Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΕΥΤYΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

Ο δρ. Νίκος Λυγερός, μαθηματικός στη Λυών αλλά και καθηγητής επισκέπτης σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας, είναι γνωστός ως ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη ευφυΐας στον κόσμο. Το IQ του (189) είναι σχεδόν διπλάσιο από το IQ ενός μέσου ανθρώπου, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει ότι σε ηλικία 2,5 ετών έπαιζε σκάκι!

Στην Καλαμάτα, έχει ξαναβρεθεί στο παρελθόν για διαλέξεις. Αυτή τη φορά, όμως, έρχεται για άλλον λόγο. Πρόκειται να παρουσιάσει εικαστικά έργα του στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.
Τα εγκαίνια της έκθεσής του, με τίτλο «Ο κόσμος του Vincent», θα γίνουν..........

το Σάββατο στις 7.00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσει διάλεξη από τον ίδιο στις 9.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Rex», με θέμα το έργο του ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ.
απο trifylianews

ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΦΦΑΛΟΝΙΤΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ


Λάβαμε από την Νέα Υόρκη δυο δημοσιεύματα που αφορούν τη σύλληψη συμπατριώτη μας για εμπόριο ναρκωτικών. Το ένα είναι από την ελληνόφωνη εφημερίδα της Αμερικής "ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΡΗΚΑΣ" και το άλλο είναι το site του Υπ. Δικαιοσύνης (DEA)των ΗΠΑ που αναφέρουν το γεγονός.
Μόνο που o δράστης δεν είναι ο οποιοσδήποτε ομογενής Κεφαλλονίτης. Ο Ντένις Κρούσος, είναι ο πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Θιακών ΟΔΥΣΣΕΑΣ και νυν ταμία της!!!

Σύμφωνα μάλιστα με τα τηλεφωνήματα που λάβαμε πριν λίγο από αναγνώστες μας της ομογένειας, η αμερικάνικη υπηρρεσία δίωξης ναρκωτικών (DEA) , δέσμευσε και τους λογαριασμούς και το ταμείο της Ομοσπονδίας !!!

Ετσι στην ιστορία μπλέκτηκε και η Ομοσπονδία Κεφαλλήνων και Ιθακησίων!!

Μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται αυτες τις μέρες στους συμπατριώτες μας στην ομογένεια!! Κόλαση

ANEKΔΟΤΟ

Πέντε άτομα βιάζανε μία Γερμανίδα και φώναζε αυτή "Nine.....Nine..." και λένε αυτοί "Ανώμαλη είναι... Φωνάξτε άλλους τέσσερις απ' το καφενείο" !!!

100.000 δολάρια για τον... ναργιλέ του Φέλπς!


Μια ακόμη πτυχή της διαβόητης πλέον φωτογραφίας, με τον ΟλμυμπιονίκηΦέλπς να... απολαμβάνει την μαριχουνάνα του μέσα από ναργιλέ, έφερε στοστο φως η αστυνομική έρευνα που ακολούθησε την δημοσίευση της επίμαχηςφωτογραφίας.Οι αμερικανικές αρχές λοιπόν ανακοίνωσαν χθες πωςπροχώρησαν σε οκτώ συλλήψεις στην πολιτεία του Ρίτσλαντ για κατοχή,χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.Σύμφωναμάλιστα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ένας Αμερικανόςεπιχείρησε να πουλήσει στο Διαδίκτυο τον ναργιλέ από τον οποίο κάπνισεο Φελπς αντί 100.000 δολαρίων και βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες,μολονότι δεν μετείχε καν στο περίφημο πάρτι!Ως γνωστόν ηπερίφημη πλέον φωτογραφία του Μάικλ Φελπς να καπνίζει μαριχουάνα απόναργιλέ η οποία δημοσιεύτηκε στη βρετανική εφημερίδα «Νews of theWorld» αποτέλεσε την αφορμή για την τρίμηνη τιμωρία του αμερικανούυπερκολυμβητή και την απομάκρυνση τουλάχιστον ενός χορηγού του οκτώφορές ολυμπιονίκη στο Πεκίνο.
απο bet-gr

ΝΕΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ AIDS ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ


Ασθενής 42 χρονών με HIV με λευχαιμία φαίνεται ότι δεν έχeι ανιχνεύσιμη HIV στο αίμα του,μετά από μία μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων από δότη, που
μεταφέρουν μια γονιδιακή μετάλλαξη που παρέχει φυσική αντοχή στον ιό που προκαλεί το
AIDS, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη στο New England Journal of
Medicine. "Ο ασθενής είναι καλά", δήλωσε ο Δρ Gero Hutter Charité Universitatsmedizin του Βερολίνου
στη Γερμανία. "Σήμερα, δύο χρόνια μετά τη μεταμόσχευση, αυτός εξακολουθεί να είναι χωρίς
συμπτώματα της νόσου και χωρίς HIV αντιρετροϊκά φάρμακα." Η περίπτωση για πρώτη φορά αναφέρθηκε το Νοέμβριο, και η νέα έκθεση αποτελεί την
πρώτη επίσημη δημοσίευση της υπόθεσης σε ένα ιατρικό περιοδικό.

ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ


"Ο Κενάν Ακίν, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Σολωμό Σολωμού το 1996 στη Δερύνεια, επανέρχεται στην πολιτική σκηνή ως υποψήφιος στις πρόωρες «εκλογές» που αναμένεται να διενεργηθούν στο κατεχόμενο τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Είναι υποψήφιος με το κόμμα «Ελευθερία και Μεταρρύθμιση» του «υπουργού Εξωτερικών» Τουργκάι Αβτζί.

Ο Κενάν Ακίν, ο οποίος είναι έποικος, θα είναι υποψήφιος στην Αμμόχωστο, αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος...

Ο Ακιν δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Σολωμό Σολωμού το 1996, όταν σκαρφάλωσε στον ιστό για να κατεβάσει την τουρκική σημαία, κατά την αντικατοχική εκδήλωση των μοτοσικλετιστών στην Δερύνεια.

Καταζητείται από την Κυπριακή Δημοκρατία για να συλληφθεί και να δικαστεί για τη δολοφονία του Σολωμού. Η Interpol έχει εκδόσει ένταλμα για τη σύλληψή του."


ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ

ΚΑΝΕ ΚΑΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΦΕΡΤΑ


ΙΚΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 8.30
Τι είδαν τα μάτια μου και άκουσαν τα αυτία μου.
Τσαμπουκάδες παππούδες, γιαγιάδες έτοιμες για όλα.
Επείγοντα περιστατίκα να μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιός είναι περισσότερο
άρρωστος.
Στην αιμοληψία το έλα να δεις, επείγοντα περιστατίκα και τακτικά σε μια κατάσταση
μπερδεμένη για το ποιός θα μπει μέσα να δώσει αίμα.
Αιμολίπτριες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, αλλά με νοοτροπία χιλίων καρδιναλίων
να μιλούν πολύ απότομα σε ασθενείς ηλικιωμένους .
Η δε συμπεριφορά τους στους ξένους άστα να πάνε.
Προσωπικά δεδομένα στο γάμο του καραγκιόζη ολα στη φόρα φωνάζουν δυνατά τα πάντα.
Άκουσα να λενε σε Ινδο ''Θα κάνεις κακά εδώ μέσα και θα τα φέρεις αύριο'', ΕΛΕΟΣ ρε γαμώτο λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.Κάποια στιγμή έφυγα ευτυχώς και το μαρτύριο τελείωσε για μένα, αλλά τούς υπόλοιπους τους λυπάμαι........ Άυτό είναι το ΙΚΑ ΣΤΟ 2009 και ετσι θα μείνει νάμαστε σίγουροι. Ποιός θα το αλλάξει?Αυτοί ή οι επόμενοι? Πλάκα δεν εχει. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ... ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΩ

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Παραδόθηκε το άλλο κτήνος που κατηγορήθηκε ότι ασελγούσε στην 7χρονη ανιψιά του.Ο Θείος είναι 32 ετών και κατηγορείται ότι βίασε την ανιψιά του! Παραδόθηκε ο ίδιος και ομολόγησε!!!Μέσα στην...φυλακή και να μην ξαναβγεί. Τέλος! Δεν υπάρχει άλλη τιμωρία. Το έχουμε πει και παλαιότερα. Έχεις ψυχολογικά προβλήματα ή είσαι παιδόφιλος και παιδεραστής; Να τον καταστήσετε ανίκανο με φάρμακα. Δεν είναι καλά ο άνθρωπος μας είπε ο Αστυνομικός διευθυντής του Κιλκίς οπότε τι να το κάνεις; Απλά είναι τα πράγματα. Φαρμακευτική αγωγή.

ΜΑΙΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Μαϊμού μετανάστες λαμβάνουν κάλπικες συντάξεις από το ΙΚΑ και ΕΚΑΣ από τον προϋπολογισμό, ενώ το υπουργείο Απασχόλησης λέει ότι «δεν φτάσαμε ακόμη στο τέλειο».
Με τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης των 27 (ένταξη της Πολωνίας, των βαλτικών κρατών και εσχάτως της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας) πολλοί μετανάστες που εργάζονταν παράνομα ή ημιπαράνομα στη χώρα μας βρέθηκαν να είναι ισότιμοι Ευρωπαίοι πολίτες. Και καθώς οι εργαζόμενοι αυτοί είχουν ένσημα στη χώρα μας πέτυχαν και έλαβαν από το ΙΚΑ την κατώτατη σύνταξη (60ό έτος για τις γυναίκες και 65ο για τους άνδρες με 4.500 ένσημα ή 15 έτη εργασίας).Σε πολλές περιπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες της ΓΣΕΕ, οι εν λόγω -ηλικιωμένοι πλέον- εργαζόμενοι είχαν στη χώρα μας μόλις 300 ένσημα ή ασφαλισμένη εργασία 12 μηνών και τα υπόλοιπα 14 χρόνια, σε μια ακραία περίπτωση, στη χώρα καταγωγής. Λόγω του κοινοτικού δικαίου οι εν λόγω ασφαλισμένοι, και δικαίως, προσδοκούν στις ίδιες παροχές με τους γηγενείς (Ελληνες) ασφαλισμένους. Δηλαδή 486 ευρώ τον μήνα και επίδομα κονωνικής αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ) άλλα 230 τον μήνα. Υπό την προϋπόθεση ότι οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι μένουν στη χώρα μας (που χορηγεί και τις αντίστοιχες παροχές). Και την ίδια ώρα το Ταμείο του ιδιωτικού τομέα θα λαμβάνει, από το αντίστοιχο Ταμείο της αλλοδαπής, περί τα 80 ευρώ τον μήνα (π.χ. από τη Βουλγαρία) για τα 14 χρόνια της ασφάλισης.Σε διαφορετική περίπτωση, αν ο ασφαλισμένος επιστρέψει στη χώρα του η συμμετοχή του ΙΚΑ περιορίζεται κάτω των 20 ευρώ (για ένα χρόνο ασφάλισης, αφού το ανταποδοτικό μέρος της σύνταξης με 15 έτη περιορίζεται κάτω των 300 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά το περίφημο κοινωνικό μέρος).Το σκανδαλώδες της υπόθεσης είναι ότι τουλάχιστον 7.000 συνταξιούχοι αυτής της κατηγορίας δεν μένουν στην Ελλάδα αλλά στη χώρα τους και έτσι η κατώτατη σύνταξη θα έπρεπε να χορηγείται από το τοπικό «ΙΚΑ». Ωστόσο, το ημεδαπό Ταμείο (ΙΚΑ) συνεχίζει να καταθέτει τη σύνταξη σε τραπεζικό λογαριασμό και ο δικαιούχος εύκολα εκταμιεύει αυτό το ποσό από καταστήματα, θυγατρικά ή μη των ελληνικών τραπεζών, στην αλλοδαπή. Για να λάβει ο αλλοδαπός (πρώην) οικονομικός μετανάστης και το ΕΚΑΣ θα πρέπει να καταθέτει και φορολογική δήλωση σε... ανύπαρκτη διεύθυνση. Ευχέρεια που παρέχει το φορολογικό σύστημα της χώρας μας.Αυτές τις παρανομίες όπως και την καταδολίευση των πόρων του ΙΚΑ κατήγγειλε το προεδρείο της ΓΣΕΕ στην υπουργό Απασχόλησης, η οποία χθες περιορίστηκε να πει ότι «το ΙΚΑ έχει προχωρήσει σε εντατικούς ελέγχους και σε διασταυρώσεις μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό του σύστημα». «Το τέλειο δεν έχει επιτευχθεί», κατέληξε η υπουργός.*ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 11/02/09Οι Έλληνες κάποιας ηλικίας με λίγα ένσημα το μόνο που μπορούν να κάνουνγια να πάρουν σύνταξη είναι να δώσουν πίσω την Ελληνική Υπηκοότηταπου έχουν μόνο για να είναι περήφανοι, να πάνε στο Αφγανιστάν καινα ξαναγυρίσουν πίσω ως λαθρομετανάστες.Στο βωμό της αντιρατσιστικής υστερίας των "Δημοκρατών Πολιτικών"μας όλα θα τα δούμε και όλα θα τα υποστούμε.Καλή τύχη στους Πρώην Έλληνες στην προσπάθειά τους να πάρουνμια μικρή σύνταξη κι αυτοί!Αθηναίος

ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ!!!


ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ;Ωραίους νόμους έχουμε στην Ελλάδα. Ο παιδεραστής-παιδόφιλος τιμωρείται ανάλογα με την ηλικία του θύματος. Δηλαδή αν είναι κάτω των δέκα ετών το παιδάκι τρώει τουλάχιστον 10 χρόνια ενώ αν είναι μέχρι 13 ετών η κάθειρξη είναι μέχρι 10 χρόνια!!! Και αν το θύμα είναι 13 ετών τότε το αδίκημα γίνεται σε βαθμό πλημμελήματος.Δηλαδή ο νομοθέτης αν είχε ανήλικο παιδί 13 ετών και του το παρέσυρε ένας ενήλικας τι θα έλεγε; Ότι το παιδί είναι 13 ετών και άρα είναι συνυπεύθυνο; Τα ήθελε ο ...ποπός του; Το 13χρονο δεν φοβάται; Είναι ατρόμητο και του αρέσει να το βιάζουν; Δεν ντρέπεστε όλοι μαζί στην βουλή. Με τέτοιους νόμους αποθρασύνονται οι παιδεραστές και τα κτήνη. Και που να το...ξέρει ο κόσμος. Σε 5 χρονάκια με τις εργασίες και όλα τα συναφή θα είναι πάλι έξω ο δράστης.Δε μιλάμε για ληστεία ή για κλοπή αλλά για αρρώστια-ανωμαλία. Και αν πούμε ότι πρέπει να πάρουν φάρμακα αυτοί οι άνθρωποι να μην έχουν ορμές θα μας πείτε ότι είμαστε ρατσιστές. Πόσα παιδάκια πρέπει να...καβαντζώσει κάποιος για να τους πεις stop;Αν ήταν το παιδί σου, εσύ που τώρα διαβάζεις το κείμενο ξέρεις τι θα έκανες; Θα τον καθάριζες. Και θα έλεγες ότι θέλει κρέμασμα. Εμείς λέμε να τον καταντήσετε... ανίκανο.Για ποιον λόγο να έχει το ...πράγμα του; Για να πηγαίνει με ανήλικα; Άντε ρε να χαθείτε όλοι με τους νόμους σας. Δημοκρατία της πλάκας. Για να προστατεύει τα δικαιώματα των βιαστών-παιδόφιλων και όχι των θυμάτων.
troktiko

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΛΑ