Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Shii - TO Wii ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

Α(Η1Ν1)ν νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας




Στα πλαίσια της παρακολούθησης της πορείας της πανδημίας της νέας γρίπης στη χώρα, το Ε.Κ.ΕΠ.Υ. ενημερώνει ότι τέσσερα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού Α(Η1Ν1)ν νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας:
" Άνδρας 54 ετών, με ιστορικό υποκείμενης νόσου (ηπατική κίρρωση), παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.
" Άνδρας 18 ετών, τετραπληγικός, παρουσίασε...
οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

" Γυναίκα 48 ετών, με ιστορικό υποκείμενης νόσου (νοσογόνο παχυσαρκία), παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και τέθηκε σε εξωσωματική οξυγόνωση.

" Γυναίκα 49 ετών, με ιστορικό υποκείμενης νόσου (νοσογόνο παχυσαρκία), 0παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και τέθηκε σε εξωσωματική οξυγόνωση.απο

Το κουλούρι του Ψυρρή...



Ο θρυλικός φούρνος του Ψυρρή στην Καραϊσκάκη με το περίφημο
"κουλούρι του Ψυρρή" πήγε παραδίπλα σε μοντέρνο δυστυχώς κτίριο.
Έχασε την αίγλη του και την ομορφιά του παλιού όπως και πολλά
άλλα σε αυτήν την δύστυχη Πόλη.
Ποιός ξενύχτης δεν έφαγε κουλούρι του Ψυρρή από τον
μικρό παλιό φούρνο;
Ζεστό με το σουσάμι να ξεχειλίζει σε συνδυασμό με την υπέροχη
μυρουδιά του χώρου.
Όλα εκσυχρονίζονται θα πει κάποιος και τίποτα δεν μπορεί
να μένει στάσιμο.
Ευτυχώς έχουμε τις αναμνήσεις μας όμως τις οποίες κανένας
δεν μπορεί να ανακαινίσει χωρίς την θέλησή μας.
Αντίο οδός Καραϊσκάκη.....

Αθηναίος

ΣΥΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ..ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ FINNAIR

Aπεργία κήρυξαν οι πιλότοι της Finnair, μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για νέα συλλογική σύμβαση εργασίας.


Οι πιλότοι της Finnair αρχίζουν απεργία αύριο Δευτέρα, μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη σύναψη νέας συλλογικής σύμβασης, ανακοίνωσε το συνδικάτο SLL, που τους εκπροσωπεί, χθες Σάββατο.
"Το SLL κηρύσσει απεργία η οποία αφορά όλες της πτήσεις της Finnair την Δευτέρα...
16η Νοεμβρίου, στις 00:01", ανέφερε ανακοινωθέν του.

Ορισμένες από τις πτήσεις της εταιρίας θα ακυρωθούν από την Κυριακή ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα -ειδικά όλες οι μεγάλης διάρκειας πτήσεις και οι Ευρωπαϊκές-, ενώ την Δευτέρα δε θα πραγματοποιηθεί καμμία.

Πάντως η εταιρία ανακοίνωσε ότι όλες οι πτήσεις τσάρτερ θα γίνουν κανονικά, παρά την απεργία.

Η κινητοποίηση θα είναι επ' αόριστον μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στους πιλότους και την Finnair κι αναμένεται να πλήξει χιλιάδες επιβάτες. Κατά μέσον όρο, η εταιρία πραγματοποιεί 200 πτήσεις ημερησίως, εξυπηρετώντας 20.000 επιβάτες.

Η Finnair διαπραγματεύεται νέες συλλογικές συμβάσεις εδώ κι ενάμιση χρόνο. Το πρόγραμμα περιστολής του κόστους που εφαρμόζει η διοίκησή της έκανε την διαπραγμάτευση ακόμα πιο δύσκολη.

Η εταιρία έχει αρχίσει να αναθέτει μέρος των πτήσεών της στην εταιρία Finncomm -η οποία εκτελεί μόνον εσωτερικές πτήσεις-, κι έδωσε εντολή στους πιλότους της να εκπαιδεύσουν τους πιλότους της Finncomm.

Χθες Σάββατο το διοικητικό συμβούλιο του SLL συζήτησε το σχέδιο που είχε υποβάλλει ο εθνικός διαμεσολαβητής για εργασιακές διαφορές, Έσα Λόνκα, αλλά αποφάσισε να το απορρίψει διότι δεν έδινε λύση στο πρόβλημα του σχεδίου της Finnair να χρησιμοποιεί πιλότους εκτός εταιρίας, με outsourcing.

Η διοίκηση της Finnair είπε ότι ενέκρινε το σχέδιο του Λόνκα και ανακοίνωσε πως της προκάλεσε "σοκ" το γεγονός ότι οι πιλότοι την απέρριψαν.

"Είμαστε εντελώς έκπληκτοι και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για οποιοδήποτε πρόβλημα προκαλέσει [η απεργία] στους πελάτες μας", δήλωσε στέλεχος της διεύθυνσης ανθρωπίνων πόρων της αεροπορικής εταιρίας.

Ο εκπρόσωπος της Finnair Κρίστερ Χάγκλουντ ότι δεν έχει ακόμα προγραμματιστεί νέος κύκλος συναντήσεων της διοίκησης με τους πιλότους. Πρόσθεσε ότι οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια για πτήσεις της εταιρίας την Δευτέρα ή τις επόμενες ημέρες θα βρίσκουν πληροφορίες στο website της Finnair.

Όπως και συνολικά η βιομηχανία των αερομεταφορών, η Finnair αντιμετωπίζει μείωση του αριθμού των επιβατών της και της τιμής των εισιτηρίων, εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Τον περασμένο μήνα η Finnair ανακοίνωσε ζημίες 20,7 εκατ. ευρώ το τρίτο τρίμηνο κι επανέλαβε ότι έχει στόχο να μειώσει τις ετήσιες δαπάνες της κατά 200 εκατ. ευρώ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Ντάν Μπράουν , διαφημίζει τον Δημοσθένη Λιακόπουλο !!.. - Στην σελίδα 311 τού νέου του μυθιστορήματος , « Το Χαμένο Σύμβολο »




(ΠΙΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)

Και νέα Πανελλήνια αποκλειστικότητα τού ιστολογίου μας, μετά το βίντεο τής επισκέψεως τού Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου στην Συναγωγή τής Νέας Υόρκης και τις γυμνές φωτογραφίες τής υφυπουργού Τουρισμού Άντζελας Γκερέκου στο «Playboy»: Ο διασημότερος - αυτήν την στιγμή - συγγραφέας τού κόσμου, Αμερικανός Ντάν Μπράουν («Κώδικας Ντα Βίντσι», «Οι Ιλλουμινάτι» κλπ) στο νέο του μυθιστόρημα «Το Χαμένο Σύμβολο» που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις «Λιβάνη», διαφημίζει τον πασίγνωστο Έλληνα τηλε-πωλητή βιβλίων Δημοσθένη Λιακόπουλο!!

Όλα αυτά, στην σελίδα 311 τού «Χαμένου Συμβόλου», όπου ο Έλληνας συμπρωταγωνιστής τού μυθιστορήματος Άνδρος, βρίσκεται στην Σύρο και κάνει ζάππινγκ στην Ελληνική Τηλεόραση. Ξαφνικά πέφτει πάνω σε τηλε-πωλήσεις βιβλίων (ο Ντάν Μπράουν δεν γράφει το όνομα τού Λιακόπουλου, αλλά τον «φωτογραφίζει» παραστατικότατα, όπως θα δείτε από την φωτοτυπία τής σελίδος 311 που παραθέτουμε) και κάνει μιά σελίδα σχόλια για τα βιβλία που παρουσιάζει ο Έλληνας τηλε-πωλητής ! Σημειωτέον ότι, το «Χαμένο Σύμβολο» κυκλοφόρησε (στην αγγλική) τον Σεπτέμβριο και είναι βέβαιον πως ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ γνωρίζει την τεράστια διαφήμιση που τού κάνει ο Ντάν Μπράουν. Ελπίζουμε, όταν το πληροφορηθεί, να είναι αρκετά ευγνώμων - και τίμιος - ώστε να διαφημίσει από τηλεοράσεως την «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»...

Πρόκειται για άλλη μία μεγάλη επιτυχία τού ιστολογίου μας, που αποδεικνύει και στους πιό κακόπιστους αναγνώστες μας ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Γι' αυτό και πρέπει να μάς διαβάζετε καθημερινά και να είστε βέβαιοι, πως θα ενημερώνεστε για ό,τι ενδιαφέρον συμβαίνει στην... «πιάτσα».

Παράλληλα, παραθέτουμε και ένα βίντεο από την χθεσινή (Σάββατο 14-11-09) συνέντευξη που παρεχώρησε ο «πολύς» Ντάν Μπράουν στην εκπομπή τού Κώστα Χαρδαβέλλα στο «Ater», όπου μιλάει για τον Έλληνα ήρωα τού «Χαμένου Συμβόλου» Άνδρο και την λατρεία που αυτός τρέφει για την Αρχαία Ελλάδα, τον Όμηρο και την Ελληνική Μυθολογία. Δείτε το βίντεο, διότι είναι εξόχως ενδιαφέρον...



Το βιντεάκι αυτό, είναι απόσπασμα από την συνέντευξη τού πολυεκατομμυριούχου Αμερικανού συγγραφέα τού «Κώδικα Ντα Βίντσι» Ντάν Μπράουν, στην χθεσινή (Σάββατο 14-11-09) εκπομπή τού Κώστα Χαρδαβέλλα στον δίαυλο «Alter».


Tαύρος σκοτώνει ταυρομάχο (Αν πεθαίνω θα σε πάρω μαζί μου)




Ακολουθούν σχόλια από τους χρήστες του Youtube:
  • Καλή δουλειά από τον ταύρο!!!

  • Ψόφα αρρωστημένε μπάσταρδε
  • Πραγματικά χαμογελάω όταν τον βλέπω να υποφέρει! :)
  • ΧΑ ΧΑ! (Με τη φωνή του Νέλσον από τους "Σίμπσονς")
  • Ώρα για ύπνο για τον ταυρομάχο
  • Ήταν αγνή ευχαρίστηση να βλέπω αυτόν το μαλάκα τον ταυρομάχο να τρέμει και να σφαδάζει. Ελπίζω να πέθανε αργά και βασανιστικά.
  • Olé!
  • Horrraaaahhh!! Ο ταύρος νίκησε -συγχαρητήρια στον ταύρο- εκδικήθηκες εκατοντάδες από τους φίλους σου που πέθαναν από αυτόν το σατανικό άνθρωπο.
  • αυτό με κάνει χαρούμενο
  • Συγχαρητήρια στον ταύρο! Εκδίκηση γι' αυτούς που σκοτώθηκαν από αυτούς τους δολοφόνους!
  • εξέλιξη στην πράξη...
  • - ΟΜG, πρέπει να του έχει τρυπήσει ο πνεύμονας, δείχνει να είναι σε παροξυσμό η αναπνοή του
  • - το ελπίζω

  • τι πανικός μόνο επειδή ο ταυρομάχος πεθαίνει, οι μπάσταρδοι το κάνουν σε κακόμοιρους αδυνατισμένους ταύρους συνέχεια
  • - Κρίμα που ο ταύρος δεν έκοψε το αυτί του ταυρομάχου
  • - Kρίμα που δεν τους σκότωσε όλους!!!
  • - Συμφωνώ!! Μακάρι να μην είχαν δει τον ταύρο να έρχεται, έτσι θα τους είχε όλους αυτούς τους φλώρους με ένα χτύπημα και θα φώναζε "STRIKE!! μπόουλινγκ κανείς;"

  • ουάου, αυτό το βίντεο είναι φανταστικό.. να βλέπεις τον μαλάκα να πεθαίνει με αγωνία! τέλειο :-) σκληρό βάρβαρο σπορ.. πήρε μια γεύση από το φάρμακό του;
  • αυτός ο ταύρος πρέπει να κάνει ένα σεμινάριο στο Βέγκας και και να διδάξει τους άλλους ταύρους σε όλον τον κόσμο πως να γα.. τις ασπόνδυλες σκύλες χοροπηδώντας με τη στολή μπαλέτου της αδερφής τους
  • LOL κοιτάχτε τη φάτσα του είχε πάθει σοκ αχαχα .. εύχομαι αυτό να συνέβαινε πιο συχνά
  • χαχαχαχα έχει παραλύσει
  • Δικαιοσύνη στην άκρη των κεράτων. Τo βάζω στα αγαπημένα
  • ελπίζω να υπέφερε πολύ :)
  • Μπράβο σου, μαλάκα. Χαίρομαι που πέθανες. Ελπίζω να ήταν αργός θάνατος και πολύ επώδυνος. Αλλά πιθανότατα όχι όσο μακρύς όσο ο θάνατος τόσων ζώων που προκάλεσες. Σάπισε στην κόλαση μαλάκα.
  • Σου άξιζε ηλίθιε! Δεν θα ξανασκοτώσεις ταύρο στη ζωή σου μαλάκα! Είναι ευχαρίστηση να βλέπω ένα μπάσταρδο σαν και εσένα στο έδαφος.
  • Είναι πολύ αστείο!
  • Όποτε έχω άσχημη μέρα βάζω αυτό το βίντεο για να ανέβω.
  • πηγη

τι να πει κανείς;




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ TΩΝ ΗΠΑ

Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ “Ellada the other Greece”

πηγή


Greekalert

Tα τεχνάσματα των εχθρών του έθνους



Οι εχθροί του Έθνους βρίσκονται ανάμεσά μας. Είναι άτομα που διαδίδουν συγκεκριμένες αντεθνικές απόψεις, οι οποίες με την βοήθεια του κράτους (εκπαίδευση κλπ) και των ΜΜΕ , προσπαθούν να επιβάλλουν. Μερικά από αυτά τα άτομα, είναι αλλόφυλα με Ελληνικά ονόματα, τα περισσότερα είναι γραικύλοι, δηλ. Ελληνόφωνοι προδότες. Στην εχθρική προπαγάνδα, αντιτάξτε Ελληνική σκέψη, που άλλα εξετάζει με την λογική και άλλα με το αίσθημα. Όποιος παραπλανάται από την εχθρική προπαγάνδα, μετατρέπεται σε πνευματικό δούλο των εχθρών του έθνους. Μην τους αφήσετε να σας παρασέρνουν. Μην τους επιτρέπετε με την αδιαφορία να σας υποδηλώσουν στις επιδιώξεις τους. Προτάξτε την αλήθεια, την οποία δολίως αποκρύπτουν, ιδίως την παιδεία. Η γλώσσα, η ιστορία, η θρησκεία, τα εθνικά ιδεώδη, τα μνημεία, ο πολιτισμός, η φυλή, η τέχνη, ο τρόπος ζωής, η αρχαία σοφία, ο Στρατός , το Αιγαίο, ο αλύτρωτος Ελληνισμός κ.τ.λ., είναι θέματα προσωπικά για σας, είναι θέματα τα οποία σας αφορούν προσωπικά. Δεν είναι ξένα, ούτε αδιάφορα, όπως σκοπίμως σας τα παρουσιάζουν. Είναι αξίες, για τα οποία έχουμε χρέος να αγωνιστούμε και, αν χρειαστεί, να θυσιαστούμε. Είναι ογκόλιθοι θεμελίων, που κρατούν σταθερό το οικοδόμημα του Ελληνισμού, ανά χιλιετίες.
Ο Έλληνας δέχεται την πειθώ και ποτέ την επιβολή.
Τα τεχνάσματα των εχθρών του Έθνους είναι πολλά. Αναφέρω συνοπτικά μερικά, για να δείξω την επιτηδειότητά τους:


ΙΣΤΟΡΙΑ
Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την σπουδαιότητα της Ελληνικής ιστορίας, προσπαθούν με κάθε τρόπο να την μειώσουν και κυρίως, να την αφαιρέσουν από την εκπαίδευση, ώστε οι Έλληνες να μην μάθουν το ένδοξο παρελθόν τους. Έτσι, βλέπετε τους γραικύλους να έχουν κατορθώσει τον αποκλεισμό της Ελληνικής Ιστορίας από τις τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες. Τηλεοπτικές εκπομπές για την ιστορία μας δεν γίνονται. Ούτε άρθρα γράφονται, ούτε κείμενα δημοσιεύονται. Η ¨Ελληνική ιστορία απομονώνεται, ώστε ο Ελληνικός λαός, προ πάντων η νεολαία, να αποξενώνεται από το παρελθόν της. Σκοπός: η απώλεια της εθνικής μας ταυτότητας, που εν μέρει οι εχθροί του έθνους επιτυγχάνουν. Ολόκληρα κεφάλαια της ιστορίας μας έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί π.χ. Ελληνιστικές αυτοκρατορίες.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την εθνική και πνευματική σπουδαιότητα της Ορθοδοξίας, επιχειρούν να πλήξουν την Εκκλησία μας, είτε δια των αιρέσεων, τις οποίες αφήνουν ασύδοτους και ευνοούν, είτε ευθέως δια των ποικίλων τρόπων π.χ. κατάργησης μαθήματος θρησκευτικών, κατάργησης προσευχής στα σχολεία, χωρισμούς κράτους-Εκκλησίας, εκκλησιαστική περιουσία κ.τ.λ.

Εν ονόματι κάποιας δήθεν ανεξιθρησκίας, παραδόθηκε ο λαός στην προπαγανδιστική δραστηριότητα ξένων δήθεν θρησκειών, στην πραγματικότητα κινήσεων με πολιτικό σκοπό την εξασθένηση της Ελλάδας.
Όσοι μετέχουν σε αυτά και όσοι τα βοηθούν είναι εχθροί του Έθνους. Διότι, η Ελλάς βασίζετε στον Πατριωτισμό και στην Ορθοδοξία και όχι στους Ιεχωβάδες κ.τ.λ.


ΣΤΡΑΤΟΣ

Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως την σημασία του Στρατού, πράττουν τα πάντα για να τον υποβαθμίσουν. Ο Στρατός είναι το Έθνος. Χωρίς οποιαδήποτε κοινωνική τάξη, δύναται τα Έθνος να επιζήσει. Χωρίς στρατό ούτε μια ημέρα.

Μολοταύτα, το κράτος δεν τιμά τον Στρατό όπως του αρμόζει. Διότι δεν θέλει την προβολή των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Γ’ αυτό ούτε τα πανεπιστήμια, ούτε η Ακαδημία ποτέ δεν τίμησαν τον Στρατό, στον οποίο τόσα οφείλει η Πατρίδα.
Ο Στρατός αποτελεί την δόξα της Ελλάδας. Οι εχθροί του Έθνους, κυρίως δια των ΜΜΕ, δυσφημούν τους αξιωματικούς, τους οποίους ουδείς εκ του πολιτικού και «πνευματικού» κατεστημένου επαινεί, μολονότι χάρις στους ηρωικούς προσπάθειες των Αξιωματικών υπάρχουμε σήμερα. Όποιος καθ’ οιονδήποτε τρόπο μειώνει τους Έλληνες Αξιωματικούς, είναι ανοικτός εχθρός του Έθνους.


ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ
Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως τους κινδύνους που διατρέχει το Έθνος από τις μειονότητες, μας τα παρουσιάζουν ως αθώα περιστέρια, που διαφέρουν από μας τους Έλληνες μόνο σε θρήσκευμα. Ενώ, το αληθές είναι ότι οι μειονότητες (ασήμαντοι αριθμητικός) έχουν δική τους συνείδηση, γλώσσα, εθνικότητα, ήθη, έθιμα κ.τ.λ. Πρόκειται περί αλλόφυλων, που όποιος τους προστατεύει είναι εχθρός του Έθνους.

Οι «κουλτουριάρηδες» δήθεν «αντιρατσιστές», που υπεραμύνονται τον κάθε αλλόφυλο στην Ελληνική γη, ή δεν ξέρουν τι κάνουν ή πρόκειται περί εξαγορασμένων μισελλήνων, οι οποίοι κόπτονται για τα δικαιώματα κάθε ξένου στην Ελλάδα, αλλά επιδεικτικώς, αδιαφορούν για τα δικαιώματα των αλυτρώτων Ελλήνων, που ζουν στα κατεχόμενα Ελληνικά εδάφη.


ΑΙΓΑΙΟ
Επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δημοσίως ότι το Αιγαίο αποτελεί ζωτικό χώρο της Ελλάδος, απεδόθησαν προ πολλού στην δημογραφική, πολιτιστική και οικονομική καταστροφή των νήσων του, πλην μερικών, που τα αξιοποιούν μόνο «τουριστικός». 800 νησιά του Αιγαίου φθίνουν. Οι κάτοικοι μετανάστευσαν, μειώθηκαν και τέλος, επέρχεται η ερήμωση.
Αντί να αναπτυχθούν αλιευτικές βιομηχανίες, ιχθυοκαλλιέργειες, βιοτεχνίες κ.τ.λ. ώστε να ανθήσουν όλα νησιά του Αιγαίου, αυτά εγκαταλείφθηκαν, διότι το μισελληνικό κράτος, δεν θέλει την ακμή του Αιγαίου. Το έχουν έτοιμο προς πώληση στις πολυεθνικές εταιρείες του πετρελαίου.
Η προδοσία του Αιγαίου, είναι προδοσία της Ελλάδος. Καθήκον όλων μας είναι να αγωνισθούμε για την ιστορική θάλασσα, με την οποία από χιλιετίες συνδέεται η φυλή μας και για τα νησιά που είναι διάσπαρτοι από αθάνατα μνημεία του Ελληνικού πολιτισμού.


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Τώρα ο Παπανδρέου ζητά συναίνεση!

Μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν αυτός που έλεγε «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ».

Τώρα θα κάμει λέει καταγραφή. Έτσι λέει την απογραφή για την οποία είχαν βγει στα κεραμίδια όταν εξελέγη το 2004 η Νέα δημοκρατία. Σημειωτέον η απογραφή ήταν προεκλογική δέσμευση του Καραμανλή, αντιθέτως η σημερινή απογραφή βρίσκεται σε πλήρη σύγκρουση με τις προεκλογικές εξαγγελίες του Πασόκ. Μάλιστα είχαν δεσμευθεί ότι δεν θα προχωρήσουν σε μεθόδους Νέας Δημοκρατίας. Αυτοί τώρα προχωρούν σε πλήρη για να δημοσιοποιήσουν λέει τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας. Είδαμε τη δημοσιοποίηση που έκαναν στην Κομισιόν. Φούσκωσαν το έλλειμμα και τώρα μας κυνηγάνε υποβαθμίσεις και υψηλά επιτόκια διπλάσια από αυτά που ίσχυαν πριν από λίγους μήνες. Όταν έσκουζαν για τις ανακοινώσεις των διεθνών οίκων τα γιουσουφάκια και οι γονατισμένοι δημοσιογράφοι της διαπλοκής.
Και δε μας έφτανε αυτό θέλει και διάλογο για ευρύτερη δυνατή συναίνεση και ως εκ τούτου προγραμματίζονται συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς για να προχωρήσουν άμεσα σε γενναίες αποφάσεις. Αυτά που έλεγε ο Καραμανλής προεκλογικά τώρα θα τα κάμει ο πρόεδρος Γιώργος (πρώην Γιωργάκης) και τα κανάλια δε βγάζουν άχνα!

Χθες μάλιστα προανήγγειλε ανατροπές στο ασφαλιστικό και στα εργασιακά και τα κανάλια έχουν πέσει σε χειμέρια νάρκη αδιαφορίας.

διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο.....

το έστειλε ο exasta

Άλλο το κρύο με κυβέρνηση της ΝΔ και άλλο ...με κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ


Επανειλημμένα έχω αναρωτηθεί (και μέσα από τα γραπτά μου) γιατί εφέτος τα ΜΜΕ δεν «αναπτύσσουν» το μόνιμο τα τελευταία χρόνια αίτημα περί χορήγησης επιδόματος θέρμανσης στις ασθενέστερες ομάδες συμπατριωτών μας.

Την ίδια απορία είχε και ένας νέος-στο αξίωμα- βουλευτής και ομολογώ ότι αντιμετώπισε το θέμα με ευθύνη ,περίσσεια ευρύτητα πνεύματος και μια δόση χιούμορ dy homo aristophanicus.

Πρόκειται για τον διακεκριμένο δημοσιογράφο και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών κ. Βασίλη Μουλόπουλο. Ας δούμε τι είπε καταθέτοντας την επίκαιρη ερώτηση στο κοινοβούλιο:

Κύριε Πρόεδρε, θα απαντήσω στον κύριο Υφυπουργό με δικά του λόγια, εννοώ με λόγια του ΠαΣοΚ, τα λόγια και τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε το ΠαΣοΚ στην αιτιολογική έκθεση που συνόδευε την πρόταση νόμου που κατέθεσε για το επίδομα θέρμανσης το 2008.

Και θέλω να θυμίσω ότι τα οικονομικά της Ελλάδας το 2008, πριν μόλις ένα χρόνο, ήταν το ίδιο άσχημα. Δεν έχει αλλάξει στα οικονομικά κάτι που είναι δραματικό. Δραματικά ήταν και τότε. Αυτό που έχει αλλάξει είναι .....

Διαβάστε περισσότερα στο Politis-gr

Είμαι γκέι. Ευχαριστώ, μαμά!

Πηγή: http://archive.enet.gr

Ενα από τα πρώτα γονίδια που θεωρήθηκαν «υπεύθυνα» για την εκδήλωση μιας «αποκλίνουσας» σεξουαλικής συμπεριφοράς είναι το Xq28. Πρόκειται για ένα σύμπλοκο γονιδίων που υποτίθεται ότι καθορίζουν την εκδήλωση της ανδρικής ομοφυλοφιλίας.

Η ανακάλυψή του έγινε το 1993 από τον Dean Hamer, έναν μοριακό γενετιστή που εργαζόταν στο αμερικανικό National Cancer Institute. Ο Hamer κατάφερε να εντοπίσει πάνω στο χρωμόσωμα Χ την ακριβή θέση όπου βρίσκονται τα γονίδια που συγκροτούν το σύστημα Xq28.

Υποβάλλοντας σε μια σειρά από γενετικά τεστ 40 ζεύγη αδελφών που ήταν ομοφυλόφιλοι, διαπίστωσε ότι τα 33 από αυτά τα ζεύγη παρουσίαζαν πάντα το συγκεκριμένο κομμάτι DNA που περιείχε τις γενετικές πληροφορίες -δηλαδή τα γονίδια- του Xq28. Τα γονίδια αυτά, που κληρονομούνται αποκλειστικά από τη μητέρα, συσχετίστηκαν άμεσα με την ανδρική ομοφυλοφιλία επειδή βρέθηκαν στο DNA της πλειοψηφίας όσων συμμετείχαν στην έρευνα. Η εντυπωσιακή είδηση διαδόθηκε αμέσως από όλα τα μέσα ενημέρωσης και ο Hamer έγινε για λίγο μια διασημότητα στο επιστημονικό υπερθέαμα.

Πώς όμως έγινε αποδεκτή αυτή η είδηση από τις κοινότητες των ομοφυλοφίλων; Στις ΗΠΑ η είδηση έγινε αποδεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από την πλειονότητα των Αμερικανών ομοφυλοφίλων. Στη Νέα Υόρκη έκαναν την εμφάνισή τους μπλουζάκια με τυπωμένο το σύνθημα «Xq28-Ευχαριστώ, μαμά».

Οι ακτιβιστές γκέι θεώρησαν ότι αυτή η ανακάλυψη αποτελεί την απόδειξη ότι οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις εντάσσονται στη «φυσική τάξη πραγμάτων» και δεν είναι μια αυθαίρετη ατομική επιλογή, συνεπώς η κοινωνία θα πρέπει να γίνει πιο ανεκτική απέναντι σε όσους ανήκουν σε αυτή τη μειονοτική αλλά απολύτως φυσιολογική κοινότητα.

Στην Ευρώπη, αντίθετα, οι κοινότητες των ομοφυλοφίλων δέχτηκαν την είδηση με μεγάλο σκεπτικισμό. Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή παράδοση, η διεκδίκηση του δικαιώματος να είναι κανείς ομοφυλόφιλος περνά και δικαιώνεται μόνο μέσα από μια συνειδητή και ελεύθερη επιλογή. Με την ανακάλυψη του Hamer ήταν πλέον ορατός ο κίνδυνος να ταυτιστεί η ομοφυλοφιλία με ένα είδος γενετικής ασθένειας!

Αυτές οι έντονες ιδεολογικές αντιπαραθέσεις στον κόσμο των γκέι διεκόπησαν άδοξα μετά από δύο μόλις χρόνια. Υπαίτιος ήταν και πάλι ο Hamer και οι συνεργάτες του. Επαναλαμβάνοντας τα γενετικά τεστ στα ίδια 40 ζεύγη ομοφυλοφίλων, διαπίστωσαν αυτή τη φορά ότι τα αποτελέσματα ήταν λιγότερο ενθαρρυντικά: μόλις 22 ζεύγη.

Τα τεστ «ομοφυλοφιλικού DNA» επαναλήφθηκαν και σε πολλά άλλα ερευνητικά κέντρα με διαφορετικά ζεύγη αδελφών που ήταν ομοφυλόφιλοι χωρίς να καταφέρουν οι ερευνητές να βρουν κάποια σημαντική ένδειξη που να συσχετίζει το «Xq28» με κάποια προκαθορισμένη σεξουαλική προδιάθεση. Για πολλοστή φορά, ένα φιλόδοξο εγχείρημα αναγωγής και εντοπισμού μιας σύνθετης ψυχολογικής συμπεριφοράς σε ορισμένα ανθρώπινα γονίδια είχε αποτύχει οικτρά.

Η απλοϊκή και άκρως απλουστευτική δοξασία ότι η σεξουαλικότητα, καθώς και άλλα τυπικά ανθρώπινα νοητικά-κοινωνικά χαρακτηριστικά καθορίζονται μονομερώς από τα γονίδιά μας προϋποθέτει μια αποκλειστικά μηχανιστική αντίληψη περί «ανθρώπινης φύσης». Αν όμως η ανθρώπινη φύση ανάγεται μόνο στα ανθρώπινα γονίδια, τότε είναι παντελώς αδύνατο να κατανοήσουμε σε τι διαφέρουμε βιολογικά από τους ανθρωποειδείς πιθήκους, αφού τα γονίδιά μας διαφέρουν μόνο κατά 0,2-0,5%.

Η γονιδιοκεντρική, αναγωγιστική προσέγγιση εξακολουθεί να κυριαρχεί στη βιολογική σκέψη των αρχών του εικοστού πρώτου αιώνα, γεγονός που επιβεβαιώνεται καθημερινά και από τις ειδήσεις για τα γονίδια που υποτίθεται ότι καθορίζουν όλες τις ανώτερες ανθρώπινες συμπεριφορές.

Ωστόσο, όλο και μεγαλύτερος αριθμός πρωτοπόρων ερευνητών έχει αρχίσει να αναγνωρίζει τα αδιέξοδα αυτής της προσέγγισης των πολύπλοκων βιολογικών συστημάτων. Σε όλους σχεδόν τους τομείς έρευνας αρχίζουν να πειραματίζονται με νέα πιο πολύπλοκα πρότυπα εξήγησης: η μετα-γονιδιωματική εποχή έχει ήδη αρχίσει.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ& ΦΟΡΕΩΝ Β.Α ΑΤΤΙΚΗΣ





ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ& ΦΟΡΕΩΝ Β.Α ΑΤΤΙΚΗΣ


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ& ΦΟΡΕΩΝ Β.Α ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

απο την σημερινή προσυγκέντρωση

Οι κάτοικοι και εργαζόμενοι που συμμετέχουμε στην επιτροπή αγώνα κατά των διοδίων, καταγγέλλουμε με αγανάκτηση την πολυεθνική ιδιωτική εταιρία της Νέας Οδού.
Η Νέα Οδός με τραμπούκικη τακτική προσπαθεί να εκφοβίσει τους κατοίκους και τους εργαζομένους που διέρχονται από τα διόδια, αρνούμενοι να σκύψουν το κεφάλι και να πληρώσουν το χαράτσι που τους επιβάλλεται. Η τακτική αυτή περιλαμβάνει την εκτόξευση απειλών παντός είδους και το κατέβασμα των μπαρών, με συνέπεια την παρακώλυση της κυκλοφορίας και την δημιουργία συνθηκών πιθανού ατυχήματος.
Στο μηχανισμό της τρομοκράτησης των πολιτών, η Νέα Οδός χρησιμοποιεί ως αιχμή του δόρατος τους εργαζομένους των διοδίων στους οποίους έχει αναθέσει έναντι πενιχρού μισθού το ρόλο του χωροφύλακα. Κάτω από αυτό το καθεστώς ομηρίας, οι εργαζόμενοι υποχρεούνται «να βγάλουν το φίδι απ’ την τρύπα» λογομαχώντας και ασκώντας ψυχολογική βία στους διερχόμενους κατοίκους.
Στα πλαίσια αυτά, σήμερα 11-11-09, το απόγευμα, στα διόδια Αφιδνών και ενώ εξελισσόταν διαμαρτυρία εργαζομένων και κατοίκων της περιοχής, η ιδιωτική εταιρία ανάγκασε υπάλληλο των διοδίων να βγει έξω από το κουβούκλιο για να πάρει τον αριθμό άγνωστου αυτοκινήτου (φορτηγού) που δεν συμμετείχε στην διαμαρτυρία και δεν πλήρωσε τα διόδια. Ενώ η υπάλληλος βρισκόταν έξω από το κουβούκλιο, άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο, άσχετο με τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους, τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά την άτυχη εργαζόμενη.
Είναι αυτή η τακτική της εταιρίας, που αναγκάζει για ένα κομμάτι ψωμί, νέους ανθρώπους να βρίσκονται μεταξύ σφύρας και άκμονος, παίζοντας κορώνα γράμματα την ίδια τους τη ζωή, προκειμένου να διατηρήσουν την εργασία τους.

Η Επιτροπή Αγώνα δηλώνει την συμπαράστασή της στους εργαζόμενους στα διόδια, καλώντας τους να σηκώσουν κεφάλι ενάντια στην απολυταρχική συμπεριφορά των εργοδοτών τους.
Οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στα διόδια δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Απέναντι και στους δυο μας είναι η εταιρία Νέα Οδός που προσπαθεί να γίνει αφεντικό στο σπίτι μας.


ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 15-11-09 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ.



Το είδαμε στό: "PATRIA MEDIA"

πηγη: http://diodiastop.blogspot.com/

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Ρε παιδιά ο άνθρωπος δεν παίζεται με τίποτα. Κοιτάξτε τι απάντησε σε ερώτηση εάν θα κερδίσει η Εθνική Ελλάδος σήμερα.

< Μακάρι.Πρέπει να κερδίσουμε για να πάμε στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!.>
Ναι μιλάμε για τον πρωθυπουργό της ΕΛΛΑΔΟΣ.
Και μη βγει κανένας και μου μιλήσει για μικρότητες και άλλα τέτοια.Ενας πρωθυπουργός πρέπει να ξέρει τουλάχιστον ότι Ολυμπιακούς αγώνες έχουμε κάθε 4 χρόνια.
Στο κάτω κάτω η Εθνική μας παίζει και όχι η Παναχαΐκή
Για την πλήρη συνέντευξή του επισκεφθείτε το GAZZETTA.GR.
Τώρα ο Ελληνικός λαός περιμένει προκοπή από αυτόν τον άνθρωπο.

Διάβασε όλη την ανάρτηση...

Επιστροφή στην περίληψη...
Η ανάρτηση εκφράζει τις απόψεις και το ύφος του ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΄΄ΦΙΛΙΚΕΣ΄΄ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ