Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ




ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΖΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ [ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ].ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΩΣΤΑ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΛΑ[ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΛΕΓΑΤΕ] ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.
ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ 5-1 ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ [ΠΟΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΜΩΡΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ]ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΣΤΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ Η ΟΜΑΔΙΤΣΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΣΩΣΤΑ?.ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΧΕΡΤΑ 4-0 [ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΣΚΟΡ]
ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΧΕΡΤΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΤΕ ΣΩΣΤΑ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΣΩΣΤΑ?ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΩΣΤΑ? ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΟΜΩΣ, ΣΑΝ ΚΟΥΤΣΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΘΕΣ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΣΚΟΡ1-3 ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ.
ΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΣΩΣΤΑ?ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ[ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ] ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. ΣΩΣΤΑ?
ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑ, ΕΞΩ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ, ΡΕ ΣΕΙΣ ΛΙΓΜΕΝΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.....ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ!!!!!!!!


ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΝΤΥΘΗΤΕ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ.ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ,ΝΟΙΩΣΤΕ ΠΡΟΥΧΩΝΤΕΣ,ΝΟΙΩΣΤΕ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΩΝΤΕΣ,ΝΟΙΩΣΤΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ,ΝΟΙΩΣΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΡΟΙΔΑ.......ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΑΣ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!!!!
ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ.......

ΑΣΤΕΙΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ!!


Funny BABIES - For more of the funniest videos, click here

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ


Στον αποκλεισμό των οδικών συνόρων στο τελωνείο των Ευζώνων προέβησαν το απόγευμα οι αυτοκινητιστές-μέλη της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας Διεθνών Μεταφορών, οι οποίοι πραγματοποιώντας τις εξαγγελίες τους για κινητοποιήσεις απαγορεύουν την διέλευση των φορτηγών οχημάτων, από και προς την χώρα.

Όπως έγινε γνωστό από τις αρμόδιες αρχές, η κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων από και προς τα Σκόπια γίνεται από το τελωνείο της Δοϊράνης, ενώ αντίθετα, κανονικά γίνεται η διέλευση των Ι.Χ. Όπως έγινε γνωστό από τις αρμόδιες αρχές, η κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων από και προς τα Σκόπια γίνεται από το τελωνείο της Δοϊράνης, ενώ αντίθετα, κανονικά γίνεται η διέλευση των Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων και των λεωφορείων. επιβατικών αυτοκινήτων και των λεωφορείων.
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!!
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ!!?
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!!
ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ Hezbollah ΛΕΕΙ <ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΟΠΛΑ>>


Ο εξόριστος ηγέτης της Hezbollah,Hassan Nasrallah σε συνέντευξη που έδωσε πριν 2 μέρες είπε ότι η ισλαμική αντίσταση είχε και έχει κάθε δικαίωμα να κατέχει τα αντιαεροπορικά όπλα στην προσπάθειά της ενάντια στο Ισραήλ,"Έχουμε το δικαίωμα να κατέχουμε οποιοδήποτε είδος όπλου για να υπερασπίσουμε τη χώρα και τους ανθρώπους μας... συμπεριλαμβανομένων των αντιαεροπορικών όπλων,"Την συνέντευξη την παρακουλούθησαν μέσω της τηλεοπτικής σύνδεσης χιλιάδες υποστηρικτές που μαζεύθηκαν σ στα προάστια της Βηρυττού.Ο Nasrallah με τη Hezbollah διεξήγαγε έναν πόλεμο 34 ημερων με τους σιωνιστές το 2006 και έδωσε αυτές τισ απαντήσεις για τις πρόσφατες ισραηλινές εκθέσεις ότι η Συρία είχε παραδώσει τα αέρος-εδάφους βλήματα στη Hezbollah.Ο Nasrallah μίλησε στη συγκέντρωση που έγινε για τη συμπλήρωση ενός χρόνου απο το θάνατο του διοικητή της Hezbollah,Imad Mughnieh.Επίσης είπε οτι δεν θέλω να αρχίσω μια νέα μάχη,αλλά είναι δικαίωμα μας να χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε μέσο ενάντια στον εχθρό μας,και ορκίστηκε οτι θα πάρει εκδίκηση για τον αδικο χαμό του φίλου του και διοικητή της Hezbollah που σκοτώθηκε στη ΔΑΜΑΣΚΟ μετά απο βομβαρδισμό ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του.

Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς -ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χωρίς κανένα απρόοπτο, επέστρεψε τα χαράματα σήμερα η αποστολή της Δημοκρατικής Αναγέννησης στα Σκόπια και στο Ψυχιατρείο Μπάρντοφτσι, η οποία είχε οργανωθεί για την αναζήτηση και απελευθέρωση του αγωνιστή τηςΔημοκρατίας Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς
Σε αναμονή σήμερα, 19 Φεβρουαρίου της απελευθέρωσης του Γκλιγκορίεβιτς,και με δεδομένες τις εργώδεις προσπάθειες της ελληνικής αποστολής, η Δημοκρατική Αναγέννηση, οφείλει να ευχαριστήσει δημοσίως τα 30 μέλη της αποστολής. Που μέσα σε ένα κλίμα ανασφάλειας και δυσπιστίας που καλλιεργούν τα τελευταία χρόνια οι σκοπιανοί, κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους. Φθάνοντας μπροστά στο ψυχιατρείο Μπάρντοφτσι έξω από... τα Σκόπια, και απαιτώντας να μάθουν για την τύχη του Βασίλη.
Να προσθέσουμε εδώ πως από το απόγευμα χθες, τα σκοπιανά ΜΜΕ, έκαναν εκτενείς αναφορές για την αποστολή με θετικό τρόπο, ενώ σήμερα ο Τύπος τωνΣκοπίων, επανέρχεται στο γνωστό του ψυχροπολεμικό μοτίβο, μιλώντας γιαπροκλητική ενέργεια των Ελλήνων. Κάτι που δείχνει καθαρά πως το καθεστώς,τράβηξε το αφτί των σκοπιανών δημοσιογράφων, καλώντας τους ναανατρέψουν την θετική εικόνα που παρουσίασε η αποστολή, η οποία υπερτόνιζεσε κάθε ευκαιρία τον ανθρωπιστικό της χαρακτήρα.
Όπως και να έχει το πράγμα, η αλήθεια είναι πως από σήμερα η σκοπιανήπολιτική ηγεσία, είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει στην απελευθέρωση τουΒασίλη. Γιατί είναι έκθετη στα μάτια της Διεθνούς Κοινότητας στης οποίας ταδιάφορα φόρα, επιχειρεί να γίνει μέλος. Εαν δεν το κάνει αυτό σήμερα κιόλας ησκοπιανή κυβέρνηση, θα έχει να αντιμετωπίσει τους διεθνείς οργανισμούς και τιςΜΚΟ για τα δικαιώματα του ανθρώπου, οι οποίες δεν θα επισκεφθούν αυτή τηνφορά τα Σκόπια με φιλική προσέγγιση όπως η αποστολή της ΔημοκρατικήςΑναγέννησης, αλλά με επιτροπές ειδικών, όπως ορίζουν οι διεθνείςυποχρεώσεις των Σκοπίων.
Πάντως, το θετικό είναι πως από την επίσκεψη μέλους της αποστολής στονΒασίλη και την συνομιλία που είχε μαζί του, προκύπτει πως είναι καλά, παρότιαπό ότι είπε ο ίδιος στον εκπρόσωπο της αποστολής, τις πρώτες μέρες τονείχαν δεμένο στο κρεβάτι του και του έδιναν ισχυρές δόσεις ναρκωτικών κοκτέηλς.
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως, ενώ τα διεθνή και σκοπιανά ΜΜΕ έκανανεκτενείς αναφορές στην πορεία της αποστολής, τα ελληνικά ΜΜΕ και ο Τύποςγια λόγους που δεν μπορεί το Γραφείο Τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησηςνα κατανοήσει, έθαψαν κυριολεκτικά την αποστολή στα Σκόπια. Με εξαίρεσηφυσικά τους Έλληνες bloggers που κράτησαν ενήμερο τον κόσμο σε όλα ταστάδια της αποστολής, και τα Τοπικά ΜΜΕ, που κάλυψαν την όλη προσπάθεια,μαζί με το συνεργείο του Άλτερ και της ΕΤ3. Όπως και νάχει όμως, η αλήθειαείναι πως όσο και αν σε αυτή τη χώρα ισχύει η ρήση του μακαριστούΧριστόδουλου περί της κατσίκας του γείτονα, η αποστολή κατάφερε αυτό τοοποίο είχε σαν στόχο: Την αποσαφήνιση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται οΒασίλη Γκλιγκορίεβιτς αλλά και την αίσθηση πως όταν οι Έλληνες θέλουν,μπορούν να υπερασπιστούν την κακοποιημένη τους αξιοπρέπεια, από τιςανιστόρητες αλχημείες των σκοπιανών και το κλίμα φόβου που προσπαθούν νακαλλιεργήσουν.

ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ PRESSMME


Ο Γιώργος Παπανδρέου κατ εξοχήν πολίτης του Διαδικτύου, εξέφρασε χθες την συμπαράστασή του στον Γιάννη Παπαγιάννη και το Pressmme. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και επόμενος Έλληνας πρωθυπουργός, σχολίασε με καυστικό τρόπο την λογοκρισία και υποσχέθηκε ότι θα επικοινωνήσει με την Google ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα της αυθαίρετης λογοκρισίας στο Διαδίκτυο. Αυτό που συνέβη στον Παπαγιάννη, στο Dr Seeng και σε άλλα ιστολόγια θυμίζουν την λογοκρισία του Παττακού και του Ιωαννίδη.
Είναι τεράστια η ευθύνη των ανθρώπων της Google Ελλάδας, να υπερασπισθούν το κύρος της μητρικής εταιρίας, πριν οι επιστολές διαμαρτυρίας και τα mail κατακλύσουν την μητρική εταιρία.
Αναρτήθηκε από killbill

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ 72 ΧΡΟΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ!!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην περιοχή του Αμαρίου Ρεθύμνου από το περιστατικό άγριας κακοποίησης εις βάρος ηλικιωμένης γυναίκας λίγο πριν τα μεσάνυχτα προχτές,στο χωριό Βυζάρι.Η 72 ετών γυναίκα,δέχτηκε την επίθεση μέσα στο σπίτι της από δυο άτομα, άγνωστα στην ίδια, τα οποία παραμένουν ασύλληπτα.Παρά τις προσαγωγές που έκανε χτές η αστυνομία στις υπηρεσίες της,κυρίως αλλοδαπών ατόμων αφού από τα στοιχεία που έχουν οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες πιθανότατα να μην είναι ντόπιοι,μέχρι αργά το βράδυ δεν...
είχε κρατηθεί κανείς ως ύποπτος για το έγκλημα...PRESS.GR
ΤΕΛΙΚΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ.

ΥΠΟ ΝΙΓΗΡΙΑΝΗ ΚΑΤΟΧΗ Η ΑΘΗΝΑΣ

Στην οδό Αθηνάς στο Κέντρο το πρόβλημα συνεχώς και μεγαλώνει.
Θεωρείται ένας από τους δρόμους με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα.
Μετά τις 8 το βράδυ για κάποιους καταστηματάρχες που πρέπει
να είναι ανοικτά τα κατ/τά τους τίθεται σοβαρό θέμα για την
σωματική τους ακεραιότητα.

Ακόμα και οι Εταιρείες ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ αποφεύγουν να κάνουν συμβόλαια
φύλαξης για νυκτερινή προστασία.
Ένας φαρμακοποιός που είχε πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας
να διαμαρτυρηθεί ο τότε Διοικητής του είχε συστήσει να φύγει
από την Αθηνάς και να πάει αλλού.

Ο δρόμος αυτός αλλάζει "προστάτες" κατά διαστήματα.
Τώρα τον ελέγχει η Νιγηριανή μαφία.
Η μόνη λύση είναι οι έφοδοι της Αστυνομίας συντονισμένα τα βράδυα
και ο έλεγχος των μικρών χώρων που κάποιοι νοικιάζουν σε απίθανα
σημεία της Αθηνάς, μικροϋπόγεια καμουφλαρισμένα με άχρηστα κιβώτια,
χώρους υπόγειους μέσα σε στοές που στο ισόγειο υπάρχουν άσχετα
μικρομάγαζα προφανώς "βιτρίνες".
Τα ναρκωτικά, τα όπλα (σε καλές τιμές) είναι αποθηκευμένα
σε αυτούς τους χώρους για εύκολη διάθεση μαζί με ανθρώπους-ποντίκια
φύλακες.
Τα αφεντικά έχουν νοικιάσει παλιά σπίτια πιό κάτω στη Σοφοκλέους
και στην Ευριπίδου για να είναι κοντά στη δουλειά.
Τους βλέπω αγουροξυπνημένους να βγαίνουν με προφυλάξεις τα πρωϊνά
και να ασφαλίζουν με μεγάλες αλυσίδες και λουκέτα την πόρτα εισόδου.
Αν θέλει να βγεί κάποιος από μέσα παίρνει στο κινητό αυτόν που είναι
στο δρόμο και "δουλεύει" για να του ανοίξει.
Εικόνες καθημερινές.

Το μπαλάκι πέφτει μόνο στην ηγεσία της Αστυνομίας και δεν είναι Πολιτικό.

Αθηναίος
*ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ


Τις τελευταίες μέρες η ελληνική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Δυστυχώς το φαινόμενο της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης συμβαίνει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από όσο γνωρίζουμε όμως καλύπτεται από μεγάλη μυστικότητα. Ένας από τους λόγους είναι ότι οι δράστες συνήθως προέρχονται από το άμεσο ή έμμεσο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον. Μπορεί να ο πατέρας, ο θείος, ο νονός, κάποιος οικογενειακός φίλος, ο δάσκαλος ή ο προπονητής ενός παιδιού. Γενικά είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει το σεβασμό και την εκτίμηση του παιδιού και έτσι μπορεί να εξασφαλίσει την σιωπή του. Συνήθης τακτική η ενοχοποίηση του παιδιού… «Εσύ με προκάλεσες», «Σου άρεσε και σένα», «Εάν πεις κάτι θα διαλύσεις την οικογένεια μας». Στο άκουσμα αυτών το παιδί δεν έχει μόνο να διαχειριστεί τον πόνο γι’αυτό που έχει συμβεί αλλά και επωμίζεται το βάρος να κρατήσει αυτό το ένοχο μυστικό για το καλό όλης της οικογένειας.Υπάρχουν κάποια σημάδια τα οποία θα πρέπει να προβληματίζουν τους γονείς και ενδεικτικά αναφέρουμε:
• Το παιδί δείχνει να έχει ξαφνικά γνώσεις για τη σεξουαλική δραστηριότητα
• Έχει εφιάλτες και γενικότερα προβλήματα ύπνου
• Έχει αλλαγές στην όρεξη του
• Έχει ξαφνικές αλλαγές στην σχολική του επίδοση
• Αποφεύγει ή προσκολλάται σε κάποιον ενήλικα
• Έχει απρόσμενες διακυμάνσεις στη διάθεση
• Μιλά για ένα καινούργιο μεγαλύτερο φίλο και αδικαιολόγητα δώρα ή χρήματα
• Αυτοκαταστροφική συμπεριφορά
• Σωματικές ενδείξεις (μώλωπες, ερεθισμός στη γενετήσια περιοχή)
• Φυγή από το σπίτι
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς με τα παιδιά μας, να τα μαθαίνουμε από νεαρή ηλικία ότι μπορούν και έχουν το δικαίωμα να λένε όχι, και ότι μπορούν να μοιραστούν μαζί μας οτιδήποτε τους έχει συμβεί χωρίς να φοβούνται. Πρέπει να μιλάμε με τα παιδιά μας, να ξέρουμε τις συνήθειες τους, τις παρέες τους και να μπορούμε να παρατηρούμε οποιαδήποτε αλλαγή στη συμπεριφορά τους και να την αξιολογούμε με κάποιον ειδικό.

Καλέστε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά S.O.S. 1056» και αναφέρετε οποιαδήποτε πληροφορία έχετε για κάποιο παιδί που βρίσκεται σε κίνδυνο.
blog-tou-fititi.blogspot.com

ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ποιο είναι το πρόσωπο στην ελληνική τηλεόραση που παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι και εχει
2 άτομα απο την Ελληνικη αστυνομία ( με χρήματα των φορολογουμένων ) για προστασία του ; Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του...
Γ.Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 , ο ίδιος ανέφερε ....ότι υπάρχει ενα πρόσωπο στην ελληνική τηλεόραση δημοσιογράφος είναι τι είναι δεν ξερω ( τα λόγια του ) που έχει 2 αστυνομικούς σαν προσωπική φρουρά ! ! ! Και επεμβαίνει ο συνεργάτης του, Στρατής Λιαρέλης και αναφερει , ναι ειναι γνωστο αυτό ....
τηλεπαιχνιδι παρουσιάζει.!!!!!
τροκτικο