Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

«Ηθελα να σκοτώσω έναν χριστιανό»

Του ΑΡΗ ΑΜΠΑΤΖΗ «Εκείνη τη μέρα ήθελα να σκοτώσω έναν χριστιανό. Γύριζα στις εκκλησίες. Είδα πρώτα αυτόν και τον σκότωσα».
Αυτό φέρεται να έχει πει κατά την ανάκρισή του ο Τούρκος Ιμπραχίμ Ακγιόλ (26), που την περασμένη Δευτέρα σκότωσε με μαχαίρι στο Πέρα της Κωνσταντινούπολης τον Γερμανό Γκρέγκαρ Κέρκελινκ (45). Μετά τις ανακρίσεις, ο Ακγιόλ συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε στις φυλακές. Εχει ομολογήσει τη δολοφονία. Σύμφωνα με την Εισαγγελία, πριν από δύο χρόνια είχε τραυματίσει κάποιον με ψαλίδι, ενώ πέρσι είχε κάνει θεραπεία απεξάρτησης από ναρκωτικά σε ψυχιατρική κλινική της Πόλης. Από τα όσα έχουν διαρρεύσει, στην πρώτη κατάθεσή του ο Ακγιόλ είχε πει πως ζήτησε χρήματα από τον Γερμανό και όταν δεν του τα έδωσε τον μαχαίρωσε. Τα περί κατάθεσης για επιθυμία του να σκοτώσει «έναν χριστιανό» μετέδωσε χτες το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA.

Το επεισόδιο συνέβη στις ένδεκα το πρωί της Δευτέρας στην πολυσύχναστη οδό του Πέρα. Ο βαριά τραυματισμένος Γερμανός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου και ξεψύχησε. Τα τουρκικά ΜΜΕ πάντως, εδώ και δύο μέρες μεταδίδουν την πληροφορία ότι ο Γερμανός είχε αποδράσει από γερμανικές φυλακές και ότι καταζητείται.
πηγη Enet.gr

Άνθρωποι σε διάφορα μέρη της Ινδίας, της Κίνας καί της Ιαπωνίας απολαμβάναν τη μεγαλύτερη συνολική ηλιακή έκλειψη του αιώνα νωρίτερα σήμερα.


Η μέγιστη συνολική διάρκεια ήταν έξι λεπτά και 39 δευτερόλεπτα.

Πορεία αστυνομικών στο Σύνταγμα





Αστυνομικοί πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από τη δολοφονία συναδέλφου τους.








Share on Facebook

Σώθηκαν πέντε ζωές με τα μοσχεύματα του 13χρονου κοριτσιού

Μια πραγματική σκυταλοδρομία στήθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, προκειμένου να αξιοποιηθούν μοσχεύματα από δωρεά οργάνων. Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία αλλά και στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων μπορούν σήμερα να χαμογελούν με ικανοποίηση, καθώς οι αερογέφυρες που στήθηκαν λειτούργησαν άψογα και οι μεταμοσχεύσεις ολοκληρώθηκαν επιτυχώς.

Η διάγνωση των γιατρών για το 13χρονο κορίτσι από τα Ιωάννινα που τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας σε γκρεμό στο Ανθοχώρι Ιωαννίνων ήταν καταδικαστική.

Παρά το βαρύ πένθος, οι γονείς αποφάσισαν να προβούν σε δωρεά όλων των οργάνων του παιδιού. «Η γενναιοδωρία των γονιών ήταν εξαιρετικά σπάνια», σχολιάζει στην «Κ» η κ. Αθηνά Γόμπου, διευθύντρια της ιατρικής υπηρεσίας του ΕΟΜ. «Συνήθως οι συγγενείς διστάζουν να προσφέρουν πολλά όργανα».

Καθώς δεν υπήρχε συμβατός λήπτης για κάθε όργανο στην Ελλάδα, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη.

Εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον, αφού τα όργανα λόγω του νεαρού της ηλικίας βρίσκονταν σε εξαιρετικά καλή κατάσταση. «Επιλέξαμε εκείνες τις ιατρικές ομάδες που μπορούσαν να προσγειωθούν το γρηγορότερο δυνατόν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων», εξηγεί η κ. Γόμπου. «Τα όργανα δεν μπορούν να βρίσκονται πολλή ώρα σε αναμονή, οι πνεύμονες αντέχουν μόνο 6 ώρες, η καρδιά οκτώ, το ήπαρ μεταξύ 6 και 8 ωρών».


Οι λήπτες

Τελικώς, η καρδιά «χτυπά» και πάλι στη Βιέννη, ενώ οι πνεύμονες μεταμοσχεύθηκαν σε ένα 12χρονο παιδί στο Κίελο της Γερμανίας.

Το ένα νεφρό προσφέρθηκε σε ένα 7χρονο κορίτσι, το άλλο σε έναν 37χρονο. Οι επεμβάσεις έγιναν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και στο Λαϊκό. Ομως και το ήπαρ βρήκε τον κατάλληλο λήπτη, ο οποίος χειρουργήθηκε στο Ιπποκράτειο. «Το Σαββατοκύριακο, μεταμοσχεύσεις πραγματοποιήθηκαν και στο Θριάσιο και στο Σισμανόγλειο, όπου οι δότες ήταν θύματα τροχαίων».

Οταν οι γιατροί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ένας ασθενής είναι εγκεφαλικά νεκρός, οι συγγενείς δυστυχώς έχουν περιορισμένες επιλογές. «Είτε ο νεκρός θα αποσυνδεθεί και θα ταφεί είτε θα εξακολουθεί να βρίσκεται "καλωδιωμένος" στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ ξεκινάει η σήψη των οργάνων», συνεχίζει η κ. Γόμπου. «Ο τρίτος δρόμος είναι η δωρεά οργάνων του αγαπημένου τους».




ΑΝΑΡΤΗΣΗ : GiorgosRounis[GR]

ΠΗΓΗ : Καθημερινη

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ!!

Η μέθοδος αυτή στην Νέα Ζηλανδία είναι σε πειραματικό στάδιο συνδιάζει μεταφορά[γρήγορη]και εξάσκηση γιατί δουλεύει σαν ποδήλατο.Εκεί μπορεί και να δουλέψει μα σε μια χώρα σαν την δική μας ούτε για αστείο,αφού εδώ είμαστε άναρχα δομημένοι και μπάχαλο!!

Αποκλεισμός - σοκ για Ανόρθωση!

Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις... Ούτε ένας χρόνος δεν συμπληρώθηκε από την ιστορική της ευρωπαϊκή πορεία και η Ανόρθωση... πρόλαβε από τον Ιούλιο να αποκλειστεί (!) από το Europa League. H Πέτροβατς από το Μαυροβούνιο επικράτησε 3-1 στην παράταση και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αποκλεισμός σοκ και για την Ρόζενμποργκ.


http://www.gazzetta.gr/

Οι τάσεις αυτοκτονίας είχαν φανεί από το πρώτο ματς στην Κύπρο, εκεί όπου η Ανόρθωση έχασε τα... άχαστα και το 2-1 άφηνε ελπίδες στην Πέτροβατς. Η ομάδα από το Μαυροβούνιο εκμεταλλύτεηκε την έδρα της ισοφάρισε το σκορ του α' αγώνα και με ένα γκολ στην παράταση πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση για το Europa League. Οι Κύπριοι πάντως θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» από το 70', ωστόσο ο Φερναντέζ αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Καφού, και όχι μόνο δεν έβαλε την ομάδα του μπροστά, αλλά λίγα λεπτά αργότερα οι Μαυροβούνιοι πήραν προβάδισμα με 2-1. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ντραγκίσεβιτς (15’), Ρότκοβιτς (78’, 103’), ενώ για την Ανόρθωση είχε ισοφαρίσει ο Κατσαβάκης (45').

Εκτός και η Ρόζενμποργκ
Αποκλεισμός – σοκ και για τη Ρόζενμποργκ, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από την άσημη, Καραμπάκ. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν πήρε την πρόκριση χάρη σε γκολ του Σαντίγκοφ.

ΣΤΗ FLORIDA ΤΩΝ ΗΝ. ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΝΑΖΗΤHΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΣΕ ΕΝΑ PIT BULL!!!




ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALNEWS


Διαβάστε από την Παρασκευή, όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.

Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.

Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.

Έρχεται «Μαύρος Σεπτέμβρης» και φέρνει «κανόνια» στην αγορά..

Τα Τμήματα οικονομικών αναλύσεων των τραπεζών εκπέμπουν SOS.

Περιμένουν φέσια 2,2 δις από τις ακάλυπτες.

Ποιοι κλάδοι βρίσκονται στη λίστα των «ανεπιθύμητων» πελατών. Τα «κόκκινα δάνεια».

Γιατί άλλαξε το κλίμα στο Χρηματιστήριο. Οι Ταύροι πήραν τη ρεβάνς. Ποιοι αγοράζουν. Οι καταλύτες των εξελίξεων και ο ρόλος της Goldman Sachs. Τι έγινε στα roadshows στα ραντεβού και τα hedge funds που θα ρίξουν 140 δις δολάρια.

Δημήτρης Κοντομηνάς. Τι θα κάνω με το Κανάλι 9.

Εξομολογείται: Θα κρατήσω το 33% στον ALPHA. Η κρίση, οι επιπτώσεις της και τα σχέδια.

Θωμάς Λιακουνάκος. Τα νοσοκομεία, το εμπόριο όπλων και η κοσμική ζωή. Τα βατερλό, οι επιτυχίες και τι φέρνει η επόμενη μέρα.

Διαβάστε τι συμβαίνει στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Γιώργος Μπόμπολας. Το μπλόκο της Θεσσαλονίκης και η αποζημίωση των 100 εκατομμυρίων.

Θωμάς Λαναράς. Τα αγκάθια της Κλωνατέξ η αύξηση του κεφαλαίου και το Aldemar.

Μπάμπης Βωβός. Βγάζει ξενοδοχείο στο σφυρί

Νίκος Τσάκος. Τι συζητάει τώρα με άλλους εφοπλιστές.

Deal news

Η ευρυζωνικότητα φέρνει εξελίξεις στις τηλεπικοινωνίες. Ο γάμος ON TELECOMS και Vivodi.

Τι συμβαίνει στο Αιγαίο με τα πετρέλαια.

Ο «άγνωστος πόλεμος» για τα κοιτάσματα.

Οι ασφαλιστικές εταιρίες τώρα θα ασφαλίζουν και επιχειρηματίες για τον κίνδυνο απαγωγών. Σημεία των καιρών.

Ο αλευροβιομήχανος Κώστας Λούλης μιλάει στην Deal.

Τα Βαλκάνια, η ρευστοποίηση και η κρίση. Τι σχεδιάζει για το αύριο.

Χρυσάφι φέρνει ο ιός της γρίπης στις φαρμακοβιομηχανίες.

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που ενδιαφέρει όλους μας.

Τρείς θετικοί στη νέα γρίπη σε κρουαζιερόπλοιο στον Πειραιά.Φτάνει τα ξημερώματα στο λιμάνι.


Εκτύπωση
Συντάχθηκε απο τον/την Agroschannel
Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2009 17:22
Συναγερμός σήμανε στην Νομαρχία Πειραιά, μετά το σήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για κατάπλου στο πρώτο λιμάνι της χώρας, κρουαζιερόπλοιου, προερχόμενο από την Τουρκία, με 3.393 επιβάτες και 1.196 μέλη πληρώματος, στο οποίο τρεις από τους επιβαίνοντες έχουν προσβληθεί με τον ιό της νέας γρίπης Α (Η1Ν1). Ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας με...... κατεπείγουσες επιστολές του προς τους αρμόδιους Υπουργούς Υγείας και Εμπορικής Ναυτιλίας, τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά, καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠ, ζητά την λήψη άμεσων μέτρων στο λιμάνι του Πειραιά για την προστασία της δημόσιας υγεία, αλλά και για την θωράκιση της οικονομίας και του τουρισμού της χώρας. Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο κ. Μίχας, ζητά να υπάρχει άμεση ενημέρωση στην Νομαρχία Πειραιά για την κατάσταση που επικρατεί σε κάθε κρουαζιερόπλοιο ή εμπορικό πλοίο που καταπλέει στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Παράλληλα, τονίζει την αναγκαιότητα άμεσης ενίσχυσης με ιατρικό προσωπικό της Διεύθυνσης Υγειονομικών Ελέγχων της Νομαρχίας Πειραιά, καθώς όπως επισημαίνει «δεν είναι δυνατόν το λιμάνι και ολόκληρη η περιοχή του Πειραιά να ελέγχεται μόνο από τέσσερις γιατρούς δημόσιας υγείας». «Θεωρούμε αυτονόητο» προσθέτει στην επιστολή του ο κ. Μίχας «ότι έχετε προβλέψει για την τοποθέτηση θερμικών καμερών στις εισόδους και εξόδους του διεθνούς τμήματος του πειραϊκού λιμένα, για την ανίχνευση πιθανών κρουσμάτων. Σε κάθε περίπτωση, αίτημά μας είναι να μην εξέρχεται κανείς επιβάτης ή μέλος πληρώματος χωρίς έλεγχο, διαφορετικά σας καθιστούμε υπεύθυνους για τη ανέλεγκτη μετάδοση του ιού, με αρνητικές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, την οικονομία και τον τουρισμό της χώρας». Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πειραιά, τόνισε ότι «Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε πολύ γρήγορα, όταν μόλις χθες εκφράζαμε την έντονη ανησυχία μας για την επιχειρησιακή προχειρότητα με την οποία κινείται η κεντρική διοίκηση πάνω σε ένα τόσο σοβαρό θέμα για τη δημόσια υγεία, όπως είναι αυτό της νέας γρίπης. Είναι αδιανόητο μετά από τόσο καιρό να μην έχουν τοποθετηθεί θερμικές κάμερες στο κεντρικό λιμάνι της χώρας, όπου καθημερινά διακινούνται εκατομμύρια επιβατών. Είναι αδιανόητο να αφήνουν μια περιοχή με χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες, όπως η περιοχή του ευρύτερου Πειραιά, να ελέγχεται με γιατρούς μετρημένους τα δάκτυλα του ενός χεριού. Επιτέλους η κυβέρνηση πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα, γιατί με την ολιγωρία της δεν θέτει μόνο σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία αλλά και τον τουρισμό της χώρας, από τον οποίο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η εθνική μας οικονομία».

Το καλοκαίρι προχωράει, αλλά οι ειδήσεις δεν σταματούν ποτέ.

-Μεγάλη επιτυχία είχε και το δεύτερο τεύχος του Εναλλακτικού Τύπου με "κομμένα" ρεπορτάζ. Όσοι δεν το προλάβατε μπορείτε να το βρείτε εδώ

-Πυρετός αναζητήσεων στον ΑΝΤ1 για τον Πρωινό Καφέ, με την Ευγενία Μανωλίδου να παραμένει επικρατέστερη.

-Ακόμα περιμένουν στο X-Factor το πολυπόθητο "ναι" του Σάκη για την παρουσίαση. Εναλλακτική περίπτωση πάντα η Βανδή.

-Οι εταιρείες διανομής φαίνεται να κονταροχτυπιούνται για το ποια θα καταφέρει να εξασφαλίσει από την AEG τα δικαιώματα για τις τελευταίες πρόβες του Michael Jackson. 50 εκατομμύρια δολλάρια δίνει η Sony!!!

-Η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε από τον Bruno (Sacha Baron Cohen) αντίγραφο της ταινίας του για ιδιωτική προβολή στο παλάτι. Όχι δεν ξέρουμε ποιός θέλει να το δει. Διαβαστε εδώ.

-Σήμερα στις 20.00 (novasports) ο επαναληπτικός της Λάρισας με τη Ρέικιαβικ για το Europa League

-To δικό του mail κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα το MySpace. Πλέον οι χρήστες του θα έχουν mail της μορφής @myspace.com και μπορεί να φανεί χρήσιμο ιδιαίτερα σε καλλιτέχνες που προωθούν τη δουλειά τους μέσω αυτού.

-Χάρτης πλοίων πραγματικού χρόνου: θέλετε να δείτε ποιά πλοία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Μύκονο; Έφυγαν οι φίλοι σας ή είχε καθυστέρηση το πλοίο;
Θα τα μάθετε όλα σε αυτό το site, παρακολουθώντας όποιο πλοίο θέλετε σε πραγματικό χρόνο.

Θέμα της ημέρας:
Στο ΕΘΝΟΣ "Σε κατάσταση συναγερμού" η χώρα για τον κίνδυνο πυρκαγιών

Στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ "«Πράσινη»... φωτιά στα τέλη παλιών Ι.Χ." για την αύξηση των τελών κυκλοφορίας σε παλιά και ρυπογονα αυτοκίνητα

http://ourgreektv.blogspot.com/

(ΠΗΓΗ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μεγάλο κοροϊδιλίκι μας πουλάει το ελληνικό http://www.betmasters.gr/arthro/pame-stoixima/2768/"
>Pame Stoixima. Από τη μία «κλέβει» ασύστολα τον κόσμο, με τις τεράστιες γκανιότες και τα κοψίματα αποδόσεων χωρίς καμία προειδοποίηση κι από την άλλη, οι διοικούντες το, παραπονιούνται για την αύξηση του «παράνομου» στοιχήματος, όπως το λένε, στοίχημα στο internet όπως λέω εγώ. Ρε παιδιά έλεος. Αν υπάρχουν πέντε σούπερ μάρκετ που έχουν τα ίδια προϊόντα, δεν θα κάνεις έρευνα αγοράς για να δεις ποιος σου προσφέρει τις καλύτερες τιμές; Γιατί να μην γίνει το ίδιο και στο στοίχημα; Μονοπώλια πλέον δεν υπάρχουν κι ας προσπαθεί ο http://www.pamestihima.gr/">ΟΠΑΠ να το κρατήσει με νύχια και με δόντια. Τέλοσπάντων, ας ελπίσουμε πως οι διοργανωτές του ελληνικού στοιχήματος θα βάλουν μυαλό και θα σταματήσουν να εκμεταλλεύονται την αδυναμία του απλού κόσμου να χειριστεί το ίντερνετ. Γιατί αν δεν υπήρχε αυτή η αδυναμία, κανείς δεν θα έπαιζε στον ΟΠΑΠ.
ΑΠΟhttp://www.betmasters.gr

Μεγάλη ευκαιρία ο εορτασμός των 2.500 χρόνων του μαραθωνίου


Τα εγκαίνια τους νέου Μουσείου της Ακρόπολης πριν λίγο καιρό ήταν ένα μεγάλο γεγονός που ξεπερνά τα όρια του πολιτισμού, αφού ουσιαστικά μιλάμε για το μνημείο της Δημοκρατίας. Εγκαίνια που όμως δεν είχαν κάποια ξεχωριστή σημασία σε χρονολογικό επίπεδο.
Αντιθέτως όμως με τα εγκαίνια υπάρχει μία ημερομηνία σταθμός που πρέπει η Ελλάδα όχι απλά να γιορτάσει, αλλά να δημιουργήσει εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και να παρουσιάσει τον πολιτισμό και την ιστορία της.
Το 2010 συμπληρώνονται 2.500 χρόνια από τον άθλο του δρομέα που έφερε το μήνυμα της νίκης στους Αθηναίους από τον Μαραθώνα.
Ήταν το 490πΧ όταν ο Φειδιππίδης μετά τη Μάχη του Μαραθώνα και τη νίκη των Αθηναίων έτρεξε να φέρει τα καλά νέα της νίκης. Μία μάχης που η στρατηγική του Μιλτιάδη διδάσκεται ακόμα και στο “West Point” (φωτό) από πλευράς τακτικής, στην Αμερικανική στρατιωτική ακαδημία.
Αυτός ο άθλος του στρατιώτη που είπε μόνο μία λέξη πριν πεθάνει «Νενικείκαμεν», αναβίωσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896 στην Αθήνα με νικητή έναν άλλο Έλληνα το Σπύρο Λούη, ενώ το αγώνισμα του Μαραθωνίου καταξιώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο.
Εκατοντάδες είναι οι μαραθώνιοι κάθε χρόνο σε πολλές πόλεις τους κόσμου, ενώ υπάρχουν λαοί όπως οι Ιάπωνες που θεωρούν ύψιστη τιμή τη νίκη σε αυτό το επίπονο αγώνισμα.
Αλήθεια το υπουργείο Πολιτισμού και ο Αντώνης Σαμαράς γνωρίζει το θέμα;
Πιθανότατα όχι, όμως ακόμα και έτσι να είναι, υπάρχει χρόνος για εμπλοκή και σχεδιασμό εκδηλώσεων όχι μόνο για το υπουργείο Πολιτισμού, αλλά του Τουρισμού και της Παιδείας.
Δεν αρκεί λοιπόν μόνο ένας μαραθώνιος στην κλασική διαδρομή ακόμα και αν έρθουν οι καλύτεροι δρομείς.
Χρειάζονται πολλά περισσότερα και σε πολλά επίπεδα.
Αξίζει να τονίσουμε ότι ο ΣΕΓΑΣ προσπαθεί να αναδείξει την επέτειο. Μάλιστα στην επίσκεψη που έκανε ο Βασίλης Σεβαστής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον ενημέρωσε για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται.
Ας μη χάσουμε και αυτή την ευκαιρία…

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!





O ακρωτηριασμός των άκρων ένας σκληρός Μουσουλμανικός νόμος

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Μουσουλμάνος πυροβόλησε πιστούς έξω από τζαμί στην Ροδόπη

Μουσουλμάνος πυροβόλησε χθες τα ξημερώματα αλλοδαπούς πιστούς φιλοξενούμενους του ιμάμη, ενώ βρίσκονταν στο προαύλιο τεμένους στους Σιδεράδες Ροδόπης. Το περιστατικό συνέβη στο τζαμί του χωριού. Κάτοικος των Σιδεράδων, που μένει πλησίον του τεμένους, ενοχλημένος λογομάχησε με μια παρέα ανδρών, οι οποίοι κάθονταν στον περίβολο του ναού και πυροβόλησε δύο φορές εναντίον τους, τραυματίζοντας στα χέρια και στα πόδια τον έναν.

Οι άνδρες που ήταν εκεί προσπάθησαν να τον αφοπλίσουν, αλλά ο δράστης κατάφερε επιπλέον χτυπήματα με την κάνη και το κοντάκι του όπλου τύπου Flober, στον ήδη τραυματισμένο από τα σκάγια. Ο ιμάμης του τεμένους, που ξύπνησε από τους πυροβολισμούς, είδε τον νεαρό να αιμορραγεί και κάλεσε αμέσως σε βοήθεια. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφτασε με καθυστέρηση, τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής προκειμένου να χειρουργηθεί.

Το θύμα, ο 30χρονος Κιρτσί Μπεζλέρ, γεννημένος στην Τουρκία και μόνιμος κάτοικος Μπελς Αυστρίας, είναι επισκέπτης στο χωριό και φιλοξενείται στο τζαμί από την ιμάμη της περιοχής, κ. Χακή. Η έντονη λογομαχία μεταξύ δράστη και θύματος είχε ξεκινήσει -σύμφωνα με πληροφορίες- από νωρίς το απόγευμα για άγνωστη αιτία. Ο δράστης συνελήφθη μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς πέραν των υπολοίπων αξιόποινων πράξεων κατείχε και το όπλο παράνομα. Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.
Hellenic Business

ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ...

.....Χθες το βράδυ, καθόμασταν με τη γυναίκα μου στο τραπέζι και όπως βλέπαμε τις βραδυνές είδησης για ένα θέμα ευθανασίας που έχει προκύψει πρόσφατα στην ιταλια με μία κοπέλα, και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε για την ευθανασία.

Στο θέμα της επιλογής μεταξύ ζωής και θανάτου, της είπα:
" Μην μ' αφήσεις ποτέ να ζω σαν φυτό και σε αυτή την απαίσια κατάσταση, να εξαρτώμαι από μία μηχανή και να ταΐζομαι από το υγρό μιας μπουκάλας.

Εάν με δεις σε τέτοια κατάσταση, αποσύνδεσε άμεσα τα μηχανήματα που με κρατάνε στη ζωή".

Οπότε η γυναίκα μου σηκώθηκε από το τραπέζι, τράβηξε την πρίζα για την τηλεόραση, έσβησε τον υπολογιστή και πέταξε τη μπύρα μου.

Η ΗΛΙΘΙΑ

ENA ΠΟΤΡΑΙΤΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΣΥΝΧΡΟΝΩΣ!!

Ούτε να σας εξηγήσω ακριβώς τι θα δείτε δεν μπορώ,σκέψου να το κάνεις. Πόσο δύσκολο είναι? Σχεδόν αδύνατο.Να ζωγραφίζεις ένα πίκανα και με τα δύο χέρια μαζί...και όμως γίνεται απλώς πρέπει να τόχεις.

Σαν Σήμερα: 23/07/2009



776 π.Χ: Οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν στην Ολυμπία.

1888: Ο Τζον Ντάνλοπ πατεντάρει το λάστιχο αυτοκινήτου με σαμπρέλα.

1892: Γεννιέται ο έλληνας συνθέτης Πέτρος Πετρίδης, από τους πρωτεργάτες της «Εθνικής Σχολής».

1903: Η Ford πουλά το πρώτο της αυτοκίνητο, το μοντέλο Α, το οποίο κοστίζει 850 δολάρια και αναπτύσσει τελική ταχύτητα 48 χλμ. / ώρα.

1914: Η Αυστροουγγαρία αποστέλλει τελεσίγραφο στη Σερβία, μετά τη δολοφονία του αρχιδούκα της Αυστρίας Φερδινάρδου από Σέρβο. Η μεταξύ τους διαμάχη θα οδηγήσει στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

1953: Αρχίζει η δίκη του Νίκου Πλουμπίδη στο Στρατοδικείο Αθηνών.

1974: Πνιγμένη στο αίμα του εγκλήματος στην Κύπρο, η χούντα της Αθήνας καταρρέει. Σε σύσκεψη με τη συμμετοχή και πολιτικών, αποφασίζεται να κληθεί από το Παρίσι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Στην Κύπρο, παραιτείται από την προεδρία ο διορισμένος Νίκος Σαμψών και τη θέση του παίρνει ο Γλαύκος Κληρίδης.

1996: Πεθαίνει η ηθοποιός Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Άγνωστοι χτύπησαν πριν λίγο τον Γ.Τεγόπουλο


ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ

Πριν από λίγο έκαναν επίθεση στον Γιάννη Τεγόπουλο! Του επιτέθηκαν 5 άτομα με σιδερογροθιές και τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο "Τζάνειο"
Ο Τεγόπουλος είναι στην γνωστή οικογένεια που έχει την "Ελευθεροτυπία".





776 π.Χ: Οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν στην Ολυμπία.

Η άλλη όψη...κάποιων γυναικών...



Με ευκαιρία την προηγούμενη ανάρτησή μου με την Συνέντευξη των
Εκδιδομένων Προσώπων και το σχόλιο που πήρα από κάποιον
που με αποκαλεί "ξεφτιλισμένε νταβά" (του έχω απαντήσει)
θα αναφερθώ και πάλι σε αυτές τις γυναίκες.
Οι δηλωμένες ιερόδουλες που εργάζονται σε οίκους ανοχής δεν είναι
απειλή για την Κοινωνία όπως ο σχολιαστής αναφέρει.
Το ξεκαθαρίζω ...μόνο οι δηλωμένες δηλαδή οι ελεγχόμενες.
Εάν δεν υπήρχαν αυτές, οι βιασμοί οι βιαιοπραγίες ακόμα και
οι ανθρωποκτονίες που ακολουθούν μετά από απόπειρες βιασμού
αλλά και από βιασμούς θα ήταν συχνότερες.
Οι ιερόδουλες είναι απαραίτητες για μοναχικούς ανθρώπους,
άλλους με δυσμορφίες διάφορες που δεν τους πλησιάζουν
γυναίκες κ.λ.π.
Έχω γνωρίσει πολλές τότε που υπηρετούσα και οι ιστορίες τους
ποτέ δεν θα φύγουν από το μυαλό μου.
Έδιναν χρήματα να σπουδάσουν ξένα φτωχά παιδιά χωρίς αυτά
να το μάθουν ποτέ εκτός ελαχίστων περιπτώσεων.
Άλλες συντηρούσαν πολύτεκνες οικογένειες.
Τι να πρωτοθυμηθώ.
Πρέπει όμως κάποτε να τα γράψω!
Αθηναίος

Βελτίωση παρουσίασε ο 35χρονος με τη γρίπη

Μικρή βελτίωση παρουσίασε χθες ο 35χρονος που έχει προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης Η1Ν1 και νοσηλεύεται με πνευμονία για πέμπτη μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης.Σύμφωνα με άνθρωπο από το οικογενειακό περιβάλλον του, η κατάσταση του 35χρονου, ο οποίος εργαζόταν σε τουριστική επιχείρηση στην Κρήτη, έχει σταθεροποιηθεί και «είναι λίγο καλύτερα».Την ίδια στιγμή η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης συνιστά ψυχραιμία στους πολίτες, ενώ οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των ασθενών που νόσησαν από τη νέα γρίπη Α έχει ιαθεί πλήρως, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Προαγωγής Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Πάνος Ευσταθίου.Όμως, μετά την εμφάνιση του πρώτου σοβαρού κρούσματος με πνευμονία στο Ηράκλειο Κρήτης, η ανησυχία του κόσμου εντείνεται και όλοι πλέον σκέφτονται τι θα γίνει από το Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μάλιστα, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο «Αρτεμις», που θα εφαρμόσει το Εθνικό Κέντρο Προαγωγής Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του υπουργείου υγείας, δεν αποκλείεται να κλείσουν ακόμα και οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία, όπως έχει γίνει σε πολλές χώρες μέχρι σήμερα.Ωστόσο, στελέχη του υπουργείου Παιδείας αναφέρουν: «Με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν μπορούμε να μιλάμε για κλείσιμο των σχολείων. Αν χρειαστεί, βέβαια, θα γίνει. Πρώτα όμως θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η γρίπη. Εάν θα υπάρξει έξαρση ή όχι. Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη και θα αποφασίσουμε σε δεδομένη στιγμή».Αξίζει να τονισθεί ότι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), στη χώρα μας ο ιός της νέας γρίπης αναμένεται να χτυπήσει από το φθινόπωρο και για τους επόμενους 12 έως 24 μήνες το 33% έέως και το 54% του πληθυσμού. Δηλαδή, από 3,5 έως 5,5 εκατομμύρια κάτοικοι θα ασθενήσουν.«Ναι» στο εμβόλιο αλλά με πιστοποίηση Η Ελλάδα έχει παραγγείλει ήδη οκτώ εκατομμύρια δόσεις από το πανδημικό εμβόλιο και αναμένεται να εμβολιαστούν δωρεάν τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι. Το κόστος αγγίζει τα 58 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρη Αβραμόπουλο, ενώ το εμβόλιο θα είναι έτοιμο στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο υπουργός, «εάν αυτό το εμβόλιο δεν πιστοποιηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί». Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι για την ασφάλεια του εμβολίου, τότε δεν θα πάρει το «πράσινο φως» για την αγορά καθώς, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, έχει παρατηρηθεί σε προηγούμενες πανδημίες (π.χ. το 1968) να έχουν πεθάνει πολλοί περισσότεροι άνθρωποι από το εμβόλιο παρά από τη γρίπη. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο μεγαλύτερος εφιάλτης των επιστημόνων.
Helllenc Business

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ

Με τον υπερμαραθωνοδρόμο...


Με τον υπερμαραθωνοδρόμο Γιάννη Κούρο συναντήθηκε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Ο γεννημένος το 1956 Γιάννης Κούρος, έχει καταρρίψει τουλάχιστον 134 παγκόσμια ρεκόρ ενώ έχει κερδίσει το Σπάρταθλον συνολικά τέσσερις φορές (1983, 1984, 1986, 1990).

Άλλαξε άποψη ο Γκρούεφσκι για το όνομα!!!


«Φυσική μας θέση η διπλή ονομασία»

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, επανέρχεται στη θέση της «διπλής ονομασίας», την οποία χαρακτηρίζει ως «φυσική θέση» της χώρας του. Και φυσικά αυτή η ξαφνική "φυσική θέση" δείχνει τις εντολές που έχει δεχθεί από τους φίλους και συμμάχους της αδιαλλαξίας του, αλλά φανερώνει και την προσωπική του διάθεση να διασωθεί πολιτικά και να αποφύγει δύσκολες καταστάσεις που οδηγούν μέχρι και στην πόρτα της φυλακής!
Σε συνέντευξή του στο πολιτικό περιοδικό των Σκοπίων, «Φόρουμ», η οποία προδημοσιεύεται σήμερα στην ιστοσελίδα του περιοδικού στο διαδίκτυο, ο κ. Γκρούεφσκι αναφέρει ότι η θέση αυτή «απορρέει από τη συμπεριφορά της Ελλάδας στις συνομιλίες, η οποία επιμένει να αλλάξει το συνταγματικό όνομα του κράτους με το όνομα Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, τόσο για εξωτερική όσο και για εσωτερική χρήση».
«Η Ελλάδα», συνεχίζει ο κ. Γκρούεφσκι «ζητά την εξαφάνιση του ονόματος Δημοκρατία της Μακεδονίας, με αλλαγή του Συντάγματος, με αλλαγή των προσωπικών εγγράφων, ενώ σχετικά με το θέμα της ταυτότητας δεν δείχνει καμία ετοιμότητα για αναγνώριση μακεδονικού έθνους και γλώσσας, ούτε διάθεση να συνομιλήσει για αυτά. Σε αυτή την κατάσταση η λογική και φυσική θέση μας είναι η διπλή ονομασία την οποία και προσφέρουμε στην Ελλάδα, δηλαδή στη διμερή επικοινωνία με αυτήν να αναζητήσουμε ένα άλλο όνομα, ενώ στην επικοινωνία με όλες τις άλλες χώρες να ισχύει το συνταγματικό μας όνομα», σημειώνει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.
Ο κ. Γκρούεφσκι επαναδιατυπώνει τη θέση περί «διπλής ονομασίας», μόλις μερικές ημέρες μετά την πρόσφατη επίσκεψή του μεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, σε Σκόπια και Αθήνα, κατά την οποία αυτός παρουσίασε στις ηγεσίες της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ κάποιες τροποποιημένες ιδέες επί της τελευταίας του πρότασης από τον περασμένο Οκτώβριο, στην οποία μεταξύ άλλων, προτείνεται η ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».
Ο κ. Γκρούεφσκι, στην ίδια συνέντευξή του, αναγνωρίζει ότι υπάρχει πίεση από μέρους της Διεθνούς Κοινότητας προς την κατεύθυνση να γίνει αποδεκτό ό,τι πρέπει και οτιδήποτε ζητείται, με στόχο τη διευθέτηση της εκκρεμότητας. Παρόλα αυτά ο κ. Γκρούεφσκι δηλώνει ότι η ΠΓΔΜ παραμένει μέρος των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.
«Εμείς θέλουμε να επέλθει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Αυτό είναι το κρατικό συμφέρον της Μακεδονίας. Θέλουμε να γίνουμε μέλη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. και δεν θέλουμε να είμαστε μπλοκαρισμένοι. Δεν θέλουμε να έχουμε πρόβλημα με τον νότιο γείτονά μας, πρόβλημα το οποίο μας απομυζεί και εμάς και αυτούς. Όμως δεν είναι ίδιες όλες οι λύσεις», αναφέρει ο κ. Γκρούεφσκι.
Για την τελευταία τροποποιημένη πρόταση του κ. Νίμιτς, ο κ. Γκρούεφσκι δηλώνει:
«Ο διαμεσολαβητής κ. Νίμιτς παρουσίασε μια δέσμη ιδεών του την οποία αποκάλεσε τροποποιημένη δέσμη ιδεών σε σχέση με τη δέσμη (σ.σ. ιδεών) του Οκτωβρίου. Επίσης ανέφερε ότι κατά πάσα πιθανότητα τον Αύγουστο θα καλέσει τους εκπροσώπους των δύο χωρών για να συζητήσουν για αυτές τις ιδέες του. Είμαστε ακόμη σε πρόωρη φάση αυτού του γύρου διαπραγματεύσεων ο οποίος εκδηλώνεται μετά από μερικούς μήνες διακοπής εξαιτίας των εκλογών στις δύο χώρες. Θέλουμε οι συνομιλίες να διεξάγονται με κρατική ενότητα και εμείς θα εργαστούμε ακατάπαυστα για αυτό, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι συνομιλίες και με τον τρόπο αυτό να ληφθούν οι αποφάσεις. Όλοι όσοι αγαπούν αυτή τη χώρα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους διότι αν είμαστε διχασμένοι δεν πρόκειται να έχουμε ευνοϊκή επίλυση».
Ο κ. Γκρούεφσκι επαναλαμβάνει στη συνέντευξή του στο περιοδικό «Φόρουμ» ότι η διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με μια πιθανή αποδεκτή λύση είναι απαραίτητη. «Στη διάρκεια της εκστρατείας του δημοψηφίσματος ασφαλώς και θα εκφράσω την άποψή μου. Όμως αναμένω ότι αυτή δεν θα είναι καθοριστική διότι οι πολίτες έχουν ήδη διαμορφώσει μια οξυμένη ευαισθησία για το ζήτημα αυτό και εύκολα μπορούν να κρίνουν τι είναι καλό και τι όχι. Οι πολιτικοί είναι μια ομάδα που έρχεται και παρέρχεται, ενώ ο λαός είναι αυτός που και μετά την αποχώρησή τους θα πρέπει να ζει με αυτήν ή χωρίς αυτή τη λύση, η οποία θα τεθεί στην ετυμηγορία του», δήλωσε ο κ. Γκρούεφσκι, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για πιθανή αποχώρησή του (σύμφωνα με διαρρέουσες πληροφορίες στο εσωτερικό των Σκοπίων, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός συμμετέχει ως ιδιώτης ενεργά στην κατασκευή μεγάλης βιομηχανικής μονάδας στην Τσεχοσλοβακία).
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ ζητά εθνική ενότητα μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης γύρω από την εκκρεμότητα, όπως αυτό πράττει και η Ελλάδα. Όμως, ο κ. Γκρούεφσκι ασκεί κριτική στον ηγέτη της αντιπολίτευσης Μπράνκο Τσερβένκοφσκι διότι, όπως αναφέρει, όσο ο τελευταίος ήταν Πρόεδρος της χώρας δεν εργάστηκε ουσιαστικά για την επίλυση του προβλήματος. «Εμείς εισερχόμαστε σε μια κατάσταση να ανταγωνιζόμαστε ποιός θα είναι περισσότερο μετριοπαθής και με τον τρόπο αυτό δημιουργείται η εντύπωση ότι αυτός που είναι πιο μετριοπαθής για το όνομα σημαίνει ότι είναι περισσότερο υπέρ του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Αυτή είναι μια λανθασμένη αντίληψη και είναι μέρος της τακτικής του κ. Τσερβένκοφσκι, ο οποίος δυστυχώς χρησιμοποιεί το ζήτημα αυτό ως εργαλείο για να έρχεται σε αντιπαράθεση με εμάς λέγοντας ότι όλη η ευθύνη είναι δική μας και παίζοντας το θέατρο της εποικοδομητικότητας θέλει να ξεχάσουμε ότι αυτός 17 χρόνια παίζει με το ζήτημα αυτό και αποφεύγει την επίλυσή του. Αυτός θέλει να ξεχάσουμε ότι αποτελεί μέρος του προβλήματος και τώρα εμφανίζεται ως μέρος της λύσης. Αν γνώριζε την λύση γιατί στα 17 χρόνια δεν έλυσε το πρόβλημα;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γκρούεφσκι.
ΠΗΓΗ

Stop στην πλούσια δράση συμμορίας!


Τέλος στη δράση μιας ακόμη αδίστακτης συμμορίας, που είχε διαπράξει σωρεία ένοπλων ληστειών και κλοπών στην Αττική καθώς και σε επαρχιακές πόλεις, έβαλε η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Στο «βιογραφικό» των μελών της συμμορίας καταγράφονται δεκάδες κλοπές σε μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα, πρατήρια καυσίμων, περίπτερα, ΕΛ.ΤΑ., καθώς και κλοπή στο δημαρχείο Διονύσου Αττικής. Επίσης, είχαν πραγματοποιήσει διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα σε Λουτράκι, Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και στο χωριό Χατζή της Μεσσηνίας.

Η σύλληψη τριών εκ των μελών της συμμορίας, ενός 46χρονου Ελληνα, παλιού γνώριμου των αρχών για υποθέσεις ναρκωτικών, και δύο Αλβανών, έγινε ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών στους Αγίους Αναργύρους, ενώ από την Ασφάλεια αναζητούνται άλλοι δύο Αλβανοί.

Κατά τη σύλληψη ο ένας από τους Αλβανούς, ο οποίος διώκεται με καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 20 μηνών για οπλοκατοχή, υπεξαγωγή εγγράφων και φθορές ξένης ιδιοκτησίας, προσπάθησε να πυροβολήσει εναντίον των αστυνομικών, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει καθώς ακινητοποιήθηκε άμεσα.

Οπως ανέφερε χθες ο διευθυντής της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής Παναγιώτης Αλειφέρης, τα μέλη της συμμορίας έκλεβαν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, τοποθετούσαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας και πήγαιναν στα καταστήματα με καλυμμένα τα πρόσωπα με μαύρα κράνη ή με κουκούλες και καπέλα τζόκεϊ. Στη συνέχεια, με την απειλή πιστολιών και μαχαιριών, άρπαζαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα, ενώ έκλεβαν επίσης διάφορα αντικείμενα από αυτοκίνητα που παραβίαζαν.

Μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκαν 22 ληστείες, 47 κλοπές από οχήματα, τρεις κλοπές αυτοκινήτων που βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους καθώς και δύο κλοπές μοτοσικλετών, οι οποίες επίσης αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων διάφορων διαμετρημάτων, κράνη μοτοσικλέτας, κουκούλες, γάντια και δεκάδες διαρρηκτικά εργαλεία, τρία μαχαίρια και δύο μπαλτάδες, καθώς και οκτώ κινητά τηλέφωνα και τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη και τους παρέπεμψε στο 10ο ειδικό ανακριτή.

Ωστόσο, από την αστυνομία εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργατών τους.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Η νέα γρίπη απο έναν φοιτητή της ιατριακής που κόλλησε



ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ

"Είμαι φοιτητής ιατρικής στο Λονδίνο, στο τελευταίο έτος σπουδών. Αυτό το καιρό κάνω πρακτηκή στο κέντρο της πόλης, σε ένα ιατρείο. Καθημερινά βλέπω και εξετάζω δεκάδες περιστατικά της γρίπης Η1Α1. Είναι τόσα πολλά που σταματήσαμε πλέον να στέλνουμε δείγματα στο εργαστήριο, είναι πλέον άσκοπο. Θέλω να επισημάνω ότι το Tamiflu είναι "αποτελεσματικό" μόνο όταν δίνεται σε 48 ώρες από την εμφάνιση των συμπτωμάτων. Και η αποτελεσματικότητα του είναι ελάχιστη. Όπως ήταν επόμενο προβλήθηκα και γω τον υιό. Είναι απλά μια γρίπη, που διαρκεί 5 μέρες. Ο καθένας... που προσβάλλεται από τον υιό το μόνο που πρέπει να κάνει ειναι να πέρνει αντιπυρετικά και πολλά υγρά. ΤΙΠΟΤΕ παραπάνω. Μια γρίπη είναι, και περνά! Η γρίπη κάθε χειμώνα σκοτώνει 500 000 κόσμο παγκοσμίως και κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτή. Και μην νομίζετε ότι είναι μόνο στις ανεπτισσόμενεσ χώρες, είναι και εδώ και στην Ελλάδα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε τόσο μεγάλο ζήτημα, στα ΜΜΕ, παντού. Ο κόσμος είναι πανικοβλημένος για το τίποτα. Οι γιατροί από τη μια προσπαθούν να καθησυχάσουν αλλά ποιός τους ακούει; Μην ακούτε ότι σας λένε, μην πέφτετε θύματα της κάθε είδησης, της κάθε ημιμαθής πληροφόρισης από άσχετους. Κάθε μέρα βλέπω και ακούω τον κόσμο που είναι ανήσυχοι με το όλο θέμα. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, για το δικό σας καλό και το δικό των γιατρών που έχουν ασθενείς που πραγματικά τους χρειάζονται. "


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΛΙΓΟ....ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ

ENA ATYXHMΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ


Weightlifting Accident - Beijing 2008 - The best bloopers are a click away
Είναι η χειρότερη εξάρθρωση αγκώνα που έχω δει.... απίστευτο!!!

Ο γιατρός κι ο γύφτος!

Ένας γύφτος αγοράζει οικόπεδο δίπλα από το σπίτι ενός γιατρού. Φωνάζει λοιπόν ένα μηχανικό και τον βάζει να του κτίσει ένα ίδιο ακριβώς σπίτι.

Όταν τελείωσε το σπίτι του ο γύφτος βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει το γιατρό.

- Γιατρέ, γιατρέ!

- Τι είναι ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός.

- Να, του λέει ο γύφτος, εσύ μπορεί να μην με χωνεύεις αλλά εγώ είμαι ίδιος με σένα γιατί έχουμε το ίδιο σπίτι!

- Αποκλείεται, του λέει ο γιατρός, γιατί δεν έχουμε τα ίδια έπιπλα...

Σκυλιάζει ο γύφτος παραγγέλνει τα ίδια ακριβώς έπιπλα με του γιατρού και ξαναβγαίνει στο μπαλκόνι.

- Γιατρέ, γιατρέ! Ιδιο σπίτι έχουμε ίδια έπιπλα είμαι ίδιος με σένα.

- Τι λες ρε παλιόγυφτε, του λέει ο γιατρός, έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο;;

Και του δείχνει μια πολυτελή Mercedes που είχε στο γκαράζ. Σκυλιάζει ο γύφτος βάζει γραμμάτια παίρνει δάνεια και αγοράζει μια ακριβώς ίδια Mercedes και βγαίνει πάλι στο μπαλκόνι.

- Γιατρέ, γιατρέ!

- Τι θες ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός

- Είμαι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από σένα!

- Γιατί ρε; του λέει ο γιατρός.

- Έχουμε ίδιο σπίτι ίδια έπιπλα και ίδιο αυτοκίνητο, συμφωνείς;

- Συμφωνώ αλλά από πού και ως πού είσαι καλύτερος από μένα; του λέει ο γιατρός.

- Γιατί εγώ έχω γείτονα γιατρό ενώ εσύ έχεις γείτονα ΓΥΦΤΟ!!!

ENA ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΔΕΛΦΙΝΙΟΥ!!

Ένα νέο είδος (jet ski)έρχεται για να το δείτε. Αυτό είναι ένα κλειστό ιπτάμενο δελφίνι πλοίο με σχήμα που το κάνει να μπορεί να πάει κάτω από την επιφάνεια του νερού. Εχει ταχύτητα: έως και 65 km / h (35-40 μίλια/ώρα) σχετικά με την επιφάνεια του νερού και 32 km / h (20 μίλι/ώρα) παρακάτω.Η τιμή είναι μεταξύ 48 000 και 68 000 δολάρια για την έκδοση pro.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.seabreacher.com


.


ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣH ΜΕ ΠΑΖΛ!!

Είναι ένα παζλ που αποτελείται από 216 μαγνητικά σφαιρίδια (μαγνήτης μπάλες) με τα οποιά μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε σχήμα. Μόνο η φαντασία σας είναι το όριο για αυτό το παιχνίδι.

Επιπλέον, δεν είναι τόσο ακριβό: 28 δολάρια ΗΠΑ.

Επίσημη Ιστοσελίδα: theneocube.com