Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Παράνομες εγγραφές μαθητών σε Εσπερινό Λύκειο!!

Παράνομες εγγραφές μαθητών σε Εσπερινό Λύκειο ( δείτε πληροφορίες σε πιο Λύκειο γίνεται, στο link στο τέλος του κειμένου ) για ευνοϊκότερη μεταχείριση και είσοδο σε ΑΕΙ και ΤΕι ακόμη και χωρίς εξετάσεις!

Όπως λέει και μία κυρία η σιωπή είναι συνενοχή...

Πιστεύετε ότι ακόμη στα Λύκεια της Ελλάδος δεν έχουν το πάνω χέρι, άνθρωποι με πολιτικό, οικονομικό ή άλλο κύρος που με πολλούς τρόπους, εισχωρούν σε αυτά δικά τους πρόσωπα, με σκοπό π.χ τα παιδιά τους να περάσουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ακόμη και χωρίς εξετάσεις. Έτσι όπως είναι το σύστημα για τα Εσπερινά Λύκεια αυτή την στιγμή τους συμφέρει. Το σύστημα αυτό είναι πολύ καλό, αλλά το θέμα είναι ποιοι το χρησιμοποιούν και κατά πόσο νόμιμοι είναι σε αυτό. Υπάρχουν δύο πλευρές σε αυτό το ζήτημα.. Η μία ειναι τα παιδιά που νομίμως με χαρτιά, δουλεύουν και έρχονται στον Εσπερινό για να μάθουν ότι μπορούν και η άλλη πλευρά, όπου γονείς με ψεύτικα χαρτιά και πολλά άλλα βάζουν στην τάξη της Δευτέρας Λυκείου τα παιδιά να πάρουν μεταγραφή για Εσπερινό Λύκειο για να κάνουν την Δευτέρα και Τρίτη Λυκείου. Αυτό διότι μόνο η Α' Λυκείου στα Εσπερινά είναι δύο χρονιές, ενώ μετά υπάρχουν άλλες δύο, η Γ' και η Δ' χρονιά.
Όλοι θεωρούμε σωστό ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα στα Εσπερινά Λύκεια. Έχουν γίνει δεκάδες ενέργειες από λιγοστούς ανθρώπους που πολεμάνε αυτό το γεγονός και όμως τίποτα δεν έχει γίνει σχεδόν. Αποτέλεσμα να πληρώνουν τα σπασμένα και τα κακώς κείμενα άνθρωποι που προσπαθούν να ανεβάσουν το επίπεδο της Παιδείας στην χώρα μας με τις, καλές πράξεις του.
Αυτό όμως δεν φτάνει, για αυτό καλούμε όλους τους φορείς αλλά και τα μπλογκς να συμβάλλουν σε αυτό τον αγώνα. Βομβαρδίστε με αναρτήσεις, μηνύματα και ότι άλλο θεωρείτε χρήσιμο για να σβηστεί αυτό το φαινόμενο από τους χώρους του σχολείου.

Για όλες πληροφορίες, για τα στοιχεία και για να βοηθήσετε μπείτε στο μπλογκ της Διευθύντριας του Εσπερινού Λυκείου, πατήστε στο link
http://galateia-tirelli.blogspot.com/

ΑΠΟ http://spyros-tagas.blogspot.com/

Γέννηση δελφινιού καρέ καρέ



ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ http://36dimotiko.blogspot.com/

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Σοβαρά επεισόδια είχαμε πριν λίγο στην Καισαριανή, με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον Ατρόμητο! Οι γνωστοί - πασίγνωστοι κουκουλοφόροι βρήκαν ευκαιρία να προκαλέσουν ακόμη μια φορά επεισόδια, χρησιμοποιώντας μολότοφ και... οικοδομικά υλικά και εργαλεία κατά των Αστυνομικών, χρησιμοποιώντας για άντρο τους την Πανεπιστημιούπολη, στην οποία και μπαινόβγαιναν (βρίσκεται ακριβώς απέναντι απο το γήπεδο του Εθνικού Αστέρα)!
Η ομάδα "Δ" προχώρησε στις συλλήψεις 10 ατόμων, τα οποία φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να ανακριθούν και να δώσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα, ενώ τα... καλόπαιδα έβαλαν φωτιά και στον περίβολο του πανεπιστημίου, απο... εξοστρακισμό μολότοφ!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΗΓΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!!

ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ?

ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ! ΤΑ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

100 ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΙ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ…

15Ο ΒΙΒΛΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ… ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ HISTORY-OF-MACEDONIA.COM KAI ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ MACEDONIAONTHEWEB. ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

1. Modern writers about the Bulgarian origin of FYROMs Slavs - John Foster Fraser

2. Modern writers about the Bulgarian origin of FYROM slavs - Keith Brown

3. Modern writers about the Bulgarian origin of FYROMs Slavs - Francis Seymour Stevenson

4. Modern writers about the Bulgarian origin of FYROMs Slavs - William Miller

5. Modern writers about the Bulgarian origin of FYROMs Slavs - Kemal H. Karpat

6. Modern writers about the Bulgarian origin of FYROMs Slavs - Isaac Asimov

7. Modern writers about the Bulgarian origin of FYROM slavs - Ashmead-Bartlett Ellis

8. E. G. Ravenstein in 1877 - No “Macedonians” but Bulgarians

9. French consul in 1831: Macedonia consists of Greeks and Bulgarians

10. Foreign consuls about Macedonia in 1903

11. Linguist Vladimir I. Georgiev “Introduction to the History of the Indo-European Languages”

12. Linguist A. Vaillant, “Le probleme du Slave Macedonien”, 1938

13. Linguist Fr. Scholz, “Slavische Etymologie”, 1966

14. Encyclopedia of Language and Linguistics, 1994

15. Prof. Dr Ivan Kochev - Sofia University, newspaper “Kontinent” , 1997

ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΔΩ

Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΝΤΑΞΗ

Την πάγια ελληνική θέση για ένταξη των Σκοπίων στους διεθνείς οργανισμούς μόνο εφόσον επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας επανέλαβε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας στον επικεφαλής του τριμελούς προεδρείου της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Νεμπόισα Ραντμάνοβιτς, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.
Στη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Παπούλιας τόνισε στον κ. Ραντμάνοβιτς ότι η Ελλάδα θα υποστηρίξει την ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική προοπτική όλων των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, ενώ ο κ. Ραντμάνοβιτς κάλεσε τους Έλληνες επιχειρηματίες να επενδύσουν στη Βοσνία, προκειμένου να ενισχυθούν οι σχέσεις των δύο χωρών.

ΑΠΟ http://taxalia.blogspot.com/

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

"Απο την πανεπιστημιουπολη επεφταν μολοτοφ προς την κατεχακη μετα την εξοδο της αττικης οδου εναντιων πομπης αστυνομικων με τουλαχιστον 30 με 40 μηχανες μικρου κυβισμου, ανεβαινα με μηχανη στα 100 μετρα απο εκει . δεν ξερω εαν οι αστυνομικοι πηγαιναν γιατι ειχαν προηγηθει οι μολοτοφ η κατι αλλο η περναγαν για καποιο λογο ολοι μαζι και τους περιμεναν για να τους επιτεθουν..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Αναρτήθηκε από troktiko

ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ



Αναρτήθηκε από kafeneio

Η μάστιγα του Ιουστινιανού

Το541-542 μ.Χ., υπήρξε ένα κρούσμα της θανατηφόρου νόσου στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Ονομάζεται η Πανώλη του Ιουστινιανού.Μέχρι το τέλος της εστίας, σχεδόν το ήμισυ των κατοίκων της πόλης ήταν νεκροί.Οι ιστορικοί πιστεύουν ότι αυτό το ξέσπασμα αποδεκάτισε μέχρι το ένα τέταρτο του πληθυσμού στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Ποιος ήταν ο ένοχος; Ήταν η βουβωνική πανώλη, η οποία προκαλείται από το βακτήριο Yersinia pestis.Ηταν το πρώτο από τα πολλά κρούσματα της πανώλης.Μια ασθένεια που όπως ισχυρίστηκαν πολλοί έχει σκοτώσει διακόσια εκατομμύρια ανθρώπους

Η ισπανική γρίπη!!!


Τον Μάρτιο του 1918, τους τελευταίους μήνες του Α Παγκοσμίου Πολέμου, ένας ασυνήθιστα λοιμογόνος και θανατηφόρος ιός της γρίπης εντοπίστηκε σε μια αμερικανική στρατιωτική κατασκήνωση στο Κάνσας. Μόλις 6 μήνες αργότερα, η γρίπη έχει καταστεί μια παγκόσμια πανδημία σε όλες τις ηπείρους.Είναι ίσως το πιο θανατηφόρο πανδημία στην ιστορία της ανθρωπότητας: μεταξύ 20 και 100 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, περισσότερο τον αριθμό που σκοτώθηκαν στον πόλεμο. Η ισπανική γρίπη πράγματι δεν προέρχονται από την Ισπανία - πήρε το όνομά της, επειδή εκείνη τη στιγμή, η Ισπανία δεν συμμετείχε στον πόλεμο και δεν είχε επιβληθεί λογοκρισία πολέμου, γεγονός που έλαβε μεγάλη προσοχή.Πρόσφατα, οι επιστήμονες είχαν τη δυνατότητα να "αναστησουν" τον ιό από ένα καλά διατηρημένο πτώμα θαμμένο στο permafrost της Αλάσκα.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη γρίπη των χοίρων

Πώς μεταδίδεται, υπάρχει θεραπεία, ποια είναι τα συμπτώματα, το εμβόλιο για την εποχική γρίπη παρέχει προστασία; Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ δίνει όλες τις απαντήσεις για τη νέα επιδημία.

Τι είναι η Γρίπη των Χοίρων

Η Γρίπη των Χοίρων είναι μία αναπνευστική νόσος που προσβάλει τους χοίρους, μέσω του ιού της γρίπης τύπου Α, και μέχρι σήμερα οι επιστήμονες γνώριζαν πως μπορεί να προκαλέσει επιδημία στα ζώα. Η νόσος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1930.

Ποια είναι τα συμπτώματα της Γρίπης των Χοίρων στους ανθρώπους

Σύμφωνα με τους ειδικούς τα συμπτώματα της Γρίπης των Χοίρων στους ανθρώπους δεν διαφέρουν πολύ – από όσα είναι μέχρι σήμερα γνωστά- από τα αντίστοιχα της κοινής εποχικής γρίπης.

Αυτά είναι:

·Πυρετός πάνω από 38,5 που επιμένει για περισσότερες από 3 ημέρες

·Αίσθημα κόπωσης

·Έλλειψη όρεξης

·Βήχας

·Ξερός λαιμός

·Σε κάποιες περιπτώσεις έμετος και διάρροια

Μπορούν οι άνθρωποι να προσβληθούν τρώγοντας χοιρινό;

Όχι. Οι ιοί της γρίπης των χοίρων δεν μεταδίδονται μέσω της διατροφής. Όταν μαγειρεύεται το χοιρινό σε θερμοκρασίες ανώτερες των 72 βαθμών Κελσίου, ο ιός της γρίπης των χοίρων σκοτώνεται. Επίσης, δεν υπάρχει σε αλλαντικά, διότι έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία.

Πώς μεταδίδεται;

Από ζώα σε άνθρωπο

Οι ιοί της γρίπης μπορούν να μεταδοθούν απευθείας από το χοίρο στον άνθρωπο και από τον άνθρωπο στο χοίρο. Η μετάδοση των ιών της γρίπης από τον χοίρο στον άνθρωπο είναι πιθανότερο να συμβεί όταν οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με μολυσμένους χοίρους. Για παράδειγμα εργαζόμενοι σε χοιροστάσια που αγγίζουν δίχως γάντια, ή βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τους χοίρους και αναπνέουν σε περιβάλλον με υψηλή υγρασία.

Από άνθρωπο σε άνθρωπο

Επίσης είναι πιθανή η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο όπως η εποχική γρίπη. Δηλαδή με τα σταγονίδια του σιέλου που εκτοξεύονται με το βήχα και το φτέρνισμα.

Τη μετάδοση ευνοούν αιρ-κοντίσιον, ταξίδια με αεροπλάνα και κλειστοί χώροι με κεντρικό εξαερισμό και θέρμανση, όπως σχολεία, κυβερνητικά κτίρια, εστιατόρια, καφέ, κλαμπ κ.λπ.

Οι άνθρωποι μπορούν να μολυνθούν επίσης εάν αγγίξουν αντικείμενο το οποίο έχει πάνω τον ιό και στη συνέχεια βάλουν το χέρι στο στόμα, στη μύτη ή σε άλλο βλεννογόνο (αιδοίο, πρωκτό, βλέφαρα).

Το εμβόλιο για τη γρίπη αποτρέπει τη μόλυνση από Η1Ν1 των χοίρων;

Όχι. Το στέλεχος Η1Ν1 της γρίπης των χοίρων είναι πολύ διαφορετικό από αυτό των ανθρώπων, γι’ αυτό το λόγο όσοι έχουν εμβολιαστεί δεν θεωρούνται καλυμμένοι έναντι του συγκεκριμένου ιού.

Υπάρχει θεραπεία για τη Γρίπη των Χοίρων;

Υπάρχουν 4 διαθέσιμα αντιϊκά με τις δραστικές ουσίες αμανταδίνη, ριμανταδίνη, οσελταμιβίρη και ζαναμιβίρη που καταπολεμούν τους ιούς της γρίπης.

Αν και οι περισσότεροι ιοί των χοίρων είναι ευάλωτοι και στα 4 φάρμακα, οι πιο πρόσφατοι ιοί της γρίπης των χοίρων αντιστέκονται στις ουσίες αμανταδίνη και ριμανταδίνη.

Προς το παρόν το Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ προτείνει τη χορήγηση, οσελταμιβίρης και ζαναμιβίρης για την πρόληψη και τη θεραπεία της εν λόγω νόσου.

Πόσοι ιοί της Γρίπη των Χοίρων υπάρχουν;

Όπως ο ιός του αιμόφιλου της γρίπης τύπου Β, που είναι η χειμερινή γρίπη που μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, έτσι και ο ιός της Γρίπη των Χοίρων μεταλλάσσεται συνεχώς.

Εδώ και περίπου 80 χρόνια διαφορετικοί τύπου του ιού έχουν κάνει κατά καιρούς την εμφάνισή τους.

Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν 4 βασικοί υποτύποι του αιμόφιλου τηςγρίπης τύπου Α που έχουν απομονωθεί από τους χοίρους: οι H1N1, H1N2, Η3N2, Η2N1.

Ο πιο πρόσφατος που έχει τεθεί εν γνώσει των επιστημόνων είναι ο τύπος Η1Ν1 που απασχολεί αυτή τη στιγμή.
ΑΠΟ Hellenic Business

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!!!


Το νέο αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιεί ο Barack Obama, εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι μια Cadillac, η οποία ανταγωνίζεται την αλεξίσφαιρη SUV.
Σύμφωνα με το δημοφιλές τεχνολογικό web blog, η Cadillac του Obama παρέχει αρκετά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, ορισμένα από τα οποία είναι τα εξής:

-Αντέχει κρούση πυραύλου, ενώ επίσης είναι απόλυτα θωρακισμένο σε περίπτωση βιοχημικής επίθεσης.
-Το ρεζερβουάρ αντέχει άμεσο χτύπημα χάρη σε ειδική αφρώδη θωράκιση.
-Το αμάξωμα έχει φτιαχτεί από ατσάλι, διπλά ενισχυμένο ώστε να μην λυγίζει, από αλουμίνιο, τιτάνιο και κεραμικά, ώστε να «σπάνε» τυχόν βλήματα αν χτυπήσουν σε αυτό.
-Τα λάστιχα είναι ενισχυμένα με ατσάλινες ζάντες, ώστε να συνεχίζει, όποιες και να είναι οι συνθήκες.
-Τα εξαρτήματα που περιλαμβάνει είναι: κάμερες νυχτερινής όψεως, επαναληπτικά αυτόματα όπλα, πολυβόλα δακρυγόνων.
-Περιλαμβάνει ακόμη φιάλες αίματος συμβατές με την ομάδα αίματος του Προέδρου.
-Η νέα Προεδρική λιμουζίνα Cadillac έκανε το ντεμπούτο της την ημέρα εγκατάστασης του Obama στο αξίωμα του Προέδρου.
-Το πάχος της οποίας είναι τουλάχιστον 5 ίντσες, συμπαγή λάστιχα, αλεξίσφαιρα παράθυρα και πλήρως θωρακισμένο εσωτερικό σε περίπτωση χημικής επίθεσης, ανάμεσα σε πολλά άλλα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας. Παρέχει εξοπλισμό για ηλεκτρονική επικοινωνία.

corfunews.eu ΠΗΓΗ

Ο Πελοποννησιακός Πόλεμος και λοιμός!!!


Η πρώτη πανδημία που καταγράφεται στην ιστορία και περιγράφεται από το Θουκυδίδη. Εγινε το 430 π.Χ., κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέμου μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης, ο Έλληνας ιστορικός είπε ότι ήταν μια μεγάλη επιδημία που αφανίσε πάνω από 30000 των πολιτών της Αθήνας (περίπου ένα στα δύο τρίτα του συνόλου των Αθηναίων πέθανε).
Ο Θουκυδίδης την ασθένεια την περιγράφει ως εξής.
Υγιείς άνθρωποι ξαφνικά παρουσιάζουν βιαία επίθεση που θερμαίνει το κεφάλι,και ερυθρότητα και φλεγμονή στα μάτια,τα μέρη προς τα μέσα οπως η γλώσσα και ο λαιμός
εκπέμπουν αφύσικη δυσοσμία ." Έπειτα ήρθε ο βήχας, διάρροια, σπασμοί, στο δέρμα
και τα έλκη.Μια χούφτα επιβίωσαν συχνά χωρίς δάκτυλά και γεννητικά όργανα.
Μέχρι σήμερα, η ασθένεια που αποδεκάτισε την αρχαία Αθήνα πρέπει ακόμα να προσδιοριστεί

Κουτάλι, φλυτζάνι ή κουβάς;

Ο επισκέπτης ενός ψυχιατρείου ρωτά τον αρχίατρο, ποιές δυνατότητες υπάρχουν για να ανακαλύψει κανείς αν κάποιος χρειάζεται εισαγωγή στο ψυχιατρείο.
Είναι πολύ απλό. Γεμίζουμε μια μπανιέρα με νερό. Μετά δίνουμε στον ασθενή ένα κουτάλι, ένα φλυτζάνι κι έναν κουβά και του λέμε να αδειάσει τη μπανιέρα.
«Ααα, κατάλαβα» λέει ο επισκέπτης «Ένα κανονικό άτομο θα έπαιρνε τον κουβά επειδή είναι μεγαλύτερος σε χωρητικότητα από το κουτάλι και το φλυτζάνι».
«Λάθος» απαντά ο αρχίατρος «Ένα κανονικό άτομο θα τραβούσε την αλυσίδα και θα έβγαζε το βούλωμα τής αποχέτευσης».«Θέλετε δωμάτιο με θέα;».
Γνώριζες την απάντηση ή χρειάζεσαι κι εσύ δωμάτιο; :-)

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ παράγοντες του αθλητισμού που πόνταραν ΚΟΝΤΡΑ στις ομάδες τους (!) σε Γραφεία Στοιχημάτων στη Σιγκαπούρη...

4.27.2009

Σοβαρή αποκάλυψη: Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ παράγοντες του αθλητισμού που πόνταραν ΚΟΝΤΡΑ στις ομάδες τους (!) σε Γραφεία Στοιχημάτων στη Σιγκαπούρη...


Ένα πολύ σοβαρό πρωτοσέλιδο θέμα έχει σήμερα η ΑΥΡΙΑΝΗ που εάν επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει πάταγο! Ο λόγος για τον εντοπισμό από τον ΣΔΟΕ κυκλώματος μεγαλοπαραγόντων του ελληνικού αθλητισμού που πόνταραν εκατομμύρια ευρώ σε εταιρεία στοιχημάτων του εξωτερικού (Σιγκαπούρη) ΚΟΝΤΡΑ στις ομάδες τους!
Ήδη η εφημερίδα "φωτογραφίζει" δύο εκ των παραγόντων,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΏΝΥΜΑ πρόσωπα, που φέρεται να έχουν εντοπιστεί μεγάλα ποσά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από τέτοιου τύπου δραστηριότητα!
Διατηρώντας τις αναγκαίες επιφυλάξεις-λόγω της σοβαρότητας του θέματος- εάν τελικά αυτή η είδηση επιβεβαιωθεί φαντάζεστε τι θα συμβεί στον χώρο του Αθλητισμού..http://bet-gr.blogspot.com/

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ Airbus A380 27/4/2008



ΟΙ BEE GEES ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Maurice Gibb ΣΤΙΣ 27/4/2001



Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ John F. Kennedy ΣΤΙΣ 27/4/1961



ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ Elvis Presley ΤΟ Shoppin´ Around

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

Η Πλατεία Θεάτρου πίσω από την Βαρβάκειο αν μπορούσε να μιλήσει
θα είχε να μας διηγηθεί πολλές ιστορίες που ποτέ δεν θα είχαν φαντασθεί
οι Παλιοί Αθηναίοι που έμεναν σε αυτήν και στην οποία διατηρούνται
κάποια από τα σπίτια τους που έχουν θέα την Ακρόπολη.
Καθημερινά παίζεται ένα "θεατρικό έργο" σε δύο πράξεις.
Το πρωϊ αυτή η Πλατεία που δεν είναι καθόλου αστεία
ανέχεται τους χρήστες και τους εμπόρους ναρκωτικών.
Θα βρείς παντού σύριγγες, καμμένα κουτάκια αναψυκτικών, χρυσόχαρτα,
παλιοκουτάλια, ματωμένα χαρτομάνδηλα, τους τοίχους με αίμα.
Ψυχές που σέρνονται ή που είναι ξαπλωμένες.
Το βράδυ το σκηνικό της Πλατείας Θεάτρου αλλάζει.
Άλλωστε μιλάμε για θέατρο όπως και η ονομασία της Πλατείας.
Η δεύτερη πράξη είναι περισσότερο "ροζ" χωρίς σύριγγες.
Οι παράνομες ιερόδουλες παίρνουν θέσεις στο "έργο".
Κάθε γωνιά και παζάρι άσπρης-μαύρης σάρκας.
Από 15-30 ευρώ οι τιμές.
Χρώμα διαλέγεις όπως και ηλικία.
Τα άθλια hotels που υπάρχουν στα πέριξ πιάνουν δουλειά.
"Σύντομα γιατί περιμένουν κι άλλοι" γνωστό σλόγκαν στην
ο Θεός να την κάνει ρεσεψιόν.
Τα λεφτά προκαταβολή στην κοπέλα και η κοπέλα στην
αρσενική ή θηλυκή τσατσά του...τέλος πάντων ξενοδοχείου.
Στις άκρες της Πλατείας οι προστάτες διακριτικά καπνίζουν
επιβλέποντας το εμπόρευμα να κινείται και να αλλάζει χέρια.
Κάποια καθυστερεί να γυρίσει στο στέκι από τον αργό πελάτη
και τα "ακούει" στην γλώσσα της.
Πέφτει και κάποιο προειδοποιητικό χαστούκι για να ξυπνάνε
τα αίματα.
Θα βγεί καλά το μεροκάματο κι απόψε.
Δεν πέρασε η Ηθών.
Το σινεμά της Κρατίνου συνεχίζει τις βραδυνές προβολές για
ομοφιλόφυλους και τραβεστί.
Εκεί είναι άλλη πιάτσα με άλλους κανόνες.
Αθηναίος

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!!ΑΠΟ ΤΟΝ Christoph Rehage.


Τον Νοέμβριο του 2007 από το Πεκίνο για την πατρίδα του τη Γερμανία. Ένα χρόνο αργότερα, στις 13 Νοεμβριου 2008 είχε προχωρήσει 4646 χιλιόμετρα.Το βίντεο τραβήχτηκε κατα την διάρκεια του ταξιδιού

Η Heineken ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!


Ότι ζήτησε του το προσέφεραν.....Δείτε

ΑΘΛΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ-ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Άθλια κακοποίηση στη Λέσβο

Posted: 25 Apr 2009 09:21 PM PDT

Στις 21-4-2009, ουρλιαξε παλι ο Προμηθεας. Ουτε 1 ετους δεν ειναι και εχει δηλητηριαστει 2 φορες, εχει χτυπηθει απο αυτοκινητο, εχει χτυπηθει απο τους κατοικους της Σκαλας Καλλονης κατ'επαναληψη. Αυτη τη φορα του ριξανε οξυ στο προσωπο.
Αυτη τη στιγμη φιλοξενειτε σε φιλικο petshop, στην Μυτιληνη (ΤΟ ΓΙΑΤΑΚΙ) γιατι εχει αναγκη απο καθαρο περιβαλλον, περιορισμο, καθημερινη (2 φορες) καθαριοτητα των πληγων , και την αντιβιωση του. Αν μπορει καποιος να αναλαβει την φιλοξενια του τωρα, ή μετα την θεραπεια του εως οτου βρει σπιτι, θα ηταν υπεροχο!





Αναδημοσίευση από http://www.adespoto.gr

Στις 21-4-2009, ουρλιαξε παλι ο Προμηθεας. Ουτε 1 ετους δεν ειναι και εχει δηλητηριαστει 2 φορες, εχει χτυπηθει απο αυτοκινητο, εχει χτυπηθει απο τους κατοικους της Σκαλας Καλλονης κατ'επαναληψη. Αυτη τη φορα του ριξανε οξυ στο προσωπο.
Αυτη τη στιγμη φιλοξενειτε σε φιλικο petshop, στην Μυτιληνη (ΤΟ ΓΙΑΤΑΚΙ) γιατι εχει αναγκη απο καθαρο περιβαλλον, περιορισμο, καθημερινη (2 φορες) καθαριοτητα των πληγων , και την αντιβιωση του. Αν μπορει καποιος να αναλαβει την φιλοξενια του τωρα, ή μετα την θεραπεια του εως οτου βρει σπιτι, θα ηταν υπεροχο!

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΗ!!!


Μπορεί να μην υπάρχουν παιδικοί σταθμοί που να κρατάνε τα παιδιά σας!!!Υπάρχουν όμως κρεμάστρες......δημοτικές.Αρα το λύσαμε το πρόβλημα απλά και γρήγορα.

Να η λύση του παρκαρίσματος εμείς, ρίχνουμε την ιδέα στο τραπέζι !!!

Ευτυχώς που δεν είναι στην Ελλάδα αυτό το σπίτι!!!Ποιός ξέρει τι φόρο θα πλήρωνε!!!

ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ-ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Απογοητευμάνος από την απώλεια του τίλου ο Χενκ Τεν Κάτε που στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι «θα πρέπει να ντρεπόμαστε που χάσαμε το πρωτάθλημα», αναφερόμενος στους βαθμούς που έχασε η ομάδα του με Εργοτέλη, Αστέρα Τρίπολης και Ηρακλή. Οσον αφορά στα πλέι οφ, ο Ολλανδός τόνισε οτι οι παίκτες του πρέπει να αντιμετωπίσουν τα ματς σαν να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ.
«Ο πίνακας λέει πάντα την αλήθεια. Χάσαμε το πρωτάθλημα από Εργοτέλη, Ηρακλή και Αστέρα Τρίπολης. 14 βαθμούς. Θα πρέπει να ντρεπόμαστε. Oλοι. Και οι ποδοσφαιριστές και όλο το υπόλοιπο τμήμα», είπε ο Τεν Κάτε αναφορικά με το τέλος του πρωταθλήματος.

Για το αν παίζει ρόλο το προβάδισμα στα πλέι-οφ, απάντησε:

«Οχι. Είναι έξι ματς. Μια ολόκληρη διοργάνωση. Είναι ένα πολύ πολύ μικρό πλεονέκτημα. Ενας μόλις βαθμός. Δεν είναι πρόβλημα. Πρέπει να το δει κανείς σαν μια φάση των ομίλων του Champions League.

»Eτσι πρέπει να το δουν και οι παίκτες. Γιατί αυτό που κάναμε φέτος στην Ευρώπη μας άρεσε και το ξαναθέλουμε. Σαν Champions League πρέπει να δούμε τα πλέι-οφ».

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα η διακοπή, τόνισε:

«Oχι. Δεν θεωρώ ότι θα έχει επίδραση. Μπορούμε να προπονηθούμε πολύ καλά μέχρι τα πλέι-οφ. Γνωρίζω πως θα παίξουμε, ποιοι θα παίξουν άρα μπορούμε να δουλέψουμε με αυτούς που θα παίξουν στα πλέι-οφ».

Σε ερώτηση για ποιο λόγο δεν φρόντισε να «ξεχρεώσουν» οι παίκτες που είναι στο όριο καρτών, απάντησε:

«Το είχαμε στο μυαλό μας αλλά δεν ήταν εύκολο να λείψουν και άλλοι. Έχουμε βάθος. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη στην ποιότητα ανάμεσα στους παίκτες του ρόστερ. Αν δεν έχουμε απώλεια πέντε παικτών σε ένα ματς οτιδήποτε άλλο μπορούμε να το αντέξουμε».

Για τις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού και που το αποδίδει, είπε:

«Ηθελα να δω αν μέτρησα σωστά τις χαμένες ευκαιρίες. Είχα δώδεκα στο μυαλό μου αλλά τελικά ήταν δεκατρείς. Το σκοράρισμα δείχνει ποιότητα. Στον συγκεκριμένο τομέα μας λείπει.

»Κάθε ματς κάνουμε φάσεις. Αν κάνει κανείς βίντεο στο τέλος της χρονιάς με τις χαμένες ευκαιρίες εύκολα θα φτάσει τις 60. Αυτό μας έχει κοστίσει. Είναι αποκαρδιωτικό.

»Στο πρώτα 25' είχαμε πολύ καλή απόδοση, ήμασταν δημιουργικοί και εύκολα θα μπορούσαμε να βάλουμε τέσσερα γκολ, ωστόσο δεν έγινε.

»Μετά είναι φυσιολογικό να πέφτει η ομάδα, να εκνευρίζεται ο κόσμος και μετά σε κάθε χαμένη ευκαιρία οι παίκτες να κατεβάζουν το κεφάλι. Και για μένα στον πάγκο είναι εκνευρστικό να το βλέπω ,έχοντας στο μυαλό ότι μια φάση μπορεί να γίνει και να το δεχτείς.

»Για την άμυνα επίσης είναι καλό να σκοράρεις. Αν βάλεις ένα δύο γκολ παίζεις με μεγαλύτερη ηρεμία. Ενώ τώρα ο αμυντικός σκέφετει ότι αν κάνω λάθος μπορεί να το δεχτούμε και να χάσουμε. Αυτό δεν επιδρά θετικά στην ψυχολογία του».

Για το τι κρατάει από την φετινή χρονιά για να πάρουν το πρωτάθλημα του χρόνου, είπε:

«'Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε φάσεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η δημιουργική πλευρά μας. Ο τρόπος που παίζουμε. Πρέπει, όμως, να βελτιώσουμε την ικανότητα στο σκοράρισμα.

»Θα πρέπει μέσω μεταγραφών να βρούμε ποδοσφαιριστές που να σκοράρον πιο ευκολα; Αν δεν τους βρούμε μέσα στο δυναμικό μας».

Τέλος, για τα μεταγραφικά είπε:

«Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον και για παίκτες από εδώ. Από την ελληνική λίγκα. Εχω υπόψιν μου δύο ποδοσφαιριστές που θα έβαζαν ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας αλλά δεν θα πω ονόματα».
Αναρτήθηκε από Betgreece

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

WASHINGTON 27 April 09 : Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας συστήνει αποφυγη πανικού καθώς ενδεχόμενο να υπάρξουν της γρίπης των χοίρων από τον Καναδά ώς την Νέα Ζηλανδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου έχουν ληφθεί μέτρα έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία. "Δεν είναι ώρα για πανικό", δήλωσε ο Λευκός Οίκος!....WELLINGTON (AFP) - Οι υγειονομικές αρχές της Νέας Ζηλανδίας κατέβασαν προς έλεγχο 4οο ςπιβα΄τες μιας πτήσης από Αμερική όπου μια ομάδα μαθητών πιστεύεται ότι έχουν δυνητικά συμπτώματα της θανατηφόρας γρίπης!...Colombo η κυβέρνηση της Σρι Λάνκα απέρρυψε την δήλωση των Ταμίλ Tiger για κατάπαυση των εχθροπραξιών ως "αστείο" και λέει η επαναστάτες είναι κοντά στην ήττα!....Ο Πρόεδρος του Ισημερινού Rafael Correa δήλωσε ότι θα είναι ο νικητής στις εκλογές της χώρας, καθώς τα εξιτ πολλ του δίνουν περισσότερο από το 50% των ψήφων!..Ισλαμαμπάντ, Πακιστάν, 26 Απριλίου 2009 : Μία εβδομάδα μετά κατά την οποία οι Πακιστανοί μαχητές Ταλιμπάν είχαν φθάσει σε απόσταση μόλις λίγες ώρες από την πρωτεύουσα, η κυβέρνηση και η στρατιωτική ηγέσία αποφάσισαν να χτυπήσουν σήμερα αυτους , με την αποστολή στρατιωτών και με τα ελικόπτερα Cobra σε περιοχές του Βορειοδυτικού Πακιστάν!...Beirut, Λίβανος (CNN) - Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Hillary Clinton έφτασε στο Λίβανο την Κυριακή, προκειμένου να τονίσει την υποστήριξη των ΗΠΑ στη χώρα για ελεύθερες εκλογές "Ο λαός του Λιβάνου πρέπει να είναι σε θέση να επιλέγει τους δικούς του αντιπροσώπους σε ανοικτές και δίκαιες εκλογές, χωρίς το φάσμα της βίας ή εκφοβισμού, και χωρίς εξωτερική παρέμβαση," δήλωσε η Κλίντον δήλωσε κατά τη διάρκεια της αιφνιδιαστικής επίσκεψη στη Βηρυτό!..
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ....η......πριγκίπισσα Φιόνα και ο δράκος Σρεκ






Η νύφη ήταν ακριβώς ίδια όπως η πριγκίπισσα Φιόνα.Ο γαμπρος ψηλός με σκούρο πράσινο δέρμα και πολύ όμορφος, κάπως έτσι επηρεασμένοι από το παραμύθι κατάφεράν να παντρευτούν η Θεραπευτήρια νοσηλεύτρια Κριστίν 40 ετών και ο αρραβωνιαστικός της Keith, 44 ετών.Αυτοί οι απίθανοί τύποι παρέμειναν μακιγιαρισμένοι για 3 ολόκληρες ώρες καί έζησαν αυτοί καλά και μείς καλύτερα.Όλα αυτά έλαβαν χώρα στην Αγγλία.
Οί άνθρωποι έχουν ωραία τρέλα έτσι!!!!

27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941 ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ





Στις 27 Απριλίου, στην Ακρόπολη των Αθηνών, ο Γερμανός Αξιωματικός δίνει εντολή στον εύζωνα Κωνσταντίνο Κουκίδη, φρουρό της Σημαίας μας, να την αφαιρέσει για να αναρτήσει τον αγκυλωτό σταυρό.
Εκείνος την υποστέλλει κλαίγοντας και ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο, τυλίγεται με αυτήν και αυτοκτονεί πέφτοντας από τον Ιερό Βράχο.Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας μεταδίδει την είδηση τονίζοντας ότι σε λίγα λεπτά ο σταθμός δεν θα είναι πια Ελληνικός.
Επιχειρώντας να δώσει κουράγιο στους θλιμμένους Αθηναίους, ο εκφωνητής του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αθηνών Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος μετέδιδε με τη χαρακτηριστική ένρινη φωνή του τις τελευταίες
ελεύθερες φράσεις που μπορούσαν να ακουσθούν:

Εδώ ελεύθεραι ακόμα Αθήναι…

Έλληνες! Οι Γερμανοί εισβολείς ευρίσκονται εις τα πρόθυρα των Αθηνών.
Αδέλφια! Κρατήστε καλά μέσα στην ψυχή σας το πνεύμα του μετώπου.
Ο εισβολεύς εισέρχεται με όλας τας προφυλάξεις εις την έρημον πόλιν με τα κατάκλειστα σπίτια.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ




*ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ 3Ο ΑΠΡΙΛΗ

ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ «ΑΠΟΧΗ», ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ;
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ…
Στο «Χίλτον» γιορτάζουν (30 Απρίλη) οι εγκληματίες ναζί, τη σφαγή του Παλαιστινιακού Λαού! Ποιοι Έλληνες βουλευτές θα τιμήσουν τους εγκληματίες;
- Το Ισραήλ σε αντεπίθεση απόσβεσης των ναζιστικών εγκλημάτων. Ο Καναδάς απαγορεύει την είσοδο στο σοσιαλιστή βουλευτή George Galloway
- Οι ναζί του σιωνιστικού καθεστώτος, με την στήριξη της Ε.Ε., συνεχίζουν απροκάλυπτα την προπαγάνδα σε όλα τα πεδία...
- Να δούμε… πόσες Παλαιστινιακές σημαίες θα μετρήσουμε στο "Παγκρήτιο Στάδιο";
- Πως οι ναζί του Ισραήλ προσπαθούν να «καλύψουν» την πολιτική και στρατιωτική τους ήττα στη μαρτυρική Γάζα. Η λογοκρισία στα ΜΜΕ…
- Συνεχίζεται ο βρώμικος πόλεμος των ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία από το ναζιστικό Ισραήλ
Αναρτήθηκε από σίβυλλα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ

ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 09.05.2009 ΩΡΑ : 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ

* ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6930 304 442

KAI O ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥ-ΒΟΥΛΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ




http://hakis-hakis.blogspot.com/

ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ (ΝΙΝΖΑ) ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΣΑΝ!!


Ιταλικό κρουαζιερόπλοιο με 1500 επιβάτες δέχθηκε επίθεση από πειρατές στα ανοικτά των ακτών της Σομαλίας.Η ασφάλεια του πλοίου η οποία αποτελούνταν απο Ισραηλινούς πράκτορες κατάφεραν να απωθήσουν τους 6 πειρατες που βρίσκονταν σε φουσκωτό χωρίς να πάθει κανένας το παραμικπό από το πλήρωμα και τους επιβάτες.Ο Domenico Pellegrino επικεφαλής της εταιρείας Msc είπε ότι μισθώσαμε Ισραηλινούς πράκτορες γιά την ασφάλεια του πλοίου γιατί είναι οι καλύτεροι.