Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣΑΡΕΣΕΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ...




ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΄΄Hotel Kakslauttanen΄΄ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΠΩΝΙΑ ,250 ΧΙΛ. ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ!!!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ??

Τι κοινό έχει ο τεμπέλης με την διοξίνη;

--------------------------------------------------------------------------------

Τι κοινό έχει ο τεμπέλης με την διοξίνη;



Και ο τεμπέλης δύο ξύνει


funny animated gif

Κανένας υπουργός της κυβέρνησης δεν πήγε στην Κηδεία του Κακαουνάκη



Το ΠΑΣΟΚ που το στήριξε ΜΟΝΟΣ του ο Νίκος Κακαουνάκης και έκανε τους αγώνες για να έρθει πάλι στην εξουσία, δεν έστειλε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ εκπρόσωπο της κυβέρνησης στην κηδεία του. Κανένας υπουργός δεν πήγε στην κηδεία του Νίκου Κακαουνάκη. Να καταλάβετε πόσο σάπιο και πρόσκαιρο είναι το σύστημα τους. Μόνο οι βουλευτές Καρχιμάκης(υφυπουργός) και Σκουλάκης, Αρναούτης, νομάρχης και δήμαρχος πήγαν στην κηδεία.
Δηλαδή ο ...


Κακαουνάκης ήταν μόνο όσα έλεγε στα δελτία; Δεν ήταν ο αντιδικατορικός του αγώνας;
Δεν ήταν η έμπρακτη στήριξη του στο ΠΑΣΟΚ για να ανέβει στην κυβέρνηση; Τα golden boys δεν ήθελαν να στείλουν εκπρόσωπο. Ουστ απ'εδώ...

"Αλβανός συγγραφέας υπαινίσσεται ότι ο Αλέξανδρος μπορεί να ήταν Αλβανός"



"Από μία πρόχειρη μετάφραση της ιστοσελίδας:http://serbianna.com/
30 Δεκεμβρίου 2009
Ο αλβανός μουσουλμάνος συγγραφέας Niaz Muhamedi προτείθεται να δημοσιεύσει ένα ογκώδες βιβλίο στο οποίο υποστηρίζει ότι μόνο Αλβανοί έχουν την άδεια για να μιλήσουν σε Έλληνες για την εθνική κληρονομιά του Μ.Αλεξάνδρου.
«Αυτό δεν είναι ένα πολιτικό πρόγραμμα… Αυτό...
είναι το πρόγραμμά μου που έχει αποκλειστικά έναν επιστημονικό χαρακτήρα,» λέει Muhamedi.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τους αλβανικούς μουσουλμανικούς χωρικούς από Dzepcista και Poroj, χωριά στα περίχωρα Tetovo.


Η με τον τίτλο «αλβανική Μακεδονία» η εργασία τόμου τρία επισύρει την προσοχή στα έγγραφα που υποστηρίζουν ότι Αλβανοί είναι πιό γηγενείς έπειτα οι Σλάβοι που περιλαμβάνουν την εθνική πλειοψηφία στην πρώην γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ή του ΠΓΔΜ.
Το 1945, χαρασμένη η κομμουνιστές έξω νότια περιοχή της Σερβίας, το μετονόμασε τη Μακεδονία και δήλωσε ότι τα κάθε σλαβικά σε εκείνη την περιοχή είναι τώρα εθνικός «Μακεδόνας». Οι αρχές πήγαν για να μετονομαστούν δυνατά τα σερβικά επώνυμα, τα οποία τελειώνουν χαρακτηριστικά με ένα «vich» «στο σκι» ένα επίθημα που προωθείται σιωπηλά όπως εθνικό «Μακεδόνα».
Το 2001, τα άτομα αλβανικής καταγωγής που είναι άποικοι σε εκείνη την περιοχή, πήραν τα όπλα ενάντια στην κυβέρνηση ΠΓΔΜ που υποστηρίζει ότι τα ανθρώπινα δικαιώματά τους παραβιάστηκαν. Αντίθετα από σε Κόσοβο, οι αλβανικοί τρομοκράτες που σταματιούνται λίγο πριν από τη δήλωση μιας ανεξάρτητης χώρας - το αποκαλούμενο Illirida.
Εκτός από την υπόδειξη ότι το έθνος του Αλεξάνδρου ο μεγάλος είναι αμφισβητήσιμο μόνο μεταξύ Ελλήνων και Αλβανοί, Muhamedi επίσης λένε ότι Σέρβοι δεν έχτισαν το μοναστήρι Άγιος Jovan Bigorski αλλά ότι, οι αξιώσεις Muhamedi, εκείνο το μοναστήρι χτίστηκαν από Αλβανούς.
Το Muhamedi επίσης υποστηρίζει ότι οι αρχές ΠΓΔΜ σκόπιμα και λανθασμένα έχουν υποστηρίξει ότι το έθνος του συνθέτη Todor Skalovski και του συντάκτη Matea Metevski όταν, απαιτεί Muhamedi, αυτά τα άτομα είναι αλβανικά.
Νωρίτερα το 2009, οι ανώτεροι υπάλληλοι ΠΓΔΜ δημόσιευσαν μια «μακεδονική εγκυκλοπαίδεια» στην οποία δήλωσε ότι τα άτομα αλβανικής καταγωγής είναι άποικοι που ήρθαν στο ΠΓΔΜ και άρπαξαν το έδαφος.


Οι αλβανικοί ηγέτες είπαν στις αρχές ότι πρέπει να προσέξουν τι λένε. Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας είπε στην κυβέρνηση στο Σκόπια που ΠΓΔΜ εάν «να μην κάνει τους εχθρούς».
Η «μακεδονική εγκυκλοπαίδεια» έχει ανατρέψει επίσης μερικές στις ΗΠΑ και το UK για την αναφορά των στοιχείων ότι οι ΗΠΑ και οι βρετανικοί ανώτεροι υπάλληλοι εκπαίδευσαν τους αλβανικούς τρομοκράτες στη βία αμοιβών στη Σερβία και το ΠΓΔΜ.
30 Δεκεμβρίου 2009
SERBIANNA"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Κρατούσαν όμηρο 16χρονο

Κολαστήριο είχε γίνει ένα διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα για ένα παιδί που είχε απαχθεί από την Πάτρα και το κρατούσαν φυλακισμένο για μέρες.
Ζητούσαν λίτρα από την οικογένειά του και απειλούσαν να σκοτώσουν τον 16χρονο οι 10 Αφγανοί που όλα δείχνουν ότι είναι μέλη σπείρας δουλεμπόρων.

Το 16χρονο παιδί από το Αφγανιστάν είχε περάσει παράνομα τα σύνορα της χώρας μας και είχε φτάσει μέχρι την Πάτρα με προορισμό την Ιταλία.

Το κύκλωμα απήγαγε τον 16χρονο και τον κρατούσε όμηρο για πολλές ημέρες στο διαμέρισμα κοντά στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα απαιτώντας 4.000 ευρώ από την οικογένειά του.

Το παιδί απελευθερώθηκε μετά την εισβολή της αστυνομίας στο διαμέρισμα.


http://www.newsit.gr/default.php?pna...d=9279&catid=4

ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΜΕ: ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΡΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ.


Η ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ.

ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ.


Με κεντρικούς άξονες τα επικίνδυνα ιδεολογήματα περί «Νέου Πατριωτισμού».
Με γενικόλογους αφορισμούς περί επιδιώξεων για «Εθνικιστική παιδεία».
Και με το δηλητήριο της «Πολυπολιτισμικής διάστασης» μέσω του οποίου επιχειρείται η πλέον ύπουλη ανθελληνική επίθεση της Νέας Τάξης.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/01/blog-post_3465.html

Η Θάλεια Δραγώνα επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση, ταυτίζοντας την καθολική λαϊκή οργή για τον πνευματικό ξεπεσμό, με συντονισμένη επίθεση σε βάρος της «δημοκρατίας».

Σ αυτό το ανθελληνικό κατασκεύασμα λοιπόν απαντάμε με σαφήνεια.:

1. Η σχέση που έχει ο «νέος πατριωτισμός» που ευαγγελίζεσαι, με τα συναισθήματα αγώνα και αυταπάρνησης που ενέπνευσαν τους αγώνες του λαού μας, ταυτίζεται με τη σχέση που έχει ο «φάντης» με το ρετσινόλαδο.


2. Οσο παλιά και αναλλοίωτη παραμένει η αγάπη για την πατρίδα στο βάθος των αιώνων και στο σύνολο των λαών, τόσο και η έννοια του πατριωτισμού θα παραμένει γραμμένη με ανεξίτηλα γράμματα στις ψυχές των ανθρώπων. Κι αυτή η αγάπη για να μεγαλουργήσει, δε χρειάζεται την επιχειρούμενη «ανανέωση» που τείνει να την οδηγήσει στον αφανισμό και μέσω αυτού να οδηγήσει την πατρίδα σε διάλυση. Τα εκμοντερνιστικά ρυπαρογραφήματα και τους Ρεπούσιους συνωστισμούς, η κοινωνία τα επιστρέφει ως απαράδεκτα στους εμπνευστές τους, που σύντομα θα αποτελούν μια θλιβερή μελανή παρένθεση, που μόνο προσωρινά κατάφερε να αλώσει την κυβερνητική εξουσία.

3. Όχι. αυτός ο λαός κυρία Δραγώνα, δεν έχει ανάγκη ούτε εσένα ούτε την ψευδεπίγραφη επιστημοσύνη σου για να πορευτεί στη μεγάλη του διαδρομή. Αυτός ο λαός έχτισε τη δική του ιστορία, και άντεξε. και συνεχίζει. όχι γιατί επέδειξε την όποια ανοχή σε εθνοδιαλυτικές απόψεις σαν αυτές που ευαγγελίζεσαι, αλλά γιατί είχε την προνοητικότητα και τους ηγέτες να «κεράσει» φωτιά και τσεκούρι τους προσκυνημένους Νενέκους, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στο δηλητήριο της λογικής των «νέων πατριωτισμών» που ήθελαν μια πατρίδα δεμένη χειροπόδαρα, παραδομένη και ανήμπορη στα χέρια των εισβολέων.

4. Αυτός ο λαός δεν ανέχεται να τον εκπροσωπείς, και δε θα σου αναγνωρίσει ποτέ το δικαίωμα να τον εκφράζεις.

Με δυό λόγια αυτός ο λαός το έχει χεσμένο το επιστημονικό σου έργο γιατί έμαθε ν αγαπά την πατρίδα του, ν αγωνίζεται και να πεθαίνει γι αυτήν, γι αυτό και δεν μετάνιωσε ούτε στιγμή, που δεν ανέχτηκε τέτοια «κεφάλια» να κυκλοφορούν ασύδοτα πάνω σε σβέρκους κουφαριών, που δεν είχαν ελληνική ψυχή να επιδείξουν, αλλά έκαναν σημαία το δηλητήριο του ραγιαδισμού και της ασπόνδυλης υποτέλειας.


Αίσχος σε σένα κυρία Δραγώνα.
Αίσχος στα ΜΜΕ που σε στηρίζουν.
Αίσχος στην πολιτική που σε ανέχεται και που αποτελεί την πιο ντροπιαστική παρένθεση στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία.

Λεφτά με τη σέσουλα στην Ιταλία λόγω την φορολογική αμνηστίας



Πάνω των 80 δισ. ευρώ επέστρεψαν στην Ιταλία χάρη στη φορολογική αμνηστία που επέβαλε η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι, με το μέτρο αυτό να επιτρέπει στους Ιταλούς να επαναπατρίσουν ή να τακτοποιήσουν τα αγαθά και τα κεφάλαια που έχουν στο εξωτερικό πληρώνοντας μόνο...



...έναν φόρο που αντιστοιχεί στο 5% του ποσού.

Μάλιστα στην Ιταλία επέστρεψαν τόσα πολλά λεφτά που η κυβέρνηση αναγκάστηκε να δώσει παράταση στο μέτρο της φορολογική αμνηστίας μέχρι τον Απρίλη αφού, δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες των κεφαλαιούχων.

Οι Έλληνες μειώνονται, οι λαθρομετανάστες αυξάνονται και... Ελληνοποιούνται!

Οι κάτοικοι της χώρας μας αλλά και οι κάτοικοι όλων των ευρωπαϊκών χωρών οδηγούνται όπως αναλύεται στη συνέχεια, εξαπατούμενοι από τις κυβερνήσεις τους χωρίς να ενημερωθούν, στην ένδεια, στην δυστυχία και στο αφανισμό.

Αυτό συνάγεται εύκολα όπως αναλύεται κατωτέρω χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.
Μπορείτε όμως στα συνημμένα να γνωρίσετε και την εξειδικευμένη γνώση και ανάλυση του MAURICE ALLAIS κατόχου βραβείου Νόμπελ Οικονομίας.
Οι περισσότεροι νέοι μας, αυτοί των 700 ευρώ όπως υποκριτικά αναφέρουν σχεδόν όλα τα κόμματα (πλην του ΚΚΕ, με κατά τη γνώμη όμως λανθασμένο τρόπο αντιμετώπισης που θα επισημανθεί στη συνέχεια), οδηγούνται σε αδιέξοδο και σε απελπισία, αφού έχασαν κάθε σιγουριά εργασίας που προσφέρει η μόνιμη εργασία, αφού έχασαν ή χάνουν και όλα τα εργατικά τους δικαιώματα, ωράρια, κτλ., αφού και αυτά που παραμένουν στα χαρτιά αν τα διεκδικήσουν κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο χωρίς δουλειά και αφού από από τη μόνιμη εργασία οδηγήθηκαν στην επί συμβάσει εργασία, εν συνεχεία στα stage για τα οποία γίνεται αυτές τις μέρες τόσον υποκριτικός θόρυβος και τελικά για τους λόγους που αναλύονται κατωτέρω, στην ανεργία.

Επί πλέον σε πολλά επαγγέλματα της πράξης (οικοδομικές εργασίες κτλ) βλέπουν βαθμιαία να αντικαθίστανται από όλους τους εργοδότες από την φτηνή εργασία των λαθρό ή μεταναστών.
Για όλους τους ανωτέρω λόγους οι νέοι μας οδηγήθηκαν και οδηγούνται όπως αναφέραμε στην ανασφάλεια και την απελπισία.
Και επειδή ένας νέος υπό τις συνθήκες αυτές δεν είναι δυνατόν να κάνει οικογένεια και παιδιά ο ελληνισμός αλλά και τα άλλα έθνη της Ευρώπης οδηγούνται σε σίγουρο αφανισμό. Επιπλέον επειδή και στις περιπτώσεις που υπάρχει εργασία η αμοιβή της υποβαθμίστηκε και υποβαθμίζεται συνεχώς, υποχρεώνονται και οι γυναίκες να εργάζονται πράγμα που τις υποχρεώνει ή να μην τεκνοποιούν ή να κάνουν συνήθως ένα παιδί.

Για όλα αυτά υπεύθυνες είναι όλες οι κυβερνήσεις και σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά κόμματα που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του απαράδεκτου διευθυντηρίου των Βρυξελλών, που και αυτό δουλοπρεπώς ακολουθεί και εφαρμόζει της εντολές των ΗΠΑ για την παγκοσμιοποίηση δηλαδή για την ενίσχυση, εις βάρος των λαών της Ευρώπης αλλά και εις βάρος και του λαού των ΗΠΑ, μόνον του παγκόσμιου κεφαλαίου (κυρίως των ΗΠΑ).

Ως γνωστόν η τέως ΕΟΚ (Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα) ξεκίνησε με σκοπό την ευημερία των ευρωπαίων πολιτών που με κοινές αρχές για όλες τις συμμετέχουσες χώρες θα οδηγούσε βαθμιαία σε περίπου το ίδιο ικανοποιητικό επίπεδο ζωής (σύγκλιση) τους κατοίκους των μετεχουσών χωρών.
Υπήρχαν τότε για προφανείς λόγους απαραίτητοι περιορισμοί στο εμπόριο με τρίτες χώρες, ώστε να μην θίγονται τα γενικότερα συμφέροντα των ευρωπαίων πολιτών και των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.
Βεβαίως η ΕΟΚ ενδιαφερόταν και για την πρόοδο των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, η ενδυνάμωση των οποίων, με ισχύ όμως των υφιστάμενων περιορισμών εμπορίου με τρίτες χώρες θα επέφερε ευημερία στους ευρωπαίους πολίτες.
Μετά όμως την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης είχαμε το δόγμα της παγκοσμιοποιημένης Νέας Τάξης από τον πατέρα Μπους που απέβλεπε μόνον στην ενίσχυση του παγκόσμιου κεφαλαίου κυρίως των αμερικανικών εταιριών.
Το δόγμα αυτό απέβλεπε θεωρικά σε μία Παγκόσμια Οικονομική Αγορά με ανοικτά σύνορα για το εμπόριο τη μετακίνηση πληθυσμών κτλ., όλων των χωρών.
Συνεπώς απέβλεπε πέραν της ενίσχυσης του παγκόσμιου κυρίως αμερικανικού κεφαλαίου και εις την εις βάθος του χρόνου (ίσως πέραν των 100 ετών) σύγκλιση (προς τα κάτω σε επίπεδα φτώχειας) του επιπέδου ζωής των κατοίκων όλων των χωρών του πλανήτη.
Το πειθήνιο στις εντολές των ΗΠΑ διευθυντήριο των Βρυξελλών άρχισε να εφαρμόζει αμέσως τις παγκοσμιοποιημένες εντολές των ΗΠΑ σε όλες τις χώρες της ΕΕ που πλέον είχαν ως μοναδική τους μέριμνα και εις βάρος των ευρωπαίων πολιτών μόνον την ευδοκίμηση του παγκοσμίου και τοπικού κεφαλαίου.
Έτσι τώρα οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις έπρεπε να ανταγωνιστούν τα προϊόντα επιχειρήσεων τρίτων χωρών με ημερομίσθιο ενός ευρώ και με φτηνές τοπικές ύλες.
Για να το πετύχουν άρχισαν να συμπιέζουν παντοιοτρόπως την αμοιβή εργασίας καθώς και το κόστος των τοπικά παραγόμενων και χρησιμοποιούμενων ως πρώτων υλών προϊόντων (γεωργικά και λοιπά) εφόσον ακόμα τους συνέφερε να μην τα εισάγουν εις βάρος των των τοπικών.
Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μειώνεται η αγοραστική δύναμη των ευρωπαίων πολιτών με όλα τα επακόλουθα για το κράτος.
Το κράτος επίσης (πχ το ελληνικό) προκειμένου να βοηθήσει, το κεφάλαιο, τις επιχειρήσεις κτλ., ηθελημένα σχεδόν μηδένιζε τη φορολογία τους με πρώτο αποτέλεσμα τα τεράστια ελλείμματα που το υποχρέωναν να αρχίσει να πωλεί κάθε κρατική περιουσία (ΟΤΕ, ΔΕΗ, κτλ) και παράλληλα αφού πλέον δεν μπορούσε να εκδίδει χαρτονόμισμα να προβαίνει σε συνεχή δανεισμό και υπερχρέωση της χώρας, με επακόλουθο και τη συνεχή λόγω έλλειψης χρημάτων, μείωση της ποιότητας κάθε παρεχόμενης υπηρεσίας του (παιδεία, υγεία, κτλ). Είναι προφανές επίσης ότι μία υπερχρεωμένη χώρα ουσιαστικά έχανε την ανεξαρτησία της με όλα τα επακόλουθα και στα εθνικά θέματα.
Παράλληλα μεγάλες κατασκευαστικές μονάδες άρχισαν να μετακινούνται σε χώρες με φτηνά εργατικά και άλλα πλεονεκτήματα (Κίνα, κτλ) με αποτέλεσμα πλην της απώλειας θέσεων εργασίας να χάνεται βαθμιαία και το Know How της Ευρώπης σε πάρα πολλές δραστηριότητες.
Προκειμένου επίσης να μειωθεί στο ελάχιστο η αμοιβή εργασίας, αλλά και για λόγους βαθμιαίας <<πολτοποίησης>> όλων των εθνών σε μία αμερικανικής έμπνευσης κρεατομηχανή ώστε να πάψουν οι λαοί της Ευρώπης να έχουν τα εθνικά τους χαρακτηριστικά που τους οδηγούσαν να έχουν <<απαιτήσεις>>, αλλά και για άλλους λόγους (να γίνουν ευπειθείς και υπάκουοι πολίτες ρομπότ των χωρών της αμερικανικής Νέας Τάξης), άρχισε και η γιγάντια προσπάθεια της λαθρομετανάστευσης που βρίσκεται εν εξελίξει.
Πρόσφατα ο πρωθυπουργός μας μάλλον με <<σύμφωνη>> γνώμη της <<παγκοσμιοποίησης>> ζήτησε τη συστηματική διάχυση των λαθρομεταναστών σε όλη την Ευρώπη με τη χώρα μας να επισημοποιείται ως μία κύρια πύλη εισόδου, παραμενόντων και μεταβαινόντων σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες λαθρομεταναστών.
Επίσης στη χώρα είχαμε << την τιμή>> να συγκαλέσουμε το παγκόσμιο Φόρουμ Μεταναστευτικής Πολιτικής για να εξάρουμε πόσον η μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ <<εξυπηρετεί>> του <<ρατσιστικούς>> ευρωπαϊκούς λαούς.
Ως γνωστόν επίσης οι έλληνες αν και νυχθημερόν καθυβρίζονται ως ρατσιστές για προφανείς λόγους εξουδετέρωσης κάθε αντίρρησης τους, οδηγούνται στο υποχρεωθούν να αποδεχθούν να φιλοξενήσει η χώρα μας όποιον δυστυχή από όλον τον πλανήτη το επιθυμεί (όχι ποσοστώσεις στου λαθρομετανάστες, κτλ).
Η αμερικανικής έμπνευσης λαθρομετανάστευση μελετάται, καθοδηγείται και ενισχύεται με ποικίλες χρηματοδούμενες οργανώσεις σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες από το διευθυντήριο των Βρυξελλών και εφαρμόζεται ως γνωστόν ερήμην των ευρωπαϊκών λαών, πειθήνια από όλες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και χωρίς καμία αντίρρηση από όλα σχεδόν τα κόμματα της Ευρώπης.
Για να δημιουργηθεί επίσης ο <<πολτός>> εθνών χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (ιστορία, πολιτισμό, θρησκεία) άρχισαν τα ιδιαίτερα αυτά χαρακτηριστικά των εθνών να βάλλονται ποικιλοτρόπως (ΜΜΕ και πρακτορικές οργανώσεις χρηματοδοτούμενες έξωθεν,πχ CDRC του Σόρος με τους τοπικούς πράκτορες του, στρατευμένοι από τον Σόρος καθηγητές ιστορίας <<ανέκδοτα>>, κτλ) συστηματικά και οργανωμένα.
Παράλληλα είχαμε οργανωμένη προσπάθεια και για άλλα, που οδηγούσαν στους ανωτέρω παγκοσμιοποιημένους στόχους ουσιαστικής διάλυσης των ευρωπαϊκών εθνών ώστε να γίνουν χωρίς αντίδραση υποχείρια της αμερικανικής Νέας Τάξης, όπως, διάλυση τη παιδείας, γενικότερη διάλυση του κράτους (αστυνομίας, στρατού, κτλ) και γενικότερα άλλων οδηγούσαν σε μία χώρα όπου ο κάθε πολίτης θα είχε ως μόνη μέριμνα του να μπορεί στοιχειωδώς να ζεί.

Υπάρχουν και πολλά άλλα που η αναφορά τους θα καθιστούσε το παρόν μακροσκελές.
Αξίζει μόνον να τονίσουμε την εξαπάτηση των νέων μας μέσω και της ανωτάτης παιδείας που μετά την πλήρη υποβάθμιση των κανονικών πτυχιακών σπουδών (κομματικοποίηση, καταλήψεις, άσυλα, μη παρακολούθηση, αντιγραφή στις εξετάσεις κτλ.), οδηγεί σε άλλη μία καθολική τεταρτοβάθμια παιδεία μεταπτυχιακών σπουδών, που και αυτή φαίνεται ότι οδηγεί σε μία παιδεία που όλοι θα πρέπει να έχουν και ένα διδακτορικό.

Στο τέλος οι περισσότεροι νέοι μας αντιλαμβάνονται σήμερα και θα το αντιλαμβάνονται περισσότερο στο μέλλον, ότι απλά τους εξαπατούσαν ώστε μάλλον για πολλά χρόνια σπουδάζοντες να μην απαιτούν εργασία που δυστυχώς στο τέλος παρά τα πτυχία τους, λόγω του πλήθους τους, ελάχιστοι θα βρίσκουν και με όρους συνήθως απαράδεκτους.
Επίσης τι να πει κανείς για το συνταξιοδοτικό του παρόντος και του μέλλοντος μέσα στα πλαίσια αυτά της παγκοσμιοποιημένης ΕΕ.
Ελάχιστοι θα συμπληρώνουν εισφορές αφού ελεύθερα θα απολύονται γύρω στα 50 τους και όσοι τελικά δικαιούνται την συνεχώς μειούμενη σύνταξη θα τη παίρνουν ,όπως οδηγούνται τα πράγματα, μετά τα 75 τους, αν βέβαια έχουν μέχρι τότε επιζήσει.

Παρατηρώ ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που επισημαίνει πολλά από τα ανωτέρω ενώ σε άλλα με τη στάση του συντείνει στη διάλυση του κράτους.
Να μου επιτραπεί να παρατηρήσω ότι αν το ΚΚΕ αντιλαμβανόταν ότι θα πρέπει να αγωνιστεί μέσα στο υπάρχον περιβάλλον που υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί άμεσα να μεταβληθεί, για να υποστηρίξει με ειλικρίνεια τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και των άλλων λαών της Ευρώπης, θα γινόταν το πρώτο κόμμα στη χώρα μας.
Επιμένοντας, δυστυχώς κατά τη γνώμη, σε αλλαγή με κάποιο τρόπο επανάστασης, αντί ενημέρωσης του ελληνικού λαού και πάλης για αλλαγή με τους υπάρχοντες κανόνες του παιγνιδιού, ζημιώνει τον εαυτό του και τη χώρα.
Τέλος είναι προφανές ότι αν δεν υπάρξει αλλαγή, η ΕΕ αντί σε μία δύναμη από πάσης πλευράς ανταγωνιστική των άλλων μεγάλων δυνάμεων οδηγείται, σε απώλεια του πολιτισμού της, σε πλήρη υποβάθμιση της και σε ένα σύνολο κατοίκων πάσης προέλευσης και σε ένα χωρίς υπόληψη είδος προτεκτοράτου των ΗΠΑ.

ΣΠΑΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ-ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ AGO?

Πρωταθλητές οι Αλβανοί στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών!


Στη 10η κατά σειρά έκδοση της ετήσιας έκθεσής του προχώρησε πρόσφατα το Συντονιστικό Όργανο Δίωξης Ναρκωτικών, το οποίο αποτελούν οι τέσσερις διωκτικές αρχές, οι οποίες είναι επιφορτισμένες με την καταπολέμηση των ναρκωτικών στη χώρα μας (Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, Τελωνεία και Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων).Στην έκθεση του Συντονιστικού προκύπτει πως οι αλβανικές εγκληματικές οργανώσεις είναι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης και κάνναβης στη χώρα μας. Η δράση τους παρατηρείται κυρίως σε αστικές και ημιαστικές περιοχές, όπου ολιγομελείς ομάδες τους έχουν αναλάβει την πώληση σε Έλληνες διακινητές. Οι ελληνικές εγκληματικές οργανώσεις παραμένουν ενεργές συνεργαζόμενες με προμηθευτές από την Τουρκία, την Αλβανία και τη Βουλγαρία. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των (21) μεγάλων υποθέσεων ηρωίνης του 2008, οι συλληφθέντες δράστες ήταν υπήκοοι Αλβανίας (15/21) ενώ οι Έλληνες συμμετείχαν σε ποσοστό (4/21).Παράλληλα, ως προς τις χώρες προέλευσης και τα ακολουθούμενα δρομολόγια προέκυψε πως η Αλβανία εξακολουθεί να είναι η κύρια πηγή προέλευσης ναρκωτικών στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα το 2008 είχαν προέλευση την Αλβανία: το 10,22% της συνολικής κατασχεθείσας ποσότητα ηρωίνης (45,196 κιλά), το 8,70% της κοκαΐνης (5,320 κιλά) και το 69,32% της ακατέργαστης κάνναβης (3.212,280 κιλά).

Φίλοι vs Έλληνες Φίλοι

Οι Κινέζοι λένε πως πραγματική φιλία υπάρχει κάθε χίλια χρόνια.

Ενας πολύ καλός μας φίλος, απόδημος, μας έστειλε ηλεκτρονικά τι
λέγεται στις Βρυξέλλες για τους Ελληνες φίλους και επειδή μας άρεσε πολύ, θέλαμε σήμερα να το μοιραστούμε μαζί σας:


Οι φίλοι: Θα σου πούνε «γεια»
Οι Ελληνες φίλοι: Θα σου κάνουν μια μεγάλη αγκαλιά και ένα δυνατό
φιλί.
Οι φίλοι: Αποκαλούν τους γονείς σου «κύριε» και «κυρία».
Οι Ελληνες φίλοι: Αποκαλούν τους γονείς σου «θείε» και «θεία»!
Οι φίλοι: Δεν σ' έχουν δει ποτέ να κλαις.
Οι Ελληνες φίλοι: Κλαίνε μαζί σου.
Οι φίλοι: Τρώνε στο τραπέζι σου και φεύγουν
Οι Ελληνες φίλοι: Ξοδεύουν ώρες τρώγοντας, μιλώντας, γελώντας και
απλά κάνοντας παρέα.
Οι φίλοι: Δανείζονται δικά σου πράγματα για λίγες μέρες και σου τα
επιστρέφουν.
Οι Ελληνες φίλοι: Κρατούν τα δανεικά πράγματα μέχρι να ξεχάσεις ότι
είναι δικά σου!
Οι φίλοι: Γνωρίζουν αρκετά πράγματα για σένα.
Οι Ελληνες φίλοι: Μπορούν να γράψουν βιβλίο για σένα με πολλές
λεπτομέρειες.
Οι φίλοι: Σε παρατάνε, αν αυτό κάνει και ο πολύς κόσμος.
Οι Ελληνες φίλοι: Εχουν χεσμένο τον κόσμο και είναι μαζί σου.
Οι φίλοι: Χτυπούν την πόρτα σου ή παίρνουν τηλέφωνο όταν θέλουν να
σ' επισκεφτούν.
Οι Ελληνες φίλοι: Μπαίνουν μέσα και φωνάζουν «Ηρθα!»
Οι φίλοι: Είναι για λίγο....
Οι Ελληνες φίλοι: Είναι για μια ζωή!
Οι φίλοι: Θα αγνοήσουν αυτό το κείμενο.
Οι Ελληνες φίλοι: Θα το προωθήσουν στους φίλους τους. (στάνταρ)

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ..