Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Αναζητώντας Αυτόν που θα το εμπνεύσει… …Κι Αυτούς που θα μπορέσουν να το επιτύχουν…



Η Τουρκία ήδη προφανώς εργάζεται εδώ και δεκαετίες πάνω στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων.

Χωρίς να περιμένει την ανάπτυξη σε πρώτη φάση πυρηνικών εργοστασίων.

Από πού προκύπτει τούτο το συμπέρασμα;

Μα από το ότι δεκαετίες τώρα το παρακράτος της επιδίδεται στο παράνομο εμπόριο ραδιενεργών υλικών κι από τις πρόσφατες σοβαρές αποκαλύψεις περί Τουρκικής πυρηνικής κατασκοπείας στις ΗΠΑ.

Θέλει και δεύτερη σκέψη για το που αποσκοπεί αυτή της η επιμονή;

Εάν τώρα είναι επικίνδυνη, τότε άραγε πως θα κλιμακωθεί η επικινδυνότητά της;

Εάν τώρα μας επιτίθεται ξεδιάντροπα και ασφυκτικά με χίλιες δυο ασύμμετρες μεθόδους (παραβιάσεις Αιγαίου, λαθρομετανάστευση, δασικές πυρκαιές, υποδαύλιση αλυτρωτισμών και ταραχών σε Θράκη, Αλβανία, Σκόπια, Κρήτη, Κέρκυρα, casus belli, αμφισβήτηση ΑΟΖ, έρευνα και διάσωση, συνεχή δέσμευση Αιγαίου, προπαγάνδα, επίθεση πρακτόρων της ενάντια σε ανθρώπινους στόχους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Έλληνες και ξένους, πχ Θεόφ. Γεωργιάδη και Οτσαλάν), προβοκάτσιες, ανθελληνικά δημοσιεύματα στον Διεθνή Τύπο, πρόσφατη διακοπή παροχής φυσικού αερίου, κλπ κλπ) ΤΟΤΕ άραγε τι θα είναι ικανή να πράξει εναντίον μας;

Δεδομένης της αναμενόμενης κλιμάκωσης μιας «αντίστοιχης πίεσης» και από Βορράν, η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να μετατραπεί σε μια «Στρατιωτική Κοινωνία» εγκαταλείποντας την μεταπολιτευτική της τεμπέλικη ραστώνη προκειμένου να αντεπεξέλθει στους πολέμους του κοντινού μέλλοντός της.

Τους πόλεμους της ιστορίας της τους διεξήγαγαν πρόγονοι ετοιμοπόλεμοι. Ψημένοι από τη σκληρή ζωή και τους συνεχείς πολέμους. Πολίτες και στρατιωτικοί.

Τώρα, ποιος από αυτούς είναι άραγε εξίσου σκληραγωγημένος;

Κανείς.

Με κάποιους τρόπους λοιπόν Λαός και Στρατός θα πρέπει να «επανασκληραγωγηθούν».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

http://egersis.blogspot.com/2009/06/blog-post_5725.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου