Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Και θα κάνουμε μπάνιο και θα τους μαυρίσουμε!!!


H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ "ΜΠΑΝΙΟ Ή ΨΗΦΟΣ":ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΝΑ'ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ...



Επειδή λοιπόν έχουμε βαρεθεί,ειδικά τις τελευταίες μέρες,ν'ακούμε δεξιά κι αριστερά "μα καλά,χαζός είσαι που θα πας να ψηφίσεις;Τράβα για μπανάκι!",απαντούμε σ'όλο αυτό το συρφετό,είτε πρόκεται για κομματικά επιτελεία,είτε για τρέντυ ραδιοσταθμούς,ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!!!ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ,ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Διότι,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ...ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΨΗΦΟΣ:ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΠΟΛΥ 10 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ;ΚΑΙ ΜΕΤΑ-Ή ΠΡΙΝ,ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΛΠ!ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Απευθύνομαι κυρίως στον αποχαυνωμένο νεοέλληνα της καφετέριας και του αραλικιού:ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ,ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ "ΤΙΜΩΡΕΙΣ";ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ;

Δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις;Δεν μπορεί,όλο και κάποιο από τα 27 κόμματα θα σου ταιριάζει!Άκου λοιπόν και τις δικές μας προτάσεις:

-ΔΕΝ ΑΗΔΙΑΣΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;ΔΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΤΟΥΣ;

-ΕΣΕΙΣ,ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ...ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑΣΕΙΣ ΕΜΕΤΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!

apo http://www.greekalert.com/

Γίνε δωρητής μυελού των οστών

Ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, πεθαίνει από σοβαρά αιματολογικά νοσήματα γιατί ο μυελός του, το «εργοστάσιο» που φτιάχνει τα κύτταρα του αίματός του, παρουσιάζει σοβαρή βλάβη. Η εξέλιξη της επιστήμης δίνει σήμερα τη δυνατότητα σε μας να σώσουμε αυτούς τους ανθρώπους προσφέροντας κάτι από τον εαυτό μας. Η εθελοντική δωρεά μυελού των οστών/αιμοποιητικών κυττάρων είναι μια δωρεά παρόμοια με εκείνη της αιμοδοσίας, στην οποία κορυφώνεται η προσφορά ενός ανθρώπου προς ένα συγκεκριμένο συνάνθρωπό του στον οποίο χαρίζει πραγματικά τη ζωή.

Προκειμένου η μεταμόσχευση να έχει επιτυχία είναι απολύτως απαραίτητο ο δότης και ο λήπτης να παρουσιάζουν ιστική συμβατότητα, δηλαδή ομοιότητα ως προς ειδικά μόρια (αντιγόνα του συστήματος HLA) που εκφράζουν πάνω στα κύτταρά τους. Τα HLA αντιγόνα, τα οποία είναι διαφορετικά σε κάθε άτομο και καθορίζουν τον «Ιστική Ταυτότητά» του, προσδιορίζονται σε ειδικά εργαστήρια ιατοσυμβατότητας σε δείγμα αίματος και η σύγκριση της «Ιστικής Ταυτότητας» δύο ατόμων έχει σαν αποτέλεσμα την εκτίμηση της οιμοιότητας-συμβατότητας μεταξύ τους. Χαρακτηριστικό του HLA είναι ο τεράστιος πολυμορφισμός του. Αν, με βάση το σύστημα ΑΒΟ, τα άτομα κατατάσσονται σε 4 ομάδες αίματος (Α, Β, ΑΒ, Ο), μια κατάταξη με βάση το HLA θα οδηγούσε σε τεράστιο αριθμό «ομάδων», γεγονός που κάνει κατανοητό ότι η πιθανότητα HLA-ομοιότητας δύο τυχαίων ατόμων είναι εξαιρετικά μικρή.

Πως θα βρεθεί συμβατός δότης με τον ασθενή;

Επειδή τα αντιγόνα HLA κληρονομούνται από τους γονείς, η πρώτη αναζήτηση κατάλληλου δότη για έναν ασθενή γίνεται μέσα στην οικογένειά του. Η αναζήτηση αυτή θα δώσει το ποθητό αποτέλεσμα για το 1/3 μόνον των ασθενών. Για τους υπόλοιπους, θα πρέπει να αναζητηθεί μη συγγενής δότης ανάμεσα σε εθελοντές που έχουν εκφράσει την επιθυμία να δωρίσουν αιμοποιητικά κύτταρα για οποιονδήποτε ασθενή έχει ανάγκη. Για τον εντοπισμό κατάλληλων (αν οχι όμοιων, που είναι απίθανο, τουλάχιστον αποδεκτά συμβατών) μη συγγενών δοτών, απαιτείται η ύπαρξη μεγάλου αριθμού εθελοντών.

Η καταγραφή εθελοντών δοτών ξεκίνησε τη δεκαετία του ’70 στην Ολλανδία, τις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία. Σε κάθε κράτος, οι καταγραφόμενοι εθελοντές συγκεντρώνονται σε ένα κεντρικό αρχείο που αποτελεί την Εθνική «Δεξαμενή» της χώρας. Σήμερα, υπάρχουν 58 «Δεξαμενές» δοτών σε 43 χώρες και 39 «Τράπεζες» φύλαξης μονάδων ομφαλοπλακουντιακού αίματος σε 21 χώρες. Τα στοιχεία δοτών και μονάδων συγκεντρώνονται σε ένα Διεθνές Αρχείο, το οποίο έχει, σήμερα, καταγεγραμμένους περισσότερους από 11.000.000 εθελοντές (συμπεριλαμβανομένων 250..000 περίπου μονάδων ομφαλοπλακουντιακού αίματος). Όλες οι συνεργαζόμενες εθνικές «Δεξαμενές» έχουν πρόσβαση στο Διεθνές Αρχείο.

Η πραγματοποίηση των μεταμοσχεύσεων είναι αποτέλεσμα μιας πολύπλοκης διαδικασίας, η οποία διεκπεραιώνεται μέσα σε ένα διεθνώς οργανωμένο σύστημα. Στο σύστημα αυτό συνεργάζονται τα Αιματολογικά-ΜεταμοσχευτικΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ: Α. Τσόχα 5, 11521 Αθήνα
Τηλ: 210 6471200-9
Fax: 210 7255066
Emai: eom@eom.gr

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γιούλη Μενουδάκου
gmenoudakou@eom.gr

Στην Αθήνα:
"Έλενα Βενιζέλου", τηλ: 210-6402266
Παίδων "Αγία Σοφία", τηλ.: 210-7467764
"Γεώργιος Γεννηματάς", τηλ.: 210-7711914
"Ο Ευαγγελισμός", τηλ. : 210-7201735

Στον Πειραιά:
"Τζάνειο", τηλ.: 210-4592460

Στην Θεσσαλονίκη:
"Ιπποκράτειο", τηλ. : 2310-892607, 2310-892156

ΕΝΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ!!

2 νεκροί βρέθηκαν από την πτήση

Δυο νεκρούς ανέσυραν από τον Ατλαντικό . Βρέθηκαν περίπου 70 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που το αεροπλάνο έστειλε το τελευταίο του μήνυμα βλάβης. Ακόμα δεν έχουν αναγνωριστεί τα πτώματα. Κοντά εκει βρέθηκε μια μπλε καρέκλα η οποία είχε έναν σειριακό αριθμό και περιμένουν να πάρουν την επιβεβαίωση από την Air France ότι ανήκει σε αυτό το αεροπλάνο. Τέλος βρέθηκε και μια βαλίτσα με ένα εισιτήριο της Air France καθώς και μια πλαστική σακούλα
ΑΠΟ troktiko

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ!!


μαντρί
ουσ ουδ μαντρί [ma'ndri]
χώρος για ζώα

Tο πακέτο που μιλάει



Πως θα σας φαινόταν, αν κάθε φορά που βγάζατε ένα τσιγάρο από το πακέτο μία φωνή από το πουθενά σας έλεγε ότι το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία, προκαλεί καρκίνο κλπ; Mια βρετανική εταιρεία κατασκευάζει τα πρώτα πακέτα με τσιπάκι ήχου, που θα ενεργοποιείται αυτομάτως και θα προειδοποιεί τους αμετανόητους καπνιστές για τις βλαβερές συνέπειες της συνήθειάς τους, πιθανώς και με τη συνοδεία μουσικής, π.χ. ενός πένθιμου εμβατηρίου. Πάντως οι εκπρόσωποι της αντικαπνιστικής εκστρατείας πιστεύουν ότι η εφεύρεση είναι για γέλια, η δε αποτελεσματικότητά της αμφίβολη.

ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΜΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΕ!!


Αυτό στο Ελλαδιστάν γίνεται τόσα πολλά χρόνια που τελικά έγινε Θεσμός να ψηφίζουν οι ΜΕΝ και να περνάνε καλά οι ΔΕ.

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΛΙΩΣ!!!

ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΙΑΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!!

Από Αστυνομικούς της ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας (Σαντορίνης) συνελήφθη σήμερα και περί ώρα 12:00, αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 29 ετών, διότι την 01:45 ώρα (06-06-2009) εισήλθε παράνομα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στα Φηρά Θήρας, την ώρα που η ένοικος αυτού, αλλοδαπή ηλικίας 22 ετών, επέστρεφε σε αυτό και αφού της επιτέθηκε, προκαλώντας της τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, την βίασε.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών οι οποίοι, συλλέγοντας και αξιοποιώντας πληροφορίες, προέβησαν σε προσαγωγές υπόπτων, μεταξύ των οποίων και του δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα.

Παθούσα, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το Κέντρο Υγείας Θήρας, μεταφέρθηκε για περαιτέρω νοσηλεία σε εφημερεύων νοσοκομείο της Αθήνας.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας (Σαντορίνης).

ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!!!

Φωτομοντάζ οι «αμαρτωλές» φωτογραφίες

Είναι ίσως το πιο προκλητικό στιγμιότυπο από τις «αμαρτωλές» φωτογραφίες που δημοσίευσε η ισπανική εφημερίδα El Pais από τη βίλλα Certosa του Silvio Berlusconi στη Σαρδηνία.
Ο άντρας που εμφανίζεται ολόγυμνος είναι ο πρώην πρωθυπουργός της Τσεχίας Mirek Topolánek, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Repubblica.
Στη φωτογραφία καλύπτεται μόνο το πρόσωπο του πολιτικού, ενώ τα υπόλοιπα «προσόντα» του εκτίθενται σε όλο τους το «μεγαλείο».
Στην ερώτηση αν πρόκειται για πραγματική φωτογραφία ή φωτομοντάζ, ο Topolanek απάντησε «και τα δύο». «Είμαι εγώ, ναι, αλλά έχει υποστεί σαφώς και φωτομοντάζ». «Η εικόνα είναι σαφώς αλλαγμένη», πρόσθεσε.
«Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για βίαιη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, γιατί ήμουν σε ιδιωτικές διακοπές. Και εγώ δε βλέπω κάτι το κακό», είπε ο Τσέχος πολιτικός.
Hellenic Business

Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς

Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα είναι η κίνηση και στις δύο εθνικές οδούς, λόγω της εξόδου των ετεροδημοτών αλλά και των εκδρομέων του τριημέρου. Στα διόδια Αφιδνών η ανάσχεση φτάνει τα 300 μέτρα, ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και στα διόδια της Ελευσίνας. Στα διόδια Αφιδνών η ανάσχεση φτάνει τα 300 μέτρα, ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και στα διόδια της Ελευσίνας. Πυκνή είναι η κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 20 δρομολόγια. Πυκνή είναι η κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 20 δρομολόγια. Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την ομαλή μετακίνηση των ετεροδημοτών αλλά και των εκδρομέων του Αγιόυ Πνεύματος. Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την ομαλή μετακίνηση των ετεροδημοτών αλλά και των εκδρομέων του Αγιόυ Πνεύματος.

Επί ποδός η Τροχαία Επί ποδός η Τροχαία

Αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, έχει λάβει η Τροχαία για την ομαλή μετακίνηση των ετεροδημοτών που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην περιφέρεια, αλλά και των εκδρομέων του Αγ. Πνεύματος. Αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, έχει λάβει η Τροχαία για την ομαλή μετακίνηση των ετεροδημοτών που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην περιφέρεια, αλλά και των εκδρομέων του Αγ. Πνεύματος.

Στο πλαίσιο αυτό, θα υπάρχει αστυνόμευση του οδικού δικτύου, κατά τομείς, με περιπολικά και μοτοσικλέτες, ειδικότερα του οδικού άξονα Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη, ενώ ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. Στο πλαίσιο αυτό, θα υπάρχει αστυνόμευση του οδικού δικτύου, κατά τομείς, με περιπολικά και μοτοσικλέτες, ειδικότερα του οδικού άξονα Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη, ενώ ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. θα περιπολούν από αέρος. θα περιπολούν από αέρος.

Υπενθυμίζεται ότι για τη διευκόλυνση των πολιτών, η Τροχαία επιστρέφει τις άδειες οδήγησης, τις πινακίδες και τις άδειες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και τις 2 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι για τη διευκόλυνση των πολιτών, η Τροχαία επιστρέφει τις άδειες οδήγησης, τις πινακίδες και τις άδειες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και τις 2 Ιουνίου

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΖΩΑΚΙΑ!!

Τι ποσοστά δίνουν για την Ελλάδα οι ξένοι?


Για την Ελλάδα, η μελέτη προβλέπει νίκη του ΠΑΣΟΚ (35%, 8 έδρες), με δεύτερο κόμμα τη ΝΔ (31%, 7 έδρες) και τρίτο τους Οικολόγους-Πράσινους (11%, 3 έδρες). Ακολουθούν το ΚΚΕ (8%, 2 έδρες), ο ΣΥΡΙΖΑ (5,7%, 1 έδρα) και ο ΛΑΟΣ (4,8%, 1 έδρα).

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.ΜΕ ΤΣΑΡΤΕΡ ΘΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΑΤΑΝΑΣΤΕΣ!!

Αναγκάζεται η Τουρκία να τους πάρει πίσω!

Μέτρα για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης που θα σχετίζονται με την υποστήριξη των μεσογειακών χωρών, ανάμεσα στις οποίες και την Ελλάδα, σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των μεταναστευτικών κυμάτων αποφάσισε το Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών υποθέσεων της Ε.Ε. κατά τη σημερινή συνεδρίασή του στο Λουξεμβούργο.
Ο επίτροπος της Ε.Ε., Ζακ Μπαρό, επισήμανε ότι η Ένωση θέτει ως προτεραιότητα την ιδιαίτερα στενή συνεργασία με χώρες, όπως η Τουρκία και η Λιβύη, ούτως ώστε οι αρχές αυτών των χωρών να υποχρεωθούν να ενισχύσουν τους ελέγχους στα σύνορά τους και να εφαρμόσουν τις συμφωνίες επανεισδοχής των λαθρομεταναστών.
Στα μέτρα που πρότεινε η Επιτροπή περιλαμβάνονται η ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Frontex, η εξασφάλιση μιας αποτελεσματικής πολιτικής επιστροφής -κοινές πτήσεις επιστροφής των λαθρομεταναστών- και η δημιουργία ενός μηχανισμού εθελοντικής εσωτερικής μετεγκατάστασης των ατόμων, που χαίρουν διεθνούς προστασίας από γεωγραφικούς χώρους που αντιμετωπίζουν μεγάλες πιέσεις.
Ο Ζ. Μπαρό τόνισε, ακόμη, ότι η Επιτροπή πρόκειται να πάρει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, προς αυτήν την κατεύθυνση, σε συνεργασία με τους διεθνείς οργανισμούς και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
ΑΠΟ http://kostasxan.blogspot.com/

Wikipedia Μια πρωτότυπη ιδέα



Ένα εντυπωσιακό βιβλίο των 5000 σελίδων.Οποιαδήποτε πληροφορία και οποιοδήποτε θέμα που βρίσκουμε στο διαδύκτιο υπάρχει σε ευτή την πρωτότυπη ιδέα από τον σχεδιαστή Rob Matthews

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 92 ΧΡΟΝΩΝ


Τραγωδία με 29 παιδιά σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Μεξικό

Τουλάχιστον 29 παιδιά ηλικίας από τριών μηνών έως δύο ετών βρήκαν τραγικό θάνατο από ασφυξία εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε βρεφονηπιακό σταθμό στην πόλη Ερμοσίγιο του Μεξικού. Άλλα 50 παιδιά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα ή αναπνευστικά προβλήματα
Hellenic Business

Ο ντηλιβεράς...της πρέζας....

Στην Σωκράτους και Πλ.Θεάτρου σταματάει ένα παπάκι με ένα μελαμψό
αλλοδαπό και δίνει ένα μικρό πακέτο που χωράει στη χούφτα σε έναν
άλλον που το βάζει γρήγορα στην τσέπη.
Κοιτάζουν με προσοχή και φεύγουν.
Ο πεζός κατεβαίνει την Σοφοκλέους και πολύ γρήγορα το κάνει πάσα
σε άλλον και αυτός με την σειρά του απομακρύνεται προφανώς
για τον τελικό προορισμό κάποιο δωμάτιο παλιού ξενοδοχείου ή αλλού
για να φιάξουν φιξάκια για την λιανική.
Οι πελάτες-χρήστες περιμένουν.
Ο παπάκιας είναι ο ντηλιβεράς από τον χοντρέμπορο που βρίσκεται
εκτός τριγώνου θανάτου αλλά όχι μακρύτερα από την Πλατεία Αττικής,
Μεταξουργείο κ.λ.π.
Είχε πινακίδα με κάποιον αριθμό το μηχανάκι.
Την έδωσα σε κάποιο περιπολικό που πέρασε μπροστά μου στην Αθηνάς
και ενημέρωσαν με τον ασύρματο.
Δεν γνωρίζω το αποτέλεσμα.
Αθηναίος

Νεκρός χειριστής γερανοφόρου από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 37χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, όταν το γερανοφόρο όχημα που οδηγούσε, ήρθε σε επαφή με καλώδια υψηλής τάσης ρεύματος...

Ο άτυχος άνδρας δούλευε στα έργα της ΠΟΤΑ (Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης) Μεσσηνίας και από λάθος εκτίμηση το γερανοφόρο ακούμπησε σε ηλεκτρικά καλώδια, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά...
Hellenic Business

ΤΟ 1965 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Rolling Stones!!!!!!SATISFASTION


Η μεγαλύτερη επιτυχία από το μεγαλύτερο ROΚ συγκρότημα όλων των εποχών το 1965.
Σχηματίστηκε το 1961 και παραμένει ενεργό ακόμα στις μέρες μας.Οι πωλήσεις τους ξεπερνάνε τα 200.000,000 εκατομμύρια αντίτυπα,ενώ έχουν παίξει ζωντανά σε όλο τον κόσμο.

Μια "αρβανίτισσα" γράφει για τους «Αρβανίτες:

Με τον όρο Αρβανίτες ονομάζονται οι πρώην αλβανόφωνοι Έλληνες της Αλβανίας, οι οποίοι, λόγω των αναστατώσεων στη Βαλκανική, τον 13ο αι. μετακινήθηκαν εκούσια ή ακούσια σε διάφορες άλλες χώρες της περιοχής ενώ πολλοί από αυτούς καταληξαν σε περιοχές της Ελλάδας.

Εκεί έγιναν γνωστοί με το όνομα Αρβανίτες - τους το έδωσαν οι γηγενείς -, ως προερχομένων από το Αρβανο, όπως έγινε και με άλλους εποίκους Βατικι-ώτες, Σοφικί-τες, Σπετσιώτες, Υδραίους κ.λπ. Αφομοιώθηκαν με τους ντόπιους, και ακόμη πολέμησαν μαζί τους εναντίον των Τούρκων. Διατήρησαν μόνο το γλωσσικό ιδίωμα, το οποίο σταδιακά εξαλείφθηκε, ενώ πολιτιστικά, κοινωνικά και εθνικά αφομοιώθηκαν πλήρως, αποκτώντας όπως και οι Βλάχοι, ατόφια ελληνική εθνική συνείδηση και αυτοπροσδιορίστηκαν ως Έλληνες.

Υπάρχουν σαφέστατες ενδείξεις ότι οι Αρβανίτες μιλούσαν μια πρωτοελληνική-πελασγική (και άρα αρκαδική) διάλεκτο, ενώ οι παραδόσεις τους χάνονται στα βάθη της Ελληνικής Αρχαιότητας, που παρ’ όλη τη σημασία τους κανένας ιστορικός δεν ερεύνησε, όπως έπρεπε. Γιατί εν ολίγοις, κανένας δεν ξέρει ακριβώς ούτε τι σημαίνει η λέξη «Αρβανίτης»! Ας αρχίσουμε λοιπόν, από αυτό ακριβώς: πόθεν το «Αρβανίτης»;

Την ονομασία αυτή αναφέρει πρώτη η Αννα η Κομνηνή στο βιβλίο της «Αλεξιάδα».

Πολλές είναι οι μελέτες που μιλούν για την πόλη «Άρβανο» της Βορείου Ηπείρου, ως σημείο αναφοράς ενός πληθυσμού που μετακινήθηκε από εκεί και ήρθε και μετοίκησε στην Ελλάδα, γύρω στον 12ο, 13ο και 14ο αι. μ.Χ. Πολλοί είναι όμως οι Αρβανίτες στην Ελλάδα που δεν έχουν ως τόπο καταγωγής ούτε την Ήπειρο, ούτε το συγκεκριμένο «Άρβανο» αλλά παραδόξως άλλα «Αρβάντ», πόλεις με το ίδιο όνομα δηλ., τις οποίες δεν αναφέρει καμία μελέτη!

Έτσι, προκύπτει το εξής ερώτημα: ποιο ήταν το μητροπολιτικό «Άρβανο» ή «Αρβάντ»; Ήταν στην Ήπειρο το μητροπολιτικό κέντρο ή το Άρβανο της Ηπείρου ήταν μια πελασγική περιοχή, όπως τόσες άλλες;

Τα ταξίδια των Αρκάδων, απογόνων του Γενάρχη Πελασγού, προς την Ιταλία, τη Γαλλία, τον Πόντο, την Ηπειρο, την Τουρκία και την Κύπρο, είναι ιστορικά καταγεγραμμένα και οι αποικίες τους γνωστές. Αυτό που δεν έχει ερευνηθεί όσο θα έπρεπε είναι τα ταξίδια των Αρκάδων στον Νότο, στην αρχαία Αίγυπτο και στην περιοχή της Παλαιστίνης.

Πολλοί λίγοι γνωρίζουν ότι η αρχαία Αίγυπτος ονομαζόταν «Αρκαδία» την εποχή των Πυραμίδων, ενώ η περιοχή της Παλαιστίνης είχε σωρεία πελασγικών πόλεων, εκ των οποίων μία πόλη με το όνομα «Αρβάντ» ήταν επικεφαλής μιας συνομοσπονδίας που ήκμαζε ως ελληνικό εμπορικό κέντρο για πάνω από 500 χρόνια!

Στην αρχαία Φοινίκη, λοιπόν, μια περιοχή του σημερινού Λιβάνου, υπήρχε η πόλη Αρβάντ, η πόλη που έδωσε το όνομά της, σε πολλούς από τους Έλληνες τους ονομαζόμενους παλαιότερα «Πελασγούς» ή «Λέλεγες» , δηλ. τους Αρκάδες και τους Λάκωνες. Το Αρβάντ ή Αραβάντ (πελασγική διάλεκτος) ή Άραδος (αττική διάλεκτος) - (Arvad ή Arwad ή Aradus), ήταν πόλη-λιμάνι βορείως της Τρίπολης , και 2 χλμ. μόλις από την ακτή της Συρίας. Η συγκεκριμένη Τρίπολη είναι αρχαία πόλη (την οποία οι Άραβες ονομάζουν Tarabulus), και βρίσκεται στο βορειοδυτικό Λίβανο. Αποτελεί λιμάνι στη Μεσόγειο και ως εκ τούτου άνθιζε το διαμετακομιστικό εμπόριο κυρίως φρούτων και βαμβακιού. Οι Λιβανέζοι πιστεύουν ότι έχει ιδρυθεί μετά το 700 π.Χ., επειδή δεν αναφέρεται μέχρι τους Περσικούς χρόνους οπότε και εμφανίζεται ως πρωτεύουσα της Φοινίκης και συγκεκριμένα της ομοσπονδίας Τύρου, Σιδώνος και Αρβάντ. Η πόλη έχει άνθηση με τους Σελευκίδες και με τους Ρωμαίους αυτοκράτορες. Το 638 μ.Χ. περνάει στους Άραβες και το 1109 μ.Χ. στους σταυροφόρους οι οποίοι όμως καταστρέφουν την μεγάλη βιβλιοθήκη της πόλης .

Έτσι, το Αρβάντ, ήταν το σπουδαιότερο βόρειο κέντρο των «Φοινίκων» κατά τους Λιβανέζους ιστορικούς, των Ελλήνων Πελασγών όμως, όπως πραγματικά ήταν. Για πολλά χρόνια προ Χριστού, ήταν πρωτεύουσα της Φοινίκης, και από εκεί προήλθε η λέξη «Αρβανίτης» με φωνήεντα ανάμεσα στα σύμφωνα της λέξης. Αλλά ως μια δυναμική πρωτεύουσα, είχε σχέσεις με όλα τα Αρβάντ ή Άρβανα: Το Αρβάντ της Γαλλίας , (στην περιοχή της Τουλούζης, στην νότια Γαλλία, είναι γνωστό ότι εκεί υπήρχαν Αρκαδικές αποικίες. Η ίδια η Μασσαλία ήταν ελληνικό λιμάνι.), το Αρβάντ του νοτίου Ιράν. Στις περιοχές δηλ. όπου υπήρχαν Πελασγοί. Η ιστορία διδάσκει ξεκάθαρα πώς μεταφέρθηκε η πρωτεύουσα από την Ήπειρο στη Φοινίκη, σε κάποια δύσκολη συγκυρία: όταν μετά τη βασιλεία του Πύρρου, η περιοχή της Ηπείρου παρήκμασε και έγινε πεδίο συνεχών πολεμικών συγκρούσεων (μετά το 240 π.Χ.), τότε η πρωτεύουσα της Ηπείρου μεταφέρθηκε και πάλι στην Φοινίκη. Οι Ηπειρώτες, πολέμησαν λίγο αργότερα κατά της Ρώμης, αλλά νικήθηκαν από τον Aemilius Paullus, το 167 π.Χ., ο οποίος μετέφερε χιλιάδες σκλάβους στη Ρώμη.

Αιώνες πριν, ο δρόμος Ήπειρος-Φοινίκη, είχε γίνει αντίστροφα, στην περίπτωση του Κάδμου, ο οποίος από τη Φοινίκη «πέρασε» στην Ήπειρο όπου και πέθανε στη Βουθόη. Ο βίος του και η ιστορική του πορεία (Θήβαις κλπ.) φανερώνει την ενότητα ενός αρχαϊκού κόσμου που ήταν Πελασγικός, όπου η Ήπειρος ήταν η «Απείρω Ταν»:





Νόμισμα της Ηπείρου, του 238 π.Χ. και παλαιότερα. Εικονίζεται ο Δωδωναίος Ζευς στεφανωμένος με φύλλα βελανιδιάς. Στην πίσω πλευρά εικονίζονται δύο κεραυνοί σε σχήμα αναστρόφων «Ε» και η λέξη «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ».

Αλλά το «κλειδί» για την ιστορική έρευνα είναι η περιβόητη επίκληση του Αχιλλέα στον Δωδωναίο Δία, που όμως είναι «Πελασγικός»:

«Ζευ άνα, Δωδωναίε, Πελασγικέ, τηλόθι ναίων, Δωδώνης μεδέων δυσχειμέρου` αμφί δε Σελλοί σοί ναίουσ’ υποφήται ανιπτόποδες χαμαιεύναι». (Ομήρου, Ιλιάς, Π, 233-235).

Αυτό που μαρτυρεί ο Αχιλλέας, με την επίκλησή του στον Δία, είναι ότι ο βασιλεύς (άνα) των Ελλήνων, είναι Πελασγικός και βρίσκεται μακριά (τηλόθι). Ο Δίας, λατρεύεται στην Ήπειρο, έχει συζευχθεί την Διώνη, αλλά δεν βρίσκεται εκεί. Σε ποια μακρινή περιοχή βρίσκεται;

Το όνομα του Αρβάντ της περιοχής της Φοινίκης μαρτυρεί που βρίσκεται ο Πελασγικός Δίας: το άλλο όνομα του Αρβάντ, είναι Άραδος και οι κάτοικοί του λέγονται Αράδιοι.

Ήπειρος. Νόμισμα του 234-168 π.Χ. Εικονίζεται μπροστά η Διώνη και στην πίσω πλευρά η λέξη AΠEΙPΩTAN ανάμεσα σε τρίποδα και σε δάφνινο στεφάνι.
http://www.koutouzis.gr/megali+ellada.htm

Στη μνήμη του δολοφονημένου Αστυνομικού....




Ο Γιώργης άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας
"Υπέκυψε ο Αστυνομικός της Ομάδας ΔΕΛΤΑ....":
(κάνε κλίκ)

Καλό σου ταξίδι φίλε.
Στη θέση σου όμως έπρεπε να είναι ο κακοποιός, αν αυτός “τράβηξε” πρώτος πιστόλι.
Σεβαστά τα συλλυπητήρια του ανθρώπου Μαρκογιαννάκη. Απορριπτέα όμως σαν υπεύθυνου για την αστυνομία. Γιατί έπρεπε να σε είχε εκπαιδεύσει σωστά.
Να γινόταν αιτία ο άδικος-άδικος θάνατός σου να αλλάξουν τα πράγματα; Δυστυχώς δεν θα γίνει. Και νιώθω πως λέω πράγματα άσκοπα, γιατί κανείς δεν πρόκειται να το κάνει.
Μα πρέπει να τα πω. Κι αν εκτός από τη λύπη μας μπήκαν εδώ κι αυτά τα κριτικά λόγια, συχώρεσέ μας από κει που βρίσκεσαι. Μα το κάνουμε για να μη θρηνήσει κι άλλος πατέρας το παιδί του και η αστυνομία άλλον ένα λεβέντη της και φύλακα της ασφάλειάς μας.
Και άκου και το άλλο, που μας το έφερε στην επιφάνεια η λάβα που καίει τα στήθη μας για το χαμό σου: ο Μαρκογιαννάκης είπε ότι η αστυνομία θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειάς σου. Σωστό. Σωστότερο όμως θα ήτανε η Πολιτεία να φροντίζει γι αυτό και να μην θεωρείται ελεημοσύνη ό,τι αποτελεί ιερό καθήκον.
Συμπάθησέ με. Είπα πολλά. Εσύ κράτα το “καλό σου ταξίδι φίλε”.
Γιώργης Χολιαστός


ΣΤΟΝ ΣΠΎΡΟ ΘΕΟΔΏΡΟΥ

Φίλε-αδερφέ μου αδικοχαμένε,
σε όλα τα δειλά κι άναντρα ξένε,
χέρι ένα σ’ έχει κόψει βιαστικό
για ένα καπρίτσιο του περαστικό…

Δε μέστωσες-σε Φθινοπώρου αγέρι
των παιχνιδιών του δεν εγίνεις ταίρι.
Η Άνοιξη αλλουνού δεν έχει αφήσει
αντίζηλού της χέρι να σ’ αγγίσει.

Μη μας κακιώνεις που σε τραγουδάμε-
είναι κρασί της λύπης που μεθάμε΄
κι είναι που αύριο η Ζωή θα κλέψει
την που όλη μας σε σέ είναι τώρα σκέψη.

Γιατί μικροί εμείς είμαστε κι αστείοι-
αχτίδα που γοργά, πριν λάμψει, δύει.
Μα στων Ηρώων το Πάνθεο που Συ θα ‘μπεις
από ήλιους χίλιους πιότερο θα λάμπεις.

Γιώργης Χολιαστός
ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

ΛΟΝΔΙΝΟ (Reuters) - Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν θέλοντας να απελευθερωθεί από την ισχυρή πίεση προχώρησε σε ανασχηματισμό της Κυβέρνησης του ώστε να αποτρέψει μια κυβερνητική κατάρρευση!...ΠΑΡΙΣΙ / RECIFE, Βραζιλία (Reuters) - Η Αναζήτηση συντριμμιών στον Ατλαντικό από την μοιραία πτήση της Air France ξανάρχισε την Παρασκευή για την ανεύρεση οργάνων από ένα δυστύχημα που προκλήθηκε ενδεχομένως από εσφαλμένη από τους πιλότους ανάπτυξη ταχύτητας!... MEXICO CITY (Reuters) - μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε κέντρο φροντίδας παιδιών είχε σαν αποτέλεσμα σκοτωθούν τουλάχιστον 27 παιδιά και να τραυματιστουν πολλά ακόμα άλλα "Μέχρι τώρα, τα επίσημα στοιχεία είναι ... 27 νεκρά παιδιά και ένας απροσδιόριστος αριθμός άλλων να τραυματιστεί δήλωσε η κ.Sonora εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης !....VIENNA (Reuters) - Το Ιράν έχει αναπτύξει σημαντικά τα σημεία του εμπλουτισμού ουρανίου με σχεδόν 5.000 φυγοκεντρωτές που λειτουργούν τώρα και αυτό έχει καταστήσει δυσκολότερο για τους επιθεωρητές του ΟΗΕ να παρακολουθούν τις επίμαχες πυρηνικές της δραστηριότητες, αναφέρει έκθεση του ΔΟΑΕ που βγήκε την Παρασκευή!... PARIS (Reuters) - ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama ταξιδεύει στη Νορμανδία το Σάββατο για να σηματοδοτήσει την 65η επέτειο από την απόβαση στη Νορμανδία στο βόρειο τμήμα της Γαλλίας που οδήγησαν στη Συμμαχική νίκη επί ναζιστικής Γερμανίας!...ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ (Reuters) - Μια έκρηξη βόμβας σκότωσε περίπου 40 λάτρεις πιστους που προσεύχονταν την Παρασκευή σε τζαμί σε περιοχή βορειοδυτικά του Πακιστάν, δήλωσε ανήσυχος ανώτατος αξιωματούχος στο Reuters!...SEOUL (Reuters) - Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Νότια Κορέα προετοιμάζουν οικονομικά αντίμετρα για να τιμωρήσουν τη Βόρεια Κορέα για το παράνομο εμπόριο όπλων και τις κρυφές δραστηριότητες μετά την πυρηνική δοκιμή την περασμένη εβδομάδα!..Dresden, Γερμανία (Reuters) - ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama εξέφρασε την ελπίδα, την Παρασκευή ότι θα γίνει σοβαρή πρόοδος στην ειρήνευση στη Μέση Ανατολή κατά το τρέχον έτος και δήλωσε ότι Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι θα κάνουν σοβαρές προσπάθειες γιαυτό!..
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

Με τη μουσική είμαστε όλοι αδέρφια

Playing For Change | Song Around the World "Don't Worry" from Concord Music Group on Vimeo.


Πιστεύω ότι τα παραπάνω είναι μια από τις καλύτερες εκδόσεις που έγινε ποτέ από Stand

Δολοφονική επίθεση σε ειρηνική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ

Χθες το βράδυ μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Πεδίον του Αρεως, διοργανώθηκε από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού «Νέος Αγωνιστής» πάρτυ στο Bar “Revolt” στον πεζόδρομο της Κωλέτη, στα Εξάρχεια. Το πάρτυ είχε μεγάλη προσέλευση κόσμου, απλών φίλων, οργανωμένων μελών του Κινήματος, συντρόφων της ευρύτερης αριστεράς. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι πρώην υπουργοί Στέφανος Τζουμάκας και Πέτρος Ευθυμίου, το Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Παντελής Οικονόμου, ο ....
πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατικής Εταιρίας Γιώργος Παπαγιαννόπουλος και άλλοι.

Κατά τις 11:00 και ενώ ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος μέσα και έξω από το μαγαζί έφτανε τα 200 άτομα, ξαφνικά και χωρίς κανέναν προφανή λόγο και αφορμή, 10-12 κρανοφόροι εμφανίστηκαν κυριολεκτικά «από το πουθενά» και επετέθησαν απρόκλητα στα συγκεντρωμένα άτομα. Χτυπούσαν αδιακρίτως άντρες και γυναίκες, νέους και ηλικιωμένους, έσπαγαν καρέκλες και τραπέζια, τα πέταγαν στον κόσμο που έτρεχε πανικόβλητος να σωθεί. Πετούσαν μπουκάλια μέσα στο χώρο του bar κατευθείαν πάνω σε άτομα, έβριζαν και γενικά κατέστρεφαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Είδα μια κοπέλα να έχει γεμίσει αίματα από μπουκάλι που την βρήκε στο πρόσωπο.

Είδα έναν νεαρό να χτυπιέται με καρέκλες στην πλάτη και στο κεφάλι.

Είδα έναν άλλο νεαρό να γρονθοκοπείται από δυο-τρεις κρανοφόρους.

Αξιο αναφοράς είναι το περιστατικό ότι τρεις εκ των κρανοφόρων προσπάθησαν να επιτεθούν σε μια κοπέλα την οποία απομόνωσαν και η οποία τελικά σώθηκε από βέβαιο λυντσάρισμα από την επέμβασή μου και από το γεγονός ότι ο αδερφός της πέταξε μια καρέκλα εναντίον τους με αποτέλεσμα να τους αποσπάσει την προσοχή και να αρχίσουν να τον κυνηγούν, αφήνοντας την κοπέλα μόνη. Η εν λόγω κοπέλα χτυπήθηκε ύπουλα από τον εναπομείναντα ο οποίος κρατούσε ένα μεταλλικό λοστάρι μήκους περίπου 40-50 εκατ. «γυρισμένο στην άκρη (πραγματικό φονικό όπλο!)από πίσω, στην περιοχή του συνδέσμου πίσω από το γόνατο. Οταν του όρμηξα για να τον απωθήσω με χτύπησε με το λοστάρι στο δεξί χέρι. Στη συνέχεια τρεις κρανοφόροι προσπάθησαν να με απομονώσουν ουρλιάζοντας «είναι ΠΑΣΟΚος το μουνί»! Την τελευταία στιγμή σώθηκα με μια γροθιά στη γνάθο και μια κλωτσιά στο καλάμι έχοντας προλάβει μόνο να ανταποδώσω μια γροθιά προκειμένου να ανοίξω δρόμο και να τρέξω να σωθώ!

Ιδιο ακριβώς περιστατικό, με έναν νεαρό να προσπαθεί να σώσει την αδερφή του από την επίθεση των κρανοφόρων και να ξυλοκοπείται άγρια είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κεφάλι και την διακομιδή του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός!

Το όλο «σκηνικό» κράτησε περί τα 3-4 λεπτά. Οι κρανοφόροι στη συνέχεια απομακρύνθηκαν προς την οδό Θεμιστοκλέους βρίζοντας και έχοντας αφήσει πίσω τους βομβαρδισμένο τοπίο, σπασμένες καρέκλες και τραπέζια, τραυματισμένους και τρομοκρατημένους ανθρώπους.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ που ήρθαν εκ των υστέρων απλά διαπίστωσαν το «μακελειό».

Φημολογείται ότι έγιναν και δύο συλλήψεις.

Ακούστηκε ότι ένας εκ των κρανοφόρων κρατούσε πιστόλι φωτοβολίδας, το οποίο ευτυχώς δεν χρησιμοποίησε. Ανατριχιάζω και μόνο στην σκέψη του τι θα γινόταν έτσι και χτυπούσε κάποιον από τόσο μικρή απόσταση…

Το περιστατικό αυτό γεννά εύλογα ερωτηματικά για τα πραγματικά κίνητρα αυτών των «τραμπούκων». Και όχι μόνο «τραμπούκων» αλλά και δολοφόνων, αφού και το είδος της επίθεσης και το γεγονός ότι όλοι ήταν «εξοπλισμένοι» και έδειχναν αποφασισμένοι καταδεικνύουν ότι επρόκειτο για μια προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση. Όχι μόνο κατά αθώων πολιτών αλλά κατά του δημοκρατικού δικαιώματος της ελεύθερης συνάθροισης.
Και εν τέλει, τέτοιες επιθέσεις αποτελούν το τέλειο άλλοθι για την γενίκευση της επίθεσης περιστολής των ατομικών ελευθεριών και της κρατικής καταστολής που επιχειρεί η Κυβέρνηση της Δεξιάς".

white rose
AΠΟ troktiko

Επίθεση σε πολίτες μετά την ομιλία Καραμανλή

Επίθεση με πέτρες δέχτηκαν πολίτες, αμέσως μετά την λήξη της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή στο Πεδίον του Άρεως, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση, σύμφωνα με καταγγελία της ΟΝΝΕΔ.

Νεαροί μέσα από τον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου εκσφενδόνιζαν πέτρες και μπουκάλια εναντίον ατόμων τα οποία αποχωρούσαν μετά το τέλος της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή.

Στο σημείο έσπευσαν διμοιρίες των Μ.Α.Τ. και λίγη ώρα αργότερα τα πνεύματα κατευνάστηκαν χωρίς να δοθεί συνέχεια.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο.
Hellenic Business

Κάθε είδος της βίας κατά των παιδιών είναι έγκλημα


ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΑΡΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!!

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

Λες καληµέρα στις 3 το µεσηµέρι και καλησπέρα στη 1 τη νύχτα.

Δεν τρως ποτέ ßραδινό πριν τις 10µµ.

Τρως πρωινό πριν πας για ύπνο.

Το πρώτο σου hangover ήταν γύρω στα 5 σου, όταν ο µπαµπάς/ θείος/
παππούς σου έδωσε να δοκιµάσεις ουίσκι, γιατί το ζήταγες.

Πρέπει τουλάχιστον πέντε φορές το χρόνο να τραßηχτείς στον σταθµό
των ΚΤΕΛ για να παραλάßεις έναν τενεκέ λάδι, έναν τενεκέ µέλι, έναν
τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι ßουνού, ελιές και λεµόνια.

Σηµαιοστολίζεσαι να πας για καφέ, αλλά τσαµπουκαλεύεσαι στον
πορτιέρη του κλαµπ που δεν σε ßάζει µέσα γιατί φοράς σαγιονάρες.

Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον µια οδός που λέγεται
Ελευθερίου Βενιζέλου.

Παραπονιέσαι ότι κάνει κρύο όταν έχει 27 ßαθµούς.

Βρίσκεις τους τουρίστες αστείους.

Και τους µαθαίνεις να λένε «malaka».

Έχεις δέκα χρόνια να µπεις σε λεωφορείο.

Περιγράφεις το κτίριο της Interamerican στην Κηφισίας ως «ουρανοξύστη».

Ξέρεις τα πάντα για την ανακύκλωση, αλλά δεν έχεις δει ποτέ από
κοντά κάδο ανακύκλωσης.

Παραγγέλνεις ταυτόχρονα σουßλάκια κι ένα ασθενοφόρο και το
ασθενοφόρο έρχεται όταν χωνεύεις τα σουßλάκια.

Σε όποιο τραπέζι κι αν καθίσεις υπάρχει ένα πακέτο Marlboro Lights.

Υπάρχει µεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε µποτιλιάρισµα στις 6π.µ.της
Κυριακής.

Σε τσαντίζει το ότι για να πας να ψωνίσεις το Σάßßατο πρέπει να
ξυπνήσεις νωρίς, επειδή τα µαγαζιά κλείνουν στις 3.

Έχεις αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 60.000 ευρώ και αρνείσαι να
το δώσεις στον παρκαδόρο γιατί θεωρείς κλοπή τα 5 ευρώ που σου
ζητάει.

ΜΟΔΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ!!