Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΛΥΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ!!!

ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ??

funny animated gif

Ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας είναι ο Έλληνας...


Το εμπόριο ανθρώπινης ελπίδας

γιγαντώνει το κέρδος του κεφαλαίου

Οι εχθροί της χώρας μας δεν είναι προ των πυλών είναι εντός των τειχών. Η ποιότητα διαβίωσης σε περιοχές Βικτώρια, Φωκίωνος Νέγρη, πεδίον Άρεως, Άγιος Παντελεήμων έχει πέσει κατακόρυφα. Έβλεπες τον κόσμο να κάνει αργά την βόλτα του, παιδιά να παίζουν στους δρόμους μέχρι αργά το βράδυ χωρίς οι γονείς τους να φοβούνται.
Με το άνοιγμα των συνόρων από εποχής Παπανδρέου με την Αλβανία και την είσοδο λαθρομεταναστών το 1991 η αναλογία Ελλήνων αλλοδαπών έγινε 1 προς 10 και σε πολλές περιοχές 1 προς 4. Οι νέοι μας γείτονες δεν σεβάστηκαν τις γειτονιές μας και τους παλιούς κατοίκους.
Μόνοι τους τις γκετοποίησαν και πλέον τις θεωρούν κράτος εν κράτει.
Με την δύση του ηλίου δεν τολμάει κανείς να βγει από το σπίτι του.
Τελικά, εχθρός της Ελλάδος δεν είναι ο Τούρκος, ο Σκοπιανός. Εχθρός της Ελλάδος είναι ο αδιάφορος Έλληνας, ο νεοέλληνας που ξεχνάει την Ιστορία του, αλλά και το προσωπικό του παρελθόν που ξεχνάει που γεννήθηκε την ταυτότητα των γονιών του, που έγραφε κατοικία Άγιος Παντελεήμων, Κυψέλη, Κολιάτσου κλπ.
Την δεκαετία του 1990 μετά το κύμα εισροής μεταναστών από τις χώρες του ανατολικού μπλόκ οι οποίοι ενσωματώνονται και συνεισφέρουν θετικά στην ελληνική οικονομία, σήμερα, αντιμετωπίζουμε την μαζική εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από την Αφρική και Ασία, με την συνδρομή του επίσημου Τουρκικού κράτους που τους μεταφέρει ακόμη και με κρατικά πλοιάρια του λιμενικού σώματος. Όμως το ανησυχητικό είναι ότι όταν βασικός o μισθός είναι 17$ τον μήνα στο Αφγανιστάν ή εξίσου σε άλλες χώρες που βρίσκονται τα 2.000$ στο άτομο ή 3-5.000 για την οικογένεια; Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο, κάποιοι πληρώνουν και με την συμμετοχή των Τούρκων προσπαθούν να αλλοιώσουν και διαβρώσουν την χώρα μας. Ποια είναι η αντίδραση, το ενδιαφέρον κυβέρνησης και αντιπολίτευσης; ΚΑΜΙΑ.
Λόγω ισχυρών πολιτισμικών και θρησκευτικών ιδιαιτεροτήτων, οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες, είναι αδύνατο να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Παρόλο τον σεβασμό στη μουσουλμανική θρησκεία και στις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας των Ελλήνων με τον Αραβικό κόσμο, εφόσον συνεχισθεί η σημερινή μαζική εισροή τους, σε 10 χρόνια, μαζί με τις πληθωρικές γεννήσεις τους θα ανέρχονται σε 4.000.000 και σε 20 χρόνια σε 9.000.000 άτομα. Δηλαδή θα έχουν υπερβεί αριθμητικά τον γερασμένο και συρρικούμενο ελληνογενή πληθυσμό.
Το διεθνές σύστημα στηρίχθηκε στην πρωτοκαθεδρία και παντοδυναμία των ΗΠΑ. Στο ανεξέλεγκτο άνοιγμα των διεθνών αγορών. Στην αποδυνάμωση των εθνικών κρατών. Με μαζική μεταφορά πληθυσμών από τη ανατολική Ευρώπη και την Αφρική, στη Δύση και μαζική μεταφορά θέσεων εργασίας από την Δύση στην Ασία.
Η πολυπολιτισμκή κοινωνία στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, λειτουργεί προς όφελος των ισχυρών κρατών και ειδικότερα των ΗΠΑ, όπου έχει διαφυλαχθεί συστηματικά η υπεροχή των Αγγλοσαξώνων με σύστημα της εθνολογικής ποσόστωσης εισροής μεταναστών.
Στην περιφέρεια της γης παρόμοιες πρακτικές μπορεί να οδηγήσουν στην εξαφάνιση των εθνών-κρατών, όπως έχει συμβεί με πολλά ιστορικά προηγούμενα.
Οι δυτικές κοινωνίες ανακαλύπτουν ξανά τις αρχές της εθνικής τους συγκρότησης και τον ρόλο του εθνικού κράτους. Μόνο κάποιοι ψευτοπροοδευτικοί δεν συνειδητοποίησαν ότι αυτό που βιώνουν μέχρι τώρα ως μεταμοντέρνα προοδευτικότητα, υπήρξε, μία φενάκη αδιέξοδη, απατηλή, και επικίνδυνη. Και αντιδημοκρατική, αφού καταργούσε την πηγή νομιμοποίησης της εξουσίας: το εθνικό - δημόσιο συμφέρον.
Αν, αυτό δεν το αντιληφθούμε, τότε υιοθετούμε την μελλοντική διάλυση της εθνολογικής και κοινωνικής μας συνοχής.
Σας αναφέρω σημεία από ομιλία του Αυστραλιανού πρωθυπουργού Kevin Rudd:
«Οι μετανάστες και όχι οι Αυστραλοί είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν». όπως και το «Αυτή είναι η χώρα μας, η γη μας και ο δικός μας τρόπος ζωής, και σας παραχωρήσαμε κάθε ευκαιρία να πάρετε μέρος και να απολαμβάνετε αυτόν τον τρόπο ζωής. Εάν δεν είστε ευτυχισμένοι εδώ, τότε φύγετε. Δεν σας αναγκάσαμε να έρθετε εδώ. Εσείς ζητήσατε να είστε εδώ. Επομένως, αποδεχθείτε την χώρα που σας καλοδέχθηκε».
Οι δουλέμποροι διακινητές των λαθρομεταναστών, εισπράττουν 2.000-3.000 το κεφάλι, όπως γράφεται για την διακίνηση του “εμπορεύματος”, οι ιδιοκτήτες των βρωμερών πολυκατοικιών–γκέτο, ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-6 ευρώ την ημέρα ανά άτομο που αναλογούν σε 20-50.000 ευρώ τον μήνα, οι έμποροι ναρκωτικών και πορνείας, τους εντάσσουν στο εγκληματικό τους κύκλωμα.
Και οι “ιθαγενείς“ που διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονται ρατσιστές.
Πολιτικοί που αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί και ακτιβιστές της αριστεράς υποστηρίζουν ότι για όλα φταίει ο ιμπεριαλισμός, κατηγορούν όσους διαμαρτύρονται για την άλωση της χώρας ως εθνικιστές και παραβλέπουν ότι το μεγαλύτερο θύμα σκόπιμα ή όχι, είναι η χώρα μας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να επιβάλλει στην Τουρκία τη διακοπή της πρακτικής που ακολουθεί στο θέμα αυτό και ειδικότερα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως εχθρική, αποσκοπούσα στην πληθυσμιακή διάβρωση της χώρας. Με την απειλή αναστολής των ενταξιακών διαδικασιών και άλλων κυρώσεων, ενώ η Interpol οφείλει να διαλύσει το κύκλωμα των δουλεμπόρων.
Ο νομάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός είχε προτείνει την δημιουργία ενός “Οργανισμού για τους Μετανάστες“ που θα αναλάβει την προσωρινή μετεγκατάστασης τους σε αξιοπρεπείς χώρους, μακριά από το κέντρο της πόλης και να τους επαναπροωθήσει στις χώρες τους με ναυλωμένα αεροπλάνα ή άλλα πρόσφορα μέσα.
Σε αντίθετη περίπτωση, σύντομα θα είναι πολύ αργά για να αντιστραφεί η παράδοση της χώρας στην ανομία, στο έγκλημα και σε βίαιες φυλετικές συγκρούσεις που θα υπονομεύσουν την όλη υπόσταση και κοινωνική συνοχή.
Στα επόμενα 20 χρόνια, η Ελλάδα θα έχει Βοσνιοποιηθεί και απλά... θα πάψει να υπάρχει...
Βλέπουμε με αγάπη και συμπάθεια όλους αυτούς τους ανθρώπους. Καταλαβαίνουμε την αγωνία τους. Τα βάσανα που έχουν περάσει. Και την προσπάθεια τους να φύγουν από την κόλαση. Καμία αντίρρηση να τους βοηθήσουμε. να τους στηρίξουμε. Να βρουν εργασία. Να νοιώσουν σίγουροι για το αύριο. Όμως με κάποιες προϋποθέσεις. Και όρους . Να έρθουν νόμιμα. Με χαρτιά ! Να ξέρουμε ποιοι είναι Να υπάρχει έλεγχος κι όχι ασυδοσία πού δημιουργεί την εγκληματικότητα. Όπως πρέπει σε κάθε ευνομούμενη χώρα. Όπως επήγαμε εμείς μετανάστες στην Αμερική, στην Αυστραλία, Καναδά Γερμανία, Αφρική.
Να δούμε όμως και πόσους μπορεί να θρέψει αυτή η χώρα. Να δώσει δουλειά, Να προστατευθεί το επίπεδο ζωής. Να μην οδηγήσει η παράνομη είσοδος μεταναστών σε αναρχία αλλά και σε ανεργία που τελικά θα την πληρώσουν οι γηγενείς.
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση, δήμοι, συνδικαλιστές και φορείς του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της κοινωνίας θα πρέπει να κάτσουν να συζητήσουν χωρίς λαϊκισμούς, και ποιος θα κάνει τον καλό χωρίς να του στοιχίζει τίποτα.
Πρέπει να υπάρξει ένας σχεδιασμός για τον αριθμό μεταναστών που μπορεί να δεχθεί η χώρα, πριν γίνουμε άνω -κάτω και ξένοι στον τόπο μας.
Πρέπει οι αλλοδαποί, να ενταχθούν στο δικό μας εκπαιδευτικό σύστημα και όχι εμείς να προσαρμοσθούμε στο δικό τους για να μη νοιώσουν άσχημα.
Πρέπει να ζητήσουμε από την ΕΕ ενίσχυση, για την διαφύλαξη των ανατολικών συνόρων μας από την καθημερινή εισροή λαθρομεταναστών.
Η οργή ξεχείλισε και η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει. Ο χρόνος απέδειξε ότι οι ηγέτες μας δεν είναι ικανοί να οδηγήσουν σε κάθαρση ή να θυσιαστούν στο βωμό της. Δεν κατάφεραν να καβαλήσουν το κύμα της ιστορίας και αυτό τους έπνιξε. Θα πνίξει και εμάς...
Σπύρος Σουσάνης

Έγινε τηλεφώνημα στον Πάγκαλο για την προεδρεία της Βουλής!!!

free myspace graphics :: myspace images :: myspace pictures free myspace layouts
/

>>> [Επί του πιεστηρίου] Aνδρέας Λοβέρδος: Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και Ευάγγελος Μπενιζέλος: Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης!


Posted by J.McManus

- Μα αφού τα κατήργησε ο ΓΑΠ αυτά τα δύο υπουργεία ρε μαλάκα Μανωλάκη!;

- Ναι, τα κατήργησε, αλλά δεν ενημέρωσε και τους συντρόφους του! «Αυτά» τα …υπουργεία σκέπτεται να τους δώκει! Χα!

Γαμώ τα υπουργεία τους…

ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ BBC..


...ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Νορβηγία η χώρα με τις καλύτερες συνθήκες ζωής



Στην κορυφή των πιο επιθυμητών χωρών του πλανήτη για να ζει κάποιος παρέμεινε και φέτος η Νορβηγία, σύμφωνα με το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη (UNDP).

Ανάμεσα στις 182 χώρες μέλη του ΟΗΕ και βάσει στοιχείων που περισυλλέχθηκαν το 2007 πριν από το ξέσπασμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης του 2008/2009, οι άνθρωποι που ζουν στην Νορβηγία, στην Αυστραλία,....

στην Ισλανδία και τον Καναδά διαθέτουν τον υψηλότερο Δείκτη Ανθρώπινης Ανάπτυξης (ΔΑΑ). Αντίθετα, ο Νίγηρας, το Αφγανιστάν και η Σιέρα Λεόνε διαθέτουν τις χειρότερες επιδόσεις στον τομέα της ανθρώπινης ανάπτυξης.

Ο υπολογισμός του ΔΑΑ γίνεται βάσει του προσδόκιμου ζωής κατά τη γέννηση, του ποσοστού του αλφαβητισμού του πληθυσμού, του κατά κεφαλήν Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, καθώς και της αγοραστικής δύναμης των κατοίκων που εκτιμάται σε δολάρια.

"Παρά τις σημαντικές βελτιώσεις που έγιναν, η πρόοδος ήταν άνιση. Πολλές χώρες έχουν αντιμετωπίσει επιβραδύνσεις τις τελευταίες δεκαετίες λόγω των οικονομικών προβλημάτων, των κρίσεων που έχουν σχέση με τις συγκρούσεις και την επιδημία του HIV/AIDS, κάτι που υπήρχε πριν από την επίδραση της οικονομικής κρίσης" αναφέρει σε ανακοίνωση του το UNDP.

Το προσδόκιμο ζωής στο Νίγηρα είναι τα 50 χρόνια, περίπου 30 χρόνια λιγότερο από αυτό της Νορβηγίας, ενώ το κάθε δολάριο που κερδίζει ένας άνθρωπος στην αφρικανική χώρα αντιστοιχεί σε 85 δολάρια στη σκανδιναβική χώρα. Μεγάλο προσδόκιμο ζωής έχουν οι Ιάπωνες με 82,7 χρόνια, ενώ το Αφγανιστάν έχει 43,6 χρόνια.

Το Λιχτενστάιν διαθέτει το υψηλότερο κατά κεφαλήν Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν το οποίο φτάνει τα 85,383 δολάρια. Οι πιο φτωχοί είναι οι κάτοικοι της Δημοκρατίας του Κονγκό όπου το ετήσιο κατα κεφαλήν εισόδημα ήταν 298 δολάρια.

Φέτος, πέντε χώρες η -Κίνα, η Βενεζουέλα, το Περού, η Κολομβία και η Γαλλία- κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην λίστα, βελτιώνοντας τους μισθούς και το προσδόκιμο ζωής. Η Κίνα, η Κολομβία και η Βενεζουέλα βελτίωσαν τις αποδόσεις τους και στην εκπαίδευση. Τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσε η Τζαμάικα.πηγή

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

Εκκλησιαστικός επίτροπος κατηγορείται για ασέλγεια

Ποινική δίωξη για αποπλάνηση δύο ανήλικων παιδιών άσκησε ο εισαγγελέας σε έναν 71χρονο άνδρα, ο οποίος μάλιστα εκτελεί καθήκοντα επιτρόπου σε εκκλησία της πόλης της Ρόδου.
Στην πολύ σοβαρή καταγγελία, η οποία έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, προχώρησε η 30χρονη μητέρα των δύο μικρών αγοριών ηλικίας 11 και 9 ετών, η οποία ισχυρίζεται πως πριν από μερικές μέρες ο ηλικιωμένος άνδρας ασέλγησε πάνω στα αθώα κορμάκια των γιων της.
Συγκεκριμένα, η 30χρονη, που κατάγεται από τη Βουλγαρία, κατήγγειλε πως το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και ενώ τα δυο αγοράκια βρίσκονταν στην εκκλησία της Ρόδου όπου ο φερόμενος ως δράστης ασκεί καθήκοντα επιτρόπου.
Σύμφωνα με τη μητέρα, ο 71χρονος άνδρας πλησίασε τα δυο ανήλικα παιδιά και άρχισε να συνομιλεί μαζί τους προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, ενώ λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να τα θωπεύει σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Μάλιστα, η ίδια ισχυρίζεται πως κάποια στιγμή ο εκκλησιαστικός επίτροπος δεν δίστασε ακόμη και να αποπειραθεί να τα φιλήσει στο στόμα.
Τα δυο παιδάκια έβαλαν τις φωνές, τράπηκαν σε φυγή και ενημέρωσαν τη μητέρα τους για το περιστατικό, η οποία με τη σειρά της κατήγγειλε τον επίτροπο στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.
Ο 71χρονος άνδρας που αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για παρεξήγηση, συνελήφθη, ενώ σήμερα θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή

Δείτε πως ο τυφώνας Nangka χτύπησε το Hong Kong

7 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ-ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ




Ο Lucas Murray μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να δει με τα μάτια του, βλέπει όμως με έναν δικό του τρόπο, χρησιμοποιώντας τα αυτιά του. Το παιδί θαύμα μπορεί πλέον να κάνει πολλά πράγματα, ακόμα και να παίξει μπάσκετ. Χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του και τα ηχητικά κύματα μπορεί να...

καταλάβει τι βρίσκεται γύρω του από το χρόνο που κάνει η «ηχώ» να επιστρέψει σε αυτόν. Η τεχνική αυτή είναι μια ιδέα του 41χρονουθ Daniel Kish από την Καλιφόρνια ο οποίος και δίδαξε στον μικρό Lucas πώς να την εφαρμόζει. Ο Lucas απολαμβάνει πλέον πολλά πράγματα που μέχρι πριν δε μπορούσε, με τη βοήθεια αυτής της τεχνικής

ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ


Τα "βρήκαν" με το ΜΙΝΙΟΝ...




Τα βρήκαν τα συμφώνησαν οι νέοι ιδιοκτήτες του ΜΙΝΙΟΝ
στην Πατησίων και συνεχίζονται οι εργασίες.
Το 2011 θα εγκαινιαστεί το ιστορικό μαγαζί.
Ο ιδρυτής του ήταν ο Γεωργακάς.
Ξεκίνησε από το περίπτερο στα Χαυτεία.
Καθιέρωσε τις ετήσιες εκπτώσεις κατάργησε τα παζάρια,
που ίσχυαν μέχρι τότε, και έβαλε καθορισμένες τιμές καθιέρωσε
τη διαφήμιση στο ραδιόφωνο και αργότερα στην τηλεόραση
έβαλε στα κτίριά του κυλιόμενες σκάλες έβαλε air condition
έκανε χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή καθιέρωσε τη λίστα
αγορών και τη λίστα γάμου δημιούργησε σχολές πωλητών
και στελεχών καθιέρωσε τα σεμινάρια προσωπικού
λειτούργησε εστιατόριο καφετέρια-μπαρ στους ορόφους του
καθιέρωσε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στους χώρους του.
Δούλεψε πολύς κόσμος και τελικά το έκαψαν οι "λαϊκοί
υποστηρικτές" αναρχοτρομοκράτες αφήνοντας
στον δρόμο οικογένειες.
Δεν υπάρχει κάτοικος της Αθήνας αλλά και πολλοί
από άλλες πόλεις που να μην το είχαν επισκεφθεί.
Το περιμένουμε!

Αθηναίος

Στήν μεγάλη του ήττα, τό 2004 τό ΠΑΣΟΚ είχε πάρει 3.002.531 ψήφους . Φέτος πού θριάμβευσε πόσες πήρε άραγε;




Πήρε 3.011.521 ψήφους...
Δηλαδή τίς ίδιες ακριβώς...
Ιδιος αριθμός Ελλήνων ψήφισε το ΠΑΣΟΚ τό 2004 καί το 2009...

Τα αντίστοιχα νούμερα για την ΝΔ είναι..
3.359.058 Ελληνες τήν ψήφισαν το 2004..
Καί 2.295.318 Ελληνες τήν ψήφισαν το 2009...
Τά σχόλια είναι περιττά για το άν κέρδισε το ΠΑΣΟΚ ή έχασε η ΝΔ...
Επίσης αυτά τα νούμερα καταρρίπτουν τις παπαριές πού ακούγονται δεξιά κι αριστερά για στροφή τής Ελληνικής κοινωνίας κλπ κλπ...
Ο κόσμος οργίσθηκε με τα παρατράγουδα καί τις συνεχείς αλληλουπονομεύσεις πού γίνονταν μέσα στό κόμμα, μίσησε αυτό τό συνοθύλευμα φέουδων καί ανεξάρτητων βαρόνων καί μαύρισε όλο το κόμμα αδιακρίτως δείχνοντας τυφλή οργή...
Αλλά στό ΠΑΣΟΚ δέν πήγε...

από

HE PING PING-O ΠΙΟ ΚΟΝΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ΄΄ΘΕΡΙΑΚΛΗΣ΄΄

Οι Τούρκοι "καλημερίζουν" το Γιώργο .....

ΠΗΓΗ

Kalimera Yorgo

ΜΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ!!