Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΣΚΥΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ

Aυτό ειναι το site μέσω του οποίου εκδιδόταν η "μοντέλα" του showbiz news


Λοιπόν μην ακούτε τις μαλακίες και τα παραμύθια ..για τις μοντέλες καριέρας και λοιπά που βγαίνουν στο κλαρί ...και παίρνουν χιλιάδες ευρώ απο ζάμπλουτος κλπ Παραμύθια της χαλιμάς ...Είπαμε εντάξει να "ρίχνει" κανένα ...δωρεάν και η αστυνομία ...να μαζεύει τίποτα και τοκράτος απο τις κατασχέσεις των χρημάτων και τις ποινές ...άντε να μειώσουμε και την αιμορραγία χρήματος ! Αντε να χτυπηθεί και κανένα κύκλωμα τράφικ ...που συνήθως δεν δρουν ανοιχτά και μέσω διαδικτύου ( μην μας περνάνε για αμερικανάκια) !

Read more »
--
http://papatzides.blogspot.com/

Όχι μόνο τρομοκρατία...αυτοί είναι ικανοί να ανακαλύψουν μέχρι και την χαμένη Ατλαντίδα αρκεί να μην ασχοληθεί ο κόσμος με το ΔΝΤ

Πάντως πρέπει να το παραδεχτούμε..ο Γιωργάκης είχε πει πως υπάρχουν λεφτά...ήξερε τι έλεγε...τα βρήκε...στο ΔΝΤ!!!
Άλλο ένα πράγμα που πρέπει να παραδεχτούμε στον Γιωργάκη είναι πως ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν θα μπορούσε να ξεπουλήσει την χώρα τόσο γρήγορα!
Είναι να αναρωτιέται κανείς με τις συμπτώσεις...άλλη μια τρελή σύμπτωση είναι πως στις περισσότερες (αν οχι όλες) των περιπτώσεων που παραδίδεται μια χώρα στο ΔΝΤ γίνεται από "σοσιαλιστική" κυβέρνηση...όπως εξίσου μεγάλη σύμπτωση είναι πως συνήθως η ίδια κυβέρνηση φεύγει τρέχοντας...ελάχιστη σημασία έχει όμως, αφού ο αρχικός στόχος της (παράδοση στο ΔΝΤ) έχει ήδη επιτευχθεί και η χώρα θα έχει περάσει στα χέρια των νταβατζήδων της πολυπολιτισμικότητας!
Μήπως νομίζετε πως είναι τυχαίο που προπονείται ο Γιωργάκης; ξέρει αυτός τι κάνει...είναι σχεδόν σίγουρο πως θα του χρειαστεί!...το περίεργο είναι που δεν προπονούνται και οι υπόλοιποι πολιτικοί!! απορώ στο τι τους κάνει να πιστεύουν πως αυτοί θα γλυτώσουν;;;;
Είναι 100% βέβαιο πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουμε μάρτυρες της γνωστής τακτικής...θα ανακαλύψουν τρομοκρατία...νέες αποκαλύψεις...αυτοί είναι ικανοί να ανακαλύψουν μέχρι και την χαμένη Ατλαντίδα για να χαζεύει ο λαός στα τηλεκούτια και να μην σκέφτετε το τί έρχεται από την κατοχική δύναμη του ΔΝΤ.
Και φυσικά μην σας φανεί παράξενο αν τις επόμενες ημέρες "ξαφνικά" γίνουμε και μάρτυρες επεισοδίων σε γήπεδα ή όπου αλλού αρκεί να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος
Και φυσικά στο έργο συμμετοχή θα έχουν και κάποιοι δημοσιογράφοι...στην αρχή θα βγούν σαν θεριά στα δελτία και θα κάνουν δήθεν κριτική και αντιπολίτευση...για λίγες μέρες όμως...ίσα ισα να πιστέψει ο τηλεθεατής πως κάτι έγινε...να εκτονωθεί λίγο ο καναπερμαν...και μετά θα ρίξουν τους τόνους για να μην γίνει κανα λάθος και κινδυνεύσει το σύστημα που στηρίζουν με νύχια και δόντια
Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν πως είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει ο κόσμος!....και;;;; τι θα γίνει;;;; αφού και να βγει ο κόσμος στους δρόμους θα καπελωθεί από τα δεκανίκια του συστήματος...θα βγουν οι συνδικαλιστάδες...τα κόμματα...και οι λοιποί να πάρουν τα πρωτεία...περιμένετε από αυτούς προκοπή; τι σας κάνει να πιστεύετε πως αυτοί που ζούν από αυτό το σύστημα θα θέλουν πραγματικά να αντιδράσουν και δεν θα είναι μέρος της προσπάθειας κατευνασμού του λαικού αισθήματος;
συνεχίζεται...

Greekalert

Κατασχέθηκαν 19 τόνοι ακατάλληλα φιστίκια από την Κίνα

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φορτίο 19 τόνων με φιστίκια (αραχίδες χωρίς κέλυφος), προέλευσης Κίνας, δέσμευσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, καθώς βρέθηκε αυξημένη περιεκτικότητα σε αφλατοξίνες.
Το προϊόν κρίθηκε ακατάλληλο, μη σύμφωνο με την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία, δεν επετράπη η εισαγωγή του και ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε το φορτίο να μη διατεθεί στην αγορά της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παγκόσμια Ημέρα κατάργησης των πειραμάτων σε Ζώα - 24 Απριλίου


Η Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης των Πειραμάτων στα Ζώα εορτάζεται στις 24 Απριλίου ως μέρα μνήμης για τα εκατομμύρια πειραματόζωα, που υποφέρουν και πεθαίνουν κάθε χρόνο στο όνομα της επιστήμης και το υποτιθέμενο καλό της ανθρωπότητας.
Διοργανώνετε από την Animal Aid υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε.
Κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα, από ποντίκια μέχρι πιθήκους, βασανίζονται σε πειράματα που αφορούν ιατρική, καλλυντικά, χημικά προϊόντα, γενετική και πολεμική βιομηχανία.

Είναι γνωστό ότι τα φάρμακα που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι ήδη δοκιμασμένα σ΄ ένα σκύλο, σε μια γάτα, ένα κουνέλι. Λιγότερο γνωστό είναι ότι το ρίμελ που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να γίνουν πιο όμορφες έχει προηγουμένως δοκιμαστεί στα μάτια κάποιου πιθήκου, κι ότι τα χρωμοσαμπουάν που χρησιμοποιούμε για να γίνουμε ξανθές ή για να κρύψουμε τις άσπρες τρίχες, δοκιμάζονται κι αυτά στα μάτια των κουνελιών, με αποτέλεσμα την τύφλωση τους.

Είναι φανερό γιατί χρησιμοποιούνται ζώα σε ιατρικά πειράματα. Ίσως το γεγονός ότι τυφλώνονται ζώα για να βάφουμε τις βλεφαρίδες μας, να βάζει σε σκέψεις προς στιγμήν. Εν πάση περιπτώσει, το θέμα δεν είναι (τώρα) αυτό. Το θέμα είναι τι είδους μεταχείριση έχουν αυτά τα έρημα ζώα, ζωντανά πλάσματα κι αυτά, που θυσιάζονται θέλοντας και μη για την ανθρώπινη υγεία, αλλά και την καλλονή του ανθρώπινου είδους. Πως γίνονται τα πειράματα και οι επεμβάσεις; Ποια μέτρα παίρνονται για να απαλυνθούν οι πόνοι των πειραματόζωων και πως αντιμετωπίζονται, όταν σακατεύονται από τα πειράματα?
ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

Posted by J.McManus >> Κι όμως, λεφτά υπάρχουν!" style="border-bottom: 1px dotted rgb(153, 153, 204); margin: 0px; padding: 0px; font-family: 'Lucida Grande','Lucida Sans Unicode',Verdana,sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 1em; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; color: rgb(153, 153, 204); text-decoration: none;">

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Πως το ΚΚΕ ευαγγελίζεται το Ιρλανδικό μοντέλο


To KKE όταν αποτάσσει μετά βδελυγμίας το Ιρλανδικό μοντέλο ψεύδεται ασυστόλως. Όχι μόνο το έχει υιοθετήσει αλλά μάλιστα και την χειρότερη εκδοχή του την Βόρειο Ιρλανδική. Εξηγούμαι...
Το ΚΚΕ αντιπροσωπεύεται στην Βουλή, με εκπροσώπους εκλεγμένους από το λαό, έχει διακηρύξει την πίστη του στην κοινοβουλευτική δημοκρατία, και μάχεται για τις αρχές και τις θέσεις του εντός του Κοινοβουλίου.

Στον εκτός κοινοβουλίου όμως χώρο, καταστρατηγεί κάθε έννοια Δημοκρατίας με αιχμή του δόρατος το ΠΑΜΕ. Καταλήψεις ραδιοφωνικών σταθμών, καταλήψεις Υπουργείων και άλλα τινά.

Είναι γνωστό πως η κυρία Παπαρήγα έχει κηρύξει ευθέως ανυπακοή. Μια προτροπή γενική η οποία όμως είναι το αυγό του φιδιού. Το να διαμαρτύρεται, και να καλεί σε απεργία, είναι σεβαστό. Ιερό δημοκρατικό δικαίωμα. Ο ταξικός εχθρός μέχρι σήμερα για το ΚΚΕ ήταν η εργοδοτική τάξη. Το κεφάλαιο, η πλουτοκρατία. Επίσης θεμιτό και σεβαστό.

Ωστόσο η κυρία Παπαρήγα όταν έκανε και δυστυχώς συνεχίζει να κάνει την ίδια προτροπή, παρ΄' ότι η ίδια μία οξυδερκής και αξιέπαινα συνεπής στις ιδέες της πολιτικός, κλώθει το αυγό του φιδιού, στην πιο κρίσιμη για τη χώρα στιγμή και μάλλον δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος που η ίδια και οι συν αυτήν δημιουργούν.

Θα το αντιληφθεί, όταν δει το Video με τις δηλώσεις του συνδικαλιστή ναυτεργάτη, από την απεργία του ΠΑΜΕ για το αιφνίδιο θέμα της άρσης του cabotage, που είχε κριθεί παράνομη και καταχρηστική.

Όταν τον ρώτησαν, γιατί ενώ η απεργία κρίθηκε παράνομη, γιατί δεν ακολουθήθηκε καμία διαδικασία από αυτές που προβλέπει ο νόμος, δεν υπήρχε πλειοψηφία στα σωματεία και δεν ενημερώθηκε εγκαίρως ο κόσμος, το ΠΑΜΕ προχώρησε σε αυτήν, εκείνος απάντησε λίγο πολύ ότι την Δικαιοσύνη δεν την λαμβάνει υπόψη του, γιατί όλοι ξέρουμε ότι η δικαιοσύνη είναι ταξική. Δηλαδή σαν να μας είπε, ότι για εκείνον, το ΠΑΜΕ και ενδεχομένως για την πολιτική ηγεσία του ΚΚΕ η Δικαιοσύνη είναι ο νέος ταξικός εχθρός.

Η απάντηση αυτή υπό άλλες συνθήκες θα ήταν για γέλια. Υπό τις παρούσες όμως είναι πολύ σοβαρή. Γιατί ευθέως ο ταξικός εχθρός δεν είναι πια ο εργοδότης, ο βιομήχανος, ο πλουτοκράτης αλλά ένας από τους θεσμούς- πυλώνες της Δημοκρατίας. Ευθέως ο συγκεκριμένος κύριος οι ομοϊδεάτες και οι ομόσταυλοι του αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να απονέμουν Δικαιοσύνη. Τι σημαίνει αυτό; Αυτοδικία με ότι αυτό συνεπάγεται.

Που λοιπόν ασπάζεται το ΚΚΕ το Ιρλανδικό μοντέλο και μάλιστα το Βορειοιρλανδικό; Στον ΙRA. Αν θυμάστε υπήρχε το πολιτικό σκέλος ο ΣΙΝ ΦΕΙΝ με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και το ένοπλο τμήμα ο ΙRΑ . Σήμερα στη χώρα μας, έχουμε ένα ΚΚΕ με κοινοβουλευτική παρουσία και μία συνδικαλιστική οργάνωση του, το ΠΑΜΕ που τρομοκρατεί, μη σεβόμενο τίποτα.

Που πάμε λοιπόν από εδώ και πέρα; Αυτήν την απάντηση σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα μόνο η ηγεσία του ΚΚΕ μπορεί να την δώσει. Καλοί οι αγώνες, καλές οι απεργίες, καλή η προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Καλή η διαπάλη εναντία στα συμφέροντα και τα μονοπώλια.
Αλλά εδώ πλέον ξεκάθαρα ταξικός εχθρός είναι η ίδια η Δημοκρατία και πρέπει να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση στο πλαίσιο του συστήματος στο οποίο το 1974 δέχθηκε να ενταχθεί και για το οποίο δίνει πολιτικό όρκο. Μιλάμε για την κοινοβουλευτική Δημοκρατία η οποία απέχει εκατομμύρια έτη φωτός από την Λαοκρατία που τώρα ευαγγελίζεται με τις πράξεις ή παραλείψεις του.

TOY ΤΑΚΗ ΛΑΪΝΑ

ΠΗΓΗ: www.reporter.gr

Περίμενε 9 ώρες στην ουρά για να βγάλει τα χρήματα του εκτός Ελλάδας

ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΕΙΡΑ

To είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης:

"Ένας γνωστός μου πήρε τα χρήματα του 100.000 ευρώ να τα πάει στο εξωτερικό και στην Κύπρο και όταν πήγε στην Τράπεζα περίμενε 9 ώρες στην ουρά επειδή μπροστά του, ήταν άλλοι επιχειρηματίες που ...


κατέθεταν και αυτοί τα χρήματα που έβγαλαν από την Ελλάδα"!

Οργή σου προκαλεί αυτή η Κατάντια και λιποψυχία και δεν ξέρεις ποιον να κατηγορήσεις. Τον επιχειρηματία που δεν χάνει ευκαιρία να βγάλει τα χρήματα προς τα έξω ή το κράτος που δεν τους προστάτευσε;

Για την ιστορία πλέον ο κόσμος δεν βγάζει τα χρήματα του εκτός της χώρας μας. Στην αρχή γινόταν αυτό αλλά τώρα σταμάτησε η ιστορία.

Πρόβλημα επιλογής...

Eίσαι στο αυτοκίνητο και οδηγείς ενώ έξω βρέχει καταρρακτωδώς..

Περνάς από μια στάση λεωφορείου όπου συναντάς τρία άτομα να περιμένουν :


1. Μια γριούλα που πεθαίνει..

2. Ένα φίλο από τα παλιά που σου έσωσε κάποτε τη ζωή.

3. Τη γυναίκα/άντρα των ονείρων σου.



Ποιον θα έπαιρνες μαζί σου στο αυτοκίνητο, λαμβάνοντας υπόψη ότι χωράει μόνο ένα άτομο?









Σκέψου προτού διαβάσεις παρακάτω.





















ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ...



Βρίσκεσαι σε ένα ηθικό δίλλημα το οποίο έθεσαν κάποτε σε μια επαγγελματική συνέντευξη. Θα μπορούσες να πάρεις τη γριούλα, γιατί έμοιαζε να πεθαίνει και έτσι να τη σώσεις ή τον παλιό σου φίλο που κάποτε σου έσωσε τη ζωή.
Ωστόσο, ίσως να μην ξανασυναντούσες ποτέ τη γυναίκα/άντρα της ζωής σου.



ΒΙΑΖΕΣΑΙ..



Ο υποψήφιος που τελικά προσέλαβαν (ανάμεσα σε 200) δεν δίστασε να απαντήσει. Μου άρεσε πολύ και σκέφτομαι να τη χρησιμοποιήσω και εγώ σε πιθανή συνέντευξη. Τι είπε;



"Θα έδινα τα κλειδιά του αυτοκινήτου στον φίλο μου και θα του ζητούσα να πάει τη γριούλα στο νοσοκομείο, ενώ εγώ, θα έμενα περιμένοντας το λεωφορείο με τη γυναίκα/άντρα των ονείρων μου".





Ηθικό δίδαγμα:



Πρέπει να ξεπερνάμε τα εμφανή όρια που μας θέτουν τα προβλήματα και να χρησιμοποιούμε τη φαντασία !

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ: Συνελήφθησαν έξι άτομα για μεταφορά ναρκωτικών

Σύμφωνα με την ενημέρωση απο την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας-Ακαρνανίας χθές και ώρα 01.10΄στο 28ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Αιτωλίας ,συνελήφθησαν έξι (6) άτομα, ένας (1) ημεδαπός και πέντε (5) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας για εισαγωγή-κατοχή-μεταφορά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 36,8 κιλών χασίς και παράνομη μεταφορά ...
μεταναστών.
Από την προανάκριση που διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου προέκυψε ότι ο ένας ημεδαπός και οι δύο αλλοδαποί, κάτοικοι Αθηνών, μετέβησαν με δύο (2) οχήματα, το ένα ιδιοκτησίας των και το άλλο εκμισθωμένο από γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, σε ερημική τοποθεσία, στο 20ο χλμ της Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, από όπου παρέλαβαν τρεις (3) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων και την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών συσκευασμένη σε δέματα του ενός κιλού, με προορισμό την Αθήνα.
Τα ανωτέρω ναρκωτικά, τα δύο (2) οχήματα και οχτώ (8) κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος των σχηματισθείσα δικογραφία θα προσαχθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΡΕΖΑΣ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ

"Περνουσα απο Πατησιων και Τοσιτσα για να παω σπιτι μου και βλεπω τουλαχιστον 10 (ΔΕΚΑ) μαυρους να πουλανε ναρκωτικα λες και εχουν ανοιξει super market και 50 ατομα να κανουν χρηση . Τελικα δε σεβομαστε τιποτα ουτε Εθνικο μουσειο ουτε ...
Πολυτεχνειο Πηρα δε τηλεφωνο την διωξη και η απαντηση ηταν θα το δουμε Τι να δουμε ρωταω? απαντηση καλα Τι πρεπει να γινει λοιπον? Μηπως το Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη εχει καμμια ιδεα?"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ...!


Πριν από μια δεκαετία, περίπου, υποδεχτήκαμε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και χαρά την έλευση της νέας χιλιετηρίδας προσμένοντας ένα καλύτερο αύριο για την ανθρωπότητα και για την Ελλάδα. Η είσοδος της χώρας μας στη ζώνη του ευρώ, η τεχνολογική και η ηλεκτρονική επανάσταση σε συνδυασμό με την παγκοσμιοποίηση και την οικονομικοκοινωνική κρίση, είχαν αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή του Έλληνα.
Απορεί κανείς εάν υπάρχει κάτοικος αυτής της χώρας που παραμένει ασυγκίνητος, απαθής και ανεπηρέαστος από όλα όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και σε καμιά περίπτωση δεν αρμόζουν στα ήθη, στις αρχές και στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα. Η βία, το έγκλημα, η διαφθορά αποτελούν πλέον σημεία της καθημερινότητας μας, ταράσσουν τα θεμέλια μιας κοινωνίας που έχει χάσει την ταυτότητα της, γεννώντας ταυτόχρονα μίση και πάθη μεταξύ των ανθρώπων. Το κακό πλέον υπερτερεί του καλού, είναι αυτό που προκαλεί και καλύπτει οτιδήποτε θετικό επιχειρεί να βγει στην επιφάνεια.
Πόσο όμορφη και απλή ήταν η ζωή μας πριν από δεκαετίες. Πόσο καθαρή και ήρεμη ήταν η σκέψη μας και η διάθεση μας για προσφορά και δημιουργία. Ο σεβασμός και η αγάπη για τον συνάνθρωπο, ακόμη κι αυτή η τυπική καλημέρα, είχαν μια αγνότητα και ειλικρίνεια που στη σημερινή εποχή πήραν τη θέση τους η ψυχρότητα και η υποκρισία. Μια εγκληματική πράξη, μια ληστεία, ως σπάνια φαινόμενα, μας προκαλούσαν εντύπωση. Δεν μπορούσε να συλλάβει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της διαστροφής και της παράνοιας που βιώνουμε σήμερα, κατ’ εξακολούθηση και χωρίς φραγμούς.
Μπορεί να συγκριθεί η εποχή που πιτσιρικάδες παίζαμε ελεύθερα στις αλάνες χωρίς το φόβο των απαγωγών και των λοιπών κινδύνων που απειλούν στην σύγχρονη κοινωνία τη ζωή των παιδιών μας; Κοιμόμασταν ήσυχοι στα σπίτια μας με ανοιχτά παράθυρα και πόρτες. Τώρα τριπλοκλειδωθήκαμε με συναγερμούς και συστήματα ασφαλείας και δεν εμπιστευόμαστε πλέον ούτε τον γείτονα. Εγκαταλείψαμε το φως και ζούμε στο σκοτάδι. Χάσαμε την ελευθερία και είμαστε φυλακισμένοι στο κελί του εαυτούλη μας, χωρίς να μιλάμε, χωρίς να σκεφτόμαστε. Συμβιβαστήκαμε, βολευτήκαμε, ακυρώσαμε κεκτημένα χωρίς να προνοήσουμε, χωρίς να προβλέψουμε. Εγκλωβισμένοι στα πονηρά πλοκάμια του Ιντερνέτ, η σκέψη και το μυαλό μας «μολύνθηκαν».
Νοσταλγούμε τα χιόνια του χειμώνα για να έχουμε νερό το καλοκαίρι. Ξεχάσαμε πότε ανθίζουν τα λουλούδια και τα φύλλα αν πέφτουν πλέον απ’ τα κλαδιά των δέντρων. Μολύναμε τη φύση κι αυτή μας εκδικείται. «Θα μας χάσει ο θεός…», μοιρολογούν οι γεροντότεροι. Όχι, δεν θα μας χάσει ο θεός. Μόνοι μας επιδιώκουμε την αυτοκαταστροφή κάνοντας αλόγιστη χρήση της ελευθερίας και των αγαθοδωρημάτων του θεού.
Πολλοί βέβαια λένε να μη γυρίζουμε στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Ίσως όμως ταξιδέψαμε γρήγορα στο μέλλον προσπερνώντας αλησμόνητα επιτεύγματα του παρελθόντος. Μακάρι να διαθέταμε τη δυνατότητα για μια σύντομη βόλτα στο παρελθόν, προκειμένου να εκτιμήσουμε όσα απωλέσαμε στην εποχή της εξέλιξης και της προόδου. Μη λησμονούμε ότι μια στιγμή του χθες ήταν σημαντική και ξεπερνά κατά πολύ τις πλούσιες υπερβολές που μας ταλαιπωρούν σήμερα.
Δεν αντέχουμε άλλη παραπλάνηση και εξευτελισμό της αξιοπρέπειας μας. Ως πότε θα καθοδηγείται η ζωή μας από δάνεια, πιστωτικές κάρτες και ακάλυπτες επιταγές. Μήπως η δραχμή είχε μεγαλύτερη αξία και το νόμισμα του ευρώ μας έχει παρασύρει σε ένα ξέφρενο καταναλωτισμό χωρίς όρια; Δεν μπορεί να είναι αυτή η Ελλάδα, η πατρίδα που κληρονομήσαμε και θα παραδώσουμε στη νέα γενιά.
Ας κρατήσουμε μέσα στην καρδιά μας, στις συνήθειες μας, στη ζωή μας, κάτι από τα παλιά. Ας καλλιεργήσουμε επιτέλους τις θετικές παραδοσιακές έννοιες που στο παρελθόν αποτέλεσαν την πυξίδα για να προχωρήσουμε μπροστά και εμείς τις αγνοήσαμε παρασυρμένοι από ψεύτικα όνειρα. Αν σεβαστούμε και διδαχτούμε από το παρελθόν, δεν θα πρέπει να μας καταβάλλει φόβος για το παρόν και τον μέλλον μας. Είναι καιρός να αποδράσουμε από την ψευδαίσθηση ενός κόσμου που αποπροσανατολίζει, παραπλανάει και αποναρκώνει ήθη και παραδόσεις. Θα μας το επιτρέψουν;


Γ.Τ.
anemomilos

Αποξήλωση αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Στην αποξήλωση αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας θα προχωρήσουν, με εντολή του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, τη Δευτέρα 26, την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Απριλίου 2010, οι... αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου.
Οι επιχειρήσεις αποξήλωσης αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας θα πραγματοποιηθούν, κατόπιν τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων, υπό την εποπτεία του αντιδημάρχου Πολεοδομίας Νίκου Αβραμίδη

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ 5ΗΜΕΡΟ-40ΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ..ΕΔΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 6ΗΜΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ --ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--


Την κατάργηση του 5ήμερου - 40ωρου με ταυτόχρονο χτύπημα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, επιβάλλοντας και έκτη μέρα δουλειάς, επιχειρεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Εργασίας για τις εργασιακές σχέσεις.

Mε το άρθρο 8 του νομοσχεδίου προβλέπεται ότι «η εργασία που παρέχεται την έκτη μέρα της βδομάδας, κατά παράβαση του συστήματος πενθήμερης εργασίας, ανεξάρτητα από τις προβλεπόμενες κυρώσεις, αμείβεται με το καταβαλλόμενο ημερομίσθιο προσαυξημένο κατά 50%». Δηλαδή η κυβέρνηση έρχεται να νομιμοποιήσει την απαίτηση της εργοδοσίας να απασχολούν και έκτη μέρα τους εργαζόμενους, καταπατώντας τις ΣΣΕ και καταργώντας το 5ήμερο - 40ωρο, με αντάλλαγμα κάποια ψίχουλα. Η όποια πρόβλεψη για προσαύξηση της αμοιβής την έκτη μέρα δουλειάς αποτελεί το τυρί στη φάκα της κατάργησης του 5ήμερου - 40ωρου. Ωστόσο, χτες ο υπουργός Εργασίας, πιεζόμενος προφανώς από την εργοδοσία, τροποποίησε το άρθρο, μειώνοντας την προσαύξηση από 50% σε 30%.

Αποκορύφωμα όλων αποτελεί η εξαίρεση ακόμα και από αυτήν την προσαύξηση του 30% των εποχιακά εργαζομένων σε ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις! Δηλαδή στο συγκεκριμένο κλάδο επιβάλλει την έκτη μέρα δουλειάς, χτυπάει την ΣΣΕ (που προβλέπει 5ήμερο - 40ωρο), καταργεί επί της ουσίας το ρεπό και προβλέπει την καταβολή και μόνο του μεροκάματου! Το παραπάνω, σε συνδυασμό με την απαλλαγή των ξενοδόχων και την κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών από τον ΟΑΕΔ των εποχιακά απασχολούμενων στον κλάδο, επιφέρει τεράστια κέρδη στους μεγαλοξενοδόχους που τρίβουν ήδη τα χέρια τους.

ΠΡΕΖΑ TV

Είσαι αριστερός?Έξω....Είσαι δεξιός?Μέσα και ισόβια...

http://eglimatikotita.blogspot.com

Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/ στις 9:24 μ.μ.
Έξω ο Μάριος Ζ. έπειτα από 40 μέρες προφυλακίσεως,αλλά τον Δημητράκη τον Παπαγεωργίου που έχει το ίδιο κατηγορητήριο (κουκουλονόμος) με τον Μάριου Ζ....τον κρατάνε μην τους φύγει.


Σε λίγο θα τον ονομάσουν και πιο επικίνδυνο από τον Πάσαρη για να τον κρατήσουν κι άλλο μέσα.
Τρεις μήνες προφυλακισμένος, επειδή... δεν είναι αριστερός! Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την πασοκική Δικαιοσύνη: ελεύθερος μετά από 40 μέρες κράτησης ο αναρχικός Μάριος Ζέρβας, ο οποίος κατηγορείται βάσει του νόμου για την κουκούλα, όπως ακριβώς και ο Δημήτρης.

Ο Μάριος Ζ. αποφυλακίστηκε σήμερα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Του επεβλήθη απαγόρευση εξόδου από την χώρα, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται τακτικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Διαμαρτυρία για την καθυστέρηση της παροχής ασύλου

ΑΠΟ 300 ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΑΣΥΛΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 20

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν αντιρατσιστικές οργανώσεις στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αθηνών, για την αποκατάσταση της παροχής ασύλου στους μετανάστες τους τελευταίους έξι μήνες, καθώς μόλις 20 άτομα την εβδομάδα έχουν τη δυνατότητα αυτή, από...
...300 άτομα την εβδομάδα που ήταν παλαιότερα.

Οι νεκροθάφτες της Ελλάδας!!!!!!!!!!










http://pisostapalia.blogspot.com/