Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ???? ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ

ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ V10,1600HP,0,2 SEC TA 100ΧΜ ΚΑΙ.....



...ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟΧΡΥΣΟ.

Το «υπερ-όπλο» της Σκότλαντ Γιαρντ στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.


Ι2 ονομάζεται το «υπερ-όπλο» της Ελληνικής Αστυνομίας με το οποίο θα επιχειρήσει να «πολεμήσει» το οργανωμένο έγκλημα. Η Ελληνική Αστυνομία «πρωτοσυστήθηκε» με το λογισμικό που είχε αναπτυχθεί από τη Σκότλαντ Γιαρντ το 2001, όταν το κλιμάκιο της βρετανικής Αστυνομίας που ήρθε στην Αθήνα για να συμμετάσχει και να συντονίσει τις έρευνες για τη δολοφονία του Στ. Σόντερς έφερε μαζί του και το λογισμικό.

Η νεώτερη έκδοση του Ι2 αγοράστηκε και πάλι από την ΕΛ.ΑΣ. τον Μάρτιο του 2009 όταν αποφασίστηκε η εκ νέου πρόσκληση της Σκότλαντ Γιαρντ για την αναδιοργάνωση της Αντιτρομοκρατικής.
«Το Ι2 βοήθησε πολύ προκειμένου να συσχετίσουμε δεκάδες διάσπαρτα στοιχεία που είχαμε από τρομοκρατικά χτυπήματα και να καθοδηγήσουμε τις έρευνές μας σε συγκεκριμένα πρόσωπα», αποκαλύπτει στα «ΝΕΑ» αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής. Το «όπλο» της Σκότλαντ Γιαρντ έχει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να συσχετίζει κινήσεις ατόμων, οχημάτων, δικύκλων, τηλεφωνικές συνομιλίες. Η πρώτη εγχώρια επιτυχία του Ι2 καταγράφηκε με τον εντοπισμό της γιάφκας στο Χαλάνδρι και μελών της οργάνωσης Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς.



ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Ι2
Θα χρησιμοποιηθεί και κατά του οργανωμένου εγκλήματος
Το φθινόπωρο αποφασίστηκε η προμήθεια και του επιπλέον λογισμικού του προγράμματος, για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος. Οι Έλληνες αξιωματικοί που θα το χρησιμοποιούν έχουν ήδη εκπαιδευθεί από τους Βρετανούς συναδέλφους τους, ενώ μόνιμη πλέον παρουσία στην Αθήνα απέκτησε και το κλιμάκιο της Σκότλαντ Γιαρντ, το οποίο έχει αναλάβει να λύσει όλες τις απορίες και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Η κεντρική μονάδα επεξεργασίας έχει ήδη τοποθετηθεί στις εγκαταστάσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, και σύμφωνα με το οργανόγραμμα της νέας υπηρεσίας «όλες οι πληροφορίες που θα συλλέγονται από κάθε τμήμα θα δίνονται στο Ι2, το οποίο και θα κάνει τον συνδυασμό των δεδομένων για λογαριασμό των διωκτικών αρχών», όπως λέει στα «ΝΕΑ» στέλεχος του υπουργείου.
Τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί και το προεδρικό διάταγμα για τη νέα υπηρεσία στην οποία έχει επενδύσει πολλές από τις ελπίδες της η πολιτική ηγεσία του υπουργείου για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Εκτός από τους 100 επιστήμονες και χάκερ, η πρόσληψη των οποίων θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, θα δημιουργηθούν τρεις Διευθύνσεις που αποτελούν όλες μαζί τη Δίωξη του οργανωμένου εγκλήματος. Η πρώτη θα είναι η Διεύθυνση Σοβαρών Εγκλημάτων, στην οποία θα ανήκουν οι Υποδιευθύνσεις Ναρκωτικών, Βίαιων Εγκλημάτων, Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Διεθνικών Εγκλημάτων, Προστασίας Ανηλίκων και Οικονομικών Εγκλημάτων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η Διεύθυνση Πληροφοριών και ο τρίτος η Αντιτρομοκρατική.

ΤΑ ΝΕΑ

«Μαϊμού» νοσηλευτές σε νοσοκομεία!




«Μαϊμού» νοσηλευτές με πλαστά πτυχία και άδειες άσκησης επαγγέλματος, εργάζονται σε δημόσιες και ιδιωτικές μονάδες υγείας (μονάδες αιμοκάθαρσης, θεραπευτήρια, γηροκομεία). Ενδεικτική είναι η περίπτωση μονάδας αιμοκάθαρσης, που απασχολούσε άτομα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το επάγγελμα του νοσηλευτή.
Με το ποσό που διατίθεται για αποκλειστικές, θα μπορούσαν να έχουν προσληφθεί και οι 6.000 άνεργοι νοσηλευτές που υπάρχουν στην Ελλάδα. Μελέτη στο «Λαϊκό», έδειξε ότι με το ετήσιο κόστος των αποκλειστικών, θα μπορούσαν να προσληφθούν 180 μόνιμες νοσηλεύτριες. Για τις 3.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ, οι νοσηλευτές έκαναν λόγο για «ασπιρίνη», καθώς τα κενά είναι 10 φορές μεγαλύτερα, ενώ ετησίως καταγράφονται 1.500 συνταξιοδοτήσεις.

Θα έπρεπε να ντρέπεστε......


Γράφει ο admin. του Ηπειρος Ελλάς

Μας έστειλαν μια πρόσκληση να παραστούμε στην παρουσίαση του βιβλίου "NUTUK, Ο ΜΕΓΑΣ ΡΗΤΟΡΙΚΟΣ".

Την παρουσίαση την κάνουν οι Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ και το Εργαστήριο
Γεωπολιτισμικών Αναλύσεων του Ιονίου Πανεπιστημίου. Το βιβλίο είναι του Γκαζί Μουσταφά Κεμάλ και είναι μεταφρασμένο από την Τουρκική γλώσσα στην Ελληνική από το Εργαστηρίο Γεωπολιτισμικών Αναλύσεων του Ιονίου Πανεπιστημίου και ολοκληρώθηκε κάτω από την επιστημονική του διέυθυνση και επίβλεση από την Λέκτορα του Τμήματος Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών κ. Μάρω Μαυροπούλου.

Αυτο το βιβλίο "έγινε" γιατί...προμηθεύει την ελληνική πνευματική κοινότητα, την δημοσιογραφική κοινότητα και όλους τους πολίτες εκείνους που ενδιαφέρονται για μια πραγματικά επιστημονική γνώση της γείτονος, χωρίς προκαταλήψεις, με πολυτιμότατο υλικό: την ίδια τη σκέψη του ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας.

Ρε΄σεις θα μας τρελάνετε τελείως; Τι τα στέλνετε αυτά τα mail; Να παραστούμε σε παρουσίαση βιβλίου που έχει γράψει ποιός;
Ένας που γεννήθηκε από Αλβανό πατέρα και από Τουρκάλα μάνα και μπορεί να έχει και Eβραϊκή καταγωγή;


Ο σφαγέας του Ποντιακού και του Μικρασιατικού Ελληνισμού; Αυτός που υπήρξε ο ηθικός και φυσικός αυτουργός του αφανισμού με κάθε τρόπο 353.000 Ελλήνων Ποντίων; Ο σφαγέας των παππούδων μας; Αυτός που το 1922 έσφαξε και έκαψε όλη τη Σμύρνη και τους Έλληνες και Αρμένους που ζούσαν εκεί;
Η πυρπόληση της Σμύρνης από τα στρατεύματα του Κεμάλ, η σφαγή, η λεηλασία και γενικά η γενοκτονία ήταν ένα έγκλημα που σχεδιάστηκε και διαπράχτηκε εν ψυχρώ, με σκοπό την πλήρη απαλλαγή της Τουρκίας από τον Ελληνισμό. Τα θύματα της σφαγής στη Σμύρνη υπολογίσθηκαν σε 150.000.
Είναι ένας εγκληματίας πολέμου και όλες του οι πράξεις είναι ατιμώρητα εγκλήματα. Οι αρπαγές και...οι λεηλασίες σπιτιών και περιουσιών, οι γεωργικές και κτηνοτροφικές καταστροφές, το γκρέμισμα σχολείων, ναών και άλλων ευαγών ιδρυμάτων, η χρεοκοπία και καταστροφή βιοτεχνικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων με τον παράλληλο ευτελισμό κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας που περιλαμβάνονται μαρτυρικοί βασανισμοί αιχμαλώτων, βιασμοί και ηθική οδύνη υπό το κλίμα του τρόμου και της απειλής του θανάτου, αλλά και οι ατέλειωτες πορείες αιχμαλώτων, στα περιώνυμα "τάγματα εργασίας", με άγνωστο αριθμό ανθρώπων που χάθηκαν σ΄ αυτά, οι σφαγές, οι θηριωδίες μέχρι και οι εκτελέσεις επί των αποφάσεων των τουρκικών δικαστηρίων της "Ανεξαρτησίας" δεν έχουν μέχρι σήμερα ερευνηθεί πλήρως.

Μόνο στην καταστροφή της Σμύρνης είχαμε 25.000 νεκρούς και τραυματίες στρατιώτες. Πάνω από 1.500.000 Έλληνες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες των προγόνων τους και να έρθουν σαν πρόσφυγες στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω τους πάνω από 600.000 νεκρούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο Ελ. Βενιζέλος με το υπόμνημά του στη Συνδιάσκεψη της Ειρήνης του Παρισιού, στη Μικρά Ασία ζούσαν 1.694.000 Έλληνες. Στη Θράκη και την περιοχή της Κωνσταντινούπολης 731.000. Στην περιοχή της Τραπεζούντας 350.000 και στα Αδανα 70.000. Σύνολο 2.845.000 Έλληνες που αποτελούσαν το 20% του πληθυσμού της περιοχής που κυριαρχούσε οικονομικά, και είχε καταφέρει να διατηρήσει την πολιτιστική του κληρονομιά παρ' ότι αποτελούσε μειονότητα σε εχθρικό περιβάλλον.

Γράφουν πάνω στην πρόσκληση «βιβλίου του Γκαζί Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ».
Γιατί;
Το ίδιο το βιβλίο στο εξώφυλλο γράφει : Gazi Mustafa Kemal.

Tο προσωνύμιο που του δίνουμε εμείς οι Έλληνες είναι ασέβεια και ύβρις στη μνήμη αυτών των θυμάτων και όλων των ξεριζωμένων να αποκαλείται με την προσωνυμία «Ατατούρκ».Η προσωνυμία αυτή αποτελεί τίτλο τιμής, και κατά πολλούς ο ίδιος ο Κεμάλ προσέδωσε στον εαυτό του. Προέρχεται από τις λέξεις Ατά = πατέρας, και Τουρκ = Τουρκία, Τούρκος. Δηλαδή σημαίνει Τουρκοπατέρας. Είναι δε κάτι αντίστοιχο του Εθνάρχης. Πιστεύει κανένας Έλληνας ότι οι Τούρκοι όταν αναφέρονται στον Ελευθέριο Βενιζέλο τον αποκαλούν Εθνάρχη; Γιατί να το κάνουμε εμείς οι Έλληνες για τον Μουσταφά Κεμάλ;

Βαρεθήκαμε να ακούμε «να φιάξουμε τις σχέσεις των δυό λαών»…
ΑυτΏν που συνοδεύουν με τα αεροπλάνα τους κάθε φορά και κάποιον πολιτικό μας για να δείξουν ότι είναι «μάγκες».
Αυτών που τόλμησαν να σηκώσουν την ημισέλινο στα ιερά χώματά μας στα ΙΜΙΑ.

Αυτών που μάτωσαν το νησί μας την Κύπρο.

Δείτε ποιοι παρουσιάζουν και ποιοί είναι παρών:
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:
Ιωάννης Θ. Μάζης
Καθηγητής του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών,
Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του ΕΚΠΑ
και Δ/ντής της Σειράς του Εργαστηρίου

Έλσα Παπαδημητρίου
Βουλευτής Αργολίδος, τέως Αντιπρόεδρος της Βουλής,
Μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης

Mehmet Saray
Καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Yeditepe Κωνσταντινούπολης

Νίκος Σηφουνάκης
Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Σεραφείμ Φυντανίδης
Δημοσιογράφος

Την παρουσίαση συντονίζει:
ο Αθανάσιος Μαρκόπουλος
Καθηγητής της Βυζαντινής Φιλολογίας στο Παν/μιο Αθηνών
και Πρόεδρος της Προσωρινής Γενικής Συνέλευσης
του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών

Ε λοιπόν, Όχι μόνο θεωρούμε ντροπή την παρουσίαση αυτού του βιβλίου, Όχι μόνο πρέπει να ντρέπονται όλοι οι παραπάνω «κύριοι» που έχουν έλληψη μνήμης, Όχι μόνο δεν θα παραστούμε,
Αλλά θα φωνάξουμε:

Δ Ε Ν Ξ Ε Χ Ν Ω.


Από το Ηπειρος Ελλάς
(δείτε όλη την εξαιρετική ανάρτηση του φιλικού μας ιστολογίου με πλήθος ενημερωτικών και πατριωτικών video ΕΔΩ)

ΣΧΟΛΙΟ
Είδατε πως οι προδότες κάνουν κύκλους σαν τις μύγες στα ίδια σκ....α;
Πάλι ο Σηφουνάκης........

Διαφημίσεις λαθρομετανάστευσης (προορισμός Ελλάς) σε Πακιστάν και Μπαγκλαντές!




Για να καταλάβετε πόσο καταστρεπτική πολιτική εφάρμοσαν οι γαλάζιοι, πράσινοι, λουλακί και ροζουλί υπάλληλοι της Siemens στων Ελλήνων τα ιερά κάντε κλικ στις εικόνες (μεγάλο μέγεθος) για να διαβάσετε το ακόλουθο εξωφρενικό:

"Ο πρόεδρος της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδας, Ζαν Ντανιέλ Κολομπανί, αποκάλυψε πρόσφατα ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται και διαφήμιση της χώρας μας στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές: «Υπάρχει μια καλύτερη ζωή, υπάρχει μέλλον, θα 'ρθετε να βάλετε τα παιδιά σας στα σχολεία, να σπουδάσουν κ.λπ. με ένα ποσό που αρχίζει από τις 4.000 - 5.000 ευρώ». Ο ίδιος ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα σε 2.500.000!"

Πηγή: Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Κυριακή 31/01/2010 - ένθετο περιοδικό "Κ", συντάκτης Νίκος Βαφειάδης, σελίδες 44-47


Απορία: Αν διαφήμιζαν σε Πακιστάν και Μπαγκλαντές την λαθρομετανάστευση με προορισμό την Ελλάδα, τώρα που θα μάθουν ότι η ιθαγένεια κατέστη παιχνιδάκι ένεκα κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, παράξενων ΜΚΟ και νατοϊκού ουμανισμού, τι πρόκειται να γίνει;

Έντονες αντιδράσεις στο φορουμ της Ναυτεμπορικής για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο


Go to fullsize image

Η λαική όργη για τον ψηφοθηρικό νόμο τερατούργημα είναι έκδηλη.

Παρουσιάζω ενδεικτικά σχόλια χρηστών

http://www.naftemporiki.gr/news/viewcomments.asp?id=1774252

patrinos 5/2/2010 16:06

johny the fox, η ημιμάθειά σου και η ρατσιστική μονομερής γιγάντωση μιας αλήθειας επιπέδου νηπιαγωγείου-ότι δηλαδή υπάρχουν ΚΑΙ Έλληνες κακοποιοί ΚΑΙ στη Γερμανία-τι να σου πω,προκαλεί και εξοργίζει..από κάτι Ελληναράδες είσαι αυτή τη στιγμή ελεύθερος να λες ό,τι σου κατέβει.

Μην παραβλέπεις λοιπόν την αλήθεια της ποσόστωσης…οι άλλες χώρες που αναφέρεις δεν είναι ξέφραγο αμπέλι από άποψη συνόρων και επίσης-το σημαντικότερο-οι μετανάστες σ”αυτές δεν αποτελούν το 10-15% του πληθυσμού ούτε υφίστανται προοπτικές μετα από 50-100χρόνια(άλλοι οι ρυθμοί του κουνελιού και άλλοι του Έλληνα)το μεταναστευτικό τσουνάμι να πλημμυρίζει στο 30-40-50%..

Δες το πιο σφαιρικά και κρίνε πιο ορθόδοξα..μην βγάζεις μόνο τις εμπάθειές σου..ανθελληνικές κατά βάση και μόνο….

Υπερψηφίστηκε από 9 χρήστες Καταψηφίστηκε από 1 χρήστες

Ioannis 5/2/2010 15:29

Την ώρα που σύμφωνα με τους υπουργούς της κυβέρνησης οι άνεργοι θα ξεπεράσουν το 1 εκ με την πολιτική μας στο μεταναστευτικό καλούμε και άλλα εκατομύρια δυστυχείς αλλά και δουλέμπορους να ερθουν στη χώρα μας.Η επιχειρηματολογία είναι έωλη.Επιστρατεύονται επιχειρήματα κατά του ρατσισμού υπέρ των δυστυχισμένων κλπ που δεν έχουν καμμία σχέση με το θέμα που είναι απλό:

Οι λαθρομετανάστες παραβίασαν τη νομοθεσία της χώρας μας,δεν είναι οι πιο φτωχοί αφού διέθεσαν υψηλά ποσά για τους δουλέμπορους (που οι άλλοι ομοεθνείς τους δεν είχαν)δημιουργούν τεράστια προβλήματα στη χώρα και σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να επιβραβεύονται.Προτείνω να αυξήσουμε τη βοήθεια που δίνουμε στις χώρες προέλευσης με την προυπόθεση οι χώρες αυτές να ελέγχουν τη λαθρομετανάστευση

Υπερψηφίστηκε από 9 χρήστες Καταψηφίστηκε από 0 χρήστες

Κώστας ο κουρασμένος 5/2/2010 14:41

Αν σήμερα μπαίνουν στην Ελλάδα 500 λαθρομετανάστες τη μέρα, μόλις μαθευτούν τα νέα για αυτό το νομοσχέδιο θα μπαίνουν 1500.

Προτείνω λοιπόν να παίρνουν όλοι άμεσα την ελληνική υπηκοότητα, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμφωνούν να προωθούνται άμεσα στη Γερμανία, όπου, κάτοχοι πλέον της ελληνικής υποκοότητας, θα μπορούν εύκολα να ενοποιηθούν με τη γερμανική κοινωνία.

Υπερψηφίστηκε από 11 χρήστες Καταψηφίστηκε από 4 χρήστες

Νικόλαος Τζιόπας 5/2/2010 14:38

Επειδή υπήρξα κάτοικος Γερμανίας για 8 περίπου χρόνια, θα ήθελα να πληροφορήσω το κοινό σας, ότι η Γερμανία ΔΕΝ δίνει την ιθαγένεια σε ΚΑΝΕΝΑΝ μή Γερμανό. Δίνει μόνο την υποκοότητα κάτω από προυποθέσεις. Η Ιθαγένεια είναι μια ΒΙΟΛΟΓΙΚΗπραγματικότητα και δεν αλλάζει με νομικά τεχνάσματα. Όσον αφορά το “όνομα” που έχουν οι Έλληνες στη Γεμανία (αφορά προηγούμενο σχόλιο) είναι γελοίο και να το σχολιάσω. Αποτελεί ΥΒΡΙ προς τους Έλληνες να συγκρίνονται με τους Τούρκους της Γερμανίας.
Υπερψηφίστηκε από 10 χρήστες Καταψηφίστηκε από 3 χρήστες

Αχιλλέας 5/2/2010 14:37

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να κάνω μία απλή ερώτηση:

Τι κέρδος θα έχουμε σαν Έλληνες από την πιθανή ελληνοποίηση δεκάδων χιλιάδων μεταναστών από χώρες της Αφρικής και της Ασίας, με τους οποίους έχουμε εντελώς διαφορετική κουλτούρα, θρησκεία, πολιτιστικές και κοινωνικές καταβολές και συνήθειες?

Για να αφήσουμε τα στεία τίποτε, μόνο ζημία (τα δε φαιδρά του Τσίπρα να τους δώσουμε δικαίωμα διόδου για να πάνε όπου θέλουν σε Ευρώπη και Αμερική είναι μ…ες, γιατί σιγά – σιγά θα άπομακρύνουν από εκεί όλους τους μετανάστες, επιτρέποντας επιλεκτικά και για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα την είσοδο κάποιων συγκεκριμένων επαγγελματιών).

Εδώ έχουμε φθάσει στο σημείο να έχουμε χωριστεί σαν Έλληνες σε δύο στρατόπεδα, αυτοί που προσπαθούν και δημιουργούν εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και αυτοί που εκμεταλεύονται τους υπόλοιπους κοροϊδεύοντας στο δημόσιο, ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ, ΚΙΝΕΖΟΙ, ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ.

Δεν δίνω πεντάρα για αυτούς (ούτε η συντριπτική πλειοψηφία των συνελλήνων φαντάζομαι) και μακάρι να είναι καλά οι άνθρωποι, αλλά στις χώρες τους, όχι εδώ.

Υπερψηφίστηκε από 12 χρήστες Καταψηφίστηκε από 1 χρήστες

sotirios villager 5/2/2010 14:21

Σε ένα χωριό δίπλα στο δικό μου, χτες, αυτά τα ζώα οι Αφγανοί, βίασαν ένα παιδάκι 6 χρονών στο χτήμα όπου μάζευαν τις ελιές του πατέρα του!!!

Κάντε τους Έλληνες και δώστε τους και σπίτια να μένουν για να βιάζουν τα παιδιά μας σε κρεβάτια και όχι έξω…

Υπερψηφίστηκε από 9 χρήστες Καταψηφίστηκε από 4 χρήστες

ARTEMIS 5/2/2010 14:16

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ
Aυτόματη μετατροπή από greeklish σε ελληνικά μέσω τουhttp://services.innoetics.com/greeklish
Υπερψηφίστηκε από 18 χρήστες Καταψηφίστηκε από 5 χρήστε

V. 5/2/2010 13:47

“Στη Βουλή το ν/σχ για τους μετανάστες”

Πρόκειται για εφαρμογή στην πράξη του δόγματος Οζάλ, ότι «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ” αυτούς».

Υπερψηφίστηκε από 11 χρήστες Καταψηφίστηκε από 3 χρήστες
T 5/2/2010 10:40
..το εγγραψα και σε αλλο θεμα…

..γραφτηκε και ακουστηκε εχθες στην τηλεοραση οτι:

“Από το υπουργείο Εσωτερικών υπολογίζεται ότι ο αριθμός όσων μπορούν να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους ανέρχεται σε 266.250 άτομα, που αντιστοιχεί στο 0,65% των εκλογέων.”

οπως καταλαβαινεται προκειται για γκαφα….266.250 ατομα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το 0,65% των εκλογεων…

..το ΣΥΡΙΖΑ στις εκογες του 2009 πηρε 315.627 ψηφους (4,60%)…. μιλαμε για πραξικοπημα….

Υπερψηφίστηκε από 30 χρήστες Καταψηφίστηκε από 6 χρήστες

Η κυβέρνηση ανοίγει άσχημο μέτωπο μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.Ο κόσμος περίμενε μια φιλολαική πολιτική και αυτοί του προσφέρουν ένα άκρως ανεύθυνο νομοσχέδιο.ΠΗΓΗ

ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

"Αντιεξουσιαστες ξυλοκόπησαν πολίτη στα προπύλαια. Λογικά, αφορμή ήταν οι δυο συγκεντρώσεις που εχουν Αντιεξουσιαστες και ακροδεξιοί. Προσοχή στον κοσμο που κινείται στο κέντρο γιατί δεν θέλει και πολύ να ανάψουν τα αίματα.

Κοιτάξτε των ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΌ, αυτό μας υπόσχονται στα πλαίσια της Προόδου Ριζοσπαστικής Αριστεράς !

Το σύνθημα τους ακούστε παρακαλώ : Επιβολή του νόμου της ΣΑΡΙΑ για τους Ολλανδούς, Το ισλάμ θα κυριαρχήσει τον κόσμο !
Αυτό δεν είναι θράσος αυτών των αδαών "ανθρώπων" χαμηλού νοητικού και κοινωνικού επιπέδου ; Τι μας λέει η νέα τάξη των πραγμάτων ;
Ότι είναι δυστυχείς, πεινασμένοι που αναζητούν μια καλύτερη ζωή ; Άλλα μας λέει η Νέα τάξη των πραγμάτων άλλα βλέπουμε εμείς, εδώ βλέπουμε ότι όχι μόνο πεινασμένοι και δυστυχείς δεν είναι αλλά είναι και θρασύτατοι ! Δεν φτάνει που έχουν εισβάλει παράνομα στην Ευρώπη - στο σπίτι μας, αυτοί αντί να συμμορφωθούν με τους νόμους μας ήρθαν και παράνομα αλλά και να μας επιβάλλουν τους δικούς τους ισλαμικούς σκοταδιστικούς νόμους !
Ε όχι έλεος σε αυτιούς, διώξτε τους πριν είναι αργά , διώξτε τους πριν βρεθείτε εσείς διωγμένοι μέσα από το σπίτι σας, διώξτε τους πριν βρεθούν αιχμάλωτοι του σκοταδισμού τα παιδιά σας και οι επόμενες γενεές μας !

Κοιτάξτε παρακάτω των ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΌ αυτό μας υπόσχονται στα πλαίσια της Προόδου Ριζοσπαστικής Αριστεράς !
Να το χαρείτε !

ΕΣΥ ΈΛΛΗΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ;

Όταν ο Π.Ιακωβάκης έκανε...ρόμπα τον ΓΓΑ



Τι τον ήθελε να τον προκαλέσει ο ΓΓΑ Π.Μπιτσαξής τον Περικλή Ιακωβάκη στην χθεσινή τους συνάντηση; Τον έκανε ρόμπα τον γενικό ο παγκόσμιος πρωταθλητής όταν ο ΓΓΑ είπε ότι παίρνουν προκλητικούς μισθούς από τις ομοσπονδίες.

"Προκλητικοί είναι οι μισθοί των 400 ευρώ που παίρνουν οι περισσότεροι αθλητές ή μήπως όσα παίρνουν οι βουλευτές από τις επιτροπές που μετέχουν";

Ένας ...


κορυφαίος αθλητής τους έκραξε και τους έκανε ρόμπα. Εμείς πληρώνουμε τα σπασμένα των ανίκανων πολιτικών προσώπων της Ελλάδας και αυτοί ρίχνουν τα βάρη στους αθλητές και γενικότερα στους πολίτες.

Που ακούστηκε ρε παιδιά ένας 22χρονος αθλητής που παίρνει ένα κίνητρο να διορίζεται σε μια υπηρεσία για 800 ευρώ να υποχρεώνεται να σταματήσει τον αθλητισμό;

Δηλαδή αν αυτή η Κυβέρνηση είχε περάσει τον νόμο το 1992 τότε ο Πύρρος Δήμας θα ήταν σήμερα μόνο μια φορά Ολυμπιονίκης και όχι 4 αφού θα είχε σταματήσει για να διοριστεί!

Παρίσι: «Εφυγε» ο φιλόσοφος Κώστας Αξελός

43Την τελευταία του πνοή άφησε ο μεγάλος Έλληνας στοχαστής Κώστας Αξελός τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο Παρίσι.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1924 από αστική οικογένεια, διδάχτηκε από παιδί γαλλικά και γερμανικά, ενώ η εφηβεία του φωτίστηκε από τα κείμενα των Ηράκλειτου, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Εμπεδοκλή, Μαρξ, Νίτσε, Ντοστογιέφσκι, και ποιητών όπως ο Ρεμπώ, ο Ρίλκε, ο Χέλντερλιν και άλλοι.
Στα δεκαεπτάμιση χρόνια του εντάχθηκε στην κομμουνιστική νεολαία και, παρά τις διαφωνίες του, πήρε ενεργό μέρος στην Αντίσταση υποστηρίζοντας ότι “ο πραγματικός κομμουνιστής πρέπει να κρατάει στο ένα χέρι το όπλο και στο άλλο τα βιβλία του Ρίλκε”. Το 1944, στα Δεκεμβριανά, έζησε εικονική εκτέλεση στα κρατητήρια της Ασφάλειας, φυλακίστηκε σε στρατόπεδο και τελικά απέδρασε. Tο 1946 εγκατέλειψε τις γραμμές του KKE.
Τέλη του 1945, με τη βοήθεια του Οκτάβιου Μερλιέ – διευθυντή τότε του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα – επιβιβαζόταν στο θρυλικό πλέον πλοίο “Ματαρόα” μαζί με τον Κ. Καστοριάδη, τον Κ. Παπαϊωάννου, τον Κ. Βυζάντιο, την Μ. Κρανάκη, τον Κ. Κουλεντιανό, τον Ν. Σβορώνο και άλλους με προορισμό το Παρίσι. Λίγο διάστημα μετά την αναχώρησή του, καταδικαζόταν ερήμην σε θάνατο.
Σπούδασε φιλοσοφία στη Σορβόννη όπου και δίδαξε (1962-1973). Αρχισυντάκτης του πρωτοποριακού τότε περιοδικού Arguments (Επιχειρήματα) από το 1956-1962, ίδρυσε και διηύθυνε την ομώνυμη φιλοσοφική σειρά στις “Εditions de Minuit” στην οποία εκδόθηκαν επίσης και τα περισσότερα από τα βιβλία του.
Πασίγνωστη η διένεξή του με τον Σαρτρ τον οποίο εγκαλούσε για μη πρωτότυπη σκέψη και έκθεση παλαιότερων φιλοσοφικών ιδεών. Ο Σαρτρ με τη σειρά του τον κατηγορούσε επειδή είχε εγκαταλείψει τον κομμουνισμό.
Έχει εκδώσει είκοσι τέσσερα βιβλία και πλήθος κειμένων (γαλλικά, ελληνικά και γερμανικά) που μεταφράστηκαν σε δεκαέξι γλώσσες.
Τον Μάρτιο του 2009 αναγορεύτηκε διδάκτωρ φιλοσοφίας από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αυτή ήταν η τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα.
Τον Απρίλιο του 2009 κυκλοφόρησε στη Γαλλία από τις εκδόσεις “Les Belles Lettres” το καινούργιο βιβλίο του, με τίτλο “Αυτό που επέρχεται” και πρόσφατα από τις εκδόσεις “Νεφέλη” το έργο “Το άνοιγμα στο επερχόμενο και το αίνιγμα της Τέχνης”.

Οι παράνομοι έποικοι είναι εδώ για να αποτελειώσουν την Ελλάδα!


Διασπορά του εγκλήματος στους περισσότερους νομούς της Ελλάδας μαρτυρούν τα στατιστικά στοιχεία εγκληματικότητας ανά νομό για το 2009 που δημοσίευσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Πέραν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα, επιδείνωση των δεικτών παρατηρείται σε νομούς της περιφέρειας, όπως για παράδειγμα στους νομούς Ηλείας, Ημαθίας, Κοζάνης, Κυκλάδων. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, σταθερά ανοδική είναι η τάση για τα εγκλήματα «κατά ιδιοκτησίας» όπως κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες. Στην Αττική συγκεκριμένα, η αύξηση των ληστειών είναι της τάξης του 43,9% και στη Θεσσαλονίκη 36,7%. Ακόμα μεγαλύτερη είναι όμως η ποσοστιαία αύξηση του αριθμού των ληστειών στους νομούς, για παράδειγμα, Λάρισας (166%) ή Λακωνίας (150%) παρότι βέβαια η διαφορά, σε απόλυτα νούμερα, ανάμεσα στον αριθμό ληστειών σε Αττική και Λάρισα είναι χαώδης (3.625 στην Αττική έναντι μόλις 24 στη Λάρισα).

Οξυμένο είναι το πρόβλημα και σε όμορους στην πρωτεύουσα νομούς, όπου ό,τι σπείρες κακοποιών με έδρα την Αττική φαίνεται να επεκτείνουν τη δράση τους. Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγονται η Κόρινθος, η Εύβοια, η Βοιωτία.
Στον νομό Βοιωτίας οι ένοπλες ληστείες αυξήθηκαν το 2009 κατά 60%, οι κλοπές και διαρρήξεις κατά 12%. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η επιδείνωση των δεικτών εγκλήματος στην Εύβοια, όπου διαπιστώνεται 98,7% αύξηση σε κλοπές και διαρρήξεις και 105,2% αύξηση του αριθμού των ένοπλων ληστειών. Προβληματική είναι η εικόνα και στα μεγάλα αστικά κέντρα της περιφέρειας, όπως η Πάτρα και το Ηράκλειο. Στον νομό Αχαΐας για παράδειγμα ο αριθμός των ληστειών το 2009 αυξήθηκε σε 67 από 35 το 2008 και οι κλοπές δικύκλων και αυτοκινήτων ανήλθαν το 2009 στις 918 έναντι 629. Παρόμοια η εικόνα και στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου το 2009 σημειώθηκαν περισσότερες από 1.100 διαρρήξεις και κλοπές, 987 κλοπές μοτοσικλετών και αυτοκινήτων και 45 ένοπλες ληστείες. Στο Ηράκλειο, όπως και τους υπολοίπους νομούς της Κρήτης παρατηρείται συγκριτικά μεγαλύτερος αριθμός περιπτώσεων παράβασης του νόμου περί όπλων. Στο Ηράκλειο, το 2009 καταγράφηκαν 410 περιπτώσεις, έναντι ενδεικτικά μόλις 22 στον νομό Καβάλας.
Σε νησίδες ασφάλειας αναδεικνύονται την ίδια στιγμή νομοί όπως η Αρτα, τα Γρεβενά, η Ευρυτανία, η Σάμος, η Φλώρινα. Στα Γρεβενά για παράδειγμα το 2009 σημειώθηκε 1 ληστεία, 9 κλοπές τροχοφόρων και 17 διαρρήξεις. Η Ευρυτανία και η Σάμος έχουν το προνόμιο να έχουν μηδενικό αριθμό ένοπλων ληστειών και χαμηλούς τους υπόλοιπους δείκτες εγκλήματος. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι νομοί Πρέβεζας, Σάμου και Καστοριάς. Κατακόρυφη άνοδος, ανά τη χώρα, παρατηρείται σε υποθέσεις απάτης και πλαστογραφίας. Στον νομό Ακαρνανίας παρατηρείται 600% αύξηση των απατών και στον νομό Ευβοίας αύξηση 750%. Στον νομό Αργολίδας αντίστοιχα οι υποθέσεις πλαστογραφίας αυξήθηκαν κατά 220%.

greekinsight

ΑΛΛΟΙ 2ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο Αλβανοί που μοίραζαν… θάνατο στην πόλη του Ηρακλείου.Οι δύο αλλοδαποί ήταν γνωστοί για τη δράση τους και χθες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.
Σε έλεγχο που τους έγινε τις μεσημεριανές ώρες από άνδρες...


του ΤΑΕ Ηρακλείου, οι δύο νεαροί, ηλικίας μόλις 21 και 23 ετών αντίστοιχα, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία που είχαν στο αυτοκίνητό τους.
Από την έρευνα των αστυνομικών, στο ΙΧ που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πέντε ποσότητες κοκαΐνης μεικτού βάρους 4,1 γραμμαρίων και μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 24,3 γραμμαρίων.
Επίσης, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.190 ευρώ, ποσό το οποίο θεωρείται σίγουρο ότι προέρχεται από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών αλλά και τρία κινητά τηλέφωνα.
Εκτός από τη σύλληψη κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που επέβαιναν ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Στο Λασίθι
Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Λασιθίου, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών προχώρησαν στη σύλληψη ενός αλλοδαπού, γιατί σε έλεγχο που του έγινε, εντοπίστηκαν σε τσέπη του μπουφάν που φορούσε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 7,4 γραμμαρίων. Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι στην πόλη της Ιεράπετρας. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Η ΤΟΛΜΗ

Αποξήλωση αυθαίρετων κατασκευών στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείo



Σε επιχείρηση αποξήλωσης αυθαίρετων κατασκευών, που είχαν τοποθετηθεί στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο προχώρησαν τα ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Νίκου Αβραμίδη.

Η επιχείρηση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων για την απελευθέρωση κοινόχρηστων χώρων και την απρόσκοπτη πρόσβαση όλων των πολιτών σε δρόμους, πεζοδρόμια και πλατείες της.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμίδης «ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης έχει δώσει ρητή εντολή, να ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες και ενέργειες, προκειμένου οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης μας να απολαμβάνουν όλους τους κοινόχρηστους χώρους».

Σοκ !! Άλλαξε γνώμη η 12χρονη, δεν θέλει να πάρει διαζύγιο από τον 80χρονο

Ενα 12χρονο κορίτσι από τη Σαουδική Αραβία, το οποίο είχε ζητήσει διαζύγιο από τον 80χρονο σύζυγό της, με τον οποίο την είχε παντρέψει ο πατέρας της έναντι 16.000 ευρώ, άλλαξε γνώμη και...
απέσυρε το αίτημά του. Ολοι όσοι είχαν εμπλακεί στην υπόθεση, μέλη οργανώσεων για ανθρώπινα δικαιώματα και δικηγόροι, εξεπλάγησαν με την πληροφορία ότι η μικρή απέσυρε την αίτηση διαζυγίου, δηλώνοντας, μάλιστα, ότι ο γάμος έγινε με τη συναίνεσή της. Το πιθανότερο είναι ότι η μικρή δέχθηκε πιέσεις από το οικογενειακό της περιβάλλον. Η Σαουδική Αραβία έχει υπογράψει και επικυρώσει τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, όπως και τη Σύμβαση για την Κατάργηση κάθε είδους Διακρίσεων κατά των Γυναικών. Υπό την προϋπόθεση, ωστόσο, ότι αν κάποιο άρθρο της βρίσκεται σε σύγκρουση με τον ισλαμικό νόμο, να μην είναι υποχρεωμένη να το εφαρμόσει.

Oργανωμένο σχέδιο για την αποδυνάμωση της συγκεντρώσεως στις 6 Φεβρουαρίου


Είναι σκόπιμη και καλά σχεδιασμένη χρονικά η συγκεκριμένη απόφαση του Α' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Με εντολές Βαρθολομαίου, ο οποίος μπορεί να συντονίσει όπως εχει αποδείξει και παλαιοτέρα όλες τις αρχές του κράτους, κατά της ιεράς μονής Εσφιγμένου, έρχεται σήμερα να μποϊκοτάρει χωρίς επιτυχία, τους παρευρισκόμενους και ταυτόχρονα ομιλητές της συγκεντρώσεως. Η απόφαση θα λέγαμε ότι είναι για γέλια και για κλάματα, διοτι κατηγορεί ανθρώπους οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια προασπίζουν και ανοικοδομούν την μονή με 'νύχια και με δόντια' με μάρτυρες όλους τους προσκυνητές από όλοι την Ελλάδα.
Ποινή φυλάκισης 9 μηνών για δύο μοναχούς της Ι. Μ. Εσφιγμένου
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Romfea.gr» σήμερα, το Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον Ηγούμενο Μεθόδιο Παπαλαμπρακόπουλο και τον Γρηγόριο Πολυχρονίου (δύο από τους καταληψίες της Μονής Εσφιγμένου), σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών τον καθένα.


Πληροφορίες λένε, ότι καταδικάστηκαν για τις πράξεις της παρά τον αρχαιολογικό νόμο επέμβασης στο Καθολικό της Μονής, της μη ενημέρωσης των αρμοδίων υπηρεσιών για τις ανάγκες συντήρησης του Καθολικού και για απείθεια που συνίστατο σε άρνηση εισόδου στους αρμόδιους υπαλλήλους για αυτοψία.
Επίσης, να αναφερθεί, ότι ο Ηγούμενος Μεθόδιος απολογούμενος απέδωσε την άρνησή τους να δεχθούν τους υπαλλήλους στο γεγονός ότι η αρμόδια υπηρεσία δεν τους αναγνώριζε ως νόμιμους κατόχους της Μονής, πράγμα το οποίο αυτοί το θεωρούν σημαντικότερο από την τύχη των μνημείων και κειμηλίων, όπως διαπιστώθηκε από το δικαστήριο.
Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι μάρτυρες στο δικαστήριο ήταν από την 10η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και από το ΚΕΔΑΚ.

Ελληνορθόδοξα Νέα

Ιερόσυλοι "χτύπησαν" στη Μονοκκλησιά

ΈΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ

Απίστευτο. Τα τάματα από την εικόνα της Παναγιάς στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Μονοκκλησιά Σερρών αφαίρεσαν ιερόσυλοι το βράδυ της Τετάρτης (03/02). Οι ιερόσυλοι εισήλθαν στο ναό παραβιάζοντας το παράθυρο που βρίσκεται στην πίσω...



...πλευρά της εκκλησίας. Έκπληκτος ο ιερέας που άνοιξε το ναό το πρωί της Πέμπτης, είδε την πόρτα του ιερού ανοικτή και πεταμένα στο πάτωμα τα ιερά αντικείμενα. Οι ιερόσυλοι στην μανία τους έσπασαν ακόμη και το παγκάρι του ναού από το οποίο και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Μονοκκλησιάς, αδυνατούν να πιστέψουν ότι συνέβη αυτό το περιστατικό στο μικρό και ήσυχο χωριό τους.

http://www.infoserres.gr

"Στην υγειά μας με 2,7 εκατ. ευρώ."


"Προκαλεί κατάπληξη και αγανάκτηση σε όλους τους Ελληνες το γεγονός πως σε περίοδο που καλούνται σε δραματικές οικονομικές θυσίες να ανανεώνονται στην ΕΡΤ και για το 2010 συμβάσεις εκπομπών τύπου "στην υγειά μας βρε... παιδιά(κορόιδα)" με το ετήσιο ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ. Οπως έγινε χθες. Είναι πρόκληση για τους μισθωτούς και συνταξιούχους που θα τους περικοπούν μισθοί και επιδόματα, για τους ...
άνεργους (στους οποίους θα μοιραστούν δελτία αγοράς...τροφίμων, για τους αγρότες που βίσκονται ακόμα στους δρόμους για όλους τους μη προνομιούχους έλληνες που δεν τα βγάζουν πέρα και δεν μπορούν, πλέον, ούτε να διασκεδάσουν σε ένα απλό ταβερνάκι. Την ίδια στιγμνή ο κ. Σπ. Παπαδόπουλος με τις εκάστοτε ετερόκλητες παρέες του διασκεδάζει...δημοσίως και τηλεοπτικώς έναντι της εξωφρενικής αυτής αμοιβής, που την επωμίζονται όλοι οι έλληνες.
Γιατί η κυβέρνηση με τον αρμόδιο υπουργό τηε κ. Π. Γερουλάνο, δεν προχωρά στον περιορισμό της σπατάλης που γίνεται στην κρατική ΕΡΤ? Οι έλληνες πληρώνουν κάθε χρόνο, μέσω της ΔΕΗ, 360 εκατομμύρια ευρώ για την λειτουργία της ΕΡΤ και τα καρπώνονται οι Λυριτζήδες, Οικονόμοι (ευτυχώς παίρνουν τα μπογαλάκια τους και μετακομίζουν στο Sky από τις 12 Φεβρουαρίου) η γνωστή Μπήλιω, που παραμένει αμετακίνητη μισθολογικά, (κολλητή του νέου μέλους του ΔΣ της ΕΡΤ Στέλιου Κούλογλου, που κοιτάζει πως θα πλασάρει τις παραγωγές του και όχι πως θα εξυγιάνει την ΕΡΤ), εκπομπές του στυλ «Στην υγεία μας» (βρε.κορόιδα) που πληρώνονται 60.000 ευρώ η μία (2,7 εκατ. ευρώ για όλο το 2010 με βάση την νέα σύμβαση), οι άθλιες αθλητικές εκπομπές με «πληρωμένους» (από τον ελληνικό λαό και αυτούς) ειδικούς πρώην ποδοσφαιριστές που αναλύουν τις φάσεις ως φανατικότεροι οπαδοί των ομάδων που προέρχονται και τόσοι άλλοι αργόμισθοι σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι καιροσκόποι. Με την ευκαιρία ας μας πουν οι αρμόδιοι κ. Γερουλάνος και κα Γκερέκου πόσο κοστίζει η εκπομπή «Πάμε Ελλάδα» που καθιερώθηκε από τον πρώην υπουργό Τουρισμού κ. Δ. Αβραμόπουλο, χρηματοδοτείται από τον ΕΟΤ και απασχολεί πολλά «γαλάζια» golden boys, που βολεύτηκαν από τον κ. Αβραμόπουλο και εξακολουθούν να λυμαίνονται την ΕΡΤ? Γιατί τα καλά αυτά παιδιά (έχουμε πρόχειρα τα ονόματα τους) να πληρώνονται από τον ΕΟΤ και την ΕΡΤ για να κάνουν ταξιδάκια αναψυχής ανά την Ελλάδα? Και πόσο έχει συμβάλει η εκπομπή αυτή στην ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού σε μια περίοδο που ο έλληνας δεν έχει μια στην τσέπη του?

Επειδή η ΕΡΤ, παρά τα τεράστια έσοδα από το υστέρημα των ελλήνων, μπαίνει μέσα, χρηματοδοτείται, επί πλέον, από τον δημόσιο κορβανά. Γιατί δεν ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός την κατάργηση της αναγκαστικής εισφοράς όλων των ελλήνων (έχουν, δεν έχουν τηλεόραση, βλέπουν, δεν βλέπουν ΕΡΤ). Ας βγει στην ελεύθερη αγορά η...κρατική ΕΡΤ να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα κανάλια και να βρει τα ευρώ που χρειάζεται για να λειτουργήσει αυτόνομα και όχι...εις υγεία των κορόιδων."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

Από την Οργανωτική Αρχή της αυριανής συγκέντρωσης που είχε κάλεσμα για τις 3 το μεσημέρι στα Προπύλαια ανακοινώνεται ότι το κάλεσμα μεταφέρεται για την ίδια ώρα στη πλατεία Κολοκοτρώνη.

Η Οργανωτική Αρχή έχει μεριμνήσει και για την ασφάλεια όλων όσων δεν θα προλάβουν να ενημερωθούν και θα κατευθυνθούν προς τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ-ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ


ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!