Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΑ

Μ.Ψωμιάδης: "Δεν μπαίνω φυλακή-εξαγοράσιμη η ποινή"


Αντίθετη άποψη για την ποινή που επιβλήθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στον Μάκη Ψωμιάδη, για την υπόθεση των εικονικών τιμολογίων, τα οποία αποδέχθηκε όντας στη διοίκηση της ΑΕΚ, για έργα στο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων που δεν έγιναν ποτέ, έχουν στελέχη του νομικού επιτελείου τού άλλοτε προέδρου της «Ενωσης».
Ανθρωποι του στενού περιβάλλοντος του ισχυρού άνδρα της Καβάλας, στην οποία ωστόσο δεν φαίνεται πουθενά στο μετοχικό ή διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ, αφού τα ηνία έχει σύμφωνα με τη σύνθεση ο γιος του Σταύρος, υποστήριζαν ότι η ποινή που επιβλήθηκε στον Μάκη Ψωμιάδη είναι εξαγοράσιμη. Οπως έλεγαν, μη εξαγοράσιμες είναι οι ποινές που ξεπερνούν τα πέντε χρόνια (5 έτη και μία ημέρα π.χ.) και πως εντός των ημερών θα υπάρξει νέα δικάσιμος στην οποία θα καθοριστεί το ύψος του ποσού που πρέπει να καταβάλει ο Μάκης Ψωμιάδης, αλλά και τα εξαδέλφια του για να μην εκτίσουν την ποινή που επιβλήθηκε.
dikisports.blogspot.com

Ο ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ..ΦΟΒΕΡΗ ΦΑΡΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΤΕ!!

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΔΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ


Image Hosted by ImageShack.us
.
ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΖΕΥΓΟΣ
Το Βήμα, 30/9/2009
Ποιο είναι το νέο ισχυρότερο ζευγάρι της Γερμανίας; Σύμφωνα με το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Βild», αποτελείται από τον Γκίντο Βεστερβέλε (δεξιά), τον 47χρονο ηγέτη του FDΡ και «φαβορί» για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου των Εξωτερικών στη νέα κυβέρνηση συνασπισμού με το CDU της Ανγκελας Μέρκελ, και τον σύντροφό του Μίχαελ Μροντς(αριστερά). Οι δυο τους εικονίζονται να πανηγυρίζουν πανευτυχείς την επιτυχία των Ελεύθερων Δημοκρατών με ένα ποτήρι μπίρα, τη νύχτα των εκλογών.
«Ο άνδρας του τον κάνει τόσο δυνατό» γράφει η «Βild», εξηγώντας ότι ο 42χρονος κ. Μροντς είναι ο ψυχολογικός στυλοβάτης του κ. Βεστερβέλε, «αυτός που του δίνει σιγουριά και τον στηρίζει στις αναποδιές».
Η ομοφυλοφιλία του κεντροδεξιού ηγέτη είναι γνωστή στη Γερμανία από τότε που εμφανίστηκε σε δεξίωση της Ανγκελα Μέρκελ μαζί με τον κ. Μροντς, πριν από πέντε χρόνια. Είχαν γνωριστεί το 2003: ο κ. Μροντς, διοργανωτής αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, γράφτηκε πρόσφατα στο κόμμα του συντρόφου του, αφού όπως δήλωσε «έχει παρακολουθήσει περισσότερες από 120 ομιλίες του» και «έχει πειστεί πλήρως» για την ορθότητα της ιδεολογίας του.

Η έκθεση προόδου για τα Σκόπια. Ποιος κοροϊδεύει ποιον;


Ο πραγματικός φασισμός των Σκοπίων

Εγκλωβισμένος από την 7/9/2009 μέχρι και σήμερα 25/9/2009 Έλληνας οδηγός ΙΧ που περνούσε από τα Σκόπια !!!

Λάβαμε σήμερα e-mail από την Βιέννη – Αυστρίας το οποίο και το διασταυρώσαμε. Θεσσαλονικιός οδηγός ΙΧ ταξίδευε από την Θεσσαλονίκη για την ΕΕ. Πριν την πόλη των Σκοπίων ενεπλάκη σε ατύχημα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός αλλά και δεν έχουν εμπλακεί και άλλα αυτοκίνητα στο ατύχημα.
Το αυτοκίνητο του έχει σοβαρές υλικές ζημίες. Και όλα αυτά γιατί βγήκε ξαφνικά εμπόδιο (σκύλος) στον αυτοκινητόδρομο.
Δεν μας ενδιαφέρει το ατύχημα.
Μας ενδιαφέρει η συμπεριφορά των Σκοπιανών και οι νόμοι τους.

Μας ενδιαφέρει που ένας ταξιδιώτης – περισσότερο που αυτήν την στιγμή είναι Έλληνας – ερχόμενος για διακοπές η φεύγοντας μετά το τέλος των διακοπών του από την Ελλάδα, πρεπει να περάσει μέσα από αυτήν την αντί δημοκρατική χώρα.
Από την ώρα του ατυχήματος 7/9/2009 μέχρι και σήμερα 25/9/2009 η αστυνομία παρακρατάει το διαβατήριο και όλα τα χαρτιά του αυτοκινήτου του, με την δικαιολογία ότι: "όλοι οι ξένοι που περνούν από το κράτος τους, αν εμπλακούν σε ατύχημα (δεν έχει καμία σημασία αν είναι φταίχτες η όχι η αν υπάρχει τραυματισμός), πρεπει να περασουν αυτόφωρο μέσα σε 48 ώρες". Τρελό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Δηλαδή πρεπει να κάνουν υποχρεωτικό τουρισμό στα Σκόπια μαζί με την οικογένεια τους.
Έτσι και με τον Θεσσαλονικιό. Από την 7/9/2009 που του πήραν τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, την 10/9/2009 τον οδήγησαν σε ‘κάποια επιτροπή’ της αστυνομίας και όχι σε δικαστήριο, και τον καταδίκασαν σε πρόστιμο 45 εύρο, με την δικαιολογία ότι οδηγούσε χωρίς προσοχή!!!! Αν πλήρωνε το πρόστιμο, τότε μεν του επέστρεφαν τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, αλλά δεν είχε το δικαίωμα εφέσεις κατά της απόφασης και την περαιτέρω εξέλιξη των απαιτήσεων του. Δηλαδή να κάνει δικαστήριο και να ζητά από τους υπεύθυνους φύλαξης του αυτοκινητόδρομου – που είναι κρατική υπηρεσία - τα έξοδα επισκευής του αυτοκινήτου του (υπάρχουν μαρτυρίες για τον λόγο που έγινε το ατύχημα και φωτογραφίες που καταμαρτυρούν ότι στο σημείο εκείνο, τα συρματοπλέγματα φύλαξης του αυτοκινητόδρομου είναι καταστραμμένα λόγο διέλευσης τρακτέρ).
Προτίμησε το δεύτερο, να κάνει έφεση. Έκανε την έφεση και την προσκόμισε στην αστυνομία, όπου και εγγράφως ζήτησε την επιστροφή των ταξιδιωτικών του εγγράφων.
Η απάντηση!!!! Επειδή το πρόστιμο είναι μικρότερο των 100 εύρο , έχουμε το δικαίωμα να κρατάμε τα ταξιδιωτικά σου έγγραφα 30 ημέρες. Πλήρωσε για να τα πάρεις!!! (Ο νόμος είναι, чл 49 ст.8 και став 1)
Όλα τα παραπάνω έχουν σταλεί από προς:
1. Υπουργό Δικαιοσύνης στην ΠΓΔΜ Κον Mihajlo Manevski
2. Υπουργό Εσωτερικών στην ΠΓΔΜ Κα Gordana Jankulovska
3. Όλα τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα
4. Γραφείο συνδέσμου της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Σκόπια,
Α) ΠΡΕΣΒΥ: Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα ΠΥΒ
Β) Προξενικό Γραφείο Διευθύνων: Τσεκούρα Ελένη ΓΠΒ'
5. Ελληνικό γραφείο ΟΕΥ στα Σκόπια.
6. OSCE Secretariat, Wallnerstrasse 6, 1010 Vienna, Austria General information about the OSCE, info@osce.org
Press information, visitor groups, press@osce.org
Information and feedback about website and e-mail services (except iRecruitment) help@osce.org
7. OSCE, Скопје.
8. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κο Κάρολο Παπούλια
9. Ελληνική Δημοκρατία, Υπουργείο Εξωτερικών, Υπουργό Κα Θεοδώρα Μπακογιάννη, E-mail: minister@mfa.gr
10. Ελληνική Δημοκρατία, Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κο Κωνσταντίνο Καραμανλή E-mail: pressoffice@primeminister.gr
11. Ευρωπαϊκή Ένωση, ξένους και Έλληνες ευρωβουλευτές
12. Παρατηρητήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Συμφωνιών του Ελσίνκι στην ΠΓΔΜ, Κο Iso Rusi, Mobile: ++389 70 401163, E-mail:isorusi@mt.net.mk
13. Παρατηρητήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Συμφωνιών του Ελσίνκι στην Βουλγαρία.
14. Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι.
Μέχρι και σήμερα 25/9/2009 δεν έχει λάβει καμία απάντηση από κανέναν και ακόμα είναι εγκλωβισμένος στα Σκόπια.
Τι έχουν να μας πουν οι πολιτικοί μας, που άλλα λένε μπροστά στην TV και άλλα κάνουν για την δήθεν αγωνία τους για τους Έλληνες;
Τι έχουν να μας πουν οι Σκοπιανοί δημοσιογράφοι, που τους πήγαν στην αστυνομία της Φλώρινας μια ώρα, για να τους εξηγήσουν ότι δεν είχαν άδεια να φωτογραφίζουν και να κινηματογραφούν , στρατιωτικές εγκαταστάσεις, και ούρλιαζαν ότι ήμαστε φασιστική χώρα;
Τι έχουν να μας πουν οι εισηγητές για την έκθεση προόδου για τα Σκόπια;
Τι έχει να μας πει η Κα Beer?;
Τι έκανε το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι;
Τι έκαναν η σκοπεύουν να κάνουν όλοι όσοι έλαβαν γνώση για το παραπάνω συμβάν;
Μήπως τελικά πρεπει να δικάζονται οι Σκοπιανοί στο εξωτερικό με τους δικούς τους νόμους;;;
Για να δούμε τελικά ποιος θα θελήσει να βγει από τα Σκόπια;

Υ.Γ.: 1. Το Γραφείο συνδέσμου μας στα Σκόπια, είναι αναγκασμένο, να προσπαθεί να βοηθήσει τους Έλληνες που ταλαιπωρούνται από τις Σκοπιανές αρχές χωρίς να έχει νομική συνδρομή από κανέναν νομικό σύμβουλο. Δεν γνωρίζει κανέναν Σκοπιανό νόμο. Δεν μερίμνησε το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών , να το επανδρώσει με νομικούς συμβούλους – έστω με συνεργαζόμενους νομικούς-, έτσι ώστε από την μια να παρέχει την σωστή ενημέρωση για τους εκεί νόμους και τα δικαιώματα των Ελλήνων υπηκόων και από την άλλη να μην γίνετε περίγελο στα μάτια του κάθε Σκοπιανού ‘κρατικού λειτουργού’, αναγκασμένο να παρακαλάει για την αθώωση η έστω την μύωση κάποιας ποινής, έχοντας άγνοια των εκεί νόμων.
2. Αν το Γραφείο συνδέσμου μας στα Σκόπια είχε μεριμνήσει για την συγκέντρωση όλων των παράνομων περιστατικών εναντίων των Ελλήνων (αλλά και των ξένων υπηκόων που έρχονται η φεύγουν από στην Ελλάδα σαν τουρίστες), τότε θα φαινόταν το μέγεθος της απάτης και τις αντιδημοκρατικότητας των Σκοπιανών, και αυτών που τους στηρίζουν. Με τον τρόπο αυτό θα είχε "ντοκουμέντα" για να ενημερώσει την ΕΕ για το πόσο οι Σκοπιανοί είναι έτοιμοι να μπουν στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.ΠΗΓΗ

Έχει ξεκινήσει μιά καμπάνια από διάφορα καφέ/τσαγιερί/μπάρ του Κέντρου, ν’επιδοτούν (”επιβραβεύουν” μ’ έκπτωση) ποδηλάτες πελάτες αλλά και τους καθημε


Posted by J.McManus

σάρωση0031

Οι “ ποδηλάτες” θα προμηθεύονται ένα σχετικό αυτοκόλλητο σήμα απ’ τα καταστήματα (προσεχώς θ’ ανακοινωθεί ο κατάλογος) που θα συμμετέχουν στην καμπάνια, οι δε επιβάτες των ΜΜΜ, απλά θ’ επιδεικνύουν το εισιτήριο της μέρας!

Το μέγεθος της έκπτωσης: στους μεν και τους δε, επαφίεται στην ιδιοκτησία κάθε “ χώρου”, δεν θα είναι κοινό.

Η δε λίστα των καταστημάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην «οικολογική» αυτή καμπάνια (ένα κέντρο-δίχως κουρσάκια) είναι ανοιχτή σ’ όποιον επαγγελματία του χώρου θέλει να συμμετάσχει

Αλβανός μετέφερε 110 κιλά αλβανικού χασίς




Μεγάλες ποσότητες ινδικής κάνναβης από την Αλβανία θα μετέφερε στην Αθήνα ένας νεαρός αλβανικής καταγωγής, εκτελώντας εντολές συμπατριώτη του μεγαλέμπορου ναρκωτικών που του έδινε οδηγίες μέσω κινητού τηλεφώνου.

Ο νεαρός –που είναι καταχωρημένος ως ανεπιθύμητος στις λίστες της συνθήκης Schengen και έχει απαγορευτεί η είσοδός του στη χώρα, είχε παραλάβει 110 κιλά και 574 γραμμάρια χασίς από σημείο έξω από την Ηγουμενίτσα και κοντά στα σύνορα… Τα ναρκωτικά ήταν ήδη φορτωμένο σε αυτοκίνητο που ανήκει σε συμπατριώτη του ο οποίος του είχε υποσχεθεί γερή χρηματική αμοιβή από τον παραλήπτη του χασίς.

Όμως, στις 4.30 τα ξημερώματα, λίγη ώρα αφότου ξεκίνησε, έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας στην θέση Παλιόκαστρο του δήμου Μαργαριτίου, στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας… Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ για έλεγχο, ανακάλυψαν τα 110 δέματα που ήταν γεμάτα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού το καθένα!

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο, που εξετάζεται για να εντοπιστούν ο προμηθευτής και ο παραλήπτης των ναρκωτικών.

Πηγή

80 δις ευρώ το χρόνο θα στοιχίσει το φαινόμενο του θερμοκηπίου για τις αναπτυσσόμενες χώρες



Οι αναπτυσσόμενες χώρες θα χρειαστούν μεταξύ 60 και 80 δισεκατομμυρίων Ευρώ ετησίως για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των κλιματικών αλλαγών, σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα. Με δεδομένη την άνοδο της θερμοκρασίας του πλανήτη κατά 2 βαθμούς Κελσίου μέχρι το 2050, "το κόστος προσαρμογής για τις αναπτυσσόμενες χώρες στο διάστημα 2010 έως 2050 θα είναι μεταξύ 60 και 80 δισεκατομμυρίων Ευρώ ετησίως





... "Για πολλές χώρες είναι ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου. Δεν θα υπάρξει συμφωνία στην Κοπεγχάγη για την κλιματική αλλαγή εάν δεν εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση", πρόσθεσε ο Ολλανδός υπουργός Μπερτ Κέντερς.

ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΙΣΤΟΛΙ...και νόμιζα ότι αυτοί οι τύποι υπάρχουν μόνο στις ταινίες!!

Τα στέκια των gay....




Mε ευκαιρία την δίκη για την δολοφονία του Σεργιανόπουλου
όπου ακούγονται πολλά και είναι σαν να τον σκοτώνουν για
δεύτερη φορά.
Οι συγγενείς προφανώς γνώριζαν τι θα επακολουθήσει και
ζήτησαν να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
Δεν έγινε δεκτό και τώρα κάθε δημοσιογραφική "ροζ"
πένα θα προσπαθήσει να πουλήσει καταγράφοντας
τα όσα πιπεράτα αλήθεια ή ψέμματα καταθέτουν οι μάρτυρες
και ο κατηγορούμενος.
Τον Νίκο τον γνώρισα και ήταν ο εαυτός του.
Τίποτα δεν έκρυβε αλλά και κανένα δεν άκουγε.
Οι αλλοδαποί εκδιδόμενοι (αρσενικές πόρνες) καταφεύγουν
και στα στέκια των ομοφυλοφίλων (gay bar).
Eίναι καλύτερα από το πεζοδρόμιο με τον φόβο της
κλούβας.
Eκεί ψωνίζονται και φεύγουν με τους πελάτες για τα σπίτια τους.
Ιρακινοί, Πακιστανοί, Ρουμάνοι, Γεωργιανοί κ.λ.π.
εμφανίσημοι είναι ανακατεμένοι στους χώρους του bar.
Οι επώνυμοι πελάτες προτιμούν το πεζοδρόμιο (Αριστοτέλους κ.λ.π.)
και όχι κάποιο bar δίπλα στη Φυλής π.χ. όπου θα τους
αναγνωρίσουν.
Κάποιοι όμως δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
Η διαφήμιση αυτών των χώρων στα ειδικά περιοδικά, στις ιστοσελίδες
και από στόμα σε στόμα για την ύπαρξη "ωραίων αγοριών με εξωτική
ομορφιά έτοιμα για όλα" φαίρνει πελάτες οι οποίοι τυφλωμένοι
από το πάθος τους δεν παίρνουν μέτρα ασφαλείας.
Είναι συχνό φαινόμενο οι ξυλοδαρμοί των ομοφυλοφίλων, οι εκβιασμοί
αλλά και οι ληστείες.
Πολλά περιστατικά δεν αναφέρονται στην Αστυνομία για ευνόητους
λόγους.
Ανακαλύπτονται τυχαία στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων
όταν οι γιατροί διαπιστώνουν περίεργους τραυματισμούς
αλλά και από τις τράπεζες από κλεμμένες ταυτότητες με τις
οποίες κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν πιστωτικές κάρτες κ.λ.π.

Αθηναίος

ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ...

Αλβανός υπήκοος συνελήφθη την ώρα που έκλεβε αυτοκίνητα
funny animated gif
Να κλέψει το τέταρτο κατά σειρά αυτοκίνητο επιχείρησε νεαρός Αλβανός, ο οποίος είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί έχοντας εκτείσει ποινή για διαρρήξεις. Ο δράστηε ομολόγησε 16 διαρρήξεις και κλοπές στα Γιάννενα, κυρίως σε σπίτια και καταστήματα. Όπως έγινε γνωστό, περισσότερα από...

...7.000 ευρώ έκλεψε από σπίτια και καταστήματα, όπως και ηλεκτρονικές συσκευές, πιστωτικές κάρτες, κινητά τηλέφωνα κ.α. Ο νεαρός ληστής έκλεψε τρία αυτοκίνητα από τα οποία τα δύο βρέθηκαν.

Κατά της Ελλάδος οι πύραυλοι που θέλει να αγοράσει η Τουρκία...

Κατά της Ελλάδος οι πύραυλοι που θέλει να αγοράσει η Τουρκία...


Η Sabah στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Η Ελλάδα διαθέτει έξι συστοιχίες πυραύλων» γράφει ότι ο Π/Θ Ερντογάν, κατά την επιστροφή του από τη Ν. Υόρκη, προέβη σε δηλώσεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.Σε ερώτηση, όσον αφορά τους πυραύλους τους οποίους πρόκειται η Τουρκία να αγοράσει από τις ΗΠΑ, ο Τούρκος Π/Θ είπε: «Δεν τίθεται λόγος για αγορά 7 – 8 δις. δολαρίων. Ούτε γίνεται λόγος για ειλημμένη απόφαση». Ο Ερντογάν επανέλαβε, επίσης, ότι οι εκτοξευτήρες δεν είναι μόνιμοι, αλλά κινούμενοι και ούτε – είπε – τίθεται λόγος για οποιονδήποτε στόχο, συμπεριλαμβανομένου και του Ιράν.
Χαρακτηριστικά ο Ερντογάν ανέφερε: «Για παράδειγμα, ο γείτονάς μας, η Ελλάδα, διαθέτει έξι συστοιχίες πυραύλων. Η Τουρκία έναντι αυτού δεν διαθέτει κάτι τέτοιο. Όσον αφορά το Ιράν, δεν γνωρίζω πόσους διαθέτει».

Η Zaman στις εσωτερικές της σελίδες αναφέρεται στο ίδιο θέμα με τον τίτλο «Ερντογάν: Η Ελλάδα διαθέτει έξι συστοιχίες πυραύλων, εμείς όχι».
Η Akşam στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Στο γείτονα υπάρχει πυραυλικό σύστημα, σε μας όχι» γράφει για το ίδιο θέμα.

spynews-gr

Γιατί να διδάσκεται η τουρκική γλώσσα στα Ελληνικά γυμνάσια στην Θράκη;


Αθήνα και Άγκυρα συντονισμένα και

μεθοδικά εκτουρκίζουν την Θράκη!!!

Ναι, μόνο αυτή η έκφραση μπορεί να δοθεί στους «αφέντες» που αποφασίζουν και που προστάζουν τον λαό να ικανοποιήσει τις επιθυμίες τους… Τραγελαφικά ανθρωπάκια, φοβισμένοι υπηρέτες και όχι πραγματικοί "άρχοντες", σκυμμένα δουλικά, που τρέμουν στο άκουσμα των δικών τους αφεντάδων…
Με την υπουργική απόφαση Υφυπουργού Παιδείας της 10/7/06 (ΦΕΚ Α’ 867) αποφασίστηκε η διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας στους μαθητές των τάξεων του Γυμνασίου από το σχολικό έτος 2006-2007. Σύμφωνα με τους «ειδικούς σκοπούς» του μαθήματος όπως περιγράφονται στην απόφαση, η εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας έχει στόχο να συμβάλει «στην ενεργό συμμετοχή σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία και στην κατανόηση της διαφορετικότητας».
Η πραγματικότητα είναι σκληρή και δυστυχώς οδεύει προς το σκληρότερο. Ενώ μπήκαμε στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου, διαπιστώνουμε πως η ενδοτικότητα και οι φοβίες των πολιτικών για την περιοχή της Θράκης είναι χωρίς προηγούμενο! Κανένας δεν τολμά να αναφερθεί στην εσχατιά της Ελλάδας, στο ανάχωμα του Ελληνισμού απέναντι στον «γείτονα» (αλλά όχι και φίλο) τούρκο... Μία περήφανη περιοχή, αδικημένη και εγκαταλειμμένη και εν πολλοίς προδομένη από την Αθήνα. Ειλικρινά, εάν δεν υπήρχαν τα ευρωπαϊκά προγράμματα ανάπτυξης, επενδύσεων και δημιουργίας υποδομών, τότε αυτή η περιοχή της χώρας θα ήταν τόπος εξορίας, τιμωρίας και βασανισμού…
Και όμως, αυτό δεν φοβίζει τους κατοίκους της Θράκης, οι οποίοι έμαθαν πια να ζούνε στην εγκατάλειψη. Έμαθαν πως πορεύονται μόνοι την ζωή του ακρίτα, φορτωμένοι με βαριές ευθύνες και υποχρεωμένοι να ανταπεξέλθουν στο βαρύ (αλλά και ευχάριστο) έργο της στήριξης και της διατήρησης του Ελληνισμού στις επόμενες γενιές. Αυτό που ανησυχεί, δεν είναι η απουσία λόγων και έργων από την πλευρά των πολιτικών, των κομμάτων και των θλιβερών τοπικών «εκπροσώπων-αντιπροσώπων» τους.
Εκείνο που φέρνει βαριές σκέψεις, είναι η απόφαση του Ελληνικού υπουργείου Παιδείας για την διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά γυμνάσια της Θράκης!!! Ναι, σωστά διάβασες αναγνώστη. Στα Γυμνάσια του Ελληνικού Δημοσίου και όχι στα Ελληνικά Μειονοτικά Γυμνάσια, αποφάσισαν οι «φωστήρες» του Ελληνικού κράτους να εφαρμόσουν τον εκτουρκισμό αυτής της περιοχής της Ελλάδας, που άντεξε όλα τα χτυπήματα της αδιαφορίας του κράτους των Αθηνών στο οποίο διαβιούν εγκεφαλ.ικά νεκροί πολιτικοί που διαλαλούν πως φροντίζουν το συμφέρον ετούτης της χώρας…
Η επικίνδυνη έλλειψη επικοινωνίας με την πραγματικότητα, η άγνοια επί βασικών εθνικών ζητημάτων, η παντελής ασυνέπεια λόγων και έργων, μα κυρίως η ακαταλληλότητα και η ανικανότητα που χαρακτηρίζουν τους εμπλεκόμενους πολιτικούς με την απόφαση της διδασκαλίας της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά Γυμνάσια της Θράκης, χαρακτηρίζουν την ποιότητα του έργου και σηματοδοτούν την σκοπιμότητα (που πιθανότατα υπάρχει έως αποδείξεως του εναντίου) που διαφαίνεται πίσω από μία πολιτική πράξη που χωρίς λογική επιθυμούν να επιβάλουν οι εξ αντικειμένου επικίνδυνοι πολιτικοί για την Θράκη και την συνέχεια του Ελληνισμού σε αυτήν.
Ποιος τους είπε (ή τους διέταξε) πως η τουρκική γλώσσα «χωράει» στην εκπαίδευση μέσα στα Ελληνικά σχολεία; Ποιος τους «ενημέρωσε» πως με τον τρόπο αυτό μπορούν να ικανοποιήσουν ανάγκες της ακριτικής αυτής περιοχής; Ποιος μπορεί, έχοντας σώας τας φρένας, να προώθησε και να στήριξε μία πολιτική απόφαση εκτουρκισμού ενός μέρος του πληθυσμού της χώρας που λέγεται Ελλάδα;
Επειδή η σοβαρότητα έχει απωλεσθεί προ καιρού κι επειδή η γνώση είναι προτέρημα των πολιτών και όχι των διερχόμενων πολιτικών, η απόφαση για διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας θα πρέπει να αιτιολογηθεί και μάλιστα σε πανελλαδικό επίπεδο. Η βρωμιά που στήθηκε στην Θράκη πρέπει να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο. Αδιαφορώ για το ποιος ελαφρά τη καρδία εγκαταλείπει την Θράκη και τους Έλληνες που κατοικούν σε αυτήν στις ορέξεις της Τουρκίας. Επιθυμώ διακαώς, όμως, να γίνει γνωστός ο ενδοτισμός εκείνων που «αποφασίζουν και διατάσσουν» εις βάρος των πολιτών και της χώρας.
Ποια μπορεί να είναι τα επιχειρήματα μίας τέτοιας μειοδοτικής και εθνικά επικίνδυνης πολιτικής πράξης; Ποιες μπορεί να είναι οι θέσεις αυτού του υπουργού, πρωθυπουργού ή δεν ξέρω τίνος άλλου, πολιτικού, που εκθέτει την Θράκη στον τουρκικό επεκτατισμό; Πού αποσκοπεί η διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας στα σχολεία (γυμνάσια) μίας Ελληνικής περιοχής;
Η Άγκυρα πληρώνει 700€ μηνιαίως σε κάθε νεαρή μουσουλμάνα που δέχεται να φοράει μαντίλα!!! Την ίδια στιγμή, η Ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να δαπανήσει μεγάλα χρηματικά ποσά και αναζητά δασκάλους γνώστες της τουρκικής, για να διδάξουν την τουρκική γλώσσα στα σχολεία της Θράκης!!! Με περίσσια ηλιθιότητα (ή σκοπιμότητα;) το Ελληνικό δημόσιο (Ελληνική κυβέρνηση) προσφέρεται να συμβάλλει χρηματικά και να βοηθήσει το έργο εκτουρκισμού της Θράκης, ικανοποιώντας έτσι το «πνεύμα φιλίας» με την Άγκυρα!!! Τη ίδια στιγμή που από τοπικούς παράγοντες αλλά και από τους πολίτες της Θράκης γίνεται αγώνας ώστε να περιοριστεί και τελικά να παταχθεί η τουρκική γλώσσα στην Θράκη, η Ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει την επίσημη διδασκαλία των Τουρκικών στα Ελληνικά Δημόσια σχολεία!!! Γιατί άραγε;
Αν μη τι άλλο, ο βαθμός επικινδυνότητας ορισμένων, έχει ξεπεράσει κάθε όριο και μέσα από τις αποφάσεις τους γίνονται συναυτουργοί, συνεργοί και όργανα εκείνων που επιθυμούν μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες, και μία Ελλάδα μικρότερη…
Αυτούς τους πολιτικούς θέλουμε, τελικά, να ορίζουν τις τύχες της πατρίδας μας; Αυτούς τους πολιτικούς επιθυμούμε για να φροντίζουν για το μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας; Αυτούς τους πολιτικούς εμπιστευόμαστε για να φυλάττουν Θερμοπύλας; Αυτούς τους πολιτικούς αρεσκόμαστε να στηρίζουμε και να αναδεικνύουμε; Αυτοί οι πολιτικοί μας αξίζουν τελικά;
Τις απαντήσεις τις δίνουμε εμείς. Ήρθε ο καιρός να εισπράξουν «τα δέοντα» για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τις ευθύνες που τους εμπιστευθήκαμε. Οι επερχόμενες εκλογές δεν αφορούν την οικονομία, επειδή εκεί υπάρχει ήδη η απόλυτη καταστροφή. Στις εκλογές της 4ης του Οκτώβρη οφείλουμε να ψηφίσουμε με γνώμονα τα εθνικά συμφέροντα της χώρα μας, γιατί εκεί νοσούμε κι από εκεί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μας «απασχολήσουν»…
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Σε απάντηση που έδωσε ο κύριος Ευριπίδης Στυλιανίδης ως υπουργός Παιδείας, όταν του είχε υποβληθεί σχετική ερώτηση (από τον κύριο Βορίδη) για την εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας σε ελληνικά γυμνάσια έγραφε χαρακτηριστικά: "Ο Υπουργός κατέθεσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η τουρκική γλώσσα διδάσκεται πιλοτικά σε τρία σχολεία της Κομοτηνής και σε ένα σχολείο της Θράκης, την παρακολουθούν δε ελάχιστα παιδιά, θεωρεί δε ότι η διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας αξιολογείται ως θετική στα εν γένει πλαίσια της γλωσσομάθειας". Στα ειδικότερα πλαίσια της γλωσσομάθειας τι γίνεται κύριε Στυλιανίδη; Μπορείτε να αντιληφθείτε τίνος σκοπούς εξυπηρετείτε με την πολιτική σας αυτή απόφαση ή μήπως εξυπηρετήσατε δικούς σκοπούς για τις επόμενες εκλογές, εξασφαλίζοντας μία "πριμοδότηση" από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής; Πονηροί οι καιροί, πονηρά σκεφτόμαστε κι εμείς...

TI EINAI KOMMA KAI TI ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!!

Κόμμα = "Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν΄ αναγιγνώσκωσι και ν΄ αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν΄ αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι."

Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ενώ κομματόσκυλο είναι αυτό :

ΠΗΓΗ

Συζητάνε δυο φίλοι

-"Γιάννη,γιατί οι πολιτικοί δεν παραιτούνται όταν γεράσουν ; Τι τη θέλουν την εξουσία γέροι άνθρωποι ;"
-"Φαίνεται , λέει ο Γιάννης , ότι μετά τα εξήντα η εξουσία μπαίνει στην θέση του σεξ".
-"Δηλαδή;"
-"Ότι δεν μπορούν να κάνουν στην γυναίκα τους , το κάνουν στην χώρα τους !!!"

funny animated gif

ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΔΑ ΄΄strip club ΄΄ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ-ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ