Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ-28ΕΚΑΤ.$$$$...

...Ferrari 250 GTO,κατασκευάστηκαν μονο 39 απο το 1962 εως το 1964 και προσφατα αγορασθηκε από Αγγλο συλλέκτη έναντι του απίστευτου ποσού των 28.000.000$$$

ferrari 250 gto

ferrari 250 gto

ferrari 250 gto

ferrari 250 gto

ferrari 250 gto

ferrari 250 gto

ferrari 250 gto

ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ-ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ!!

Οι Τούρκοι διεκδικούν το κτίριο του προξενίου μας στην Πόλη !


Την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου λάμβανε επιστολή του ομολόγου του Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που οι δύο πλευρές ετοιμάζουν την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα, την ώρα που η Άγκυρα κάνει λόγο για '' μηδενικά προβλήματα '' με την Ελλάδα, η τουρκική πλευρά έδειξε το πρόσωπο που δείχνει σχεδόν καθημερινά με τις παραβιάσεις και τα συναφή στο Αιγαίο.erdthumb-small.jpg

Δικαστικός κλητήρας επέδωσε στο ελληνικό γενικό προξενείο της Κωσταντινούπολης επίσημο έγγραφο , σύμφωνα με το οποίο το 50% του κτιρίου που στεγάζεται το γενικό προξενείο είναι ιδιοκτησία του τουρκικού Δημοσίου ! Οι τουρκικές Αρχές μάλιστα, ζητούν για τη μέχρι τώρα χρήση να τους καταβληθεί ποσό περίπου 400.000 ευρώ .

Το κτίριο που εδράζεται το ελληνικό προξενείο είναι στο Πέραν και ανήκε σε Έλληνες μειονοτικούς . Το αμφισβητούμενο 50% πέρασε στο ελληνικό Δημόσιο με κληροδότημα της τελευταίας ιδιοκτήτριάς του. Ακολουθώντας την πάγια πρακτική της, οι Τούρκοι ακύρωσαν με δικαστική απόφαση τη διαθήκη και τώρα προσπαθούν να δεσμέσουν το 50% του κτιρίου, όπως άλλωστε έχουν κάνει τις τελευταίες δεκαετίες με αρκετές χιλιάδες κτίρια που ανήκαν σε Έλληνες, είτε στην Κωνσταντινούπολη είτε στα Πριγκηπόνησα είτε σε κάθε περιοχή που μέχρι και πριν από 40-50 χρόνια ανθούσε, παρά την τρομοκρατία των Τούρκων, η ελληνική μειονότητα. Περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει το υπουργείο Εξωτερικών στην τελευταία αυτή πρόκληση των Τούρκων, καθώς, εκτός των άλλων, αφορά και τον στενό τομέα ευθύνης του.

Μετά τους επαγγελματίες αντιρατσιστές ήρθαν και οι επαγγελματίες μετανάστες!



πηγή Μια "αγανακτισμένη" επιστολή
(Πρός την Αφροδίτη Σάλεχ)

Κυρία μου,

Με την παρούσα θα ήθελα να απαντήσω στις ανακρίβειες και τα αισχρά ψεύδη τα οποία αναφέρατε στο άρθρο σας στην εφημερίδα ATHENS VOICE στο φύλλο 272-210/24-30/09/09.
‘Όπως θα διαπιστώσετε από τα παρακάτω είμαι κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα από την ημέρα που γεννήθηκα, δηλαδή εδώ και 40 χρόνια και δεν ανέχομαι από κανέναν να με πει ρατσίστρια ή ακροδεξιό στοιχείο, επειδή θέλω να μείνω στην γειτονιά που γεννήθηκα και μεγάλωσα, χωρίς να φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου και επειδή θέλω τα παιδιά μου να παίζουν στην πλατεία και στις κούνιες που έπαιζε και η μητέρα τους.
Στο κάτω κάτω της γραφής ποιος σας είπε κυρία μου, ότι είμαι υποχρεωμένη να τους ανεχτώ όλους αυτούς τους μετανάστες στην δική μου γειτονιά; Δόξα τω Θεώ υπάρχουν και άλλες γειτονιές στην Αθήνα, υπάρχει η Εκάλη, το Ψυχικό, η Κηφισιά, η Γλυφάδα, το Χαλάνδρι, τα Μελίσσια, η Αγία Παρασκευή και τόσες άλλες περιοχές που διαθέτουν ωραιότατες και πολύ μεγάλες πλατείες στις οποίες μπορούν και εκεί να κάθονται μετανάστες από τα πέρατα του κόσμου. Γιατί να είμαι υποχρεωμένη να ανέχομαι την βρόμα τους; Γράψατε λοιπόν ένα άρθρο που μιλάγατε μόνο με μετανάστες και που αναφέρατε του κόσμου τα ψέματα. Ποιος μετανάστης φοβάται να μείνει στην περιοχή; Κανείς. Ίσα ίσα που μας έχουν χεσμένους όλους εμάς τους Έλληνες, μας μιλούν άσχημα, δεν μας υπολογίζουν καθόλου. Κάνουν ότι θέλουν, κυκλοφορούν ελεύθερα ότι ώρα θέλουν, έχουν μαγαζιά που δουλεύουν μέχρι ότι ώρα θέλουν. Τα παιδιά τους πηγαίνουν σχολείο μαζί με τα δικά μας και μάλιστα σε ποσοστό 90% σε σχέση με τα ελληνόπουλα. Να φανταστείτε ότι στην Α’ Δημοτικού σε σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα από τα 15 παιδιά της τάξης, τα 11 είναι αλλοδαπά....

συνέχεια εδώ


Greekalert

Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΄΄ΧΟΡΕΥΤΗΣ΄΄ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!!!

Αμνησία μετά το σέξ

Μια 59 χρονη Aμερικανίδα έπαθε αμνησία μετά από μία παθιασμένη βραδιά αχαλίνωτου sex με το σύζυγό της. Η ξαφνική απώλεια της μνήμης, που ονομάζεται «παγκόσμια παροδική αμνησία» ή TGA, προκαλείται από την πίεση των αιμοφόρων αγγείων του εγκεφάλου, και μπορεί να προκληθεί από έντονες δραστηριότητες, τις κινήσεις του εντέρου, ή το sex.
Η Αlice, παρατήρησε αυτό το γεγονός τον περασμένο Αύγουστο. Έτσι ξαφνικά, διέγραψε όλα τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων αλλά και την ικανότητα να δημιουργήσει νέες. Ο σύζυγος της ζήτησε να του πει το όνομα του τελευταίου προέδρου των ΗΠΑ, και εκείνη απάντησε Bill Clinton.
Έτσι ο Scott κάλεσε το ασθενοφόρο και η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο, γιατί φοβόντουσαν για εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι νευρολόγοι διέγνωσαν το φαινόμενο TGA, που εμφανίζεται συνήθως στην ηλικία των 50 ετών.ΠΗΓΗ

Με ράμπο θα επιτίθεται στους ελεύθερους επαγγελματίες η «σοσιαληστική» κυβέρνηση!



Ξέχασαν οι γονατισμένοι δημοσιογράφοι την «αδίστακτη κυβέρνηση της Δεξιάς» και υμνούν την πραγματικά αδίστακτη κυβέρνηση του Πασόκ για την «τόλμη» που επιδεικνύει! Φυσικά τα τεράστια συμφέροντα και τα κατεστημένα που πολεμούν τον Γιώργο μένουν στην πραγματικότητα εκτός της «καταδίωξης» των πράσινων ράμπο ...;.
ΣΩΜΑ ΡΑΜΠΟ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
Νέο σώμα Ράμπο στα πρότυπα της αμερικανικής υπηρεσίας ΙRS,φτιάχνει η Κυβέρνηση για να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυφή που προέρχεται κυρίως από τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΤΑ ΝΕΑ)
Σύμφωνα με στοιχεία που έχει η Κυβέρνηση το 99,5% των επιχειρήσεων, δηλαδή 202.418 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, πληρώνουν κατά μέσον όρο ετησίως φόρο 6.100 ευρώ, όσο δηλαδή ένας μισθωτός υπάλληλος με φορολογητέες αποδοχές 2.000 ευρώ τον μήνα, ενώ όλοι έχουν να διηγηθούν από μία ιστορία επισκευών κατ΄ οίκον, χωρίς... απόδειξη.

Σωστά απλά να αναφέρουμε ότι ο ελευθεροεπαγγελματίας με μικρομεσαία επιχείρηση, δουλεύει 16 ώρες την ημέρα και όχι 8.Δεν παίρνει 1 μήνα άδεια το χρόνο. Έχει πάγια για την επιχείρηση του που ο μισθωτός δεν έχει, και το κυριότερο(αυτό δεν έχει τιμή!!!) έχει το άγχος της επιβίωσης της επόμενης μέρας για αυτόν και την οικογένειά του.

Και αν είναι πολύ καλός και πολύ εργατικός στη δουλειά του θα μπορέσει να έχει ένα καθαρό 2χίλιαρο φορολογητέο το μήνα.


Καταλάβατε σαΐνια του υπουργείου?

Αλλά είναι ο εύκολος στόχος. Πιο εύκολη δουλειά να πάρεις λίγα από τους πολλούς,παρά πολλά από τους λίγους.Μια ζωή τα ίδια!!!

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικροεπιχειρήσεις που ίσως είναι οι μοναδικοί σε αυτή τη χώρα που δουλεύουν και στηρίζουν με τους κόπους τους για χρόνια τώρα την Ελληνική Οικονομία θα είναι για μια ακόμη φορά τα κορόιδα της ιστορίας!!!

Εύγε σαΐνια !!!!
cobra-argos.blogspot

Ο αστείος Παύλος Τσίμας ψάχνει να βρει « ένα μικρό σημαδάκι»!!!(ένα, δύο, τρία, πολλά θαυμαστικά ...;. γελοιότητες αστείων πρασινοφρουρών )

Κραυγές ,πισινές , κωλοτούμπες και Ντοριστάν-Εργολαβιστάν-Πασοκιστάν


«ΒΟΜΒΑ» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ . ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.

Μας Κυβερνά Κυβέρνηση δωσιλόγων. Αντεθνικές ενέργειες η νομιμοποίηση και η ψήφος στους λαθρομετανάστες, η αποδοχή του ονόματος Μακεδονία για τούς Σκοπιανούς, και στήριξη της Τουρκίας για είσοδό της στην Ε.Ε

Ο πρόεδρος του «ιδιοκτήτου κόμματος», κατέβηκε από το τραίνο της «εθνικής ομοψυχίας» για την υποψηφιότητα Παπούλια, και άνοιξε έτσι τον δρόμο, για την υλοποίηση της τετραμερούς συμφωνίας, Εργολάβων- Καραμανλή- Παπανδρέου-Μητσοτάκη, για τον νέο καταμερισμό ρόλων, στις 3 Οικογένειες, από τον «ξένο παράγοντα», και την ντόπια Ελίτ.

Σε εφαρμογή της συμφωνίας για παράδοση της εξουσίας στον κ. Παπανδρέου, ο κ. Καραμανλής ,πήδηξε από το μπαλκόνι, και η Κουμπάρα του Σόρος (Ντόρα), ετοιμάζεται να αναλάβει μαζί με την «μακεδονική Φάλαγγα» του Παναγιώτη, τα "ανάκτορα της Ρηγίλλης".

(Η ιδέα, μπορεί να προήλθε, από τον «ερυθρόλευκο βουλευτή»,ή την «ερυθρόλευκο ευρωβουλευτή»).

Πάντως μετά από μακρά σιωπή, ο Πρόεδρος, ανακοίνωσε:
«Δεν θα ψηφίσουμε Παπούλια αν η Κυβέρνηση των δωσιλόγων που Κυβερνά σήμερα προχωρήσει σε αντεθνικές ενέργειες. Όπως νομιμοποίηση και ψήφο στούς μετανάστες, αποδοχή του ονόματος Μακεδονία στούς Σκοπιανούς, στήριξη της Τουρκίας στην είσοδό της στην Ε.Ε.»

Εάν επομένως μέχρι τον Απρίλιο δεν γίνουν «αντεθνικές ενέργειες», διατηρεί το δικαίωμα για μια «νέα κωλοτούμπα».Άσε που άλλο «μετανάστες» και άλλο «λαθρομετανάστες».

Ο Πρόεδρος, ταυτόχρονα απευθύνεται στον πολύ σκληρό πυρήνα της ΝΔ, υποσχόμενος ότι μπορεί να ανατραπεί τον Απρίλιο η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Και μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, (θεωρητικά), γιατί με δεδομένο ότι το ΚΚΕ απέχει, οι 160 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και οι 14 του Συριζα δεν εκλέγουν πρόεδρο.
Επομένως η Ν.Δ , θα υποδείξει τον νέο πρόεδρο, που θα είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Άλλωστε στα διαπλεκόμενα ΔΟΛια ΝΕΑ , ο ΓΙΑΝΝΗΣ Λ. ΠΟΛΙΤΗΣ (της Ντόρας) μας καθησύχασε:
«Ο Καραμανλής θα επιστρέψει. Όχι για να πάρει ξανά την καρέκλα του προέδρου της Ν.Δ., αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει», λέει το ίδιο στέλεχος και κάνει την εξής πρόβλεψη: «Για 5-6 μήνες θα εξαφανιστεί, στη συνέχεια όμως θα αρχίσει να παρεμβαίνει πολιτικά εντός και εκτός Βουλής με την ιδιότητα του πρώην πρωθυπουργού. Δεν θα μιλάει όμως κομματικά. Θα επιχειρήσει να χτίσει το προφίλ ενός υπεύθυνου αρχηγού που έμαθε από τα λάθη του. Ο στόχος του- παρ΄ ότι δεν το παραδέχεται- θα είναι η Προεδρία της Δημοκρατίας στη μετά Παπούλια εποχή. Άλλωστε είναι μόλις 54 ετών και ο χρόνος τού δίνει τη δυνατότητα να περιμένει».
Αμδε, που θα περιμένει πολύ!

(Οπότε η «προδοσία της ΝΔ» τον Απρίλιο, θα κάνει το 6%, αμέσως 7,5 % ,και θα σωθεί ο τόπος).

Ο άλλος, ο Παναγιώτης, ο Πόντιος Μακεδονομάχος, ο πολιτικός εκπρόσωπος της ανώνυμης βάσης, των αυτοδημιούργητων, παίζει τον ρόλο του λαγού και όχι τον "Λιονταριού".
Λέει πολλά, φωνάζει πολύ, αλλά στο τέλος; Ντόρα.
Ο Παναγιώτης, βλέπει και αυτός, ( όπως κάθε αυτοδημιούργητος), το προσωπικό του συμφέρον. Ούτε την πατρίδα, ούτε τον « λαό της παράταξης», ούτε τη Μακεδονία, ούτε την Κύπρο, ούτε τη Θράκη.
Κάποτε ήταν με το Βασιλιά. Τώρα χαμογελάει, και στο Βάθος Ντόρα. Άλλωστε, Ντόρα ψηφίζει και ο Πρόεδρος του «ιδιόκτητου κόμματος»,Ντόρα και ο ερυθρόλευκος Πρόεδρος, Ντόρα και η αμερικανική πρεσβεία,Ντόρα και το Λαμπρακιστάν, το Ρουφιανιστάν, και το Εργολαβιστάν-Λαμογιστάν.

ΥΓ.Και ο Βύρωνας!(Δυστυχώς).ΠΗΓΗ

Μερικές σκέψεις για τους μετανάστες και τα δικαιώματά τους...


Αυτές τις μέρες ακούμε περισσότερα μέτρα για τους μετανάστες παρά για τους Έλληνες. Πρόσληψη στην αστυνομία, ιθαγένεια σε όσους γεννήθηκαν Ελλάδα, δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε όλους για τις δημοτικές εκλογές και διάφορα άλλα... προοδευτικά.


Θα προσπαθήσω να τα δω κατ' αρχήν ψύχραιμα και να πω και την γνώμη μου.

Ας αρχίσω λοιπόν από τα βασικά:

Η Ελλάδα ως χώρα στα ανατολικά σύνορα της Ευρωπαϊκής ένωσης δέχεται τον μεγαλύτερο αριθμό λαθρομεταναστών. Υπάρχουν αυτοί που λένε ότι το ίδιο ισχύει π.χ. και για την Βουλγαρία. Μόνο που δεν είναι έτσι. Η Βουλγαρία έχει ελάχιστη συνοριογραμμή να ελέγξει και όλη είναι στην στεριά. Αντιθέτως εμείς πρέπει να ελέγχουμε χιλιάδες χιλιόμετρα, λόγω των ακτογραμμών. Οπότε οι λαθρέμποροι και οι λαθρομετανάστες προτιμούν την είσοδο από την χώρα μας.

Η Ελλάδα υπήρξε χώρα που τροφοδότησε με μετανάστες την Ευρώπη και την Αμερική από τις αρχές του 20ού αιώνα. Οπότε έχουμε γνώση τι σημαίνει να είμαστε ξένοι σε κάποιον τόπο. Όμως υπάρχει μια βασική διαφορά. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων μεταναστών εγκαταστάθηκαν στους νέους τόπους απολύτως νόμιμα. Από την αρχή είχαν όλα τα χαρτιά και όλες τις προϋποθέσεις. Αντιθέτως το κύμα παράνομων μεταναστών που αντιμετωπίζουμε τώρα έχει μηδενικές προϋποθέσεις. Φυσικά δεν φταίνε οι ίδιοι, αλλά οι καταστάσεις.

Ακριβώς επειδή ξέρουμε τι εστί μετανάστευση δεν θα δείτε το αντίστοιχο κύμα ρατσισμού που υπάρχει σε άλλες χώρες που οι πολίτες τους δεν έχουν αντίστοιχα βιώματα. Ρατσισμός σίγουρα υπάρχει (είναι στην ανθρώπινη φύση), αλλά είναι πολύ λιγότερος από ότι θα περίμενε κανείς σε μια ανεπτυγμένη χώρα. Επίσης είναι και από τις δύο πλευρές, αλλά περιορισμένος όπως λέω. Όμως αυτό δεν γίνεται αντιληπτό από τους ακροαριστερούς οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν ότι με τις αντιδράσεις τους πλήρους υποστήριξης προς τους παράνομους μετανάστες προκαλούν ακριβώς αυτό που θέλουν υποτίθεται να σταματήσουν.

Τώρα λοιπόν ερχόμαστε στο δια ταύτα. Η κυβέρνηση ανακοινώνει μια σειρά μέτρα προς όφελος των μεταναστών, όπως η αυτόματη απόκτηση ιθαγένειας για τους μετανάστες δεύτερης γενιάς και η συμμετοχή της πρώτης γενιάς στα κοινά με την δυνατότητα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σε ένα κράτος όπου οι μετανάστες είναι ένα μικρό ποσοστό, αυτό είναι εκτός του αυτονόητου και λογικό. Δεν υπάρχει καμία αλλοίωση του χαρακτήρα και του πολιτισμού. Αλλά σε ένα κράτος όπου το 20% του πληθυσμού είναι μετανάστες... αυτή η κίνηση είναι καταστροφή. Αλλοιώνει πλήρως τον χαρακτήρα και τον πολιτισμό.

Και ερχόμαστε στο τι είναι ρατσιστικό και τι όχι. Είναι ρατσιστικό να θεωρούμε κατώτερους τους παράνομους μετανάστες γιατί έχουν άλλο χρώμα ή άλλη θρησκεία; Είναι... φυσικά και είναι. Είναι ρατσιστικό να μην έχουν τα ίδια ανθρώπινα δικαιώματα; Είναι... φυσικά και είναι. Είναι ρατσιστικό να μην έχουν τα ίδια δικαιώματα στις αποφάσεις για το κράτος; Όχι... εδώ τραβάω την γραμμή. Δεν μπορεί κάποιος που τα συμφέροντά του δεν είναι αποδεδειγμένα υπέρ της χώρας μου να έχει δικαιώματα απάνω στις αποφάσεις που επηρεάζουν την δική μου ζωή και των παιδιών μου.

Πως λοιπόν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό άλλες χώρες; Θα πάρω την χώρα που είναι και δεύτερη πατρίδα του Πρωθυπουργού μας. Ο κ.Παπανδρέου λοιπόν, όπως όλοι ξέρουμε, έχει την Αμερικάνικη υπηκοότητα. Την έχει όμως, όχι γιατί απλά γεννήθηκε στην Μινεσσότα των Ηνωμένων πολιτειών, αλλά γιατί η μητέρα του είναι Αμερικανίδα πολίτης. Αν δεν ήταν, δεν θα ήταν ούτε ο ίδιος. Θα μπορούσε να γίνει μετά τα 18 του, αν υπηρετούσε στον Αμερικάνικο στρατό και έδινε εξετάσεις... Γιατί λοιπόν να μην υπάρχουν αντίστοιχες διαδικασίες για τους εδώ μετανάστες;

Επίσης υπάρχει μία ακόμα βασική διαφορά της Ελλάδας από άλλες χώρες. Έχουμε μεγάλο αριθμό παράνομων και νόμιμων μεταναστών από χώρες που επιβουλεύονται εδάφη μας. Δεν είναι εθνικιστική κορώνα, αλλά πραγματικότητα. Είναι δυνατόν λοιπόν να μην λάβουμε υπ'όψιν μας την εθνική αλλοίωση που θα επιφέρει μια τέτοια αλλαγή;

Οπότε θα παρακαλούσα τον κ.Παπανδρέου να το ξανασκεφτεί και να ζυγίσει και κάτι άλλο από το συμφέρον του κόμματός του (που θα έχει εκατοντάδες χιλιάδες νέους ψηφοφόρους έτσι). Να ζυγίσει το συμφέρον της χώρας και των παιδιών της. Να ξέρει επίσης ότι αυτό που πάει να κάνει θα προκαλέσει έξαρση ρατσισμού... Είναι σίγουρο. Θα κάνει την Ελλάδα Κόσοβο και θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος εκείνος. Αυτό δεν θα είναι καλό ούτε για την χώρα, ούτε για τους Έλληνες, ούτε για τους μετανάστες.

ΕΛΕΟΣ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΝΕΚΡΑ ΜΕ ΙΧ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ

..ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΣΤΑΘΜΕΜΕΥΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ!!!Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς και έναν βαριά τραυματισμένο, ηλικίας όλοι περί τα 20, σημειώθηκε στις 06.30, στην οδό Αναστάσεως, στο Χολαργό.
Αυτοκίνητο ΙΧ, στο οποίο...
επέβαιναν τα μέλη της νεανικής συντροφιάς, που αποτελείτο από τρία αγόρια και ένα κορίτσι, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος σταθμευμένου λεωφορείου.

Από συνεργεία της Πυροσβεστικής, που έφτασαν στο σημείο, ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια δύο από τους νεαρούς και η κοπέλα, ενώ ο τέταρτος της παρέας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο.

Για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος διενεργεί έρευνα η Τροχαία Αγίας Παρασκευής.

..και ο βλάκας της εβδομάδος...

ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ: ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΕΙ Ο ΙΟΣ- Νοσεί απύρετο το 30-50%


Ενας στους δύο με νέα γρίπη δεν κάνει ποτέ πυρετό και από αυτούς κάποιοι υποφέρουν από γαστρεντερικά συμπτώματα εκτός από πολλά συμπτώματα της κοινής γρίπης.

Η επιστημονική δημοσίευση στο News Scientist έρχεται να διαψεύσει την κοινή πεποίθηση ότι αν δεν κάνει ο ασθενής πυρετό δεν έχει τη νέα γρίπη. «Τα συμπτώματα του νέου ιού της γρίπης Η1Ν1 άλλες φορές είναι ίδια με εκείνα της κοινής γρίπης κι άλλες διαφορετικά. Μπορεί εκτός από τα συνηθισμένα συμπτώματα να υποφέρετε από ναυτία, κράμπες στο στομάχι και διάρροια. Και πυρετό να μην ανεβάσετε ποτέ», γράφει ο εντατικολόγος Αναντ Κουμάρ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα, στο News Scientist. Γιατί όμως έχει περάσει ότι ο πυρετός προδίδει αν έχει κανείς τη νέα γρίπη;

«Λόγω του ότι απέναντί μας έχουμε ένα νέο ιό, η ανάγνωσή του θέλει οπωσδήποτε προσοχή. Συνεχώς μαθαίνουμε», λέει στην «Ε» η πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Πανδημίας, καθηγήτρια Ελένη Γιαμαρέλλου. «Μέχρι στιγμής γνωρίζω ότι το 30% του πληθυσμού παγκοσμίως που έχει νοσήσει από τον νέο ιό δεν εμφάνισε πυρετό. Οσο για τα γαστρεντερικά συμπτώματα, εμφανίζονται συχνότερα στα παιδιά».

«Νέα μελέτη στο σύνολο των κρουσμάτων από εμφάνισης του νέου ιού έδειξε ότι το 50% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων δεν έκανε ποτέ πυρετό», επισημαίνει η δημοσίευση του News Scientist. «Ακόμα και σοβαρές περιπτώσεις της νέας γρίπης, όπως μελετήθηκαν στη διάρκεια του 2009, δεν ανέβασαν πυρετό. Είναι ανησυχητικό πως το μήνυμα δεν πέρασε στο σύνολο των ανά τον κόσμο αρμόδιων πολιτειακών φορέων, των γιατρών, των νοσοκομείων, όσων παρακολουθούν τους ασθενείς με νέα γρίπη. Η γραμμή παραμένει: αν δεν έχεις πυρετό δεν έχεις τη νέα γρίπη».ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συναγερμός στην αστυνομία για την απαγωγή 19χρονου!



Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Χαλκίδας όταν χθες το απόγευμα απήχθει ένα 19χρονο παιδί. Πιο συγκεκριμένα δύο άγνωστοι άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών, εισήλθαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου από ανοικτή πόρτα και με χρήση σωματικής βίας απήγαγαν άνδρα ημεδαπό ετών 19 ο οποίος....



φιλοξενείτο προσωρινά με την σύζυγό του εκεί, και αφού τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο (γνωστού ιδιοκτήτη και αριθμού κυκλοφορίας) που τους περίμενε έξω από την οικία και οδηγούσε γυναίκα συνεργός τους, αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Δράστες και θύμα είναι ΡΟΜ καταγωγής. Για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση.ΠΗΓΗ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....

ΑΣΤΕΙΑ ΖΩΑ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!