Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

TRAFFIC


Χωρις λογια

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ενας κλεφτης στη Γαλλια προσπαθησε τα ξημερωματα του σαββατου να διαρρηξη μια τραπεζα και απο λαθος του βρεθηκε στις τουαλετες οπου και συνεληφθη.
Ηταν 21 χρονων και καταγοταν απο το Βελγιο.

BΡΕΘΗΚΕ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ 1744


Λειψανα απο ενα γνωστο καραβι του 1774 μαλλον βρεθηκε στα νερα της Μανχης .

Στο καραβι υπαρχουν κανονια και ορειχαλκινα που αξιζουν εκατομμυρια.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΕΙ

Αναβλήθηκε επίσημα ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ ΠΑΟ - Ολυμπιακού λόγω επεισοδίων. Ο αγώνας ήταν τελικός κυπέλλου και σταμάτησε όταν 50 ανεγκέφαλοι με κράνη μπήκαν στο γήπεδο και προκάλεσαν επεισόδια.
ΑΠΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

6 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ







Θα τρελλαθουμε εντελως,6 εκατ. ευρω ζηταει ο Καρατζαφερης,και προσωποκρατηση για ενα χρονο,ενταξει να δεχτουμε οτι εχει απολυτο δικαιο,οταν ομως ο ιδιος αποκαλουσε δημοσια ΣΑΛΩΜΗ,τον σημερινο υπουργο παιδειας και δεξι χερι του Καραμανλη εκεινη την εποχη,ποσα λεφτα θα επρεπε να εχει πληρωσει ο ιδιος αποζημιωση για τις τοτε συκοφαντιες του?

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ


Θύματα της «νέας τεχνολογίας» έπεσαν 16 άτομα που καλλιεργούσαν μαριχουάνα, αφού η Αστυνομία της Ελβετίας εντόπισε τη φυτεία μέσω του Google Earth.Συνολικά, κατασχέθηκαν 1.1 τόνοι του συγκεκριμένου ναρκωτικού, μετρητά και τιμαλφή ύψους 550.000 λιρών. Οι Αρχές βρήκαν την έκταση στη βορειοανατολική πολιτεία της Θαργκό, ενώ ήταν στα χνάρια ενός κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών. Η φυτεία, έκτασης περίπου 8 στρεμμάτων, ήταν κρυμμένη μέσα σε ένα χωράφι με καλαμπόκι. Οι αστυνομικοί, που χρησιμοποιούσαν το Google Earth για να εντοπίσουν τις διευθύνσεις δύο αγροτών, ύποπτων για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών, βρήκαν το «χωράφι» αμέσως.«Ήταν μια τυχαία ανακάλυψη», είπε ένας από αυτούς.

USA.ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ


Εκατον εικοσι οκτω στρατιωτες αυτοκτονησαν μεσα στα 2008 .

Αυτο ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο που εχει καταγραφει ποτε.

Η πιεση και το ανχος για οσους ειναι στο ΙΡΑΚ ειναι πολυ μεγαλο.

Σπαταλο κρατος

Ενα ευρω την ημερα οι αυξησεις για το 2009 για μισθωτους και συνταξιουχους.
Ευχαριστουμε πολυ.........

Καταγγελία για την συμπεριφορά ταξιτζή


"Πανόρμου, ώρα 23:00,σ'ενα φανάρι που περίμενα πάνω από 5 λεπτά για να στρίψω αριστερά, έρχεται σφήνα ένας ταξιτζής αγνοώντας όλη την ουρά και περνάει πρώτος.Τον πετυχαίνω στο περίπτερο έξω από τον "ΒΕΝΕΤΗ"και τον ρωτάω αν εμείς που περιμέναμε στην ουρά είμασταν βλάκες.Και με ύφος μάγκικο και αλήτικο, απάντησε : "τι θες ρε φίλε και τι σε νοιάζει εσένα και...άντε πήγαινε από δω κλπ".Ο αριθμός του ταξί ήταν ΤΑΑ7.Τη Δευτέρα θα τον καταγγείλω στην Ένωση των ταξί.Όχι ότι θα βγει κάτι...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο χάλια η φάρα των ταξιτζήδων ωÏ! ‚ επί το πλείστον.Δεν υπάρχει ταξί που να έχω μπει και να μην μου έχει φάει από λίγα σεντς μέχρι και κάποια ευρώ.Γιατί τόσο χαμηλό επίπεδο και τόση κλεψιά?Δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή μου να ξαναμπώ ούτε κι αν χρειαστεί να κάνω χιλιόμετρα με τα πόδια.Φανταστείτε στους ξένους τουρίστες πώς θα φέρονται και πόσα θα τους τρώνε.Αλήτες Έλληνες ταξιτζήδες..."ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από troktiko

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ
ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΚΟΜΑ



Αποψε στις 19.00 στο οακα

Θρηνος στη Κενυα

Στους 111 εφτασαν οι νεκροι στην ΚΕΝΥΑ απο την ανατροπη βυτιοφορου γεματο καυσιμα
ανακοινωσε η αστυνομια.Η φωτια προκληθη οταν ανατραπηκε το βυτιοφορο και πλησιασαν να παρουν καυσιμα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ


Η Ι.Μ. Μεγάλων Μετεώρων διέθεσε 100.000 ευρώ για την αγορά πούλμαν που θα μεταφέρει πρωΐ - απόγευμα τους μαθητάς γειτονικού χωριού. Λόγω του υψομέτρου, της απόστασης τών σχολείων από το χωριό και των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η μετακίνηση των μαθητών ειναι δυσχερής κατά την διάρκεια του χειμώνα. Τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να γίνονται γνωστές στο ευρύ κοινό, γιατί εκκλησία δεν είναι μόνο το Βατοπέδι και κάποιοι επίορκοι ιερείς. Η εκκλησία προσφέρει κοινωνικό έργο, είναι ο ιστός του ελληνισμού, αρκεί να μη φορούν κάποιοι, παραμορφωτικά γυαλιά που μετατρέπουν την εικόνα σύμφωνα με τις ιδεολογίες τους."
http://soussanis.com/author/soussanis/

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Φιλίες αντρών και γυναικών..
Μια γυναίκα γυρίζει στο σπίτι της το πρωί και όταν ο άντρας της την ρωτάει που ήταν όλη την νύχτα εκείνη του απαντάει ότι κοιμήθηκε στο σπίτι της καλύτερής της φίλης.
Ο άντρας τηλεφωνάει σε 10 από τις καλές φίλες της γυναίκας του και καμία δεν του επιβεβαιώνει οτι την προηγούμενη η γυναίκα του κοιμήθηκε εκεί…

Ενω οι φιλίες αντρών….

Ένας άντρας γυρίζει στο σπίτι του το πρωί και όταν η γυναίκα του τον ρωτάει που ήταν όλη την νύχτα εκείνος της απαντάει ότι κοιμήθηκε στο σπίτι του καλύτερού του φίλου.
Η γυναίκα τηλεφωνάει σε 10 από τους καλούς φίλους του άντρα της και οι 8 της επιβεβαιώνουν οτι κοιμήθηκε σπίτι τους.Οι 2 επιμένουν οτι ο άντρας της είναι ακόμα εκεί !