Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Σήμερα έσφαξαν έναν έλληνα μέσα στο σπίτι του - Ο Χρυσοχοΐδης θα κάνει μήπως ΕΔΕ;


  • Ενώ εσύ κύριε Χρυσοχοΐδη παραμένεις στον μαγικό σου κόσμο και αναλώνεις τον χρόνο σου για να απαντάς σε τεμπέληδες και δουλέμπορους
  • Κύριε Χρυσοχοΐδη ενώ εσύ ασχολείσαι με συνθήματα για γουρούνια, δύο ορκ έσφαξαν σαν ΓΟΥΡΟΥΝΙ έναν οικογενειάρχη ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!
  • Κάνε ΕΔΕ κύριε Χρυσοχοΐδη, στους αξιωματούχους (ή "αξιωματικούς" Λαθρο, Αλβανο, Πακιστανο και οτιδήποτε άλλο φερτό...) για να βρεις τους δολοφόνους ή μήπως ο καθρέφτης θα σου τα δείξει όλα; Ψάξε ανάμεσα στους νεο-έλληνές σου, κάτι θα βρεις... κοίταξε και το βίντεο στο τέλος και άρχισε να γράφεις την... ΕΔΕ σου ή την... παραίτησή σου...
Ένας οικογενειάρχης σφάχτηκε μέσα στο σπίτι του στα Πατήσια προσπαθώντας να προστατεύσει την οικογένεια του από δύο Ορκ που εισέβαλαν με σκοπό να “ληστέψουν”. Αφού βέβαια κατά την προσφιλή τους τακτική ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ τη γυναίκα του.
Ενώ εσύ απασχολείς ανθρώπινο δυναμικό και φαιά ουσία(;) για να κάνεις ΕΔΕ για ένα σύνθημα που εμπεριείχε τη λέξη “γουρούνια”, οι πολίτες αυτής της χώρας σφάζονται σα Γουρούνια μέσα στα σπίτια τους επειδή ΕΣΥ είσαι πλημμελής στα καθήκοντα σου.
Δεν ήταν στην Εκάλη ο άνθρωπος βλέπεις, ήταν σε διαμέρισμα στα Πατήσια.
Προφανώς δεν παρέλασε με τα ΟΥΚ.
Βρισκόταν στο ΣΠΙΤΙ του κύριε Υπουργέ. Στον ιερότερο χώρο που χύθηκαν ποταμοί αίματος για να αποτελεί Εστία Ελευθερίας και προστασίας.
Η Εθνεγερσία έγινε κύριε Χρυσοχοΐδη για να μη μπορεί να μπαίνει το οποιοδήποτε ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙ μέσα στο σπίτι σου, να σε σφάζει, να βιάζει και να κακοποιεί τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου.
Διάβασε αυτή τη μαρτυρία ΠΟΝΤΙΕ κύριε Χρυσοχοΐδη για να αντιληφθείς τι κερδίσαμε με την Εθνεγερσία. Διάβασε να δεις γιατί οι ΠΟΝΤΙΟΙ εξεγέρθηκαν και θυσιάστηκαν. ΔΙΑΒΑΣΕ:
Σε μια γωνιά του σπιτιού ήταν καθισμένη, έχοντας στα γόνατά της το μικρό της γιο, μια γειτόνισσα που είχε ζητήσει να μείνει μαζί μας από το φόβο που ήταν μοναχή και έρημη. Πριν από έναν μήνα είχε μάθει το θάνατο του άνδρα της που σκοτώθηκε στο μέτωπο. Είχε φορέσει ό,τι παλιόρουχα είχε κι είχε σκεπάσει το κεφάλι της με διπλό τσεμπέρι για να κρύψει το πρόσωπό της και τα χρόνια της. Πώς όμως να ξεφύγει η δύστυχη από τ’ άγρια θηρία;
Μυρίστηκαν το θήραμά τους. Κοντοστάθηκαν απέναντί της, έσκυψαν και με μιας της τράβηξαν τα τσεμπέρια από το κεφάλι. Ξεχύθηκαν τα μαύρα μαλλιά της και άστραψαν μπροστά τους τα μεγάλα μαύρα μάτια της και το ωραίο λευκό πρόσωπο. Με βία παραμέρισαν το αγόρι της και την τράβηξαν σέρνοντάς την στο διπλανό δωμάτιο. Σε λίγες στιγμές ακούσαμε τα βογκητά και τις οιμωγές της… Μια κρυάδα μ’ έναν αποτροπιασμό μας πάγωσε μικρούς και μεγάλους. Η φρίκη γιόμισε όλο το σπίτι μπροστά στο κατοπινό θέαμα της βιασμένης γυναίκας. Ένα ματωμένο κουρέλι σύρθηκε κοντά μας με σκισμένα τα ρούχα και ματωμένο όλο της το κορμί, με ασταμάτητους λυγμούς. Μάζεψε το αγόρι της και διπλώθηκε στα γόνατά της. Η γιαγιά πήγε κοντά της και με λίγο νερό της ξέπλυνε το πονεμένο της πρόσωπο.
Μα της δύστυχης δεν της έφτανε το δικό της μαρτύριο. Πάνω σ’ όλα αυτά, να κι ένας πολίτης Τούρκος. Θα ήταν έως είκοσι χρονών, ήταν από τους λίγους Τούρκους του χωριού. Χωρίς μιλιά γύρισε μια ματιά σε όλους κι ύστερα κοντοστάθηκε μπροστά στη γυναίκα που ολοφυρόταν. Έσκυψε και σήκωσε το αγόρι και κρατώντας το από το χέρι, τράβηξε κατά τη σκάλα. Η δύστυχη με το έντονο προαίσθημα του κακού για το αγόρι της, χίμηξε ν’ αρπάξει από τα χέρια του μισερού τουρκόπουλου το παιδί της. Κι ο νεαρός, πάντα στυγνός και αμίλητος, με μια κλωτσιά την ξάπλωσε στο πάτωμα κι ευθύς τραβώντας το παιδί, κατέβηκε. Λίγο πιο κάτω από το σπίτι του παππού ήταν κάτι χαλάσματα. Από το μισάνοιχτο παραθύρι έγειρε ο Μήτσος μας και είδε πως έσυρε το αγόρι μέσα σ’ εκείνα τα χαλάσματα… Δεν θα είχε περάσει μισή ώρα και το αγοράκι γύρισε κατατρομαγμένο και μέσα στα κλάματα. Εξουθενωμένο έπεσε στην αγκαλιά της βιασμένης μάνας του. Του σήκωσε τα ρουχαλάκια του κι ύστερα με λίγο νερό προσπάθησε να το συνεφέρει. Μια νεκρική σιγή σκέπασε όλο το σπίτι. Οι μεγάλοι αμίλητοι κι εμείς τα μικρά τρέμαμε ολοσούσουμα.
Και έλα τώρα να μας πεις ποιός είναι ο ρόλος σου κύριε ΥΠΟΥΡΓΕ προστασίας του ΠΟΛΙΤΗ όταν το κάθε ΓΟΥΡΟΥΝΙ έχει το ελεύθερο να μπαίνει στο σπίτι μου, να σφάζει, να βιάζει, να ληστεύει και να φεύγει ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ.
ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΕΔΕ.



Πηγή

Σχόλιο: Είναι άγνωστο εάν οι προοδευτικοί ευαισθητούληδες θα αναφερθούν στα ΜΜΕ τους για τα δικαιώματα αυτών των Ελλήνων... Και γιατί, άλλωστε, να ξεσηκώσουν θύελλα διαμαρτυριών; Ούτε σε βίντεο έχουν το φονικό, ούτε τα ευαίσθητα αυτάκια τους πειράχτηκαν από τις επιθανάτιες κραυγές, ούτε πήραν εντολή να "παίξουν" το θέμα... Σωστά;

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ...ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

NESTLE: ο φονιάς χιλιάδων δασών! Διαμαρτυρηθείτε, υπογράψτε!!!


4.jpg

3.jpgΛοιπόν που λέτε αδέλφια, η αγαπητή μας εταιρεία NESTLE, αυτή ντε που φτιάχνει τις σοκολατένιες μπάρες "κάνε ένα διάλλειμα, κάνε ένα KIT KAT", χρησιμοποιεί λάδι κοκοφοίνικα για την παρασκευή αυτών των προϊόντων. Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει παιδιά μου εκατομμύρια εκτάρια κατεστραμμένων δασών, καμμένων υπολειμμάτων των δένδρων, αλλά και πλήρη εξόντωση των ζώων που ζούνε στα δάση αυτά. Όλα αυτά συμβαίνουν στην Ινδονησία. Θέλετε να δείτε την καταστροφή να θαυμάσετε;

Κάνετε κλικ στην πιο κάτω διεύθυνση και μετά κλικ ξανά στη φωτογραφία του ουρακουτάγκου και "θαυμάστε" τον πλήρη αφανισμό των δασών.

http://www.greenpeace.org/kitkat

Μπρος στο κέρδος ε;;;;;;

bnrLogo.gifΗ GREENPEACE της Αυστραλίας ξεκίνησε παγκόσμια συλλογή υπογραφών για να σταματήσει αυτή η εγκληματική καταστροφή, που φέρνει τον πλανήτη ένα βήμα πιο κοντά στην καταστροφή.

Αν θέλετε να υπογράψετε κι εσείς, κάντε κλικ στην πιο κάτω διεύθυνση και στείλτε και τη δική σας διαμαρτυρία για την καταστροφή των δασών της Ινδονησίας. Μας αφορά όλους.

http://www.greenpeace.org/australia/issues/deforestation/take-action/kitkat

Καίνε Ελληνικές σημαίες σε διαδήλωσεις στην Αλβανία!



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους Έλληνες άνδρες των ΟΥΚ, διοργάνωσε σήμερα το κόμμα τον τσάμηδων (PDU) μπροστά από την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα.Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και οι δυο βουλευτές του PDU Σπετίμ Ιντρίζι και Ντσαμίρ Ταχίρι.Οι συγκεντρωμένοι έκαψαν Ελληνική Σημαία όπου επάνω της ήταν γραμμένο το όνομα του Πρόεδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δήμαρχου Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου.Σε τεράστια πανώ οι διαδηλωτές είχαν γράψει συνθήματα όπως «Η Ελλάδα η ντροπή της ΕΕ.» καθώς και συνθήματα για τους τσάμηδες. Όπως αναφέρουν τα Αλβανικά μέσα ενημέρωσης, Ελληνικές Σημαίες κάηκαν και σε άλλες πόλεις της Βορείου Αλβανίας,όπου πραγματοποιήθηκαν παρόμοιες συγκεντρώσεις.

Ο έλληνας πρέσβης
ζητάει συγγνώμη

Στο μεταξύ,με ανακοίνωσή του το ίδιο το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως » Μετά την αντίδραση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και του ΥΠΕΞ κ. Ιλίρ Μέτα σχετικά με το επεισόδιο όπου μέλη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προσέβαλλαν τους αλβανούς και άλλους γειτονικούς λαούς, ο έλληνας πρέσβης κ. Νικόλαος Πάζιος γνωστοποίησε στον Αλβανό Υπουργό Εξωτερικών,την αποφασιστικότητα τηξς Ελληνικής Κυβέρνησης να καταδικάσει το γεγονός και να τιμωρήσει σκληρά τους ενόχους.Ο πρέσβης Πάζιος εξέφρασε στον κ. Μέτα τη συγγνώμη της Ελληνικής κυβέρνησης.

Στείλε φαξ....



Συνέχεια με τις φάρσες του Λάλα από τον ΦΛΑΣ.
Πήρε την Τουρκική Πρεσβεία και προσποιήθηκε τον Κασιδόκωστα
Δήμαρχο Βουλιαγμένης.
Ζήτησε από τον Τούρκο που τον παρέπεμψε η τηλεφωνήτρια
την άδεια αν μπορούν να βγούν τα μικρά σκάφη του Ναυτικού Ομίλου
μέχρι το Σούνιο φοβούμενος (υποτίθεται) μήπως πέσουν επάνω
στην Τουρκική κορβέτα που είναι εκεί.
Ο Τούρκος του είπε να του στείλει ένα φαξ και θα του απαντήσει.
Μας παίζουν οι Τούρκοι είναι γεγονός και μάλιστα σε πολύ
δύσκολη περίοδο.

Το 2009 στα διεθνή αεροδρόμια χάθηκαν 25 εκατ. αποσκευές

Περίπου 25 εκατ. αποσκευές χάθηκαν στα διεθνή αεροδρόμια το 2009, στοιχίζοντας στη βιομηχανία των αερομεταφορών περίπου 2,5 δις δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται σήμερα Πέμπτη από την SITA [Soci?t? Internationale de T?l?communications A?ronautiques, εταιρία που ειδικεύεται στις διεθνείς τηλεπικοινωνίες και στα συστήματα διαχείρισης αποσκευών αεροπορικών εταιριών].

Το 52% των απολεσθέντων αποσκευών χάθηκε ...

στην διάρκεια της μεταφοράς τους από και προς τους χώρους αποθήκευσης αποσκευών στα αεροσκάφη, ενώ το 16% δεν έφθασε ποτέ στον προορισμό διότι δεν φορτώθηκε.

Το μεγαλύτερο μέρος των αποσκευών εντοπίστηκε και επιστράφηκε μέσα σε 48 ώρες, ανέφερε η SITA, επικαλούμενη δεδομένα από τη βάση δεδομένων World Tracer, την οποία υποστηρίζει και η IATA.

Όμως το 3,4 του συνόλου --περίπου 850.000 αποσκευές-- είτε δεν διεκδικήθηκε είτε εκλάπη, σύμφωνα με τη SITA.

Παρά το γεγονός ότι εκατομμύρια αποσκευές χάθηκαν την περασμένη χρονιά, η SITA ανέφερε ότι οι αριθμοί εμφανίστηκαν αρκετά βελτιωμένοι από την προπερασμένη χρονιά--πιο συγκεκριμένα, κατά 23,8%, καθώς το 2008 δεν έφθασαν εγκαίρως στον προορισμό τους 32,8 εκατ. αποσκευές.

Οι βελτιώσεις στα συστήματα διαχείρισης αποσκευών και το ότι οι επιβάτες δίνουν λιγότερες αποσκευές κατά την διαδικασία του check-in για να αποφύγουν επιπλέον χρεώσεις βελτίωσαν τα πράγματα, όπως και η μείωση των επιβατών κατά 2,9% πέρυσι, αλλά "η μείωση του αριθμού των επιβατών υπήρξε πολύ μικρότερη από την μείωση 23,8% του ποσοστού των αποσκευών που απωλέσθηκαν", ανέφερε η SITA.

Εδώ οι καλές συντάξεις...! Για περάστε...!


Μετανάστες από γειτονικές χώρες με λίγους μόνο μήνες ασφάλισης στην Ελλάδα και οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τα όρια ηλικίας μπορούν να πάρουν την κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ ύψους 716 ευρώ σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της Ε.Ε. Βουλγάρα 60 ετών η οποία έχει εργαστεί μόνο έναν χρόνο στην Ελλάδα,κατοικεί στην χώρα και παίρνει από το ΙΚΑ σύνταξη του ΕΚΑΣ,716 ευρω...Όχι δεν είναι το τελευταίο σύντομο ρατσιστικό ανέκδοτο αλλά η νέα ασφαλιστική καταιγίδα που αναπόφευκτα θα μεγαλώσει την ''μαύρη τρύπα'' του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας μας. Ο αριθμός αιτήσεων για συνταξιοδότηση βουλγάρων εργαζομένων τριπλασιάστηκε απότομα τους τελευταίους μήνες,προκαλώντας την εύλογη απορία της αρμόδιας διεύθυνσης του ΙΚΑ. Το μυστήριο βεβαίως λύθηκε όταν οι υπάλληλοι ανέτρεξαν στους κοινοτικούς κανονισμούς απονομής συντάξεων. Οι βούλγαροι και οι ρουμάνοι ως ισότιμα μέλη της Ε.Ε. ,έχουν το δικαίωμα ελεύθερης διέλευσης στην χώρα μας από την 1 / 1 / 2009 και απολαμβάνουν τα ίδια εργασιακά και συνταξιοδοτικά προνόμια με τους υπόλοιπους ευρωπαίους πολίτες. Έτσι, ακόμα και με λίγους μήνες ασφάλισης στην Ελλάδα ένας βούλγαρος ,ένας ρουμάνος ή ένας πολωνός που έχει δουλέψει 14-15 χρόνια στην πατρίδα του, μπορεί (στα 65 ο άντρας,στα 60 η γυναίκα), να πάρει την κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ ύψους 486 ευρώ όπως επίσης να κάνει και αίτηση για χορήγηση του ΕΚΑΣ ύψους 230 ευρώ. Το ποσό θεωρείται αστρονομικό για την Βουλγαρία η οποία καταβάλλει συντάξεις-ψίχουλα της τάξεως των 40 έως 130 ευρώ. Αυτοί οι αλλοδαποί όμως ζούνε στην Ελλάδα,ή απλώς εισπράττουν την σύνταξη από το ΙΚΑ και συνεχίζουν να διαμένουν στην φθηνή χώρα τους? Τα κυκλώματα πέριξ της Ομονοίας, τα οποία εκμεταλλεύονταν πριν από λίγα χρόνια τους αλλοδαπούς για να τους βγάλουν την περιβόητη άδεια παραμονής και εργασίας (500 έως 1800 ευρώ ήταν η ταρίφα για την άδεια),σπεύδουν τώρα να βγάλουν σύνταξη με το αζημίωτο... Το σημαντικότερο κατόρθωμά τους, είναι να ξεπεράσουν τα γρανάζια της γραφειοκρατίας που ταλαιπωρούν εξίσου και εμάς τους Έλληνες και να δηλώσουν ψεύτικη διεύθυνση κατοικίας εντός της Ελληνικής επικράτειας λαδώνοντας κάποιον πρόθυμο να δανείσει την διεύθυνσή του,καθώς απαραίτητη προυπόθεση για την συνταξιοδότηση είναι να αποδείξει ο αλλοδαπός ότι μένει μόνιμα στην χώρα μας. Έτσι οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΙΚΑ, συχνά διαπιστώνουν ότι σε πολλές περιπτώσεις αναφέρεται η ίδια διεύθυνση σπιτιού αλλά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και αυτήν την φορά δεν έχουν βρει την άκρη του νήματος. Η Μαρία Δ. 66 ετών από την Βουλγαρία ήρθε πέρυσι στην χώρα μας,έχοντας διανύσει 25 χρόνια ασφάλισης. Η σύνταξη που περίμενε να πάρει στην χώρα της δεν ήταν παραπάνω από 130 ευρώ. Δούλεψε λοιπόν έναν χρόνο σε συνεργείο καθαριότητος και μετά την 1η Ιανουαρίου που βαφτίστηκε και επισήμως ισότιμη ευρωπαία πολίτης πληροφορήθηκε ότι δικαιούται σύνταξη από το ΙΚΑ. Βάσει των κοινοτικών κανονισμών, οι ευρωπαίοι εργαζόμενοι αν έχουν ασφαλιστεί έναν χρόνο στην χώρα υποδοχής τους, έχουν συγκεντρώσει το σύνολο των απαιτούμενων ενσήμων και συμπληρώσει το όριο ηλικίας,εάν αποδεδειγμενα είναι μόνιμοι κάτοικοι σε αυτήν την χώρα,δικαιούνται να πάρουν σύνταξη. Το σκεπτικό που διέπει την κοινοτική νομοθεσία είναι ότι κάθε κράτος - μέλος είναι υποχρεωμένο να προσφέρει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και την ανάλογη περίθαλψη στους ευρωπαίους πολίτες που διαμένουν και εργάζονται σε αυτό. Η Μαρίνα Δ. που γνώριζε ότι δεν θα τα έβγαζε πέρα με τις πολύπλοκες διαδικασίες των ασφαλιστικών ταμείων, πλήρωσε 4000 ευρώ στο κύκλωμα στο οποίο σημειωτέον συμμετέχουν και δικηγόροι για να βγάλει την κατώτατη σύνταξη των 486 ευρώ,ενώ σε δύο χρόνια μπορεί να κάνει αίτηση και για το ΕΚΑΣ. Τα νέα διαδόθηκαν από στόμα σε στόμα ο κουμπάρος έφερε τον μπατζανάκη, η μητέρα την ξαδέρφη, με αποτέλεσμα 7 στους 10 πολίτες σε άλλα κράτη της Ε.Ε που έχουν καταθέσει χαρτιά, να είναι βούλγαροι. Στην χώρα μας σήμερα εργάζονται 130.000 βούλγαροι και ρουμάνοι....

Άρθρο της κ.Μαίρης Λαμπαδίτη.

Γυναίκες...

"Δεν μπορείς να τις σκοτώσεις, δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτές" :-)



Aπίστευτο πόσα κέρδισε η Αγγλία από τη φορολόγηση των μπόνους των τραπεζιτών!

H αγγλική κυβέρνηση αποφάσισε πριν από τέσσερις μήνες να φορολογήσει τα μπόνους των golden boys. Αυτό έφερε έσοδα στο κράτος, που έφτασαν σε ποσό ρεκόρ. Πόσο λέτε να είναι το ποσό που μπήκε στα ταμεία του κράτους;
2,2 δις ευρώ.

Δύο δις, διακόσια εκατ. ευρώ!

Εμείς την ίδια στιγμή, σβήνουμε πρόστιμα 5,5 δις. Διαφορά στον τρόπο σκέψης.

ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ.


ΡΕΣΙΤΑΛ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ.


Δεν τους πείραξε η ουσιαστική κατάργηση των παρελάσεων...
Δεν ενοχλήθηκαν από τις δηλώσεις εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας σε ξένα κέντρα...
Δεν ενοχλήθηκαν από τις κρουαζιέρες των τουρκικών πλοίων έξω από το Σούνιο....

Άλλα πράγματα τους ενόχλησαν...


Τους προσέβαλαν τον ανθρωπισμό λέει οι βατραχάνθρωποι.
Τους εξέθεσαν τα χρηστά ήθη.
Τους χάλασαν τη γλυκανάλατη σούπα του εθνομηδενισμού.


Γράφει ο Reporto

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_4946.html

Μα η μεγάλη αλήθεια είναι άλλη.

ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΤΑ ΑΔΟΥΛΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΑΝΤΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ.



ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.


Όταν οι Έλληνες πολίτες τους προειδοποιούσαν να μην ανοίξουν την πόρτα του φρενοκομείου, εκείνοι τους περιφρόνησαν.
Τώρα φοβούνται την οργή του λαού από την οποία αργά ή γρήγορα δε θα γλυτώσουν.

Κι αυτός ο φόβος τους έσπρωξε και σε νέο ολίσθημα.


Δε δίστασαν να συκοφαντήσουν τους μαχητές των βατραχανθρώπων.
Τόλμησαν να ανοίξουν το βρώμικο στόμα τους και να τους χαρακτηρίσουν κι αυτούς ως ακροδεξιούς.
Είδαν υποκινητές και δήθεν χορογράφους.

Το μόνο που δεν είδαν, είναι τα θύματα των βατραχανθρώπων στον καθημερινό τους πόλεμο για μια αδούλωτη Ελλάδα.

Το μόνο που δε θυμήθηκαν, είναι τον προσβλητικό τρόπο με τους οποίους τους αντιμετώπισε το πολιτικό σύστημα τη νύχτα των Ιμίων.

Το μόνο που τους διέφυγε, είναι πως αυτοί οι άνθρωποι είναι καθημερινά υποψήφιοι νεκροί στον αγώνα για την υπεράσπιση αυτής της πατρίδας.

Το μόνο που σκόπιμα ξεχνούν, είναι το τι λένε οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί στις δικές τους παρελάσεις, με την προτροπή και στήριξη των πολιτικών τους ηγεσιών.

Τρόμαξαν στη θέα ανυπότακτων Ελλήνων γιατί οι ίδιοι είναι υποταγμένοι και προσκύνησαν.
Νόμιζαν πως οι κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες και η προδοσία που συνετελέσθη από το πολιτικό σύστημα, θα έβαζαν ταφόπλακα στον Ελληνισμό.

Κανείς δε τους είπε πως ο Ελληνισμός φωλιάζει στην ψυχή και δεν υποτάσσεται.


Τώρα τα βρήκαν μπαστούνι και ξεβολεύτηκαν.
Έβγαλαν τις ντροπιασμένες τους πένες και άρχισαν να συκοφαντούν χύνοντας δηλητήριο.

Στις δύσκολες μέρες που έρχονται.
Στον ξεσηκωμένο λαό που θα αντιμετωπίσουν.
Θα αναζητούν άδικα τη θαλπωρή πίσω από τις ντροπιασμένες και προσκυνημένες πένες τους.

Η αντίδραση της πρωτοπορίας της στρατευμένης Ελληνικής νεολαίας ήταν μόνο η αρχή.
Τώρα όλοι ξέρουν πως η λαϊκή αντίσταση που έρχεται αργά η γρήγορα θα ανατρέψει τη μεγάλη προδοσία.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_4946.html

Πόσο κόστισε η ιστοσελίδα του δήμου Αθηναίων;

940.000 ευρώ! Όχι δεν είναι μίζα και πρόκληση!
Μήπως κάποιοι θεωρούν το δήμο Αθηναίων τσιφλίκι τους και τους δημότες που πληρώνουν κολίγους; Μάλλον, καθώς η ιστοσελίδα δεν κοστίζει παραπάνω από..
δέκα χιλιάρικα. Που πήγαν τα χρήματα δήμαρχε;

funny animated gif

Οι άντρες με νταντά γίνονται άπιστοι «κενό ανάγκης»

Όταν ένα μωρό το προσέχει νταντά και όχι η μητέρα του, έχει πολλές πιθανότητες ως ενήλικας να είναι άπιστος στη σχέση ή στο γάμο του.

Σύμφωνα με τον δρ Dennis Friedman, επιστημονικό συνεργάτη του Βασιλικού Κολεγίου Ψυχιατρικής της Βρετανίας, «μεταβίβαση της φροντίδας του μωρού από πολύ νωρίς δημιουργεί τον κίνδυνο να αναπτύξει το αγόρι δια βίου διπλά στάνταρτ σε ότι αφορά τους ρόλους στις γυναίκες».

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν παντρευτεί, πάντα θα έχει το αίσθημα ότι κάποια άλλη γυναίκα είναι αυτή που θα πρέπει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

«Του εισάγει την έννοια της Άλλης Γυναίκας» εξηγεί ο Friedman, ο οποίος είναι 85 ετών.

«Δημιουργεί έναν διχασμό στο μυαλό του ανάμεσα στη γυναίκα την οποία γνωρίζει ως φυσική του μητέρα και τη γυναίκα με την οποία έχει φυσική επαφή δηλαδή αυτήν που τον κάνει μπάνιο και τον βγάζει βόλτα. Ως αποτέλεσμα, μεγαλώνει με την ιδέα ότι παρόλο που μια μέρα θα περάσει από όλες τις κοινωνικές και σεξουαλικές επισημότητες του γάμου, στο πίσω μέρος του μυαλού του θα υπάρχει η έννοια αυτής της άλλης γυναίκας, η οποία γνωρίζει τις ανάγκες του και φροντίζει γι' αυτές».

Αλλά και τα κορίτσια επηρεάζονται από τη σχέση τους με την νταντά υποστηρίζει ο δρ Friedman.

Αν έχουν νταντά, δημιουργείται ένα «κενό ανάγκης», το οποίο αργότερα θα προσπαθήσουν να καλύψουν με διάφορους τρόπους, όπως αλκοόλ, ουσίες, σεξ ή χρήματα.

Ο ίδιος δηλώνει ότι αντιλαμβάνεται πως οι απόψεις του δεν θα γίνουν ευχάριστα αποδεκτές από τις γυναίκες, οι οποίες αισθάνονται ότι έχουν το δικαίωμα να έχουν καριέρα και κοινωνική ζωή ενώ μεγαλώνουν ένα μωρό.

Ωστόσο, και το μωρό έχει δικαίωμα να έχει μια σχέση με μια μητέρα που είναι «100% συνδεδεμένη» εξηγεί ο ίδιος.

Ο δρ Friedman προτείνει ως λύση είναι να μην προσλαμβάνεται νταντά πριν τα πρώτα γενέθλια του μωρού.



Πηγή : Web Only

ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΤΑΤΟΛΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΕΑ

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Χεσούς Ντάτολο. Ληστές μπήκαν το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του και υπό την απειλή όπλων αφαίρεσαν από τον ίδιο αλλά και από τον Ραούλ Μπράβο που βρισκόταν μαζί του προσωπικά αντικείμενα και χρήματα...



Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού συναντήθηκε το απόγευμα της 25ης Μαρτίου με τον Ισπανό αμυντικό στο σπίτι του πρώτου για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Στη μεζονέτα που έχει παραχωρήσει η ΠΑΕ στον Ντάτολο, βρισκόταν και η σύντροφός του, η οποία άκουσε θόρυβο από το γκαράζ και ενημέρωσε τους δύο παίκτες, αλλά αρχικά αυτοί δεν έδωσαν σημασία.

Λίγο αργότερα ακούστηκαν και πάλι θόρυβοι και οι δύο παίκτες κατέβηκαν στο χώρο του γκαράζ για να δουν τι ακριβώς συνέβη. Εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύο ληστές. Ο Ντάτολο θέλησε να τους επιτεθεί αλλά μόλις τους πλησίασε, διαπίστωσε ότι οι «ποντικοί» ήταν ένοπλοι με καλάζνικοφ ενώ στο πρόσωπο φορούσαν μαύρες κουκούλες.

Όταν οι δύο ληστές κατάλαβαν ότι τους αντιλήφθηκαν, έκαναν νόημα στους δύο παίκτες να τους δώσουν ότι πολύτιμα αντικείμενα είχαν πάνω τους υπό την απειλή των όπλων. Μάλιστα, απέσπασαν 2000 ευρώ που υπήρχαν στο σπίτι, αλλά και τις πιστωτικές κάρτες που είχαν πάνω τους οι δύο άσοι του Ολυμπιακού.

Όταν αποχώρησαν οι ληστές, ο Ντάτολο και ο Μπράβο σοκαρισμένοι, ειδοποίησαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι αρχικά δεν πίστεψαν τι είχε συμβεί, αλλά μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε γίνει, υπήρξε άμεση κινητοποίηση Λίγο αργότερα έφτασε και η αστυνομία για να πάρει κατάθεση από τους δύο παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σοκ, ο Ντάτολο ήθελε να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από την Ελλάδα, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον καθησύχασαν και στη συνέχεια ήρθαν σε επικοινωνία με την ιδιοκτήτρια της πολυτελούς βίλας ώστε να τοποθετηθούν πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας

Οι αρετές του Έλληνα..

Οι αρετές του Έλληνα...(The virtues that come with being Greek)
  • Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές.
  • (When God created the the various Nationalities, he bestowed 2-virtues to each).
  • Έτσι, έκανε τους Αμερικάνους. (Thus, he made Americans):
    • τακτικούς και (Punctual and Law-abiding)
    • νομοταγείς,
  • τους Γερμανούς (the Germans)
    • αποφασιστικούς και (decisive and studious)
    • μελετηρούς,
  • τους Ιάπωνες (the Japanese)
    • εργατικούς κι (productive and patient)
    • υπομονετικούς.
  • Για τους Έλληνες είπε: (about the Greeks, He said:)
    • θα είναι έξυπνοι, (they shall be intelligent, honest, and work for government service)
    • τίμιοι και
    • θα δουλεύουν στο δημόσιο.
· Όταν τελείωσε τη δημιουργία του Κόσμου τον πλησίασε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και του είπε:
· (When he finished creating the world, the Archangel Gabriel approached him and said:)
  • Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές αλλά στους Έλληνες έδωσες τρεις.
  • (Lord, you gave to all nationalities only two virtues, but to the Greeks you gave three).
  • Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη γη.
  • (That will make make them too powerful and disrupt the ballance of nations on the earth).
  • Έχεις δίκιο Γαβρίλε, είπε ο Κύριος. (You are correct, Gabriel, said the Lord).
    • Στάθηκα απρόσεχτος κι αυτή μου η απροσεξία θα κάνει τους Έλληνες
      να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο.
    • (This oversight will make the Greeks masters of the world).
    • Κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα.
    • (I must do something, but I can't recall the virtues I've already given them).
  • Το βρήκα. Θα παραμείνουν και οι τρεις αρετές αλλά κάθε Έλληνας θα
    μπορεί να κάνει χρήση μόνο των δύο.
  • (Eureka! All three virtues will remain, but each Greek will only be able to have his choice of any two of the three).
  • Κι έτσι κι έγινε. (And so it came to pass):
    • Αν ένας Έλληνας είναι τίμιος και δουλεύει στο δημόσιο δεν είναι έξυπνος,
    • (If a Greek is honest and works for the Government, he's not intelligent),
    • αν είναι έξυπνος και δουλεύει στο δημόσιο δεν είναι τίμιος,
    • (If he's intelligent and works for the Government, he's not honest),
    • κι αν είναι έξυπνος και τίμιος δεν δουλεύει στο δημόσιο.
    • (and if he's intelligent and honest, then he's not working for the Government).

ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Μπροστά στο ενδεχόμενο να ακυρωθούν όλα τα προγραμματισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών βρίσκονται χιλιάδες εκδρομείς, μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας να προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Η ΠΝΟ απειλεί να κρατήσει δεμένα στα λιμάνια όλα τα πλοία εάν δεν αποσύρει η κυβέρνηση τα νέα μέτρα που προβλέπουν αύξηση της ειδικής φορολόγησης των ναυτικών σε 6% (από 1%) για τα κατώτερα πληρώματα και σε 9% (από 3%) για τους αξιωματικούς. Ζητά επίσης να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2010. Με εξώδικό της, η ΠΝΟ προειδοποιεί ότι, αν δεν αλλάξει η εν λόγω ρύθμιση, θα προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες απεργίες παραλύοντας την ακτοπλοΐα... Τελικά, ως φαίνεται, όποιος για Χίο θέλησε να κινήσει και όποιος για Μυτιλήνη, στο λιμάνι τελικά θα μείνει