Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ (ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ)

ΑΛΛΟΙ ΕΞΙ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ


Αντιμέτωποι με τη σοβαρή κατηγορία παραβίασης των κανόνων του ποδοσφαίρου και για ξέπλυμα χρήματος από παράνομα έσοδα είναι έξι ποδοσφαιριστές από την θητεία τους στην Ουντινέζε.

Ο Μάρεκ Γιανκουλόφσκι της Μίλαν και ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, Νταβίντ Ντι Μικέλε, είναι τα πιο γνωστά ονόματα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Οι άλλοι τέσσερεις παίκτες που φέρονται ως συμμέτοχοι είναι ο Τζιαμπέρο Πίντσι από την Κίεβο και οι πρώην παίκτες της Ουντινέζε Μάσιμο Μαργκιότα, Αλεσάντρο Πιερίνι και Ρομπέρτο Σόσα.

Και οι έξι αναμένονται να προσέλθουν για καταθέσεις στο ιταλικό δικαστήριο που εξετάζει την υπόθεση. Η κατηγορία για απάτη είναι πολύ σοβαρή καθώς πρόκειται για υπόθεση ετών, και συγκεκριμένα από το 1998 ως το 2005.

Πιο συγκεκριμένα αφορά παράνομα στοιχήματα τόσο για αγώνες στην Ιταλία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι ποδοσφαιριστές θεωρούνται κύριοι υπεύθυνοι για την οργάνωση αυτών των στοιχημάτων και για παράνομη νομιμοποίηση των εσόδων αυτών. Η συνέχεια εντός των δικαστικών αιθουσών.
Αναρτήθηκε από Betgreece

Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ!!


Malawi : Mετά την απόρριψη από το δικαστήριο της χώρας του Malawi της αίτησης υιοθέτησης τρίχρονης με το όνομα Mercy James, συνεχίζει να παραμένει στο Malawi Friday, κάνοντας touring the village of Mugulula περιμένοντας το αποτέλεσμα της ένστασης σε ανώτατο δικαστήριο.!!...by diaporon-bl/

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕ 10000 ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ


Τα ονόματα Ελληνων και Κυπρίων οι οποίοι έγιναν «γιατροί» αγοράζοντας πτυχία προς €10.000, βρίσκονται σε τρεις λίστες της ρουμανικής αστυνομίας.Το σκάνδαλο με τα πλαστά πτυχία ιατρικής και οδοντιατρικής που αποκαλύφθηκε προσφάτως από την ρουμανική κυβέρνηση και δημοσιεύτηκε στον «Φιλελεύθερο» τη Δευτέρα, φαίνεται ότι ακουμπά και αρκετούς Κύπριους οι οποίοι εξασφάλισαν τα πτυχία τους χωρίς καν να επισκεφθούν ποτέ τις Σχολές και αυτή τη στιγμή μάλλον ασκούν την ιατρική και την οδοντιατρική σε Κύπρο και Ελλάδα.
Από mygreekblogspot

ΑΠΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Ήταν αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράκ στο Παγκόσμιο Κύπελο το 1986 στο Μεξικό. Σήμερα είναι ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Ιράκ. Ο Ραάντ Χαμουντί, διεθνής τερματοφύλακας με την εθνική ομάδα και προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου της αστυνομίας συγκέντρωσε 20 από τις 33 ψήφους στις εκλογές που έγιναν με την παρουσία εκπροσώπων της ΔΟΕ.
Μπήκε λοιπόν ένα τέλος σε μία υπόθεση που ξεκίνησε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο όταν η κυβέρνηση του Ιράκ διέλυσε το συμβούλιο κατηγορώντας τους για διαφθορά, αλλά και αδυναμία διοίκησης αφού τα 11 μέλη ζούσαν στο εξωτερικό.

Η ΔΟΕ είχε επικρίνει την κυβερνητική παρέμβαση για τη διάλυση της Επιτροπής και τιμώρησε το Ιράκ μη επιτρέποντας να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς. Απόφαση που ανέτρεψε εν μέρει όμως η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είχε περάσει και έτσι μόλις τέσσερις Ιρακινοί κατάφεραν να αγωνιστούν.
Από το 2003 και την εισβολή των ΗΠΑ, πολλοί αθλητές έχουν απαχθεί και σκοτωθεί, ενώ τέσσερα από τα μέλη της προηγούμενης Ολυμπιακής Επιτροπής συμπεριλαμβανομένου και του Σουνίτη προέδρου Αχμέντ Αλ Σαμαράι τον Ιούλιο του 2006.
Σουνίτες και Σιίτες δύο μεγάλες θρησκευτικές ομάδες στο Ιράκ μάχονται για τα πάντα εδώ και δεκαετίες από την εποχή του Σαντάμ Χουσεϊν. Πάντως το Ιράκ τόσο στην Αθήνα όσο και στο Πεκίνο έλαβε θερμή υποδοχή κατά την παρέλαση των ομάδων στην τελετή έναρξης.
Ο νέος πρόεδρος Ραάντ Χαουμτί, γεννήθηκε το 1953 στη Βαγδάτη, αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Ιράκ από το 1976 έως και το 1987, συμπληρώνοντας 137 συμμετοχές. Στο Παγκόσμιο Κύπελο ποδοσφαίρου στο Μεξικό στη μία και μοναδική συμμετοχή της χώρας στο θεσμό ο Χαμουντί ήταν αρχηγός.
Έφυγε από το Ιράκ το 1998 και επέστρεψε μετά την εισβολή του 2003.
http://greek-olympics.blogspot.com

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ




http://kafeneio-gr.blogspot.com/

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ..ΚΑΙ Ο ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ


Πέρασαν περίπου 80 ημέρες από την εκλογή του Barack Obama.Oι ρεπουμπλικάνοι ακονίζουν τα μαχαίρια τους και σχεδιάζουν την αντιπολιτευτική τακτική τους.Οι Αμερικανοί εγκαταλείπουν το νεοφιλελευθερισμό και καταφεύγουν στον κρατικό παρεμβατισμό.
Ήδη οι συγκρίσεις,έχουν κάνει την εμφάνιση τους..
Τι εννοούμε?Δείτε την παρακάτω εικόνα.

obama-marx

Τι έχει κάνει,όμως,μέχρι σήμερα ο πρόεδρος Οbama?
-Tην επόμενη μέρα της ορκωμοσίας του εξαγγέλει το κλείσιμο της αμφιλεγόμενης φυλακής του Γκουαντάναμο στην Κούβα.
-Πέντε εβδομάδες αργότερα,ανακοίνωσε την απόφαση του(είχε δεσμευτεί προεκλογικά) για απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από το Ιράκ.Βέβαια,αυτό θα γίνει σταδιακά γι'αυτό ξεκαθάρισε ότι η αμερικανική στρατιωτική παρουσία στο Ιράκ θα έχει τερματίσει το τέλος του 2011.
-Η κρατική παρέμβαση στην οικονομία της χώρας του.
-Επιστρέφει στους παραδοσιακούς διεθνείς θεσμούς όπως ο ΟΗΕ,το διεθνές νομισματικό ταμείο και η παγκόσμια τράπεζα.
-Πολυμελή ad hoc σχήματα,όπως η g20 με στόχο τη συντονισμένη αντιμετώπιση της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης.
-Ομαλοποιεί τις ταραγμένες ευρωαμερικανικές σχέσεις.Η απόφαση του Νικολα Σαρκοζί να επανεντάξει τη Γαλλία στο νατο θα βοηθήσει τον ετεροβαρή αμυντικό οργανισμό να αποκτήσει λιγότερο ανισόρροπη εκπροσώπηση των δυο πυλώνων του.
-Με τον ενεργιακό γίγαντα,τη Ρωσσία,έχουν ήδη γίνει βολιδοσκοπήσεις επαναπροσέγγισης και ανταλλαγής αμοιβαίων διευκολύνσεων.
-Το μέγαλο άνοιγμα με τις ανατολικές χώρες(Κίνα,Ιαπωνία,Κορέα).
-Η ανάθεση του πρών γερουσιαστή Τζορτζ Μίτσελ στο ρόλο διαμεσολαβητή για το Παλαιστινιακό,και με δεδομένο τον επιτυχή του ρόλο στη διευθέτηση του προβλήματος της Βόρειας Ιρλανδίας,δημιουργεί αισιοδοξία για ευτυχή κατάληξη και επιτέλους επίλυσης.

Αυτά και άλλα πολλά έχουν γίνει επί προεδρίας του Barack Obama.
Τελικά ίσως δεν έχουν και τόσο άδικοι οι Αμερικανοί που τον συνδέουν με τον Karl Marx.http://zougla-troktiko.blogspot.com/

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ


Με αφορμή κείμενο για μποϊκοτάζ των καφετεριών στις 11/4 ως διαμαρτυρία για τις υψηλές τιμές στους καφέδες, είπα να το σκεφτώ αλλιώς το θέμα.
Πράγματι έχει καταντήσει αισχροκέρδια να πληρώνεις 5¤ έναν παλιοκαφέ, αλλά μήπως μας έχουν πάρει χαμπάρι και μας χτυπάνε στο... ευαίσθητο σημείο μας;
Ο καφές για τους Έλληνες δεν είναι απλός καφές.
Είναι μέρος της καθημερινότητας, τρόπος ξεκούρασης, τρόπος κοινωνικοποίησης και τόσα άλλα.
Πάμε για καφέ δε λέμε όποια ώρα και να βγούμε από το σπίτι;
Όταν έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο τι κάνουμε;
Όταν θέλουμε να κουτσομπολέψουμε τι κάνουμε;
Όταν θέλουμε να διαβάσουμε την εφημερίδα μας τι κάνουμε;

Κακά τα ψέμματα ο Έλληνας έχει στο αίμα του τον καφέ.
Δε μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν και τη σημασία του.
Αυτό εκμεταλλεύονται οι καφετέριες.
Γιατί και άλλα προϊόντα ακριβαίνουν, αλλά ξέρουν πως αν ανεβάζουν συνεχώς την τιμή, κάποια στιγμή δεν θα τα αγοράσεις.
Τον καφέ όμως;;
Έκκληση λοιπόν προς τις καφετέριες να μη μας στερήσουν τη χαρά της αγαπημένης μας συνήθειας.
Κάτω τα χέρια από τον αγαπημένο μας καφέ!!!!

¶νοιξη μπήκε, είναι δυνατόν ο Έλληνας όταν επιτέλους τελειώνει από την δουλειά να κάτσει σπίτι;
Κυριακή να μείνεις μέσα;
Ε, δε γίνεται!!
Τον θες τον καφέ σου!!!

Βρήκα ένα χιουμοριστικό κείμενο: Προσευχή του φραπέ
Πιστεύω εις έναν φραπέ
αφρώδη, παγοκράτορα
ρουφηχτόν εκ καλάμου σπαστής
εις στομάχους πάντων ερριμένον.

Και εις ένα αφρόγαλα, λευκόν, πηχτόν
του καφέ συνοδό, και λιπογενές
το δια τον καφέ ποιηθέντα προ πάντων καπουτσίνο.
Milk εκ βοδώς
αφρόν αληθινόν, εκ μιξερός ηλεκτρικού
χτυπηθέντα, ού γεννηθέντα
ομοχρήσιμου του φραπέ
δι ου το μάτι ορθάνοιξε.

(Όχι το κείμενο δεν χορηγήθηκε από γνωστή εταιρεία καφέ....)
http://ourgreektv.blogspot.com/2009/04/blog-post_7729.html

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!!!ΝΕΟ ΕΤΟΣ


Αυτό το κορίτσι και όλοι αυτοί οι ανθρωποι συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν
το αφγανικό Νέο Έτος στην Καμπούλ, 21 Μαρτίου 2009.ΤοΑφγανιστάν χρησιμοποιεί το Περσικό ημερολόγιο που έχει ως ημερομηνία έναρξης τη στιγμή που ο προφήτης Mohammad μετακινήθηκε από Μέκκα να Medina στο 621 μ.Χ..

Αφού περνάτε τόσο καλά εκεί τι στην ευχή θέλετε εδώ?

The Doors-People Are Strange !!!!!!

Ερευνα απο το FBI για την διαρροη της ταινιας X-Men Origin

Τη διαδικτυακή διαρροή ενός σχεδόν ολοκληρωμένου αντίγραφου της ταινίας X-Men Origins: Wolverine, η οποία αναμένεται να προβληθεί στο σινεμά σε ένα μήνα, ερευνά το FBI.

Η νέα ταινία του Χιου Τζάκμαν εκτιμάται ότι κατέβηκε τουλάχιστον 100.000 φορές την Τρίτη από ιστοσελίδες για τη διακίνηση υλικού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παραγωγή της ταινίας επισημαίνεται ότι «Η πηγή που ευθύνεται για την αρχική διαρροή και οι ιστοσελίδες που με τη σειρά τους έδωσαν για διάθεση το συγκεκριμένο υλικό θα διωχθούν ποινικά στο μέγιστο βαθμό που προβλέπει η σχετική νομοθεσία».

Ήδη το FBI διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των ενόχων. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Απριλίου στους κινηματογράφους της Αγγλίας και την 1η Μαΐου στους αμερικανικούς κινηματογράφους.

Πολλοί από εκείνους που είδαν το αντίγραφο της ταινίας ωστόσο υποστηρίζουν ότι «είναι απαίσια και ότι φαίνονται ακόμα και τα καλώδια που έχουν στο σώμα τους οι ηθοποιοί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».

«Ακόμα και αν κάποιος δει το αντίγραφο, σίγουρα αργότερα θα πάει στο σινεμά για να ευχαριστηθεί την ταινία με τα ειδικά εφέ», αναφέρεται σε ανακοίνωση της 20th Century Fox, ενώ επισημαίνεται ότι λείπουν σκηνές και υπάρχει πρόβλημα στον ήχο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια ταινία διαρρέει στο διαδίκτυο. Το 2007 ο σκηνοθέτης Έλι Ροθ κατηγόρησε την «ηλεκτρονική πειρατεία», για τις χαμηλές εισπράξεις του φιλμ Hostel: Part II. Εκτός αυτού υποστήριξε ότι σε πολλές από τις χώρες που η ταινία διέρρευσε, το αποτέλεσμα ήταν να μην προβληθεί καν στους κινηματογράφους.
__________________

ΔΙΑΦΑΝΟ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ!!!





Αν θέλετε να το αγοράσετε θα κοστίσει 40 000 δολάρια Αυστραλίας ή US $ 25 000.
(αυτή είναι η τιμή του αυτοκινήτου ..) ΓΙΑ ΤΖΙΠ ΜΙΛΑΜΕ!!!

Οι αισθήσεις είναι οι ίδιες όπως σε ένα απλό μπιλιάρδο

!!!SEXY ΑΙΝΣΤΑΙΝ!!!!


ποιός τόλεγε ότι ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ εκτός από, ο κορυφαίος επιστήμονας είναι και σέξυ.

ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΨΕ<ΤΑ ΨΑΡΑ>


Ενα από τα πιό γραφικά νησιά στην Ελλάδα

ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!!!!



Watch more cool animation and creative cartoons at aniBoom

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ

ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΕΣ





ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ
ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

TO ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!


Ενα καινούργιο παιχνίδι έρχεται Στάλιν και Αρειανοί
Είναι χορευταράς έτσι?

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΣΙΚΑΓΟ!!!ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ





ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΗΝ Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ


Ένας νέος ηλικίας 25-30 ετών είναι ο απολογισμός της αιματηρής συμπλοκής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λ. Συγγρού, στο ύψος του Ledra Marriot, όταν μετά από...


έναν τσακωμό, και κυνηγητό στυον παράδρομό, ανάμεσα σε δυο παρέες, ο ένας δεν δίστασε να τρβήξει όπλο και να σκοτώσει εξ επαφής τον άτυχο νεαρό. Το ασθενοφόρο, που μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο, ήτραν ήδη αργά, και απλώς διαπιτώθηκε ο θάνατός του. Η αστυνομία απέκλεισε τη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σικάγο γίναμε αδέρφια..


Αναρτήθηκε από troktiko

ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!!ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΗΣ!!!!!!

Σε μία έρευνα που έγινε και ολοκληρώθηκε στην Τουρκία διαπιστώθηκε ότι στην πιο
εκσυχρονισμένη πόλη της Τουρκίας την Κωνσταντινούπολη η κακός εννοούμενη
παράδοση θέλει να δολοφονούνται γυναίκες για λόγους τιμής.Η έκταση του προβλήματος ξεπερνάει τον ένα φόνο την εβδομάδα πράγμα που καθιστά το πρόβλημα μείζον.
ΗΤουρκική κυβέρνηση καταδίκασε το γεγονός και ξεκίνησε ενημέρωση με στόχο την μείωση του φαινομένου.Προς το παρόν το πρόβλημα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

ΦΟΒΕΡΟΣ (Stuntman)


Amazing Stuntman - Click here for funny video clips

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ..ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Η Αϊόβα έγινε η πρώτη μεσοδυτική πολιτεία της Αμερικής την περασμένη Παρασκευή η οποία εγκρίνει το γάμο μεταξύ ίδίων φύλων, Το ανώτατο δικαστήριο της πολιτείας αποφάσισε ,ότι ένας νόμος του 1998 που περιορίζει το γάμο μεταξύ μονάχα ενός άνδρα και μιας γυναίκας ήταν αντισυνταγματικός...
Η απόφαση ήταν το αποκορύφωμα μιας τετραετούς νομικής μάχης που άρχισε με μία αγωγή που κατατέθηκε εξ ονόματος έξι ζευγαριών του ίδίου φύλλου στο πταισματοδικείο.
Το ανώτατο δικαστήριο δήλωσε ότι οι γάμοι μεταξύ ιδίων φύλλων θα μπορούσαν να ξεκινήσουν να τελούνται στην πολιτεία της Αϊόβα το αργότερο σε 21 ημέρες, κατατάσσοντας την έτσι ως την Τρίτη πολιτεία στην Αμερική μετά από την Μασαχουσέτη και το Κοννέκτικατ, όπου ο ομοφυλοφιλικός γάμος επιτρέπετε .
ΑΠΟ τροκτικο

ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ


Γράφει ο Γιάννης Τερζής

Κι εγώ λέω , τι να κάνω , τι να κάνω . Δεν πάω να αγοράσω ενα αυτοκίνητο τώρα που είναι και τζάμπα ? Τι είναι να δώσεις τώρα 15.000 ευρω αντί 15,500 ? Να χάσω τέτοια ευκαιρία ? Πότε θα γίνει ξανά αυτό ? Να κερδίσεις με τη μια 500 ευρώ ? Και κάθεσαι ακόμη ? Μπράβο στους ανθρώπους που με σκέφτονται !!! Τι να πώ ! Είμαι συγκινημένος , δάκρυσα ρε φίλε . Τόση ευαισθησία !! Τόση γενναιοδωρία !!! Ετσι μούρχεται να πάρω δύο !!! ε τι !!! Να με πιάσουν και κορόιδο !!! Τώρα που γυρίζει ο τροχός , τώρα είναι η ώρα . Επιτέλους , έλεγα κι εγώ μέσα μου , που θα πάει θάρθει η ώρα και για μάς . Να λοιπόν που ήρθε , τρέξτε παιδιά , χαρίζουν αυτοκίνητα , μόνο 15,000 ευρώ αντι 15,500 . ερε γλέντια . Σ'ευχαριστώ θεέ μου . Αυτή κι αν είναι είδηση . Τώρα μάλιστα .
Μόνο που υπάρχει ένα προβληματάκι . Δηλαδή τι προβληματάκι , προβληματάρα .
Μου λείπουν 14,900 για να συμπληρώσω τα 15,000 . Πουνα πάρει η ευχή , πάνω που χάρηκα . Οχι ρε αδικία ! Να χάσω τέτοια ευκαιρία . Οχι τίποτα , θα στεναχωρήσω και αυτούς τους καλούς ανθρώπους που νοιάζονται για μένα . Ποιός άλλος θα το έκανε αυτό ρε αχάριστοι . Είστε άδικοι ρε .
Αλλά εγώ δεν χάνω την αισιοδοξία μου , γιατί ξέρω οτι υπάρχουν αυτοί οι καλοί άνθρωποι που θα με βοηθήσουν . Δεν μπορεί , τόση καλοσύνη , τόση εξυπνάδα , σπουδαγμένοι άνθρωποι είναι αυτοί , τι οτι κι ότι ?
Ρε πάρε ένα αυτοκίνητο κι εσύ , πάρε ένα αυτοκίνητο σου λέωω !!!!
Αναρτήθηκε από kafeneio