρόβλια. Δεν άντεξε ούτε δύο μήνες στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και από το υπουργικό συμβούλιο παραιτήθηκε ο πρώτος. Και ακόμα δεν έφυγαν οι 100 ημέρες!

Μπάρτσα και 95% υπέρ ανεξαρτησίας στην Καταλονία Όταν το ποδόσφαιρο είναι εφαλτήριο για την πολιτική



Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο. “Ανεξαρτησία” από την Ισπανία ψήφισε το 94,88% των Καταλανών σε 167 δήμους, όπου πήρε μέρος μόνο το 27,5% των κατοίκων αυτής της αυτονομίας (192.490 σε σύνολο 702.072). Το πρώτο αποτέλεσμα του Σαββάτου, στον μικρότερο δήμο (Sant Jayme de Frondanya) με 21 κατοίκους (18 υπέρ, 1 κατά και 2 αποχές), ήταν ένα αναμενόμενο σαρωτικό προμήνυμα. Και ενώ ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, ο Χοσέ Λούις Θαπατέρο, δήλωνε ότι “Αυτά τα δημοψηφίσματα δεν οδηγούν πουθενά”, την ίδια στιγμή ο χαρισματικός πρόεδρος της αγαπημένης του ομάδας Μπαρτσελόνα, ο 47άρης Τζόαν Λαπόρτα, ήταν ο σημαιοφόρος για την ανεξαρτησία του τόπου που γεννήθηκε.

Πολιτική προπαγάνδα, παντομίμα, κωμωδία ή όχι, το βέβαιο είναι ότι το ειρηνικό κίνημα ορισμένων πολιτικών κομμάτων στην Καταλονία θα έχει συνέχεια με νέα δημοψηφίσματα το πρώτο τετράμηνο του 2010 σε μεγαλύτερα αστικά κέντρα. Σε έξη μήνες θα λήξει η προεδρία του Λαπόρτα στην Μπάρτσα (δεν έχει δικαίωμα επανεκλογής) και μέχρι τότε κανείς δεν αποκλείει την συμμετοχή του στην πολιτική, αφού και ο ίδιος δεν αρνείται ευθέως κάτι τέτοιο. Κλείνοντας την “εκστρατεία” του δημοψηφίσματος την παρασκευή το βράδυ σε κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης, ο Λαπόρτα τα είπε ...έξω από τα δόντια:

-“Η Καταλονία πεθαίνει. Πρέπει να γίνει ανεξάρτητη. Είμαστε ένα έθνος και πρέπει να ξυπνήσει. Είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε σαν ελεύθεροι πολίτες πρώτης κατηγορίας”.
-“Δεν πρέπει να περιμένουμε άλλο για να υπερασπίσουμε την αξιοπρέπειά μας. Δεν υπάρχει ελευθερία. El españolismo μάς έχει πικράνει, δεν μας ανέχεται. Είναι μια κατάσταση ανεξήγητη και ανησυχητική”.
-“Καλούμε όλους να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της Καταλονίας. Θα αγωνιστούμε για μια ελεύθερη χώρα. Μας στραγγαλίζουν οικονομικά”.

Το μέλλον θα δείξει για το κατά πόσο οι πολιτικές φιλοδοξίες του προέδρου της Μπάρτσα θα αποδώσουν καρπούς. Η πλειοψηφία, πάντως, τον έχει ήδη διαγράψει. Μέχρι τότε, το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Λαπόρτα θα βάλει στο ταμείο της τα προσεχή τρία χρόνια εννέα εκατομμύρια ευρώ, διαφημίζοντας τις τουρκικές αερογραμμές (Turkish Airlines). Όχι παίζουμε!

Με λήστεψαν 20 φορές. Στις πόσες μπορώ να αντιδράσω κύριε αστυνόμε;


Μόνιμη, πασίγνωστη -αλλά αδιέξοδη πιά- συμβουλή των αστυνομικών ειναι: "μην αντιστέκεσαι, κάνε ότι σου ζητούν οι κάθε λογής κακοποιοί. Μη βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή σου".
Λογικό. Άπειρη συζήτηση έγινε για την αυτοδικία, να μην την αναπαράγουμε.
Μετά από 20 χρόνια όμως, εφαρμογής του παραπάνω δόγματος, οι κακοποιοί έχουν γίνει 100 φορές σκληρότεροι και 1.000 φορές περισσότεροι !
Μήπως λοιπόν, θα πρέπει να πάρει απαντήσεις, ο πολίτης που βλέπει έντρομος, μια καταιγίδα κλοπών, ληστειών, φόνων, δίπλα του ή μέσα στο σπίτι του, στην απλή ερώτηση:
"τι γίνεται από εδώ και πέρα;".
Πόσο ακόμη θα συνεχίσουμε να ...μην αντιστεκόμαστε;
Λογικό είναι, οι κακοποιοί δε διστάζουν να πυροβολήσουν, η ζωή αξίζει περισσότερο από τα υλικά αγαθά κι όλα αυτά που ακούμε συνεχώς και είναι σωστά!
Αλλά με τα πολλά "σωστά" γέμισε ο τόπος κωλόπαιδα. Καλή κι ευαισθησία όλων μας για τους ναρκομανείς που είναι ασθενείς, όμως αυτοί οι ασθενείς, έχουν επανδρώσει ένα στρατό κακοποιών, που όταν τους σβερκώσεις έχουν έτοιμη τη δικαιολογία "είμαι χρήστης ρε φίλε..."
Κι εγώ τι φταίω ρε μαλάκα, να μπαίνω και να βλέπω το σπίτι μου διαλυμένο, επειδή εσύ δεν μπορείς να κόψεις την πρέζα; Ας πρόσεχες, πώς θα γίνει δηλαδή. Πάρε τώρα τις φάπες σου!
Για αυτό σου λέω αστυνόμε:
Παρα-ξεθάρρεψε με το δόγμα της "υποταγής" όλη η τσογλαναρία της χώρας και ντύθηκε "σκληρός κακοποιός".
Χρειάζονται και μερικές φάπες ! Η πολλή "υποταγή, μη χάσουμε τη ζωούλα μας", θα μας οδηγήσει ...στο να τη χάσουμε ! Με τέτοιους ρυθμούς που αυξάνεται το έγκλημα, που θα πάει...
Κάτι δεν πρέπει να κάνουμε με αυτά τα χάλια αστυνόμε;
Κάποιος δεν πρέπει να σταματήσει αυτήν την κατρακύλα;
Απαντήσεις λοιπόν....

Μία εύλογος απορία… -ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ


--------------------------------------------------------------------------------


Η μεγάλη πλειοψηφία των λαθρομεταναστών είναι μουσουλμάνοι οι οποίοι έρχονται από την Ασία ή την Αφρική.
Και έρχονται εδώ οπως τους παροτρυνουν καποιοι ''σκοτεινη κυκλοι'' για να βρουν μια καλύτερη ζωή.
Αυτήν όμως την καλύτερη ζωή εμείς εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς δεν μπορούμε να τους την δώσουμε.
Εμείς εδώ έχουμε 2 εκατομμύρια Έλληνες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ έχουμε 600 χιλιάδες άνεργους και τους οποίους δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε, πώς είναι δυνατόν να βοηθήσουμε και τα 2 εκατομμύρια ξένους που μας έχουν κατακλύσει;
Έτσι συζητούμε την επαναπροωθηση τους πίσω στις χώρες τους, ή την προώθησή τους σε άλλες χώρες της Ευρώπης...
Γιατί όμως 2 εκατομμύρια μουσουλμάνοι να πάνε οπωσδήποτε στην χριστιανική Ευρώπη και στην χριστιανική, φτωχή Ελλάδα;
Γιατί δεν συζητάνε την προώθηση τους στην τεράστια, στην πάμπλουτη και, το κυριότερο, στην μουσουλμανική Σαουδική Αραβία;
Γιατί όχι στα πάμπλουτα μουσουλμανικά Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι, κ.λπ.)
Γιατί όχι στα πάμπλουτα Μπαχρέιν, Κατάρ, Ομάν που είναι και χώρες μουσουλμανικές;
Γιατί όχι σε αυτά τα κράτη όπου η ανεργία είναι μηδέν και στα οποία υπάρχει ένας οργασμός έργων, κατασκευών δημόσιων και ιδιωτικών;
Γιατί όχι και στην τεράστια μουσουλμανική Τουρκία;
Γιατί όχι στην πετρελαιοπαραγωγό Λιβύη;

Φαντάζομαι ότι αυτές οι πλούσιες, έως πάμπλουτες, μουσουλμανικές χώρες θα θέλουν να στηρίξουν και να προστατέψουν τους ομόθρησκούς τους.
Και βέβαια αναρωτιέμαι γιατί άραγε αυτοί που φεύγουν από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Ινδία ή το Μπαγκλαντές δεν πάνε να ζητήσουν άσυλο, δουλειά και μια αξιοπρεπή ζωή στην κοντινή τους, πλούσια και ομόθρησκη Σαουδική Αραβία και έρχονται στην μακρινή, φτωχή και χριστιανική Ελλάδα;

Ή στην πιο μακρινή Ιταλία; Ή στην ακόμα πιο μακρινή Γαλλία;
Δεν καταλαβαίνω γιατί φεύγουν από την Σομαλία, την Αιθιοπία ή το Σουδάν και κάνουν χιλιάδες χιλιόμετρα δύσκολου και επικίνδυνου ταξιδιού για να φτάσουν στην μικρή φτωχή και χριστιανική Ελλάδα, ενώ απέναντι τους στα 50 χιλιόμετρα, στην απέναντι ακτή της Ερυθράς θάλασσας, είναι η τεράστια πάμπλουτη και μουσουλμανική Σαουδική Αραβία.
Γιατί άραγε φεύγουν από το Ιράκ και έρχονται στην Ελλάδα, ενώ το Ιράκ συνορεύει με την Σαουδική Αραβία; Δεν είναι πολύ περίεργο;

Ας δεχθούμε λοιπόν ότι πράγματι υπάρχει ανθρωπιστική κρίση σε ορισμένες περιοχές τού κόσμου λόγω φτώχειας, λόγω πολέμων, λόγω ασθενειών ή για όποιους άλλους λόγους, που αναγκάζουν τους ανθρώπους να φεύγουν από τα σπίτια τους.
Μήπως πρέπει να το δούμε και από αυτήν την άποψη το πρόβλημα και να αρχίσει η Ε.Ε. να πιέζει τις πλούσιες μουσουλμανικές χώρες, αλλά και τις ΗΠΑ να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσον αφορά την βοήθεια των, όπως λένε, φτωχών και κατατρεγμένων μουσουλμάνων;
Και θα ήθελα να δω πώς θα αντιδράσουν αυτές οι μουσουλμανικές χώρες;
Θα ήθελα να δω πόσο ανθρωπιστές είναι και πόσο νοιάζονται για τους αναξιοπαθούντες ομοθρήσκους τους.
Και θα ήθελα να δω πώς θα αντιδράσουν οι ΗΠΑ, που κάθε χρόνο με κάτι περίεργες εκθέσεις κατηγορούν τους Έλληνες και τους άλλους Ευρωπαίους ότι κακομεταχειρίζονται του δυστυχισμένους μουσουλμάνους πρόσφυγες που η ίδιοι έχουν δημιουργήσει...

Δυστυχώς στην σημερινή Ελλάδα υπάρχει τις τελευταίες δεκαετίες το θλιβερό φαινόμενο, πολιτικά κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου τα οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπούν και υπερασπίζονται τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού να αγωνίζονται για τα συμφέροντα κάθε ξένου, πολλές φορές και εχθρικού προς τον Ελληνικό Λαό στοιχείου, πλην των Ελλήνων.

Πάντα η Αριστερά ήταν ο καλύτερος υπηρέτης της παγκοσμιοποίησης, διότι είχε κι έχει μειωμένα εθνικά αντανακλαστικά.
Δεν ενδιαφέρεται αν θα διαλύσει το ελληνικό έθνος, πολλών μάλλον το ελλαδικό κράτος, εφόσον αυτό δεν το κατάφερε με τον εμφύλιο πόλεμο-σπαραγμό.
Ο διεθνισμός τους οδηγεί στην υπεράσπιση του κεφαλαίου εναντίον του Έλληνα εργάτη, όσο κι αν αγωνίζονται να αποδείξουν το αντίθετο.

Η πολυμετανάστευση προς την Δύση και δη την Ευρώπη, είναι ακόλουθο του πλασματικού "δυτικού ονείρου" (κάτι ανάλογου με το αμερικανικό) που έχει καλλιεργηθεί στις υπανάπτυκτες χώρες από ''σκοτεινούς κύκλους'' και τεράστια ποσά χρηματοδότησης από την Σαουδικη Αραβία.
Όλοι θέλουν να έλθουν στην Ευρώπη, η οποία ωστόσο, δεν έχει δυνατότητα να δεχτεί περισσότερους, γιατί η ''στημένη παγκόσμια κρίση'' την χτύπησε πολύ άσχημα, μα παρά πολύ άσχημα! (πιστεύετε ότι μόνο εμείς δίνουμε ψεύτικα στοιχειά για την ανεργία; οεο!)

Η Σ. Αραβία τιμωρεί με θάνατο την παραβίαση των συνόρων της, αν γίνετε από αλλόθρησκους (χριστιανούς), στο Πακιστάν όποιος κυκλοφορεί με χριστιανικό σύμβολο ή πιστεύει στον χριστιανισμό φυλακίζετε για ένα χρόνο!, ενώ δεν προλαβαίνει να βγει από την φυλακή, των ''τελειώνουν μέσα''.

Θέμα απόστασης;

Εχετε αναρωτηθεί γιατί οι αφγανοι και πακιστανοι, που ''στέλνονται'' να έρχονται στην Ελλάδα, για μια υποτιθεμένη καλύτερη ζωή, και διασχίζουν χιλιάδες μίλια οδικά, περπατώντας, με όποιες κακουχίες στων δρόμο τους, κινδύνους, πείνα, ξύλο, κίνδυνος να πνιγούν στην θαλλασα, εξεφτιλισμους κ.α, να τραβάνε δηλ. όλα αυτά, αλλά να μην πηγαίνουν στην γειτονική τους Κίνα, η οποία έχει ανάπτυξη 14% σε αυτή την ''στημένη παγκόσμια κρίση'';
Η Κίνα είναι μόλις κάποια μίλια μακριά τους, και μπορούν να πάνε εκεί χωρίς να κινδυνεύουν.
Με τέτοια ανάπτυξη, γιατί δεν πάνε εκεί για δουλειά;

Εξαρτάται όμως και την διαδρομή που ακολουθούν μέχρι να έρθουν εδώ.
Δηλ. μέχρι να φτάσουν στην Τουρκία, πόσα αλλά κράτη διασχίζουν;
Τα κράτη αυτά, γιατί δεν τους γυρίζουν πίσω στις χώρες τους;
Αρα μιλάμε πλέων για οργανωμένο σχέδιο;

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ-Η ΤΟΤΕ΄΄ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ΄΄ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΄΄ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Η ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ΄΄

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ... ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ


Γράφει ο... Birbilos

Αγαπητό Fimotro,
Η χθεσινή προσπάθεια της Λώρης Κέζα στο ΒΗΜΑ της Κυριακής (πατήστε κλικ) να υπερασπιστεί την Τίνα Μπιρμπίλη και τον Γιάννη Μανιάτη για την επιλογή του «πράσινου κουμπάρου» κ. Απ. Αρβανίτη στην θέση του Προέδρου της Κτηματολόγιο Α.Ε. ήταν εντυπωσιακή και συγκινητική. Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε...
τι θέλει ο κύριος Σταύρος από το ΥΠΕΚΑ. Ωστόσο το κείμενο της Λώρης Κέζα είναι ένα σπάνιο θεωρητικό κείμενο. Θα τολμούσα να πω ότι είναι ένα ιδεολογικό μανιφέστο για την open διακυβέρνηση και την προάσπιση των «κοινωνικών σχέσεων» και της κουμπαριάς. Σου προτείνω, λοιπόν, να το κρατήσεις στο αρχείο σου. Στην Κτηματολόγιο Α.Ε. ήδη κάποιοι το έκαναν κορνίζα.ΠΗΓΗ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

ΜΕΤΑΞΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΕΛΟΥΧΙΣΤΑΝ !!!!!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Η ΗΡΩΙΝΗ ΤΟ 1898 ΗΤΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΗΧΑ


Η ΠΕΠΣΙ ΚΟΛΑ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ

Ο ΜΕΛΛ ΠΛΑΝΚ ΗΤΑΝ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΚΣ ΜΠΑΝΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΑ ΚΑΡΟΤΤΑ

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΛΙ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΕΡΝΙΣΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΟΚΤΑΠΟΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ

Ο ΜΕΣΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΗ 18 ΚΙΛΑ ΣΠΕΡΜΑ

ΤΑ ΜΗΡΙΑΙΑ ΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ

ΤΟ 98.5 % ΤΟΥ DNA ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΧΙΜΠΑΝΖΙ

H συγγραφέας του Harry Potter JK Rowling κερδίζει 10 δολλάρια το δευτερόλεπτο. (και ανεβαίνει...)

Ένα ανθρώπινο σώμα περιέχει 0.2mg χρυσού. (Για βάρος 70 kg).

Ένα κομμάτι χαρτί δεν μπορεί να διπλωθεί παραπάνω από 7 φορές. (Μμμ, για να δούμε)
Σύμφωνα με την Κομισιόν το όριο φτώχειας είναι τα 22ευρώ την ημέρα. Ενώ ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι 18ευρώ ανά ημέρα. Δηλαδή 4ευρώ χαμηλότερα από το όριο φτώχειας.

Τα ανακόντα δεν σταματούν να μεγαλώνουν μέχρι να πεθάνουν.

O μέσος άντρας βγάζει ένα κιλό γένια σε περίπου 30 χρόνια.

Εάν κόψεις το κεφάλι μίας κατσαρίδας, αυτή μπορεί να συνεχίσει να ζει για μέρες.

Η κοκα κολα θα ηταν πρασινη αν δεν προσθεταν χρωμα μεσα της

Οι οδηγοί των πρώτων αυτοκινήτων ατμού ονομάστηκαν "σοφέρ", δηλ. θερμαστές (γαλλ. chauffer=θερμαίνω) γιατί ζέσταιναν το νερό της μηχανής πριν ξεκινήσουν.

Οι βέρα φοριέται στο τέταρτο δάχτυλο (στον παράμεσο), γιατί τον παράμεσο διασχίζουν φλέβες που συνδέονται με την καρδιά.

Ο πιό ακριβός καφές του κόσμου, ο Kopi Luwak, φτιάχνετε από κόπρανα

Το σαλάμι ήταν γνωστό στους Αρχαίους Έλληνες όπως και διάφορα καπνιστά και κρέατα. Ακόμα και ο Όμηρος περιγράφει είδη αλλαντικών στην Οδύσσεια. Το σαλάμι πήρε το όνομα του από την Σαλαμίνα της Κύπρου, όπου παράχθηκε για πρώτη φορά.
Οι 4 κύκλοι της AUDI προέρχονται από την ένωση 4ων εταιριών.
Της Horch, της Audi, της Wanderer και της DKW
Γερμανός Φέρι Πόρσε, το 1949 πλήρωσε ένα εκκατομύριο φράγκα ώστε να αποφυλακίσει τον πατέρα του, Φέρντιναντ Πόρσε (ιδρυτή της Porsce) που ήταν αιχμάλωτος των Γάλλων.

Tα αγγούρια είναι κατά 97% νερό.

WC σημαίνει Water Closet

52 χιλιάδες αγγλικές λέξεις, είναι ελληνικές
ΟΙ δεξιόχειρες ζουν σύμφωνα με έρευνες κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες
Το ηφαίστειο της Καλντέρας στην Σαντορίνη είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Έχει ύψος 300 μέτρα και διάμετρο 11 χιλιόμετρα