Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ



ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΜΠΕΛΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΦΥΣΗ!!

Επειδή έχει παραγίνει το κακό με ορισμένους και αργούν να πάνε στην εργασία τους το πρωί και επειδη κινδυνεύουν με απόλυση, τους βρήκα την λύση,για ΔΕΙΤΕ....

Michael Jackson + Iran =

«Είμαι χάκερ, αλλά όχι κλέφτης» - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Κραυγή απόγνωσης οι ισχυρισμοί του 23χρονου μέσα από τις φυλακές της Κω, λίγες ημέρες προτού παραδοθεί, με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, στις αμερικανικές αρχές - Κατηγορείται για υπεξαίρεση και απάτες 20 εκατ. ευρώ μέσω Διαδικτύου απ’ όταν ήταν 14 ετών....
ΑΠΟ τροκτικο


O νεαρός δηλώνει πως: «ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ με εκβιάζουν για να δουλέψω γι’ αυτούς. Γι’ αυτό με συνέλαβαν. Για να με εκδώσουν στις ΗΠΑ και εκεί να μου ζητήσουν να διαλέξω ή να συνεργαστώ μαζί τους ή να με κλείσουν για πάντα στη φυλακή». Και τώρα έρχεται ο Δένδιας και υπογράφει απόφαση έκδοσης του 23χρονου Ουκρανού «Eskalibur» στις ΗΠΑ.

Eιρωνείες Γάλλων για Σισέ

Μπορεί στους κόλπους του Παναθηναϊκού να επικρατεί ευφορία αναφορικά με την μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ, ωστόσο στην Γαλλία οι ειρωνείες για τον Γάλλο επιθετικό πέφτουν σύννεφο!

Συγκεκριμένα, στην έγκριτη γαλλική ιστοσελίδα της L' Equipe, στο κομμάτι όπου υπάρχουν τα μηνύματα των αναγνωστών, τα περισσότερα αναφέρονται με ειρωνικό και απαξιωτικό ύφος για τον Γάλλο επιθετικό, αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

"Μπράβο στον Παναθηναϊκό που έδωσε 2,5 εκατ. ευρώ για τον Σισέ. Τέτοια λεφτά δεν θα τα έβρισκε πουθενά, με τα κατεστραμμένα πόδια που έχει", "Ο Σισέ είναι τυχερός που βρήκε τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του", είναι κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα που έστειλαν οι Γάλλοι οπαδοί.
gayros.gr

Τέσσερα ακόμη κρούσματα του ιού της νέας γρίπης στην Ελλάδα


Τέσσερα ακόμη κρούσματα του ιού της νέας γρίπης αναφέρθηκαν σήμερα από το Εργαστήριο Αναφοράς Νοτίου Ελλάδος. Πρόκειται για τρεις γυναίκες και έναν άνδρας, ελληνικής καταγωγής όλοι, που ταξίδεψαν από το εξωτερικό στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, η μία γυναίκα, 65 χρόνων, ήρθε από την Αυστραλία, δύο 19χρονες έφτασαν από το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης και ένας 29χρονος άνδρας. Οι τρεις τελευταίοι ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Τα περιστατικά, που νόσησαν από το νέο ιό της γρίπης, ανέρχονται στην Ελλάδα σε 77. Από αυτά έχουν ιαθεί πλήρως 27. Οι υπόλοιποι ασθενείς ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες νοσηλείας.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΕΚΕΠΥ, η ροή των περιστατικών ελέγχεται πλήρως. Επισημαίνεται δε, ότι η συμπτωματολογία της νόσου εξακολουθεί να είναι ήπια και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Αλλοδαπή με συμπτώματα της νέας γρίπης Α στο Ηράκλειο

Μια νεαρή Βρετανίδα με συμπτώματα του ιού της νέας γρίπης νοσηλεύεται από το πρωί -ως ύποπτο κρούσμα- στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Για την 20χρονη Βρετανίδα σήμανε συναγερμός στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», όπου έφτασε με πτήση τσάρτερ από το Μάντσεστερ.

Η νεαρή Βρετανίδα «εντοπίστηκε» από τις θερμικές κάμερες που έχουν εγκατασταθεί με απόφαση του Υπουργείου Υγείας (και) στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και αμέσως μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, με τη λήψη των αναγκαίων μέτρων.

Η 20χρονη Βρετανίδα μεταφέρθηκε αμέσως σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο, ενώ τα δείγματα που ελήφθησαν εστάλησαν πάραυτα στο Ινστιτούτο Παστέρ για τις εξειδικευμένες εξετάσεις, που θα καταδείξουν αν έχει προσβληθεί ή όχι από τον
Hellenic Business

Φαλάκρα τέλος!


Θοδωρής Γιάνναρος, μοριακός - πυρηνικός βιολόγος

Η απώλεια μαλλιών στους ανθρώπους, η οποία προκαλείται από την απουσία του γονιδίου Sox2, καθώς και από τις μεταλλάξεις άλλων τριών γονιδίων, μπορεί τελικά να γίνει από μη αναστρέψιμη, απόλυτα αναστρέψιμη, ισχυρίζονται επιστήμονες οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν καινούργια τριχοθυλάκια, σε περιοχές του κεφαλιού που τα τριχοθυλάκια είχαν καταστραφεί.

Η ανθρώπινη κεφαλή είναι εξοπλισμένη με πάνω από 120.000 μικροσκοπικούς τριχοθύλακες, σε καθέναν από τους οποίους μεγαλώνει μία τρίχα. Αυτοί οι τριχοθύλακες δημιουργούνται στην εμβρυϊκή κατάσταση, και εντός της μήτρας, κατά τα πρώτα στάδια της κύησης. Αυτό που έως σήμερα θεωρείτο σίγουρο είναι, το ότι δεν μπορούν να δημιουργηθούν άλλοι τριχοθύλακες καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του ανθρώπου. Έτσι, λοιπόν, όταν καταστρέφονται οι ήδη υπάρχοντες τριχοθύλακες, δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Αυτή, τουλάχιστον, έως σήμερα, ήταν η επικρατούσα θεωρία.

Ωστόσο ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Goettingen στη Γερμανία, με συμμετοχή γνωστών ελλήνων μοριακών βιολόγων, διαπίστωσε ότι ένα συγκεκριμένο γονίδιο -ονόματι wnt- που παίζει σημαντικό ρόλο στην επούλωση των τραυμάτων, φαίνεται να συμμετέχει και στην δημιουργία νέων τριχοθυλακίων.

Στο πείραμα που διεξήγαγε, μικρά τμήματα από την επιδερμίδας αφαιρέθηκαν από ινδικά χοιρίδια και από πιθήκους. Η αφαίρεση αυτή, όπως φάνηκε αργότερα, ενεργοποίησε τη δραστηριότητα αρχέγονων κυττάρων, των γνωστών βλαστοκυττάρων στην περιοχή, με αποτέλεσμα την παραγωγή ενός εντελώς νέου αριθμού τριχοθυλάκων. Όταν η δράση του συγκεκριμένου γονιδίου εμποδιζόταν, δεν υπήρχε δημιουργία τριχοθυλάκων, αλλά όταν ενισχυόταν, τότε η παραγωγή νέων τριχοθυλάκων αυξανόταν σημαντικά. Στο τέλος τα σημεία στα οποία είχε αφαιρεθεί επιδερμίδα, επανήλθαν στην πρότερη κατάστασή τους, με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα.

«Αυτό το γεγονός μας έχει δώσει πειστικές αποδείξεις ότι η επιδερμίδα έχει αξιοσημείωτες ικανότητες ολικής ανάπλασης και όχι μόνο εν μέρει επιδιόρθωσης, όπως πιστευόταν μέχρι τώρα».

Αυτό το γεγονός οδήγησε τους ειδικούς επιστήμονες στο να εκπονήσουν μία νέα μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών με πολλαπλό, των έως τώρα μεθόδων, αποτέλεσμα, που μαζί με τον γενετικό έλεγχο, ως προς τις προδιαθέσεις για φαλάκρα (Ανδρογενή Αλωπεκία), υπόσχεται και στους έλληνες ενδιαφερομένους, ένα φυσικό, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και εντελώς μόνιμο αποτέλεσμα.

Η ως άνω, προαναφερθείσα, μέθοδος, μπορεί να ενισχυθεί και περαιτέρω. Ο λιπώδης ιστός περιέχει τεράστιες ποσότητες μεσεγχυματικών βλαστοκυττάρων. Η συλλογή αυτών των κυττάρων γίνεται από λίπος, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί με λιποαναρρόφηση. Τα κύτταρα, στη συνέχεια, απομονώνονται, επαναχορηγούνται στον ίδιο τον δότη, και οδηγούνται μέσω μαγνητικών πεδίων στην περιοχή που έχουν εξαφανιστεί τα τριχοθυλάκια και η οποία χρήζει θεραπείας.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΠΕΙ ΦΟΡΟΙ......

ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ....

ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ΣΤΟΥΣ ΓΟΡΙΛΛΕΣ

ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΛΕΤΑ ΤΩΝ VIPS......

ΣΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ...

ΣΤΟΥΣ ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ.....

ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Αναζητώντας Αυτόν που θα το εμπνεύσει… …Κι Αυτούς που θα μπορέσουν να το επιτύχουν…



Η Τουρκία ήδη προφανώς εργάζεται εδώ και δεκαετίες πάνω στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων.

Χωρίς να περιμένει την ανάπτυξη σε πρώτη φάση πυρηνικών εργοστασίων.

Από πού προκύπτει τούτο το συμπέρασμα;

Μα από το ότι δεκαετίες τώρα το παρακράτος της επιδίδεται στο παράνομο εμπόριο ραδιενεργών υλικών κι από τις πρόσφατες σοβαρές αποκαλύψεις περί Τουρκικής πυρηνικής κατασκοπείας στις ΗΠΑ.

Θέλει και δεύτερη σκέψη για το που αποσκοπεί αυτή της η επιμονή;

Εάν τώρα είναι επικίνδυνη, τότε άραγε πως θα κλιμακωθεί η επικινδυνότητά της;

Εάν τώρα μας επιτίθεται ξεδιάντροπα και ασφυκτικά με χίλιες δυο ασύμμετρες μεθόδους (παραβιάσεις Αιγαίου, λαθρομετανάστευση, δασικές πυρκαιές, υποδαύλιση αλυτρωτισμών και ταραχών σε Θράκη, Αλβανία, Σκόπια, Κρήτη, Κέρκυρα, casus belli, αμφισβήτηση ΑΟΖ, έρευνα και διάσωση, συνεχή δέσμευση Αιγαίου, προπαγάνδα, επίθεση πρακτόρων της ενάντια σε ανθρώπινους στόχους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Έλληνες και ξένους, πχ Θεόφ. Γεωργιάδη και Οτσαλάν), προβοκάτσιες, ανθελληνικά δημοσιεύματα στον Διεθνή Τύπο, πρόσφατη διακοπή παροχής φυσικού αερίου, κλπ κλπ) ΤΟΤΕ άραγε τι θα είναι ικανή να πράξει εναντίον μας;

Δεδομένης της αναμενόμενης κλιμάκωσης μιας «αντίστοιχης πίεσης» και από Βορράν, η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να μετατραπεί σε μια «Στρατιωτική Κοινωνία» εγκαταλείποντας την μεταπολιτευτική της τεμπέλικη ραστώνη προκειμένου να αντεπεξέλθει στους πολέμους του κοντινού μέλλοντός της.

Τους πόλεμους της ιστορίας της τους διεξήγαγαν πρόγονοι ετοιμοπόλεμοι. Ψημένοι από τη σκληρή ζωή και τους συνεχείς πολέμους. Πολίτες και στρατιωτικοί.

Τώρα, ποιος από αυτούς είναι άραγε εξίσου σκληραγωγημένος;

Κανείς.

Με κάποιους τρόπους λοιπόν Λαός και Στρατός θα πρέπει να «επανασκληραγωγηθούν».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

http://egersis.blogspot.com/2009/06/blog-post_5725.html

MHN ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ!!!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Πόσοι φοράμε ζώνη στα πίσω καθίσματα;

Σε ένα τρακάρισμα το πιθανότερο να σωθούμε συνθλίβοντας τον μπροστινό μας ή να χτυπήσουμε άσχημα 'πετώντας' μέχρι το ταμπλώ και το παρμπρίζ ...

Μήπως να το ξανασκεφτούμε;

«Αναλαμβάνω πτυχιακές και διδακτορικά! Τιμές συζητήσιμες!»,


«Αναλαμβάνω πτυχιακές και διδακτορικά! Τιμές συζητήσιμες!», γράφουν τουλάχιστον τέσσερις αγγελίες στο Ιντερνετ -η μία μάλιστα δημοσιεύεται και σε ιστοσελίδα για άτομα με αναπηρία.

Η...«βιομηχανία» παραγωγής εργασιών «εξυπηρετεί» φοιτητές από όλες τις σχολές της Ελλάδας, κοστολογεί τις 100 σελίδες με 800 ευρώ και υπόσχεται τελικό βαθμό: «από επτά και πάνω»! Oι σελίδες, τα κεφάλαια, ο χρόνος παράδοσης και φυσικά το θέμα της εργασίας (οικονομικές αναλύσεις, δείγματα και επιστημονικές μετρήσεις ανεβάζουν τη δυσκολία και την... τιμή) διαμορφώνουν το κόστος των πτυχιακών.

Στο τέλος ο φοιτητής παίρνει την εργασία σε ψηφιακή (CD), αλλά και σε έντυπη μορφή.

Πληρωμή σε δόσεις O «Α» επικοινώνησε με άτομο που είχε βάλει αγγελία στο Ιντερνετ.

Ζητούσε για μια εργασία 50 σελίδων 600 ευρώ, ενώ για 100 σελίδες 700- 800 ευρώ.

«Η διαδικασία είναι απλή: φτιάχνω το πρώτο κεφάλαιο, το βλέπεις, το δίνεις στον καθηγητή και το διορθώνει.

Το ίδιο γίνεται και με τα επόμενα κομμάτια της εργασίας.

Προχωράμε βήμα - βήμα και δεν αναγράφεται πουθενά το όνομά μου.

Η καταβολή των χρημάτων θα γίνει σε τρεις ισόποσες δόσεις», είπε.

Αν και ο ίδιος ζει στον Πειραιά και δηλώνει απόφοιτος του ΤΕΙ Βιβλιοθηκονομίας, μπορεί να αναλάβει την πτυχιακή φοιτητή Ιατρικής ή Φιλολογίας, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι και το...

Καστελόριζο.

«Θα έχουμε συνεχή επικοινωνία.
Η απόσταση δεν παίζει ρόλο.
Γι αυτό υπάρχουν τα e-mail», τόνισε.
Το κόστος για το...
10 Κίνδυνος να καταλάβει ο καθηγητής την απάτη δεν υπάρχει, όπως υποστήριξε ο ίδιος.

«Δε δίνω ίδιες εργασίες στους πελάτες μου.
Αυτό δε θα ήταν έντιμο εκ μέρους μου.
Κάθε εργασία είναι πρωτότυπη.
Με τη βοήθειά μου εξασφαλίζεις σίγουρα βαθμό από επτά και πάνω», είπε.

Oταν όμως τον ρωτήσαμε αν το «10» θα μας κόστιζε κάτι...

παραπάνω, απάντησε ότι: «Oι τιμές δεν καθορίζονται από το βαθμό.

Εξαρτάται άλλωστε σε τι επιτροπή καθηγητών θα πέσεις.

Αν πάρεις 10 όμως και αισθάνεσαι την ανάγκη να με ευχαριστήσεις, είναι δική σου επιλογή αν θα στείλεις κάτι παραπάνω».

Εκτός από τις αγγελίες όμως, στο διαδίκτυο λειτουργεί ειδική ιστοσελίδα στην οποία ο επισκέπτης μπορεί να παραγγείλει την πτυχιακή που θέλει on-line! Σε έναν άλλο φοιτητικό κόμβο προσφέρονται δωρεάν δεκάδες παλιότερες πτυχιακές εργασίες για σχολές από την Ιατρική και την Πληροφορική μέχρι και τη Γερμανική Φιλολογία.

Ενώ σε διαδικτυακά δωμάτια συζήτησης (chatrooms) κατά καιρούς εμφανίζονται καταχωρήσεις από φοιτητές που ζητούν βοήθεια στην πτυχιακή τους ή αναλαμβάνουν δακτυλογραφήσεις εργασιών κοστολογώντας με 0,30 ευρώ τη σελίδα.

5.000 ευρώ η μακέτα

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα οι φοιτητές ζητούν τη...συνδρομή επαγγελματιών.

«Αρκετές φορές, όταν έρχεται η ώρα της παρουσίασης των εργασιών κάποιες μακέτες είναι τόσο άψογες που φαίνεται ότι ο φοιτητής τις αγόρασε από κάποιο τεχνικό γραφείο.

Δυστυχώς κάποιοι θέλουν να εντυπωσιάσουν, αντί να προσπαθήσουν μόνοι τους και να μάθουν», αναφέρει ο πρόεδρος στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ, Νίκος Καλογήρου.

Κανονικά, τα τεχνικά γραφεία πωλούν τις μακέτες παρουσίασης σε αρχιτέκτονες μέχρι και προς 5.000 ευρώ.

Δεν είναι γνωστό πάντως αν στους φοιτητές γίνονται εκπτώσεις...

Αφαίρεση πτυχίου! Oι πτυχιακές σε κάποιες πανεπιστημιακές σχολές είναι υποχρεωτικές και θεωρούνται η πρώτη επιστημονική δουλειά του φοιτητή.

Συνήθως έχουν αυξημένη βαρύτητα για την τελική βαθμολογία και σε ορισμένα τμήματα μετρούν σα να δίνει ο φοιτητής εξετάσεις σε τέσσερα μαθήματα.

Εφόσον αποδειχτεί ότι η διπλωματική έχει γραφεί από κάποιον τρίτο, ο φοιτητής κινδυνεύει με αφαίρεση του τίτλου σπουδών.

«Oι καθηγητές πηγαίνουν το θέμα στη γενική συνέλευση της σχολής και από εκεί αυτό καταλήγει στη Σύγκλητο, η οποία λαμβάνει την τελική απόφαση», δηλώνει ο κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών, Ανέστης Φιλιππίδης.

Πριν από τέσσερις μήνες, όπως επισημαίνει και ο πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης Αστέριος Δεληγιάννης, η Σύγκλητος του ΑΠΘ αφαίρεσε το διδακτορικό ενός ιατρού, όταν διαπιστώθηκε ότι αποτελούσε προϊόν λογοκλοπής.


Και από agorapolisies.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Διάφορα Μαθήματα

Ιατρικής σχολής και επιστημών υγείας διπλωματικές εργασίες και ιδιαίτερα μαθήματα αναλαμβάνονται από ιατρό με μεγάλο συγγραφικό έργο και διδακτική εμπειρία.


Τιμή: € συζητήσιμη
Τηλέφωνο: 697ΧΧΧΧΧ
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
http://aei-gr.blogspot.com/

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME



Αποκλειστικό.

Δύο απεσταλμένες του βρετανικού Μουσείου στα εγκαίνια μιλούν στην Press Time και προκαλούν.

Ξεχάστε τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

«Ποτέ δεν τα ζητήσατε πίσω.

Τι λένε για την δικαστική διεκδίκηση και την πρόταση Σαμαρά.



Αποκάλυψη.

Πρώην συνεργάτης του «κάρφωσε» τον Χριστοφοράκο.

Τον είχε καλέσει για δείπνο στη βίλα του στη Γερμανία.



Πολιτικό – εκδοτικός πόλεμος για Ελεύθερο Τύπο και City.

Η απόφαση του Θόδωρου Αγγελόπουλου και το παρασκήνιο που ακολούθησε.

Ποια στάση κρατάνε οι «βαρόνοι» των media.

Ποιες μυστικές επαφές έκανε η κυβέρνηση και τι αποκόμισε από αυτές.



Αποκάλυψη.

Ανάμιξη των «ληστών με τα μαύρα» στη «Σέχτα» βλέπει η Αντιτρομοκρατική.

Διαρροές για συμμετοχή των αδελφών Σεϊσίδη και του Τσιρώνη.

Εξαπλώνεται ο τρόμος και όλοι τρέχουν τώρα να πάρουν μέτρα προφύλαξης.



Σάπιο το σύστημα προστασία μαρτύρων στην Ελλάδα.

Αποκαλύφθηκαν ακόμα και αυτοί που κατέθεσαν για τη 17 Νοέμβρη.



Συνέντευξη της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη.

Έφυγα από την Ελλάδα γιατί ήμουν μία… Μητσοτάκη.

Η πρόεδρος της Action Aid Ελλάς, μιλάει στην Press Time για όλους και για όλα.



Κατάθεση – φωτιά του Ιάκωβου Γιοσάκη στην Press Time.

Παράνομα εκλέχτηκε βουλευτής ο Βελόπουλος.

Τι λέει για την ποινική δίωξη για υπεξαίρεση του βουλευτή του ΛΑΟΣ και για το παραδικαστικό.



Νέα υπόθεση «Βατοπεδίου» στη μονή Μεγίστης Λαύρας στη Σκύρο.

Τι διερευνά ο εισαγγελέας.



Τι εισηγούνται στον Καραμανλή κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης.



Συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο Τσίπρας θα εξελιχθεί σε μεγάλο ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι λέει για τον Αλαβάνο, το ενιαίο κόμμα και για τους εμπόρους ναρκωτικών και παιδόφιλους που συγκεντρώνονται στην Κουμουνδούρου, αλλά κανείς δεν επεμβαίνει.



Έρευνα.

Ζωντανοί – νεκροί στη «φυλακή» της πρέζας.

Μακραίνει ο κατάλογος των θανάτων και κανείς δεν κάνει τίποτε.



Πρόταση για πίστα φόρμουλα 1 στην παραλιακή.

Πώς μπορεί να μετατραπεί η Αθήνα σε… Μονακό.



Διαβάστε ακόμα:



* Τα ιστορικά ναυάγια στο βυθό της Κέας.
* Νίκος και Χάρης Βαφειάς. Οι εφοπλιστές που αντιστέκονται στην κρίση σε θάλασσα και στεριά.
* Το παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Γιάννη Μιχελάκη από τον ΑΝΤ1. Ο ρόλος του Θοδωρή Κυριακού και του Γιώργου Λεβέντη.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

06:30..Πρωϊνή Ματια στον Κόσμον Όλον!!
27 Ιουνίου 09..
Τεχεράνη (Reuters) - Ο Πρόεδρος Barack Obama, την Παρασκευή, επαίνεσε το θάρρος των Ιρανών οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν κατά των επίμαχων ζητημάτων της προεδρικής εκλογής καταδικάζοντζας το πρόσωπο της "εξωφρενικής" βίας, ενώ σκληρός ιρανός κληρικός κάλεσε για την εκτέλεση των ηγετών των διαδηλώσεων!...SAO PAULO (Reuters) - Η Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό της Βραζιλίας κλήθηκαν χθες να συνεχίσουν την αναζήτηση των θυμάτων και των συντριμμιών από το τραγικο αεροπορικό δυστύχημα της Air France της Πτήσης 447, που συνετρίβει πάνω από τον Ατλαντικό την 1η του Ιουνίου με αποτέλεσμα να βρουν τραγικο τέλος 228 άτομα!...WASHINGTON (Reuters) - Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει προσφέρει περίπου 40 τόνους όπλων και πυρομαχικών στην κυβέρνηση της Σομαλίας κατά τις τελευταίες έξι εβδομάδες για να τη βοηθήσει στην καταπολέμηση των ισλαμιστών ανταρτών, δήλωσε αργά χθες ανώτερος υπάλληλος των !..BAGHDAD (Reuters) - Μια βόμβα σκότωσε τουλάχιστον 13 άτομα στη Βαγδάτη σε μια αγορά πώλησης μοτοσικλετών και επίπλων , την Παρασκευή, αυτή ήταν η τελευταία μιας σειράς επιθέσεων που έχουν ενταθεί πριν από την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τις ιρακινές πόλεις!...Los Angeles (CNN)..Ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό ινστιτούτο του Λος ʼντζελες. Η ετυμηγορία για "την αιτία του θανάτου καθυστέρησε. Αυτό σημαίνει πως ο ιατροδικαστής ζήτησε να διενεργηθούν και άλλες αναλύσεις, όπως τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις. Αναμένουμε ότι αυτές οι εξετάσεις θα πάρουν τέσσερις με έξι εβδομάδες", δήλωσε ο Χάρβεϊ!...GUANAJUATO, Μεξικό (Reuters) - Οι μεξικανικές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν τουλάχιστον 12 άτομα την Παρασκευή, που ενέχονται σε διακίνηση ναρκωτικών!...Paris (Reuters) Η κυβέρνηση της Γαλλίας υποσχέθηκε να δεχθεί άλλη μια ομάδα 100 προσφύγων από την Μάλτα την επόμενη χρονιά, πλέον των 99 που συμφώνησε να απορροφήσει από τη νήσο της Μεσογείου, που αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα λόγω της μετανάστευσης!...
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL