Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΄΄ΕΜΟ΄΄-ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΄΄ HIPSTERS΄΄







Τα κρύβουν....στα βρακιά και στα παπούτσια.....


Νέες αποδείξεις για ανθρωποθυσίες (και αθρωποφαγίες;) στην Ελβετία. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΟ"ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ"


Νέες αρχαιολογικές αποδείξεις για ανθρωποθυσίες παιδιών, ανδρών και γυναικών σε αρχαίο ιερό στο Μορμόντ, Ελβετία.

Οι Κέλτες οργάνωναν τελετουργικά συμπόσια γύρω στο 100 πΧ και έριχναν σε λάκκους προσφορές προς τουςαιμοδιψείς θεούς τους. Ανάμεσα στις προσφορές ήταν και τα συχνά κομματιασμένα σώματα 43 ατόμων με ίχνη καύσης, πράγμα που δεν αποκλείει την ανθρωποφαγία, σύμφωνα με τον Ελβετό αρχαιολόγο-ανθρωπολόγο Patrick Moinat.

http://www.tdg.ch/services/journal-demain/ancetres-sacrifiaient-hommes-2010-07-07


Θαυμάστε υψηλό πολιτισμό! Εξού και όλοι αυτοί τώρα προσπαθούν να κανιβαλλίσουν εμάς.


Β.Π.

Διαβάστε ακόμα:

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! 97 ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΒΡΕΦΩΝ

Η..."ΙΣΤΟΡΙΑ" ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ...ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!

Πατριωτικό Μέτωπο: Όσο δυναμώνει η φωνή μας, τόσο δυναμώνει και η ελπίδα

Άναυδος και αποσβολωμένος ο ελληνικός Λαός, παρακολουθεί την κονιορτοποίηση της κοινωνικής συνοχής, την εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας, τη μείωση της αξιοπρέπειάς του. Έρχεται η ώρα του Πατριωτικού Μετώπου.

Άναυδος ο ελληνικός Λαός, παρακολουθεί την κλιμακούμενη κονιορτοποίηση της κοινωνικής του συνοχής από την κατοχική συμμαχία που κυβερνάει τον τόπο. Με τη νέα επιβολή εξευτελιστικών μισθών, συντάξεων και αποζημιώσεων, συνυπογραμμένη από τις ανίκανες συντεχνίες του κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Αποσβολωμένος ο κόσμος της οικονομίας, διαπιστώνει την πρόθεσή τους να εκποιήσουν και τα τελευταία κομμάτια της Δημόσιας περιουσίας (Αγροτική Τράπεζα, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο) αντί πινακίου φακής.

Αηδιασμένος ο κάθε Έλληνας Πατριώτης, παρακολουθεί τις ξεδιάντροπες θέσεις τους, που δεν κρύβουν τα σχέδιά τους για εκποίηση του εθνοχώρου μας και αμαχητί παράδοση της ιστορίας και του μέλλοντός μας στους σχεδιασμούς του Σόρος και των νεοοθωμανών.

Απελπισμένος ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας, βλέπει να εξανεμίζονται όλες του οι προσπάθειες να κρατήσει με νύχια και με δόντια όρθια την επιχείρησή του, με την γκανγκστερικού τύπου επιβολή φορολογίας, με τις απανωτές αυξήσεις του ΦΠΑ και την παράνομη παρακράτησή του.

Αγανακτισμένος ο Έλληνας Χειριστής της Π.Α., βλέπει τον καθημερινό του αγώνα να σταματήσει την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, να υποβαθμίζεται και να περιφρονείται.

Ανήμπορος ο Έλληνας αγρότης, παρακολουθεί την μείωση του εισοδήματός του και τον εξευτελισμό της τιμής των προϊόντων του από τους μεσάζοντες που έχουν πια αναχθεί σε «αφεντικά» του αγροτικού του νοικοκυριού.

Ανήσυχη η Ελληνίδα νοικοκυρά βλέπει το καλάθι της να γίνεται ολοένα και πιο ακριβό, ολοένα και μικρότερο, στα πολυκαταστήματα των πολυεθνικών που ελέγχουν απόλυτα πια τα είδη πρώτης ανάγκης της οικογένειάς της.

Ανίκανος να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη εγκληματικότητα ο Έλληνας πολίτης, βουλιάζει μέρα με την ημέρα στην ανασφάλεια και τον φόβο.

Αυτό το οποίο είχε προβλέψει το Πατριωτικό Μέτωπο, η «αργεντινοποίηση» δηλαδή της χώρας μας, είναι πια γεγονός. Και η μόνη απάντηση σε αυτήν την σταδιακή «σαλαμοποίηση» της Πατρίδας μας και του Λαού μας, είναι αυτό που μας δίδαξαν οι αγώνες των Λαών και των Εθνών: Συσπείρωση στο Πατριωτικό μας Κίνημα. Ένα Κίνημα, που δεν ξεχωρίζει τους Έλληνες σε «αριστερούς και δεξιούς», αλλά μόνο σε Πατριώτες και λαμόγια. Ένα Κίνημα που δεν πρόκειται να παράξει επαγγελματίες πολιτικούς, αλλά μόνον να συμπαρατάξει όλον τον λαό απέναντί τους. Ένα Κίνημα που πολύ απλά λέει στον Ελληνικό Λαό: Μόνον όταν πάρεις την υπόθεσή σου στα χέρια σου, θα δεις «Θεού πρόσωπο».

Οι εκπρόσωποι του Πατριωτικού Μετώπου, περιοδεύουν σε ολάκερη την Ελλάδα, ενημερώνοντας τον Λαό, συγκροτώντας πυρήνες αντίστασης στις πόλεις και στα χωριά μας. Επικοινωνήστε μαζί τους στο pametopo@gmail.com ή στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο www.pamet.gr. Θα βρεθούν αμέσως κοντά σας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεσθε. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Όσο συντομότερα βάλουμε φραγμό στα σχέδιά τους, τόσα περισσότερα θα περισώσουμε από τη σχεδιαζόμενη διάλυση του κοινωνικού μας ιστού, τη μείωση της εθνικής και προσωπικής αξιοπρέπειάς μας, την κονιορτοποίηση του εθνοχώρου μας.

"ΙΜΙΑ: Οι Τούρκοι Κομάντος με ψωμοτύρι και βενζίνη ρεφενέ !!"


Σημαντικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την επιχειρησιακή κατάσταση των Τούρκων κομάντος που αποβιβάστηκαν στα Ίμια, καθώς και την ανικανότητα των Ελλήνων τότε Υπουργών να χειριστούν την κρίση με αποτέλεσμα την υποχώρηση και υποστολή της Ελληνικής σημαίας από το ελληνικό έδαφος.
Σύμφωνα με τον Σ. Καλεντερίδη, ο Τούρκος πλοίαρχος Ali Turkuen, του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος τις ημέρες αυτές δικάζεται στο 12ο Κακουργιοδικείο της Κωνσταντινούπολης για συμμετοχή στο "Σχέδιο Κλωβός" και στο Σχέδιο Δολοφονίας Ναυάρχων (με βάση τα οποία αξιωματικοί που ανήκαν κυρίως στο Πολεμικό Ναυτικό, θα πραγματοποιούσαν ένοπλες προβοκατόρικες ενέργειες, με σκοπό την ανατροπή της κυβέρνησης Ερντογάν) στην προσπάθειά του να αποδείξει την αφοσίωση του στη πατρίδα, αποκάλυψε τα παρακάτω:
"Ο αρχηγός του ΤΠΝ, ναύαρχος Οζντέν Ορνέκ (Ozden Ornek), με διέταξε να γράψω σε ένα βιβλιαράκι,
τα όσα έζησα ως διοικητής της ομάδος που αποβιβάστηκε στο Καρντάκ. Αν διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα καταλάβετε, γιατί δεν είναι δυνατόν ποτέ ένας από μας να γίνει τρομοκράτης. Στις 30 Ιανουαρίου 1996, στις 21:33, εμείς πληρώσαμε από τη τσέπη μας τη βενζίνη για το φουσκωτό που μας έβγαλε στο Καρντάκ. Το βράδυ εκείνο αγοράσαμε βενζίνη με την πιστωτική κάρτα του Ερτζάν Κιρίτστεπε (Ercan Kirestsepe), που τη στιγμή αυτή βρίσκεται εδώ, ανάμεσά μας. Η απόδειξη από εκείνη τη συναλλαγή είναι εδώ. Όλοι βάλαμε λεφτά από τη τσέπη μας εκείνη τη νύχτα και αγοράσαμε από το παντοπωλείο ψωμί, και τυρί.
Εκείνο το βράδυ, στις 01:40 αποβιβαστήκαμε στη βραχονησίδα. Και σήμερα δικαζόμαστε σ' αυτό το δικαστήριο. Ο τότε αρχηγός του ΠΝ, Ναύαρχος Γκιουβέν Έρκαγια (Guven Erkaya), εκείνο το βράδυ μου τηλεφώνησε και μου είπε: "Παιδί μου, ακόμα δεν είστε έτοιμοι;" Φυσικά τον πίεζε η Τανσού Τσιλέρ. Εμείς αγοράσαμε βενζίνη με την πιστωτική του Ερτζάν Κιρίτστεπε και έτσι ξεκινήσαμε με το φουσκωτό. Φυσικά, τότε όλοι και τι δεν θα δίνανε για να είναι στη θέση μας. Τώρα όμως, δυο από τα άτομα που αποβιβαστήκαμε τις πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου 1996 στη βραχονησίδα Καρντάκ και υψώσαμε την τουρκική σημαία, υποστέλλοντας την ελληνική, εγώ και ο Ερτζάν Κιρίτστεπε, δικαζόμαστε σ' αυτήν την αίθουσα. Πως φθάσαμε εδώ, δεν γνωρίζω."
Τα παραπάνω φαντάζουν εντυπωσιακά σχετικά με την επιχειρησιακή κατάσταση των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων τη νύχτα των Ιμίων και αποδεικνύουν περίτρανα ότι, οι Τούρκοι δεν ήταν έτοιμοι για σύρραξη και για γενικευμένη σύγκρουση με τον Ελληνικό Στρατό.
Αποδεικνύουν ακόμα την κατάσταση τοπικής υπεροχής που είχαν επιτύχει οι Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες είχαν μάλιστα ενεργοποιηθεί με σκοπό την πλήρη σύγκρουση. Αποδεικνύουν όμως και την ανικανότητα των Ελλήνων πολιτικών να διαχειριστούν την κρίση, όπως ακόμα και την αδυναμία συνεργασίας μεταξύ της ηγεσίας των Ελληνικών Δυνάμεων.
Δυστυχώς λουζόμαστε τις ίδιες μας τις επιλογές...
Σκεφτείτε μόνο, ότι σήμερα ο Πάγκαλος βρίσκεται πάλι σε θέση κλειδί της κυβέρνησης.
Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες.

"Δέκα λόγοι για να είμαι ευτυχής Έλληνας"

"1) Απολαμβάνω ήσυχες βόλτες με τον εξάχρονο γιό μου στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας κοντά και γύρω από την πλατεία της Ομόνοιας όπου μπορούμε ( αν επιζήσουμε ) να μάθουμε την κουλτούρα και τις πολλές γλώσσες που ομιλούνται τριγύρω...



2) Απολαμβάνω ήσυχες και ξεκούραστες αποδράσεις στις υπεροργανωμένες παραλίες όπου εντελώς άκοπα και φθηνά μπορώ να απολαύσω το μπάνιο μου. Σε ορισμένες βέβαια ζητάνε εισιτήριο κάπως τσουχτερό αλλά δε βαριέσαι λεφτά υπάρχουν.......

3) Το εκπαιδευτικό μας σύστημα έχει καταντήσει multimedia . Θές λόγου χάρη να μάθεις στο μικρό μου εξάχρονο για το μεγάλο έργο ΄΄ Η κόλαση του Δάντη? Με ένα σούπερ διαδραστικό μοντέλο το βλέπει σε εικόνες από το Καπανδρίτι , τον Κάλαμο και όπου αλλού υπάρχει πυρκαγιά

4) Είμαστε τόσο ανοιχτοί σε ξένους και μας ενδιαφέρει τόσο πολύ ο πλουραλισμός του πολιτισμικού γίγνεσθαι που παρακολουθούμε με συγκίνηση τις αγωνιώδεις προσπάθειες σκαφών όπως HORA , PIRI REIS κλπ να μάθουν για την υφαλοκρηπίδα μας . Δλδ αν το λέγανε ΚΑΛΥΨΩ το σκάφος και Κουστώ τον καπετάνιο θα μας ενοχλούσε ? Ε μα πιά/....!

5) Απολαμβάνουμε τα εκλεκτότερα προιόντα που κυκλοφορούν στον πλανήτη . Παράδειγμα πίνεις ένα καφεδάκι στη Γλυφάδα και το πληρώνεις 4 ευρώ. Πας στην και καλά φημισμένη Λα Ράμπλα στη Βαρκελώνη και ένα διπλό εσπρέσσο τον πληρώνεις 1,80 ευρώ. Όπερ σημαίνει οτι οι άνθρωποι πέρα από μιά F.C Barcelona καταναλώνουν χαμηλής ποιότητας καφέ . Έτσι δεν είναι??

6) Σαν χώρα πιστεύω οτι προσφέρουμε ένα νέο κεφάλαιο στην επιστήμη. Χάρη σε εμάς ένας νέος κλάδος στην οικονομική επιστήμη γεννήθηκε. .ο Ρώσος μαθηματικός και καλά ντεμεκ αρνήθηκε να πάρει 1 εκατομμύριο δολάρια λέει γιατί βρήκε λύση σε μαθηματικό πρόβλημα . Η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί να λύσει το Ελληνικό πρόβλημα που τέθηκε από σύγχρονους ληστ...εεεε επιστήμονες .Δλδ εχω 1 ζητάω 2 χαλάω 10 αλλά δηλώνω 13 και τελικά χρωστάω της Μιχαλούς . Τι άλλο να λέμε τώρα...!!

7) Απολαμβάνω την απεριόριστη ασφάλεια.που μου εξασφαλίζει το κράτος . Κοιμάμαι με ανοιχτά παράθυρα και μπαλκονόπορτες αφού περισσότερο θα μου κοστίσει η επισκευή μετά το σπάσιμο και το μπουκάρισμα παρά η κλοπή η ίδια που στατιστικά κάποια στιγμή θα την υποστώ.

8) Βουλή. Τι να πείς τώρα . Ήταν οι 300 του Λεωνίδα αλλά υπάρχουν και οι 300 της Βουλής. Οι άνθρωποι νυχθημερόν κοπιάζουν με ένα και μοναδικό στόχο . Την εξυπηρέτησή μας Τους βλέπω όταν επιτίθενται στον κοινό εχθρό και ένα δάκρυ κυλάει από συγκίνηση στο πρόσωπό μου. Όταν δε ύψωσαν το ανάστημά τους απέναντι στο ενδεχόμενο μείωσης της Βουλευτικής αποζημίωσης τους χάρηκα . Ένα με το This is Sparta ή PARTA τέλος πάντων μου έκανε . Μπράβο στα παιδιά ..μπράβο.

9) Συγκοινωνίες . Η χαρά του συγκοινωνιολόγου . ΤΙ τραμ τι μετρό τι ΟΑΣΑ , ΕΘΕΛ , ΜΠΕΛ και Μπεσαμέλ . Με τα σπουδαία σε ασυγχρονισμό δρομολόγια την διάρκεια μετάβασης από ένα σημείο σε άλλο έχουμε με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια . Αφενός λόγω της διάρκειας μιας απλής μετάβασης που μπορεί να κάνει και μερικές ώρες μαθαίνεις για την πόλη που ζείς , μπορείς να παρατηρήσεις άνετα τα δρώμενα στην πόλη κι πολλά άλλα , χώρια που στα σίγουρα θα βρεις και κοινούς γνωστούς από την θητεία στον στρατό κλπ κλπ. αφετέρου η ανυπαρξία σταθερού ωραρίου αφετηρίας και άφιξης έχει δημιουργήσει μιά νέα μορφή στοιχήματος . Κανονική άφιξη 2.00 , με καθυστέρηση 1.35 με καθυστέρηση πάνω από μισάωρο 1.75 .καθυστέρηση να φτάσεις εσύ λόγω εγκεφαλικού με τα όσα γινονται 1.15 Μιά χαρά δλδ . Μακρυά πιά από τα στημένα του ποδοσφαίρου και άλλων αθλητικών συναντήσεων .

10) Επικοινωνίες ? Μιά λέξη μόνο SIEMENS . Εντάξει μερικοί ( χιχιχι) πήρανε μερικά δωράκια επιπλέον αλλά και τι έγινε ? Ξέρετε πολλές χώρες που μια τέτοια εταιρεία θα έκανε την τιμή να παίξει μπάλα? Για να μη θυμηθώ την Vodafone με τις υποκλοπές που μας έδειξε δωρεάν κιόλας τις δυνατότητες της τεχνολογίας , ή κάτι χρηματιστήρια που παντελώς φιλικά μας έμαθε πως γίνεται το νταλαβέρι μεταξύ νταβατζή και χωριατοπούλας πόρνης . Δλδ εγώ που έβλεπα το χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης γιατί να μη ζήσω αυτήν την ηδονή και στα μέρη μας . Ε μην είστε και αχάριστοι.

Δηλαδή πείτε μου τώρα που διαφωνείτε ειδάλλως θα πρέπει να ζείτε σε άλλη χώρα . Αμάν πια. "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ















Πάνω από 5.000 εργαζόμενοι έχουν πρόβλημα σε επιχειρήσεις

Έχουν προβλήματα οι μεγάλες εταιρείες και την κάνουν από την Ελλάδα. Μετά την fanc και την ΑLDI αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ενώ για πτώχευση πάει η "ΑΤΛΑΝΤΙΚ" και στον Ράδιο Κορασίδη υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τους εργαζόμενους. Μιλάμε για σύνολο πάνω από 5.000 εργαζόμενοι μόνο σε αυτές τις εταιρείες. Ο αγώνας έπρεπε να δοθεί αρκετά νωρίτερα και όχι τώρα που έφθασαν στο παρά πέντε. Είναι φανερό ότι έκαναν ανοίγματα και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν γιατί ο κόσμος αγοράζει λίγα πράγματα και μόνο τα χρήσιμα.

"Stop σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη μεταναστών από την ομάδα Ζ"

"Με επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση της ομάδας Ζ σε κτίριο,που υπήρχε παράνομη χαρτοπαικτική στο κέντρο της Αθήνας.
Έπειτα από πληροφορίες της αστυνομίας για παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην οδό Γερανίου 9 (στο 1 όροφο),οι άντρες της...

ομάδας Ζ πραγματοποίησαν έφοδο και συνέλαβαν επ' αυτοφόρω 11 άτομα από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, να παίζουν παράνομα παιχνίδια επί χρήμασοι.
Κατασχέθηκε το ποσό των 1700 ευρώ που υπήρχε στο τραπέζι,και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας."

http://eglimatikotita.blogspot.com

Θα μπούνε καμιά ώρα μέσα οι Τούρκοι και δεν θα προλάβουμε να πάρουμε ούτε τα πράγματα μας

Η Τουρκία έχει βρει το κενό που υπάρχει στην χώρα μας και προκαλεί κάθε μέρα και με διαφορετικό τρόπο. Την μια με τις φρεγάτες και την άλλη με τα μαχητικά. Η αντίδραση της χώρας μας είναι ανύπαρκτη. Θα μπούνε καμιά ώρα μέσα και δεν θα προλάβουμε να πάρουμε ούτε τα πράγματα μας. Τουλάχιστον κ.Δρούτσα αν γίνει κάτι τέτοιο αν μας ενημερώσει κάποιος να κάνουμε ένα μπανάκι πριν μπουκάρουν! Και είναι και υπουργός εξωτερικών ο Παπανδρέου και θέλει να μας εξευτελίζουν έτσι οι Τούρκοι; Mέσα στο Καστελόριζο έχουν οι μπει...