Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2011 ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ



Την πεποίθηση του ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού, παρά την καθυστέρηση, θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2011, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος επιτέθηκε ανοιχτά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «το παραμύθι 'δεν θέλω το εμπορικό κέντρο, αλλά θέλω το γήπεδο', πρέπει να σταματήσει». Επίσης, αναφέρθηκε στο εμπορικό κέντρο του Βωβού και στις νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν με το έργο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη στον «Novasports FM»:
- Για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, μετά την απόφαση του ΣτΕ για αναστολή των έργων που αφορούν το εμπορικό κέντρο:
«Παρακολουθώ τι γράφεται και τι λέγεται. Ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέξης Τσίπρας, επαναλαμβάνει μονότονα ότι θέλει το γήπεδο, αλλά δεν θέλει το εμπορικό κέντρο. Ας τον ρωτήσει κάποιος, αφού θέλει αυτό το...

πράγμα και πιστεύει ότι έτσι πρέπει να γίνει, γιατί όταν ο Δήμος αγόρασε από την εθνική τράπεζα τα 74 στρέμματα έναντι 20 εκατ. ευρώ πάνω στα οποία θα 'καθίσει' το γήπεδο, ψήφισε όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Oταν αγοράσαμε 35 στρέμματα από ιδιώτες, στα οποία θα ήταν οι λοιπές εγκαταστάσεις και πληρώσαμε 30 εκατ. ευρώ, όχι μόνο ψήφισε αρνητικά, αλλά οι ίδιοι '131' έχουν προσφύγει για την αγορά της έκτασης των 74 στρεμμάτων από την εθνική.
Οι ίδιοι έχουν κάνει και προσφυγή για την σύμβαση που υπέγραψε η ΠΑΕ με το γήπεδο. Από όλα τα παραπάνω, εμένα μου φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν θέλει τίποτε. Το παραμύθι 'δεν θέλω το εμπορικό κέντρο, αλλά θέλω το γήπεδο', πρέπει να σταματήσει.»




Αναρτήθηκε από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου