Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Η ΓΑΤΑ΄΄ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ΄΄

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...


Του Σταύρου Χριστακόπουλου

Οι «ανταρσίες» βουλευτών του ΠΑΣΟΚ τείνουν να αποτελέσουν την καθημερινή ατραξιόν της απρόσκοπτης εφαρμογής του Μνημονίου που η κυβέρνηση υπέγραψε με τους δανειστές - επιτηρητές της Ελλάδας. Σε κύριο εκφραστή ενός είδους «εσωτερικής» αντιπολίτευσης τείνει να αναδειχθεί η Βάσω Παπανδρέου, η οποία μόλις χθες σήκωσε ένα ακόμη «μπαϊράκι» στο νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των χρεών των νοσοκομείων.

«Δεν είναι δυνατόν η Βουλή να παίξει τον ρόλο του πλυντηρίου και να ξεπλένει παρανομίες. Δεν μπορώ να ψηφίζω αλλαγές στο Ασφαλιστικό, να βλέπω να κόβονται μισθοί και συντάξεις και να σας δώσω την εξουσιοδότηση να επιστραφούν δισεκατομμύρια ευρώ στους προμηθευτές» κατακεραύνωσε την ατυχή Μαριλίζα η στρατηγός Βάσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: http://www.topontiki.gr/Articles/view/7683

Κρίμα για την "ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε"! Πωλείται όπως είναι ...επιπλωμένη.!


Πράσινος κυκλώνας ΔΝΤ σαρώνει και την Ηπειρώτικη γαλακτοβιομηχανία "ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε."!

- Την ιδιωτικοποίησή της προωθεί η ΑΤΕ ως το Σεπτέμβρη.
- Σοκ στην παραγωγική βάση της Ηπείρου.
- Προετοιμάζεται γενικός ξεσηκωμός.

Ο... "κυκλώνας" του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) σαρώνει κάθε τι στο πέρασμά του και δεν θα τη γλιτώσουν ούτε οι παραγωγικές μονάδες που ως σήμερα, γνωρίζαμε πως δημιουργήθηκαν για να στηρίξουν το υστέρημα του Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφου.
Ο "κυκλώνας" ΔΝΤ σαρώνει τη γαλακτοβιομηχανία "ΔΩΔΩΝΗ", τη μέχρι σήμερα θυγατρική της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος! Η είδηση ότι δρομολογείται το ξεπούλημα της "ΔΩΔΩΝΗΣ" που άκουσαν τα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας από τα χείλη του προέδρου της ΑΤΕ Θεόδωρου Πανταλάκη, στη συνάντηση που είχε ο ΣΕΚ την περασμένη Τετάρτη στην Αθήνα, προκάλεσε κυριολεκτικά σοκ, στις τάξεις των παραγωγών της Ηπείρου.
Η συνάντηση είχε ζητηθεί από το Σύνδεσμο των Κτηνοτρόφων, με στόχο να θέσουν τα μέλη του στη μητρική της "ΔΩΔΩΝΗΣ", το ζήτημα της μείωσης της τιμής του αγελαδινού γάλακτος που προτάθηκε από την εδώ διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας αλλά και κάποια άλλα θέματα.
Η τοποθέτηση βέβαια του Διοικητή της ΑΤΕ άλλαξε άρδην τα δεδομένα, αφού πλέον τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της "ΔΩΔΩΝΗΣ" δεν απασχολεί το πόσα θα πάρουν για το γάλα τους αλλά το αν θα πληρωθούν ξανά στο μέλλον, με τους ευνοϊκούς όρους που γνώριζαν, λόγω του κοινωνικού χαρακτήρα που έπαιξε από τη στιγμή της ίδρυσής της η ηπειρωτική μονάδα...
Σύμφωνα με τον γραμματέα του ΣΕΚ και πρόεδρο των Κτηνοτρόφων του Νομού μας Μιχάλη Τζίμα, τονίστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον κ. Πανταλάκη πως στις 19 Σεπτεμβρίου θα βγει στον αέρα ο διαγωνισμός για την εξαγορά της "ΔΩΔΩΝΗΣ" από ιδιώτη.
Αυτό επιβάλει η πρόθεση της Αγροτικής Τράπεζας να μετάσχει στο υπό σύσταση Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, η συμμετοχή στο οποίο προϋποθέτει μεταξύ άλλων πως οι τράπεζες που θα αντλήσουν ρευστότητα από τα 10 δισ. ευρώ με τα οποία ξεκινά, πρέπει να είναι απαλλαγμένες από όλες τις θυγατρικές τους εταιρείες. Η σύσταση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας δρομολογήθηκε στις 21 Ιουνίου. Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προβλέπεται στο Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής, του μηχανισμού στήριξης που έχει υπογράψει η Ελληνική Δημοκρατία (ν. 3845/2010) με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Βασικός σκοπός του είναι να διατηρήσει τη σταθερότητα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, χορηγώντας ίδια κεφάλαια σε περίπτωση σημαντικής συρρίκνωσης των κεφαλαίων των ελληνικών τραπεζών.
Μετά το πρώτο σοκ στο άκουσμα της είδησης, οι κτηνοτρόφοι προσπάθησαν να θέσουν τις ενστάσεις τους αλλά ο διοικητής της ΑΤΕ ήταν κάθετος, κάτι που για τον Μιχάλη Τζίμα σημαίνει πως μιλάμε για τετελεσμένο...
Ο κ. Πανταλάκης απέρριψε και το ενδεχόμενο διατήρησης από πλευράς της ΑΤΕ έστω και ενός ποσοστού 0,5%...
Η αντιπρόταση του κ. Πανταλάκη ήταν πως μέχρι τις 19 Σεπτέμβρη, μπορεί να περιμένει ένα σχέδιο ανάληψης της διοίκησης της γαλακτοβιομηχανίας από τους συνεταιριστικούς φορείς και αυτό φαίνεται πως απασχολεί σοβαρά πλέον τους κτηνοτρόφους.
"...Θα φέρουμε πρόταση να περάσει στα χέρια των κτηνοτρόφων η «ΔΩΔΩΝΗ» μέσα από όλες τις δυνατές συμμαχίες..." είπε χαρακτηριστικά χθες, ο κ. Τζίμας, προαναγγέλλοντας την ίδια ώρα δυναμικές κινητοποιήσεις.
"...Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Δε θα αφήσουμε να περάσει σε ιδιώτη η επιχείρηση..." τόνισε, ωστόσο, το εγχείρημα της εξαγοράς μιας τέτοιας μεγάλης μονάδας φαντάζει αρκετά δύσκολο, καθώς με πρόχειρες εκτιμήσεις η "ΔΩΔΩΝΗ" κοστολογείται στα 120 εκατ. ευρώ περίπου!
Έπειτα από απόφαση του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού, το ερχόμενο Σάββατο στις 11 το πρωί, στο εργοστάσιο της "ΔΩΔΩΝΗΣ", θα πραγματοποιηθεί μια πρώτη ενημέρωση των φορέων.
Ο κ. Τζίμας κάλεσε τους Βουλευτές, το Νομάρχη και όλες τις αρχές να παραστούν για τη συγκρότηση ενός κοινού μετώπου κατά της ιδιωτικοποίησης της "ΔΩΔΩΝΗΣ". Την ερχόμενη Πέμπτη δε, στις 11, θα πραγματοποιηθεί πανηπειρωτικό, παγκτηνοτροφικό συλλαλητήριο με προορισμό την Περιφέρεια Ηπείρου.
Την κατηγορηματική αντίθεσή τους στην πώληση της "ΔΩΔΩΝΗΣ" εκφράζουν με κοινή τους ανακοίνωση οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας, τονίζοντας πως "...θα αγωνιστούν με όλες τις δυνάμεις τους, προκειμένου η γαλακτοβιομηχανία όχι μόνο να μην πουληθεί αλλά και να μεταβιβαστεί στους φυσικούς της φορείς, διότι έτσι θα προασπιστούν τα συμφέροντα των παραγωγών - κτηνοτρόφων αλλά και η οικονομία ολόκληρης της Ηπείρου...".
Η ΕΑΣ Ιωαννίνων, ως ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της "ΔΩΔΩΝΗΣ", ζήτησε ήδη άμεση συνάντηση των Ενώσεων Μετόχων με την Διοίκηση της Τράπεζας, προκειμένου να ξεκαθαριστούν επίσημα οι προθέσεις της για την τύχη της γαλακτοβιομηχανίας. Στην ανακοίνωση των τριών ΕΑΣ, αναφέρεται τέλος, πως βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη με την ΑΤΕ για την πραξικοπηματική εξαγορά μέρους των μετοχών των ΕΑΣ Άρτας, Πωγωνίου και Κονίτσης, η οποία έγινε με ωμή παραβίαση των όρων του ιδρυτικού καταστατικού, έχοντας ως μόνο στόχο την απόκτηση εκείνης της πλειοψηφίας, η οποία δίνει το δικαίωμα στην ΑΤΕ να λαμβάνει αποφάσεις μόνη της, ερήμην των μετόχων.
Για τις εξελίξεις που αφορούν τη γαλακτοβιομηχανία "ΔΩΔΩΝΗ" ενημέρωσε το Νομάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων.
Ο Νομάρχης επανέλαβε τις θέσεις της Νομαρχιακής Αρχής για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της γαλακτοβιομηχανίας και διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού ότι θα προβεί στις δέουσες ενέργειες προς κάθε κατεύθυνση.
Τέλος, του γνωστοποίησε ότι θα επαναφέρει το θέμα προς συζήτηση στην προσεχή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

"95000 ευρώ ενοίκιο θα πληρώνει η ΝΔ στον Βωβό για τα νέα της γραφεία στη Συγγρού"

ΚΡΙΣΗ Ή ΚΡΟΙΣΟΙ;


"Από 1η Σεπτεμβρίου η Νέα Δημοκρατία θα πληρώνει ενοίκιο 95.000 ευρώ το μήνα στον επιχειρηματία Μπάμπη Βωβό για τα γραφεία 7.000 τ.μ. στη Λ. Συγγρού 340. Tα καθαρά ...
τετραγωνικά γραφείων είναι περίπου 5.500 και τα υπόλοιπα είναι αποθήκες κι άλλοι κοινόχρηστοι χώροι.Μετα σου λεει εχουμε κριση!Ε ρε γλεντια..."

Σπείρα ένοπλων Ρουμάνων κακοποιών έχει σκορπίσει πανικό στην Κρήτη


Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη

«Συναγερμός για τους ληστές των χρυσοχοείων»

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές Ασφαλείας ολόκληρης της Κρήτης από τη διαρκή δράση συμμορίας που διαπράττει ένοπλες ληστείες σε κοσμηματοπωλεία τουριστικών περιοχών σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Η εξάρθρωση της σπείρας -που κατά πάσα πιθανότητα συγκροτούν Ρουμάνοι-έχει καταστεί ζήτημα άμεσης προτεραιότητας για την Αστυνομία στη μεγαλόνησο ενώ προς αυτήν την κατεύθυνση πιέζει και το Αρχηγείο καθώς υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και από τουριστικούς παράγοντες λόγω του πανικού που σπείρουν οι ληστές με τους πυροβολισμούς σε ξένους παραθεριστές. Τουριστικοί κύκλοι ανησυχούν ότι όσο συνεχίζεται η δράση της συμμορίας, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος δυσφήμισης αφού, όπως λένε, δεν είναι δυνατόν οι τουρίστες να τρέχουν ναπροστατευθούν από τις σφαίρες που ρίχνουν οι δράστες σε κάθε εμφάνισή τους.

Τα τελευταία 24ωρα έχει δοθεί εντολή να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας σε όλες τις τουριστικές περιοχές καθώς εκτιμάται ότι το επόμενο “χτύπημα” είναι θέμα χρόνου.Οι ληστές έχουν αποδείξει ότι είναι καλά οργανωμένοι, έχουν στενούς «δεσμούς» με την περιοχή της Χερσονήσου και χτυπούν σε κοσμηματοπωλεία που λειτουργούν στο Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης από την Ανάληψη Χερσονήσου και την περιοχή του Κοκκίνη μέχρι την Αγία Πελαγία, το Πάνορμο και το Μπαλί. Αξιωματικοί των υπηρεσιών Ασφαλείας σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο έχουν πλέον σημαντικά στοιχεία στη διάθεση τους και τις τελευταίες εβδομάδες δουλεύουν πυρετωδώς για να φθάσουν στην σύλληψη των ληστών.

Τα στοιχεία αυτά …εμπλουτίστηκαν σημαντικά μετά και το νέο χτύπημα που σημειώθηκε προχθές το πρωί σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή του Μπαλί.

Τους ξυλοκόπησε ο ιδιοκτήτης

Αυτή τη φορά το σχέδιο των δραστών δεν κύλησε όπως ανέμεναν. Δεν προέβλεψαν την σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου και ένας φίλος του. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν αντιμέτωποι με ενόπλους, οι δύο άνδρες, ρισκάροντας ακόμα και τη ζωή τους, προσπάθησαν να αποτρέψουν τη ληστεία και μάλισταδεν φοβήθηκαν να επιτεθούν στους δύο από τους τέσσερις ληστές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο δράστες εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο και οι δύο συνεργοί τους περίμεναν στο αυτοκίνητο. Οι τελευταίοι χρειάστηκε να βγουν από το κλεμμένο όχημα και να ρίξουν στον αέρα για εκφοβισμό προκειμένου να διαφύγουν οι δύο πρώτοι. Κατάφεραν να αποσπάσουν μόνο δύο περιδέραια, αξίας περίπου 1000 ευρώ. Το περιστατικό αναστάτωσε την τουριστική περιοχή του Μπαλί. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας όπου τουρίστες έτρεχαν πανικόβλητοι όταν οι ληστές άρχισαν ναπυροβολούν στον αέρα για εκφοβισμό ώστε ναπροφυλαχθούν από τις σφαίρες τους.

Οι διωκτικές Αρχές σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο ενεργούν πλέον συντονισμένα για την εξάρθρωση της σπείρας ενώ έχει ζητηθεί συνδρομή και από τις άλλες δύο Αστυνομικές Διευθύνσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν «χτυπήματα» σε Λασίθι και Χανιά. Ήδη αξιοποιούν κάποια ευρήματα-αναμένονται απαντήσεις από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών- ενώ πέραν από τον σωματότυπο των ληστών, έχουν στη διάθεση τους και ορισμένα πιο ειδικά χαρακτηριστικά τους.

Διασυνδέσεις με Χερσόνησο

Κατά σύστημα οι δράστες κλέβουν οχήματα, κυρίως από την περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου,προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν στις ληστείες. Δείχνουν να γνωρίζουν καλά την συγκεκριμένη περιοχή και αστυνομικοί δεν αποκλείουν να διαμένουν εκεί.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα οι διωκτικές Αρχές εντόπισαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο στο Ρέθυμνο,μέσα στο οποίο βρέθηκαν καραμπίνες και κουκούλες. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ πιθανολογούν ότι τα ευρήματα σχετίζονται με την συγκεκριμένη συμμορία. Το συγκεκριμένο όχημα είχε καταδιωχθεί δύο ημέρες μετά από απόπειρα ληστείας που είχε σημειωθεί σε κοσμηματοπωλείο στο Πάνορμο.

Αστυνομικοί που έχουν επιφορτιστεί με τις έρευνες για εξάρθρωση της συγκεκριμένης συμμορίας, τονίζουν ότι έχουν καταλήξει στο προφίλ των δραστών και διερευνούν τις διασυνδέσεις τους και σε τοπικό επίπεδο.

«Διώχνουν» κιλά χρυσού εκτός Κρήτης

Είναι η πρώτη φορά που οι διωκτικές Αρχές του νησιού αντιμετωπίζουν τη δράση μιας τέτοιας συμμορίας. Μέχρι πρότινος η συνήθης πρακτική ήταν η μέθοδος του ριφιφί. Γεωργιανοί, Ρουμάνοι και Σέρβοι θεωρούνται «εξπερ» στο είδος. Αυτό έχει δείξει η εμπειρία. Οι ένοπλες ληστείες σε κοσμηματοπωλεία είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα. Η συγκεκριμένη συμμορία έχει δείξει ότι κινείται οργανωμένα και στοχευμένα.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου πιστεύουν ότι ο χρυσός δεν μένει στην Κρήτη. Υπάρχουν πληροφορίες ότι τα κοσμήματα «φορτώνονται» σε σακ-βουαγιάζ και με τα πλοία της γραμμής μεταφέρονται εκτός νησιού.

Τα σενάρια που εξετάζονται για τη «διαδρομή» του χρυσού είναι δύο: είτε «φεύγουν» στο εξωτερικό πχ.Ρουμανία όπου δρουν οργανωμένα κυκλώματαείτε μεταπωλούνται σε κοσμηματοπωλεία της Αθήνας.

Επίσης μία τρίτη εκδοχή είναι να στέλνονται σεχυτήρια για τη μετατροπή τους σε ράβδους χρυσού. «Η οικονομική κρίση δεν είναι πρόβλημα μόνο της Ελλάδας. Υπάρχει γενικότερη κρίση και ο χρυσός είναι η καλύτερη επένδυση» σχολιάζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ιδιαίτερα επικίνδυνος κακοποιός στα χέρια της αστυνομίας


Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας γιατί μαζί με ομοεθνή συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, διέπρατταν ληστείες σε βάρος ενοίκων διαμερισμάτων σε περιοχές των βορείων προαστίων. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο δράστες εισέρχονταν σε οικίες, νυχτερινές κυρίως ώρες και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, ακινητοποιούσαν τους ενοίκους, τους δέσμευαν με ταινίες συσκευασίας και στη συνέχεια αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και τα αυτοκίνητα των παθόντων. Κατά τη διάπραξη των ληστειών επιδείκνυαν ιδιαίτερη θρασύτητα και σκληρότητα, γεγονός που τους χαρακτηρίζει ως ιδιαίτερα επικίνδυνους. Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι οι ανωτέρω ήταν οι δράστες της ένοπλης ληστείας την 16-05-2010 σε οικία στη Πεύκη, κατά τη διάρκεια της οποίας πυροβόλησαν στο κεφάλι και τραυμάτισαν θανάσιμα τον 31χρονο Σύρo ένοικο, παρουσία της εγκυμονούσης συζύγου του, της ένοπλης ληστείας την 23-04-2010 σε οικία στο Μαρούσι, σε βάρος ζεύγους ενοίκων τους οποίους αφού έδεσαν, αφαίρεσαν κοσμήματα και τα κλειδιά του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του θύματος με το οποίο και διέφυγαν. Η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

...ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΙΜ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
!Ο Ολυμπιονίκης που έκανε ληστείες με όπλα και κλεμμένες μηχανές
Όπως σας είπαμε πριν λίγο συνελήφθη στην Αθήνα μαζί με άλλους έξι ο πέμπτος Ολυμπιονίκης του Σύδνεϋ Τιγκράν Ουζλιάν, για ληστείες σε τράπεζα και χρηματαποστολή. Ο Ουζλιάν εκτός από το Σύδνεϋ, έχει μετάσχει σε άλλες δύο Ολυμπιάδες 1996-2000 όταν ήταν αθλητής της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ελληνοποιημένος από τη Γεωργία μαζί με τους συνεργούς του διέπρατταν ληστείες χρησιμοποιώντας κλεμμένες μηχανές και όπλα.

Έως 500 ευρώ το πρόστιμο για τo κάπνισμα εντός κλειστών δημοσιων χώρων

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ - ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΤΙΟ ΑΔΕΙΑ

- Σε όσους καπνίζουν ή καταναλώνουν προϊόντα καπνού σε δημόσιους κλειστούς χώρους, το πρόστιμο είναι 50 έως 500 ευρώ.

- Σε κάθε υπεύθυνο διαχείρισης και λειτουργίας κλειστών δημοσίων χώρων που ανέχεται την παραβίαση της διατάξεων, επιβάλλεται πρόστιμο από...



...500 έως 10.000 ευρώ. Μάλιστα, στην τέταρτη υποτροπή ανακαλείται προσωρινά η άδεια λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στην πέμπτη υποτροπή ανακαλείται οριστικά η άδεια λειτουργίας με απόφαση της αρχής, η οποία την χορήγησε.

- Σε όσους πωλούν προϊόντα καπνού και αλκοόλ σε ανηλίκους ή ανέχονται παραβίαση της σχετικής διάταξης του παρόντος επιβάλλεται πρόστιμο από 500 έως 10.000 ευρώ. Στην τέταρτη υποτροπή ανακαλείται προσωρινά η άδεια λειτουργίας. Στην πέμπτη υποτροπή ανακαλείται οριστικά η άδεια λειτουργίας με απόφαση της αρχής, η οποία την χορήγησε.

- Σε όσους παραβιάζουν τις διατάξεις σχετικά με τη διαφήμιση προϊόντων καπνού επιβάλλεται πρόστιμο από 500 έως 10.000 ευρώ.

Καθαρίζουμε από τα σκουπίδια, αύριο Σάββατο 3 Ιουλίου στις 11 το πρωί, την θάλασσα μπροστά στον Λευκό Πύργο

Καθαρίζουμε από τα σκουπίδια, αύριο Σάββατο 3 Ιουλίου στις 11 το πρωί, την θάλασσα μπροστά στον Λευκό Πύργο. Αφού 37 εμπλεκόμενοι φορείς της Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να συνεννοηθούν, θα το κάνουμε εμείς, οι εθελοντές του Πατριωτικού Μετώπου. Όσοι Πατριώτες προσέλθετε.

Με μια συμβολική κίνηση ως δείγμα αγάπης για την Πατρίδα μας και το φυσικό της περιβάλλον, εθελοντές του Πατριωτικού Μετώπου, θα καθαρίσουν αύριο Σάββατο, 3 Ιουλίου στις 11 το πρωί (καιρού φυσικά επιτρέποντος), την γεμάτη από σκουπίδια, νεκρά ποντίκια κλπ απόβλητα θάλασσα, μπροστά στον Λευκό Πύργο και κατά μήκος της Λεωφόρου Νίκης.

Η «επιχείρηση» απορρύπανσης θα γίνει με εθελοντές που θα είναι επιβιβασμένοι σε καΐκι οι οποίοι με δίχτυα και σακούλες, θα περισυλλέξουν τα κάθε λογής σκουπίδια που συνεχίζουν εδώ και μέρες, όχι μόνο να μολύνουν τον Θερμαϊκό, αλλά να παρουσιάζουν μια εικόνα, τουλάχιστον απαράδεκτη για τη Θεσσαλονίκη μας.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν καταφεύγει στην εύκολη «βερμπαλιστικού» τύπου κριτική στους εμπλεκόμενους με την καθαριότητα της παραλίας φορείς της Θεσσαλονίκης. Μια πρακτική εξ άλλου, που δεν συνηθίζει ως Παλλαϊκό, Υπερκομματικό Κίνημα από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του. Προχωρεί στο «δια ταύτα», επιχειρώντας να δώσει στον ελληνικό λαό να καταλάβει, αυτό που έχει θέσει ως κύριο πρόθεμα, στις όποιες προτάσεις του για διέξοδο από την πολλαπλή κρίση που βιώνουμε: Πως μόνο όταν ο ελληνικός λαός πάρει την υπόθεσή του στα χέρια του, θα δούμε «Θεού πρόσωπο».

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους Πατριώτες Θεσσαλονικείς, με όποιο μέσο διαθέτει ο καθένας, να βοηθήσουν στην πρωτοβουλία αυτή. Υπενθυμίζοντας τους πως το ΠΑΜ, φιλοξενεί στο κοινό μέτωπο συμπαράταξης που έχει συγκροτήσει, όλους τους Έλληνες. Ανεξάρτητα από όποιον ιδεολογικοπολιτικό χώρο ή ιδιαίτερη προσωπική διαδρομή κι’ αν προέρχονται. Γιατί πολύ απλά εκτιμούμε - διδασκόμενοι από τους αγώνες των λαών κατά της Νέας Τάξης πραγμάτων- πως σε αυτόν μας τον αγώνα απέναντί στους νεοταξίτες, μας φτάνει και μας περισσεύει η σοφία που μας κληρονόμησαν οι αρχιμάστορες πρόγονοί μας και φυσικά το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Μας δουλεύουν χοντρά και ξεδιάντροπα

Από τη στιγμή που τα πάντα είναι προαποφασισμένα βάση του μνημονίου ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ που υπέγραψαν και αποδέχτηκαν, τώρα οι τυπικά κυβερνώντες (γιατί ουσιαστικά πλέον δεν κυβερνούν αυτοί) υποτίθεται ότι διαπραγματεύονται αυτά που έχουν ήδη υπογράψει για να πετύχουν καλύτερους όρους!!!!!!

Μας έχουν φλομώσει στα επικοινωνιακά τρυκ για να μας πείσουν ότι όλα τα κάνουν για το συμφέρον μας, ενώ άλλα έχουν δείξει οι μέχρι τώρα κινήσεις τους και έχουν και τους πουλημένους τους δημοσιογράφους να τους σιγοντάρουν.

Το σχέδιο είναι απλό. Διαρρέουν μέσω των πουλημένων των δημοσιογράφων μέτρα που υποτίθεται ότι πρόκειται να παρθούν, που όμως δεν τα έχει ζητήσει κανείς και μετά «διαπραγματεύονται» για να πείσουν τον ΚΑΝΕΝΑ να μην τα επιβάλει.

Μετά πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους και αναθέτουν στους πουλημένους να «επικοινωνήσουν» αυτό το μεγάλο κατόρθωμα στους πολίτες.

Όπως τώρα που καλούν για το Ασφαλιστικό τους «Κοινωνικούς Εταίρους» (έχει γίνει καραμέλα αυτή η έκφραση) για τα μάτια του κόσμου μόνο για να τους ανακοινώσουν τα μέτρα που θα πάρουν. Και παρεμβαίνει λέει στην συζήτηση ο πρωθυπουργός για να μην χαθεί (αλά Λοβέρδο) και πάλι!!! ο 13ος και 14ος μισθός !!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Όλα στημένα και σχεδιασμένα για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Όλα για την εικόνα και την καρέκλα, τίποτα άλλο δεν μετράει.

Κατά τα άλλα διαβουλεύονται και διαπραγματεύονται. !!!

Η λέξη υποκριτής έχει απαξιωθεί εντελώς. Δεν μπορεί πλέον να περιγράψει αυτούς τους ανθρώπους. Αυτοί είναι ΗΘΟΠΟΙΟΙ , θίασος κανονικός!!!! Άνετα παίρνουν και χρυσές σφαίρες και ΟΣΚΑΡ ερμηνείας. Το πιο τρελό είναι όταν κάνουν τους κινέζους. Εγώ δεν είπα ...;.., αυτός δεν έκανε ...;.., και τα γελοία τα ΜΜΕ τους λιβανίζουν ...;.

Πρέπει από εδώ και πέρα να κυκλοφορούμε με μερικές ντοματούλες και λίγα αυγά μαζί μας. Ίσως συναντήσουμε κάποιον από τους πρωταγωνιστές του θιάσου οπότε και θα πρέπει να τους ανταμείψουμε για αυτή την ωραία παράσταση!!! ΠΗΓΗ

ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

"ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ!Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ...
ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΗΙΡΕΣΕΙΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΤΗΡΙΟ ΜΕ 20 ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΓΡΟΥΝΟΣΤΑΣΙΟ!!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΡΔΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ!!!

ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΟΔΑΠΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΕΙΑΣ!!!ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ''ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ'' ''ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΑ'' ΥΠΑ;ΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ!ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΕΝΟ!ΚΑΙ ΡΩΤΟ ΕΓΩ!ΠΟΙΟΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ????"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ-ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΟΡΘΙΩΝ

Με τις αεροπορικές διαδρομές να έχουν γινει πλέον καθημερινότητα για όλο τον κόσμο φαίνεται οτι είμαστε έτοιμοι να περάσουμε σε ένα άλλο επίπεδο ταξιδιών. Ο πρόεδρος της Ryanair είπε πως ειναι σε συνομιλία με την Boeing ωστε να προστεθεί στα 250 περίπου αεροπλάνα της η δυνατότητα του να κάθονται όρθιοι οσοι άνθρωπο. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5-10 ευρώ για κάθε επιβάτη. Θα βρίσκονται σε ειδικό χώρο του αεροπλάνου οπου θα στέκονται στο όρθιο σε μια