Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΑΘΙ Η ΣΙΕΝΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Τι είναι το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι


Το 1975, στο Ελσίνκι, με πρωτοβουλία της Σοβιετικής Ένωσης υπογράφεται με τις ΗΠΑ συμφωνία με σκοπό τις εγγυήσεις για μία όσο το δυνατόν ειρηνική συνύπαρξη Ανατολής -Δύσης. Οι Αμερικανοί ως αντάλλαγμα απαίτησαν από την ΕΣΣΔ να αποδεχθεί ορισμένες δεσμεύσεις, σε ζητήματα όπως ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Για να ελέγχονται οι δεσμεύσεις της ΕΣΣΔ, ο πυρηνικός φυσικός Αντρέι Ζαχάρωφ και Σοβιετικοί αντικαθεστωτικοί ιδρύουν το «Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι». Σύντομα όμως η Σοβιετική πλευρά άρχισε να κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι η συμφωνία για τα ανθρώπινα δικαιώματα ήταν στην πραγματικότητα πρόσχημα για την ανάμειξη της Δύσης σε εσωτερικές υποθέσεις της και κατήγγειλε ότι η οργάνωση ελέγχεται άμεσα από τις ΗΠΑ. Το 1982 ιδρύεται στη Δύση η διεθνής οργάνωση International Helsinki Federation for human rights (IHF) με σκοπό να ελέγχει αν παραβιάζονται οι Συμφωνίες του Ελσίνκι για τα ανθρώπινα δικαιώματα στις κομμουνιστικές χώρες. Βασικό ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης ήταν ο αντικομουνιστής πολυεκατομμυριούχος Τζώρτζ Σόρος.

Μετά την κατάρρευση των κομουνιστικών καθεστώτων, τα ανθρώπινα δικαιώματα εξακολουθούν να παραμένουν το αντικείμενο της οργάνωσης, όμως αυτή τη φορά το πεδίο δράσης της είναι οι διάφορες μειονότητες ανά την υφήλιο και ο «αγώνας εναντίον του εθνικισμού και του ρατσισμού».

Όμως, σε πολλές χώρες συνεχίστηκαν οι επίμονες καταγγελίες ότι η δράση της οργάνωσης είναι προσχηματική και ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν απλώς πρόφαση για την παρεμβατικότητα του Παρατηρητηρίου, η οποία έχει κίνητρα πολιτικά και κατευθύνεται –όπως καταγγέλλουν– από κέντρα εξουσίας πέραν του Ατλαντικού.
Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι ιδρύθηκε το 1992 και φυσικά δεν αποτελεί μία άσχετη οργάνωση, όπως κάποιοι έσπευσαν να ισχυριστούν μετά το σκάνδαλο με τους Βρετανούς κατασκόπους. Ιδρύθηκε «με παρότρυνση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ελσίνκι-IHF» όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του και συνεργάζεται στενά με την κεντρική οργάνωση. Η παρεμβατική διάθεση του Παρατηρητηρίου στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας μας έγινε συχνά αφορμή για έντονη κριτική και έχουν εκφραστεί κατηγορίες ότι η δράση του ουσιαστικά εξυπηρετεί την πολιτική των ΗΠΑ

Στην Ελλάδα, η οργάνωση υποστηρίζεται από ορισμένους πολιτικούς, (Γ. Παπανδρέου κλπ) και άλλες προσωπικότητες. Το ΔΣ αποτελείται από τους:

Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Πρόεδρος
Kevin Boyle, Μέλος
Ορέστης Γεωργιάδης, Μέλος
Παναγιώτης Δημητράς, Μέλος
Dimitrina Petrova, Μέλος

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι στηρίζεται και από ορισμένους Έλληνες δημοσιογράφους. Συνεργάζεται με τον «Ιό της Ελευθεροτυπίας» (τον οποίο χαρακτηρίζει ως την «καλύτερη δημοσιογραφική ερευνητική ομάδα του ελληνικού Τύπου» http://www.greekhelsinki.gr/bhr/greek/index.html ), με το συγγραφέα Νίκο Δήμου, τον οποίο συγκαταλέγει στους χορηγούς, μαζί με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ελσίνκι, την αυστριακή κυβέρνηση, το ελληνικό ΥΠΕΞ κλπ, ενώ στις ιστοσελίδες του προβάλλονται άρθρα του Τάκη Μίχα, του Θ. Τριαρίδη, του Πάσχου Μανδραβέλη, του Ριχάρδου Σωμερίτη κλπ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ!!!


Αν νομίζουν οι κύριοι αυτοί ότι με αυτό μπορούν να παίζουν παιδία 2-3-4-χρονών τότε
έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα.Καιτους χρειάζεται ψυχίατρος για να μην πώ τίποτα άλλο.
Με τα ιερά και τα όσια δεν παίζουν...

ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ-Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ




Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα.
Η κυβέρνηση της...

Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς.

Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών.

Τα λόγια του ήταν :

‘’Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.

Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε!

Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!‘’

Αναρτήθηκε από troktiko

*ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙΣ (ΗΓΕΤΗΣ) ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.
http://anopetra-eleos.blogspot.com/

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Μια φορά ένας τυπος καθόταν σε ένα μπαρ. Εκεί που καθότανε και έπινε το ποτό
του, μπαίνει μία τύπισσα με φοβερό κορμί! Τρελάθηκε!!!
Πάει δίπλα της να της μιλήσει, γυρνάει αυτή το κεφάλι και τότε ο τύπος
αποτρελένεται!
Η γκόμενα είχε απίστευτο κορμί, αλλά η φάτσα της ήταν ένα αίσχος.
Την ρωτάει:
- Πού το έφτιαξες αυτό το κορμί, κούκλα μου;
- Στο κολυμβητήριο απέναντι, λέει αυτή.
- Και το κεφαλάκι; Δεν το βουτάμε καθόλου μέσα;

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Coca - Cola






Στις 8 Μαΐου του 1886, στην Ατλάντα της Αμερικής, ο φαρμακοποιός Τζόν Πέμπερτον ,

ήθελε να φτιάξει ένα σκεύασμα για την καταπολέμηση των πονοκεφάλων και την

τόνωση του οργανισμού. Είχε ήδη φτιάξει ένα ποτό, το Pemberton's French Wine

Coca, που διατίθετο σε όλα τα φαρμακεία, όμως ένας νόμος που απαγόρευε το

αλκοόλ τον ανάγκασε να κάνει ορισμένες τροποποιήσεις στην συνταγή του.

Ο 56ος φαρμακοποιός μετέφερε το σκουρόχρωμο αρωματικό μείγμα στο κατάστημα

ενός συναδέλφου, συμβουλεύοντας να το διαθέτει στους πελάτες με νερό. Μια μέρα

κατά λάθος αντί για νερό πρόσθεσαν ανθρακούχο νερό, το οποίο της έδωσε καλύτερη

γεύση. Την ίδια χρονιά ο Πέμπερτον πούλησε 25 γαλόνια του σιροπιού, με κέρδος ...;

50 δολάρια.

Το όνομα της, Coca-Cola , προέκυψε από τον λογιστή του Πέμπερτον, ο οποίος

θεωρούσε ότι η επανάληψη του γράμματος C μπορούσε να απομνημονευτεί καλύτερα.

Ο ίδιος εμπνεύστηκε και το χαρακτηριστικό λογότυπο με τα λευκά καλλιγραφικά

στοιχεία σε διακριτή γραμματοσειρά. Ο Πέμπερτον το 1888, πέθανε αφού πρώτα

πούλησε την συνταγή στον επιχειρηματία Αϊζα Κάντλερ. Το 1982 ιδρύθηκε η Coca -

Cola company και την συνταγή την εμπιστεύτηκε μόνο σε δύο συνεργάτες του, ενώ

εικάζεται ότι φυλάσσεται σε τραπεζική θυρίδα σε τράπεζα της Ατλάντα.

Το 1899 έδωσε την δυνατότητα στους λάτρεις της Coca - Cola να την παίρνουν μαζί

τους (μέχρι τότε σερβιρόνταν σε ποτήρι), συνεργαζόμενος με δύο εμφιαλωτές, οι

οποίοι έναντι ενός δολαρίου απέκτησαν το αποκλειστικό δικαίωμα να εμφιαλώνουν και

να πουλούν το αναψυκτικό σε όλη την Αμερική. Το 1903, το διάσημο ποτό σταμάτησε

να προωθείται ως θεραπεία για τους πονοκεφάλους και τα άλλα δεινά , ενώ την ίδια

στιγμή τετραπλασιάστηκε η ποσότητα καφεΐνης.

Το 1928, πραγματοποιήθηκε μία από τις πιο σημαντικές ενέργειες της Coca - Cola,

που άφησε το στίγμα της σε ολόκληρο τον κόσμο, η καθιέρωση του προτύπου του

Αγίου Βασίλη ντυμένου στα κόκκινα. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν όταν ο πρόεδρος της

εταιρίας ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει το αναψυκτικό στις αμερικανικές ένολπες δυνάμεις,

όπου και αν βρίσκονταν, στην διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτή η κίνηση

θεωρήθηκε πατριωτική και καθιέρωσε την Coca - Cola στην άλλη άκρη του

Ατλαντικού.

Σήμερα μόνο στις ΗΠΑ καταναλώνονται καθημερινά 6.000.000 μπουκάλια Coca -

Cola, ενώ το σήμα της είναι αναγνωρίσιμο από το 98% του πληθυσμού της γης.

APTERA ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

"Απεργοσπάστες" σεκιουριτάδες φύλαγαν τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση!!


Σε κλοιό δεκάδων σεκιουριτάδων οι εργατοπατέρες στην αποτυχημένη συγκέντρωση ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ .... Παγκόσμιο πρωτοτυπία..
Δεκάδες σεκιουριτάδες που είχαν ενοικιαστεί απο εταιρία σεκιούριτι ανέλαβαν την φύλαξη της εξέδρας των εργατοπατέρων στο Πεδίο του Αρεως ... Η συγκέντρωση δεν έχει ούτε 2000 άτομα και ο χώρος της εξέδρας ήταν γεμάτο απο σεκιουριτάδες (Ρε σεις σήμερα δεν υποτίθεται οτι έχει απεργία...και αυτοί προσέλαβαν εργαζόμενους να τους φυλάνε..Γιαυτό σας λέμε μας δουλεύουν κανονικά... ) που φύλαγαν την εξέδρα μην πλησιάσουν οι αντεξουσιαστές και τους ρίξουν γιαούρτια όπως την πρωτομαγιά πέρυσι. Θλιβερή εικόνα ... Ο κόσμος τους έφτυσε και δεν "κατέθεσε" το μεροκάματο για την "μπέμπα" του Μανταλάκια..http://bollywood-greece.blogspot.com/

ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ<ΛΕΙΨΟΙ>

Εξέλιξη - Πώς έγινε!!!



Watch more cool animation and creative cartoons at aniBoom
Ισως το έχουμε ξεχάσει για ξαναδείτε πως ξεκίνησαμε για να φθάσουμε έδω

ΕΝΑ CARTOON ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΦΟΒΟΙ!!



Watch more cool animation and creative cartoons at aniBoom
Δημοφιλής φόβοι από robot καιτην ενδεχόμενη αποδεκάτιση του φυσικού πλούτου.
Ευχές και ελπίδεςνα σταματήσουν οι βόμβες και οι άνθρωποι να στραφούν σε
καθαρές ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.Εννοιαςμας πρέπει να είναι να μην πεθάνουν τα τροπικά δάση.ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Σκύλοι Κοιτάζοντας όπως και οι άνθρωποι!!!!


Υπάρχουν σκυλιά όπως και οι άνθρωποιπου αναζητούν. Και φυσικά, υπάρχουν blogs blog για σκύλους που αναζητούν όπως και οι άνθρωποι

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ROBOT!!


Μετά το ανθρώπινο δυναμικό στα εργοστάσια που αντικαθιστάθηκε από robot
λέτε να το δούμε και αυτό. ROBOT τερματοφύλακες.Τρέμετε τερματοφύλακες έρχεται
παικταράς και σεις όπως όλοι μας στην ανεργία.....

Bollore Μπλε αυτοκίνητο:!!!!!


Vincent Bolloré Η εταιρεία που εγκαινίασε το πρώτο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο
Pininfarina Bolloré Blue Θα είναι δια θέσιμο μόνο για ενοικίασει προς 330
ευρώ το μήνα.Θα κοστίσει 1 ευρώ 100 χιλιομέτρων αντί για 15 ευρώ επί του παρόντος με τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα.Η παραγωγή του εν λόγω οχήματος, αναμένεται να δημιουργήσει πολλές εκατοντάδες θέσεις εργασίας στη Βρετάνη κοντά στο Quimper.

Η παραγωγή της ηλεκτρικής μπαταρίας βρίσκεται στο Quimper (Batscap) και στο Μόντρεαλ.

Η Blue Car θα κυκλοφορούν πρώτα στην Ευρώπη, στη συνέχεια στη Βόρειο Αμερική και στην Ασια

ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ-Η ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΓΚ-ΚΟΓΚ




Ένας κάτοικος παίρνει ένα ελαφρύ ύπνο σε ένα σπίτι κλουβί, στο Χογκ Κογκ. Ένα κιβώτιο πλέγματος αρκετά μεγάλο να χωρέσι ένα στρώμα που νοικιάζει σε μια μηνιαία αμοιβή 150 δολ.Αμερικής.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ..

London G20 : Ένας διαδηλωτής νεκρός...κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων χθες το απόγευμα στο κεντρο της πόλης...Kandahar επαρχεία του Αφγανισταν : 11 άτομα το λιγότερο βρήκαν τραγικό θάνατο από επίθεση αυτοκτονίας στο Δημαρχείο της πόλης το πρωϊ σήμερα!..SEOUL, South Korea : Ο πρόεδρος της Ν.Κορέας κάλεσε τους ηγέτες του κόσμου να βοηθήσουν μέσω του ΟΗΕ στην πίεση προς την Β.Κορέα να μην προβεί στην δοκιμή εκτόξευσης πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς....Moscow : Ρώσσος δημοσιογράφος δολοφονήθηκε χθες έξω από το σπίτι του σε προάστειο της Ρωσσικής πρωτεύουσας!..
Μανίλα Φιλιππίνες : Επίσημες πηγές δήλωσαν νωρίτερα σήμερα ότι είναι σίγουροι πως οι τρείς όμηροι υπάλληλοι του Ερυθρού Σταυρου της εξτρεμιστικής ομάδας του Abu Sayyaf είναι ζωντανοί μία ημερα μετά της λήξης του τελεσίγραφου για την ζωή τους!....by diaporon-bl/

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΑΓΩΓΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ


Θέμα ημερών ή και ωρών είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες η σύλληψη του εγκεφάλου της σπείρας που πραγματοποίησε την απαγωγή του εφοπλιστή, κ. Περ.Παναγόπουλου.Πηγές της ασφάλειας εκτιμούν ότι είναι πολύ κοντά στο να δέσουν αδιάσειστα στοιχεία προκειμένου να προχωρήσουν σε συλλήψεις, ενώ ως εγκέφαλος φέρεται να είναι πρόσωπο που δραστηριοποιείται κυρίως στο οικονομικό έγκλημα. (επιταγές, επιχειρήσεις κτλ.) Καθοριστικό ρόλο φαίνεται να έπαιξε το νέο μηχάνημα για παρακολουθήσεις που έχει προμηθευτεί η ΕΥΠ, το οποίο κατά τις ίδεις πληροφορίες αξιοποιείται ήδη και για τη σύλληψη ενός εκ των δυο προσώπων που απέδρασαν πρόσφατα από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες θα πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της ασφάλειας σε μια περίοδο όπου στη χώρα βασιλεύει η ανασφάλεια.
http://my-greek.blogspot.com

ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!ΔΕΙΤΕ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ-GRAFFITI