Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

Έρευνα-Κόλαφος: Αν φύγει σήμερα το 90% των μεταναστών, δημιουργούνται 204.000 θέσεις εργασίας για τους Έλληνες!



Πανεπιστημιακή έρευνα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης αποκαλύπτει το αυτονόητο: τουλάχιστον 204.000 Ελληνες ανεργοι θα βρουν επιτελους εργασία εαν φυγει το 90% των μεταναστων.
Διαβαστε με προσοχή το προπαγανδιστικο δημοσίευμα από τη ΔΟΛια εφημερίδα: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4562631&ct=1

ΠΡΩΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

Σύλληψη αλλοδαπού εμπόρου ναρκωτικών

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ενάμισι κιλό ηρωίνη «κουβαλούσε» πάνω του αλλοδαπός έμπορος ναρκωτικών που συνελήφθη, το πρωί, από αστυνομικούς, στην περιοχή της Ν. Μενεμένης Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ...

47χρονο υπήκοο Τουρκίας, ο οποίος είχε κρύψει τρία δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρος ενός κιλού και 544 γραμ., σε ειδική θήκη που είχε δημιουργήσει γύρω από τη μέση του.

Με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Διόδια....στην Μενάνδρου!



΄Αρχισαν πάλι να λειτουργούν τα "διόδια" της Μενάνδρου.
Αποκλειστική εκμετάλλευση έχουν οι λαθρομετανάστες που κυριαρχούν
στην περιοχή του τριγώνου του θανάτου και όχι μόνον.
Με την απειλή μαχαιριού αφαιρούν από διερχόμενους πεζούς
χρηματικά ποσά..
Ανυποψίαστοι συμπολίτες μας αναγκάστηκαν να πληρώσουν
για να περάσουν....υγιείς.
Το θέμα της εμπορίας ναρκωτικών δεν συγκινεί κανένα πλέον
και μοιάζει με απελευθερωμένο επάγγελμα.
Σε λίγο θα δούμε και ταμειακές μηχανές να κρατάνε οι Αφγανοί
έμποροι για να δίνουν αποδείξεις στους χρήστες.
Για τους Αλβανούς χονδρεμπόρους ακούω ότι θα εκδίδουν
τιμολόγια για το χασίς και την ηρωϊνη που πουλάνε στους
Αφρικανούς λιανέμπορους.
Επί τέλους να αναπνεύσει η οικονομία μας.
Για τα "διόδια" της Μενάνδρου προς το παρόν δεν θα δίνουν
απόδειξη.
Το μελετάει το αρμόδιο Υπουργείο......

ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ

designer sunglasses

Τα άμεσα μέτρα για ενίσχυση των εσόδων περιλαμβάνουν:

-Αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ από 4,5% σε 5%, από 9% σε 10% και από 19% σε 21%, ενώ δεν μεταβάλλεται η ...
έκπτωση που θα εξακολουθεί να ισχύει για τα νησιά του Αιγαίου. Τα έσοδα αναμένονται σε 1,3 δις ευρώ ή 0,55% του ΑΕΠ.

-Περαιτέρω αύξηση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στα καύσιμα και πιο συγκεκριμένα κατά 8 λεπτά στην βενζίνη και κατά 3 λεπτά στο πετρέλαιο κίνησης, ενώ δεν αυξάνεται το πετρέλαιο θέρμανσης.

-Επιβάρυνση στα τσιγάρα από το 63% στο 66% ενώ η επιβάρυνση στα φθηνά τσιγάρα θα είναι χαμηλότερη από ότι στα ακριβά.

-Επιβάρυνση στο αλκοόλ κατά 20%.

Τα έσοδα αναμένονται σε 1,1 δις ευρώ ή 0,45% του ΑΕΠ.

-Καταργείται η απαλλαγή στον ειδικό φόρο πετρελαίου που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ για την παραγωγή ενέργειας και η χώρα προσαρμόζεται στην κοινοτική υποχρέωση για εφαρμογή ΕΦΚ στο ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ από την υποχρέωση εξαιρείται η ενέργεια που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές.

-Εισάγονται ειδικοί φόροι κατανάλωσης σε είδη πολυτελείας όπως αυτοκίνητα με εργοστασιακή τιμή άνω των 17.000 ευρώ (τιμή αγοράς 35.000 ευρώ), σκάφη αναψυχής, ελικόπτερα ιδιωτικής χρήσης, πολύτιμοι λίθοι, πολύτιμα μέταλλα και δέρματα.



Το υπόλοιπο 50% του δημοσιονομικού οφέλους του "έκτακτου πακέτου" για την διάσωση της οικονομίας καλύπτεται από τα άμεσα μέτρα περιστολής δαπανών που περιλαμβάνουν:

-Περικοπή κατά 30% των επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και αδειών.

-Περικοπή κατά συνολικά 12% των πάσης φύσεως επιδομάτων και αποζημιώσεων των λειτουργών, υπαλλήλων με σχέση δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, του δημοσίου, των ΟΤΑ και των υπολοίπων ΝΠΔΔ, συμπεριλαμβανομένων της Βουλής, ενώ το επίδομα για την ταχεία διεκπεραίωση υποθέσεων των δικαστικών λειτουργών περικόπτεται κατά 20%.

Εξαιρούνται τα οικογενειακά επιδόματα, τα κίνητρα απόδοσης που λαμβάνουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, τα επιδόματα μεταπτυχιακών σπουδών και τα επιδόματα που σχετίζονται με ειδικές συνθήκες εργασίας.

-Οριζόντια μείωση κατά 7% των αποδοχών, αποζημιώσεων και επιδομάτων πάσης φύσεως των ΝΠΙΔ που επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, ή είναι δημόσιες επιχειρήσεις στις οποίες το δημόσιο ασκεί άμεσα ή έμμεσα αποφασιστική επιρροή, καθώς και των αιρετών οργάνων α και β βαθμού, των διοικητών, υποδιοικητών, προέδρων, αντιπροέδρων και των μελών των ανεξάρτητων διοικητικών αρχών και των προαναφερομένων ΝΠΙΔ.

-Η εισοδηματική πολιτική εφαρμόζεται χωρίς εξαιρέσεις και για τα έξοδα παράστασης του Προέδρου της Δημοκρατίας - ο οποίος ζήτησε να συμβάλλει στην προσπάθεια διάσωσης της οικονομίας- καθώς και για εκείνα του πρωθυπουργού, του προέδρου της Βουλής, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, των υπουργών, υφυπουργών αλλά και στις αμοιβές των γενικών και ειδικών γραμματέων των υπουργείων.

-Για τις συντάξεις στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα δεν επηρεάζονται τα επιδόματα άδειας και εορτών, αλλά δεν χορηγείται αύξηση.

-Στα ταμεία ΟΑΠ-ΔΕΗ και ΤΑΠ-ΟΤΕ μειώνεται το ποσοστό χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό κατά 10%, ενώ οι διοικήσεις τους αναλαμβάνουν την υποχρέωση να αναπροσαρμόσουν αναλόγως τις παροχές των δικαιούχων των ταμείων με έμφαση στην εφαρμογή ανάλογα με το ύψος της σύνταξης.

Η μείωση δαπανών από τα μέτρα που αφορούν εισοδήματα και συντάξεις ισοδυναμεί με 1,7 δις ευρώ ή 0,7% του ΑΕΠ.

-Περιορισμός κατά 5% (500 εκ ευρώ) του εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και κατά 100 εκ ευρώ του μέρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας. Επιπλέον μειώνονται κατά 100 εκ. ευρώ οι πιστώσεις για τα νέα προγράμματα του υπουργείου Παιδείας.

Η συνολική σχετική μείωση δαπανών ισοδυναμεί με 700 εκ. ευρώ ή 0,3% του ΑΕΠ.



Πέρα από τα άμεσα μέτρα στο ίδιο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται:

-Κατάργηση των αμειβόμενων επιτροπών του δημοσίου, οι οποίες υποχρεούνται να λειτουργούν εντός κανονικού ωραρίου.

-Περικοπή κατά 50% στις πάσης φύσεως αμοιβές, αποζημιώσεις και απολαβές των συλλογικών οργάνων διοίκησης των ΝΠΔΔ και των μελών των ΔΣ των ΝΠΙΔ που ελέγχονται από το δημόσιο.

-Μπαίνει πλαφόν πολύ χαμηλότερο από το ισχύον σήμερα στις αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα.

-Απαγόρευση ή χορήγηση "μπόνους" σε στελέχη του δημοσίου τομέα και των νομικών προσώπων που επιχορηγούνται ή ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από το δημόσιο.

-Μείωση κατά 30% των υπερωριακών αμοιβών και δαπανών μετακίνησης.

-Εισαγωγή ποσοτικών κανόνων στις προσλήψεις στο δημόσιο, όπως αναστολή προσλήψεων το 2010, εκτός από την Παιδεία, την Υγεία και τα Σώματα Ασφαλείας και εφαρμογή του κανόνα "μία πρόσληψη για κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις" από το 2011, ενώ εξασφαλίζονται τα δικαιώματα των επιτυχόντων στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που έχουν ήδη διεξαχθεί.

-Ορισμός καταβολής εφάπαξ έκτακτης οικονομικής εισφοράς σε ύψος 1% από φυσικά πρόσωπα με ετήσια εισοδήματα του 2009 άνω των 100.000 ευρώ.

-Ένταξη των μέτρων για την μείωση των τιμών των φαρμάκων κατά 20%.

-Επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών 65.000 νέων, κυρίως ανέργων, ώστε να βρουν εργασία.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος η κυβέρνηση δεσμεύεται ότι κάθε έσοδο που θα προκύψει από την επέκταση της άδειας λειτουργίας του ΟΠΑΠ αλλά και την χορήγηση αδειών για τυχερά παίγνια θα διατίθεται αποκλειστικά για δράσεις ενίσχυσης της απασχόλησης με τα έσοδα αυτά να υπολογίζονται για το 2010 σε 400 εκ. ευρώ.

Επίσης, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα ληφθούν πρόσθετα φορολογικά μέτρα ήτοι:

-Περαιτέρω αύξηση της φορολογίας σε ακίνητα offshore εταιρειών σε 15%.

-Εισαγωγή πρόσθετου κλιμακίου 45% στην φορολόγηση εισοδημάτων φυσικών προσώπων άνω των 100.000 ευρώ.

-Προσωρινά και για την επόμενη τριετία, αύξηση του φόρου σε ακίνητα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας άνω των 5 εκ. ευρώ με συντελεστή 2% και

-Επαναφορά στο 2% του τέλους χρήσης ραδιοσυχνοτήτων από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, το οποίο, όπως είπε ο κ. Πεταλωτής "η ΝΔ είχε ουσιαστικά καταργήσει καθώς είχε μειωθεί στο 0,1%".

«Να σταματήσουμε τον ανταγωνισμό των εξοπλισμών»

Κατάλαβε ότι έχουμε οικονομικά προβλήματα


Εκκληση στην Ελλάδα για τερματισμό του εξοπλιστικού ανταγωνισμού, προς όφελος της ευημερίας των λαών των δύο χωρών, κάνει διά της «Ε» ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρωθυπουργός δέχτηκε για πρώτη φορά στην ιστορία ομάδα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων δημοσιογράφων, κατά....

την οποία μίλησε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό. Η συνάντηση έγινε το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη, ήταν προγραμματισμένη για 40 λεπτά, και κράτησε μιάμιση ώρα. Ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον Ελληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και είπε πως έχει προσδοκίες από την επικείμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα.

1568: Τοιχογραφία του Μέγα Αλέξανδρου με επιγραφή, Βασιλεύς των Ελλήνων



normal_image003byzantine.jpg

Στο Άγιον όρος, στην Μονή Δοχειαρίου βρίσκεται η τοιχογραφία που απεικονίζει τον Μέγα Αλέξανδρο, Βασιλέα των Ελλήνων όπως αναγράφεται, με βυζαντινή αυτοκρατορική αμφίεση.

A painting in the Monastery of Doxeiarion in Mount Athos, dating since 1568 describes Alexander the Great as King of the Greeks.

Πηγή: history-of-macedonia.com

2η γιορτή περιοδικού Patria

Το μήνυμα που πέρασε από την 2η γιορτή του περιοδικού Patria είναι ότι υπάρχει ανάμεσα στους ενσυνείδητους Έλληνες μία κοινή συνισταμένη, ικανή να θέσει στο περιθώριο κάθε διαφορά και με ασυνήθιστη ταχύτητα να σφυρηλατήσει την απαραίτητη αλληλεγγύη για να ορθωθεί αυτό που φαντάζει όλο και πιο αναγκαίο στους καιρούς που διανύουμε: ένα ισχυρό πατριωτικό μέτωπο που θα αποκρούσει τις επιθέσεις με τις οποίες θα δοκιμασθεί από εδώ και πέρα το ελληνικό έθνος.

Τι κι αν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση της περασμένης Κυριακής προέρχονταν απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του εθνικού χώρου. Τι κι αν οι γνωστοί αβανταδόροι της εθνοφοβίας, των ΜΚΟ και της θωλοκουλτούρας στοχοποίησαν την γιορτή και απειλούσαν για επεισόδια. Τι κι αν ο χώρος απεδείχθη πολύ μικρός για τον κόσμο που ήλθε. Προ πάντων, τι κι αν έλλειπε από εκεί η ψυχή του περιοδικού, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου. Πάνω από χίλια άτομα ήλθαν για να τον τιμήσουν και να στείλουν με αυτό τον τρόπο ένα εκκωφαντικό μήνυμα αλληλεγγύης. Αν η οργανωτική επιτροπή της γιορτής γνώριζε το μέγεθος της ανταπόκρισης, σίγουρα θα είχε φροντίσει, τόσο για μεγαλύτερο αριθμό εκθεμάτων, όσο και για την ενίσχυση του προγράμματος κατά τις μεσημεριανές ώρες, όπου δεν αναμενόταν μεγάλη προσέλευση. Από τις 11:00 το πρωί, που ο χώρος άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, το διώροφο κτίριο της οδού Λέκκα γέμισε με κόσμο. Όλες οι εκδηλώσεις και οι προβολές, ακόμη και εκείνες που διεξάγονταν παράλληλα, είχαν το κοινό τους, ενώ και τα βιβλία και οι πίνακες γελοιογραφιών και κόμικς που είχαμε επιλέξει έγιναν ανάρπαστα.

Η γιορτή ξεκίνησε με την συζήτηση για τον πατριωτικό κινηματογράφο. Στην συζήτηση με θέμα «Νεολαία και πατριωτισμός» συμμετείχε ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, ενώ πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η ομιλία του στελέχους του ΛΑ.Ο.Σ. και προέδρου του Ινστιτούτου «Ίων Δραγούμης» Χρίστου Γούδη, με θέμα «Corto Maltese – Ένας αναρχοδεξιός αντι-ήρωας». Κατά την εκδήλωση ο Χρίστος Γούδης, αφιέρωσε στον Δημήτρη Παπαγεωργίου το ποίημα του William Ernest Henley «Αήττητος» (Invictus), σε δική του μετάφραση. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα διδάγματα από την περιπέτεια της Πανόρμου, τόνισε εμφατικά ότι, στον πατριωτικό χώρο δεν υπάρχουν παράλληλοι τρόποι δράσης έξω από τον χώρο του «Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού», και κάλεσε όλους τους πατριώτες ακτιβιστές να πλαισιώσουν τις προσπάθειες του Γιώργου Καρατζαφέρη για την ορθή δημοκρατική έκφραση του εθνικού χώρου σε καιρούς χαλεπούς για την πατρίδα μας.

Στο πλαίσιο της εξαιρετικά επιτυχημένης γιορτής του Patria, έλαβε χώρα και η παρουσίαση του δευτέρου βιβλίου του Ευάγγελου Χανιώτη, με τίτλο «Ανάμεσα σε δυο κόσμους» των εκδόσεων «Λόγχη». Για το βιβλίο μίλησαν ο αρθρογράφος του «Ελευθέρου Κόσμου» Τάσος Δημητρακόπουλος, ο οποίος στάθηκε στην προσωπική του φιλία με τον συγγραφέα, καθώς επίσης και στην σημασία των κειμένων του βιβλίου ως μηνύματα αντίστασης κόντρα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης. Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο εκδότης του «Ελευθέρου Κόσμου» Δημήτριος Ζαφειρόπουλος, ο οποίος και τόνισε πως την αναγκαιότητα της έκδοσης βιβλίων σαν και αυτό τα οποία αναλύουν επίκαιρα ζητήματα με διαχρονική ματιά, ενώ έκλεισε την ομιλία του με την ανάγνωση αποσπάσματος από το ποίημα του Παλαμά «Ο Γκρεμιστής», το οποίο περιέχεται στο τέλος του βιβλίου. Τέλος ο συγγραφέας επεσήμανε πως σκοπός του βιβλίου είναι η αντίσταση στην πολιτισμική δικτατορία της Αριστεράς, η οποία έχει επιβάλλει έναν μονόλογο στα κοινωνικά και πολιτισμικά ζητήματα της εποχής μας. Επιπλέον την έκδοση του βιβλίου χαιρέτησαν με σύντομες παρεμβάσεις οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ Ηλίας Πολατίδης και Θάνος Πλεύρης, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη της πνευματικής μας αντίστασης απέναντι στον πολυπολιτισμό και την Αριστερά.

Στην συζήτηση για τα εθνικά θέματα παρενέβησαν το μέλος της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. Μπάμπης Καραθάνος, ο ιστορικός Σταύρος Καρκαλέτσης και ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και επίσης μέλος της Κ.Ε. Γιάννης Κουριαννίδης. Σημαντικές ήταν επίσης οι παρεμβάσεις των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. Ηλία Πολατίδη και Μάκη Βορίδη στην συζήτηση «Λαθρομετανάστευση και Οικονομία», την οποία συντόνισε το μέλος της Γραμματείας Ανάπτυξης του κόμματος Παναγιώτης Δούμας. Στην κεντρική συζήτηση για την δίωξη του Δημήτρη Παπαγεωργίου, την οποία συντόνισε ο εκδότης του «Ελεύθερου Κόσμου» Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, συμμετείχαν οι βουλευτές Θάνος Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης και το μέλος της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. Χρήστος Χαρίτος. Την εκδήλωση παρακολούθησαν και ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Αλέκος Χρυσανθακόπουλος και η εκπρόσωπος του προέδρου του κόμματος Κατερίνα Κοκκίνου. Επιπλέον, αξιομνημόνευτη ήταν η ενεργή συμμετοχή προσωπικοτήτων, όπως οι δημοσιογράφοι Σπύρος Χατζάρας, Νίκος Χιδίρογλου, Γιώργος Πισσαλίδης, Σταύρος Παϊσιάδης, οι συγγραφείς Γιάννης Κολοβός και Ευάγγελος Χανιώτης, οι επιστήμονες Τάσος Δημητρακόπουλος, Γιάννης Ζωγράφος, Ανδρέας Πάτσης και Γιάννης Σύρρος και ο συνταγματάρχης ε.α. Σπύρος Σταματόπουλος.

Στην συγκινητική ώρα των βραβεύσεων δεν ήταν λίγοι αυτοί που λύγισαν, τόσο από τους βραβευθέντες όσο και από τους παρευρισκόμενους. Εκτός από τους παραπάνω, τιμήθηκαν οι βιβλιοπώλες του χώρου μας, ο Γιάννης Σχοινάς, ο Γιάννης Γιαννάκενας και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που έχουν δει ουκ ολίγες φορές τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τους παρακρατικούς «φίλους» του κ. Χρυσοχοΐδη και των ομοίων του. Μαζί μ’ αυτούς τιμήθηκε και ο Νίκος Ισπανόπουλος, ένας νέος που συνελήφθη στα επεισόδια που είχαν γίνει στον Άγιο Παντελεήμονα, με ουσιαστικό αιτιολογικό το ότι δεν θέλει οι Έλληνες να γίνουν μειονότητα μέσα στην ίδια τους την χώρα. Τιμήθηκε, επίσης και ο δικηγόρος και αρθρογράφος του «Ελεύθερου Κόσμου», Τάσος Δημητρακόπουλος, συνήγορος του Δημήτρη Παπαγεωργίου, που ήταν παρών όποτε τον χρειαστήκαμε, είτε εμείς ως εφημερίδα είτε οποιοσδήποτε Έλληνας πατριώτης, στις δύσκολες στιγμές που περνά το πατριωτικό κίνημα. Και δεν ήταν λίγες οι φορές. Δικαιολογημένος, λοιπόν, ήταν και ο χαρακτηρισμός που ακούστηκε από το ακροατήριο «ο συνήγορος του πατριώτη» κατά το «συνήγορος του πολίτη».

Η γιορτή αυτή ήταν του Δημήτρη και η ενέργεια που εξέπεμψε σίγουρα έφτασε όχι μόνον μέχρι τον Κορυδαλλό για να την νιώσει και ο ίδιος αλλά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πατρίδας μας. Στην Θράκη, απ’ όπου κατάγονται η περήφανη Ελληνίδα πυγμάχος Κατερίνα Μαυροματίδου και ο γενναίος Πομάκος Σεμπαϊδήν Καραχότζα, τους οποίους βραβεύσαμε για την συμβολή τους σε κάτι τόσο παραμελημένο τα τελευταία χρόνια, όπως το εθνικό φρόνημα. Στην Βόρειο Ήπειρο, απ’ όπου προέρχεται ο Κώστας Κυριακού, μάρτυρας του κομμουνιστικού χοτζικού καθεστώτος, τον οποίον βραβεύσαμε για τους αγώνες του για την σωτηρία και δικαίωση του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Στο κατεχόμενο και καπηλευόμενο κομμάτι της Μακεδονίας μας, των 100.000 μειονοτικών Ελλήνων, όπου κρατά την ελληνική φλόγα αναμμένη, η Ελληνίδα δασκάλα Κατερίνα Βίδα.

Στην κορύφωση της γιορτής, βραβεύθηκε και ο αρχισυντάκτης και εκδότης του Patria, Δημήτρης Παπαγεωργίου, μήνυμα του οποίου είχε προβληθεί και λίγο νωρίτερα σε μία κατάμεστη αίθουσα που άκουγε σιωπηλή. Το βραβείο, ένα αγαλματίδιο που αναπαριστούσε τον «Δούρειο Ίππο», απένειμε στην μητέρα και την μνηστή του Δημήτρη, η εκπρόσωπος του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη, Κατερίνα Κοκκίνου. Η βραδιά έκλεισε με την μουσική των αδελφών Λούμπεν και μουσικό πρόγραμμα σε ρυθμούς Rammstein.

Η 2η γιορτή Patria ήρθε απλά να επιβεβαιώσει αυτό το οποίο εδώ κι εβδομάδες ισχυριζόμαστε: ότι η πολιτική κράτηση του Δημήτρη Παπαγεωργίου πέτυχε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επεδίωκε. Να φοβίσει, δηλαδή, τους Έλληνες πατριώτες. Η μεγάλη προσέλευση και κυρίως η ποικιλομορφία του κοινού κατέστησε σαφές ότι οι πατριώτες όχι μόνον δε φοβούνται, αλλά και πορεύονται αλληλέγγυοι.

Κάποτε κουκούλες, πάντα κουκούλες...αλλά κάποτε αντάρτες, πάντοτε αντάρτες!


ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ, ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ…Και θα απαγορεύσει ο ΓΑΠ τον εορτασμό; Αυτό το παιδί έχει μεγάλες προσδοκίες.
Ίσως να βάλει τον Ραγκούση να φτιάξει ένα νομοσχεδιο που θα απαγορεύει στην ημέρα να μεγαλώσει…
Και να το στηρίξει ο Τσίπρας με διάφορες συγκεντρώσεις και τσιτάτα “όχι στον καρκινογόνο ήλιο”. “Stop στις επικίνδυνες ακτίνες”. “Η κουκούλα προστατεύει από τον βλαβερό πλανήτη”. Έτσι είναι σε αυτή τη ζωή… Κάποτε κουκούλες, πάντοτε κουκούλες. Αλλά και…ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΤΑΡΤΕΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΤΑΡΤΕΣ. Να το θυμάστε αυτό όταν φεύγετε νύχτα…


olympia

Κύπρος: Εμπόδισε συμμετοχή της Τουρκίας σε ασκήσεις της ΕΕ

Η Κύπρος περισσότερες πληροφορίες εμπόδισε προσπάθεια του ΝΑΤΟ να επιτραπεί στην Τουρκία περισσότερες πληροφορίες να συμμετέχει σε ασκήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σχετική πρόταση υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Αντερς Φογκ Ρασμούσεν, στο πλαίσιο της άτυπης συνόδου των υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των υποψηφίων προς ένταξη χωρών, στη Μαγιόρκα.
Την κυπριακή ένσταση στήριξαν η Ελλάδα, η Γερμανία περισσότερες πληροφορίες και η Γαλλία περισσότερες πληροφορίες. Ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Κώστας Παπακώστας, δήλωσε ότι με παρέμβασή του προς το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, επισήμανε ότι τα εμπόδια στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης- ΝΑΤΟ δεν είναι θεσμικά, αλλά αποτέλεσμα της συμπεριφοράς της Τουρκίας, που αρνείται να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία.
Ο κ.Παπακώστας σημείωσε ότι η πρόταση τα Ρασμούσεν δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή, τη στιγμή που η Τουρκία θέτει βέτο στην ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε πολλούς οργανισμούς.
Ο Κύπριος υπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το ΝΑΤΟ να επαναφέρει την πρόταση σε νέα συνάντηση των «27», επιδιώκοντας συνεργασία της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ελλάδα και μετανάστες




Σε αυτή τη χώρα έχουμε πραγματικά ξεφύγει.
Από αυτό εδώ το post θα ξεκαθαρίσουμε την θέση μας
ακόμα κι αυτό σημαίνει
ότι θα δυσαρεστήσουμε κάποιους αναγνώστες.




  • Ναι στους ξένους που ζουν κι εργάζονται νόμιμα.
  • Όχι στους ξένους που εισήλθαν παράνομα στην χώρα και ζουν στο περιθώριο. Η ανάγκη για επιβίωση τους οδηγεί στο έγκλημα.
  • Ναι στο να πάρουν υπηκοότητα οι αλλοδαποί δεύτερης και μετά γενιάς.
  • Όχι στο να πάρουν ιθαγένεια αν δεν είναι Έλληνας έστω ο ένας από τους δύο γονείς.
  • Όχι στην καταδίκη (είτε από το νόμο είτε από τους πολίτες που παίρνουν το νόμο στα χέρια τους) κάποιου επειδή δεν είναι Έλληνας.
  • Όχι στο χάιδεμα (από την εξουσία) σε κάποιον επειδή είναι ξένος με το φόβο μην χαρακτηριστούν οι πολιτικοί ρατσιστές.
  • Όχι στον ρατσισμό εναντίων των Ελλήνων από την εξουσία.
  • Όχι στην ασύστολη νομιμοποίηση λαθρομεταναστών. Πόσους να αντέξει η Ελλαδίτσα;
  • Όχι στον αφελληνισμό της χώρας.
  • Ναι στην φιλοξενία αλλά να μην μας ζητάνε να δώσουμε και κώλο.


Η γελοιότητα των media

Πριν λίγους μήνες ο Alpha είχε προβάλλει από το δελτίο του ένα θέμα πολύ σοβαρό που όμως το αντιμετώπισε σαν… lifestyle.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ένα φωτογραφείο όπου πηγαίνουν οι μετανάστες (κυρίως από Ινδία και Πακιστάν) και κάνουν μοντάζ . Έτσι πχ ένας Πακιστανός βγάζει μία φωτογραφία που φαίνεται να είναι αραχτός στην γραφειάρα του ξενοδοχείου που διευθύνει. Αυτή την φωτογραφία την στέλνει στους δικούς του στην πατρίδα του που λιμοκτονούν για να δείξει ότι ήρθε στην Ελλάδα και πρόκοψε.

Ωστόσο κανένα τζιμάνι της δημοσιογραφίας δεν σκέφτηκε (ή τουλάχιστον δεν έδειξε μέσα από το ρεπορτάζ να σκέφτεται) ότι αυτό είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ζήτημα. Στέλνοντας τέτοιες εικόνες γεμίζουν με ψεύτικες ελπίδες τους συμπατριώτες τους οι οποίοι προκειμένου να ξεφύγουν από την μιζέρια τους δίνουν όλο το βιός τους στους λαθρέμπορους για να τους φέρουν στην Ελλάδα. Τελικά όχι μόνο δεν ξεφεύγουν από την μιζέρια αλλά πέφτουν ακόμα πιο χαμηλά. Πολλοί δε, καταλήγουν στο περιθώριο και το έγκλημα.

Πολύ ωραίο lifestyle θέμα κύριοι του Alpha



--
IPanic - Web Magazine
http://www.ipanic.gr

Ληστές έδεσαν με καλώδιο ηλικιωμένο

Στα Πατήσια την ώρα που έβγαινε από το σπίτι ένας 66χρονος τον πλησίασαν δύο άγνωστοι τον ανέβασανν με το ζόρι στο σπίτι του, τον έδεσαν με καλώδιο και του πήραν 800 ευρώ. Κλέβουν με όποιον τρόπο μπορούν...

Παπαθεμελής: Όχι στην κατάργηση του εορτασμού της επετείου της 25 Μαρτίου στις Πρεσβείες μας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

Με το πρόσχημα της «εξοικονόμησης πόρων» αλλά και την ανενδοίαστη επίκληση λόγων? «συμβολισμού» διετάχθη η κατάργηση του Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στις πρεσβείες μας του Εξωτερικού. Η απόφαση προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και εξεγείρει τον Ελληνισμό της Διασποράς.

Ο εορτασμός δίνει πάντοτε την ευκαιρία στους Ομογενείς μας να ανανεώνουν τα αισθήματα σεβασμού και αγάπης τους για την πατρίδα και στις διπλωματικές μας αποστολές να εμπλουτίζουν τις χρήσιμες επικοινωνίες με τους ομολόγους τους προωθώντας τα συμφέροντα της χώρας.

Το σχετικό έγγραφο του γ.γ. του ΥΠΕΞ επικαλείται για την ακύρωση του εορτασμού την αιτιολογία ότι «κρίνεται σκόπιμη προς εξοικονόμηση πόρων αλλά και λόγους συμβολισμού» (sic!). Πίσω από τον όρο «συμβολισμού» κρύβονται πιθανότατα εθνομηδενιστικές αντιλήψεις αρμοδίων καθώς έγινε γνωστό ότι το ΥΠΕΞ απέρριψε αιτήματα πολλών πρεσβευτών και προξένων να οργανώσουν την εκδήλωση αδαπάνως για το ελληνικό κράτος με έξοδα των Ομογενειακών Οργανώσεων.

Τα αιτήματα απερρίφθησαν με το κωμικό ευφυολόγημα «να μην διασπασθεί η .. ομοιομορφία»!

Τελικά είμαστε το μόνο κράτος που δεν θα γιορτάσει στα ανά τον κόσμο διπλωματικά του Γραφεία την Εθνική του Επέτειο.

Επιβάλλεται η άμεση ανάκληση της απόφασης.

Με αφορμή το συνέδριο για την Βόρεια Ελλάδα

Θεωρώ εξαιρετικά ελπιδοφόρο το ότι επιχειρηματίες και πολιτικοί της Βορείου Ελλάδος θα συναντηθούν για να συζητήσουν το μέλλον της Μακεδονίας σε σχέση με τις προκλήσεις που διαμορφώνονται από τους βόρειους γείτονες. Πολλοί γράψαμε για την οικονομική αφαίμαξη που υφίσταται η Β. Ελλάδα κυρίως από την ΠΓΔΜ και ίσως επιτέλους να εισακουστήκαμε καθώς οι αρμόδιοι φορείς αρχίζουν να αναλαμβάνουν δράση.

Το συνέδριο “ΔIAΣYNOPIAKOTHTA - Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τη Βόρεια Ελλάδα” που πραγματοποιείται στο Hyatt Regency μπορεί να σημάνει την αρχή αποτελεσματικότερων κινήσεων για να αναπτυχθεί και πάλι η Μακεδονία και να σχεδιαστεί επιτέλους μια εθνική στρατηγική για το θέμα.

Οι κατευθυντήριες που θα δωθούν μέσα από αυτή την ημερίδα θα είναι καταλυτικές για το μέλλον της Βόρειας Ελλάδας και ευελπιστούμε ότι θα διευθετούν το όργιο της οικονομικής εκμετάλλευσης που υφίσταται αυτή η ιστορική αυτή περιοχή από τους ανιστόρητους Βόρειους γείτονες μας.

Κακοποίησαν την ιστορία μας...ας σταματήσει και η αποσάθρωση της τοπικής οικονομίας γιατί σε αυτές τις εποχές που ζούμε δεν συμφέρει κανέναν να αιμορραγεί από τα βόρεια η Ελλάδα!

Ας ελπίσουμε λοιπόν οτι με αυτό το συνέδριο, το μήνυμα να ληφθεί από τα ανώτερα κλιμάκια γιατί εδώ η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο!

Με εκτίμηση,

Μαρίνα Χανδρινού

Ψαρεύοντας στα «θολά νερά» των οικονομικών μεταναστών


Ψαρεύοντας στα «θολά νερά» των οικονομικών μεταναστών

Σκηνικό νοθείας, με τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε 532.898 «εισαγόμενους» ψηφοφόρους στήνει το ΠΑΣΟΚ, όπως γράφει ο Γ. Φράγκος , λίγους μήνες πριν από τη διενέργεια των τοπικών εκλογών και τις επικείμενες αλλαγές στον χωροταξικό χάρτη της χώρας.

Πρόκειται για την πλέον εκτεταμένη επιχείρηση (ξεπερνώντας ακόμη κι αυτή του 2000 με τους αερομεταφερόμενους Τσετσένους και Αμπχάζιους) αλλοίωσης της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, αφού οι αλλογενείς ψηφοφόροι ανέρχονται στο 6% (!) του εκλογικού σώματος.

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης φοβούμενος τις αντιδράσεις που θα προκληθούν, προτίμησε να καταθέσει το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή, ακριβώς τη στιγμή που αυτή έκλεινε τις εργασίες της, λόγω του Σαββατοκύριακου.

Η κίνηση αυτή, που δεν τιμά την κοινοβουλευτική δημοκρατία μας, καθώς παραβίασε τον βασικό κανόνα της έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτικών κομμάτων για μείζονα θέματα, έρχεται να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες εκατομμυρίων Ελλήνων ότι το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει τον νέο «κομματικό στρατό» του,ψαρεύοντας στα «θολά νερά» των οικονομικών μεταναστών.

Στην άποψη αυτή συνηγορεί και το γεγονός ότι η προθεσμία εγγραφής νέων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους που κανονικά έληγε στις 31 Μαρτίου, παρατάθηκε για τις 30 Ιουνίου. Είναι κάτι πουδεν έχει (ξανα)συμβεί στα εκλογικά χρονικά, πλην όμως αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 532.898 πρώην παράνομους μετανάστες, που σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση είχαν θεμελιώσει «δικαίωμα ψήφου» μέχρι τις 13-1-2010, οι 378.340 προέρχονται από την όμορη Αλβανίασε μια περίοδο που ο αλυτρωτισμός των Τιράνων βρίσκεται σε νέα έξαρση και οι Τσάμηδες επανακάμπτουν θεαματικά στο προσκήνιο.

Οι υπόλοιποι 154.552 έλκουν την καταγωγή τους από τριτοκοσμικές χώρες, όπως το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, η Σομαλία, η Νιγηρία κ.ά.
Στον παραπάνω αριθμό θα προστεθούν εντός του έτους άλλοι 110.017 αλλοδαποί που θα ενταχθούν στον θεσμό του μακρώς διαμένοντος.

Δεν είναι μόνο τα νούμερα των αλλοεθνών που τρομάζουν τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και η εγκληματικότητα που τους συνοδεύει, αλλά και οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.
Πράγματι, το 80% όσων «ελληνοποιηθούν» είναι μουσουλμάνοι, οι οποίοι εκτός από φονταμενταλιστέςσυνηθίζουν να μεταφέρουν τις εσωτερικές έριδές τους (βλέπε σιίτες εναντίον σουιτών) και στα κράτη που μεταναστεύουν.

Το χειρότερο είναι ότι με το δόγμα Ραγκούση «όποιος γεννιέται στην Ελλάδα αποκτά αυτομάτως και την υπηκοότητά της» θα υπάρξει κύμα εκατομμυρίων οικονομικών μεταναστών που αναζητούν τη Γη της Επαγγελίας στην Ευρώπη.
Η «κερκόπορτα» πάντως άνοιξε…ΠΗΓΗ

Η ΄΄ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ΄΄ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Πλιάτσικο στην κατάληψη του ΑΠΘ

Εληξε η κατάληψη στο κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που ξεκίνησε από το βράδυ της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου.Το κτίριο κατέλαβαν άγνωστοι, μετά από επεισόδια που προηγήθηκαν με ειδικές δυνάμεις...


της ασφάλειας, όταν περίπου 30 εξωπανεπιστημιακοί έκοψαν με σιδεροπρίονα τις εισόδους φύλαξης του πανεπιστημίου στις οδούς Αγίου Δημητρίου και Εγνατία.

Οι δυνάμεις ασφαλείας εισήλθαν στην πανεπιστημιούπολη (όπως προβλέπουν προηγούμενες αποφάσεις της Συγκλήτου), προσπαθώντας να αποτρέψουν τις καταστροφές και να απομακρύνουν τους δράστες, ωστόσο ομάδα αγνώστων κατέλαβε αργότερα το κτίριο.

Σήμερα, μετά την λήξη της κατάληψης, οι υπάλληλοι του πανεπιστημίου και οι πρυτανικές αρχές αντίκρισαν ένα απεχθές θέαμα, κατά την είσοδό τους στο κτίριο, καθώς οι καταληψίες, έγραψαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους, έκλεψαν τα εμπορεύματα του κυλικείου (αξίας περίπου 10.000 ευρώ), καθώς και την προτομή του Αριστοτέλη, ενώ αναποδογύρισαν την πλάκα όπου αναγράφονται τα ονόματα όλων των πρυτανικών αρχών και έκαψαν την ελληνική σημαία που βρισκόταν στην είσοδο.

Δεν σημειώθηκαν καταστροφές σε γραφεία, ενώ συνεργεία πραγματοποιούν εργασίες καθαρισμού του κτιρίου.

Ο Παπανδρέου ξερίζωσε ένα εργασιακό δικαίωμα που ξεκίνησε το 1822 Μόνο ένας Παπανδρέου θα μπορούσε να το κάνει αυτό!

Από το 1822 καταβάλλεται το δώρο Πάσχα. Χρειάστηκε να περάσουν 188 χρόνια, για να έρθει ένας Παπανδρέου, με την βοήθεια του πατέρα του και του παππού του, αλλά και των Σημίτη, Μητσοτάκη και της οικογένειας Καραμανλή, για να διαλύσουν τα πάντα. Συγχαρητήρια!Το δώρο Πάσχα εμφανίστηκε πρώτη φορά τον Απρίλιο του 1822, όταν το ζήτησαν οι υπάλληλοι....

«της εν Κορίνθω Προσωρινής Διοίκησης της Ελλάδος», όπως αναφέρει ο ιστορικός Γ. Κορδάτος στην «Ιστορία του Ελληνικού Εργατικού Κινήματος» (Αθήνα 1956, σελ. 29).

*Στον ιδιωτικό τομέα πριν από το 1940 ορισμένες συλλογικές συμβάσεις εργασίας και εσωτερικοί κανονισμοί μεμονωμένων επιχειρήσεων προέβλεπαν τη χορήγηση του δώρου Πάσχα. Πρώτη φορά όμως με το νομοθετικό διάταγμα 310/1941 στην Κατοχή ορίστηκε ότι «όπου από συνήθεια ή από έθιμο ή από διάταξη ΣΣΕ καταβάλλεται θα συνεχίσει να καταβάλλεται».

*Ακολούθησε ο Ν. 1.901/51, που κύρωσε τον αναγκαστικό Ν. 1.777/51 (ο οποίος διατηρήθηκε σε ισχύ με το άρθρο 15 του Ν. 2.053/52). Ορισε ότι οι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας «δύνανται διά κοινών αποφάσεων να προσδιορίζουν εκτάκτως οικονομικάς ενισχύσεις κατά τις εορτές Χριστουγέννων και Πάσχα εις χρήμα ή εις είδος». Εκτοτε γενικεύθηκε στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

*Με κοινές νομοθετικές ρυθμίσεις καθιερώθηκε και το δώρο Χριστουγέννων, που αποτελούσε «χορήγηση στους μισθωτούς έκτακτης οικονομικής ενισχύσεως κατά τις εορτές των Χριστουγέννων - Νέου Ετους».

*Με το άρθρο 1 του Ν. 1.082/80 το δώρο αυτό μετονομάστηκε σε επίδομα εορτών Χριστουγέννων και καθορίστηκε το πλαίσιο χορηγήσεώς του.

*Ακολούθησε η έκδοση της υπ' αριθ. 19.040/81 αποφάσεως των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, που ρυθμίζει παγίως πλέον όλα τα σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού και χορηγήσεως των επιδομάτων εορτών κατ' έτος.

*Το επίδομα αδείας μετ' αποδοχών καθιερώθηκε με τον αναγκαστικό νόμο 539 του 1945, όπου, στο άρθρο 2 παράγραφος 1, προσδιορίζονται οι προϋποθέσεις λήψης της πρώτης άδειας με αποδοχές, καθώς και η άδεια για όλα τα επόμενα χρόνια στον ίδιο ή σε διαφορετικούς εργοδότες.

*«Από το 1951 για το δώρο Πάσχα κι από το 1945 για το επίδομα αδείας κανένας μέχρι σήμερα, ούτε κυβέρνηση, ούτε ιδιώτες, αμφισβήτησαν την αναγκαιότητα χορήγησης» δήλωσε στην «Κ.Ε.» ο Α. Μητρόπουλος, καθηγητής εργατικού δικαίου και πρόεδρος της Ενωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους. «Ο 14ος, δώρο Πάσχα και επίδομα αδείας, όπως και ο 13ος μισθός, το δώρο Χριστουγέννων, αποτέλεσαν την αναγκαιότητα για την ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των μισθωτών. Συντέλεσε στην αύξηση της εμπορικής κίνησης και στην εναλλακτική καταναλωτική συημπεριφορά μισθωτών, συνταξιούχων και ανέργων. Γι' αυτό η πιθανή κατάργησή τους θα οδηγήσει στη δραματική προλεταριοποίηση ευρύτερων στρωμάτων μισθωτών και συνταξιούχων και σε πραγματικό ολοκαύτωμα».

free myspace graphics :: myspace images :: myspace pictures free myspace layouts