Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Όχι που δεν θα εύρισκαν τρόπο οι έμποροι ναρκωτικών του Κέντρου
μετά τα μέτρα της Αστυνομίας.
Σήμερα οι Αστυνομικοί ήταν περισσότεροι από τους Αφγανοσομαλούς!
Ντόπα delivery!
Ο χρήστης δίνει το κινητό του στον έμπορο και του κλείνει ραντεβού
σε κάποιο μέρος για να τον βρεί και να του παραδώσει την "δόση" του.
Έχει όμως προσαύξηση λόγω ...μεταφορικών.
Πρώτα ραντεβού άκουσα στην Πλατεία Αττικής που διευκολύνουν
τους χρήστες ο ηλεκτρικός αλλά και το περπάτημα.
Οι ντελιβεράδες έχουν μηχανάκι για να προκάνουν.
Στην Πλατεία Βικτωρίας δεν τους στέλνουν γιατί θα ανακατευτούν
με τα αγόρια που εκδίδονται και θα τους χαλάσουν την πιάτσα.
Οι Γεωργιανοί εκεί δεν αστειεύονται.
Τουλάχιστον να αποσυμφορηθεί το Τρίγωνο του Θανάτου
και να μη μαζεύονται έξω από τον ΟΚΑΝΑ οι αλλοδαποί-έμποροι.

Αθηναίος


**Πολύ σωστός το είδαμε και εμείς που έχουμε μαγαζί στου Ψυρρή εχτές και σήμερα είχε πέσει σήμα και ούτε οι μισοί δεν περάσαν εξω απο τα μαγαζιά μας,και εχτές η Αστυνομία στα Ανω Πετραλωνα επιτέλους έκανε μπλόκο σε παιδιά με delivery!!

BIG BROTHER BRAZIL !!!!!! ELEOS


AYTOI ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ !!!ΕΛΕΟΣ!!! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ.META AΠΟ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ.......

ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΦΩΜΑ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΜΠΑΣΚΕΜΠΟΛΙΣΤΑ!!!ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



Ο διάσημος Αμερικανός Καθηγητής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλευ Στέφεν Μίλλερ, με μνημειώδη επιστολή του, προς το επίσημο Περιοδικό του Αμερικανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου «Archaeology Magazine», ξεσκεπάζει τους σφετεριστές της Ιστορικής Αλήθειας και με αδιαμφισβήτητα επιστημονικά επιχειρήματα, καταρρίπτει απόλυτα τους ισχυρισμούς των Σκοπίων, περί του δήθεν δικαιώματός τους να αποκαλούνται «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»!

Ειδικότερα, ο διάσημος Καθηγητής, με αφορμή προκλητικό άρθρο του Δημοσιογράφου Matthew Brunwasser για τα Σκόπια, υπό τον τίτλο «Letter From Macedonia: Owning Alexander», που δημοσιεύθηκε στο προηγούμενο τεύχος Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου του καταξιωμένου αμερικανικού περιοδικού «Archaeology», ανατρέπει με γραπτή επιστολή του το «θεμελιώδες ιδεολόγημα» των Σκοπίων, τεκμηριώνοντας πως η περιοχή εκείνη ήταν η Παιονία και πως δεν έχουν δικαίωμα άρα οι σημερινοί Σκοπιανοί κάτοικοί της, να αποκαλούν το κράτος τους «Μακεδονία», αλλά ούτε και τους εαυτούς τους «Μακεδόνες», όπως δεν μπορούν να το κάνουν λόγου χάρη και «οι Αιγύπτιοι»!
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΠΑΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ …«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!
Περιοδικό ArchaeologyΣυγκεκριμένα, γράφει κατά λέξη ο διάσημος Αμερικανός Καθηγητής προς τον Εκδότη του Archaeology:
«Ανοίγοντας σήμερα το τεύχος Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου του περιοδικού Archaeology, ανέτρεξα με ενδιαφέρον στο «Γράμμα από τη Μακεδονία», και διαπίστωσα ότι στην πραγματικότητα ήταν ένα γράμμα από την Παιονία – περιοχή βόρεια του όρους Βαρνούς και του όρους Όρβηλος. Η περιγραφή του Livy για τη δημιουργία της ρωμαϊκής επαρχίας της Μακεδονίας (45.29.7 και 12) κάνει σαφές ότι οι Παίονες ζούσαν βόρεια των εν λόγω βουνών, (τα οποία σήμερα αποτελούν γεωγραφικά τα φυσικά όρια της Ελλάδας) και νότια της Δαρδανίας, που σήμερα βρίσκεται το Κόσοβο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ

Eξελίξεις σημειώθηκαν στο θέμα με το υπόγειο παραδοσιακό ταβερνάκι στο κέντρο της Αθήνας για το οποίο βγήκε μια άδικη απόφαση για ανάκληση της άδειας λειτουργίας του. Ύστερα από την αποκάλυψη που έκανε το Press-gr (διαβάστε σχετικά εδώ) και τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, ο αναπληρωτής δήμαρχος Χρόνης Ακριτίδης αντέδρασε με ευαισθησία και επισκέφθηκε ο ίδιος (και μπράβο του) το μαγαζάκι του κ. Κώστα Στασινού. Από την επίσκεψη αυτή είναι και οι σχετικές φωτογραφίες στις οποίες εικονίζονται επίσης ο ιδιοκτήτης και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιώργος Αρσένης που κι αυτός κινητοποιήθηκε για να σταματήσει η αδικία.
Ο κ. Ακριτίδης κάλεσε τον κ. Στασινό στο γραφείο του, στην οδό Λιοσίων, για να βρουν τρόπους να ξεπεραστεί το πρόβλημα χωρίς άλλη ταλαιπωρία για τον βιοπαλαιστή
apo Press-gr

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ!!!!

Οι δράστες του βιασμού στην Άρτα είναι Ρουμάνοι. Η αστυνομία έχει σκυλιάσει και μάλιστα ο καινούργιος Επιθεωρητής Βόρειας Ελλάδας Στέργιος Αποστολίδης είπε στον αστυνομικό διευθυντή Άρτας να το κάνει θέμα τιμής και να τους συλλάβει το συντομότερο δυνατόν.
απο τροκτικο

Ολα καλά στο πεντάγωνο!!

Κατεσβέθη ηφωτιά που εκδηλώθηκε στις 17.30 στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η φωτιά προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στον 5ο όροφο, όπου στεγάζεται η Υπηρεσία Πολιτικού Σχεδιασμού και Άμυνας.

Πραγματογνώμονες της Πυροσβεστικής διενεργούν έρευνα για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς.

Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 13 πυροσβεστικών οχημάτων με 39 άνδρες.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ....


ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ Η <ΛΕΣΒΟΣ>

15 ΜΑΙΟΥ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!


Στις 15 Μαϊου ξεκινούν οι εξετάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο για την πρόσβαση στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.Σύμφωνα με τη ανακοίνωση του υπουργείου τα μαθήματα θα σταματήσουν την 13η Μαΐου, δύο ημέρες δηλαδή πριν τη λήξη του διδακτικού έτους ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα διεξαγωγής των εξετάσεων αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!








Επιστήμονες ανακάλυψαν εκατοντάδες νέα είδη ζώων συμπεριλαμβανομένων περισσοτέρων
από 100 είδη κοραλλιών σε νερά ανοικτά από τα βορειδυτικά της Αυστραλίας.

Η μυστική γλώσσα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (Ι)


Μέρος Ι. Το Αμερικανικό Δολλάριο Άριστη εισαγωγή για αρχάριους στις θεωρίες συνομωσίας σχετικά με τους Πεφωτισμένους και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους. Από τον Τζόρνταν Μάξουελ ερευνητή μυστικών εταιρείων και αποκρυφισμού.

ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ


Με τον όρο Λαμόγιο ή Λαμόγειο χαρακτηρίζεται το υπόγειο Λάμα, ένα ερπετοθηλαστικό του Θιβέτ με μεγάλα ώτα, που επιλέγει ως ενδιαίτημα του υπόγειους τόπους. Αυτά στο Θιβέτ! Στο Ελλαδιστάν τώρα με την πάροδο των αιώνων ανεπτύχθει έτερον είδος εξελιγμένου λαμόγιου με ανθρώπινα χαρακτηριστικά, συνιστώντα την οικογένεια των Λαμογιανών! Αυτά μπορεί να τα συναντήσει κάποιος κυρίως σε δημόσια ιδρύματα, με την μορφή ακόμα και τηλεπαρουσιαστή αναλυτή πολιτικών θεμάτων. Έχουν την ικανότητα του ταχυδακτυλουργού στη ανάλυση, γιαυτό και αμοίβονται ικανοποιητικά, δηλαδή περιπού 22.000! ευρώπουλα μηνιαίως!!, δρούν μεμονωμένα αλλα ενίοτε και σαν ζευγάρι αχώριστο!!. Από τσίπα ούτε λόγος τόσο που μπορείς άνετα να τους χαρακτηρίσεις βοϊδόπετσους, και γλειώδεις! Επίσης πολλά τέτοια ανθρωποειδή ενδημούν κατά δεκάδες σε όλα τα πολιτικά κόμματα ! Ζητείται λοιπόν επειγόντως ειδικό παρασκεύασμα για την εξαφανισή των ! ....by diaporon-bl/

ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

PARIS (Reuters) - 3 εκ. Γάλλοι βγήκαν στους δρόμους χθες για δεύτερη φορά διαμαρτυρόμενοι για τις πολιτικές Sarkozy's !!....UNITED NATIONS - Οι φόβου για νοθεία στις εκλογές στο Αφγανιστάν κατά το τρέχον έτος είναι βάσιμοι, ένα ενδεχόμενο τέτοι θα επιδεινώση την κατάσταση προειδοποίησε ο απεσταλμένος του ΟΗΕ την Πέμπτη....CAMP BUCCA, Iraq - Χιλιάδες Ιρακινοί που κρατούνται ως ύποπτοι απ¨ο Αμερικάνικς υπηρεσίες θα αφεθούν ελεύθεροι έως το καλοκαίρι δήλωσε εκπρόσωπός των στρατιωτικών δυνάμεων !...JERUSALEM - Ισραηλίνο δικαστήριο διέταξε έρευνα για την εξακρίβωση της πληροφορίας ότι κατά την διάρκεια των τελευταίων επιχειρήσεων στρατιώτες κακοποίησαν παιδιά και γυναίκες!!......Στα δικά μας στην ειδησεογραφία κυριαρχουν τα : H Ισχυρή έκρηξη βόμβας έξω από το κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και απέναντι από τον Άρειο Πάγο !!!...Το Συναγερμό στην κυβέρνηση για την υπόθεση Παυλίδη!!..Τις δηλώσεις του ΠΟΕ-ΔΟΥ Γιάννη Γρίβα που κατήγγειλε ότι «την περίοδο 2005-2009 χαρίστηκαν 9 δισ.ευρώ στις 50.000 μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας, με αποτέλεσμα να είμαστε στα πρόθυρα της δημοσιονομικής κατάρρευσης που ελάχιστη σχέση έχει με την διεθνή οικονομική κρίση». ..και την ενοχή των <κουμπάρων> όπου να κηρυχθούν ένοχοι οι τρεις κατηγορούμενοι για την εκβίαση της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ πρότεινε σήμερα ο εισαγγελέας ....by diaporon-bl/

ΚΟΛΠΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ

Και είχες ένα όνειρο.Τρύπιο. Μπαλωμένο. Σάπιο. Άχρηστο.Ήταν το όνειρο σου..... Πάντα ήθελες να πάρεις ένα μεγάαααλο αμαξάκι, με καμιά 6000 κυβικά. Να περάσεις και συ τα σύνορα της Μπουρζουαζίας. Να μπεις μέσα σε αυτή και να ζήσεις τη ζωή σου....
Τα κατάφερες. Πήρες τη Μερ(τ)σεντέ σου και είσαι έτοιμος να οργώσεις την Ελλάδα, την Ευρώπη,τη Γης ολόκληρη. Παρ' όλα αυτά δεν είσαι ευτυχισμένος. Δεν μπορείς γιατί δεν προλαβαίνεις να κάνεις όσα ονειρεύτηκες, κοιτώντας τα άστρα ένα θερινό βραδάκι. Και ξέρεις γιατί;Γιατί ποτέ δεν σκέφτηκες ποιο είναι το όνειρο σου. Απλά το πήρες... Στο έδωσαν... Στο παρουσίασαν... Το δέχτηκες... Δεν είδες δυστυχώς, καλέ μου, πως η ζωή δεν ήταν στο αμάξι αλλά στο λεωφορείο. Εκεί παίζονται όλα. Αποτελεί μικρογραφία της ζωής αυτό το τετράτροχο. Θίνκ οφ ιτ....
Για να μπεις πρέπει να έχεις κάποια χαρτιά (εισιτήριο- πάσο κ.λ.π). Μόλις μπεις ψάχνεις για μια θέση. Συνήθως πουθενά δεν βρίσκεις και έτσι γίνεσαι ένας από τους πολλούς που στέκονται όρθιοι. Αυτοί είναι οι μη προνομιούχοι. Οι κάτοχοι των πλεονεκτικών αυτών καθισμάτων, παρακολουθούν τους υπόλοιπους να λικνίζουν τα κορμιά τους, σε ρυθμούς λάτιν. Χορεύουν στο ρυθμό που τους υποδεικνύει ο οδηγός. Ο αρχηγός της ομάδας, που σε αναγκάζει να κουνιέσαι μια δεξιά, μια αριστερά, να πατάει γκάζι και απότομα φρένο, για να φύγει από την ανία του. Εσύ απλά το (από)δέχεσαι, αισθάνεσαι κουρδισμένος, αδύναμος και πολύ ευγενής για να αντιδράσεις... Πας και πας..... Το συνηθίζεις... Κάπου εκεί πρέπει να κατέβεις από το λεωφορείο και από τη ζωή σου.... Όπως και να χει και στις δυο περιπτώσεις όταν έρθει η ώρα σου θα πρέπει να είσαι εκπαιδευμένος σε κόλπα ακροβατικά......ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ Y magazine

ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Είναι κάτι που ενοχλεί την αισθητική μου και το βλέπω πάρα πολύ καιρό τώρα που
συνβαίνει, και αποφάσισα να το βγάλω παραέξω πριν γίνει και κάνα σοβαρό ατύχημα.
Στην οδό Γενναίου Κολοκοτρώνη στο Κουκάκι, κάθε βράδυ προφανως οι κάτοικοι της
περιοχής, παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους ολοκληρωτικά πάνω στο πεζοδρόμιο και
οριζοντίως και καθέτως, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πεζοδρόμιο για τούς πεζούς.
Αν χρειαστεί να περάσει μια γυναίκα με καρότσι είναι τελείως αδύνατο, οπότε θα κατέβει
στο δρόμο και τότε επειδή σε αυτόν τον δρόμο περνάει και το τρόλευ είναι πολύ
επικίνδυνο να γίνει ατύχημα.Για τους συμπολίτες με κινητικά προβλήματα καλύτερα άστο.
Ήθελα να ήξερα περιπολικό από κει δεν περνάει?Η Δημοτική αστυνομία τι κάνει?
Το βράδυ δεν εργάζονται?Περνάω από εκεί κάθε μέρα όπως προείπα, και θα περνάω. Περιμένω
να δω αν ακούει κανείς.Ελπίζω να μην γίνει κανένα κακό και χρειαστεί να επανέλθω αυτή τι
φορά με φωτογραφίες.Μιλάμε για τουλάχιστον 8 αυτοκίνητα σε μια απόσταση 300 μέτρων τα ίδια
σχεδόν κάθε μέρα.Τουλαχιστον μέχρι της 7.30 το πρωί είναι εκεί.....ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ!!!ΠΟΙΟ? ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ!!!

Ο Τζέημς Σταυρίδης ανώτατος διοικητής των Νατοϊκών δυνάμεων


OΑμερικανός Υπουργός Άμυνας, Ρόμπερτ Γκέιτς, ανακοίνωσε ότι επέλεξε τον Ελληνικής καταγωγής ναύαρχο, Τζέημς Σταυρίδη, για το αξίωμα του ανώτατου διοικητή των Νατοϊκών δυνάμεων στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή ο ναύαρχος Σταυρίδης είναι ανώτατος διοικητής των Αμερικανικών δυνάμεων στην Νότια και Κεντρική Αμερικανική ήπειρο.