Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

O ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΜΕ ΙΧ!!!

Συνέλαβαν λαθρομετανάστες ανοιχτά της Σάμου

Ένα φουσκωτό στο οποίο επέβαιναν τρεις λαθρομετανάστες που προσπαθούσαν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας, εντόπισαν τις πρωινές ώρες άνδρες του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή νότια του Ποσειδωνίου της Σάμου.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για προληπτικές εξετάσεις, ενώ δήλωσαν ότι είχαν ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια με το φουσκωτό, το οποίο και κατέστρεψαν με αποτέλεσμα να πέσουν στη θάλασσα και να περισυλλεχθούν από τους άντρες του Λιμενικού Σώματος.

Η Λιμενική Αρχή Σάμου διενεργεί προανάκριση.
Hellenic Business

Shaoling διαφήμιση!!!

«Μήτρο» έβαζε, Αβραάμ έμπαζε!

Τρία γκολ έβαλε ο Μήτρογλου αλλά δεν έφταναν για να νικήσει ο Ολυμπιακός την Μπόχουμ. Λίγο πριν το φινάλε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος... ζήλεψε κάτι από την δόξα του σκόρερ συμπαίκτη και βρήκε δίχτυα. Σε λάθος όμως εστία ολοκληρώνοντας με τον χειρότερο τρόπο μια έτσι και αλλιώς κακή προσωπική του εμφάνιση. Το τελικό 3-3 άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στον Τιμούρ Κετσπάγια. Χαρά για το πολύ καλό ποδόσφαιρο του πρώτου μέρους και προβληματισμό για την αδιαφορία και τα πολλά αμυντικά κενά της επανάληψης. Ντεμπούτο με καλή εμφάνιση ο Μαρέσκα. Το gazzetta.gr βρίσκεται στην Γερμανία και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν στο φιλικό των «ερυθρόλευκων».


Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου φαίνεται πως... αναγεννήθηκε ευρισκόμενος σε... γνώριμο γι' αυτόν περιβάλλον. Ο... Γερμανός τιμώρησε τρεις φορές την Μπόχουμ στο πρώτο μέρος, δίνοντας την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να πάρει το προβάδισμα με σκορ 3-1.

Στο 3ο λεπτό μετά από κόντρες στην καρδιά της άμυνας της Μπόχουμ και μοιραίο λάθος του Φερνάντες ο νεαρός φορ έγινε κάτοχος της μπάλας και από κοντά άνοιξε το σκορ.Είχε προηγηθεί μία πολύ καλή ατομική προσπάθεια του Σοϊλέδη, απ' τον οποίο... ξεκίνησαν όλα. Ένας Σοϊλέδης, που γι' ακόμη ένα παιχνίδι παρουσίασε θετικά δείγματα γραφής, όπως και ο νεαρός Νικλητσιώτης, που αγωνίστηκε στην επανάληψη.

Και... αδύναμος αμυντικός κρίκος ο Α. Παπαδόπουλος

Ένα πέναλτι και ένα αυτογκόλ ήταν τα πεπραγμένα του Αβραάμ Παπαδόπουλου απόψε σ' ένα παιχνίδι, όπου παρουσίασε κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είχε γενικά ουκ ολίγα προβλήματα με τους παίκτες της Μπόχουμ.

Γρήγορη... απάντηση της Μπόχουμ

Η γερμανική Μπόχουμ απάντησε όμως και μάλιστα σχετικά γρήγορα απ' ένα αμυντικό λάθος του Ολυμπιακού. Στο 7' ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανέτρεψε τον Φρέιερ και ένα λεπτό μετά ο Σέστακ έκανε το 1-1 απ' την... άσπρη βούλα. Στο 13' ένα επικίνδυνο γύρισμα του Όνο βρήκε σε σωστή θέση το Νικοπολίδη, που μπλόκαρε την μπάλα.

Απανωτά... χτυπήματα!

Στην συνέχεια όμως ακολούθησαν δύο... απανωτά χτυπήματα απ' τον Μήτρογλου. Στο 19ο λεπτό μετά από πολύ καλή σέντρα του Ζεβλάκοφ ο Μήτρογλου με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 23' ο Γιάννης Παπαδόπουλος έκανε μία ωραία προσπάθεια, ωστόσο το σούτ του κατέληξε άουτ.Στο 24' έμελλε να σημειωθεί το τρίτο γκολ του Μήτρογλου αλλά και του Ολυμπιακού. Μετά από σέντρα του Ζαϊρί ο νεαρός φορ βρήκε και δίχτυα και πάλι με κεφαλιά.Γενικά πάντως ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος απ' την Μπόχουμ στο πρώτο μέρος.

Πολλές οι αλλαγές στην επανάληψη

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλές αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Η βασικότερη όλων ήταν αυτή του Ιταλού χαφ Έντσο Μαρέσκα, που προσπάθησε για το καλύτερο στο ντεμπούτο του. Ο Μαρέσκα έδειξε πως είναι ένας παίκτης, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό. Δεν είναι ένας παίκτης, που κάνει εύκολα το λάθος, παρόλα αυτά φάνηκε πεντακάθαρα πως θέλει παιχνίδια στα πόδια του.

Μες στο γήπεδο μπήκαν και οι Μέλμπεργκ, Ντουντού, Νικλητσιώτης, Ντάρμπισαϊρ, Πάντος, Ντιόγκο, Τοροσίδης. Εκτός απ' τον Μαρέσκα πάντως την πρώτη του εμφάνιση στα φιλικά του Ολυμπιακού έκανε και ο Άγγλος στράικερ, Ντάρμπισαϊρ. Στο 61' ο Νικλητσιώτης έκανε ένα πολύ ωραίο σούτ, που ανάγκασε τον Φερνάντες να προβεί σε μία εντυπωσιακή απόκρουση. Δύο λεπτά μετά ο Νικοπολίδης εξουδετέρωσε σούτ του Φρέιερ.

Αμυντικό... βραχυκύκλωμα και 2-3

Στο 67' ο Σέστακ... ξαναχτύπησε. Ο άσος της Μπόχουμ μετά από μία πολύ ωραία συνεργασία με τους συμπαίκτες του βρέθηκε απέναντι απ' το Νικοπολίδη και μείωσε το σκορ με κοντινό σούτ. Αυτό ήταν και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο συγκεκριμένο φιλικό. Στην φάση αυτή πάντως η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού μόνο καλή δεν ήταν...

Στο 73' ο Ντουντού σκόραρε με μακρινό σούτ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε απ' τον ρέφερι του αγώνα, καθώς υπήρχε παίκτης του Ολυμπιακού μπροστά απ' τον τερματοφύλακα, Φερνάντες. Στο 80' ο Ντάρμπισαϊρ έχασε μεγάλη ευκαιρία, μετά από πάσα του Ντουντού. Ο Άγγλος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Φερνάντες, όμως έκανε ένα κακό σούτ και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 83' ο Ντουντού έκανε μία ωραία κίνηση και ένα καλό σούτ, όμως μπλόκαρε ο Φερνάντες.

Αυτογκόλ και 3-3

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έμελλε να είναι ο παίκτης που θα βάλει αυτογκόλ. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός μπερδεύτηκε μετά από γύρισμα παίκτη της Μπόχουμ και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νικοπολίδη, κάνοντας το 3-3 στο 85'. Στο 88' ο Πάντος προσπάθησε να χριστεί σκόρερ μ' ένα πραγματικά φοβερό σούτ, όμως εξίσου φοβερή ήταν και η απόκρουση του Φερνάντες.

Μπόχουμ: Φερνάντες, Μάλτριτζ (46' Γιαχία), Νταμπρόφσκι, Φούκς (75' Μποϊνινγκ), Φρέιερ (64' Αϊζαουάχ), Γιόχανσον (80' Βογκτ), Σέστακ, Κλίμοβιτς (64' Χασεμιάν), Μαβράι, Πρφέτζελ (64' Κόντσα), Όνο (64' Επαλέ).

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ (46' Πάντος), Κ. Παπαδόπουλος (46' Μέλμπεργκ), Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Ζαϊρί (46' Τοροσίδης), Λεντέσμα (46' Ντουντού), Γ. Παπαδόπουλος (46' Μαρέσκα), Σοϊλέδης (46' Νικλητσιώτης), Όσκαρ (58' Ντάρμπισαϊρ), Μήτρογλου (46' Ντιόγκο).
http://www.gazzetta.gr/

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ "ΑΡΓΩ"

Μαζί με τον ιό της νέας γρίπης επεκτείνεται και ο ιός της βλακείας

Ένας άλλος «ιός» μετά μουσικής και χορού, μεταδίδεται πιο γρήγορα και από τον Η1Ν1. Πρόκειται για τo «Flu party» («πάρτι γρίπης»), όπως βαπτίστηκε στις ΗΠΑ, η βλακώδη ιδέα της εσκεμμένης μετάδοσης του ιού της νέας γρίπης ώστε τα άτομα των... γκαλά να «κολλήσουν» τη νόσο που εκδηλώνεται τώρα με ήπια χαρακτηριστικά, και όχι αργότερα σε περίπτωση εισβολής του ιού με πιο «άγρια» χαρακτηριστικά.

Όσο κι αν προειδοποιούν οι ειδικοί ότι το παιχνίδι αυτό μπορεί να αποδειχθεί ρώσικη ρουλέτα, τα πάρτι, ακόμη και με τη συμμετοχή παιδιών, έχουν γίνει must σε ΗΠΑ και Ευρώπη- Παρίσι και Λονδίνο κρατούν τα σκήπτρα, ενώ στην Αθήνα κάνει θραύση η φημολογία για «swine flu parties» στο Κολωνάκι. Ετσι το... πάρτι συνεχίζεται και δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλες εφημερίδες, όπως ο«Μonde» φιλοξενούν σκίτσα με γιατρούς α λα «DJ» που, ανάμεσα σε μπαλόνια, πλασάρουν για μουσικό χιτ το «γκουχ γκουχ» από τον βήχα μετά σταγονιδίων του γριπιασμένου γκεστ της βραδιάς.

Οι επιστήμονες επιμένουν σε δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου ότι υπάρχει ρίσκο σε τέτοια πάρτι. Το ίδιο εξέπεμψε και την περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του υπουργείου Υγείας ο ομότιμος καθηγητής της Βακτηριολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης κ. Ι. Τσελέντης: «Αν είσαι σίγουρος 100% ότι έχεις άριστο ανοσολογικό σύστημα, ότι δεν έχεις κανένα ψεγάδι σε αυτό, είτε κληρονομικό είτε επίκτητο, τότε ναι, να εκτεθείς. Αλλά κανένας δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει 100% ότι δεν υπάρχει μία πιθανότητα να βρεθείς σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πνευμονία απ΄ αυτόν τον ιό. Αρα λοιπόν ο καθένας σταθμίζει και αποφασίζει».

Ο κ. Τσελέντης ανέφερε μάλιστα ευπαθείς ομάδες που δεν θα έπρεπε να εκτεθούν στον ιό της γρίπης, όπως τα πολύ παχύσαρκα άτομα αλλά και όποιοι εμφανίζουν καρδιακή ή νεφρική ή αναπνευστική ανεπάρκεια, οι μεταμοσχευμένοι, όσοι πάσχουν από διαβήτη ή ακόμη και οι έγκυοι...

Oι επιστήμονες προειδοποιούν ότι πρέπει κάποιος να είναι σίγουρος πως το ανοσοποιητικό του σύστημα είναι πλήρως ενισχυμένο ώστε συμμετέχοντας σε πάρτι μετάδοσης ιού να αποκτήσει αντισώματα και να είναι προστατευμένος μπροστά στο επόμενο κύμα πανδημίας που- εφόσον ενσκήψει- αναμένεται μετά τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Ο φόβος έχει ενταθεί, καθώς επιστήμονες εκτιμούν ότι υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ του νέου ιού «Α» και του στελέχους της ισπανικής γρίπης που είχε χτυπήσει το 1918 με θανάτους χιλιάδων ανθρώπων. Αλλά μια προσεκτική ανάγνωση των επιστημονικών δεδομένων δείχνει ότι, παρά τις ομοιότητες, ο τρόπος λειτουργίας του ιού τού τότε και του σήμερα δεν είναι ο ίδιος.
Hellenic Business

Aρχαίες πόλεις έχουν καταφέρει να επιβιώσουν στη δοκιμασία του χρόνου.

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΕΣΑΣ Η ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ


Φαίνεται οι βρυκόλακες της δημοσιογραφίας κατάλαβαν ότι χάνουν το παιχνίδι της ενημέρωσης και φυσικά ο πρώτος στόχος θα ήταν το Troktiko ώστε να κόψουν την φορά και στα πιό μικρά μπλογκ.Και αθτό επειδή ξέρουν ότι δεν μπορούν με τίποτα να έχουν στις ειδήσεις τους την αμεσότητα ενός μπλογκκαι ιδίως του ΤΡΟΚΤΙΚΟΥ,(δείτε την περίπτωση του θανάτου του Jackson πότε το ανάρτησαν τα μπλογκ και πότε τα γνωστά portal,τουλάχιστον 8 ώρες μετά) και φυσικά όχι γιατί δεν έχουν να πληρώσουν μιά βάρδια το βράδυ αλλά γιατί πρέπει να φιλτράρουν όλες τις ειδήσεις μην τυχόν κατηγορήσουν κανένα και είναι δικός τους,και ας ανήκει και σε άλλο πολιτικό στρατόπεδο.
Πάντως και να κερδίσουν μιά μάχη τώρα τον πόλεμο τον έχουν χαμένο γιατί υπάρχουν και άλοι τρόποι να κάνουμε αναρτήσεις και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ γιατί τότε δεν θα μπορεί κανένας να ασκήσει καμιά δίωξη αφού δεν θα υπάρχει καμιά συγκεκριμένη IP όπως τώρα αφού οι πιο πολλοί από εμας κάνουμε αναρτήσεις από συγκεκριμένους χώρους.Φυσικά από την GOOGLE και δεν μπορούν και δεν ξέρουν να δώσουν τίποτα στοιχεία όπως επώνυμα αφού δεν τα ξέρει αλλά από τους internet provider μπορούν να μας βρουν όλους ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΟ(EΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΗΔΗ)ΑΠΟ WIFI SPOTS,ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ,ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΘΗΣΕΙΟ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ WIFI,KAI ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ(LINYX) Η ΠΑΡΑΝΟΜΑ WINDOWS ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΚΡΗ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΝΥΣΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ.

Τουρίστες....μικρομεσαίοι.....



Είχα καιρό να δω στα παγκάκια του Συντάγματος πρωϊ τουρίστες
να κοιμούνται.
Τα χρήματα λίγα τα ξενοδοχεία της Αθήνας ακόμα και τα πλέον
άθλια να μην είναι προσιτά άρα η λύση με το παγκάκι
είναι συμφερότερη.
Ταβάνι τα αστέρια.
Μόλις ξυπνάνε πετάγονται στο απέναντι ταχυφαγείο για ένα
ντόνατς και καφέ.
Βλέπουν την Αθήνα για μια δυό ημέρες και φεύγουν για τα νησιά
όπου η παραλία το βράδυ για ύπνο είναι ιδανική και ανέξοδη.
Καρπούζι, σουβλάκι και μετά πίσω καμμένοι από τον ήλιο.
Τα ταμεία των ασχολουμένων με τον τουρισμό γράφουν
μικρότερα νούμερα γιατί συνεχίζουν την παλιά συνταγή
"βαράτε στο ψαχνό".
Το "ψαχνό" όμως έχει αδυνατίσει.
Δυστυχώς οι ασχολούμενοι δεν ρίχνουν
νερό στο κρασί τους.
Η καντίνα στην Ακρόπολη "σφάζει" με τις τιμές
με την δικαιολογία του υψηλού ενοικίου.
Ακούς συνέχεια να παραπονούνται σε όλες τις γλώσσες όσοι είχαν
την ατυχία να αγοράσουν ένα μπουκάλι νερό και ένα τόστ.
Μετράνε τα ρέστα και ρωτούν ο ένας τον άλλον μήπως έγινε λάθος.
Δεν υπάρχει έλεγχος και στο τέλος το "ταμείον θα είναι μείον".
Αθηναίος

BEA: "Ηφαίστειο προς έκρηξη οι ακάλυπτες επιταγές"

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι οι μεταχρονολογημένες επιταγές, χρόνια τώρα αποτέλεσαν μία πρακτική της αγοράς που λειτούργησε αυτορυθμιζόμενη, με κανόνες «εν τη πράξει» και διευκόλυνε τις επιχειρήσεις ως πιστωτικό εργαλείο, ιδιαίτερα τις μικρότερες όπως είναι ευνόητο. Από πλευράς τους και οι Τράπεζες - κυρίαρχοι παίκτες της χρηματοπιστωτικής αγοράς απεδέχθησαν την πρακτική και στήριξαν δάνεια στη βάση των προς είσπραξη επιταγών που διαθέτουν οι πελάτες τους.

Παράλληλα ανέκαθεν οι δείκτες των ακάλυπτων επιταγών απετέλεσαν οδηγό για τα προβλήματα ρευστότητας την πιστωτική ασφυξία και τον βαθμό επισφάλειας που δημιουργείται από την ανεπιτυχή επιχειρηματικότητα. Η πρόσφατη κρίση έχει περάσει όμως τις δικές της επιπτώσεις στο σύστημα πληρωμών με μεταχρονολογημένες επιταγές, με διεύρυνση του χρόνου εξόφλησης (που φθάνει σήμερα και το δωδεκάμηνο), ενώ η εκρηκτική κατάσταση από το ύψος των ακάλυπτων επιταγών το εξάμηνο του 2009 αποτελεί πρωτόγνωρο φαινόμενο με άκρως ανησυχητικές διαστάσεις.

Σήμερα οι περισσότερες Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν εμπλοκή σε θέματα ρευστότητας άμεσα ή έμμεσα, είτε εξ αιτίας δυσκολίας πληρωμής, είτε εξ αιτίας προβληματικών επιταγών τρίτων. Έτσι σε ένα επικίνδυνο παιγνίδι απεγνωσμένης αναζήτησης λύσεων πληθώρα επιταγών «αντικαθίστανται» «σπάνε» ή τελικά «σφραγίζονται».

Το ΒΕΑ κρίνοντας ότι οι κίνδυνοι που παραμονεύουν είναι ακόμη μεγαλύτεροι από όσο φαίνεται - ζητάει σοβαρή και μελετημένη αντιμετώπιση του φαινομένου με άμεση εξασφάλιση ρευστότητας στην αγορά (αναχρηματοδότηση και μικροδάνεια).

Ιδιαίτερα σε σχέση με τις Τράπεζες προτείνεται την κρίσιμη περίοδο:

· Να αυξηθούν τα πλαφόν δανείων των πελατών με βάση μεταχρονολογημένες επιταγές.
· Να στηριχθούν περισσότερο οι υγιείς επιχειρήσεις που εκ των πραγμάτων κρατούν διαμαρτυρημένες επιταγές τρίτων με δάνεια στο ύψος τιμολογίων που αντιστοιχίζονται με τις ακάλυπτες επιταγές τρίτων.
· Να αναληφθεί ενεργός δράση και από το ΤΕΜΠΜΕ στο ζήτημα των πιο πάνω δανείων. Εξ άλλου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μας επιτρέπει πλέον έστω και προσωρινά επιδοτήσεις σε κρατικές ενισχύσεις, χορήγηση ενισχύσεων υπό μορφή μειωμένων επιτοκίων και ενίσχυση επιχειρήσεων για αντιμετώπιση της κρίσης.

Οσο το φαινόμενο των ακάλυπτων επιταγών εγκαταλείπεται στην τύχη του οι επισφάλειες διογκώνονται και το σύστημα στη δύνη του θα συμπαρασύρει τους πάντες και σε μία τέτοια περίπτωση, όπως συμβαίνει πάντοτε, εκείνοι που διαθέτουν λιγότερα μέσα άμυνας και αυτοπροστασίας είναι οι μικρότερες επιχειρήσεις, καταλήγει η ανακοίνωση του ΒΕΑ.
ΠΗΓΗ http://www.espressonews.gr/

Αφγανοί: "Ανοίγουμε μέτωπο με την Ελλάδα"


Με την συμπαράσταση αλλά και την αλληλεγγύη που δείχνουν τα κόμματα της αριτεράς υπέρ των λαθρομεταναστών και δη των Αφγανών στη στη χώρα μας, φαίνεται πως οι τελευταίοι ..."ξεθάρρεψαν" για τα καλά και απειλούν ανοιχτά την Ελλάδα με δημιουργία ..."μετώπου".
Κι' όλα αυτά βεβαίως, υπό τις ευλογίες των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Με την αλλαγή του ορμητηρίου τους - από τον Άγιο Πενταλεήμονα στην πλατεία Αττικής - αλλά και με την προκλητικότατη στάση που κρατούν σε καθημερινή βάση, μαθηματικώς, οδηγούν την Ελληνική κοινωνία στη δημιουργία "αντι...μετώπου", με ότι αυτό συνεπάγεται.
Οι ...αγανακτισμένοι λοιπόν Αφγανοί εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση, η οποία μόνο εμετικά συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει.
Διαβάστε λοιπόν και ...ξεράστε.!
"...Οι φασίστες συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Αττικής στις 7.30 μμ και ομάδα που φορούσε κράνη επιτέθηκε με τυφλό μίσος κρατώντας ξύλα ενάντια σε κάθε (λαθρο)μετανάστη και (λαθρο)μετανάστρια που έβρισκε μπροστά της, παιδιά, γυναίκες ηλικιωμένους κάθε εθνικότητας..."
Αυτή την εικόνα περιγράφει η Αφγανική Κοινότητα ως προς τη χθεσινή εκκαθαριστική επιχείρηση της Αστυνομίας, εμπλέκοντας μάλιστα σ' αυτή και ...φασίστες της Χρυσής Αυγής, κατά την συνήθη πρακατική τους.
"...Από την επιχείρηση τραυματίσθηκαν αρκετοί, ενώ άλλοι φοβισμένοι απομακρύνθηκαν από την Πλατεία κυνηγημένοι από τους φασίστες. Όλα αυτά συνέβηκαν ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονταν στο χώρο και έβλεπαν τα γεγονότα χωρίς να παρεμβαίνουν...", προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι:
"...Αρκετοί από τους κυνηγημένους μετανάστες είναι άνθρωποι πού έχουν χαρτιά. Να σταματήσουν αμέσως τα πογκρόμ σε βάρος των (λαθρο)μεταναστών...", διαμηνύουν οι Αφγανοί που διαμένουν στην Ελλάδα, εξηγώντας:
"...Εμείς ήρθαμε στην Ελλάδα για να γλιτώσουμε την ζωή μας από το πόλεμο και την κατοχή στη χώρα μας. Για αυτό θέλουμε ανθρώπινη μεταχείριση και όχι ρατσιστικές επιθέσεις και επιχειρήσεις σκούπα από την Αστυνομία. Θέλουμε άσυλο και στέγη για να ζήσουν ανθρώπινα οι φτωχές οικογένειες και τα παιδιά που φτάσανε εδώ με χίλια βάσανα. Εμείς θέλουμε να φύγουν όλοι οι στρατοί του ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν, να σταματήσει η κατοχή, οι σφαγές και η καταλήστευση του λαού μας για να μην αναγκαζόμαστε να φεύγουμε. Ζητάμε την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού για να σταματήσουν τα ρατσιστικά πογκρόμ σε βάρος των μεταναστών. Σαν κάτοικοι της χώρας σας, έχουμε κι' εμείς τα δικαιώματά μας..."

Τα Σκόπια υποβάλλουν στη Χάγη το υπόμνημα της προσφυγής κατά της Ελλάδας



Θα είναι ένα αστείο υπόμνημα...

Υποβάλλεται τη Δευτέρα από την ΠΓΔΜ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης το υπόμνημα των λόγων προσφυγής στην οποία προχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο κατά της Ελλάδας, υποστηρίζοντας ότι με την άσκηση βέτο κατά της ένταξής της στο ΝΑΤΟ –στη σύνοδο του Βουκουρεστίου, η χώρα μας παραβίασε την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ το υπόμνημα περιλαμβάνει όλες τις δηλώσεις των Ελλήνων αξιωματούχων, καθώς και δημοσιεύματα, τα οποία μπορεί να βοηθήσουν στη στοιχειοθέτηση των επιχειρημάτων κατά της Ελλάδας. Περιλαμβάνει επίσης λεπτομερή εξήγηση της υπόθεσης καθώς και των γεγονότων και των δικαιωμάτων που επικαλείται η ΠΓΔΜ.
Το εκτενές έγγραφο θα κατατεθεί από το συνεκπρόσωπο της ΠΓΔΜ στο Δικαστήριο, Νίκολα Ντιμιτρόφ, ο οποίος αναμένεται να προβεί και σε σύντομη δήλωση ενώπιον του Δικαστηρίου.
Σύμφωνα με το χρονικό πλαίσιο που καθορίστηκε τον Ιανουάριο από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης η ΠΓΔΜ πρέπει να υποβάλει γραπτό υπόμνημα έως την 20η Ιουλίου 2009, ενώ η Ελλάδα πρέπει να καταθέσει την απάντησή της έως την 20η Ιανουαρίου 2010.
Η ελληνική πλευρά υποστηρίζει ότι κατά τη Σύνοδο του Βουκουρεστίου όλα τα κράτη - μέλη της Συμμαχίας αποφάσισαν ομόφωνα, πως προϋπόθεση για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ είναι η επίλυση του ζητήματος του ονόματος.
Σημειώνεται πως πρόσφατα ο απερχόμενος γ.γ του ΝΑΤΟ, Γιαπ ντε Χοπ Σέφερ, επανέλαβε ότι στη Σύνοδο Κορυφής δεν υπήρξε βέτο παρά απόφαση η οποία ελήφθη με την αρχή της ομοφωνίας.

ΠΗΓΗ

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ-Είχα πιει πέντε μπουκάλια μπύρα και έκανα σεξ με τη γυναίκα μου τέσσερις φορές!!

Τι δικαιολογία βρήκε ο άνθρωπος;

Πριν δέκα χρόνια ένας Αμερικανός σπρίντερ Ντένις Μίτσελ τιμωρήθηκε για δύο χρόνια από την IAAF, μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και το οποίο έδειξε υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης.

Τι δικαιολογία βρήκε ο γίγαντας;

"Είχα πιει πέντε μπουκάλια μπύρα και έκανα σεξ με τη γυναίκα μου τέσσερις φορές. Ήταν τα γενέθλιά της και ήθελα να της κάνω ένα ξεχωριστό δώρο",

Κανείς δεν τον πίστεψε επειδή είπε για την γυναίκα του. Αν έλεγε εξωσυζυγική σχέση κάτι θα γινόταν...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ,ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!

Ενήμερος ο Δένδιας και ο Παυλόπουλος για την μήνυση στο troktiko



Όλοι ξέρουν. Και ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Νίκος Δένδιας για την μήνυση που κατατέθηκε κατά του troktikou με δόλιο σκοπό. Όχι για δυσφήμηση(επειδή ήταν αλήθεια όσα γράψαμε)αλλά για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ με την δικαιολογία ότι γράψαμε πως 3 σύζυγοι δημοσιογράφων είναι υπάλληλοι στην ΕΥΠ. Τέτοια φίμωση για αληθινό γεγονός δεν έχει ξαναγίνει!

Και εδώ μια ολόκληρη κυβέρνηση ακολουθεί κατά πόδας τον Κοτρώτσο και τον Παπαδρόσο. Έναν άνθρωπο που επαγγελματικά απαξιώθηκε με το κλείσιμο του "Ε.Τ"(ήταν δ/ντης) και έναν δ/ντη που μας έμαθε να μαγειρεύουμε.

Προχώρα κ.Παυλόπουλε και κ.Δένδια. Το έργο σας θα γράψει ιστορία. Υπέρ της φίμωσης. Δεν θα κρυφτούμε ακόμα και σε λαγούμια να μας χώσετε.

Το πιο εύκολο είναι να μιλήσουμε για οργανωμένο σχέδιο. Αλλά δεν είναι παρά ένα ανοργάνωτο σχέδιο να χτυπήσουν το πρώτο blog και μετά να έρθει εύκολα η σειρά των άλλων. Όμως φυλάμε ...θερμοπύλες. Για να κλείσετε τα άλλα πρέπει πρώτα να κλείσετε εμάς.

Πήρε Κελάτι ο Ολυμπιακός!

Έναν... μπομπέρ έξω από την γραμμή του τριπόντου έβαλε στην μηχανή του ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια του να επιστρέψει στην κορυφή του Ελληνικού πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικάνου Τόμας Κελάτι για την επόμενη διετία.


Συγκεκριμένα η ανακοίνωση μιας σπουδαίας μεταγραφής που έγινε το βράδυ της Παρασκευής αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Τόμας Κελάτι. Ο Αμερικανός γκαρντ θα φορά την "ερυθρόλευκη" φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια».

http://www.gazzetta.gr