Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Πού είναι καλύτερα, στη φυλακή ή στη δουλειά;

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Περνάς τον περισσότερο χρόνο σου σε ένα κελί 8 Χ 10.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Περνάς τον περισσότερο χρόνο σου σε ένα γραφείο με διαχωριστικό 6 Χ 8.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Σου παρέχουν τρία γεύματα την ημέρα.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Κάνεις διάλειμμα μόνο για ένα γεύμα, που το πληρώνεις εσύ.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Μειώνεις το χρόνο παραμονής σου με καλή συμπεριφορά.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Φορτώνεσαι περισσότερη δουλειά αν δείξεις καλή διαγωγή.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Ο φύλακας κλειδώνει και ξεκλειδώνει όλες τις πόρτες για σένα.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Πρέπει να κουβαλάς πάνω σου κλειδιά για να ανοίγεις τις πόρτες.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Μπορείς να βλέπεις τηλεόραση και να παίζεις ηλεκτρονικά.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Σε απολύουν αν βλέπεις τηλεόραση και παίζεις ηλεκτρονικά.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Έχεις τη δική σου τουαλέτα.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Τη μοιράζεσαι με κάτι ηλίθιους που κατουράνε το καπάκι.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ:Επιτρέπουν στους φίλους και συγγενείς σου να σε επισκεφθούν.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Δεν μπορείς ούτε στο τηλέφωνο να μιλήσεις με τους δικούς σου.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ:Οι φορολογούμενοι πληρώνουν όλα τα έξοδα για σένα.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Πρέπει να πληρώνεις όλα τα έξοδα για να πας στο γραφείο και ύστερα σου κρατούν από το μισθό σου φόρους για τους φυλακισμένους.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις σαδιστές δεσμοφύλακες.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Τους ονομάζουν "διευθυντές".

Σας εύχομαι μία όμορφη μέρα στο γραφείο. Εγώ πάω φυλακή!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ..

"Ούτε και φέτος Καρναβάλι στην Κυπαρισσία.
Γιατί είναι "ειδωλολατρικό" έθιμο;;;
Οι Τοπικοί Άρχοντες μας γυρνάνε στο Μεσαίωνα ρεεε..."

Διαβάστε, παρακάτω, τί γράψαμε, στο TRIFYLIANEWS, τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου...

"Δεν θα γίνει ούτε και φέτος Καρναβάλι στην Κυπαρισσία!...

Παρά τις "υποσχέσεις" και τις "δεσμεύσεις" του κ. Σαμπαζιώτη, πέρυσι, στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν από την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση τέθηκε το ερώτημα, γιατί δεν έγιναν Καρναβαλικές εκδηλώσεις και Καρναβάλι στην πόλη.

Εκείνο που ακούγεται και πάλι έντονα, αυτή η "φήμη" υπάρχει, που, κατά τη γνώμη μου, δεν απέχει από την πραγματικότητα, είναι ότι "το Καρναβάλι, λέει, είναι "ειδωλολατρικό" έθιμο"!!!..........
apo trifylianews

ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ TV SHOW



Ακούμε πολλά για τα τηλεοπτικά shows και για το πόσο είναι στημένα ή όχι.. Χθες γνώρισα ένα παίχτη του Taxi Girl.. Θυμάστε το παιχνίδι του Mega με την Βίκυ Σταυροπούλου που “μοίραζε λεφτά” σε όποιον “τυχερό” μπει στο Taxi Girl.. Θα σας πω το τι μου αφηγήθηκε και τα συμπεράσματα δικά σας..

Ας ονομάσουμε τον φίλο μου Πέτρο..

Ο Πέτρος λοιπόν είναι από την Θεσσαλονίκη και ήθελε να πάει στο Deal του Φερεντίνου. Δήλωσε λοιπόν συμμετοχή για να πάει στην οντισιόν που γινόταν στο Macedonia Palace στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος εκεί ξεπερνούσε τα 1000 άτομα και πέρασαν πολλές ώρες για να περάσει μπροστά από την επιτροπή. Τελικά έγινε δεκτός αλλά η λίστα ήταν μεγάλη και δεν ήξερε αν θα παίξει στα σίγουρα.. Έτσι λοιπόν αρνήθηκε και από την παραγωγή του προτείνανε να παίξει στο Taxi Girl. Αφου δέχτηκε πέρασε άλλη οντισιόν και έγινε και πάλι δεκτός.

Δώσανε ραντεβού σε ένα σημείο (όλες οι έξι ομάδες) και ξεκίνησε το εντελώς τυχαίο σήκωμα χεριού και τσουπ βρήκα τυχαία ένα κίτρινο ταξί στην Θεσσαλονίκη (τα ταξί είναι μπλε με άσπρο). “Βίκυ εσύ είσαι?”, “Πω πω τι τύχη Θεέ μου…” κτλ.. Ξεκινάει το γύρισμα με αρκετά σταματήματα και επαναλήψεις και κάποια στιγμή τελιώνει η κούρσα. Παίρνει τα λεφτά ο Πέτρος και βγαίνει όλος χαρά έξω.. Από το πίσω βανάκι βγαίνει ο υπεύθυνος και του ζητάει τα λεφτα.. “Ώπα μεγάλε.. Δώσε τα χρήματα..” Ο Πέτρος ρωτάει τι θα γίνει και η απάντηση είναι ότι θα πάρει τα χρήματα σε 6 μήνες ΜΟΝΟ ΑΝ παιχτεί στο επεισόδιο με αυτόν. Από τα 6 γυρίσματα παίχτηκαν μόνο τα 2 τελικά…

Και κάποιοι πίστευαν πως είναι το μόνο παιχνίδι που παίρνεις τα χρήματα ζεστά! Ναι

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!!

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ BBC TELIKA..AΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ




Δεν το πιστεύει ο Μάκης πέρασε το BBC.com. Μόνο βρε σούργελo που το γνωστό BΒC έχει το domain bbc.co.uk δες πόση διαφορά έχετε. Δες το κόκκινο που δεν φαίνεται αυτό είσαι. To bbc.com είναι ένα domain που απλά κάνει redirect στο bbc.co.uk βαρεθήκαμε τις ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΟΥ. Δείτε τη φωτογραφία δίπλα το μπλε είναι το bbc.co.uk και το κόκκινο το zougla.

Σε λίγο θα το αποσύρει. Αλλά συγνώμη θα ζητήσει για την πατάτα; Άλλη μια. Και ας μας μας βρίζει μετά. Εμείς είμαστε blog και κάνουμε λάθη. Εσείς που υπερηφανεύεστε δεν ντρέπεστε;

ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Σας το αφιερώνουμε και συνεχίζουμε...

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2035 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


"Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Ξεναγού, διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και τη Διεύθυνση καθαριότητας – Περιβάλλοντος του Δήμου εικαστικό δρώμενο... αφιερωμένο στην ανακύκλωση, εφόσον το 2009 είναι έτος αφιερωμένο σ’ αυτήν. Καλούμε εσάς και τα παιδιά σας το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου ώρα 09.00 – 12.00 στην Πλατεία Συντάγματος."

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Miss Atom




Με 40 νέους πυρηνικούς αντιδραστήρες στα σκαριά η Ρωσία αναδεικνύεται σε τεράστια πυρηνική δύναμη, κάτι που φοβίζει πολλούς. apo troktiko
Συνφωνουμε απολυτος μαζι σας.
Η Ρωσια πάντοτε κυριαρχούσε με τα ατομικά της όπλα ,το ίδιο γίνεται και τώρα όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες,όπλα που κανείς δεν μπορεί να βρει το αντίδοτο
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΗ.........

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ




ΑΠΟ http://hellenicrevenge.blogspot.com/

ΟΜΠΑΜΑ- ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΩ...


Στροφή 180 μοιρών κάνει ο ΟΜΠΑΜΑ σα σχέση με τον προκατοχό του στο θέμα του θεπμοκηπίου.Η αντιπροσωπεία προστασίας του περιβάλλοντος αναμένεται να ενεργήσει για πρώτη φορά για να ρυθμίσει το διοξείδιο του άνθρακα και άλλα αέρια θερμοκηπίου που οι επιστήμονες κατηγορούν για τη θέρμανση του πλανήτη, σύμφωνα με τους κορυφαίους ανώτερους υπαλλήλους κυβέρνησης ΟΜΠΑΜΑ.Η περιβαλλοντική αντιπροσωπεία πήρε την έγκριση από το ανώτατο δικαστήριο ώστε να γίνει ένας προσδιορισμός εάν το διοξείδιο του άνθρακα είναι ένας ρύπος που διακινδυνεύει τη δημόσια υγεία και την ευημερία, μια διαταγή που η διοίκηση του Μπους αγνόησε ουσιαστικά παρά την ομόφωνη πεποίθηση μεταξύ των εμπειρογνωμόνων.

ΜΑΝΤΟΝΑ- ΚΑΛΗ Η ΚΑΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΗ ΣΩΖΕΙ


Η ΜΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΣΠΟΡ

Η μοιχεία μπορεί να αποδειχθεί ακριβό «σπορ». Αυτό είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει μια Ισπανίδα, η οποία καλείται από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαλένθια να αποζημιώσει με 200.000 ευρώ τον απατημένο σύζυγό της για την «ηθική βλάβη» που του προκάλεσε.

Έπειτα από χρόνια υποψίας ότι η δεύτερη σύζυγός του ήταν άπιστη, ο άτυχος σύζυγος ανακάλυψε την αλήθεια το 2001: η σύζυγός του είχε εραστή τα έξι από τα δεκατέσσερα χρόνια του γάμου τους. Ακόμη χειρότερα, από εξετάσεις DΝΑ στις οποίες υποβλήθηκαν παιδιά και σύζυγος, αποδείχθηκε ότι πατέρας των τριών από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας ήταν ο εραστής. Έπειτα από αυτό, ο σύζυγος κατέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας αποζημίωση από τη γυναίκα του για «φυσική και ψυχολογική βλάβη» που υπέστη. Το δικαστήριο της Βαλένθια έκρινε ότι η μοιχαλίδα πρέπει να πληρώσει 100.000 ευρώ για τον πόνο που προκάλεσε στον άνδρα της. Εκείνη αποφάσισε να εφεσιβάλει την απόφαση. Ωστόσο, οι δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου όχι μόνο συμφώνησαν με το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, αλλά επιπλέον έκριναν ότι η πρωτόδικη ποινή ήταν «ανεπαρκής και άδικη». Το πρόστιμο διπλασιάστηκε και η γυναίκα καλείται να πληρώσει 200.000 ευρώ ως αποζημίωση για την παράνομη σχέση της.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ενα σπίτι με μηδέν εκπομπές άνθρακα που θα μπορούσε να γίνει ένα πρότυπο για τα περισσότερα σπίτια στην Αγγλία πρόκειται να παρουσιαστεί στο Κεντ.
Η κατασκευή αποκαλούμενη "Crossway", χρησιμοποιεί μια τεχνική που δανείζεται από μιά παλαία 600 ετών μεσαιωνική αρχιτεκτονικη.
Σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Richard Hawkes, που θα είναι ο πρώτος κάτοχός του, με το δομικό σχέδιο από michael Ramage και Philip Cooper - και οι δύο που βασίζονται στο τμήμα πανεπιστημίου του Καίμπριτζ αρχιτεκτονικής.
Περισσότερο από το ένα τέταρτο (27%) των εκπομπών βρετανικού άνθρακα προέρχεται από τις οικογένειες, που προσθέτουν αρκετά στην παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου.Το σχέδιο είναι οικονομικώς αποδοτικό δεδομένου ότι το σπίτι είναι σχετικά απλό να χτιστεί.
Το σχηματισμένο αψίδα κτήριο είναι ουσιαστικά ένας μεγάλος υπόγειος θάλαμος που εκτείνεται 20 μέτρα, που καλύπτονται στο εξωτερικό με τη γη και τις εγκαταστάσεις για να το βοηθήσουν να συνδυάσει μέσα με τα αγροτικά περίχωρά του .

ΑΝΕΚΔΟΤΟ


Σε ένα χωριό της Κρήτης ένας πατέρας συζητάει με τον γιό του.
- Μωρέ Παναή, δεν νομίζεις πως ήρθε η ώρα να παντρευτείς; Θέλω και εγώ να χαρώ ένα εγγονάκι!
- Ιντα λες μωρέ πατέρα; Και ποια να πάρω;
- Ποία να πάρεις; Τόσες κοπελιές μωρέ έχει το χωριό μας! Δε σου αρέσει το Μαράκι;
- Όχι είναι χοντρή σαν τη γελάδα μας!
- Δεν σου αρέσει το Κατερινιό;
- Όχι είναι στραβοκάνα σαν τη κατσίκα μας!
- Ούτε το Μαρικάκι σου αρέσει;
- Ούτε! Δεν μου αρέσει καμιά τους!
- Ε! Τέλος πάντων, ποια σου αρέσει;
- Εμένα μου αρέσει ο Μανωλιος! Είναι ντελικανής, ωραίος νιός!!
- Ποιόν; Αυτόν το κομμουνιστή; Πάνω από το πτώμα μου