Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΟΣ!!!


Μάθε τέχνη και άστει και αν πεινάσεις πιάστει

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΑ Ο ΑΓΟΥΔΗΜΟΣ



Ο εφοπλιστής Γεράσιμος Αγούδημος παίρνοντας λάθος φαρμακα? μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Βούλας όπου του έγινε πλύση στομάχου και διέφυγε τον κίνδυνο.
ΑΠΟ τροκτικο

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ


ΟΧΙ στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

Όχι στην απαγόρευση των… σκίτσων για Μωάμεθ!

Ναι, σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, η Χάλκη!

Ναι στην ελεύθερη κριτική προς Θρησκείες, Θεούς, Εκπροσώπους!

Όχι στο παγκόσμιο θρησκευτικό σκοταδισμό,

σε σχολές Μουλάδων,

σε απαγορεύσεις και στραγγαλισμούς

των ελευθεριών και δικαιωμάτων!
ΑΠΟ http://autenergos.blogspot.com/

Μπασκεμπολίστες στο σούπερ μάρκετ!!!

Αυτό το κρεβάτι berceur ρομπότ φροντίζει το μωρό σας.!!!


Κανει ότι και μια μητέρα, άλλα μόνο του μόλις καταλάβει ότι το μωρόσας ειναι
ανήσυχο!!

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ελπίδες έστω και μαθηματικές έχουν οι δύο ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό μετά την 28η αγωνιστική. Ο ΟΦΗ αν και ηττήθηκε με σκορ 4-1 από τον Άρη και ο Πανσερραϊκός που ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Εργοτέλη έμειναν ζωντανοί, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του Λεβαδειακού (1-2 από Ολυμπιακό). Οριστική παραμονή του Ηρακλή, μετά το 1-1 κόντρα στον Θρασύβουλο. Παναθηναϊκός- Ξάνθη 2-0, Πανθρακικός- ΑΕΚ 1-1, Αστ. Τρίπολης- ΠΑΟΚ 0-2 και Λάρισα- Πανιώνιος 0-0.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής: Κυριακή 5 Απριλίου 2009 (19:00)

ΑΡΗΣ - Ο.Φ.Η. 4-1 (11' Χαβίτο, 57' αυτ. Μπερτίν, 64' Κάμπορα, 68' Γιάχιτς /24' Σφακιανάκης)
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 (16' Αναστασάκος, 80' Κονσεϊσάο)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-2 (32' αυτ. Βοσκόπουλος, 55' Ρομάνο/ 3', 45+1' Γεωργιάδης)
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-1 (72' Μαρτορέλ/ 67' Γιάντσης)
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 (17' Ντιμπαλά/ 28' Ντάρμπισαϊρ, 75' Γκαλέτι)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 2-0 (42' Σαλπιγγίδης, 65' Γκάμπριελ)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Α.Ε.Κ. 1-1 (24' Ματάις/ 57' Μπλάνκο)

http://bet-gr.blogspot.com/

ΔΙΩΓΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ


Τα παρακάτω είναι αυτοκρατορικά διατάγματα από την εποχή του Βυζαντίου με τα οποία δίνονται οδηγίες προς τους τοπικούς άρχοντες για το πως θα εξαλείψουν τους "Έλληνες".Σαν Έλληνες θεωρούνται αυτοί που δεν ασπάστηκαν τον χριστιανισμό αλλά συνέχιζαν να εξασκούν την Ελληνική πολυθεϊστική θρησκεία και να διαβάζουν και να μελετούν αρχαία κείμενα φιλοσόφων.Εντύπωση προκαλεί η φράση "διαπράτουν την ασέβεια του Ελληνισμού"! Ο ορισμός του μίσους! Απολαύστε...


"Διατάσσουμε όλα τα ιερά και οι ναοί τους(των Ελλήνων), όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της σεβαστής χριστιανικής θρησκείας. Αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτόν τον νόμο,θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου"

(Αυτοκράτορες Θεοδόσιος και Βαλεντιανός προς Ισίδωρον,Έπαρχο Πραιτωρίου,14 Νοεμβρίου 435 μ.Χ.)


"Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης. Αν κάποιος με οποιαδήποτε δύναμη παραβεί(αυτόν τον νόμο)
θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό."

(Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11: αυτοκράτωρ Κωνστάντιος Α' προς Ταύρο.Έπαρχον του Πραιτωρίου,Δεκέμβριος 534 μ.Χ.)


"Τέτοιου είδους πράξεις(ειδωλολατρίας) αν εξακολουθούν να συμβαίνουν(η καταγγελθεί ότι συμβαίνουν) ακόμα και σε κάποιο λιβάδι ή σπίτι, το λιβάδι ή το σπίτι αυτό θα προσαρτηθεί ταμείο των ιερωτάτων ανδρών(δηλαδή των Ιερέων της Χριστιανικής Εκκλησίας) ενώ ο ιδιοκτήτης τους,που έδωσε τη συγκατάθεσή του να μιανθεί ο τόπος, θα αποπεμφθεί από το(οποιοδήποτε) αξίωμά του,θα χάσει την περιουσία του και αφού υποστεί βασανισμό με μεταλλικά όργανα,θα οδηγηθεί σε διαρκή εξορία"

(Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11.8,αυτοκράτορες Λέων και Ανθέμιος προς Διόσκουρον,Έπαρχο του πραιτωρίου.Παρεδόθη το 472 μ.Χ.)


"Διατάσσουμε τους άρχοντές μας,αλλά και όσους διδάσκονται από τους θεοφιλέστατους επισκόπους,να αναζητούν σύμφωνα με το νόμο όλες τις περιπτώσεις ασέβειας υπέρ της Ελληνικής θρησκείας έτσι ώστε να μη συμβαίνουν, αλλά και αν συμβαίνουν να τιμωρούνται. Κανείς να μην έχει το δικαίωμα να κληροδοτεί με διαθήκη(περιουσίες) ή να χαρίζει με δωρεά οτιδήποτε σε πρόσωπα ή τόπους, που έχουν επισημανθεί ότι διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού. Όσα δίδονται ή κληροδοτούνται μ' αυτόν τον τρόπο θα αφαιρούνται. Με την παρούσα ευσεβή νομοθεσία να διατηρηθούν σε ισχύ όλες οι τιμωρίες, με τις οποίες οι προηγούμενοι βασιλείς είχαν απειλήσει να τιμωρήσουν την Ελληνική πλάνη, με τις οποίες προσπαθούσαν(οι προγενέστεροι χριστιανοί βασιλείς) να διασφαλίσουν την Ορθόδοξη πίστη.

(Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11.9 επίσης Β1,1,19 και Νομοκάνων 6,3. Ο συγκεκριμένος νόμος θεωρείται νομοθέτημα του Ιουστινιανού)


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ Y magazine

AEROSMITH DREAM ON!!!

BΡΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!!!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!!

H ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ G20 ΣΕ RAPPERS

Photobucket

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!



Watch more cool animation and creative cartoons at aniBoom
Μια μικρή ιστορία για έναν πατέρα και o νέos του γιοs!!

ΧΡΥΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΧΡΥΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟ

Ο ΜΑΡΡΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ 4 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ

http://freskoprama.blogspot.com/

Το Βατοπέδι επιμένει....

Το Βατοπέδι επιμένει ότι η Βιστωνίδα του ανήκει και κατηγορεί Δικαιοσύνη και πολιτικούς ότι θέλουν να πλήξουν τον μοναχισμό και τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη…(!)

Ποιος είπε ότι ο ηγούμενος Εφραίμ αποδέχτηκε την δικαστική απόφαση για την κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας και παραιτήθηκε των αξιώσεων του;

Έχει περάσει στην αντεπίθεση και με ενημερωτικό φυλλάδιο (εντοπίστηκε σε τοπική εφημερίδα της Βορειοανατολικής Αττικής), υπεραμύνεται όχι μόνο της περιουσίας της Μονής, αλλά κατεβάζει και μανιφέστο υπέρ όλων όσων ελέγχονται για τις πράξεις των ανταλλαγών με τα γνωστά φιλέτα του Δημοσίου.

Στο 24σέλιδο έγχρωμο «ενημερωτικό φυλλάδιο για την Ιερά Μονή Βατοπεδίου» έκδοση 2009, αφού παρατίθεται μια σύντομη ιστορική αναδρομή, καθώς και το φιλανθρωπικό της έργο, αρχίζει ο…εξάψαλμος.

1) Επιμένει στην κυριότητα της λίμνης...

Διαβάστε τη συνέχεια στο GreekBlock.blogspot


http://greekblock.blogspot.com/2009/04/blog-post_8717.html

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ-ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!



Nalanda Πανεπιστήμιο ήταν ένα από τα πρώτα πανεπιστήμια στον κόσμο, ιδρύθηκε τον 5ο αιώνα π.Χ., και ανέφερε ότι έχει επισκεφθεί κατά τη διάρκεια της ζωής του Βούδα. At its peak, in the 7th century AD, Nalanda held some 10,000 students when it was visited by the Chinese scholar Xuanzang. Στο απόγειό της, τον 7ο αιώνα μ.Χ., Nalanda κατείχε περίπου 10000 φοιτητές κατά την επισκέφθηκαν την κινεζική λόγιος Xuanzang.

ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ<ΚΥΘΗΡΑ>

ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ




Malaysian...Formula 1....Τωρα 13:07 Ελλάδος ο αγώνας λόγω τροπικής καταγίδας διακόπτεται.....
by diaporon-bl/

LACOSTE Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ




Ο Ρενέ Λακόστ, εκτός από ένας πολύ επιτυχημένος τενίστας, ήταν και ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ο Ρενέ ήταν αυτός που εκτός από τα ομώνυμα μπλουζάκια του, ανακάλυψε το μηχάνημα που εκτοξεύει τις μπάλες για προπόνηση, την μεταλλική ρακέτα και την κολλητική ταινία στις λαβές της ρακέτας. Ο Ρενέ κατάφερε το 1929, σε ηλικία 25 ετών, να κατακτήσει το τουρνουά του Ουίμπλεντον, το Ρολάν Γκαρός και το Ντέιβις Καπ. Δυστυχώς όμως αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τα κορτ λόγω της χρόνιας βρογχίτιδας που τον ταλαιπωρούσε.

Το 1925, ο Ρενέ έκανε μια βόλτα με τους συναθλητές του στους εμπορικούς δρόμους της Βοστόνης, σε μια βιτρίνα είδε μια βαλίτσα από δέρμα κροκοδείλου. Τότε έβαλε στοίχημα με έναν συναθλητή του, ότι αν νικήσει θα κέρδιζε και την βαλίτσα. Τελικά ο Ρενέ, έχασε τον αγώνα και τότε ένας Αμερικανός δημοσιογράφος έγγραψε: « Ο νεαρός Λακόστ δεν κέρδισε την βαλίτσα από δέρμα κροκοδείλου, πάλεψε όμως σαν κροκόδειλος». Δύο χρόνια μετά ένας φίλος, του χάρισε μια υφασμάτινη μινιατούρα κροκοδείλου και ο Λακόστ την κέντησε στο μπλέϊζερ που φορούσε στους αγώνες.

Μετά από ένα ταξίδι στο Λονδίνο αποφάσισε να αντικαταστήσει τα μακρυμάνικα μπλουζάκια με μια νέα σειρά από πιο άνετα, που απορροφούσαν τον ιδρώτα και αγκάλιαζαν το σώμα. Τα νέα μπλουζάκια για το τένις, το γκολφ και την ιστιοπλοΐα, ήταν πιο μικρά και με κοντύτερα μανίκια.

Την δεκαετία του 30' είχε κερδίσει την ευρεία αναγνώριση της αθλητικής κοινότητας. Μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Λακόστ άρχισε να βγάζει μπλουζάκια και σε άλλα χρώματα, πάντα με σήμα κατατεθέν το κροκοδειλάκι στο μπροστινό μέρος.

Ο Ρενέ Λακόστ, πέθανε το 1996 σε ηλικία 96 ετών, χρίζοντας ως διαδοχό του τον μεγαλύτερο γιό του. Ο Λάκοστ ήταν ένα πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας, αφου η εταιρία του έχει επεκταθεί και στην παραγωγή και άλλων προϊόντων όπως αρώματα, γυαλιά ηλίου, εσώρουχα υποδήματα, ρολόγια και λευκά είδη.

ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Με τους λαθρομετανάστες έχεις δύο δρόμους: ή κάνεις την Ελλάδα παράδεισο υποδοχής των λαθρομεταναστών, με κίνδυνο να βρεθείς με 5-10 εκατομμύρια, ή κάνεις κάτι για να σταματήσει" δηλώνει σε συνέντευξή του στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" (διαβάστε την εδώ) ο Θ. Πάγκαλος και προσθέτει:
"Δεν υπάρχει άλλη μέθοδος από την επαναπροώθησή τους στη χώρα εκκίνησής τους. Η συντήρηση του φαινομένου νοθεύει όλες τις πλευρές της κοινωνίας. Ευθυγραμμίζονται οι μισθοί με αυτούς που παίρνουν οι λαθρομετανάστες, γυρνάνε από δω κι από κει, πολιτιστικά αποτελούν ένα βάρος και αρχίζει να περνάει το εμπόριο ναρκωτικών. Δεν πρέπει να γίνει μαζική επαναπροώθηση, αλλά συμβολική, ώστε να ανακοπεί το ρεύμα"....
Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑ?

Ουάσινγκτον, 5 Απριλίου: Ερευνητής από το Πανεπιστήμιο Missouri επινόησε μια μέθοδοςγια την ανίχνευση του καρκίνου με τη βοήθεια των δειγμάτων ούρων. Πρόκειται για τον Δρ Yinfa Ma που ανέπτυξε μια μέθοδο για την προ-έλεγχο του καρκίνου και ελπίζει να είναι σε θέση να προβλέψουν τύπους καρκίνου, καθώς και την σοβαρότητα του. "Ο καρκίνος είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αιτία θανάτου μεταξύ όλων των ασθενειών», είπε ο Ma. "Η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου είναι κρίσιμη, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να πάνε στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε δαπανηρές εξετάσεις έλεγχου του καρκίνου», πρόσθεσε....by diaporon-bl/

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ

1. Ζούμε για να αναπαυόμαστε.

2. Αγάπα το κρεβάτι σου. Είναι ο Ναός σου.

3. Αν δεις κάποιον να ξεκουράζεται, βοήθησέ τον.

4. Ξεκουράσου όλη την ημέρα, για να κοιμηθείς καλύτερα τη νύχτα.

5. Η δουλειά είναι ιερή. Μη την αγγίζεις.

6. Μη κάνεις τίποτα αύριο, αν μπορείς να το κάνεις μεθαύριο.

7. Δούλεψε όσο λιγότερο μπορείς. Τα υπόλοιπα άστα στους άλλους.

8. ΗΡΕΜΑ !!! Κανείς δεν πέθανε κατά την ξεκούραση. Ασε που δουλεύοντας, μπορεί να χτυπήσεις.

9. Όταν σου 'ρθει επιθυμία να δουλέψεις, ξάπλωσε μέχρι να σου περάσει.

10. Μη ξεχνάς... Δουλειά σημαίνει υγεία. Πρόσφερέ την λοιπόν στους άρρωστους!!!

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


Τώρα το είπε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο

Κακαουνάκης : "Την Δευτέρα θα καταθέσω στον Εισαγγελέα τις ταινίες πορνό που γύριζε ο Γιώργος ο Καρατζαφέρης,και μετά να δούμε τι θα πει...."

Καλά εντάξει αυτό και αν δεν ήταν είδηση βόμβα,καθώς ο Κακαουνάκης δεν πολύ μασάει και τα λόγια του όπως ξέρουμε.

Πρέπει να σημειωθεί πως για το ίδιο περιστατικό είχε αναφερθεί πριν 3 βδομάδες πάλι ο Κακαουνάκης.

Μένει να δούμε τις εξελίξεις για αυτό το θέμα.

Μήπως ο Καρατζαφέρης είχε καμία σχέση με το ψευδώνυμο "Berto";

ΣΙΑΜΑΙΑ ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΑΚΙΑ!!!


Αυτό είναι κάτι πολύ σπάνιο και συνεβη σε ζωολογικό κήπο στη Ταιλάνδη!!

Η ΚΟΡΕΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ-ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΜΠΑΜΑ



ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ

Η ανάπτυξη και εκτόξευση βαλλιστικών πύραυλων από την Β. Κορέα αποτελούν απειλή για την Βορειοανατολική Ασία και την Διεθνή ειρήνη και ασφάλεια. Η σημερινή εκτόξευση ενός taepo-don 2 πυραυλου ήταν μια καθαρή...


παραβίαση της συνθήκης 1718 του συμβούλιου ασφάλειας του ΟΗΕ η οποία απαγορεύει στη Β. Κορέα οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με Βασιλιστκους πύραυλους. Με αυτή τη προβοκατόρικη πράξη η Β. Κορέα αγνόησε τις διεθνείς υποχρεώσεις της, απέρριψε εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση και απομονώθηκε ακόμα περισσότερο από τα υπόλοιπα έθνη.

Θα ξεκινήσουμε αμέσως διαβουλεύσεις με τους συμμάχους μας στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας και της Ν Κορέας, και τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για να πάει το θέμα στο Συμβούλιο. Προτρέπω τη Βόρεια Κορέα να συμμορφωθεί πλήρως με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και να απέχει από περαιτέρω προκλητικές ενέργειες.
Η πρόληψη της διάδοσης όπλων μαζικής καταστροφής αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για την διοίκηση μου.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πλήρως δεσμευτεί για την διατήρηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη βορειοανατολική Ασία και θα συνεχίσουν να εργάζονται για την επιβεβαιωμένη «απόπηρυνοποίηση» της Κορεατικής Χερσονήσου, μέσω των εξαμερών συνομιλιών.

Αναρτήθηκε από troktiko

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

Seoul S.Korea : Breaking News - Επίσημες πηγές της Ν .Κορέας επιβεβαίωσαν πριν από λίγο ότι η Β. Kορέα προέβει τελικά στην εκτόξευση πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς!!Το The Blue House λέει ότι αυτό έγινε στις 11:30 a.m. (0230GMT) δηλαδή πριν από λίγο 04:00 ώρα δική μας!...Pittsburgh-USA - Ένας ληστής φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο πυροβόλησε και σκότωσε τρεις αστυνομικούς στη στροφή ενός δρόμου στο ήσυχο Πίτσμπουργκ, πριν πέσει νεκρός από πυρα άλλων αστυνομικών, σενα επισόδειο μεταξύ θαμώνων σε μπαρ!..Paris..European leaders τελικά προσφέρθηκαν να στείλουν περιορισμένο αριθμό στρατιωτών στο Αφγανιστάν ικανοποιώντας την πρόταση του Ομπάμα!..by diaporon-bl

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ!!!

G20-Η ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ



Όπως είχαμε υποσχεθεί ... σας διαθέτουμε το καταστατικό της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας με τον τίτλο "ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ" ο οποίος συμπίπτει απόλυτα με την Αγγλική μετάφραση (Educative and Cultural Movement of Edessa) του "σχολείου Μακεδονικής" γλώσσας για το οποίο πανηγύριζαν οι Σκοπιανοί κλόουν στο Σκοπιανό FORUM (Maknews). Αυτό το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή, διότι ως "συγκλονιστικά" έξυπνοι ... οι γενίτσαροι προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά...μιλώντας για μία άλλη , δήθεν, ... δεύτερη οργάνωση που ιδρύθηκε με σκοπό να διδάσκει την Βουλγαρική. Σύμφωνα με το Σκοπιανό FORUM το Σκοπιανό "φροντιστήριο" ταυτίζεται με την παραπάνω Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία.

Φυσικά το καταστατικό είναι γενικόλογο για να περάσει τις "εξετάσεις" αλλά οι πραγματικοί του σκοποί ενδεχομένως να είναι αυτοί που ανακοίνωσε το Σκοπιανό MAKNEWS. Βέβαια επειδή η ΒΛΑΚΕΙΑ και το ΨΕΜΑ αποτελούν βασικά συστατικά της κουλτούρας των Σκοπιανών γενίτσαρων ... θα διαπιστώσετε ότι ΠΟΥΘΕΝΑ στο καταστατικό δεν αναφέρεται το παραμικρό περί διδασκαλίας, περί Αιγαιακής Μακεδονίας και το τελικό ψέμα ως κερασάκι στην τούρτα είναι η διευκρίνηση του Jim Daicov ότι η συγκεκριμένη ΜΚΟ ... "ΔΕΝ" σχετίζεται (γελάστε βρε!) με οποιαδήποτε πολιτική οργάνωση στην Αιγαιακή Μακεδονία! Εδώ είχαμε αναφερθεί στην Ευγενία Νατσουλίδου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας του Soros ,του Ουρανίου Τόξου και του Περλικού κι εδώ η σχέση του κ.Καζία με το κεντρικό συμβούλιο του Ουρανίου Τόξου. Για τη σχέση κάποιου Τρύφωνα Μπουκουβάλα με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και την ΕΥΠ ... αναφέρεται μία παράξενη "καταγγελία" που βλέπετε αριστερά. Γι' αυτό ΜΗΝ πάει το μυαλό σας στο ..."ΚΑΚΟ"! Την "Εδεσσαϊκή" αυτή κίνηση υπογράφουν κατά πλειοψηφία ... ΜΗ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ, ενώ η "έδρα" της κίνησης είναι σε μικρό διαμέρισμα στου οποίου τα ιδιαίτερα ... θα μπορούν να συγκεντρώνονται οι ενδιαφερόμενοι για "πολιτιστικά" μαθήματα από μπρος , από πίσω, από πάνω , από κάτω, από δίπλα και γενικά από κάθε πλευρά των συνόρων της Μακεδονίας. 'Αλλωστε ο σκοπός είναι ξεκάθαρος και μιλάει για την " στενώτερη ένωση των λαών των Βαλκανίων".

Αν εξαιρέσουμε ότι οι ιδρυτές "ΟΥΔΕΜΙΑ" σχέση έχουν με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και την ίδρυσή του... δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε από την ακαταμάχητη ηλιθιότητα του Daicov και της γερο-Βοδι-ένκα (vodenka) (οδεύει προς τα 60 ολοταχώς).

Μεταξύ μας, έμαθα ότι ο μπαμπάς της Vodenka το έσκασε στα Σκόπια παρατώντας την Ελληνίδα μάνα της , η οποία πρόσθεσε την Ελληνικότερη κατάληξη στο επίθετό της ως κίνηση αντίστασης στην Σκοπιανή εμμονή του άνδρα της.
Όπως μπορεί κανείς να διαβάσει στο καταστατικό η ΕΞΟΔΟΣ από την συγκεκριμένη εταιρία είναι εφικτή είτε λόγω ΘΑΝΑΤΟΥ (!) , είτε λόγω ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ του εταίρου (!) , είτε λόγω ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ της εταιρίας από έναν εταίρο! Τους ευχόμαστε να ζήσουν, να ΜΗΝ πτωχεύσουν και να ΜΗΝ αλληλοκαρφώνονται ώστε να χαρούν και να δουν την "εταιρία" γεμάτη μαθητές και καθηγητές που θα μεταδίδουν το φως της Σκοπιανής γνώσης στις επόμενες γενιές. Βέβαια το "κάρφωμα" δεν το αποφεύγουν διότι ... η εχεμύθεια απαιτεί ίχνη νοημοσύνης τα οποία όπως διαπιστώσατε ... σπανίζουν στους κύκλους των Σκοπιανών που αποκάλυψαν τους πραγματικούς τους σκοπούς σε όλο τον κόσμο πριν προλάβει καν να δημοσιευθεί το καταστατικό της εταιρίας. Να'ναι καλά οι άνθρωποι που μας κάνουν να γελάμε που και που. Κι εσύ ρε Πέτρο, θα το πάρεις το κορίτσι-καλαπόδι ή θα συνεχίσεις να το κοροϊδεύεις επειδή είναι μικρό κι αθώο;
-http://macedonia-greece.blogspot.com/