Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μιλήσαμε σε προγενέστερη ανάρτηση, για το θέμα της διαπλοκής του ΣΕΥΥΠ και αποδείξαμε ότι ο Καραμανλής γνωρίζει τα πάντα, για τις "μαγκιές" του κου ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ στο ΑΧΕΠΑ και στην Ιατρική Θεσ/νίκης.
Στο διπλανό ντοκουμέντο, που είναι από το Πρακτικό 36/25-5-04 της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Ιατρικής, βλέπουμε τι είπαν κυρίως ο τότε Διευθυντής του Εργαστηρίου Γ.Π.Π.Α., καθηγητής κ. Κ. Παπαδημητρίου, αλλά και ο ορισθείς διάδοχός του κ. Γ. Καρκαβέλας, που ξέρουμε ότι είναι και εκ των μεντόρων της ΝΑΤΑΣΑΣ στην ιατρική της εξέλιξη. Στο εν λόγω Πρακτικό, μόνο κολακευτικά λόγια υπάρχουν και από τα άλλα μελη ΔΕΠ που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Τμήματος. Εμάς μας ενδιαφέρουν αυτοί οι δύο κύριοι.
Το παρακάτω ντοκουμέντο 1α-1β, αποδεικνύει, ότι η Καθηγήτρια ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΟΥΤΣΗ και επιστήμονας με όλη τη σημασία της λέξης είναι και άξια επαγγελματική εμπειρία κουβαλάει όσο κανένας στο αντικείμενο και ερευνητικές ανησυχίες διέθετε και κότσια είχε και το κυριότερο: δεν ήταν γλύφτρα. Και έκανε αυτό που κανένας καθηγητής της Ιατρικής δεν κάνει: τήρησε το τυπικό και υπέβαλε γραπτή πρόταση στον μόνο καθ' ύλη αρμόδιο, τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής. Κατάλαβες Καρκαβέλα ή να το επαναλάβω;;; (κε Γάκη, μη σας παγιδέψουν να δώσετε εσείς τις απαντήσεις που χρωστάνε άλλοι - ξέρεις ότι ξέρω και τον Οργανισμό του ΑΧΕΠΑ και τι δικαιούνται τα μέλη ΔΕΠ στο Π.Γ.Ν.Θ.).
Γιατί Παπαδημητρίου μου και γιατί Καρκαβέλα μου, πέφτετε απ' τα σύννεφά σας;;; Γιατί μου κρύβετε τις διατάξεις νόμου που στειρίζετε τα ετοιμόροπά σας;;; Να σας πω εγώ: Γιατί οι καταπατημένοι νόμοι που δεν σέβεστε, άλλα λένε.
http://avragioz.blogspot.com/2009/04/blog-post_24.html


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://avragioz.blogspot.com/2009/04/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου