Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


Πρωτοφανείς ήταν οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην Ανατολή Ιωαννίνων, όταν ομάδες Πακιστανών μεταναστών, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, λόγω οικονομικών διαφορών.
Είκοσι περίπου άτομα, με μαχαίρια, λοστούς και άλλα αντικείμενα, έδωσαν μάχη σώμα με... σώμα και έξι από αυτούς οδηγήθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους Πακιστανούς είχε κλέψει κάποιο χρηματικό ποσό από άλλον συμπατριώτη του. Οι ίδιοι και οι παρέες τους, έδωσαν ραντεβού για αργά το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.
Συναντήθηκαν στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου, μεταξύ Ανατολής και Κατσικάς. Στην συνάντηση πήγαν στην κυριολεξία οπλισμένοι με κάθε αντικείμενο. Μαχαίρια, λοστούς, άλλα αιχμηρά αντικείμενα και πολύ γρήγορα η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.
Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την Αστυνομία και έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικάς και τα Γιάννινα προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη.
Έξι άτομα έχουν μεταφερθεί με τραύματα στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα ενώ άλλοι τόσοι έχουν συλληφθεί κι έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα."

www.epiruspost.gr



ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Αναρτήθηκε από troktiko

ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ




Αναρτήθηκε από salonica press

ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΠ-ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΤΟΚΟΣ

Ντόκος ή Στόκος; Ιδού η απορία!!!
Σε άρθρο του στην σημερινή Καθημερινή, ο κ. θάνος Ντόκος, Γ. Διευθυντής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) Ελληνικό Ιδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής, αναπτύσσει τον κίνδυνο δραστηριοποίησης των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών Πακιστανικής και Αφγανικής προέλευσης σε τρομοκρατικές οργανώσεις.
Χρησιμοποιώντας ως πρότυπο την κοινότητα της Βρετανίας επιχειρεί μέσω της καλλιέργειας του φόβου προς την τρομοκρατία να προάξει την ένταξη των Λαθρομεταναστών όχι μόνο στα σώματα ασφαλείας της χώρας μας, αλλά και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών!


ΑΠΟ σιδερη αργυρη

ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΧΕΙΜΑΡΙΩΤΕΣ
...

Δεν θα αφήσουμε μόνους τους Βορειοηπειρώτες. Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα τους και βγαίνουμε μαζί τους στο δρόμο... Την Δευτέρα στις 7 το απόγευμα έξω από την Αλβανική Πρεσβεία στην Κηφησίας!

ΦΟΒΕΡΟ ΕΒΓΑΖΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΜΑΣΕΛΑ!!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ BMW-ART CARS

ΤΟ (ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ) ΠΑΛΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ



http://kafeneio-gr.blogspot.com/

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μιλήσαμε σε προγενέστερη ανάρτηση, για το θέμα της διαπλοκής του ΣΕΥΥΠ και αποδείξαμε ότι ο Καραμανλής γνωρίζει τα πάντα, για τις "μαγκιές" του κου ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ στο ΑΧΕΠΑ και στην Ιατρική Θεσ/νίκης.
Στο διπλανό ντοκουμέντο, που είναι από το Πρακτικό 36/25-5-04 της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Ιατρικής, βλέπουμε τι είπαν κυρίως ο τότε Διευθυντής του Εργαστηρίου Γ.Π.Π.Α., καθηγητής κ. Κ. Παπαδημητρίου, αλλά και ο ορισθείς διάδοχός του κ. Γ. Καρκαβέλας, που ξέρουμε ότι είναι και εκ των μεντόρων της ΝΑΤΑΣΑΣ στην ιατρική της εξέλιξη. Στο εν λόγω Πρακτικό, μόνο κολακευτικά λόγια υπάρχουν και από τα άλλα μελη ΔΕΠ που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Τμήματος. Εμάς μας ενδιαφέρουν αυτοί οι δύο κύριοι.
Το παρακάτω ντοκουμέντο 1α-1β, αποδεικνύει, ότι η Καθηγήτρια ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΟΥΤΣΗ και επιστήμονας με όλη τη σημασία της λέξης είναι και άξια επαγγελματική εμπειρία κουβαλάει όσο κανένας στο αντικείμενο και ερευνητικές ανησυχίες διέθετε και κότσια είχε και το κυριότερο: δεν ήταν γλύφτρα. Και έκανε αυτό που κανένας καθηγητής της Ιατρικής δεν κάνει: τήρησε το τυπικό και υπέβαλε γραπτή πρόταση στον μόνο καθ' ύλη αρμόδιο, τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής. Κατάλαβες Καρκαβέλα ή να το επαναλάβω;;; (κε Γάκη, μη σας παγιδέψουν να δώσετε εσείς τις απαντήσεις που χρωστάνε άλλοι - ξέρεις ότι ξέρω και τον Οργανισμό του ΑΧΕΠΑ και τι δικαιούνται τα μέλη ΔΕΠ στο Π.Γ.Ν.Θ.).
Γιατί Παπαδημητρίου μου και γιατί Καρκαβέλα μου, πέφτετε απ' τα σύννεφά σας;;; Γιατί μου κρύβετε τις διατάξεις νόμου που στειρίζετε τα ετοιμόροπά σας;;; Να σας πω εγώ: Γιατί οι καταπατημένοι νόμοι που δεν σέβεστε, άλλα λένε.
http://avragioz.blogspot.com/2009/04/blog-post_24.html


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://avragioz.blogspot.com/2009/04/blog-post_24.html

Τι είναι ξανθό και τρέχει στο ποτάμι;;;;

ΤΟ ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Το ανέκδοτο είναι δικό της και όχι δικό μου. Της αρέσει να το λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί!!)

ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Αποκαλυπτικότατο το σημερινό πρωτοσέλιδο της REAL NEWS, που δείχνει το μέγεθος των διαπλεκομένων πολιτικών και ... παραπολιτικών καθώς και τον αμείλικτο πόλεμο της μίζας .
Όποιος έχει ... ΔΟΝΤΙ... ΤΡΩΕΙ!! εδω δεν υπαρχουν φιλίες, δεν υπάρχουν ιδανικά και... ιδεολογίες, δεν υπάρχει συναίσθημα και ήθος. Υπάρχει ΜΟΝΟ το συμφέρον πέρα απο χρώματα, συγγένειες και κόμματα. Συνδετικός κρίκος, μόνο ΕΝΑΣ.
Το ΧΡΗΜΑ. Κι εδω δεν μιλάμε για χρήμα, αλλά για ΠΟΛΛΥ ΧΡΗΜΑ!! Φτάσανε σε σημείο οι "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" 'ετσι; να ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ σύντροφο υπουργό ΤΟΥΣ, ΠΟΥ;; στη ΖΗΜΕΝΣ, ότι ο Υπουργός ο κ. Παπαντωνίου εν προκειμένω, δεν ήταν¨"καλό παιδί" τους "εφερνε δυσκολίες!!" και τους χάλαγε τη δουλειά των 330.000.000e που έδινε η Siemens και θα προτιμούσε την TRS που έδινε 447.000.000e. Το θέμα είναι ότι με τη Siemens "τάχανε βρει". Κι έτσι ο κ. Τρεπεκλής ΚΑΡΦΩΝΕΙ κυριολεκτικά (17/1/03) με e-mail στον κ. Δ.ΔΕΝΔΡΙΝΟ της Ζiemens, τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ, κ. Γ.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Επιδότηση 5.000 ευρώ σε κάθε σπίτι για να μετατραπεί σε «πράσινο»

Στο υπουργείο Οικονομικών μελετούν μέσω ειδικού προγράμματος που προωθείται, να επιδοτηθούν για την επισκευή κατοικιών και να δοθούν μεγαλύτερα κίνητρα στους ιδιοκτήτες ακινήτων για να διαμορφώσουν τα σπίτια τους με τέτοιο τρόπο ώστε να εξοικονομούν ενέργεια. Όπως καταγράφουν τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, το κόστος που απαιτείται για να μειώσει κατά 50% την ενεργειακή κατανάλωσή της μια εξαώροφη πολυκατοικία επιφάνειας 1.200 τετραγωνικών μέτρων (ή 200 τ.μ. ανά όροφο) φθάνει στο ποσό των 120.000 ευρώ. Σε μία πενταετία η μέση ελληνική οικογένεια θα μπορεί να αποσβέσει τις δαπάνες που έκανε για το «πακέτο» εξοικονόμησης ενέργειας στο ακίνητό της μέσω ειδικού προγράμματος που προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης. Με το νέο πρόγραμμα θα αντικατασταθούν ο παλαιός καυστήρας με νέο, θα τοποθετηθούν παντού κουφώματα με διπλά τζάμια, καθώς επίσης θα γίνει πλήρης θερμομόνωση της εξωτερικής τοιχοποιίας και της ταράτσας. Το κόστος που προκύπτει ανά ιδιοκτησία για τις βασικές αυτές παρεμβάσεις έχει υπολογιστεί ότι ανέρχεται σε 6.000-7.000 ευρώ, εκ των οποίων ένα υψηλό ποσοστό περίπου στο 80%, δηλαδή γύρω στια 5.000 ευρώ , και μένει να καθοριστεί, θα επιδοτείται μέσω ειδικού προγράμματος. Στο πλαίσιο αυτό το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης μελετά να επεκτείνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και σε άλλες εργασίες προκειμένου να μην κινδυνεύσουν χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής να βγουν στην ανεργία.
Hellenic Business

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ



Το απόγευμα του Σαββάτου της 28ηςΜαρτίου 2009 έκλεισε όλο το εμπορικό κέντρο της πόλης
και πραγματοποιηθηκε η καθιερωμένη παρέλαση γιά την επανάσταση της 25ης Μαρτίου.μετά την παρέλαση
συγκεντρώθηκαν όλοι στο εκθεσιακο κέντρο Bill Graham γιά χορό και φαί.

Roy Orbison - Oh Pretty Woman ( 1964)


Για να θυμούνται οι παλίοι!!!!!!!!

ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ?









"Δεν πιστεύουμε σε ζώα συντροφιάς που χρησιμοποιούν ως αξεσουάρ μόδας. Αυτό δεν δείχνει σεβασμό για τα ζώα αυτά. Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο ακούσει για την πρακτική αυτή συμβαίνει στο εξωτερικό - και ελπίζουμε να μην εξαπλωθεί. "

ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ Η ΜΑΡΑ?

Κρύβονται για να μην
τους αναγνωρίσει ο κόσμος...
.

-Μάρα, το φανταζόσουν ότι θα κρυβόμασταν έτσι για να βγούμε να φάμε εδώ στην Πάρο και να μην φάμε κράξιμο από τον κόσμο;
-Θόδωρε, ο,τι φάγαμε φάγαμε. Τέλειωνε επιτέλους, να γυρίσουμε στη βίλα μας, με τον Αλογοσκούφη και τους άλλους, στο Υστέρνι, για να βγάλω αυτή τη μαντήλα. Την άλλη φορά να με πας στο εξωτερικό, κάπου που δεν θα μας αναγνωρίζουν...
.
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος
ΑΠΟ http://press-gr.blogspot.com/

Σε επαγρύπνηση για το στέλεχος του ιού της γρίπης του χοίρου


Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε σήμερα το Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της εμφάνισης κρουσμάτων γρίπης των χοίρων σε περιοχές του Μεξικού και των νότιων Πολιτειών των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, πρόκειται για ένα καινούργιο στέλεχος του ιού της γρίπης του χοίρου, τύπου Α (Η1Ν1), που μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Τα μέχρι σήμερα ανθρώπινα περιστατικά αφορούν περιορισμένους γεωγραφικά πληθυσμούς στις δύο παραπάνω χώρες. Η κλινικο-εργαστηριάκη και επιδημιολογική διερεύνηση συνεχίζεται.
Το Κέντρο Επιδημιολογικής Επιτήρησης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης παρακολουθούν το θέμα και βρίσκονται σε συνεχή και άμεση επικοινωνία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.), με το Ευρωπαϊκό και Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων αλλά με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ελέγχου Επιζωοτιών
απο Hellenic Business

Ο ΒΡΑΝΚΟΒΙΤΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ-Ε! ΤΟΣΑ ΠΡΑΣΙΝΟΔΟΛΛΑΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ?


Λίγες ημέρες πριν καθίσει αναπαυτικά στην πολυθρόνα του για να απολαύσει – παρέα με τον επίδοξο διάδοχό του Αντόνιο – τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο πολυαγαπημένος της “πράσινης” κερκίδας, Στόγιαν Βράνκοβιτς, μιλάει στο gazzetta.gr για την επόμενη πράξη της ευρωπαϊκής κόντρας των...
“αιωνίων αντιπάλων” που θα παιχτεί στο Βερολίνο. «Δεν μπορώ να είμαι καθόλου αντικειμενικός… Θα το σηκώσουμε οπωσδήποτε!», δηλώνει απερίφραστα ο «θρυλικός» Στόϊκο και χαρακτηρίζει τη 4ετή θητεία του στο “τριφύλλι” ως την καλύτερη περίοδο της ζωής του!
ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΡΑ
http://www.gazzetta.gr/content/view/31982/178/




ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ!!!

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε σε χωριό έξω από την Χαλκίδα. Όχι μόνο το θύμα το λήστεψαν αλλά το έσπασαν και στο ξύλο. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.Το θύμα διατηρεί μαγαζί στο χωριό και έτσι ένα πρωινό οι δράστες μπήκαν στο μαγαζί του. Για άγνωστο λόγο λογομάχησαν με αποτέλεσμα ο καβγάς να φέρει το άγριο ξυλοφόρτωμα. Οι δράστες άρχισαν να χτυπούν ανελέητα το θύμα με μπουνιές και κλωτσιές. Ο άνθρωπος φώναζε βοήθεια. Το γεγονός αυτό έκανε τους δράστες να φύγουν αμέσως από το μαγαζί του. Βέβαια δεν έφυγαν με άδεια χέρια μιας και πήραν μαζί τους το πουκάμισο που φορούσε και όπου μέσα στο τσεπάκι υπήρχαν 4500 ευρώ. Η αστυνομία αναζητά τα ίχνη των δραστών .

http://www.evianews.tk/

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΘΥΜΑ..

Εχθες στις 5:30 περιπου τα ξημερωματα o Σταυρος Αργυροπουλος ειχε ενα τροχαιο ατυχημα στο 28χλμ Π.Ο. Θηβων στην Μανδρα. Κατα πασα πιθανοτητα εχει τρακαρει μετωπικα με πολυ μεγαλο φορτηγο το οποιο και εφυγε απο το σημειο αφηνοντας τον λιποθυμο με σπασμενο στερνο, ανοιχτο κεφαλι και ενα χερι σαν μαρουλι μεσα σε μια αμορφη μαζα ενος αυτοκινητου που απο ΘΑΥΜΑ και μονο τον εσωσε και σε λιγους μηνες θα ειναι παλι μαζι μας..
Την βοηθεια σας λοιπον θα την


χρειαστουμε γιατι ψαχνουμε αυτον τον "αλητη" οδηγο που δεν εχει ιχνος αξιοπρεπειας και ηθικων αξιων..!
Αν υπαχει μεταξυ μας καποιος που μπορει να γνωριζει καποιον μεσα σε συνεργειο φορτηγων ή εχει δει καπου καποιο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΚΟΚΚΙΝΟ πολυ μεγαλο φορτηγο με σημαδια στην εμπρος δεξια πλευρα (του οδηγου) απο ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ οχημα, ας μας κανει ενα τηλεφωνο στο 6946220117 (Παναγιωτης).
Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την αναγνωση των παραπανω και για την προωθηση του μηνυματος αυτου σε οσο το δυνατον περισσοτερα ατομα μπορει ο καθενας..
Ας εξαντλησουμε τις λιγες ελπιδες που υπαρχουν για να βρεθει αυτος ο αχρηστος..
Ευχαριστω και παλι..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ-ΠΙΑΣΤΗΚAΝ ΣΤΗ "ΦΑΚΑ" ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ

Επειδή εμείς πρώτοι ως ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ αποκαλύψαμε την
πληροφορία-είδηση "Η ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ", έχουμε
υποχρέωση απέναντι στους συναδέλφους και τους αναγνώστες, προς
αποκατάσταση της αλήθειας να επισημάνουμε τα εξής:
1. Είναι ψεύδος ασύστολο, οτι ακόμα και τώρα που έχουν περάσει 24 ώρες
από τη δημοσίευση, οτι υπάρχει διάψευση από τη Ματσούκα.
2.΄Οσοι για προφανείς λόγους έσπευσαν λαχανιασμένα να μας διαψεύσουν,
ενεργούντες αυτόκλητα ως γραφείο τύπου της Ματσούκα, εξαπατώντας τους
συναδέλφους προκειμένου να δημοσιεύσουν ανύπαρκτη διάψευση, πιάστηκαν
στη φάκα από τα ίδια τα γραφόμενά τους.
Εξηγούμεθα:
α. Γράφουν οτι υπάρχει διάψευση από Ματσούκα και το περιβάλλον της.
Αν γνώριζαν τι σημαίνει δελτίο τύπου, θα ήξεραν οτι δεν μπορεί να
υπάρχει ταυτόχρονη διάψευση από την ίδια και το περιβάλλον της. Η
διάψευση συνάδελφοι είναι μία και μόνη και πρέπει απαραιτήτως να φέρει
την ...υπογραφή του διαψεύδοντος. Πού είναι η υπογραφή της Ματσούκα;
β. Γράφουν οτι η Ματσούκα γνώριζε την "προβοκάτσια" εδω και 15 μέρες!!!
Επομένως γνωρίζει και τους προβοκάτορες. ΄Αν όμως τους γνωρίζει προ15
ημερών ,να τους ειπεί και να τους καταγγείλει δημόσια και εμείς θα
συντρέξουμε μαζί της, διότι και εμείς θα της δώσουμε τις πηγές της
πληροφόρησής μας, οπότε θα τους ταυτοποιήσουμε και θα τους
ξεμπροστιάσουμε, παραδίδοντάς τους στην κοινή χλεύη.!
Εδώ είμαστε, είμαστε πρόθυμοι και ανα πάσα στιγμή στη διάθεσή της.
Η ίδια είναι;...
Δεν μπορεί και δεν πρέπει εφόσον γνωρίζει τους προβοκάτορες εδώ και 15
ημέρες να τους αφήνει ελεύθερους, να σπιλώνουν την υπόληψή της. Όλοι
γνωρίζουμε ποιό κόμμα και ποιός πολιτικός αρχηγός , λειτουργεί ως
προβοκάτορας........
Ο νοών νοείτω.... NA EΛΘΕΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΘΑ
ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ
Τώρα όσον αφορά τον αγαπητό συνάδελφο που διακίνησε την ανύπαρκτη
διάψευση, δεν θέλουμε να σταθούμε στο γεγονός οτι η ενέργειά του
εμπίπτει σε συγκεκριμένες διατάξεις του Π.Κ. Πού ακούστηκε , εμείς ως
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΑΦΑΡΙ να δημοσιεύουμε την πληροφορία και η δηθεν διαψευση να
γίνεται σε blog το οποίον δεν δημοσίευσε την πρωτογενή είδηση;
Θέλουμε όμως να πούμε οτι εμείς ως συνάδελφοι bloggers, ανεξάρτητα από
τις πολιτικές μας πεποιθήσεις, δεν πρέπει να ενεργούμε ως γραφεία
τύπου, ούτε κομμάτων, ούτε πολιτικών προσώπων. Ούτε να πέσουμε στη
"συνομοταξία" των επαγγελματιών δημοσιογράφων, που εξυπηρετούν και
υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα,.
Σε αυτήν τη διαφορετικότητα πρέπει να στηρίζεται η αξιοπιστία μας.
Πάντως πάντα φίλοι και αγαπημένοι θα είμαστε.
http://politikosafari.blogspot.com/

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ!!



Και ο Δήμος Βεργίνας δεν κάνει τίποτα, βλέπετε είναι ένα από τα καλύτερα νηπιαγωγεία στον νομό Ημαθίας, παραιτημένο διότι δεν υπάρχουν παιδιά ..άλλα τα χόρτα δεν μπορείτε να τα κόψετε είναι γεμάτο φίδια ,δίπλα ακριβός ένα αυλάκι που ο Δήμος δεν κάνει τίποτα να το καθαρίσει αναγκάζονται οι γείτονες να καθαρίσουν όσο μπορούν τι να κάνουν οι άνθρωποι..άλλα αυτό το κτήριο γιατί το αφήνεται στο έλεος του θεού ΜΕ ΦΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΥΚΙΑ
http://laikoyra.blogspot.com/

26 Απριλίου 1986- 23 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ




Στη ζώνη της αποξένωσης στη βόρεια Ουκρανία, Κίεβο Oblast, κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία. Ο πληθυσμός του ήταν περίπου 50.000 πριν από το ατύχημα. Σήμερα, οι μόνοι κάτοικοι είναι ελάφια και λύκοι μαζί με μια απόμερη φρουρά.
Το Prypiat ήταν υπερήφανο γιατί ήταν η πόλη των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις πυρηνικής ενέργειας του Τσέρνομπιλ.
Αλλά κάτι συνέβη στις 26 Απριλίου 1986...
Διάρκεσε τρεις ημέρες προτού να εκκενωθούν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι του Τσέρνομπιλ και η ζώνη της αποξένωσης λόγω των επισφαλών επιπέδων ραδιενέργειας.
Αφήστε την ιστορία να ειπωθεί από αυτές τις μαγικές εικόνες που λαμβάνονται 23 έτη μετά από το ατύχημα!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..

COLOMBO, Σρι Λάνκα (AP) - Τα Ηνωμένα Έθνη απέστειλαν επίσημη στη Σρι Λάνκα που να να επιδιώξει την πρόσβαση σε ορισμένα από τα 50.000 άμαχα και παγιδευμένα γυναικόπαιδα στη χώρα μέσα στη ζώνη του πολέμου, ενώ οι αντάρτες Ταμίλ Tiger προειδοποίησαν το Σάββατο ότι η "επικείμενη" πείνα θα πλήξει χιλίαδες κατοίκους. Οι αναφορές του χάους και της ταλαιπωρία στη βόρεια ζώνη πολέμου έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες!...TOKYO (AP) - Οι υγειονομικές αρχές της Ασίας μπήκαν σε επιφυλακή από σήμερα Κυριακή, με εδικευμένους ελέγχου επιβατών και χοιρινών προϊόντων από το Μεξικό, όπου η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας κήρυξε το θανατηφόρο κρούσμα της γρίπης των χοίρων έκτακτη κατάσταση ανάγκης για τη δημόσια ! Στην Ιαπωνία το μεγαλύτερο διεθνές αεροδρόμιο ενεταθεί η ιατρική παρακολούθηση, ενώ στις Φιλιππίνες μπένουν σε καραντίνα επιβάτες με πυρετοί που έχουν μίνει στο Μεξικό!...ΡΩΜΗ (AP) - Ιταλία την επέτειο της εξέγερσης κατά των Ναζί γιορτάζουν στην Ιταλία από το Σάββατο όπου ένας έντονος διάλογος ανάμεσα σε μια πρόταση από τον Silvio Berlusconi και συντηρητικές δυνάμεις της για να τιμήσει τους Ιταλούς έχει προκαλέσει αντιδράσεις από την ανατιπολήτευση!..BBC :..Το ηλεκτρονικό τσιγάρο - ένα gadget που μοιάζει με το πραγματικό και προσφέρει τη νικοτίνη χωρίς καπνό - κυκλοφορεί ήδη στην Κίνα, και οι εταιρείες έχουν πλέον ως στόχο την αγορά των ΗΠΑ!...Τεχεράνη, Ιράν (CNN) - Η Ιρανοαμερικανή δημοσιογράφος που στο Ιράν για κατασκοπεία θα συνεχίσει την απεργία πείνας, και σχεδιάζει να την κρατήσει μέχρι και να την απελευθερώσουν δήλωσε ο πατέρας της στο CNN, το Σάββατο. ως γνωστό η 31χρονών Roxana Saberi, καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα σε οκτώ χρόνια φυλάκισης μετά από μία ηδίκη που ήταν κλειστή για το κοινό. Ο πατέρας της, Reza Saberi, επιβεβαίωσε την απεργία πείνας, λέγοντας ότι άρχισε την Τρίτη!...(CNN) Ισλανδία -- Στην χώρα σήμερα άρχισε η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέας κυβέρνησης μετα την καράρρευση της προηγούμενης δεξίας από την οικονομική κρίση που δημιουργήθηκε επί των ημερών της!... (CNN)Μογκαντίσου Σομαλία - έξι άτομα τουλάχιστον σκοτώθηκαν και άλλα 15 τραυματίστηκαν σε ανταλλαγη πυρών μεταξύ αυτών ένας στρατιώτης και τρία παιδιά !....
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!


Και ποιός σε αυτή την πόλη της Αθήνας δεν έχει δει αυτή την εικόνα όταν οι δημόσιες υπηρεσίες πιάνουν δουλειά.Αυτή η φωτογραφία βέβαια είναι από άλλο ανέκδοτο αλλά μόλις
την είδα μου ήρθε στο μυαλό το δικό μας ανέκδοτο ξέρετε αυτό που οι μισοί Ελληνές δουλεύουμε για να πληρώνουμε τους υπόλοιπους

ΠΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.


Noteboek from Evelien Lohbeck on Vimeo.

Η ΖΩΗ ΣΕ 144 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ !!!!!!



Watch more cool animation and creative cartoons at aniBoom

Φθηνή βενζίνη στα σούπερ μάρκετ από τον Οκτώβριο

Από τον ερχόμενό Οκτώβριο αναμένεται να ενταχθούν στα προϊόντα που διαθέτουν τα σούπερ μάρκετ, εκτός των άλλων, το πετρέλαιο κίνησης και η βενζίνη. Το υπουργείο Ανάπτυξης δεν συμπεριέλαβε το μέτρο στο νομοσχέδιο για τα καύσιμα που παρουσίασε την Πέμπτη, αλλά είναι αποφασισμένο να το επιβάλει το φθινόπωρο, όταν πλέον η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα απειλεί με πρόστιμα.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου ο επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς κ. Charlie Mc Creevy αναμένεται να εκδώσει την τελική απόφαση της επιτροπής, η οποία θα επιβάλει την απελευθέρωση της αγοράς των πρατηρίων στην Ελλάδα. Ο Ιρλανδός επίτροπος ασχολείται με το θέμα από το2007, οπότε και έγινε προσφυγή αλυσίδας σούπερ μάρκετ εναντίον του νόμου που απαγορεύει την εγκατάσταση πρατηρίων καυσίμων στον χώρο σούπερ μάρκετ Το τι θα αλλάξει στην αγορά αν επιτραπεί στα σούπερ μάρκετ να πωλούν βενζίνη, το είδαμε στη Γαλλία και τη Βρετανία οπού το εφαρμόζουν, και η μέση τιμή της βενζίνης στο σύνολο των πρατηρίων μειώθηκε λόγω ανταγωνισμού κατά 10-15 λεπτά.

Επίσης με την είσοδο των σούπερ μάρκετ στην αγορά υγρών καυσίμων αναμένεταινα εξαλειφθεί σταδιακά και το φαινόμενο που παρατηρείται, δηλαδή όταν η τιμή ανεβαίνει λόγω πετρέλαιου να κατεβαίνει με μεγάλη καθυστέρηση. Μια ακόμη ωφέλεια κατά περίπου 10λεπτά στην τιμή της βενζίνης και ειδικά για τα πρατήρια της επαρχίας θα έχουν οι καταναλωτές με την απελευθέρωση της αγοράς των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων. Η Επιτροπή Ενέργειας και Μεταφορών έχει ήδη δείξει κίτρινη κάρτα στη χώρα μας για το απαράδεκτο καθεστώς που επικρατεί και αναμένει αλλαγές εντός του επόμενου διμήνου. Διαφορετικά απειλεί με παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Hellenic Business

Η ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ-ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ