Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΤΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ,ΕΛΕΟΣ


"Tο μόνο που κάνουν οι αγρότες είναι την δύσκολη ζωή μας ..... δυσκολότερη!!! Έχουν διαλύσει την Ελλάδα έχουν κουράσει τον κόσμο έχουν καταστρέψει δουλειές και όλα αυτά γιατί!? Για τα λεφτά! Εν μέρη έχουν δίκιο... δεν έχουν.... αλλά ούτε εγώ έχω .. ούτε οι γονείς μου.... ούτε οι φίλοι... ούτε οι γνωστοί μου.... ούτε το 80% των Ελλήνων! Όλοι αυτοί τι φταίμε που κάθε φορά τα κομματοσυνδικαλιστές με τις παχουλές καταθέσεις στις τράπεζες, συνήθως μεγαλοτσιφλικάδες και βολεμαίνει σε σε διάφορες θέσεις αυτοί και τα παιδιά τους, τους σέρνουν απο την μύτη και τους αδειάζουν στους δρόμους !? Καταρχήν να ξεκινήσουμε και να πούμε ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο και κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν οι απαιτούμενες νομικές κυρώσεις. Κατά δεύτερον μήπως θυμηθούνται πώς είχαν αντιδράσει αυτοί όταν κάποια στιγμή απεργούσαν οι οδηγοί φορτηγών και σάπιζαν τα εμπορεύματά τους .... θυμούνται που πήγαν και πιάστηκαν στα χέρια!? Βέβαια τότε δεν τους άρεσε γιατί ήταν οι κόποι τους αλλα για τους κόπους των άλλων δεν τους καίγεται καρφί! Θέλουν να απαιτήσουν, θέλουν να αγωνιστούν, θέλουν να φωνάξουν εκεί που θα ακουστούν? γιατί δεν μαζεύονται όλοι μαζί μαζί με συνδικαλιστές και αγωνιστές και άλλων ομάδων απέξω απο την βουλή και ας τους πάρουν με τις ντομάτες όλους!!!! πράσινους... κόκκινους.... μπλέ! Εκεί γιατί δεν πάνε!?!? Μήπως δεν τους αφήνουν τα συμφέροντα........!? Τυχαίο είναι λέτε το ότι πήγαν να δουν τον υπουργό και δεν δέχτηκαν να πάνε όλοι μαζί απο όλες τις περιφέρειες!? ο κάθε ένας πάει για την πάρτη του και τα δικά του συμφέροντα. Αναλογίστηκε ποτέ κανείς όμως τα δικά μας;"
ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ


Νεκρός από τα πυρά πειρατών, που επιτέθηκαν σε δύο γαριδοαλιευτικά σκάφη από το Καμερούν, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της "Ντουάλα", έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Έλληνας καπετάνιος Θεόδωρος Μασταλούδης.

Σύμφωνα με το ΥΕΝΑΝΠ, οι ένοπλοι πειρατές, που επέβαιναν σε τρία τουλάχιστον ταχύπλοα, προσπάθησαν να καταλάβουν τα δύο υπερπόντια αλιευτικά σκάφη του ομογενή Γρηγόρη Αλευρομάγειρα, τα αλλοδαπά πληρώματα των οποίων, προέβαλαν αντίσταση.

Έτσι, οι πειρατές άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Έλληνας καπετάνιος του ενός εκ των δύο αλιευτικών, τα οποία φέρουν σημαία του Καμερούν.

Η σορός του άτυχου πλοιάρχου θα μεταφερθεί στην Ελλάδα με έξοδα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ


Σε ποινή φυλάκισης 4 ετών καταδικάστηκε από το ΙΑ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο Τούρκος πιλότος του μαχητικού αεροσκάφους F-16, Χαλίλ Ιμπραχίμ του Οσντεμίρ, που κατηγορείται για το θάνατο του Έλληνα χειριστή του F-16, Κώστα Ηλιάκη, νοτιοδυτικά της Καρπάθου, στις 23 Μαΐου του 2006.

http://www.greekalert.com

ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΕΡΩΤΑΣ

Τα μαθατε τα συγκλονιστικα νεα? <Η κοινωνια ειναι ερωτευμενη με τη Νεα Δημοκρατια>
δηλωσε[στον Ελευθερο Τυπο] ο υπουργος Τουριστικης Αναπτυξης ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.
βεβαιως, αν λαβει κανεις υπ οψιν τι εχει τραβηξει η κοινωνια στην αγκαλια της
Νεας Δημοκρατιας, τα τελευταια πεντε χρονια, θα καταληξει στο συμπερασμα οτι
προκειται για ερωτα παθιασμενο ΜΕΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΔΕ.........
ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ

Την οργή του λαού της Κίνας αντιμετωπίζουν οι αρχές στη Sichuan την περιοχή της Κίνας που χτυπήθηκε από τον τεράστιο σεισμό πριν καιρό και 87,000 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο. Ολος ο κόσμος τότε είχε προσφέρει ότι μπορούσε για να βοηθήσει να ανακουφιστούν οι πληγές και να μπορέσουν όσοι επέζησαν να συνεχίσουν της ζωές τους. Ακόμα όμως ο περισσότερος κόσμος μένει σε πρόχειρα καταφύγια που...
δε μπορούν καν να τους προστατεύσουν από το Κρύο και το χειμώνα. Όπως όμως αποκαλύφθηκε ένα μέρος τον χρημάτων αυτών χρησιμοποιήθηκε από την περιοχή Beichuan για να αγοραστούν δεκάδες πολυτελή αμάξια Toyota, Nissan κλπ. Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος αλλά οι υπεύθυνοι απαντούν πως τα αμάξια αυτά είναι απαραίτητα. Πώς να πείσεις όμως έναν άστεγο θύμα του σεισμού ότι θα πρέπει να μείνει λίγους μήνες παραπάνω στο κρύο γιατι ο Δήμαρχος ήθελε νέο Toyota με GPS και DVD;
ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

MADONNA ME RITCHIE ΜΑΖΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΒΑΛΑΗ


Δεν έχει πολύ καιρό που χώρισαν η Madonna με τον Guy Ritchie, και ξανασμίξουνε το Σάββατο. Στην ουσία δεν το κάναν για τους ίδιους αλλά για τα παιδιά τους μιας και τα πήγαν...


να προσευχηθούν στο κέντρο της Kabbalah στην Νέα Υόρκη. Έτσι η Lourdes ο David και ο Rocco πέρασαν ένα υπέροχο πρωινό προσευχόμενοι οικογενειακά

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ


Στην περιοχή Θεισόα του νομού Ηλείας εντοπίστηκε νεκρός, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος παρασύρθηκε την Κυριακή από τα νερά, ενώ έκανε «ράφτινγκ» στον ποταμό Λούσιο.

Ο 30χρονος βρέθηκε «σφηνωμένος» σε ρίζα δένδρου, μέσα στον ποταμό Αλφειό.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν να ανασύρουν τη σορό του 30χρονου που αγνοείτο από το μεσημέρι της Κυριακής.

Για αυτό χαιρόταν η Όπρα Γουίνφρεϊ


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ

Αυτή τουλάχιστον είναι η δημόσια και ταυτόχρονα τηλεοπτική πρόταση που έκανε ο κυβερνήτης του Ιλινόϊς Rod Blagojevich. O κυβερνήτης, ο οποίος σύμφωνα με την αμερικάνικη νομοθεσία θα ορίσει τον αντικαταστάτη στη Γερουσία του νεοκλεγέντα προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, βρίσκεται αντιμέτωπος... με ομοσπονδιακή έρευνα, μετά από καταγγελίες ότι προσπάθησε να "πουλήσει" τη θέση στη Γερουσία. Πρότεινε τη διάσημη - στην Αμερική - παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ, καθώς πιστεύει ότι έχει πολύ "μεγαλύτερο κοινό από άλλους Γερουσιαστές". Ο ίδιος πάντως, τόνισε πως φοβάται, ότι η πρότασή του αυτή μπορεί να αντιμετωπισθεί ως "αντιπερισπασμός".

(http://www.newsblog.gr)
Αναρτήθηκε από troktiko

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ON LINE ΓΙΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝ


ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ONLINE ΓΙΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ FACEBOOK!!!

ΕΝΑ ΝΕΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟ


Το όνομα του Friends Radio www.friendsradio.gr
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ

Hellenic Quest λέγεται ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής εκμάθησης της Ελληνικής που το CNN άρχισε να διανέμει παγκοσμίως και προορίζεται σε πρώτο στάδιο για τους αγγλόφωνους και ισπανόφωνους.

Η μέθοδος διδασκαλίας συνίσταται στην προβολή πληροφοριών στην οθόνη του Η/Υ με ταυτόχρονη μετάδοση ήχου και κινούμενης εικόνας..

Το πρόγραμμα παράγεται από τη μεγάλη εταιρία Η/Υ Apple, o Πρόε δρος της οποίας Τζον Σκάλι είπε σχετικά: Αποφασίσαμε να προωθή σουμε το πρόγραμμα εκμάθησης της Ελληνικής, επειδή η κοινωνία μας χρειάζεται ένα εργαλείο που θα της επιτρέψει ν'αναπτύξει τη δημιουργικότητά της, να εισαγάγει καινούργιες ιδέες και θα της προσφέρει γνώσεις περισσότερες απ' όσες ο άνθρωπος μπορούσε ως τώρα να ανακα λύψει.

Με άλλα λόγια, πρόκειται για μιαν εκδήλωση της τάσης για επιστροφή του παγκόσμιου πολιτισμού στο πνεύμα και τη γλώσσα των Ελλήνων.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ


Επειδή η βλακεία είναι ανίκητη και πολλοί λένε ότι όταν κάνουμε αναρτήσεις για τα ιερά και τα όσια ξαφνικά είμαστε...φασίστες(π.χ το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου που του έριξαν μπογιά)ή αριστεροί ή δεξιοί προφανώς δεν έχουν ρίζες όσοι τα λένε. Αν είχαν αληθινή καταγωγή θα είχαν και πατρίδα και παράδοση. Ο παππούς της φωτογραφίας μας μήπως είναι ...φασίστας-εθνικιστής; Ρε πάτε καλά;
Φασισμός είναι να μην αποδέχεσαι καμία άλλη χώρα όχι να στηρίζεις την πατρίδα σου όταν κάποιοι κάνουν τα...κουνέλια.
Υπέρ πίστεως και πατρίδας έπεφταν κάποτε οι ήρωες. Εμείς τώρα θέλουμε να πέσουν οι άλλοι και εμείς από τον καναπέ. Όχι μάγκες. Ούτε αριστεροί είμαστε όπως λένε κάποιοι ούτε δεξιοί. Απλά ακολουθούμε την κοινή λογική. Δεν μας κάνουν πλύση εγκεφάλου. Τώρα δεν υπάρχει κανένα κόμμα που να μπορεί να μας εκπροσωπήσει. Μα κανένα. Όλοι είναι ίδιοι. Κανείς δεν υψώνει ανάστημα. Στα σπίτια μας θα μπούνε και σε λίγο θα λέμε ότι απλά έκαναν άσκηση. Δεν το δεχόμαστε. Αφήστε κάτι και για τα παιδιά μας. Μην είναι όλα...γκρίζες ζώνες...

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι: 1. Ο νικητής του αγώνα Άρης - ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, 2. Ξάνθη - ΑΕΚ, 3. Ο νικητής του αγώνα Πανιώνιος - Βέροια με τον Αστέρα Τρίπολης, 4. Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός. Ο τελικός ποδοσφαιρικός αγώνας για το Κύπελλο έχει οριστεί για τις 2 Μαϊου 2009.

ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΑ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ


Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δικαστεί ο ηθοποιός Ατίλα Ολγκάτς είτε ευσταθούν είτε όχι οι πρώτες του δηλώσεις με τις οποίες είχε υποστηρίξει ότι σκότωσε δέκα άτομα κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, αναφέρει σήμερα ο αρθρογράφος της τουρκικής εφημερίδας "Χουριέτ", Μεχμέτ Γιλμάζ.
Ο αρθρογράφος σημειώνει: "σε ποιο από τα δύο που είπε ο Ατίλα Ολγκάτς θα πιστέψουμε; Σε ποια από τις δύο εκδοχές νομίζετε ότι...

θα πιστέψει η παγκόσμια κοινή γνώμη; Είναι η αλήθεια ότι προσωπικά πιστεύω ότι οι πρώτες του δηλώσεις είναι παραμύθια. Ωστόσο η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που δεν μπορεί να εξηγηθεί με προσωπικές απόψεις" και σημειώνει ότι "θα πρέπει να γίνει σοβαρή έρευνα για το γεγονός και την περίοδο που αναφέρθηκε ο Ολγκάτς".

Σύμφωνα με τον τούρκο αρθρογράφο, "εάν αυτά που είπε ο Ολγκάτς είναι αλήθεια, τότε, εκτός από τον ίδιο, θα πρέπει να δικαστούν με την κατηγορία του πολεμικού εγκλήματος και οι διοικητές του που παράβλεψαν. Εάν πάλι αποδειχθούν ψέματα τα όσα είπε, ο Ολγκάτς και πάλι πρέπει να δικαστεί, επειδή έφερε σε δύσκολη θέση την Τουρκία, ενώπιον της διεθνούς κοινής γνώμης"..


Αναρτήθηκε από troktiko

ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ


Φήμες θέλουν την Pamela Anderson να παντρεύεται γιά τρίτη φορά. Ο ... γαμπρός ονομάζεται Rick Salomon είναι επαγγελματίας παίκτης του πόκερ αλλά και ο πρωταγωνιστής στο Sex Video της Paris Hilton "One Night In Paris" !!!

Η μοιρά λοιπόν φέρνει κοντά τους πρωταγωνιστές των δύο πιό διάσημων sex videos στον κόσμο !

Κατασκευάστηκε μικροτσίπ που θα κινείται στο αίμα

Ένα μικροσκοπικό «υποβρύχιο» το οποίο θα μπορεί να κινείται μέσα στα αιμοφόρα αγγεία, όπως στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Fantastic Voyage, είναι πλέον πραγματικότητα.

Επιστήμονες στην Αυστραλία έχουν σχεδιάσει μια μικροσκοπική μηχανή η οποία ονομάζεται Πρωτέας και πιστεύουν πως είναι αρκετά δυνατή για να γυρίσει το ανθρώπινο σώμα μέσα σε ένα λεπτό. Μάλιστα θεωρούν πως με τη συγκεκριμένη ανακάλυψη μπορούν να θεραπευτούν άτομα που έπεσαν θύματα του άνθρακα.

Ο «Πρωτέας» έχει πλάτος μισό χιλιοστό (μικρότερο από το πλάτο δυο τριχών), είναι εξοπλισμένο με κάμερα και μπορεί να στείλει φωτογραφίες των ζωτικών οργάνων στους χειρουργούς. Παράλληλα, είναι ικανό να πάρει ιστούς ώστε να τους γίνει βιοψία και να στείλει σε ένα συγκεκριμένο σημείο όπου είναι αναγκαίο, φάρμακα.

Το «υποβρύχιο» είναι αρκετά ισχυρό ώστε να αντέξει στην κυκλοφορία του αίματος, δεν έχει έλικα αλλά ουρά η οποία γυρίζει χιλιάδες φορές.

Ο καθηγητής James Friend που ηγείται της έρευνας λέει: «Δεν είναι εύθραυστο, είναι απλό στη χρήση και 70% μικρότερο σε σχέση με αυτά που ήδη υπάρχουν. Ελπίζουμε πως θα χρησιμοποιηθεί για να σώζει ζωές καθώς είναι ικανό να πλησιάσει μέρη του σώματος που οι χειρουργοί δε μπορούν».
Πηγή:
Cosmo.gr

Στρατός στην αποκατάσταση της τάξης


Διατάξεις που δίνουν στις στρατιωτικές αρχές «το πάνω χέρι» για την αποκατάσταση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, όταν οι αστυνομικές αρχές αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση, προωθεί η κυβέρνηση.

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Eνοπλη ληστεια στις 8.10 σημερα το πρωι σε Τραπεζα της Εμπορικης στην Πατησιων
στο υψος των Πατησιων. το ποσο που πηρε ειναι ακομα αγνωστο

ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2011 ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ



Την πεποίθηση του ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού, παρά την καθυστέρηση, θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2011, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος επιτέθηκε ανοιχτά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «το παραμύθι 'δεν θέλω το εμπορικό κέντρο, αλλά θέλω το γήπεδο', πρέπει να σταματήσει». Επίσης, αναφέρθηκε στο εμπορικό κέντρο του Βωβού και στις νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν με το έργο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη στον «Novasports FM»:
- Για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, μετά την απόφαση του ΣτΕ για αναστολή των έργων που αφορούν το εμπορικό κέντρο:
«Παρακολουθώ τι γράφεται και τι λέγεται. Ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέξης Τσίπρας, επαναλαμβάνει μονότονα ότι θέλει το γήπεδο, αλλά δεν θέλει το εμπορικό κέντρο. Ας τον ρωτήσει κάποιος, αφού θέλει αυτό το...

πράγμα και πιστεύει ότι έτσι πρέπει να γίνει, γιατί όταν ο Δήμος αγόρασε από την εθνική τράπεζα τα 74 στρέμματα έναντι 20 εκατ. ευρώ πάνω στα οποία θα 'καθίσει' το γήπεδο, ψήφισε όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Oταν αγοράσαμε 35 στρέμματα από ιδιώτες, στα οποία θα ήταν οι λοιπές εγκαταστάσεις και πληρώσαμε 30 εκατ. ευρώ, όχι μόνο ψήφισε αρνητικά, αλλά οι ίδιοι '131' έχουν προσφύγει για την αγορά της έκτασης των 74 στρεμμάτων από την εθνική.
Οι ίδιοι έχουν κάνει και προσφυγή για την σύμβαση που υπέγραψε η ΠΑΕ με το γήπεδο. Από όλα τα παραπάνω, εμένα μου φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν θέλει τίποτε. Το παραμύθι 'δεν θέλω το εμπορικό κέντρο, αλλά θέλω το γήπεδο', πρέπει να σταματήσει.»




Αναρτήθηκε από troktiko

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!!!


Ενας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους μαέστρους, ο Daniel Barenboim, εβραϊκής καταγωγής, πήρε την παλαιστινιακή υπηκοότητα διαμαρτυρόμενος για τη γενοκτονία στη Γάζα. Πολύ ηχηρό επικοινωνιακό χαστούκι!!!
Μπορειτε να δειτε την συνεντευξη του εδω,http://www.russiatoday.com/guests/video/2020.