Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ε!!!ΟΧΙ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΝΤΕΡΕ* ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

*ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Ο ΚΑΝΤΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ।
**Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ।
***...ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΣΑΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ ΓΙΑΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ,Η,ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.

Η ανάπτυξη της Ελλάδος στην δεκαετία του 70



Για όσους δεν το ξέρουν, στις αρχές της δεκαετίας του 70 η Ελλάδα ήταν η πιο αναπτυσσόμενη οικονομία στον κόσμο (η ήταν στην πρώτη πεντάδα).

Τα πιο κάτω διαγράμματα από την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank) δείχνουν τους ρυθμούς ανάπτυξης της Ελλάδος εκείνη την περίοδο

(όχι δεν κάνετε λάθος, τα δεδομένα είναι σωστά).

image

image

image

http://datafinder.worldbank.org/

η Ελλάδα λοιπόν πέτυχε ρυθμούς ανάπτυξης:

7,84% - 1971
10,16% -1972
8,09% - 1973

Τώρα τι ακριβώς έκανε (η δεν έκανε) η τότε κυβέρνηση της χούντας δεν έχω ιδέα. Αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιος θα πρέπει να γράψει ένα βιβλίο για την οικονομία της Ελλάδος την τότε περίοδο.

Βέβαια η παγκόσμια ανάπτυξη γενικά ήταν αρκετά μεγάλη εκείνη την περίοδο και δεν ήταν μόνο η Ελλάδα που είχε μεγάλη ανάπτυξη. Το θέμα όμως είναι ότι η Ελλάδα ήταν πρώτη σε ανάπτυξη το 1972 και ήταν στην πρώτη πεντάδα για αρκετά χρόνια πριν και μετά το 1972.

Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουμε την απόλυτη χρεωκοπία τα επόμενα 1-2 χρόνια είναι να πετύχουμε τέτοιους ρυθμούς ανάπτυξης. Τώρα πως θα γίνει αυτό με την πολιτική που εξασκεί η σημερινή κυβέρνηση δεν έχω ιδέα.

Αυτό που ξέρω είναι ότι οι σημερινοί φωστήρες τα έχουν κάνει μπάχαλο και είναι καιρός να τους ξεφορτωθούμε. Το πως επίσης δεν ξέρω, διότι δεν βλέπω να έχει εξαγριωθεί αρκετά ο κόσμος με όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας ... εκτός από κάτι βλάκες αριστερούς, που αντιδρούν για λάθος λόγους.

Όπως και να έχει, θα είναι ενδιαφέρον να δει κανείς τι θα πουν όλοι αυτοί στα παιδιά τους και τι θα πει η ιστορία για αυτή τη γενιά πολιτικών όταν θα έχει πέσει η στάχτη. Και πιστέψτε με, θα έχουμε μπόλικη στάχτη.

Συλλήψεις Αλβανών στη Λάρισα για κατοχή ναρκωτικών και όπλων

Στη σύλληψη 4 Αλβανών προχώρησαν άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών και όπλων...
Συγκεκριμένα μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 28,1 γραμμάρια χασίς, ένα πιστόλι, 14 σφαίρες, μία σιδερογροθιά, ένα στιλέτο και ποσό 3.410 ευρώ.

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Απειλούν μέλη της σερβικής ηγεσίας -

Οι απειλές έχουν ενταθεί έπειτα από την εφαρμογή του νόμου για την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, που αποκτήθηκαν από εγκληματικές δραστηριότητες

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του σερβικού υπουργείου Δικαιοσύνης, Σλόμπονταν Χόμεν. Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί οι απειλές από ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος σε βάρος αξιωματούχων της Σερβίας. Αναλυτικότερα απειλές για την ζωή τους δέχθηκαν ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, ο ειδικός εισαγγελέας για το οργανωμένο έγκλημα, Μίλικο Ραντισάβλιεβιτς και η υπουργός Δικαιοσύνης, Σνέζανα Μάλοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες οι απειλές έχουν ενταθεί έπειτα από την εφαρμογή του νόμου για την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, που αποκτήθηκαν από εγκληματικές δραστηριότητες και τη σαφή αποφασιστικότητα του κράτους να ξεκινήσει ασυμβίβαστο αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος, όπως ανακοίνωσε το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων "Tanjug". "Η συμμορία εγκληματιών που κατηγορείται για λαθρεμπόριο ναρκωτικών και ο επικεφαλής της, ο αποκαλούμενος 'βασιλιάς της κοκαϊνης', Ντάρκο Σάριτς, σχεδίασε τη δολοφονία του Σέρβου προέδρου, Μπόρις Τάντιτς", υποστήριξε ο κ. Χόμεν. Οι σερβικές μυστικές υπηρεσίες ανακάλυψαν διάφορα σχέδια δολοφονίας, με στόχο τον κ. Τάντιτς και άλλους αξιωματούχους, που εμπλέκονται στην έρευνα κατά του Σάριτς και της ομάδας του, είπε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης τη Σερβίας. Η ασφάλεια των αξιωματούχων της Σερβίας απειλήθηκε επιπρόσθετα, όταν αποκαλύφθηκε η ομάδα του Ντάρκο Σάριτς και συνεχίστηκε η επιχείρηση «Balkan warrior», με στόχο την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος λαθρεμπορίου ναρκωτικών.

Υπήρξαν πληροφορίες ότι, η συγκεκριμένη ομάδα προετοιμάζει την εξόντωση αξιωματικών του υπουργείου Εσωτερικών, της υπηρεσίας κρατικής ασφάλειας και ανώτατων κρατικών λειτουργών. «Λόγω των συγκεκριμένων και άλλων πληροφοριών, αυξήθηκαν τα μέτρα ασφάλειας στο ανώτατο δυνατό επίπεδο και ορισμένοι αξιωματούχοι είναι υπό συνεχή προστασία», είπε ο κ. Χόμεν, σημειώνοντας ότι τα σχέδια αποτελούν αντίποινα για την κατάσχεση των περιουσιών που ανήκουν στη συμμορία του Σάριτς. Ο Ντάρκο Σάριτς θεωρείται ότι εμπλέκεται στην απόπειρα διοχέτευσης στην Ευρώπη 2,1 τόνων κοκαΐνης, το περασμένο φθινόπωρο. Το φορτίο κατασχέθηκε στην Ουρουγουάη, στη διάρκεια διεθνούς αστυνομικής επιχείρησης. Ο Σάριτς και άλλοι ύποπτοι για συμμετοχή στην οργάνωση εξαφανίστηκαν, μετά τη διεθνή αστυνομική επιχείρηση, με επικεφαλής την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών των ΗΠΑ (DEA). Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης της Σερβίας είπε ότι τον περασμένο χρόνο έλαβαν χώρα σημαντικά γεγονότα, στο πλαίσιο της μάχης κατά του οργανωμένου εγκλήματος και της μαφίας των ναρκωτικών, όπως η εξάρθρωση δικτύου διακινητών ναρκωτικών, μετά την επιχείρηση «Morava», καθώς και η σύλληψη ενός από τους αρχηγούς των ομάδων του υποκόσμου του Βελιγραδίου, του Σρέτεν Γιότσιτς. Tο σημαντικότερο γεγονός ήταν η επιχείρηση "Balkan warrior", κατά την οποία κατασχέθηκαν 2,1 τόνοι κοκαΐνης και εξαρθρώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος, που τροφοδοτούσε την αγορά της Ευρώπης, ανέφερε ο κ. Χόμεν.

Ημερησία

Κοινωνικός κλονισμός-Πρέπει να το δείτε όλο!!

Τσαντάκηδες με ψαλίδι, μάζεψαν της "χρονιάς" τους από περαστικούς!!!!!

"Πριν από λίγο στο Σταθμό Αττικής 2 νεαρά παιδιά, πρόλαβαν 2 πακιστανούς με ψαλίδι λιγους πόντους πριν να κόψουν τα χερούλια της τσάντας μιας κοπέλας που περίμενε στην στάση του λεωφωρείου!...
Οι 2 νεαροί λεβέντες οι οποίοι από ότι είπαν είναι Περιστεριώτες, τους πλάκωσαν στο ξύλο και όπου φύγει οι 2 τσαντάκηδες με το ψαλίδι!
Και οι γύρω άνθρωποι, μάρτυρες της παρολίγο αρπαγής σχολίαζαν την επικινδυνότητα, με το ψαλίδι στο χέρι του ενός, θα μπορούσε να κτυπήσουν και την κοπέλα!
Μπράβο στα παλικάρια γιατί θα μπορούσαν αυτοί οι αλήτες και κλέφτες, να κτυπούσαν και την κοπέλα με το ψαλίδι!
Η κοπέλα μάλιστα τους ευχαρίστησε αλλά ο ένας από αυτούς της είπε, ότι πριν μια βδομάδα είχαν κλέψει την τσάντα της αδελφής του!
Μπράβο ρε παιδιά!"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Στα 102 της πήγε στο σχολείο


ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟ ΦΑΚΟ

Η 102χρονη Μ.Ξιουνχιαν απο την κίνα είναι σήμερα 102 και η γηραιότερη ίσως μαθήτρια σχολείου στον κόσμο. Η γυναίκα αυτή απο τα 13 της άρχισε να δουλεύει και δεν είχε ποτέ την ευκαιρία και την πολυτέλεια να πάει σχολείο, παρά το οτι ήταν το όνειρο της μητέρας της. Σήμερα ...
έχοντας φέρει στη ζωή 9 παιδιά αποφάσισε να πάει στα θρανία. Δεν της ειναι εύκολο. Εχει ακουστικό βαρηκοΐας και μεγεθυντικό φακό για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα. Αλλά το παλεύει γιατί ήταν το μεγάλο της όνειρο

ΔΕΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο θέμα της εξάρθρωσης (;) της τρομοκρατίας και μέχρι τώρα έχουμε να θέσουμε τα εξής ερωτήματα:

1ον) Όλοι, μα όλοι οι συλληφθέντες, είναι «παλιοί γνώριμοι» των αρχών ασφαλείας, ακόμα και για αποδεδειγμένες υποθέσεις τρομοκρατίας. Πως είναι δυνατόν όλοι αυτοί να καταφέρνουν να ξεφεύγουν τόσα χρόνια; Είναι τόσο άχρηστες οι υπηρεσίες ασφαλείας (Αντιτρομοκρατική, EΥΠ κ.α.), ή συνέβαινε κάτι άλλο; Και καλά οι ελληνικές αρχές, ας δεχτούμε ότι είναι άχρηστες. Αλλά και οι πολύπειρες αμερικανικές υπηρεσίες (μην ξεχνάμε ότι ο «Επαναστατικός Αγώνας» είχε κτυπήσει με RPG την αμερικάνικη πρεσβεία) είναι άραγε εξίσου άχρηστες; Εσείς πιστεύεται ότι η πανίσχυρη CIA αδυνατούσε τόσα χρόνια να εντοπίσει γνωστούς, πασίγνωστους και φακελωμένους αναρχοαριστεριστές τρομοκράτες, όπως ο Μαζιώτης και οι υπόλοιποι;

2ον) Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η προηγούμενη σύλληψη του Μαζιώτη και ο τρόπος που αφέθηκε ελεύθερος. Θυμίζουμε, ότι ο Μαζιώτης συνελήφθη το 1998, αφού βρέθηκε δακτυλικό αποτύπωμά του πάνω σε βόμβα που είχε βάλει έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης, η οποία από τεχνικό λάθος δεν εξερράγη. Ο Μαζιώτης εμφανίστηκε αμετανόητος στο δικαστήριο, λέγοντας με θρασύτητα ότι μετάνιωσε όχι γιατί έβαλε τη βόμβα, αλλά γιατί έκανε ένα λάθος στη συναρμολόγησή της και δεν έσκασε και δεύτερο λάθος που άφησε το αποτύπωμά του. Πρωτόδικα εισέπραξε 15 χρόνια, αλλά στο Εφετείο η ποινή του μειώθηκε εντυπωσιακά, με αποτέλεσμα να βγει έξω σχεδόν αμέσως και να συνεχίσει τη δράση του, με ακόμη μεγαλύτερη σφοδρότητα. Σαφώς και υπάρχουν υπεύθυνοι για την ποινή-χάδι που επέτρεψε στον αμετανόητο αρχιτρομοκράτη να κυκλοφορεί ελεύθερος. Και οι κρίνοντες, κρίνονται. Π.χ. εκείνοι οι λειτουργοί της δικαιοσύνης, οι οποίοι, όπως προκύπτει από την απόφαση του Εφετείου, έκριναν ότι ο Μαζιώτης «δεν έπραξε από δόλο»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οι άνθρωποι αυτοί, με την απόφαση που έβγαλαν, δείχνουν ότι είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνοι για την κοινωνία. Θα βρεθεί άραγε κάποιος «υπεύθυνος» να κάνει έρευνα για την τότε σκανδαλώδη απόφαση;

συνέχεια εδώ



Greekalert

Απίστευτη έκκληση Κούγια στους Ζακυνθινούς


"ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ"!

"Αγαπητοί φίλοι, με τους περισσότερους από εσάς γνωριζόμαστε περισσότερο από 30 χρόνια, αφού όλα μου τα καλοκαίρια βρίσκομαι εκεί. Η αγαπημένη σας ομάδα, η Ζάκυνθος, βρέθηκε εκτός τίτλου από τις ίδιες μεθοδεύσεις και από τους ίδιους ανθρώπους, που προσπάθησαν μέχρι πριν από λίγο καιρό, με διαιτητές που έκαναν προπόνηση με την Καλλιθέα και με διαιτητές που συνωμοτούσαν στο Πέραμα, με μοναδικό στόχο να θέσουν και την ΠΑΕ Παναχαϊκή εκτός διεκδίκησης του τίτλου, ωστόσο όλο αυτό το παρασκήνιο απεκαλύφθη.Σήμερα και λίγες μέρες πριν έρθουμε στο πιο όμορφο νησί του Ιονίου, εκεί που η μισή Πάτρα κάνει κάθε χρόνο διακοπές, θέλω να κάνω μια έκκληση: Θέλω να σας παρακαλέσω να μας υποδεχθείτε σαν να είμαστε οπαδοί της ίδιας ομάδας, και θέλω να μας βοηθήσετε να φύγουμε από αυτόν τον χώρο που δεν ανήκει ούτε η Παναχαϊκή και οι παράγοντες της, αλλά ούτε η Ζάκυνθος και οι παράγοντες της. Εμείς την Κυριακή θα έρθουμε σαν να πηγαίνουμε στο σπίτι μας, όπως ήρθατε και εσείς στον πρώτο γύρο"

Αλέξης Κούγιας, πρόεδρος ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Εν ολίγοις: "επειδή ενισχύουμε τον τουρισμό του νησιού σας, βοηθήστε μας την Κυριακή να ανέβουμε κατηγορία"ΠΗΓΗ

Ο Δεκέμβρης και η νέα τρομοκρατία

Posted by J.McManus >> Ο Δεκέμβρης και η νέα τρομοκρατία" style="border-bottom: 1px dotted rgb(153, 153, 204); margin: 0px; padding: 0px; font-family: 'Lucida Grande','Lucida Sans Unicode',Verdana,sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 1em; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; color: rgb(153, 153, 204); text-decoration: none;">

Tου Στεφανου Κασιματη / kassimatis@kathimerini.gr

Oταν συνέλαβαν τους Ξηρούς και την παρέα τους δεν θυμάμαι να εκδηλώθηκαν αυθόρμητες συγκεντρώσεις συμπαραστατών στους χώρους όπου ερευνούσε η Αντιτρομοκρατική. Επρεπε να περάσει καιρός, να φθάσουμε πια στην δίκη των μελών της «17Ν», ώσπου να εκφρασθεί οργανωμένα η υποστήριξη των συμπαθούντων μέσα και έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου. Την περασμένη Κυριακή, όμως, στα Εξάρχεια και αλλού, όπως και χθες κατά την προσαγωγή τους στην Ευελπίδων, οι συγκεντρώσεις των συμπαθούντων εκδηλώθηκαν σχεδόν με φυσικότητα. Το γεγονός δείχνει πόσο διαφορετικό είναι το φαινόμενο της νέας τρομοκρατίας: στον χώρο των λεγόμενων αντιεξουσιαστών, η δράση των βομβιστών είναι πλέον εντελώς αποενοχοποιημένη.

Δεν είναι περίεργο ότι συμβαίνει αυτό, όταν ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθεί και σήμερα, με τη ρητορική του, να φλερτάρει απροκάλυπτα με την «εξέγερση του Δεκέμβρη», προσφέροντας κατ’ ουσίαν κάλυψη στον πολιτικό χώρο ο οποίος προκάλεσε τα γεγονότα. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Κυριακή, το γραφείο Τύπου του ΣΥΝ έσπευσε αμέσως να εκδώσει ανακοίνωση με αφορμή την προσαγωγή των επτά υπόπτων: «Η τρομοκρατική δράση αποτελεί μία ιστορικά ατελέσφορη και καταδικαστέα επιλογή. Η Αριστερά των μαζικών, δημοκρατικών αγώνων βρίσκεται στον αντίποδα τέτοιων επιλογών», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ -τουλάχιστον ώς χθες το βράδυ στις 10- δεν είχε τίποτε να πει για το γεγονός. Προφανώς, οι συνιστώσες του θα προσπαθούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους…

[...]

Ψυχούλα μου!..

Ο συλληφθείς Νίκος Μαζιώτης ήταν γνωστός από τη δράση του στο παρελθόν. Τις δε απόψεις του περί «επαναστατικής δράσης» είχε εκθέσει εκτενώς στο δικαστήριο και μάλιστα κατά τον προκλητικότερο (και αφελέστερο) τρόπο. Πώς εξηγείται, λοιπόν, ότι έπρεπε να περάσει τόσος καιρός έως ότου καταφέρουν οι αρχές να ανακαλύψουν στοιχεία εις βάρος του; Το ερώτημα απασχολούσε πολλούς χθες· και δικαιολογημένα, καθώς αγνοούσαν τη συμβολή στην υπόθεση του παράγοντος Πάκη. Ο συλληφθείς ήταν υπό στενή παρακολούθηση, στο πλαίσιο κοινής ελληνοβρετανικής επιχείρησης. Αυτή όμως διεκόπη κατ’ εντολήν του τέως υπουργού Εσωτερικών και Δημοσίας Τάξεως Προκόπη Παυλόπουλου, κατόπινπιέσεων που δέχθηκε από δημοσιογραφικούς κύκλους. [ΣΣ διάβαζε γιά τον υιό Βούτση και τον ληστή με τα μαύρα Δημητράκη φυσικά] Τότε, οι Βρετανοί προέβησαν σε διάβημα, αλλά ο υπουργός δεν ενέδωσε στις διαμαρτυρίες τους. Ηταν ένα ακόμη κατόρθωμα του τ. υπουργού, που θα γραφεί με χρυσά γράμματα εις τας δέλτους της Ιστορίας…

Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε αποτελέσματα στο Καναδά

Οι νοσηλείες στο Τορόντο λόγω καρδιαγγειακών και αναπνευστικών προβλημάτων μειώθηκαν αντίστοιχα κατά 39% και 33% από την έναρξη ισχύος του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος το 2001 στον Καναδά, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στις ΗΠΑ.
Η μελέτη....

διεξήχθη για δέκα έτη σε μία ευρεία βάση του πληθυσμού στο Τορόντο προκειμένου να καταγραφούν οι επιπτώσεις της απαγόρευσης του καπνίσματος στα εστιατόρια.

"Οι έρευνες που μετρούν με ακρίβεια την επίδραση του νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος στις αναπνευστικές και καρδιαγγειακές ασθένειες θα μπορούσαν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στη δημόσια υγεία, καθώς οι ασθένειες που προκύπτουν από το κάπνισμα θα μπορούσαν να προκαλούν ένα δισεκατομμύριο θανάτους στον 21ο αιώνα στον κόσμο", αναφέρει ο Δρ. Αλίσα Νάιμαν, του Πανεπιστημίου του Τορόντο.

Οι γιατροί προειδοποιούν ότι τα αποτελέσματα της μελέτης τους "ενισχύουν τις ενδείξεις ότι το παθητικό κάπνισμα είναι βλαβερό για την υγεία και δικαιολογούν τους νόμους που περιορίζουν την επαφή του κοινού με τον καπνό του τσιγάρου".

Επιπλέον, οι ειδικοί συνιστούν την πραγματοποίηση περισσότερων ερευνών για να καθοριστούν τα μέρη όπου οι απαγορεύσεις καπνίσματος είναι πιο αποτελεσματικές.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, μέχρι τη δημοσίευση της έρευνας για το Τορόντο, καμία προηγούμενη μελέτη δεν έχει καθορίσει τις επιδράσεις των αντικαπνιστικών νόμων στις νοσηλείες για καρδιαγγειακά και αναπνευστικά νοσήματα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ!!

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ: Καθεστώς του Αγίου Όρους
[] Άρθρο 105 Εδώ αποκαλύπτεται ο μηχανισμός ελληνοποιήσεων της εκκλησίας η οποία με τις ευλογίες του κράτους μπορεί να δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε όποιον θέλει αρκεί αυτός να γίνει μοναχός έστω για λίγο!!!
1.Η χερσόνησος του Αθω, από τη Μεγάλη Βίγλα και πέρα, η οποία αποτελεί την περιοχή του Αγίου Όρους, είναι, σύμφωνα με το αρχαίο προνομιακό καθεστώς του, αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού Κράτους, του οποίου η κυριαρχία πάνω σ' αυτό παραμένει άθικτη. Από πνευματική άποψη το Άγιο Όρος διατελεί υπό την άμεση δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Όλοι όσοι μονάζουν σ' αυτό αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια μόλις προσληφθούν ως δόκιμοι ή μοναχοί, χωρίς άλλη διατύπωση.

2.Το Άγιο Όρος διοικείται, σύμφωνα με το καθεστώς του, από τις είκοσι ιερές μονές του, μεταξύ των οποίων είναι κατανεμημένη ολόκληρη η χερσόνησος του Άθω, το έδαφος της οποίας είναι αναπαλλοτρίωτο. Η διοίκησή του ασκείται από αντιπροσώπους των ιερών μονών, οι οποίοι αποτελούν την ιερή κοινότητα. Δεν επιτρέπεται καμία απολύτως μεταβολή στο διοικητικό σύστημα ή στον αριθμό των μονών του Αγίου Όρους, ούτε στην ιεραρχική τάξη και τη θέση τους προς τα υποτελή τους εξαρτήματα. Απαγορεύεται να εγκαταβιώνουν στο Άγιο Όρος ετερόδοξοι ή σχισματικοί.

3.Ο λεπτομερής καθορισμός των αγιορειτικών καθεστώτων και του τρόπου της λειτουργίας τους γίνεται από τον καταστατικό χάρτη του Αγίου Όρους, τον οποίο, με σύμπραξη του αντιπροσώπου του κράτους, συντάσσουν και ψηφίζουν οι είκοσι ιερές μονές και τον επικυρώνουν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η Βουλή των ελλήνων.

4.Η ακριβής τήρηση των αγιορειτικών καθεστώτων τελεί ως προς το πνευματικό μέρος υπό την ανώτατη εποπτεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου και ως προς το διοικητικό μέρος υπό την εποπτεία του Κράτους, στο οποίο ανήκει αποκλειστικά και η διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

5.Οι πιο πάνω εξουσίες του Κράτους ασκούνται από διοικητή, του οποίου τα δικαιώματα και καθήκοντα καθορίζονται με νόμο. Με νόμο επίσης καθορίζονται η δικαστική εξουσία που ασκούν οι μοναστηριακές αρχές και η ιερή κοινότητα, καθώς και τα τελωνειακά και φορολογικά πλεονεκτήματα του Αγίου Όρους...ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

"Προσοχή σε ανήλικους κλέφτες που κυκλοφορούν στην Ερμού!"

"Προσοχη!!!
δουλευω σε γραφειο στην οδο Ερμού και μπαίνουν μεσα 2 παιδια (γυρω στα 10) με καρτες που εχουν την ακροπολη πανω (post cards) τις αφηνουν στα γραφεια πανω και μετα φευγοντας ενω δεν δινεις ...
λεφτα κλεβουν κινητα και λεφτα πάνω απο το γραφειο (ή οτι βρουν)
η αστυνομια κοβει βολτες σε ολη την Ερμου
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!και μεσα στα γραφεια μας;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ!!



Ο Gregg Valentino είναι ένας από τα πιο αμφιλεγόμενούς αθλητές του Bodybuilding.
Ξεκίνησε bodybuilding σε ηλικία 13 ετών.Μετά από 23 χρόνια εκπαίδευσης αποφάσισε να πειραματιστεί με στεροειδή.Κατά την περίοδο αυτή αυξήθηκάν τα χέρια του ένα εντυπωσιακό ποσοστό 100% των φυσικών 21 "σε ένα νούμερο καθόλου ανθρώπινο στης 28".
Αλλά μετά από χρόνια ενέσεις στεροειδών, το σώμα του έκανε την 'έκρηξη' όπως εξηγεί στη συνέχεια το βίντεο.

Κοιτάξτε προσεκτικά το βίντεο είναι η ωμή αλήθεια όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση!!!

The New York Times, Μάρτιος 1975«Οι 'Ελληνες πήραν τον άνθρωπο και τον έστησαν στα πόδια του»


Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/
«...Γιά χιλιάδες χρόνια παλαιότεροι πολιτισμοί, όπως αυτοί των Περσών, των Ασσύριων, των Βαβυλώνιων, έβλεπαν τον άνθρωπο ως ένα απεχθές ον που σέρνονταν μπροστά σε θεότητες και δυνάστες. Οι 'Ελληνες όμως, πήραν τον άνθρωπο και τον έστησαν στα πόδια του. Τον δίδαξαν να είναι υπερήφανος. Ο κόσμος είναι γεμάτος θαύματα, έλεγε ο Σοφοκλής, αλλά τίποτα δεν είναι πιό θαυμάσιο από τον άνθρωπο.
Οι 'Ελληνες έπεισαν τον άνθρωπο, όπως ο Περικλής το τοποθέτησε, ότι ήταν δικαιωματικά ο κάτοχος και ο κύριος του εαυτού του και δημιούργησαν νόμους γιά να περιφρουρήσουν τις προσωπικές του ελευθερίες. Οι αρχαίοι Έλληνες ενθάρρυναν την περιέργεια που είχε ο άνθρωπος γιά τον εαυτόν του και γιά τον κόσμο που τον περιτριγύριζε, διακηρύττοντας μαζί με τον Σωκράτη ότι μιά ζωή χωρίς έρευνα δεν αξίζει τον κόπο να την ζούμε.
Οι 'Ελληνες πίστευαν στην τελειότητα σε όλα τα πράγματα, γι’ αυτό μας κληροδότησαν την ομορφιά, που φτάνει από τον Παρθενώνα και τα ελληνικά αγάλματα, τις τραγωδίες του Αισχύλου, του Ευρυπίδη και του Σοφοκλή, την ποίηση του Ησίοδου και του 'Ομηρου, μέχρι τα ζωγραφισμένα αγγεία ενός απλού νοικοκυριού.
Χωρίς τους 'Ελληνες μπορεί ποτέ να μην είχαμε αντιληφθεί τι είναι αυτοδιοίκηση. Αλλά, πολύ περισσότερο ακόμα και από την γλώσσα μας, τους νόμους μας, τη λογική μας, τα πρότυπά μας της αλήθειας και της ομορφιάς, χρωστάμε σε αυτούς την βαθειά αίσθηση γιά την αξιοπρέπεια του ανθρώπου.
Από τους 'Ελληνες μάθαμε να φιλοδοξούμε χωρίς περιορισμούς, να είμαστε, όπως είπε ο Αριστοτέλης, αθάνατοι μέχρι εκεί που μας είναι δυνατό...».
(The New York Times, Μάρτιος 1975)
Ileos Zavarakatranemia

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΒΑΝΩΝ


ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το περιστατικό συνέβη χτες τη νύχτα όταν ένας συνταξιούχος αστυνομικός κατέβηκε από το διαμέρισμά του και ζήτησε από μια παρέα 15 Αλβανών που κατά τη συνηθισμένη τους τακτική έπιναν μπύρες, φώναζαν και ενοχλούσαν τους περαστικούς αλλά και τους κατοίκους στο πεζόδρομο επί της οδού Καμπάνη στον Άγιο Παντελεήμονα, να σταματήσουν τη φασαρία. Εκείνοι του επιτέθηκαν, τον ξυλοκόπησαν και τον έριξαν με μια τζαμαρία πολυκατοικίας προκαλώντας του βαριά τραύματα στο κεφάλι. Ο αστυνομικός διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτή είναι η Αθήνα του Χουντοχοίδη που κοκορεύεται ότι έπιασε τους τρομοκράτες ενώ στην ουσία απλά έριξε στάχτη στα μάτια του κόσμου. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον ίδιο καθώς η κατάσταση στις γειτονιές της πρωτεύουσας χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και όσο κι αν προσπαθούν με επικοινωνιακά τρικ να αντιστρέψουν το κλίμα δεν τα καταφέρνουν καθώς η πραγματικότητα δεν κρύβεται ό,τι κι αν κάνουν.
Αυτή τη στιγμή ένστολη κουκουλοφόροι της Αντιτρομοκρατικής έχουν μπεί σε σπίτι στην οδό Δωδεκανήσου στη Κυψέλη!
Έχουν αποκλείσει όλο το στενό,δεν περνάνε ούτε οι γείτονες για να πάνε σπίτι τους.
Ρίχνουν με φακούς φως ακόμη και στις αυλές των γύρω σπιτιών.