Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΣ ΜΟΣΧΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΡΟΣΙΣΟΥΝ!!

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η Press Time αποκαλύπτει


Τα καρτέλ που εξουσιάζουν τη ζωή μας.

Μια έρευνα τομή.

Αποκαλύπτουμε τι συμβαίνει με τις τιμές και την αισχροκέρδεια στα καρτέλ των μαιευτηρίων της Αθήνας.



Τα στοιχεία – σοκ της ΕΚΠΟΙΖΩ. Το περιθώριο κέρδους που φτάνει το 38%.

Οι παραπλανητικές τιμές πόρτας που πολλαπλασιάζονται με τα εξτρά.

Κρατικοί λειτουργοί και αρμόδιοι φορείς κλείνουν τα μάτια.



Ακόμα. Πως λειτουργεί το μεγάλο «αυτί» της ΕΥΠ. Πως μας παρακολουθούν και τι συμβαίνει στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.



Στο φώς η δράση 5 νέων συνδικάτων του εγκλήματος. Τι συμβαίνει στις φυλακές και νέες λεπτομέρειες για τη δράση της συμμορίας των 16



Ασφαλιστικός οδηγός για όλους.

Τι πρέπει να προσέξετε για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη σύνταξη. Τι ισχύει σήμερα. Τι αλλάζει ως το 2013.



Press Time πολιτική

Η Μetron Ανάλυσης ο Αβραμόπουλος, ο Σαμαράς και η Ντόρα.

Η μάχη των κορυφαίων στο ΠΑΣΟΚ.

Τι σχεδιάζει ο Μειμαράκης και οι πρώτες μέρες των ευρωβουλευτών στις Βρυξέλλες.

Η γιορτή της Δημοκρατίας, η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο και τι αλλάζει φέτος.



Press Time έρευνες.

Η αλήθεια για τα εμφιαλωμένα νερά. Να ξέραμε τι πίνουμε.

Πυρκαγιές. Ανυπεράσπιστοι απέναντι στον πύρινο εφιάλτη.



Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβει ο Χριστοφοράκος.

Ο νέος κίνδυνος για τη γρίππη.

Επικίνδυνα γυαλιά ηλίου στην Αγορά.

Και Θόδωρος Βασιλάκης. Γιατί η Aegean τρέμει τη νέα Ολυμπιακή.

Ξέρουν τον αρχηγό (και δεν τον λένε)

[Κυρίαρχο ρόλο στις τηλεφωνικές συνομιλίες που δεν υπάρχουν παίζει ο Παναγιώτης Βλαστός. Μιλάει για τον αρχηγό. Τον ξέρει, αλλά δεν τον αποκαλύπτει. Ή αποκαλύπτει το όνομά του, το οποίο από τις κομμένες συνομιλίες δεν θα το μάθουμε ποτέ.]

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες που θα διαβάσετε και αποτελούν μέρος της ογκώδους δικογραφίας για την εγχώρια «Κόζα Νόστρα» βγαίνουν πρώτη φορά στη δημοσιότητα. Η «Espresso», η μοναδική εφημερίδα που αποκλειστικά προανάγγειλε τις συλλήψεις των δεκαέξι ατόμων του φερόμενου ως συνδικάτου του εγκλήματος την Τρίτη 30 Ιουνίου, πιστή στις αρχές της δημοσίευσης όλης της αλήθειας(όποια κι αν είναι αυτή), θεωρεί καθήκον της απέναντι στους πολυπληθείς αναγνώστες της να τις φέρει στο φως.

Στις τηλεφωνικές συζητήσεις ακούγονται σημεία και τέρατα. Ονόματα αξιωματούχων υπεράνω πάσης υποψίας. Η «Espresso» δεν υιοθετεί τίποτα από αυτά που λέγονται. Ειδικά από κατηγορουμένους που βαρύνονται με σωρεία σοβαρών παραβατικών πράξεων και οι οποίοι στις κατ’ ιδίαν εξομολογήσεις τους θα μπορούσαν να καταστήσουν ένοχο, διεφθαρμένο και ύποπτο οποιονδήποτε έμπαινε εμπόδιο στα θεωρούμενα ως εγκληματικά σχέδιά τους. Ομως πάγια αρχή μας ήταν να βγαίνουν όλα στη φόρα. Αυτό κάνουμε και τώρα. Και γι’ αυτό σε μείζονα αστυνομικά και δικαστικά θέματα διατηρούμε στην ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού υψηλή θέση προτίμησης. Γιατί λέμε και γράφουμε τα πάντα.

Και μια σοβαρή υπόμνηση: Πολύ περιέργως και σε πολλές σημαντικές συνομιλίες -μεταξύ αυτών σε καυτές στιχομυθίες που αναφέρονται στον «αρχηγό», τον οποίο φαίνεται να ξέρει η συμμορία, αλλά δεν τον κατονομάζει- ενώ δίνεται η περίληψη των συνομιλιών, δεν δίνονται στη δικογραφία οι πλήρεις διάλογοι. Με λίγα λόγια, πολλές καυτές συνομιλίες έχουν αφαιρεθεί, έχουν κοπεί ή για άλλους λόγους που δεν γνωρίζουμε δεν υπάρχουν. Τα μεγάλα ερωτήματα λοιπόν είναι: Γιατί δεν υπάρχουν; Τις έχει κάποιος; Υφίστανται; Γιατί δεν δίνονται στη δημοσιότητα; Και γιατί ειδικά αυτές που αφορούν τον αρχηγό;


Ο «ανιψιός του Ραχωβίτσα» και οι υποκλοπές της ΕΥΠ

Ο Παναγιώτης Βλαστός στις 15 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον Γιώργο Κατσαγάνη, του λέει ότι έλαβε ένα ύποπτο μήνυμα στο κινητό του και αντιλαμβάνεται την ύπαρξη κοριού. Ο Γιώργος Κατσαγάνης τού εξηγεί ότι τέτοιες καταγραφές μπορεί να κάνει μόνο η ΕΥΠ, κάτι που γνωρίζει από έναν φίλο του στη Δίωξη Ναρκωτικών, ο οποίος, όπως λέει, είναι «ανιψιός του υποστράτηγου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής Γιάννη Ραχωβίτσα». Σύμφωνα με κύκλους της ΓΑΔΑ, όντως ο αναφερόμενος με το επώνυμο «Ραχωβίτσας» είναι συγγενικό πρόσωπο του υποστράτηγου Γιάννη Ραχωβίτσα, ο οποίος φέρεται να ήταν οδηγός του και ένα από τα πιο έμπιστα άτομα του επαγγελματικού του περιβάλλοντος. Ομως οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν στην «Espresso» ότι αφ’ ης στιγμής ο υποστράτηγος Ραχωβίτσας έμαθε κάτι τέτοιο, φέρεται να κίνησε ο ίδιος τη διαδικασία για τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην περίεργη ιστορία. Πάντως από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. γινόταν γνωστό ότι προς το παρόν οι «αδιάφθοροι» δεν έχουν φτάσει στον ανιψιό του υποστράτηγου.
ΠΗΓΗ http://www.espressonews.gr

17-07-2009:Έκτακτη εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας

Την 16-07-09 και κατά τις ώρες 20:00’-20:45’, από την Υποδ-νση Ασφαλείας Αθηνών, πραγματοποιήθηκε έκτακτη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας με ειδικότερο αντικείμενο αυτής τα ναρκωτικά, τις κλοπές, τις συλλήψεις φυγόδικων, την εφαρμογή της νομοθεσίας «περί Όπλων», «περί Εκδιδομένων επ΄ αμοιβή προσώπων», «περί Παιγνίων», «περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας» και «περί Αλλοδαπών» :

Συμμετείχαν: 280 Αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής, της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής, των Δ/νσεων Αστυν. Αθηνών, Β/Α Αττικής, Ν/Α Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιά και της Ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Ελέγχθησαν: 416 άτομα, 97 οχήματα (αυτ-τα, δίκυκλα) και 33 καταστήματα.

Συνελήφθησαν συνολικά: 69 άτομα, από τα οποία:

· Επτά (7) άτομα για παραβάσεις του νόμου «περί Ναρκωτικών» (5 ημεδαποί-2 αλλοδαποί).

· Ένα (1) άτομο για παραβάσεις του νόμου «περί Όπλων» ( 1 αλλοδαπός).

· Δέκα τρία (13) άτομα για παραβάσεις του νόμου «περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων» (8 αλλοδαπές, 3 ημεδαπές και 2 άνδρες).

· Σαράντα οχτώ (48) άτομα για παραβάσεις του νόμου «περί Αλλοδαπών».

Προσήχθησαν: 13 (9 ημεδαποί-4 αλλοδαποί) άτομα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Οι επιχειρήσεις θα συνεχισθούν σε χρόνο και περιοχές που επιλέγονται από την Γ.Α.Δ.Α.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πάμε... πλέι οφ! Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ

Ο δρόμος είναι ανοικτός! Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ζρίνσκί ή Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τη βοσνιακή ομάδα να έχει προβάδισμα, στον 3ο προκριματικό γύρο κι έχει κάθε λόγο να σκέφτεται τα πλέι οφ. Μια... γούρικη γνώριμη στο δρόμο του Παναθηναϊκού, που σχεδόν κατά παραγγελία θα αντιμετωπίσει για ακόμα μια φορά την Σπάρτα Πράγας. Δείτε live στο gazzetta.gr την κλήρωση για ΠΑΟΚ και Λάρισα.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ

3ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ
Σάλτσμπουργκ/Μποέμιανς (1-1) -Πιούνικ/Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0-0)
Ζρίνσκι/Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-0)-Ολυμπιακός
Ζυρίχη-Βιτ/Μάριμπορ (0-0)
Στρέιμουρ/ΑΠΟΕΛ (0-2)- Ριλ/Παρτιζάν (0-4)

Ίντερ Τούρκου/Σέριφ (0-1)-Σλάβια Πράγας
Ακτόμπε/Χάφναρφιάνταρ (4-0)-Μακάμπι Χάιφας/Γκλέντοραν (6-0)
Εκράνας/Μπακού (2-2)-Λέφσκι/Σαν Τζούλια (4-0)
Βέντσπιλς/Ντούτελανζ (3-0)-Σκόπια-Μπάτε(0-2)

Βίσλα/Λεβάντια (1-1)-Ντέμπρετσεν/Κάλμαρ(2-0)

Κοπεγχάγη/Μόγκρεν (6-0)-Τίρανα/Στάμπαεκ(1-1)



ΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ
Σπάρτα Πράγας-Παναθηναϊκός
Σαχτάρ-Τιμισοάρα

Σπόρτινγκ Λισ.- Τβέντε
Σέλτικ-Ντιναμό Μόσχας
Άντερλεχτ-Σίβασπορ




ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία)

Στόχοι: «Χαστούκι» δέχθηκε στη Βοσνία η Σλόβαν, η οποία και ηττήθηκε 1-0 τη Ζρίνσκι. Παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, αν και τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά δύσκολα. Πολλά νέα πρόσωπα, πολλές αλλαγές, και μπορεί ο Ντούσαν Ουρίν να είναι ένας έμπειρος κόουτς, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να βάλει την ομάδα του σε έναν ρυθμό. Στόχος της είναι η διατήρηση των σκήπτρων στη Σλοβακία, αλλά και η είσοδος στους ομίλους του Europa League. Βέβαια, σε περίπτωση που προκριθεί, δεν θα αποτελέσει φόβητρο για τον Ολυμπιακό.

http://www.gazzetta.gr/

Οι Τούρκοι αρχίζουν έρευνες για πετρέλαιο γύρω από την Κύπρο

http://kostasxan.blogspot.com/

Έρχεται και η σειρά του Αιγαίου!

Κυβερνητικό διάταγμα που εξουσιοδοτεί την τουρκική κρατική εταιρία πετρελαίου (ΤΡΑΟ) να πραγματοποιήσει έρευνες στην περιοχή εκτός των τουρκικών χωρικών υδάτων, στην ανατολική Μεσόγειο, κοντά στην Κύπρο, τέχθηκε από χθες σε ισχύ, σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Σημερινό δημοσίευμα της αγγλόφωνης έκδοσης της τουρκικής εφημερίδας Ζαμάν αναφέρει ότι ''η ενέργεια αυτή της Αγκυρας, στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου κοντά στα κυπριακά παράλια, αναμένεται να προκαλέσει διαμάχη καθώς πιθανότατα θα ερμηνευτεί από πολλούς ως επίδειξη της αποφασιστικότητας της Τουρκίας να προστατέψει τα δικαιώματά της και τα συμφέροντά της στην περιοχή, όταν αντιμετωπίσει μια μονομερή κίνηση εκ μέρους των Ελληνοκυπρίων σχετικά με την έρευνα για πετρέλαιο.''
Οπως προβλέπει το κυβερνητικό διάταγμα, η Αγκυρα εξουσιοδοτεί την ΤΡΑΟ να πραγματοποιήσει γεωλογικές έρευνες πέραν των τουρκικών χωρικών υδάτων, στη Μεσόγειο, σε τέσσερις περιοχές, δυο στην περιοχή της Αττάλειας και δυο στην περιοχή της Μούγλα, συνολικής θαλάσσιας έκτασης 2 εκατομμυρίων εκταρίων.
Η ανακοίνωση τον περασμένο μήνα εκ μέρους της Κύπρου ότι θα προχωρήσει σε έρευνες για πετρέλαιο στην περιοχή είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Αγκυρας.
''Ο τουρκοκυπριακός λαός έχει δικαιώματα στην περιοχή. Δεν μπορείτε να το αγνοείτε αυτό. Και η Τουρκία επίσης έχει δικαιώματα και συμφέροντα εκεί. Η πρόθεσή μας να τα προστατεύσουμε είναι γνωστή σε όλους,'' είχε δηλώσει τότε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών Μπουράκ Οζούγκεργκιν.

Σαν Σήμερα: 17/07/2009

1789: Η Γαλλία καθιερώνει την τρίχρωμη σημαία.

1790: Πεθαίνει ο σκοτσέζος οικονομολόγος Άνταμ Σμιθ.

1824: Με εισήγηση του Αρχιγραμματέα της Ελληνικής Επαναστατικής κυβέρνησης Συνταγματάρχη Ροδίου, συγκροτείται τακτικός ελληνικός στρατός.

1868: Το Τόκιο γίνεται πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

1912: Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν του Τούρκους και ανακηρύσσουν την Ικαρική Πολιτεία.

1934: Γεννιέται ο αμερικανός ηθοποιός Ντόναλντ Σάδερλαντ.

1955: Ανοίγει η πρώτη Disneyland στο Αναχάϊμ της Καλιφόρνια.

1959: Πεθαίνει η Μπίλι Χολιντέι, από τις κορυφαίες τραγουδίστριες της τζαζ.

1998: Η Ρωσία κηδεύει επίσημα τον τσάρο Νικόλαο Β΄ και την οικογένειά του, που είχαν εκτελεστεί πριν από 80 χρόνι

Διασυρμός της Ελλάδας για βιασμούς βρετανών τουριστριών



ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Κάθε χρόνο η κατάσταση με τους τουρίστες φαίνεται ότι γίνεται όλο και χειρότερη. Πέρυσι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου εξωτερικών της Αγγλίας 28 τουρίστριες κατέφυγαν στη δικαιοσύνη επειδή έπεσαν ...

θύματα βιασμού. Η Αγγλία ετοιμάζει και πάλι καμπάνια με φυλλάδια που θα καλούν τους τουρίστες να; Μην πίνουν και να προσέχουν. Η καμπάνια έχει τίτλο «another side to paradise». Ο υπουργός εξωτερικών της Αγγλίας Chris Bryant δήλωσε χθες από την Κέρκυρα ότι θα κάνουν τα πάντα για να βεβαιωθούν ότι οι τουρίστες θα επιστρέψουν σώοι στην πατρίδα τους. Μαζί με τον Μαρκογιαννακη μάλιστα είπαν ότι θα πάρουν κάποια επιπλέον μέτρα για το θέμα



Εμπορία και διακίνηση παιδιών στον κόσμο Μεγάλη εκστρατεία της UNICEF κατά του trafficking

Εμπορία και διακίνηση παιδιών στον κόσμο
Μεγάλη εκστρατεία της UNICEF κατά του trafficking


Με θέμα «Διεθνής οικονομική κρίση και εμπορία και διακίνηση παιδιών στον κόσμο» πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της εκστρατείας της UNICEF και του Υπουργείου Εξωτερικών για την καταπολέμηση της παράνομης εμπορίας και διακίνησης παιδιών (trafficking), την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009, στις 11:30 π.μ. στο αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης» του Υπουργείου Εξωτερικών, Ακαδημίας 1.

Η παρουσίαση έγινε από την Υπουργό Εξωτερικών κα Ντόρα Μπακογιάννη και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF κ. Λάμπρο Κανελλόπουλο.

* Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις περίπου 1,2 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο πέφτουν θύματα παράνομης εμπορίας και διακίνησης κάθε χρόνο.
* Η σεξουαλική εκμετάλλευση αποτελεί μακράν την πλέον συνηθισμένη μορφή εμπορίας ανθρώπων (79%), ακολουθούμενη από την εξαναγκαστική εργασία (18%) σύμφωνα με την Παγκόσμια Έκθεση για το Trafficking (2008).
* Η εμπορία ανθρώπων είναι μια από τις πλέον επικερδείς και ταχύτερα αναπτυσσόμενες μορφές του διεθνούς εγκλήματος, επιφέροντας κέρδη ύψους 9,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.
* Τα θύματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης είναι κατά κύριο λόγο γυναίκες και κορίτσια.

Η παρούσα πρωτοβουλία αποτελεί το δεύτερο μέρος της εκστρατείας με σημαντικές δράσεις σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, μεταξύ των οποίων η προβολή νέας σειράς ειδικά σχεδιασμένων ραδιοτηλεοπτικών μηνυμάτων σε όλη την χώρα.

Στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας της UNICEF με το Υπουργείο Εξωτερικών έχει ήδη λάβει χώρα μια σειρά δράσεων για την ανάδειξη και καταπολέμηση του φαινόμενου της Παράνομης Διακίνησης και Εμπορίας Παιδιών που περιλάμβανε: ραδιοτηλεοπτικά μηνύματα, έκδοση ειδικού εγχειριδίου για κοινοβουλευτικούς, δημοσιογράφους, εκπαιδευτικούς, αστυνομικούς, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, άτομα σε κέντρα λήψης αποφάσεων που αφορούν στα παιδιά, ειδικές εκδόσεις για ομάδες που ασχολούνται με παιδιά και αποστολή ενημερωτικών εντύπων στους πολίτες.
http://36dimotiko.blogspot.com

Μεταφέρθηκαν οι πιάτσες.....



Μεταφέρθηκαν οι πιάτσες από την Πλατεία Θεάτρου και την Σοφοκλέους
των παρανόμων και των τοξικομανών στην Πλατεία Κουμουνδούρου,
στην Αγησιλάου, στην Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου και στην Πλατεία
Αττικής όπου ξαποστένουν το απόγευμα σε παγκάκια
παρτέρια και όπου βρούν.
Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση!
Οι χρήστες "χτυπιούνται" στην Πλατεία Κουμουνδούρου μέρα μεσημέρι
γύρω από τον βρεφονηπιακό σταθμό.
Οι Αφρικανοί έμποροι ναρκωτικών είναι στα στενά γύρω από αυτή
την Πλατεία.
Πρέπει να εκκενωθούν οι γύρω πολυκατοικίες όπου έχουν την έδρα τους
όλοι αυτοί και το παλιό Εφετείο.
Εχθές το βράδυ πάλι πετούσαν πέτρες και ξύλα από τα μπαλκόνια
στο πεζοδρόμιο της Σωκράτους.
Αθηναίος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σήμερα έγιναν μικρο-επεισόδια στην μαρτυρική πλατεία Αττικής αλλα οι Έλληνες έδωσαν ξανά γεναία απάντηση σε αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν την πλατεία Αττικής σε Αφγανιστάν


Κάποιοι "γνωστοί άγνωστοι του αντιεξουσιαστικού χώρου" πηγαν σημερα στην πλατεία.

Με την ιδιότητα των μουσικών σαν προκάλυψη για να συναντήσουν κάποιους φίλους τους, που στην πραγματικότητα ήταν αλλοδαποί με σκοπό την ανταλλαγη προβοκατορικου υλικού.

Την στιγμή της "'υποπτης συνάντησης" , εμφανίστηκαν Έλληνες πατριώτες που βρισκόντουσαν σε περιφρούρηση και ζήτησαν το λογο απο τους αριστερούς προβοκάτορες. Στην συνέχεια τους ζήτησαν να φύγουν.

Τότε ακόμα 5 πακιστανο-αφγανοί εμφανίστηκαν απο το πουθενά ( κατι που δηλώνει οτι ήταν προσχεδιασμένο μιας και την είχαν στημένη ) και κινήθηκαν απειλητικά προς τους 6 Έλληνες.

Ακολούθησαν μικροσυμπλοκές κατα την διάρκεια των οποίων εμφανίστηκαν 4 -5 έλληνες απο διπλανά καφενεία και βοήθησαν τα παιδιά που πήγαν αρχικά να διώξουν τους ύποπτους λαθραίους αλλοδαπούς.



Αποτέλεσμα των συμπλοκων?

3 λαθρομετανάστες χτυπημένοι οπου και τους παρέλαβε ασθενοφόρο.
2 τσαντες που ειχαν οι "αντιεξουσιαστές" όπου και περιείχαν έντυπο υλικο προπαγάνδας
1 "αντιεξουσιαστης" έφυγε με σκισμενη μπλούζα.



Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός οτι εθεάθη άτομο στην γωνία Κονίτσης και Λιοσίων με φωτογραφικό εξοπλισμό, πράγμα που σημαίνει οτι το σκηνικό ήταν στημένο μιας και γνώριζαν οτι υπήρχε περιφρούρηση στην πλατεία και απλα προσπάθησαν να στήσουν ενέδρα στους Ελληνες που βρισκόντουσαν εκει.

Το άτομο αυτο με τον εξοπλισμό τράπηκε σε φυγή αμέσως μετα την εμφάνιση των ασθενοφόρων που ήρθαν άμεσα να παραλάβουν τους προβοκάτορες δολοφόνους αλλοδαπους.




την ίδια στιγμη , στην ηλεκτονική γιαφκα των αριστερών δολοφόνων indymedia προσπάθησαν να περάσουν τις ψευτιές τους και την προπαγάνδα τους για το γεγονός αλλα υπάρχουν μαλλον άτομα ανάμεσα τους που έχουν ακόμα λιγο μυαλό στο κεφάλι τους και προσπάθησαν να πουν πανω κατω την αλήθεια. ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ και απο τους δικους τους δλδ.











Χτύπημα γερο δόθηκε για άλλη μια φορά στους ανθέλληνες εχθρους της Ελληνικής κοινωνίας.
Μια κοινωνία που βρίσκεται κατω απο επίθεση ατόμων που θέλουν να την υποβαθμίσουν για να εκπληρώσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Οι Έλληνες πατριώτες αντιστέκονται και μετά την πλατεια του Άγιου Παντελεήμωνα και την Πάτρα ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και την πλατεία Αττικής.




ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ

ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



http://taxalia.blogspot.com/

ΟΤΑΝ ΟΙ SUPERHEROES ΓΕΡΑΣΟΥΝ!!

Captain America
capitan-america

Catwoman

catwoman-decadence

Doctor Octopus

doctor-octopus

Elektra

elektra

Iron Man

iron-man-decadence

Aquaman

old-aquaman

Batman and Robin

old-batman-robin

Daredevil

old-dare-devil

The Flash

old-flash

The not-so-incredible Hulk

old-hulk

Spider-Man

old-spider-man

Wolverine

wolverine