Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΛΑΚΑ..ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ EUROVISION



Η Eurovision απέκλεισε το τραγούδι της γεωργιανής συμμετοχής στον μουσικό διαγωνισμό, το οποίο προσβάλλει τον ρώσο πρωθυπουργό Βλαντίμιρ Πούτιν εξαιτίας του πολιτικού του μηνύματος, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές του.
Το τραγούδι με τίτλο «We don’t want to put in» κάνει λογοπαίγνιο με την αγγλική γραφή του ονόματος του Πούτιν και το αγγλικό ρήμα to put in, που σημαίνει «βάζω».
apo troktiko

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ




Λίρα εκατό για το ΠΑΣΟΚ, ο Σημίτης, Γιώργο μου.
Αφού να σκεφθείς οτι ο λαός ξεχύθηκε στους δρόμους αγκαλιά με τον Πρετεντέρη και τους νταβατζήδες, για να υποδεχθούν τον Σημίτη. Το ευχάριστο είναι ότι ο γίγαντας δεν επιστρέφει μόνος του. Ηδη τηλεφώνησε στον Άκη, (ο Ακης στον Σμπώκο), στον Γιάννο, στον Τσουκάτο, στον φοβερό διαννοούμενο Πανταγιά, στον Νεονάκη που ξέρει απο μετοχές, στον Μαντέλη και στα υπόλοιπα παιδιά. Ολοι αυτοί μαζί με τον Πάγκαλο που πέταξε τη κουράδα για την αναγκαιότητα Σημίτη, ώστε να συμπληρωθεί η εικόνα και της νύχτας των Ιμίων, που ο χοντρός αμόλαγε τις παρόλες του στο Μέγκα και οι Τούρκοι αλώνιζαν στα Ιμια.
-Ακου Γιώργο Παπανδρέου: Είναι βλακεία τώρα που είσαι μια ανάσα απο το Μαξίμου και δίχως την βοήθεια των νταβατζήδων, να ξυπνάς στις μνήμες των Ελλήνων το φάντασμα του Σημίτη στον οποίο αναγνωρίζουμε το ευρωπαικό του όραμα και την είσοδό μας στην ΟΝΕ, δεν συγχωρούμε όμως το βούρκο της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Εαν κύριε Παπανδρέου, αποφασίσεις να χορέψεις τανγκό με τον Σημίτη, μάθε από τώρα ότι αρχίζει
η αντίστροφη μέτρηση για σένα. Συνεννοηθήκαμε;
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com

ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΕΞ

Miss Russia 2009




Ονομάζεται Σοφία Rudyeva,είναι μόλις 18 χρονών,απο την Αγία Πετρούπολη. Εκτός απο τον τίτλο που πήρε και τo στέμμα, θα εισπράξει 100000 δολάρια, συμβόλαιο για φωτογραφήσεις, ταξίδι 2 ατόμων στην Στοκχόλμη και βέβαια θα εκπροσωπήσει την Ρωσία στον διεθνή διαγωνισμό "Miss World 2009".

Κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο «πίσω» από την11η Σεπτεμβρίου


Ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της τρομοκρατίας και ειδικότερα της επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, αποτελεί το κείμενο που έστειλαν πέντε κρατούμενοι στο στρατόπεδο του Γκουαντάναμο, με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη για το χτύπημα, λέγοντας πως ήταν ... «προσφορά στο Θεό» Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Τάιμς της Νέας Υόρκης, πέντε από τους κρατούμενους στο Γκουαντάναμο για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου όπου έχασαν τη ζωή τους περίπου 3000 άνθρωποι, εκφράζοντας παράλληλα υπερηφάνεια για την πράξη τους. «Προσφορά στο Θεό» Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Τάιμς της Νέας Υόρκης, πέντε από τους κρατούμενους στο Γκουαντάναμο για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου όπου έχασαν τη ζωή τους περίπου 3.000 άνθρωποι, εκφράζοντας παράλληλα υπερηφάνεια για την πράξη τους.

Στο κείμενο που συνέταξαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι οι πέντε κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο που κατηγορούνται για τις επιθέσεις χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους ως το "Συμβούλιο Διαβουλεύσεων της 9/11" και αναφέρουν ότι οι πράξεις τους ήταν προσφορά προς τον Θεό. Στο κείμενο που συνέταξαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι οι πέντε κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο που κατηγορούνται για τις επιθέσεις χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους ως το "Συμβούλιο Διαβουλεύσεων της 9 / 11» και αναφέρουν ότι οι πράξεις τους ήταν προσφορά προς τον Θεό.

"Για εμάς δεν είναι κατηγορίες. Για εμάς είναι παράσημο τιμής, το οποίο κουβαλάμε με τιμή" αναφέρει το κείμενο των πέντε κρατουμένων, που έχει τίτλο "Η Ισλαμική Απάντηση στις Εννιά Κατηγορίες της Κυβέρνησης", σύμφωνα με την αμερικάνικη εφημερίδα. "Για εμάς δεν είναι κατηγορίες. Για εμάς είναι παράσημο τιμής, το οποίο κουβαλάμε με τιμή" αναφέρει το κείμενο των πέντε κρατουμένων, που έχει τίτλο "Η Ισλαμική Απάντηση στις Εννιά Κατηγορίες της Κυβέρνησης", σύμφωνα με την αμερικάνικη εφημερίδα

Ιαπωνία: Αγνοούμενοι από σύγκρουση φορτηγών πλοίων


Δεκαέξι ναύτες από τη Νότιο Κορέα και την Ινδονησία αγνοούνται μετά από σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων στις ακτές της Ιαπωνίας. Σύμφωνα με την ακτοφυλακή, το πλοίο Orchid Pia με νοτιοκορεάτικη σημαία προσέκρουσε στο πλοίο Cygnus Ace από τον Παναμά, στα ανοιχτά του νησιού Ίζου Οσίμα, το οποίο βρίσκεται 120 χιλιόμετρα νότια του Τόκιο. Σύμφωνα με την ακτοφυλακή, το πλοίο Orchid Pia με νοτιοκορεάτικη σημαία προσέκρουσε στο πλοίο Cygnus Ace από τον Παναμά, στα ανοιχτά του νησιού Ίζου Οσίμα, το οποίο βρίσκεται 120 χιλιόμετρα νότια του Τόκιο.

Μετά από την πρόσκρουση το φορτηγό πλοίο Cygnus Ace ειδοποίησε την ακτοφυλακή, η οποία δεν κατάφερε να εντοπίσει το πλοίο που έφερε την σημαία της Νοτίου Κορέας και στο οποίο επέβαιναν 16 ναύτες. Μετά από την πρόσκρουση το φορτηγό πλοίο Cygnus Ace ειδοποίησε την ακτοφυλακή, η οποία δεν κατάφερε να εντοπίσει το πλοίο που έφερε την σημαία της Νοτίου Κορέας και στο οποίο επέβαιναν 16 ναύτες.

"Είναι πιθανό το πλοίο να έχει βυθιστεί. Στην περιοχή βρήκαμε σωσίβιες λέμβους αλλά θα συνεχίσουμε την έρευνα" δήλωσε Ιάπωνας αξιωματούχος. "Είναι πιθανό το πλοίο να έχει βυθιστεί. Στην περιοχή βρήκαμε σωσίβιες λέμβους αλλά θα συνεχίσουμε την έρευνα" δήλωσε Ιάπωνας αξιωματούχος.

Το πλοίο από τον Παναμά έχει υποστεί ζημιές αλλά μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του. Το πλοίο από τον Παναμά έχει υποστεί ζημιές αλλά μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του

CHARLES BARKLEY




O CHARLES BARKLEY ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ


Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!!

Γιατί όταν ανθίζουν τα φυτά την άνοιξη, υποφέρουμε από φαγούρα και αλλεργία;


Την άνοιξη ο ουρανός γίνεται πιο λαμπερός και όλοι έχουμε τη διάθεση να βρεθούμε κοντά στη φύση, ακόμη κι αν ζούμε σε μια μεγάλη πόλη, όπου το τσιμέντο κυριαρχεί.
Κάθε μπαλκόνι όμως, έχει λίγες ή περισσότερες γλάστρες, που ανάλογα με την ποικιλία τους ανθίζουν χαρίζοντας μια πανδαισία χρωμάτων και μεθυστικά αρώματα.



Η σοφία της φύσης όμως δεν έχει επινοήσει αυτά υπέροχα χρώματα, μόνο και μόνο προς όφελος του ανθρώπου. Ο κυριότερος σκοπός τους είναι να προσελκύσουν τις μέλισσες, πεταλούδες και άλλα έντομα της άνοιξης, τα οποία με το πέταγμά τους θα βοηθήσουν ώστε να μεταφερθεί η γύρη από το ένα φυτό στο άλλο, για να ολοκληρωθεί η γονιμοποίηση των φυτών και κατά συνέπεια η καρποφορία τους.

Αν είχαμε όμως ένα μικροσκόπιο και παρατηρούσαμε πιο προσεκτικά την ατμόσφαιρα γύρω μας κατά την περίοδο της ανθοφορίας, θα διαπιστώναμε ότι ανάμεσα στη συνηθισμένη σκόνη που κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι, υπάρχουν επιπλέον περίπου 50 κόκκοι γύρης, ανά κυβικό μέτρο αέρα.

Με λίγα λόγια, μικροσκοπικοί πολύχρωμοι κόκκοι με έντονο άρωμα, διεισδύουν στα ρουθούνια και τους πόρους του δέρματός μας, με αποτέλεσμα να προκαλούν έντονη φαγούρα, που γίνεται άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο ενοχλητική, ανάλογα με το πόσο ευαίσθητοι είμαστε στις δερματικές ενοχλήσεις

O ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟΨΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ




Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ απόψε!!!!
Στις 21.45 στο ΟΑΚΑ

Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ (ΑΘΗΝΑΙΟΣ) ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ


Δεν φοράω καμπαρντίνα.Στην Αστυνομία έμεινα
λίγα χρόνια.Συνέχισα στον ιδιωτικό τομέα με Πτυχίο Πεζοδρομίου.
Γνώρισα τις ιερόδουλες (παλιά) αναγκαστικά λόγω δουλειάς. Μου έμαθαν πολλά.
Γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάστηκα στην Αθήνα αλλά ποτέ δεν είχα το χρόνο να την ανακαλύψω.
Τώρα έχω και τον χρόνο και την εμπειρία και τα πόδια (προς το παρόν).
Ψώνιο από ότι μου λένε δεν είμαι. Πεισματάρης και ξεροκέφαλος είμαι.
Δεν είμαι παλιός εκδιδόμενος έχω παιδιά μεγάλα.
Στην Υπηρεσία Ηθών τότε αν ήσουν εκδιδόμενος δεν σε πέρνανε και ήταν
και Χούντα.
Δεν χρειάζεται κανείς να είναι ρεπόρτερ
για να καθήσει στη Μενάνδρου, στη Σοφοκλέους, να ακούσει και να δεί ή να μπεί σε ένα οίκο
ανοχής και να μιλήσει με τη βοηθό συνήθως παλιά ιερόδουλο της κλάσης μου γιατί η κοπέλα είναι ξένη.
Δεν μένω σε κωλογειτονιά όπως γράφεις αν και δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω άλλοστε στον Κολωνό γεννήθηκα και μεγάλωσα αλλά τότε δεν ήταν
κωλογειτονιά όπως εσύ την εννοείς.
Οι ρεπόρτερ που αναφέρεις
γνωρίζουν πού και πώς να ψάξουν το ρεπορτάζ για αυτά τα θέματα;
Τσιράκια των μεγαλοδημοσιογράφων είναι και χρησιμοποιούν το όνομά τους.
Για σκέψου αυτό το παλληκαράκι ή η κοπελίτσα με το ωραίο μακιγιάζ να καθήσει δίπλα στο
βαποράκι ή να μπεί σε οίκο ανοχής ή σε περίεργο "καφενείο" πίσω από τον Άγιο Κων/νο;
Θα πιάσουν τον πισινό στο αγοράκι έτσι για πλάκα και για το
κοριτσάκι δεν χρειάζεται να σου πώ.
Άν πάνε με τα μικρόφωνα και τις κάμερες θα εξαφανισθούν από τον δρόμο
ή θα τους πετάξουν έξω από άλλους χώρους.
Έχω πολλά μηνύματα από αυτά τα παιδιά που μου ζητούν
"να περπατήσουν" μαζί μου αλλά δεν δέχομαι γιατί δεν με ενδιαφέρει
να βγώ στα κανάλια ή να γράψω σε έντυπά τους.
Το κέφι μου κάνω γνωρίζοντας ανθρώπους και ακούγοντας ιστορίες
που άλλες γράφονται και άλλες όχι.
Μη ξεχνάς ότι με βοηθάει και η ηλικία.
Δεν έχω κάτι να χάσω ούτε να κερδίσω.
Στηρίζω τις νόμιμες ιερόδουλες και εξοργίζομαι με τα ναρκωτικά.

Είναι απλά τα πράγματα καλέ μου φίλε.
Αυτή είναι η πραγματικότητα σε κάποια κομμάτια
της Αθήνας με τους φτωχοδιάβολους της παρανομίας.
Για τους πλουσιοδιάβολους των Βορείων και Νοτίων Προαστείων
ακούω αλλά δεν γνωρίζω.
Εκεί έχουν τα μέσα και τα έξω να καλύπτουν "τα πάντα".
Να είσαι καλά!
Αθηναίος

**ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 1ΟΟ% ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Ντουέιν Τσέιμπερς

Ο Ντουέιν Τσέιμπερς αποφάσισε να ξεφτιλίσει μόνος του όλο το σύστημα του αθλητισμού. Όταν πιάστηκε θετικός είχε 6.55 στα 60μ και τώρα που τρέχει καθαρός(σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν τώρα)κάνει 6.42- Ρεκορ Ευρώπης στα 60μ.
Πρόσφατα έγραψε στο βιβλίο του ότι το 2002 είχε πάρει 300 διαφορετικά χάπια! Τώρα όμως...συνετίστηκε. Τον κυνηγάνε όλοι οι φορείς και τους έχει τρελάνει.




απο τροκτικο

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!


ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ (ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ)ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Τα χρήσιμα έντομα






Καθώς μπαίνει η άνοιξη και οι δρόμοι γεμίζουν κάμπιες και άλλα σιχαμένα ζωάκια, εμείς εδώ αποφασίσαμε πως είναι καιρός να ξεπεράσουμε αυτή την απέχθεια και την προκατάληψη. Έτσι, κάναμε μια έρευνα και βρήκαμε γνωστές και άγνωστες «χρήσεις» των εντόμων. Με τη βοήθεια του ανθρώπου ή χωρίς, θα δείτε πως η πασχαλίτσα δεν είναι απλά γούρι και το μυρμήγκι δε δουλεύει μόνο για τον εαυτό του. Γιατί σε αυτό τον κόσμο τίποτα δεν είναι άχρηστο…



Μεταξοσκώληκας: ο μόδιστρος

Ο μεταξοσκώληκας δεν είναι σκουλήκι. Είναι η κάμπια που θα γίνει πεταλουδίτσα και το κουκούλι της θα χρησιμοποιηθεί για να γίνει το μετάξι. Το μετάξι αυτό δεν είναι παρά μία και μοναδική κλωστή, που συνήθως έχει μήκος 300 έως 900 μέτρα! Παράγεται από μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στους σιελογόνους αδένες (δηλαδή στα σάλια) του μεταξοσκώληκα, ο οποίος φτιάχνει το πολύτιμο κουκούλι του και μετά τοποθετείται σε βραστό νερό για να «ξετυλιχτεί».



Μέλισσα: η μαγείρισσα

Οι μέλισσες παράγουν μέλι μέσα σε μελίσσια εδώ και 1500 χρόνια. Αυτό το κάνουν για να εξασφαλίσουν αρκετό φαγητό για την κυψέλη τους για το χειμώνα, όταν δεν υπάρχουν λουλούδια και νέκταρ. Οι μέλισσες χωρίζονται σε βασίλισσα, κηφήνες και εργάτριες. Οι εργάτριες είναι 50.000-60.000 σε κάθε «αποικία» και αυτές είναι που συγκεντρώνουν το νέκταρ που χρειάζεται για να γίνει το μέλι. Και κάτι άσχετο: η μέλισσα χτυπάει τα φτερά της 11.400 φορές το λεπτό. Γι’ αυτό και κάνει το χαρακτηριστικό της ζουζούνισμα!



Μυρμήγκι: ο κηπουρός

Τα εργατικά μυρμήγκια δε θα μπορούσαν να μη χρησιμεύουν κι αυτά κάπου. Η δουλειά τους είναι αυτή του κηπουρού: κόβουν ημικύκλια από τα φύλλα των δέντρων, τα κουβαλάνε μαζί τους κάτω από το έδαφος, τα μασάνε και τα χρησιμοποιούν στη φωλιά τους. Από εκεί και πέρα, τα φύλλα και οι μύκητες αυτοί αποτελούν λίπασμα για τα πάνω στρώματα του εδάφους.



Πασχαλίτσα: ο εξολοθρευτής

Οι πανέμορφες πασχαλίτσες είναι μικρές στο μάτι αλλά…μεγάλοι εξολοθρευτές. Πολλοί αγρότες τις χρησιμοποιούν αντί για εντομοκτόνα, αφού τρώνε τα παράσιτα, δηλαδή τα ενοχλητικά ζουζούνια που καταστρέφουν τα φυτά.. Μια πασχαλίτσα-προνύμφη τρώει 25 παράσιτα την ημέρα, ενώ μια πασχαλίτσα-ενήλικας τρώει πάνω από 50! Κι όλα αυτά, όταν η ίδια η πασχαλίτσα έχει μήκος μόνο 4-8 χιλιοστά.



Σκαθάρι: ο σκουπιδιάρης

Κάποια είδη σκαθαριών έχουν τόσο «βρώμικα» γούστα, που βοηθούν τη φύση να ανακυκλώσει τα σκουπίδια της. Έτσι, καθαρίζουν την επιφάνεια της γης από τις ακαθαρσίες άλλων ζώων, αφού μόλις τις βρουν τις τυλίγουν σε μπάλες και τις θάβουν, για να ταΐσουν αργότερα τα μικρά τους. Ακόμα, σκάβουν σιγά-σιγά γύρω από τα πτώματα μικρών πουλιών και θηλαστικών, μέχρι αυτά να θαφτούν κάτω από το έδαφος.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ!!!!Στο αριστερό αυτί τα γλυκόλογα είναι πιο αποτελεσματικά


Γι’ αυτό τώρα ξέρετε: Αν θέλετε να πείσετε το μπαμπά ή τη μαμά για κάτι που επιθυμείτε πάρα πολύ, καλύτερα είναι να σκύψετε στο αριστερό μάγουλο κι ύστερα από ένα τρυφερό φιλί, ξεκινήστε με υπομονή και μαεστρία....

Κι αν αναζητάτε μια επιστημονική εξήγηση σ’ αυτό το φαινόμενο, ιδού τι ακούσαμε:

Το αριστερό αυτί μας βρίσκεται πολύ πιο κοντά σ’ εκείνο το μέρος του εγκεφάλου που ελέγχει τα ανθρώπινα συναισθήματα, κι έτσι διεγείρει πολύ πιο εύκολα τη συγκινησιακή φόρτιση.

Όχι δηλαδή ότι θα έμενε αδιάφορος αν τα άκουγε από τη δεξιά πλευρά….

Αλλά, λέτε την επόμενη φορά να πετύχει;