Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Michael Jackson-ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ


DID YOU KNOW THIS?


WOW! I had no idea!

Did you know that Michael Jackson not only died but is still dead?

Σοκ στη Λήμνο! 21χρονος βίασε 12χρονη…


newsblog

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, η πληροφορία ότι ένας 21χρονος βίασε μία 12χρονη. Ο 21χρονος, ο οποίος είναι Αλβανικής υπηκοότητας συνελήφθη, ενώ στους αστυνομικούς είπε ότι η 12χρονη τον ακολούθησε με τη θέλησή της. Προανάκριση διενεργείται από το τοπικό αστυνομικό Τμήμα, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Έρχεται ο Μπιέρσμιρ

bjrsmyr_mattias.jpgΑίσιο τέλος είχε τελικώς το σήριαλ της απόκτησης του Ματίας Μπιέρσμιρ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με τη Γκέτεμποργκ και το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τις 450.000 ευρώ. Την Τρίτη αναμένεται στην Αθήνα ο Σουηδός αμυντικός για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
http://www.gazzetta.gr/

Το τελευταίο παιχνίδι του Σουηδού με τη Γκέτεμποργκ θα είναι το σημερινό κόντρα στην ΑΪΚ, αφού ο σύλλογός του τα βρήκε σε όλα με τον Παναθηναϊκό. Μετά από πιέσεις του Μπιέρσμιρμ, αλλά και των «πρασίνων», το... μίνι-σήριαλ είχε θετική κατάληξη και ο παίκτης πλέει πλέον σε πελάγη ευτυχίας. Οι δυο πλευρές μετά από αρκετές συζητήσεις συμφώνησαν στις 450.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη, η Γκέτεμποργκ αναμένεται να καρπωθεί περίπου το 15%. Μπορεί ο Μπιέρσμιρ να παίζει κόντρα στην ΑΪΚ, ωστόσο το μυαλό του θα είναι στην Ελλάδα, αφού αύριο αναμένεται στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Βέβαια, αν δεν προλάβει να «πακετάρει» θα έρθει στη χώρα μας την Τετάρτη, όπου και θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με αποδοχές που θα αγγίζουν τις 400.000 το χρόνο.
Πολύδωρος Παπαδόπουλος

Κινητό τηλέφωνο: Πιο επικίνδυνο από το ποτό κατά την οδήγηση


Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Car and Driver, η χρήση του κινητού τηλεφώνου όταν οδηγάμε είναι πιο επικίνδυνη από ότι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Το παραπάνω συμπέρασμα βγήκε μέσα από τη σύγκριση των χρόνων αντίδρασης δύο οδηγών, που ο ένας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ο άλλος χρησιμοποιούσε κινητό κατά την οδήγηση (έστελνε μήνυμα). Τα αποτελέσματα του πειράματος έδειξαν ότι ο χρόνος αντίδρασης υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν μικρότερος απ΄ ότι ο χρόνος αντίδρασης καθώς έγραφαν στο κινητό τους τηλέφωνο. Ήδη σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ έχει ποινικοποιηθεί η χρήση κινητών τηλεφώνων και ιδιαίτερα την αποστολή κειμένων, κατά την οδήγηση.
Πηγή

Μένει στον Ολυμπιακό ο Τσίλντρες



Παίκτης του Ολυμπιακού για έναν ακόμη χρόνο θα είναι ο Τζος Τσίλντρες, καθώς φέρεται να ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματός του να υπογράψει σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ μέχρι τις 15 Ιουλίου. Ο Αμερικανός φόργουορντ διαπίστωσε πως στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι αδύνατο να βρει χρήματα που έστω και θα πλησιάζουν τις αποδοχές του στην Ελλάδα και θα καλύψει τη μία θέση ξένου στην ομάδα.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφονται στην απόκτηση παικτών για τις θέσεις «1» και «2». Διακαής πόθος για την πρώτη είναι ο Τερέλ ΜακΙντάιρ, με τον οποίο έχουν γίνει συζητήσεις. Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει εκφράσει στη διοίκηση της Σιένα την επιθυμία να φύγει, αλλά το ποσό των 2 εκατ. ευρώ που είχε ζητήσει σε πρώτη φάση κρίθηκε υπερβολικό. Ειδικά από τη στιγμή που το μπάι άουτ που προβλέπει το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν είναι μόλις 200.000 δολάρια. Ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να κάνει δικό του τον βραχύσωμο (μόλις 1,75μ.) άσο και αν οι προσπάθειές του δεν έχουν επιτυχία, θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις που έχουν προταθεί από το ΝΒΑ.

Τέλος, από πλευράς Ολυμπιακού δηλώνουν άγνοια για τις δηλώσεις του μάνατζερ του Ρίκι Ρούμπιο πως έχει υπάρξει ενδιαφέρον για τον 19χρονο πλέι μέικερ. Άλλωστε για να αποζημιωθεί η Μπανταλόνα και να πληρωθεί ο Ισπανός γκαρντ (νούμερο 5 στα ντραφτ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς) θα απαιτηθούν περί τα 5 εκατ. ευρώ.

http://bet-gr.blogspot.com/

Απήγαγε τον ληστή και τον έκανε sex toy!

Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του δεν θα μπορούσε να φανταστεί ένας Ρώσος κακοποιός ότι θα περνούσε τρεις μέρες τρόμου στα χέρια μιας νεαρής κομμώτριας, η οποία αφού τον απήγαγε, στη συνέχεια τον υποχρέωσε να γίνει το σεξουαλικό της παιχνίδι. Ο κακοποιός εισέβαλε σε κομμωτήριο της πόλης Καλούγκα στη κεντρική Ρωσία και με την απειλή όπλου ζήτησε από εργαζόμενες και πελάτισσες να του δώσουν όσα χρήματα βρίσκονταν στο ταμείο και στις τσάντες τους καθώς και τα κοσμήματα που φορούσαν. Δεν είχε λάβει όμως υπόψη του μια νεαρή κομμώτρια, εκπαιδευμένη στις πολεμικές τέχνες. Η κοπέλα κατάφερε να τον πλησιάσει αθόρυβα και με μερικές κινήσεις τον έβγαλε νοκ άουτ. Επειτα τον έδεσε και είπε στις τρομαγμένες γυναίκες ότι θα καλούσε εκείνη την αστυνομία. Κάτι βέβαια που δεν έκανε αφού είχε άλλα σχέδια στο μυαλό της για τον επίδοξο ληστή τον οποίο πήρε μαζί της και τον οδήγησε σε ένα δωμάτιο χωρίς να πάρει κανείς άλλος είδηση. Εκεί τον ανάγκασε να κάνει έναν ξέφρενο μαραθώνιο βίαιου σεξ μαζί της. Και για να καταφέρει το θύμα της να φανεί αντάξιο των ορέξεών της το υποχρέωνε να παίρνει Viagra. «Μα, για ποια βία μιλάει, τον περιποιήθηκα σαν να ήταν βασιλιάς» δήλωσε η κοπέλα στην αστυνομία όπου οδηγήθηκαν έπειτα από τρεις μέρες και οι δυο τους.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ
ΠΗΓΗ http://www.espressonews.gr/

Άκρα του τάφου σιωπή από τα ΜΜΕ για την δικαστική απόφαση

Όταν κάποιος λέει διαπλοκή πρέπει να εννοεί αυτό ακριβώς το πράγμα. Να βγαίνει να λέει, να λέει και όταν τέλος πάντων η άλλη πλευρά δικαιώνεται να το βουλώνει επειδή έτσι επιτάσσουν τα συμφέροντα. Είδατε πουθενά την απόφαση του δικαστηρίου που δικαιώνει την Ι.Μ. Βατοπαιδίου στην πρώτη δίκη που έγινε; Και σε δύσκολη συγκυρία για το μοναστήρι αφού ο κόσμος έμεινε με όσα έλεγαν τα ΜΜΕ.

Και επιμένουμε να λέμε ότι είναι άδικο γιατί όταν κάποιος δικαιώνεται έστω και στο πρώτο μέρος πρέπει να ανακοινώνεται. Όπως γίνεται και όταν χάσει.
Αμπάριζα τους πήραν τους μοναχούς.

Προσέξτε! Δεν λέμε για τους πολιτικούς που έπαιζαν παιχνίδια και κρύφτηκαν.

Η απόφαση δικαιώνει τους μοναχούς όχι τους πολιτικούς και τα κόλπα τους.

Λέει συγκεκριμένα Η ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ:


α) η λίμνη Βιστωνίδα "είναι λιμνοθάλασσα και μάλιστα κοινόχρηστη" και με βάση τις διεθνείς συνθήκες το Ελληνικό Σύνταγμα τους νόμους και το πλέγμα του προϊσχύοντος Οθωμανικού και βυζαντινορωμαϊκού γαιοκτητικού συστήματος "ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο και όχι στην Μονή",

β) η ανταλλαγή δεν έγινε για την ουσιαστική εξυπηρέτηση του καλώς εννοουμένου δημοσίου συμφέροντος, διότι το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορούσε να απαλλοτριώσει την λίμνη,

γ) αναφορικά με το μεταβιβαζόμενο προς την Μονή ακίνητο αποτελεί δάσος κοινόχρηστο υπαγόμενο στη δασική νομοθεσία, και όχι άρτια και οικοδομήσιμη έκταση μη υπαγόμενη στη δασική αλλά στην αγροτική νομοθεσία, πράγμα που κατά τη γνώμη πολλών σήμαινε και αλλαγή χρήσης, ώστε η αξία των ακινήτων να μην είναι ίση,

δ) η περιοχή της Ουρανούπολης είναι αρχαιολογικός χώρος με αποτέλεσμα το προσβαλλόμενο συμβολαιογραφικό έγγραφο να είναι άκυρο με βάση την ειδική διάταξη του Νόμου 2242/1994.

ΑΥΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ


Αναρτήθηκε από troktiko

9 ΗΜΕΡΩΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ





Celine Dion as Michael Jackson

Έκκληση για αίμα

"Θερμή έκκληση για αιμοπετάλια και αίμα οποιασδήποτε ομάδας στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν για Ελένη Σταθάκη. Να έχουν προηγηθεί...
οι εξής αιματολογικές εξετάσεις:Γενική αίματος,VDRL,Ομάδα αίματος,HBs-Ag, anti-HCV, HIV(1+2), HILV(I-II)"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




Αναρτήθηκε από troktiko

Η Katy Perry ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ

Οι "ήσυχοι"....μετανάστες.....



Τα Κινέζικα μαγαζιά στο Κέντρο της Αθήνας συνεχίζουν να αυξάνονται.
Τα μαϊμού προϊόντα μέσα σε σακούλες σκουπιδιών αγοράζονται
από καταστηματάρχες εκτός Κέντρου και κυρίως επαρχιώτες
σε πολύ χαμηλές τιμές.
Οι Κινέζοι νοικιάζουν και όποια υπόγεια βρίσκουν.
Ακούγονται πολλά για αυτούς τους "ήσυχους" μετανάστες.
Κάποιοι μιλάνε για δουλεμπόριο άλλοι για ναρκωτικά.
Κινεζούλες ιερόδουλες δεν κυκλοφορούν στο δρόμο γιατί φοβούνται
τους Νιγηριανούς που ελέγχουν την πιάτσα.
Έχουν ανοίξει κάποια China Clubs που διαφημίζονται στη γλώσσα τους
με αυτοκόλλητα έξω από τα μαγαζιά τους και κινητό τηλέφωνο.
Ακούγεται ότι οι Κινέζοι "δουλεύουν" με κάποια ξενοδοχεία
του Κέντρου και στέλνουν γυναίκες delivery.
Οι ταρίφες δεν είναι φτηνές και συνοδεύονται πάντα με "οδηγούς".
Αθηναίος

Υπέγραψε το «αφεντικό»!


maresca4.jpg Με τη βούλα «ερυθρόλευκος» ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος υπέγραψε στη Ρώμη τριετές συμβόλαιο. Ο Ιταλός που φιλοδοξεί να γίνει το «αφεντικό» της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού θα έχει ετήσιες απολαβές 1.5 εκ. ευρώ. Μάλιστα, θα αναχωρήσει για το Έρμελο της Ολλανδίας για να ενταχθεί στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια. «Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο», τονίζουν στο gazzetta.gr οι συντάκτες Σεβίλλης και Γιουβέντους από τις εφημερίδες «Diariodesevilla» και «Tuttosport» αντίστοιχα.

"Ερυθρόλευκος" ο Μαρέσκα

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος συναντήθηκε με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, και έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ανυπομονεί να ενταχθεί στο δυναμικό των Πειραιωτών και η συνάντηση στη Ρώμη είχε… διαδικαστικό χαρακτήρα. Το «αφεντικό» όπως είναι το παρατσούκλι του, θα έχει ετήσιες απολαβές 1.5 εκ. ευρώ, ενώ και η Σεβίλλη θα εισπράξει περίπου 1εκ. ευρώ. Μάλιστα, ο Μαρέσκα, αφού ετοιμάσει τη βαλίτσα του, θα αναχωρήσει κατευθείαν για το Έρμελο της Ολλανδίας και από την Τρίτη θα βρίσκεται στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος και τον περιμένει με ανυπομονησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον διεθνή Ιταλό ποδοσφαιριστή Έντσο Μαρέσκα».

«Εξαιρετική επιλογή»

«Πλήγμα» για την Σεβίλλη χαρακτήρισε την αποχώρηση του Έντσο Μαρέσκα ο συντάκτης της Σεβίλλης στη «Diariodesevilla», Πάμπλο Σαμπάγκο. Ο Ισπανός δημοσιογράφος τονίζει πως ο 29χρονος μέσος είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον Ολυμπιακό και πως η αιτία της αποχώρησής του ήταν ο προπονητής, Μανουέλ Χιμένεθ.

- Ποιες ήταν οι αιτίες που αποχώρησε από τη Σεβίλλη;
«Κατά τη γνώμη μου η βασικότερη αιτία ήταν ο προπονητής της ομάδας, ο Χιμένεθ. Δεν βρισκόταν στα βασικά του πλάνα και ο Μαρέσκα δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι σε μια ομάδα που δεν αγωνίζεται βασικός».

- Πιστεύεις ότι υπάρχουν στη Σεβίλλη καλύτερες επιλογές από τον Μαρέσκα;

«Η Σεβίλλη έχει καλούς παίκτες, όμως πιστεύω ότι ο Μαρέσκα έπρεπε να μείνει. Είναι εξαιρετικός παίκτης και φυσικά θα μπορούσε να είναι στις βασικές επιλογές»

- Τι ήταν αυτό που δεν άρεσε τόσο στον Χιμένεθ και δεν υπολόγιζε;

«Κανείς δεν ξέρει, μάλλον διαφορετική φιλοσοφία»

- Η επιλογή του Ολυμπιακού;

«Εξαιρετική. Πιστεύω πως θα βοηθήσει αρκετά. Διαθέτει τεράστια εμπειρία σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Ελπίζω να μην κοστίσει στην Σεβίλλη η αποχώρηση».

- Αν θα τον χαρακτήριζες με μια λέξη;

«Αρχηγός. Είναι μέσα στο γήπεδο ο παίκτης που σπρώχνει την ομάδα. Γρήγορος, κινητικός,
παίκτης που θέλει να κερδίζει. Είναι παίκτης για την ομάδα και όχι για τον Μαρέσκα. Όσοι θυμούνται τον τελικό με τη Μίντλεσμπρο θα καταλάβουν τι εννοώ».

- Ήρεμος χαρακτήρας ή νευρικός που μπορεί να χαλάσει το παιχνίδι της ομάδας του;

«Όχι. Είναι ήρεμος ποδοσφαιριστής και κοιτάζει το καλό της ομάδας του. Μόνο με τον Αγκουέρο είχε γίνει άλλος άνθρωπος, αλλά το μετάνιωσε».

- Παίκτης εξέδρας ή περνούσε αδιάφορος από τους οπαδούς;

«Κάθε άλλο... Οι οπαδοί της Σεβίλλης τον αγαπάνε και ήθελαν την παραμονή του στην ομάδα. Ήξερε να τους ξεσηκώνει».

«Απίστευτο πάθος»

Μπορεί να μην είχε τα φόντα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γιουβέντους, ωστόσο ο Μαρέσκα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά των «μπανκιονέρι». Ο συντάκτης της «Μεγάλης Κυρίας» στην «Tuttosport», Γκουίντο Βατσάγκο μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε πως το πάθος του Μαρέσκα θα δώσει στον Ολυμπιακό την ώθηση και για την καλή πορεία στην Ευρώπη

- Αν και έχουν περάσει τα χρόνια, θα ήθελα να μου πεις την άποψή σου για τον Μαρέσκα

«Πολύ καλός παίκτης και χρήσιμο εργαλείο για κάθε προπονητή. Είναι από τους παίκτες που θα ήθελε να είχε κάθε ομάδα, αφού διαθέτει χαρακτηριστικά, όπως το πάθος, η δύναμη που δίνουν ώθηση»

- Γιατί δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη Γιουβέντους;

«Όπως σου είπα, είναι ένας πολύ καλός παίκτης, όχι όμως και αυτός που μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα σύλλογο όπως η Γιουβέντους που είχε βλέψεις πολύ υψηλές. Αυτό δεν το ήθελε ο ίδιος και έτσι αποχώρησε».

- Ποιο είναι το στυλ του;

«Δεν είναι το κλασικό δεκάρι, όμως είναι ένα πολύτιμος μέσος για κάθε ομάδα. Μοιράζει μπάλα, σπρώχνει την ομάδα στην επίθεση, ενώ όταν χρειαστεί θα γυρίσει να μαρκάρει. Βέβαια, δεν σκοράρει και αυτό είναι ένα μειονέκτημα».

- Σου θυμίζει κάποιον παίκτη το στυλ του;

«Θα σου έλεγα τον Τζέραρντ, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι της ίδιας δυναμικής. Σκληρός παίκτης, έξυπνος, χωρίς υψηλή τεχνική κατάρτιση, αλλά με πάθος απίστευτο. Το πάθος που έχει αυτός ο παίκτης μπορεί να αλλάξει την εικόνα μιας ομάδας προς το καλύτερο».

- Μπορεί να ξεσηκώσει μια εξέδρα;

«Εννοείται. Ακόμα θυμούνται στη Γιουβέντους το γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Τορίνο και την κίνηση που είχε κάνεις στους αντίπαλους οπαδούς. Είναι από τους αγαπητούς παίκτες στην πόλη».

- Μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό;

«Τα πήγε περίφημα στην Ισπανία, πόσο μάλλον στο Ελληνικό πρωτάθλημα που δεν είναι της ίδιας δυναμικής. Πιστεύω θα ταιριάξει απόλυτα στον Ολυμπιακό και είμαι σίγουρος ότι θα τον βοηθήσει. Εξάλλου, έχει και την εμπειρία της Ευρώπης»

- Είναι κάπως τραβηγμένο... Είναι σε θέση ο Μαρέσκα να παίξει στην Εθνική Ιταλίας;

«Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Ντε Ρόσι, ο Πίρλο, ο Γκατούζο, αλλά και νεαροί όπως ο Μαρκίσιο που δεν μπορούν να φύγουν από την Εθνική»
Πολύδωρος Παπαδόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ Boeings F/A-18E/F Super Hornet

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ Kim Jong-il ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ


Καρκίνο στο πάγρεας έχει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας ,του οποίου η πορεία της υγείας είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της κομμουνιστικής Κορέας.


Σαν Σήμερα: 13/07/2009

1793: Δολοφονείται από τη Σαρλότ Κορντέ ο Ζαν Πολ Μαρά, ηγετική μορφή της γαλλικής επανάστασης.

1888: Γεννιέται ο Φερνάντιο Πεσόα, από τους σημαντικότερους πορτογάλους λογοτέχνες του 20ου αιώνα.

1898: Ο Γκουλιέλμο Μαρκόνι πατεντάρει το ραδιόφωνο.

1930: Το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ξεκινά στην Ουρουγουάη.

1934: Γεννιέται στη Νιγηρία ο βραβευμένος με Νόμπελ (1986) θεατρικός συγγραφέας Γουόλε Σογίνκα.

1939: Ο Φρανκ Σινάτρα κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία.

1942: Γεννιέται ο αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φορντ.

1942: Γεννιέται ο αμερικανός κιθαρίστας Ρότζερ ΜακΓκουίν, ηγετική φυσιογνωμία των «Byrds».

1992: Ο Γιτζάκ Ράμπιν αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως πρωθυπουργός του Ισραήλ.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΤΗΝ ΒΙΑ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.07.2009 ΩΡΑ : 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΑΔΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΚΡΙΤΟΥ,ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΕΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ , Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΕΝΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ





ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ