Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ-Ο ΠΙΟ ΨΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(2.48) ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟ(Ο.74)






ΜΑΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ...ΝΑ...

Η απόλυτη...δημοκρατία στο ΣΥΡΙΖΑ




Πολύ δημοκρατικό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ρώτησαν τον Αλέξη Τσίπρα για την διαφωνία του Φώτη Κουβέλη σχετικά με τον πρόεδρο της δημοκρατίας και την προτίμηση του στον Κ.Παπούλια είπε:

"Η απόφαση θα είναι ομόφωνη και θα αποφασίσουμε όλοι το ίδιο. Δεν γίνεται να διαφωνήσουμε"! Παιδιά έτσι το είπε στον Οικονομέα και τον Καμπουράκη. Μιλάμε για ΤΗΝ δημοκρατία.


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ

79,3% κατοίκων τής χώρας (Ελλήνων ΚΑΙ μεταναστών ) πιστεύουν ότι υπάρχουν υπερβολικά πολλοί μετανάστες στήν Ελλάδα. Μάς κρεμάσανε κουδούνια...



Η έρευνα είναι συγκλονιστική...
Τό δείγμα είναι 1.281 Ελληνες και 530 μετανάστες...
Αυτό σημαίνει ότι μεγάλο κομμάτι τών ίδιων τών μεταναστών πιστεύει ότι ο αριθμός τών μεταναστών είναι στήν Ελλάδα είναι πολύ μεγάλος...
Τά λόγια είναι περιτά...
Οι ίδιοι οι μετανάστες μάς κρούουν τόν κώδωνα τού κινδύνου...
Να το πούμε λίγο διαφορετικά?
Μάς κρεμάσανε κουδούνια...
Προσέξτε ότι την έρευνα χρηματοδότησε το Ταμείο ένταξης μεταναστών τρίτων χωρών στην Ελλάδα.
Προσέξτε ότι οι μισοί μετανάστες δέν επιθυμουν κάν τήν ελληνική υπηκοότητα (σημειώστε ότι ο Γιώργος τούς την δίνει αυτοματικά)...

Διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία...

Περισσότεροι από τους μισούς Ελληνες υποστηρίζουν ότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα δικαιούνται την ελληνική υπηκοότητα, διχασμένη εμφανίζεται η κοινή γνώμη στο δικαίωμα ψήφου των μεταναστών, ενώ 28,1% των μεταναστών θεωρούν ρατσιστική τη συμπεριφορά των Ελλήνων. Αυτό προκύπτει από έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων καπα Research με δείγμα πανελλαδικά 1.281 Ελληνες και 530 μετανάστες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, που χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο ένταξης μεταναστών τρίτων χωρών στην Ελλάδα:

* Η συντριπτική πλειονότητα (79,3%) των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ο αριθμός των μεταναστών στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλος, περισσότεροι του 50% των Ελλήνων θεωρούν την παρουσία των μεταναστών απειλή για τη χώρα, αν και αντίστοιχος αριθμός συναναστρέφεται καθημερινά με μετανάστες.

* Σε ποσοστό 57,5% πιστεύουν ότι οι μετανάστες έχουν συμπιέσει τους μισθούς αυξάνοντας την ανεργία των Ελλήνων, μόνο 34,3% αναγνωρίζουν τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της οικονομίας και ένας στους δύο θεωρούν ότι οι μετανάστες επιβαρύνουν το ασφαλιστικό σύστημα.

* Ενας στους δύο εκτιμά ότι η παρουσία των μεταναστών απειλεί να αλλοιώσει την εθνική μας ταυτότητα, ενώ αντίθετα τέσσερις στους 10 ότι εμπλουτίζουν πολιτιστικά την ελληνική κοινωνία.

* Οτι οι μετανάστες αυξάνουν τη βία και την εγκληματικότητα απαντούν 74,5% και μόνο το 23,9% εκφράζει αντίθετη άποψη. Το 65,35% διαβεβαιώνουν ότι αισθάνονται ανασφαλείς στην πόλη τους, το 48% ότι απειλούνται τόσο από Ελληνες όσο και από μετανάστες, το 29,6% μόνον από μετανάστες και το 19% μόνον από λαθρομετανάστες.

* Το 29,3% θεωρούν ότι οι μετανάστες δεν πρόκειται ποτέ να ενταχθούν πλήρως και το 16,3% ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις συνήθειες και την ταυτότητά τους.

* Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες πιστεύουν ότι οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα, 34,3% ζητούν να παραμείνουν και να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους Ελληνες, το 8,9% θέλουν να επιστρέψουν στις χώρες τους και το 3,7% να παραμείνουν χωρίς δικαιώματα.

* Σύμφωνοι με την πρόσβαση των μεταναστών στην εργασία και την κοινωνική ασφάλιση δηλώνουν περισσότεροι από 7 στους 10 ερωτώμενους και 5 στους 10 συμφωνούν με την οικογενειακή συνένωση.

* Πάνω από 50% συμφωνούν ότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα μας δικαιούνται ελληνικής υπηκοότητας ενώ στην άποψη αυτή αντιτίθενται 4 στους 10.

* Για το δικαίωμα ψήφου διαπιστώνεται διχογνωμία, με 49,9% να δηλώνουν υπέρ και 43,5% να διαφωνούν.

* Οκτώ στους 10 θέλουν η ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στους μετανάστες να τιμωρείται και 7 στους 10 συμφωνούν με το σύνθημα «Ολοι διαφορετικοί - όλοι ίσοι».

Οι μετανάστες

* Οι μισοί μετανάστες δηλώνουν ότι απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα με τους Ελληνες και οι άλλοι μισοί όχι.

* Ενας στους δύο θέλει την ελληνική υπηκοότητα, 7 στους 10 ζητούν δικαίωμα ψήφου και 2 στους 5 πιστεύουν ότι το ελληνικό κράτος προσπαθεί να τους εντάξει με σεβασμό στην ταυτότητά τους.

* Ενας στους 10 δηλώνει ότι συναναστρέφεται με Ελληνες, 65% έχουν θετική γνώμη για τους Ελληνες, 4 στους 10 πιστεύουν ότι σε λίγα χρόνια θα έχουν γίνει Ελληνες και μόνον 28,1% χαρακτηρίζουν ρατσιστική τη συμπεριφορά των Ελλήνων *



http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=121323


Το μεταναστευτικό μας καίει τώρα ρε συ Γιωργάκη;



Έχει δίκιο ο κόσμος που ξεσηκώνεται. Δεν είναι το πρώτο θέμα μας οι μετανάστες αλλά η προστασία των πολιτών που πληρώνουν φόρους και δεν έχουν μια. Tα τελευταία χρόνια βλεπουμε η πολιτική των κομμάτων που κυβερνούν να είναι ίδια. Λαπάδες θέλουν να μας κάνουν και μας πασάρουν μια άλλη ιστορία από αυτήν που ξέραμε! Όλα τα έχουν ισοπεδώσει. Εμείς ρε παιδιά ζητάμε να έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους μετανάστες. Εκεί καταντήσαμε. Και καταλαβαίνομαστε τι λέμε. Δεν εννοούμε για όσους τους εκμεταλλεύονται αλλά για το πως η κυβέρνηση τους χρησιμοποιεί για τις ψήφους.
Πως θα γίνει αυτό το νομοσχέδιο και θα γίνει οι χιλιάδες μετανάστες να έχουν δικαίωμα ψήφου; Με το που θα γίνει γνωστό στο εξωτερικό θα έρχονται σαν τα καραβάνια στην Ελλάδα. Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς; Τι θέμα έχει ανοίξει ο Παπανδρέου σε ...

κρίσιμες ώρες για την Ελλάδα; Όλο μας το πρόβλημα είναι το μεταναστευτικό και όχι η αντιμετώπιση των ήδη υπαρχόντων προβλημάτων; Αλλά στην Ελλάδα αν μιλήσεις θα σε πούνε ρατσιστή! Η πο φιλόξενη χώρα είμαστε αλλά πάει πολύ να τους ...Ελληνοποιήσουμε όλους.

Αρωμα Ελλάδας στα πλατό του CSI


Το πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της διάσημης τηλεοπτικής σειράς CSI: ΝΥ (σ.σ. ελληνικός τίτλος «Στον τόπο του εγκλήματος») πλημμυρίζει για πρώτη φορά άρωμα Ελλάδας. Η πρωταγωνίστρια της σειράς, και συγγραφέας του συγκεκριμένου επεισοδίου, ελληνικής καταγωγής Μελίνα Κανακαρίδις, δημιούργησε ένα σενάριο με βασικό συστατικό την ιστορία της χώρας μας.
Νομίσματα από την εποχή του Φιλίππου. Ενα μοναδικό φονικό όπλο. Μια σειρά παράξενες δολοφονίες ομογενών. Και ένα αρχαιολογικό μυστικό που ιντριγκάρει αιώνες τώρα: ο χαμένος τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η Στέλλα Μπονασέρα (Μελίνα Κανακαρίδις) με τον Μακ Τέιλορ (Gary Sinise) στο πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου του CSI. Η συγκεκριμένη σκηνή υποτίθεται ότι διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη
Μάλιστα, και παρά την προπαγάνδα που δίνει και παίρνει στις ΗΠΑ για την ονομασία των Σκοπίων, η Κανακαρίδις προβάλλει, μέσω του επεισοδίου, ιστορικά αδιαμφισβήτητα στοιχεία για τον Φίλιππο, τον Αλέξανδρο και τη Μακεδονία.
«Υπήρξα για χρόνια μεγάλη θαυμάστρια της ελληνικής ιστορίας» λέει η Μελίνα Κανακαρίδις στη δημοσιογράφο της εκπομπής «The insider», του CBS. «Μέχρι τώρα το CSI έχει ταξιδέψει στην Αγγλία και αλλού, και σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον ο 5ος κύκλος να ξεκινούσε με ένα επεισόδιο για την Ελλάδα. Αλλωστε η ηρωίδα που υποδύομαι στη σειρά είναι κατά το ήμισυ Ελληνίδα».
Στο επεισόδιο (524), που τιτλοφορείται «Grounds for Deception» (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση «Βάση εξαπάτησης») η Στέλλα Μπονασέρα (Μελίνα Κανακαρίδις) ερευνά μια σειρά από δολοφονίες Νεοϋορκέζων ελληνικής καταγωγής. Ολες οι δολοφονίες σχετίζονται με αρχαία ελληνικά τεχνουργήματα και τελικά οδηγούν τη Στέλλα και τον Μακ Τέιλορ (Gary Sinise) στη Θεσσαλονίκη, όπου οι δυο πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Ιστορίας.
Το αστέρι της Βεργίνας, ονόματα Ελλήνων φιλοσόφων, ο Μέγας Αλέξανδρος… Η Κανακαρίδις επιμελήθηκε το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου Στο κυνήγι του δράστη κομβικής σημασίας αποδεικνύεται το φονικό όπλο, ένα περίτεχνο ξιφίδιο που χρονολογείται από την εποχή του Αλέξανδρου και είναι φιλοτεχνημένο με το αστέρι της Βεργίνας. Η ιδιαιτερότητα του όπλου, η μοναδικότητά του και η αρχαιολογική του σημασία είναι αυτά που σπρώχνουν τη Στέλλα στην Ελλάδα, και που σαν άλλος μίτος της Αριάδνης οδηγούν σταδιακά στη λύση του μυστηρίου.
Σύμφωνα με το σενάριο μάλιστα, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (CSI) δεν έδινε έγκριση στη Στέλλα να έρθει στη χώρα μας, με αποτέλεσμα εκείνη να παραδώσει το σήμα της και να συνεχίσει αυτόνομα την έρευνά της.

Η Μελίνα Κανακαρίδις είναι Ελληνοαμερικανίδα δεύτερης γενιάς, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Οχάιο.
Εκανε το «ντεμπούτο» της όταν ήταν μόλις 8 ετών (!) με τη συμμετοχή της στη θεατρική βερσιόν του κλασικού μυθιστορήματος «Τομ Σόγερ». Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα μουσικής, χορού και θεάτρου στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Κολέγιο του Πίτσμπουργκ. Πήρε μέρος σε πολλά διαφημιστικά (για κάποια χρόνια ήταν και το πρόσωπο της σειράς καλλυντικών maybelline) και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, αλλά το άστρο της έλαμψε παγκοσμίως το 2001 όταν συμπρωταγωνίστησε με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο στην κινηματογραφική ταινία «15 λεπτά». Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη σειρά «CSI: ΝΥ» , ως Στέλα Μπονασέρα, δίπλα στον Gary Sinise.
(Πηγή: echedoros

προσοχηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νέα κομπίνα!!!

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας!

Δύο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στο φανάρι Κωνταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού, στην κάθοδο.
Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις!
Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλάνε να τις πας λίγο παρ ακάτω, μέχρι το Ρουφ, με το αυτοκίνητό σου.
Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω. Καθ'οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα.
Μετά, μία από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντάς σου στοματικό έρωτα ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!
Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή!
Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα !!!

Περιμένουν ένοπλη επίθεση μεγάλου βεληνεκούς στο κτίριο της ΓΑΔΑ



Φοβούνται επίθεση στην «καρδιά» της ΕΛ.ΑΣ. στη λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά και σε άλλα δημόσια κτίρια στο κέντρο της Αθήνας. Εκτακτα μέτρα λαμβάνει η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ. υπό τον φόβο ένοπλης επίθεσης- μεγάλου βεληνεκούς- στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Ηδη έχουν αποκλειστεί δρόμοι γύρω από το κτίριο, ενώ έχουν δοθεί εντολές να απομακρυνθούν όλα τα ΙΧ και τα περιπολικά που σταθμεύουν γύρω από το κτίριο. Παράλληλα έχουν δοθεί εντολές να υπάρχει έλεγχος της πρόσβασης ακόμη και των αστυνομικών που εισέρχονται στο κτίριο. Εκτακτα μέτρα λαμβάνονται σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής όπου το βράδυ είναι κλειστοί όλοι οι δρόμοι- σχετικά μικρής κυκλοφορίας- που βρίσκονται μπροστά από αυτά.

Η απόφαση να μετατραπεί σε φρούριο το κτίριο της λεωφόρου Αλεξάνδρας αλλά και άλλες «ευάλωτες» αστυνομικές υπηρεσίες ελήφθη τα τελευταία 24ωρα ύστερα από πληροφορίες και εκτιμήσεις ότι «ίσως επίκειται χτύπημα μεγάλου βεληνεκούς εναντίον της ΓΑΔΑ ή άλλου κεντρικού αστυνομικού στόχου». Ακόμη νέα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί, εκ των υστέρων, στην περιοχή γύρω από το Κοινοβούλιο αλλά και σε δημόσια κτίρια στο κέντρο της Αθήνας.
Οπως ανέφεραν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., «μετά το χτύπημα έξω από τη Βουλή είναι βέβαιον ότι η νέα γενιά τρομοκρατών θα θελήσει να προχωρήσει σε ένα εξίσου εντυπωσιακό χτύπημα. Θα προσπαθήσουν για άλλη μία φορά να μας αιφνιδιάσουν και να δείξουν στην κοινή γνώμη την αδυναμία μας. Και ένα χτύπημα στην “καρδιά” της Αστυνομίας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας θα είναι γι΄ αυτούς μια εντυπωσιακή επίδειξη ισχύος».
Μάλιστα η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. φοβάται ότι θα υπάρξει νέο χτύπημα τα επόμενα 24ωρα εν όψει και της έναρξης της δίκης στην Αμφισσα για τον φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Το σχέδιο που καταστρώνεται στις τελευταίες συσκέψεις στη λεωφόρο Κατεχάκη και στο αστυνομικό μέγαρο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας περιλαμβάνει μια σειρά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί επίθεση με τοποθέτηση βομβών, με εκτόξευση ρουκέτας, με πυροβολισμούς από διερχόμενα οχήματα αλλά και με τη χρήση παγιδευμένου με εκρηκτικά οχήματος. Είναι χαρακτηριστικός ο φόβος να μην υπάρξει μεταφορά εκρηκτικών και μέσα στο κτίριο!
Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν χθες το απόγευμα ότι «στην ουσία πρόκειται για τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί το 2004 στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, οπότε και υπήρχε υπερεπιφυλακή υπό τον φόβο κάποιας τρομοκρατικής επίθεσης. Τότε όμως ο κίνδυνος να χτυπήσει η Αλ Κάιντα τη... ΓΑΔΑ ήταν σχετικά θεωρητικός. Τώρα όμως ο κίνδυνος είναι υπαρκτός. Γι΄ αυτό επαναφέρουμε αυτό το σχέδιο θωράκισης της ΓΑΔΑ που είχε εν τω μεταξύ ατονήσει».
Ετσι λοιπόν ζητείται ο αποκλεισμός των δρόμων- εκτός της οδού Δημητσάνης- γύρω από το κτίριο της ΓΑΔΑ και η απομάκρυνση ή ο έλεγχος των κάδων απορριμμάτων για να μην τοποθετηθεί εκεί- όπως στο Σύνταγμα- βόμβα. Ακόμη έχει δοθεί εντολή απομάκρυνσης όλων των αυτοκινήτων που υπάρχουν γύρω από τη ΓΑΔΑ, ακόμη και αυτών των υπηρεσιακών με συμβατικές πινακίδες. Εκτακτη φρούρηση θα υπάρχει ακόμη και στην πρόσοψη του κτιρίου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ θα υπάρχουν και ομάδες «επικάλυψης» σε γύρω περιοχές ώστε να εντοπίσουν και να συλλάβουν «επίδοξους» τρομοκράτες.
Το εντυπωσιακό είναι ότι θα ληφθούν μέτρα και θα υπάρξει έλεγχος πρόσβασης ακόμη και για τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα υπάρχει έλεγχος της εισόδου των αστυνομικών από το γκαράζ του κτιρίου, ενώ η παραλαβή των ΙΧ και των μοτοσικλετών τους θα γίνεται με ειδικές διαδικασίες.


Στους δρόμους τα σκυλιά της ΕΛ.ΑΣ.
Τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης οι αστυνομικοί που θα διατεθούν για πεζές περιπολίες θα έχουν μαζί τους και αστυνομικούς σκύλους. Τα έξι από τα συνολικά 10 σκυλιά που είχαν αρχικά επιλεγεί, την περίοδο αυτή βρίσκονται στο δεύτερο στάδιο της εκπαίδευσής τους που γίνεται σε σημεία όπως το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», τα δικαστήρια, διάφορες περιοχές της Αθήνας, το Ολυμπιακό Στάδιο και σταθμοί του Μετρό.
Οπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., οι σκύλοι που θα συμμετάσχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα περιπολιών θα χρησιμοποιούνται «σε αναζήτηση εξαφανισθέντων ατόμων,στη φύλαξη προσώπων και πραγμάτων,στη φύλαξη και συνοδεία κρατουμένων για αποτροπή απόδρασης, στη λήψη μέτρων σε αθλητικές εγκαταστάσεις,καθώς επίσης στην καταδίωξη και στη σύλληψη ατόμων που διαπράττουν αδικήματα». Επίσης επισημαίνεται ότι δεν θα διατίθενται σε πορείες και συγκεντρώσεις.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Η σελίδα του Παναγιώτη Δημητρά (ΕΠΣΕ) στο facebook και οι Ά-θεοι, Ά-πατρεις, Ά-εθνοι φίλοι αυτού




O Παναγιώτης Δημητράς που με το Παρατηρητήριο του των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) βάλλει συχνά πυκνά εναντίον του μαθήματος των Θρησκευτικών, των εικόνων στις τάξεις και της πρωινής προσευχής, οδηγεί τους γονείς σε προσφυγές στο Συνήγορο του Πολίτη για την κατάργηση όλων των ανωτέρω και με κάθε τρόπο απεργάζεται σχέδια αποχριστιανισμού του σχολείου και της Ελλάδας διατηρεί σελίδα στο facebook. Εκτός των άλλων ενδιαφέρον παρουσιάζει και η λίστα των φίλων του (στο facebook) και κυρίως αυτή των πολιτικών (politicians).
Ανάμεσά τους (δείτε κάτω δεξιά στην εικόνα) οι Οικολόγοι Πράσινοι, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος αλλά και η υφυπουργός Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Ακόμη στους διάσημους (celebrities) οι «Α-θεος, Α-εθνος, Α-πατρης» Θανάσης Τριαρίδης, Νίκος Δήμου, Κορνήλιος Καστοριάδης


thriskeftika.blogspot.com

Ο Δρ. Nick αποκαλύπτει την αλήθεια για το θάνατο του «βασιλιά»



priΟ Dr George Nichopoulos 85 ετών σήμερα (φωτ.), προσωπικός γιατρός του Elvis Presley μέχρι και τις τελευταίες μέρες του αποκαλύπτει την αλήθεια για τον θάνατο του «βασιλιά».
Ο Dr. Nick όπως τον αποκαλούσαν, για πρώτη φορά λύνει την σιωπή του μέσω του βιβλίου του «The King and Dr. Nick» (Ο βασιλιάς και ο Dr. Nick) που κυκλοφόρησε στην επέτειο των 75ων γενεθλίων του Elvis.
O Δρ Nick αποκαλύπτει ότι η πραγματική αιτία θανάτου είχε σχέση με τα μάτια του: «δεν αληθεύουν οι διάφορες θεωρίες που συνεχίζουν να λέγονται για το τέλος Elvis. (Δολοφονία, αυτοκτονία, ή υπερβολική δόση).
Τις τελευταίες μέρες του ο Presley είχε πολύ βεβαρημένη υγεία, αρθρίτιδα, λίπος στο συκώτι, και άλλα πολλά μεταξύ των οποίων και γλαύκωμα. Είχε σχεδόν τυφλωθεί.»
Picture-2Το βιβλίο του περιγράφει την εμπειρία του ως παθολόγο και φίλο του Elvis.
Αναφέρεται επίσης και στην τελευταία του δραματική νύχτα της 16ης Αυγούστου 1977.
O Δρ Nick είχε κατηγορηθεί ως το «άτομο που σκότωσε το βασιλιά» δεχόμενος σφοδρή επίθεση και από τα ΜΜΕ. Αθωώθηκε όμως. Από τότε η επεγγελματική του καριέρα καταστράφηκε, αφού τον διέγραψαν ακόμα και από τον Ιατρικό σύλλογο.
O Δρ Nick ήταν αυτός που υπέγραψε και το πιστοποιητικό θανάτου του Elvis.

Δημοσιεύτηκε από τον Απόστολος Παπαποστόλου

Τουρκικά μαχητικά στο Βόρειο Αιγαίο - "Μυρίστηκαν" πετρέλαιο!



Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της ανακάλυψης του νέου κοιτάσματος πετρελαίου στο Βόρειο Αιγαίο, οκτώ τουρκικά μαχητικά «επισκέφθηκαν» την περιοχή! Εισήλθαν από το πέρασμα μεταξύ Χίου και Σάμου όπου διεξάγεται μεγάλη τακτική άσκηση με χρήση πυρών του τουρκικού Ναυτικού και της Αεροπορίας (ΤΑSMO), κατευθύνθηκαν βόρεια προς τα πετρελαιοφόρα πεδία του Βόρειου Αιγαίου και εξήλθαν με κατεύθυνση τα Δαρδανέλλια. Για την αναχαίτισή τους σηκώθηκαν μαχητικά Mirage 2000-5 Mk2 από την Σκύρο και F-16C Block 52+ από το Καστέλλι. Τα ελληνικά μαχητικά πλεύρισαν τα τουρκικά μαχητικά από τα δυτικά-βορειοδυτικά και τα «έσπρωξαν» πίσω στην βάση του στο Μπαλίκεσιρ. Προηγουμένως τα συγκεκριμένα οκτώ τουρκικά μαχητικά είχαν προχωρήσει σε τρεις παραβιάσεις και μία παραβίαση του FIR Αθηνών.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Ενεργειακή Αιγαίου» που εντόπισε στο κοίτασμα «Ε» στο μεγάλο – για τα δεδομένα της περιοχής – πετρελαιοφόρο κοίτασμα, ενδέχεται η ποσότητα του πετρελαίου να φτάσει και τα 40.000.000 βαρέλια, ενώ τα πιθανά άμεσα κοιτάσματα πέραν του Μπάμπουρα, μπορούν να διπλασιάσουν την ποσότητα που εντοπίστηκε στο κοίτασμα «Ε».
Στο μεταξύ η Άγκυρα έχει «ξεφύγει» για να μιλήσουμε πιo παραστατικά, αφού πριν από έξι ώρες εξέδωσε αντί-ΝΟΤΑΜ με την οποία...απαγορεύει σε Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Ναυτικό το δικαίωμα να ασκούνται λίγα μίλια έξω από τη Μύκονο!
Από τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας είναι η πρώτη φορά που η τουρκία εκδίδει απαγορευτική(!) ΝΟΤΑΜ για την περιοχή Μυκόνου-Φούρνων-Ικαρίας. Φυσικά είναι 100% παράνομη και αυτή ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε (παρατίθεται εν συνεχεία) και η άλλη που είχε αποκαλύψει το defencenet.gr με την οποία δεσμεύει την περιοχή από τις 4 Ιανουαρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2010.
Είναι όλες εντός του FIR Αθηνών, μόνη αρμόδια να εκδίδει δεσμεύσεις είναι η ΥΠΑ και απλώς η Άγκυρα «πατάει» επάνω σε φανταστικές παραβιάσεις της Συνθήκης της Λοζάνης για την Ικαρία και τους Φούρνους και δεν αναγνωρίζει στην ελληνική πλευρά να δεσμεύει τις περιοχές για ασκήσεις.
Η ελληνική NOTAM για τις 19-21 Ιανουαρίου είναι η ακόλουθη:


A0061/10 - HELLENIC NAVY AND AIRFORCE WILL MAKE A WITHOUT FIRING EXER WITHIN
ATHINAI FIR AS DESCRIBED BELOW:
1- AREA (WITHOUT FIRING) : 10NM RAD 370500N0261200E.
AWYS R19 AND L995 (LURUS-PIDAX) AFFECTED.
VERTICAL LIMITS: 0-FL100.
DATES AND TIMES: JAN 19 0500-0700.
2.- AREA (WITHOUT FIRING): 354000N0281300E 354000N0284900E
360800N0284900E 360800N0281300E.
AWYS R19 AND M601 (LAKAD-EXELA), G18 AND L609 (NILAS-ALKIS), L995
(IRBAX-AMONO), L52 (TIRMO-LINRO), RODOS TMA AFFECTED.
VERTICAL LIMITS: 0-FL100.
DATE AND TIMES: JAN 21 0730-0830.
3.- PROCEDURES FOR EXERCISE AIRCRAFT:
3.1.- EXERCISE AIRCRAFT WILL FLY VFR/VMC IN ACCORDANCE WITH ICAO
RULES AND PROCEDURES AS AMPLIFIED IN AIP-GREECE.
3.2.- EXERCISE AIRCRAFT WILL SUBMIT FLIGHT PLANS AND WILL NOT ENTER
CONTROLLED AIRSPACE, UNLESS PRIOR PERMISSION HAS BEEN OBTAINED BY
APPROPRIATE ATC UNIT.
4.- PROCEDURES FOR NON EXERCISE AIRCRAFT:
4.1.- IN THE INTEREST OF SAFETY DURING THE EXERCISE, NON EXERCISE
AIRCRAFT ARE STRONGLY ADVISED NOT TO FLY WITHIN THE AREAS DESIGNATED
IN PARAS (1) AND (2) ABOVE. 00000FT AMSL - FL100, DATES AND TIMES AS ITEM E,19 JAN 05:00 2010 UNTIL 21 JAN 08:30 2010. CREATED: 14 JAN 12:30 2010
Και ιδού και η θρασύτατη τουρκική ΝΟΤΑΜ, όπου όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει σε προηγούμενο δημοσίευμα θα φτάσουμε στο σημείο να κάνουν ασκήσεις μετά πυρών οι ένοπλες δυνάμεις των δύο χωρών μέσα στα ίδια όρια
A0184/10 (Issued for LTBB LGGG) - NAVIGATIONAL WARNING TO ALL CONCERNED:
TURKEY REQUESTED THE GREEK AIS TO MODIFY THE LATERAL LIMITS OF THE
FIRST AREA OF NOTAM A0061/10 WHICH OVERLAPS TURKISH EXERCISE AREA
(WARNING NOTAM NR:A3914/09) WITHIN INTERNATIONAL AIRSPACE. GREEK AIS
DID NOT MODIFY THE LATERAL LIMITS OF THE SAID AREA, THEREFORE THE
GREEK NOTAM A0061/10 IS NULL AND VOID. TURKISH NAVIGATIONAL WARNING
NOTAM A3914/09 IS VALID AND EFFECTIVE. SFC - FL100, 19 JAN 05:00 2010 UNTIL
21 JAN 08:30 2010. CREATED: 15 JAN 12:09 2010
Mία άλλη μεσαίας κλίμακος άσκηση του τουρκικού Ναυτικού και της τουρκικής Αεροπορίας διεξάγεται ανατολικά της Ρόδου. Πάντως το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει αντιδράσει. Εννοούμε για τον σεισμό στην Αϊτή, για το οποίο έχουν κινητοποιηθεί όλες οι υπηρεσίες του και ενημερώνει συνέχεια "για τις τελευταίες εξελίξεις"...

defencenet

Εδωσαν το επίδομα αλληλεγγύης σε 22.000 λαθρομετανάστες «σκηνίτες»!




18 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ «ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ» ΜΕ ΑΦΜ

Επίδομα αλληλεγγύης πήραν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα 22.000 «σκηνίτες» και «δενδρίτες»! Στην αγωνία της να δείξει κοινωνικό πρόσωπο, η κυβέρνηση δεν προχώρησε σε διασταύρωση στοιχείων, αλλά θεώρησε ως δικαιούχους του επιδόματος των 800 ευρώ όλους τους χαμηλόμισθους που είχαν ΑΦΜ...

Με τον τρόπο αυτό, όμως, δεν ελήφθη υπόψη ότι οι λαθρομετανάστες -στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν πράσινη κάρτα- είχαν νωρίτερα προχωρήσει σε έκδοση ΑΦΜ, με αποτέλεσμα οι κατά τόπους Εφορίες να τους αναζητούν για να τους δώσουν την πρώτη δόση του επιδόματος (400 ευρώ) σε
σκηνές ή και σε δέντρα! Με άλλα λόγια, την ώρα που η χώρα διέρχεται τη χειρότερη οικονομική κρίση, μοιράζουμε 18 εκατ. ευρώ σε λαθρομετανάστες…

ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ 17/01/10 από το enimerwsi (video)

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ , ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 , ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ , ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ !!!




Πηγή: http://greeknation.blogspot.com/2010/01/17012010.html