Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Πιστεύω να μην πρόλαβε να δει αυτό το βιντέο ο Michel jackson

Ο ναύαρχος Λυμπέρης από την Κατερίνη :"Κρυμμένη η τότε πολιτική ηγεσία της Ελλάδας στην κρίση των Ιμίων"




Στην Κατερίνη μίλησε απόψε ο ναύαρχος ε.α και επίτιμος ΑΓΕΕΘΑ Χρήστος Λυμπέρης, καλεσμένος της σχολής γονέων Κατερίνης, με θέμα : "Χειρισμοί κρίσεων - ΊΜΙΑ 14 χρόνια μετά..."
Ο ναύαρχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων με γλαφυρό τρόπο στην κρίση της 30ης Ιανουαρίου του 1996, όταν η ανυπαρξία της τότε πολιτικής ηγεσίας επέτρεψε τους Τούρκους να κάνουν επέμβαση και να καταλάβουν ελληνικό έδαφος, καθιστώντας από τότε τα Ίμια γκρίζα ζώνη.
"Η τότε πολιτική ηγεσία ήταν κρυμμένη και διαπραγματεύονταν με τους Αμερικάνους" είπε ο ναύαρχος, "ενώ οι ένοπλες δυνάμεις περίμεναν εντολές για να χτυπήσουν τους Τούρκους και είχαν τη δυνατότητα τότε να καταφέρουν ισχυρότατο πλήγμα στον εχθρό". Άλλα οι πολιτικοί της τότε κυβέρνησης δεν ήθελαν με τίποτα να επέλθει σύγκρουση, αφού ο τότε υπουργός εξωτερικών έλεγε ότι τη σημαία που υπέστειλαν οι Τούρκοι από τα Ίμια θα πούμε ότι την πήρε ο αέρας και αργότερα ο τότε πρωθυπουργός Σημίτης βγήκε να ευχαριστήσει τους Αμερικάνους από το βήμα της ελληνικής βουλής για τη βραδιά της ντροπής. "Κανένας από την κυβέρνηση δεν εμφανίσθηκε στο πεντάγωνο κατά τη διάρκεια της κρίσης των Ιμίων με τους Τούρκους, ενώ μάταια οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις περίμεναν εντολές" τόνισε ο ναύαρχος.
Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ


EMBED-Amazing Soccer Ball Juggling Skills - Watch more free videos

ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
















|





Με αφορμή τα δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών…
Παραθέτω τα δικαιώματα του ανθρώπου, όπως συναποφασίστηκαν και υπογραφήκαν στην ολομέλεια του Ο.Η.Ε. στις 10 Δεκεμβρίου του 1948.

Ακόμα και η ‘Διεθνής Αμνηστία’ μιλάει για δικαιώματα του ανθρώπου και όχι για ‘ανθρώπινα δικαιώματα’.
Και αυτό, γιατί τα δικαιώματα του ανθρώπου, έχουν τρεις κύριες κατηγορίες.

Και αυτές είναι:
1) τα ατομικά δικαιώματα.
2) Τα πολιτικά δικαιώματα
και
3) Τα κοινωνικά δικαιώματα

Θα τα βρούμε στη Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου,
και αν είμαστε παρατηρητικοί θα βρούμε και άλλα διαμάντια στην εν λόγω σελίδα:
http://www.nchr.gr/category.php?category_id=116

με μια απλή ανάγνωση, θα διαπιστώσουμε ότι παραβιάζεται στο σύνολο της η διακήρυξη του Ο.Η.Ε. όσο αφορά τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη…

Επίσης, θα δούμε οτί πολιτικά δικαιώματα έχουν όλοι, μόνο μέσα στη πατρίδα τους και όχι οπουδήποτε...



Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών
10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1948

Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

ΠΡΟΟΙΜΙΟ



Επειδή η αναγνώριση της αξιοπρέπειας, που είναι σύμφυτη σε όλα τα μέλη της ανθρώπινης οικογένειας, καθώς και των ίσων και αναπαλλοτρίωτων δικαιωμάτων τους αποτελεί το θεμέλιο της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης στον κόσμο.
Επειδή η παραγνώριση και η περιφρόνηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου οδήγησαν σε πράξεις βαρβαρότητας, που εξεγείρουν την ανθρώπινη συνείδηση, και η προοπτική ενός κόσμου όπου οι άνθρωποι θα είναι ελεύθεροι να μιλούν και να πιστεύουν, λυτρωμένοι από τον τρόμο και την αθλιότητα, έχει διακηρυχθεί ως η πιο υψηλή επιδίωξη του ανθρώπου.
Επειδή έχει ουσιαστική σημασία να προστατεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα από ένα καθεστώς δικαίου, ώστε ο άνθρωπος να μην αναγκάζεται να προσφεύγει, ως έσχατο καταφύγιο, στην εξέγερση κατά της τυραννίας και της καταπίεσης.
Επειδή έχει ουσιαστική σημασία να ενθαρρύνεται η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων ανάμεσα στα έθνη.
Επειδή, με τον καταστατικό Χάρτη, οι λαοί των Ηνωμένων Εθνών διακήρυξαν και πάλι την πίστη τους στα θεμελιακά δικαιώματα του ανθρώπου, στην αξιοπρέπεια και την αξία της ανθρώπινης προσωπικότητας, στην ισότητα δικαιωμάτων ανδρών και γυναικών, και διακήρυξαν πως είναι αποφασισμένοι να συντελέσουν στην κοινωνική πρόοδο και να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες ζωής στα πλαίσια μιας ευρύτερης ελευθερίας.
Επειδή τα κράτη μέλη ανέλαβαν την υποχρέωση να εξασφαλίσουν, σε συνεργασία με τον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών, τον αποτελεσματικό σεβασμό των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιακών ελευθεριών σε όλο τον κόσμο.
Επειδή η ταυτότητα αντιλήψεων ως προς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες αυτές έχει εξαιρετική σημασία για να εκπληρωθεί πέρα ως πέρα αυτή η υποχρέωση,
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Διακηρύσσει ότι η παρούσα Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αποτελεί το κοινό ιδανικό στο οποίο πρέπει να κατατείνουν όλοι οι λαοί και όλα τα έθνη, έτσι ώστε κάθε άτομο και κάθε όργανο της κοινωνίας, με τη Διακήρυξη αυτή διαρκώς στη σκέψη, να καταβάλλει, με τη διδασκαλία και την παιδεία, κάθε προσπάθεια για να αναπτυχθεί ο σεβασμός των δικαιωμάτων και των ελευθεριών αυτών, και να εξασφαλιστεί προοδευτικά, με εσωτερικά και διεθνή μέσα, η παγκόσμια και αποτελεσματική εφαρμογή τους, τόσο ανάμεσα στους λαούς των ίδιων των κρατών μελών όσο και ανάμεσα στους πληθυσμούς χωρών που βρίσκονται στη δικαιοδοσία τους.

ΑΡΘΡΟ 1
'Ολοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα. Είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση, και οφείλουν να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με πνεύμα αδελφοσύνης.

ΑΡΘΡΟ 2
Κάθε άνθρωπος δικαιούται να επικαλείται όλα τα δικαιώματα και όλες τις ελευθερίες που προκηρύσσει η παρούσα Διακήρυξη, χωρίς καμία απολύτως διάκριση, ειδικότερα ως προς τη φυλή, το χρώμα, το φύλο, τη γλώσσα, τις θρησκείες, τις πολιτικές ή οποιεσδήποτε άλλες πεποιθήσεις, την εθνική ή κοινωνική καταγωγή, την περιουσία, τη γέννηση ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση.
Δεν θα μπορεί ακόμα να γίνεται καμία διάκριση εξαιτίας του πολιτικού, νομικού ή διεθνούς καθεστώτος της χώρας από την οποία προέρχεται κανείς, είτε πρόκειται για χώρα ή εδαφική περιοχή ανεξάρτητη, υπό κηδεμονία ή υπεξουσία, ή που βρίσκεται υπό οποιονδήποτε άλλον περιορισμό κυριαρχίας.

ΑΡΘΡΟ 3
Κάθε άτομο έχει δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία και την προσωπική του ασφάλεια.

ΑΡΘΡΟ 4
Κανείς δεν επιτρέπεται να ζει υπό καθεστώς δουλείας, ολικής ή μερικής. Η δουλεία και το δουλεμπόριο υπό οποιαδήποτε μορφή απαγορεύονται.

ΑΡΘΡΟ 5
Κανείς δεν επιτρέπεται να υποβάλλεται σε βασανιστήρια ούτε σε ποινή ή μεταχείριση σκληρή, απάνθρωπη ή ταπεινωτική.

ΑΡΘΡΟ 6
Καθένας, όπου και αν βρίσκεται, έχει δικαίωμα στην αναγνώριση της νομικής του προσωπικότητας.

ΑΡΘΡΟ 7
'Ολοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο και έχουν δικαίωμα σε ίση προστασία του νόμου, χωρίς καμία απολύτως διάκριση. 'Ολοι έχουν δικαίωμα σε ίση προστασία από κάθε διάκριση που θα παραβίαζε την παρούσα Διακήρυξη και από κάθε πρόκληση για μια τέτοια δυσμενή διάκριση.

ΑΡΘΡΟ 8
Καθένας έχει δικαίωμα να ασκεί αποτελεσματικά ένδικα μέσα στα αρμόδια εθνικά δικαστήρια κατά των πράξεων που παραβιάζουν τα θεμελιακά δικαιώματα τα οποία του αναγνωρίζουν το Σύνταγμα και ο νόμος.

ΑΡΘΡΟ 9
Κανείς δεν μπορεί να συλλαμβάνεται, να κρατείται ή να εξορίζεται αυθαίρετα.

ΑΡΘΡΟ 10
Καθένας έχει δικαίωμα, με πλήρη ισότητα, να εκδικάζεται η υπόθεσή του δίκαια και δημόσια, από δικαστήριο ανεξάρτητο και αμερόληπτο, που θα αποφασίσει είτε για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του είτε, σε περίπτωση ποινικής διαδικασίας, για το βάσιμο της κατηγορίας που στρέφεται εναντίον του.

ΑΡΘΡΟ 11
1. Κάθε κατηγορούμενος για ποινικό αδίκημα πρέπει να θεωρείται αθώος, ωσότου διαπιστωθεί η ενοχή του σύμφωνα με τον νόμο, σε ποινική δίκη, κατά την οποία θα του έχουν εξασφαλιστεί όλες οι απαραίτητες για την υπεράσπισή του εγγυήσεις.
2. Κανείς δεν θα καταδικάζεται για πράξεις ή παραλείψεις που, κατά τον χρόνο που τελέστηκαν, δεν συνιστούσαν αξιόποινο αδίκημα κατά το εσωτερικό ή το διεθνές δίκαιο. Επίσης, δεν επιβάλλεται ποινή βαρύτερη από εκείνη που ίσχυε κατά τον χρόνο που τελέστηκε η αξιόποινη πράξη.

ΑΡΘΡΟ 12
Κανείς δεν επιτρέπεται να υποστεί αυθαίρετες επεμβάσεις στην ιδιωτική του ζωή, την οικογένεια, την κατοικία ή την αλληλογραφία του, ούτε προσβολές της τιμής και της υπόληψης του. Καθένας έχει το δικαίωμα να τον προστατεύουν οι νόμοι από επεμβάσεις και προσβολές αυτού του είδους.

ΑΡΘΡΟ 13
1. Καθένας έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί ελεύθερα και να εκλέγει τον τόπο της διαμονής του στο εσωτερικό ενός κράτους.
2. Καθένας έχει το δικαίωμα να εγκαταλείπει οποιαδήποτε χώρα, ακόμα και τη δική του, και να επιστρέφει σε αυτήν.

ΑΡΘΡΟ 14
1. Κάθε άτομο που καταδιώκεται έχει το δικαίωμα να ζητά άσυλο και του παρέχεται άσυλο σε άλλες χώρες.
2. Το δικαίωμα αυτό δεν μπορεί κανείς να το επικαλεστεί, σε περίπτωση δίωξης για πραγματικό αδίκημα του κοινού ποινικού δικαίου ή για ενέργειες αντίθετες προς τους σκοπούς και τις αρχές του ΟΗΕ.

ΑΡΘΡΟ 15
1. Καθένας έχει το δικαίωμα μιας ιθαγένειας.
2. Κανείς δεν μπορεί να στερηθεί αυθαίρετα την ιθαγένειά του ούτε το δικαίωμα να αλλάξει ιθαγένεια.

ΑΡΘΡΟ 16
1. Από τη στιγμή που θα φθάσουν σε ηλικία γάμου, ο άνδρας και η γυναίκα, χωρίς κανένα περιορισμό εξαιτίας της φυλής, της εθνικότητας ή της θρησκείας, έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται και να ιδρύουν οικογένεια. Και οι δύο έχουν ίσα δικαιώματα ως προς τον γάμο, κατά τη διάρκεια του γάμου και κατά τη διάλυσή του.
2. Γάμος δεν μπορεί να συναφθεί παρά μόνο με ελεύθερη και πλήρη συναίνεση των μελλονύμφων.
3. Η οικογένεια είναι το φυσικό και το βασικό στοιχείο της κοινωνίας και έχει το δικαίωμα προστασίας από την κοινωνία και το κράτος.

ΑΡΘΡΟ 17
1. Κάθε άτομο, μόνο του ή με άλλους μαζί, έχει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας.
2. Κανείς δεν μπορεί να στερηθεί αυθαίρετα την ιδιοκτησία του.

ΑΡΘΡΟ 18
Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας. Στο δικαίωμα αυτό περιλαμβάνεται η ελευθερία για την αλλαγή της θρησκείας ή πεποιθήσεων, όπως και η ελευθερία να εκδηλώνει κανείς τη θρησκεία του ή τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, μόνος ή μαζί με άλλους, δημόσια ή ιδιωτικά, με τη διδασκαλία, την άσκηση, τη λατρεία και με την τέλεση θρησκευτικών τελετών.

ΑΡΘΡΟ 19
Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο.

ΑΡΘΡΟ 20
1. Καθένας έχει το δικαίωμα να συνέρχεται και να συνεταιρίζεται ελεύθερα και για ειρηνικούς σκοπούς.
2. Κανείς δεν μπορεί να υποχρεωθεί να συμμετέχει σε ορισμένο σωματείο.

ΑΡΘΡΟ 21
1. Καθένας έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στη διακυβέρνηση της χώρας του, άμεσα ή έμμεσα, με αντιπροσώπους ελεύθερα εκλεγμένους.
2. Καθένας έχει το δικαίωμα να γίνεται δεκτός, υπό ίσους όρους, στις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας του.
3. Η λαϊκή θέληση είναι το θεμέλιο της κρατικής εξουσίας. Η θέληση αυτή πρέπει να εκφράζεται με τίμιες εκλογές, οι οποίες πρέπει να διεξάγονται περιοδικά, με καθολική, ίση και μυστική ψηφοφορία, ή με αντίστοιχη διαδικασία που να εξασφαλίζει την ελευθερία της εκλογής.

ΑΡΘΡΟ 22
Κάθε άτομο, ως μέλος του κοινωνικού συνόλου, έχει δικαίωμα κοινωνικής προστασίας. Η κοινωνία, με την εθνική πρωτοβουλία και τη διεθνή συνεργασία, ανάλογα πάντα με την οργάνωση και τις οικονομικές δυνατότητες κάθε κράτους, έχει χρέος να του εξασφαλίσει την ικανοποίηση των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων που είναι απαραίτητα για την αξιοπρέπεια και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.

ΑΡΘΡΟ 23
1. Καθένας έχει το δικαίωμα να εργάζεται και να επιλέγει ελεύθερα το επάγγελμά του, να έχει δίκαιες και ικανοποιητικές συνθήκες δουλειάς και να προστατεύεται από την ανεργεία.
2. 'Ολοι, χωρίς καμία διάκριση, έχουν το δικαίωμα ίσης αμοιβής για ίση εργασία.
3. Κάθε εργαζόμενος έχει δικαίωμα δίκαιης και ικανοποιητικής αμοιβής, που να εξασφαλίζει σε αυτόν και την οικογένειά του συνθήκες ζωής άξιες στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η αμοιβή της εργασίας, αν υπάρχει, πρέπει να συμπληρώνεται με άλλα μέσα κοινωνικής προστασίας.
4. Καθένας έχει το δικαίωμα να ιδρύει μαζί με άλλους συνδικάτα και να συμμετέχει σε συνδικάτα για την προάσπιση των συμφερόντων του.

ΑΡΘΡΟ 24
Καθένας έχει το δικαίωμα στην ανάπαυση, σε ελεύθερο χρόνο, και ιδιαίτερα, σε λογικό περιορισμό του χρόνου εργασίας και σε περιοδικές άδειες με πλήρεις αποδοχές.

ΑΡΘΡΟ 25
1. Καθένας έχει δικαίωμα σε ένα βιοτικό επίπεδο ικανό να εξασφαλίσει στον ίδιο και στην οικογένεια του υγεία και ευημερία, και ειδικότερα τροφή, ρουχισμό, κατοικία, ιατρική περίθαλψη όπως και τις απαραίτητες κοινωνικές υπηρεσίες. 'Εχει ακόμα δικαίωμα σε ασφάλιση για την ανεργία, την αρρώστια, την αναπηρία, τη χηρεία, τη γεροντική ηλικία, όπως και για όλες τις άλλες περιπτώσεις που στερείται τα μέσα της συντήρησής του, εξαιτίας περιστάσεων ανεξαρτήτων της θέλησης του.
2. Η μητρότητα και η παιδική ηλικία έχουν δικαίωμα ειδικής μέριμνας και περίθαλψης. 'Ολα τα παιδιά, ανεξάρτητα αν είναι νόμιμα ή εξώγαμα, απολαμβάνουν την ίδια κοινωνική προστασία.

ΑΡΘΡΟ 26
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην εκπαίδευση. Η εκπαίδευση πρέπει να παρέχεται δωρεάν, τουλάχιστον στη στοιχειώδη και βασική βαθμίδα της. Η στοιχειώδης εκπαίδευση είναι υποχρεωτική. Η τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση πρέπει να εξασφαλίζεται για όλους. Η πρόσβαση στην ανώτατη παιδεία πρέπει να είναι ανοικτή σε όλους, υπό ίσους όρους, ανάλογα με τις ικανότητες τους.
2. Η εκπαίδευση πρέπει να αποβλέπει στην πλήρη ανάπτυξη της ανθρώπινης προσωπικότητας και στην ενίσχυση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιακών ελευθεριών. Πρέπει να προάγει την κατανόηση, την ανεκτικότητα και τη φιλία ανάμεσα σε όλα τα έθνη και σε όλες τις φυλές και τις θρησκευτικές ομάδες, και να ευνοεί την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των Ηνωμένων Εθνών για τη διατήρηση της ειρήνης.
3. Οι γονείς έχουν, κατά προτεραιότητα, το δικαίωμα να επιλέγουν το είδος της παιδείας που θα δοθεί στα παιδιά τους.

ΑΡΘΡΟ 27
1. Καθένας έχει το δικαίωμα να συμμετέχει ελεύθερα στην πνευματική ζωή της κοινότητας, να χαίρεται τις καλές τέχνες και να μετέχει στην επιστημονική πρόοδο και στα αγαθά της.
2. Καθένας έχει το δικαίωμα να προστατεύονται τα ηθικά και υλικά συμφέροντά του που απορρέουν από κάθε είδους επιστημονική, λογοτεχνική ή καλλιτεχνική παραγωγή του.

ΑΡΘΡΟ 28
Καθένας έχει το δικαίωμα να επικρατεί μια κοινωνική και διεθνής τάξη, μέσα στην οποία τα δικαιώματα και οι ελευθερίες που προκηρύσσει η παρούσα Διακήρυξη να μπορούν να πραγματώνονται σε όλη τους την έκταση.

ΑΡΘΡΟ 29
1. Το άτομο έχει καθήκοντα απέναντι στην κοινότητα, μέσα στα πλαίσια της οποίας και μόνο είναι δυνατή η ελεύθερη και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.
2. Στην άσκηση των δικαιωμάτων του και στην απόλαυση των ελευθεριών του κανείς δεν υπόκειται παρά μόνο στους περιορισμούς που ορίζονται από τους νόμους, με αποκλειστικό σκοπό να εξασφαλίζεται η αναγνώριση και ο σεβασμός των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των άλλων, και να ικανοποιούνται οι δίκαιες απαιτήσεις της ηθικής, της δημόσιας τάξης και του γενικού καλού, σε μια δημοκρατική κοινωνία.
3. Τα δικαιώματα αυτά και οι ελευθερίες δεν μπορούν, σε καμία περίπτωση, να ασκούνται αντίθετα προς τους σκοπούς και τις αρχές των Ηνωμένων Εθνών.

ΑΡΘΡΟ 30
Καμιά διάταξη της παρούσας Διακήρυξης δεν μπορεί να ερμηνευθεί ότι παρέχει σε ένα κράτος, σε μια ομάδα ή σε ένα άτομο οποιοδήποτε δικαίωμα να επιδίδεται σε ενέργειες ή να εκτελεί πράξεις που αποβλέπουν στην άρνηση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών που εξαγγέλλονται σε αυτήν.

http://www.amnesty.org.gr/aboutai/udhr.htm

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.


Πώς να ξεχωρίσω έναν υποκριτή παπά από μια συμπαθέστατη κατσίκα???

Μούσι διαθέτουν και οι δυό. Πώς να διακρίνω τη διαφορά που έχουν μεταξύ τους???

Τριχωτά πόδια διαθέτουν και οι δυό. Εκτός πια κι αν πέσω στην περίπτωση που κάποιος από τους δυο φροντίζει με ιδιαίτερη επιμέλεια τις ...γάμπες του για λόγους αισθητικής, κι αυτός σίγουρα δε μπορεί να είναι …η κατσίκα.

γράφει ο reporto

Την κατσίκα βέβαια αν την αρμέξεις, μια κατσαρόλα γάλα θα την εξασφαλίσεις όσο να πεις.

Τον υποκριτή παπά, αν τον πετύχεις εκεί που σέρνεται προσκυνημένος και άβουλος, και τον ζουλήξεις, το μόνο που θα βγάλει είναι το δηλητήριο που γέμισε την προσκυνημένη του ψυχή. Κι αυτό ίσως να είναι η διαφορά του με το συμπαθέστατο κατά τα λοιπά τετράποδο θηλαστικό.

Κι αν όλα τα παραπάνω μοιάζουν με χαριτωμένο λογοπαίγνιο, τα διλήμματα του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου, ούτε χαριτωμένα είναι, ούτε λογοπαίγνια ακίνδυνα συνιστούν.



Αποτελούν μια πισώπλατη μαχαιριά σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας

Αποτελούν μια υποκριτική και προσκυνημένη φωνή στους κόλπους της Ελληνικής Εκκλησίας…
Συνιστούν επικίνδυνο δηλητήριο που φόρεσε «τα καλά του» για να σαγηνεύσει ύπουλα και να διαβρώσει τις καρδιές των πιστών, και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Με τις «φιλοσοφικές ανησυχίες» του εν λόγω παπά που δημοσιεύονται στο ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ της Κυριακής δε θα ασχοληθούμε. Το κάναμε επαρκώς ασχολούμενοι με αυτά τα σοφίσματα των Sorosσυριζαίων και λοιπών ευαισθητούληδων, που το μόνο που τους περισσεύει είναι χολή και δηλητήριο όταν πρόκειται να μιλήσουν για την Ελλάδα.

Θα βοηθήσουμε όμως τον ιεράρχη της Καλαμάτας να απαντήσει στις διλημματικές του ανησυχίες γιατί τις θεωρούμε ύπουλες, επικίνδυνες, κατευθυνόμενες και προσχηματικές.

Συνοψίζονται εν πολλοίς στο ακόλουθο απόφθεγμα:

«Πώς να ξεχωρίσω ένα παιδί μεταναστών που γεννήθηκε εδώ, όταν ο κάθε ένας που απολαμβάνει της ελληνικής παιδείας είναι Έλληνας; Πώς, λοιπόν, θα κάνω αυτή τη διάκριση; Όταν το παιδί αυτό έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, έχει σπουδάσει στα ελληνικά σχολεία, γιατί πρέπει να τον διακρίνω από τους άλλους;».

και συνεχίζει υποκρινόμενος αφέλεια και μεγαλείο ψυχής: .

«Ζούμε σε μια διαπολιτισμική κοινωνία, όπου οι Εκκλησίες, και στον χώρο της Ευρώπης και εδώ στην πατρίδα μας, πρέπει να συμβάλουν σε αυτή τη διαλεκτική μεταξύ των ανθρώπων και, κυρίως, να διακηρύττουν τον σεβασμό στην ετερότητα. Και ο σεβασμός στην ετερότητα σημαίνει πως αποδέχομαι τον άλλον όπως είναι και όχι όπως εγώ θα ήθελα να είναι, κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα. Τον σέβομαι, έμπρακτα ανταποκρίνομαι σε αυτόν, τον έχω ως έναν ισότιμο και ισόκυρο συνομιλητή μου».

Πώς να το ξεχωρίσεις λοιπόν παπά μου ε?
Αυτή είναι η απορία σου και το ψευδεπίγραφο δίλημμά σου.

Από την αγάπη του γι αυτή την πατρίδα να το ξεχωρίσεις παπά μου.
Από το αίμα που έχυσαν οι πατεράδες και οι παππούδες του για τη λευτεριά της, ενδεχομένως και για την κατοχύρωση αυτής της περιουσίας που διαχειρίζεται η Μητρόπολή σου, θα πρέπει να το ξεχωρίσεις παπά μου.
Από το σεβασμό του απέναντι στους θεσμούς, στις αξίες και στον πολιτισμό της θα πρέπει να το ξεχωρίσεις παπά μου.
Από την ετοιμότητά του και τη βεβαιωμένη του θέληση να υπερασπιστεί αυτή την πατρίδα αν και όποτε απειληθεί.
Από τη φλόγα που έχει στην ψυχή του γι αυτή τη γωνιά της γης θα πρέπει να το ξεχωρίσεις παπά μου. Από την ευθύνη του, την ανησυχία, το ενδιαφέρον του και την έγνοια του για τα μελλούμενα στη γη των προγόνων του θα πρέπει να το ξεχωρίσεις παπά μου.
Από την προθυμία ή την απροθυμία του να συμπράξει στα κατευθυνόμενα και καλά οργανωμένα σχέδια που στόχο έχουν την άλωση αυτής της πατρίδας θα πρέπει να το ξεχωρίσεις παπά μου.
Από τη διόλου αφελή στάση αυτών των κέντρων που τον κατεύθυναν εδώ, και που διόλου απροκατάληπτα και με κανενός είδους χριστιανική αγάπη δεν αντιμετωπίζουν την Ελλάδα.
Από το δικαίωμα αυτού του λαού να μην εκχωρεί παρά μόνο στον εαυτό του το δικαίωμα να αποφασίζει για το μέλλον του τόπου για τον οποίο μάτωσαν οι προγονοί του.
Από την εμπειρία του εποικισμού της Κύπρου που οφείλεις να μην αποσύρεις από τη μνήμη σου θα πρέπει να τον ξεχωρίσεις παπά μου.
Από τους Δούρειους ίππους για τη «χρησιμότητα» των οποίων η Ελληνική ιστορία είναι ιδιαιτέρως διδακτική, και που οφείλεις να μην παραβλέπεις όντας και ο ίδιος πανεπιστημιακός δάσκαλος, θα πρέπει να το ξεχωρίσεις παπά μου.

Κυρίως όμως θα πρέπει να συναισθανθείς παπά μου, πως αυτό το «παιδάκι» για το οποίο μιλάς…

1. Δεν είναι καθόλου παιδάκι, αλλά ένας πολυπληθέστατος εφιάλτης που δε βρέθηκε κατά τύχη στη χώρα μας κυνηγημένος από τις κακουχίες και την ανέχεια της ζωής. Είναι ένας εφιάλτης ο οποίος σχεδιασμένα και οργανωμένα επιχειρεί και υπηρετεί ένα νεοταξικό σχέδιο κατοχής της Ελλάδας με συνέπειες απρόβλεπτες.

2. Δεν είναι καθόλου παιδάκι, αφού μέσα στην ευρύτερη κατηγορία αυτών των «παιδακίων» κάποιοι φρόντισαν να εντάξουν ακόμα και τους λαθρέμπορους ψυχών, και θα με συμπαθάς αλλά αυτοί δεν αποτελούν την κάστα των ανθρώπων πάνω στους οποίους ο Ελληνικός λαός θα εναποθέσει το μέλλον της πατρίδας του και της ιστορίας του.

3. Αυτά τα παιδάκια για τα οποία μιλάς, δεν είναι οι αυριανοί πιστοί που θα αφήσουν τον οβολό τους στην εκκλησία της γειτονιάς, αλλά φιλοδοξούν να γίνουν πολιτειακά ισότιμοι πολίτες, με όλους αυτούς που έχυσαν το αίμα τους γι αυτή την πατρίδα. Να αποφασίζουν για το μέλλον της δικής μας πατρίδας που δεν είναι και δική τους. Να αποφασίζουν για το μέλλον της δικής μας γειτονιάς, που δε τη θέλουν όπως την ονειρευτήκαμε και την απολαύσαμε εμείς. Είναι αυτοί οι οποίοι θα απαιτήσουν αύριο να σιγήσει η δική σου – η δική μας – καμπάνα, για ν ακουστεί δυνατότερα η φωνή του μουεζίνη στις γειτονίες, στις πόλεις και τα χωριά μας.

4. Αυτά τα «παιδάκια» δεν είναι οι οργανωμένοι οικονομικοί μετανάστες που έφτασαν στη χώρα μας για να τους υποδεχτεί. Αυτή η χώρα δεν τα υποδέχθηκε αυτά τα παιδάκια στη βάση ενός σχεδίου οργάνωσης, υποδοχής, απασχόλησης, σχεδιασμένης κατανομής και ελεγχόμενης παρουσίας. Αυτά τα «παιδάκια» παραβίασαν τα σύνορα. Τρύπησαν από παντού την Ελλάδα. Ατίμασαν, λήστεψαν, συγκρότησαν συμμορίες, βίασαν, σκότωσαν, απειλούν απροκάλυπτα, και αυτή τη στιγμή λουφάζουν και σιωπούν περιμένοντας να πραγματοποιηθούν οι απερίσκεπτες υποσχέσεις της κυβέρνησης, για να τους παραδώσει άνευ όρων τη χώρα.

5. Αυτά τα «παιδάκια» εισέβαλαν μαζικά σ αυτή την πατρίδα και την κατέλαβαν. Κι αυτό που σήμερα επιχειρείται είναι η νομιμοποίηση ενός στρατού κατοχής που θα φέρει τον όλεθρο στην Ελλάδα.

Αυτά είναι τα περίφημα «παιδάκια» σου σεβασμιότατε. Και προσωπικά λυπάμαι που η άποψή σου δε είναι διόλου σεβάσμια και παραμένει αναντίστοιχη με το σχήμα σου. Και δε θα καταστεί ποτέ σεβάσμια, γιατί για μας, πάντα θα υπάρχουν Παπαφλέσηδες και Κούγκια για να εμπνέουν αυθεντικά και χωρίς υποκρισία και εμάς, και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.


Γιατί αυτοί ΑΝΤΕΞΑΝ, ΠΑΛΕΨΑΝ και ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ.
Αντιστάθηκαν όπου χτυπούσε η καρδιά του Ελληνισμού και δεν παραδόθηκαν άνευ όρων σε παροπλιστικά θεολογήματα.

Τίμησαν το ράσο τους, την πατρίδα τους και το λαό που τους εμπιστεύθηκε και τους φίλησε το χέρι.

Γι αυτό και ο Ιμπραήμ τους φίλησε το μέτωπο. Γιατί είχαν αυτό που δεν είχε εκείνος.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ…
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ανοίγει το Γραφείο της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ... Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ



Το γραφείο της Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας στην οδό Μαυροκορδάτου 6 στον ημιόροφο ,(στην Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής , στην οδό Ακαδημίας), θα είναι ανοιχτό, από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Όλοι οι φίλοι εθελοντές της Επιτροπής που έχουν συγκεντρώσει υπογραφές κατά του Λαθρονομοσχεδίου, θα πρέπει να καταθέσουν τις καταστάσεις στα γραφεία της Επιτροπής.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

http://deltio11.blogspot.com/2010/01/blog-post_4374.html και http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/01/blog-post_9405.html

Δεν έχει πάρει το πτυχίο λόγω βαρεμάρας αλλά διδάσκει η κατήγορος της Μπατζέλη



"Με εκπληξη διαβασα το αρθρο της κ.Παπαδακη στο protagon.gr για τις εικονες που ειχε ως φοντο η κ Μπατζελη στο γραφειο της(την ενόχλησε που έδωσε συνέντευξη η υπουργός με εικόνες της εκκλησίας από πίσω) και ποσο καταπτυστο ειναι αυτο,κατα την συντακτρια του αρθρου.Την μεγαλυτερη εκπληξη ομως,την δοκιμασα,οταν διαβασα το βιογραφικο της.Η κ Παπαδακη λοιπον,με σπουδες σε δημοσιογραφικο εργαστηρι και μην εχοντας αποκτησει καν το πτυχιο της γαλλικης φιλολογιας,λογω...


βαρεμαρας(οπως η ιδια γραφει)ΔΙΔΑΣΚΕΙ στην παντειο,κανοντας σεμιναρια σε φοιτητές του τμηματος ΜΜΕ.Ειναι δυνατον?? Τοσα αμοιρα παιδακια με μεταπτυχιακα και διδακτορικα και αμετρητους τιτλους στριμωχνονται να βρουν μια δουλιτσα,σε τιποτα ανταξια των προσοντων τους,και η εν λογω κυρια με σπουδες σε...δημοσιογραφικο εργαστηρι,διδασκει στο πανεπιστημιο?? Αυτη ειναι η αξιοκρατια ??Η υπουργος τι απαντηση θα δωσει σε αυτο?

Ευχαριστω".

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αφού κάποιοι έκλεψαν γιατί δεν μπαίνουν στη φυλακή;


Εκατομμύρια αγανακτισμένοι Έλληνες ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων έχουν στο στόμα τους μια φράση "δεν πάει άλλο". Ο Ελληνικός λαός έχει κουραστεί 35 χρόνια να κάνει θυσίες,έχει κουραστεί να υποβάλλεται σε λιτότητα, να ακούει μεγάλα λόγια και στο τέλος να μένει με το "κάθε πέρσι και καλύτερα".
Έχει κουραστεί από την συνεχόμενη οικονομική, πολιτική, εθνική, πολιτισμική "αφαίμαξη" στην οποία τον υποβάλουν τα πολιτικά τζάκια, οι δημαγωγοί και κομματικά λαμόγια που παραμονεύουν σαν κοράκια έτοιμα να αρπάξουν και την τελευταία μπουκιά από το στόμα του αφήνοντας του τις υποσχέσεις.
Τα πράγματα πλέον είναι σε οριακό σημείο και η "αιμορραγία" δεν μπορεί να συνεχιστεί καιρός να "αιμορραγήσουν" και οι πολιτικάντηδες καθώς και οι κάθε λογής "ακόλουθοι". Εάν πραγματικά η κυβέρνηση θέλει να αφήσει έργο "ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα".
Ας ξεκινήσει από εκεί που πραγματικά έπρεπε να είχαν ξεκινήσει όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Ειλικρινά δεν θέλουμε εξυγίανση, θέλουμε να χρεοκοπήσουμε.
Δεν θέλουμε σχολεία, θέλουμε να μείνουμε αγράμματοι.
Δεν θέλουμε δρόμους, θέλουμε να πηγαίνουμε με μουλάρια.
Δεν θέλουμε αυξήσεις και νοσοκομεία, θέλουμε να πεθάνουμε από την πείνα.
Αλλά πριν πεθάνουμε θέλουμε να δούμε ΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
Δεν γνωρίζω πόσοι νόμοι και πόσα νομοσχέδια ψηφίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια "για το καλό μας". Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι ποτέ κανένας κλέφτης και ψεύτης δεν τιμωρήθηκε.
Έφαγαν από δρόμους. Έφαγαν από πλατείες. Έφαγαν από εξοπλισμούς. Έφαγαν από ιδιωτικοποιήσεις. Έφαγαν από τα ασφαλιστικά ταμεία. Έφαγαν από το χρηματιστήριο. Έφαγαν από τις κοινοτικές επιχορηγήσεις. Έφαγαν από την δημόσια περιουσία. Έφαγαν από τους κουμπάρους. Έφαγαν από τα ομόλογα. Έφαγαν από τα νοσοκομεία. Έφαγαν από τα λιμάνια. Έφαγαν... έφαγαν... έφαγαν...
Ε, φτάνει!! Αϊ σιχτίρ πιά!!! Και έχουν και μούτρα και βγαίνουν σε κανάλια, ραδιόφωνα δίνουν συμβουλές και συνεντεύξεις και ούτε ένας τους δεν έχει πάει φυλακή για όλη αυτή την καταλήστευση αλλά ούτε καν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί και να μην ξανα-ασχοληθεί με την πολιτική.
Φτάσαμε στο σημείο να ακούμε τον Αλογοσκούφη να κάνει και μαθήματα και όλοι μαζί να κρύβονται πίσω από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Να μην σας πω που τον γράφω αυτό το νόμο. Τι νόμο ρε αλήτες; Είναι υπεύθυνος που επί υπουργείας του η Ελλάδα χρεώθηκε 160 δις ή όχι; Φυσικά και ναι... Και αντί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή κονομάει την βουλευτική συνταξούλα και... πλήρωνε μ... Ελληνικέ λαέ.
Και μην σας φανεί περίεργο αν σε 5-6 χρονάκια ξανα-είναι και υποψήφιος όπως τόσοι και τόσοι άλλοι.
Όλοι γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει έντονο το στοιχείο της συντεχνίας σε δημοσιογράφους,γιατρούς,δικηγόρους κ.λ.π. και απορία αυτού είναι η ατιμωρησία.
Ε, λοιπόν, υπάρχει και μια άλλη συντεχνία των βουλευτών.
Μαζεύτηκαν προχθές να συζητήσουν τάχα την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών και συμφώνησαν ΟΛΟΙ ότι πρέπει να επεκταθεί ο χρόνος παραγραφής.
Τι λέτε ρε δηλαδή αν από 4 το κάνετε 8 χρόνια τι θα αλλάξει;
Και το ρωτάμε αυτό γατί ΟΛΟΙ συμφώνησαν επίσης ότι οι ίδιοι οι βουλευτές πρέπει να ψηφίζουν την παραπομπή δηλαδή δεν θα παραπέμπεται ΚΑΝΕΙΣ.
Βγήκε και ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Παναγιωτόπουλος και είπε το εξής καταπληκτικό ότι αν αποφάσιζε εισαγγελέας δεν θα κυβερνιόταν η χώρα. Δηλαδή είσαστε ΟΛΟΙ κλέφτες ή απλά κοινοί συκοφάντες.
Αυτό είναι το συμπέρασμα.
Γιατί κύριοι δεν μαζεύεστε να ψηφίσετε έναν νόμο με αναδρομική ισχύ (όπως αυτός που πήγε να περάσει ο Παπακωσταντίνου ώστε να ληστέψει τους μικρο-ιδιοκτήτες) και να ζητήσετε (για να απαντήσω και σε απορία διαφόρων πως θα παρθούν πίσω τα κλεμμένα) να γίνει έλεγχος, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ από το 1980 και μετά στο πόθεν έσχες όχι μόνο των βουλευτών αλλά και των προέδρων της Δημοκρατίας, των γ.γ. των υπουργείων, των διοικητών ΔΕΚΟ, των προέδρων ειδικών επιτροπών, των δικαστών, των αρχηγών στρατού και σωμάτων ασφαλείας.
Να ελέγξετε αναδρομικά όλους τους γιατρούς που εργάζονται στο ΕΣΥ και που με ένα μισθό βρίσκονται με κότερα και βίλες. Τους δημοσιογράφους που από το πουθενά έφτιαξαν εφημερίδες και ραδιόφωνα λες και μιλάμε για περίπτερα. Μεγαλο-εργολάβους του δημοσίου που βρέθηκαν με κανάλια και μάλιστα χωρίς άδεια. Διοικητές νοσοκομείων που ηθελημένα ή όχι συνηγόρησαν στην υπερχρέωση φαρμακευτικού υλικού...!
Προχωρήστε σε δήμευση των περιουσιών και των καταθέσεων τους αυτών και των οικογενειών τους μέχρι πρώτου βαθμού συγγένειας.
Θα το κάνετε αυτό; Δεν νομίζω.
Εκεί είναι όμως τα λεφτά κύριοι στις μίζες, τις απάτες και την κακοδιαχείριση όλων αυτών των ετών. Μόνο έτσι θα βρεθούν τα κλεμμένα και θα αποκατασταθεί και το λαϊκό περί δικαίου αίσθημα.
Και μην πεί κάποιος τις γνωστές μ... ότι ένας τέτοιος νόμος θα είναι αντισυνταγματικός γιατί όταν τους βολεύει δεν κολλάνε στην... αντισυνταγματικότητα. Και θα φέρω ένα παράδειγμα απο το μακρινό 2001 όπου ο συνταγματολόγος κ. Βενιζέλος που εκθειάζετε ως κορυφή απο τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ εισηγήθηκε νόμο για τις ανώνυμες ποδοσφαιρικές εταιρείες με τον οποίο διαγράφονταν χρέη εκατ. προς το δημόσιο.
Ακολούθως όμως αυτός ο νόμος του... συνταγματολόγου!!! κρίθηκε αντισυνταγματικός.
Ποιό ήταν το αποτέλεσμα για το κ. Βενιζέλο που ζημίωσε εις γνώσιν του το δημόσιο; ΚΑΝΕΝΑ.
Για τον Ελληνικό λαό όμως επειδή τα χρέη δεν σβήνονται τα πληρώνει ακόμα αυτός.
Και μην βγαίνουν μερικοί και το παίζουν φορείς της αλήθειας ζητώντας απο τον Ελληνικό λαό να βοηθήσει στη δύσκολη κατάσταση.
Όχι να μην βοηθήσει ΠΟΥΘΕΝΑ.
Να επιστρέψουν τα κλεμμένα, να πάνε φυλακή και ο τόπος δεν θα χρειάζεται καμιά βοήθεια.
Αλλιώς 100 φορές να χρεοκοπήσουμε παρά να γίνουμε για μια ακόμα φορά υποζύγια για να μας κυβερνά ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης και τα άλλα παιδιά...
Πηγή

Ετοιμαστείτε...θα έρχονται οι Χασάν και οι Αλήδες να ζητάνε σε γάμο την κόρη σας μόλις βγεί απο το μαιευτήριο



ΑΠΟ ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ
Παιδέρα σου λέει ο άλλος..
Άντε και κατεβάσαμε τους σταυρούς από όλα τα δημόσια κτίρια, σχολεία, δικαστήρια, κλπ..
Άντε και ελληνοποιήσαμε όλους τους λαθρομετανάστες.
Άντε και τους κάναμε και δημάρχους.
Άντε και αντί για το "Πάτερ ημών" απαγγέλεται Ρίτσος το πρωί στο σχολείο.
Άντε και τους δεχτήκαμε με τα δικά τους ήθη και έθιμα..
Ένα πράμα δεν καταλαβαίνω, κι αυτό δεν έχει να κάνει με τη μαντίλα. Έχει να κάνει με τα παιδιά.
Η παράδοση του Ισλαμ, επιτρέπει το γάμο ανήλικης εφόσον δίνουν τη συγκατάθεσή τους οι γονείς της. Καλά, ξέρω τι σκέφτεστε.. μα αυτά γίνονται ήδη εδώ. Ήδη ανήλικες ετών 14 γίνονται μάνες.
Απλά δεν καταλαβαίνω, όταν αυτό θα είναι πλέον καθεστώς, και δε θα υπάρχει κανένα νομικό κώλυμα, πως θα ξεχωρίζουμε τους παιδεραστές από αυτούς που έχουν παντρευτεί μία 10χρονή; Αλήθεια, υπάρχει διαφορά;
Α, ναι, ξέχασα.. παιδεραστές είναι αυτοί που κατεβάζουν παιδικό πορνογραφικό υλικό από το διαδύκτιο..
Αυτοί που κάνουν παιδιά ερχόμενοι σε συνουσία με παιδιά, είναι νόμιμοι σύζυγοι, ε;
Πάρτα να μη στα χρωστάω ψυχανώμαλε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΛΕΕΙ Ο ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ!!

Η μεγάλη, αυθόρμητη συγκέντρωση το πρωΐ στο Σύνταγμα!

Δημοσιεύθηκε από olympiada

Ανταπόκριση από το Σύνταγμα. Μεγάλη παρουσία από μία αυθόρμητη κινητοποίηση. Κάτι αλλάζει σε αυτή τη χώρα. Είναι τόσο απλό, πραγματικά να αντισταθούμε και να αγωνιστούμε για το μέλλον μας.

Την πρωτοφανή παρουσία κόσμου κατέγραψε ο φακός του Εν Κρυπτώ

Μια εξαιρετική ιδέα του Φαήλου Κρανιδιώτη , ένα πρόχειρο banner και μερικά email σε φίλους bloggers αρκούσαν για να δούμε μια πρωτοφανή παρουσία του κόσμου στην Αλλαγή Φρουράς σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα. Γονείς με τα παιδάκια τους, αρκετή νεολαία και πολλά χαμόγελα : απλοί πολίτες που σιωπηλά, χωρίς πολλές φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, θέλησαν να τιμήσουν τα παλικάρια της Προεδρικής Φρουράς αλλά και να δηλώσουν "είμαστε εδώ!". Ακομμάτιστα, χωρίς σκοπιμότητες και καπελώματα.

Σ. Περίοπα : Βάλαμε και μείς το "χεράκι μας".

Μια ευχάριστη έκπληξη λοιπόν, που δείχνει ότι κάτι αλλάζει σε αυτή την χώρα..

Κυριακή, Ιανουάριος 17, 2010, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 8:24 μμ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΝΟΣΗΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ...

Διπλασιάστηκαν οι αυτοκτονίες λόγων χρεών τον χρόνο που μας πέρασε, ενώ με τον ερχομό του 2010 κατεγράφη ήδη μία αυτοχειρία ενός ανέργου και δύο απόπειρες.
Συγκλονιστικά στοιχεία για τον αριθμό των αυτοκτονιών περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο του 2009: 20 άνθρωποι τερμάτισαν τη ζωή τους και δεκάδες ακόμη βρέθηκαν... στο παρά πέντε.
Ο αριθμός αυτός αναφέρεται στα επίσημα και καταγεγραμμένα στοιχεία, ενώ είναι γνωστό πως πολλά επιπλέον περιστατικά έχουν μείνει κρυφά από τις οικογένειες των αυτόχειρων.
Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που αυξάνονται με τέτοιο ιλιγγιώδη ρυθμό οι «οικονομικές αυτοκτονίες»...
Η αιφνίδια απώλεια εισοδήματος ή το χάσιμο της θέσης εργασίας δίνουν το τελειωτικό χτύπημα. Ο απαγχονισμός, η πτώση από ένα κτίριο και ο αυτοπυροβολισμός είναι οι συνηθισμένοι μέθοδοι της αυτοκτονίας.

Η κρίση της οικονομίας, ως φαίνεται, χτυπά κατευθείαν στις ψυχές των ανθρώπων, τους απελπίζει, τους κάνει ευάλωτους κι εν τέλει τους σκοτώνει.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε προειδοποιήσει έγκαιρα τα κράτη με την έναρξη της οικονομικής κρίσης ότι αυτά τα φαινόμενα μπορεί να αυξηθούν.
Κι αυτό γιατί η οικονομική δυσπραγία εντείνει το άγχος, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού. Οι άνθρωποι αρχίζουν να αισθάνονται παρείσακτοι, εκτός του κοινωνικού ιστού.
Η συντριβή, η αποτυχία και η ανικανότητα να προσφέρουν στην οικογένειά τους τα απαραίτητα για την επιβίωση οδηγούν στο «απονενοημένο διάβημα».
Σύμφωνα μάλιστα με τους ψυχολόγους, όσοι αυτοκτονούν εξαιτίας οικονομικών αδιεξόδων πρώτον τιμωρούν τον εαυτό τους γιατί δεν τα κατάφεραν και δεύτερον νομίζουν ότι έτσι λυτρώνονται κι απαλλάσσουν και τους γύρω από την... προβληματική τους περίπτωση.

Αυξήθηκαν δραματικά τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα των αυτοκτονιών λόγω των οικονομικών αδιεξόδων, όπως αποδεικνύουν τα διαδοχικά τραγικά περιστατικά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Εννέα επιχειρηματίες στη σειρά αυτοκτόνησαν εντός του 2009 μόνο στην Κρήτη, εξαιτίας του ότι έχασαν τις επιχειρήσεις τους από χρέη.

«Συγγνώμη, για όλα φταίω εγώ που δεν τα κατάφερα»?
Πρόκειται για το σημείωμα που «άφησε» πίσω του, στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου, ο τραγικός επιχειρηματίας στον τομέα του μετάλλου από το Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο άτυχος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε γιατί χρεοκόπησε η επιχείρησή του. Λίγες ημέρες αργότερα 40χρονος αγρότης από τη Μεσαρά Ηρακλείου «ήπιε» μεγάλη ποσότητα χαπιών με σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή του, λόγω χρεών σε τράπεζα, ωστόσο σώθηκε την τελευταία στιγμή από συμπολίτες του που τον βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση.
Και δεν είναι οι μόνοι? Οι αποδεδειγμένες αυτοκτονίες λόγω χρεών ή χρεοκοπίας που καταγράφηκαν στην Κρήτη το 2009 έφτασαν τις εννέα.

Τρίκαλα: Ο 54χρονος επιχειρηματίας που διατηρούσε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της MAZDA επί της περιφερειακής οδού Τρικάλων - Ιωαννίνων βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο της έκθεσης από οικείους του. Αιτία η οικονομική κατάρρευση της επιχείρησής του.
Παλαιό Φάληρο: Ο 43χρονος κάτοικος Παλαιού Φαλήρου βρέθηκε νεκρός με μία πλαστική σακούλα στο κεφάλι, μέσα στο διαμέρισμά του στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ναυσικάς. Τον αυτόχειρα βρήκε νεκρό η κοπέλα με την οποία διατηρούσε δεσμό, όταν άνοιξε στις 2.39 μετά το μεσημέρι την πόρτα του διαμερίσματος. Είχε αφήσει τρεις επιστολές, στις οποίες εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη αυτή πράξη. Κύρια αιτία το γεγονός ότι ήταν άνεργος.
Καλλιθέα: Ο 40χρονος άνεργος οικογενειάρχης έβαλε τέλος στη ζωή του, αφού πρώτα αφαίρεσε και τις ζωές των δικών του ανθρώπων. Στις 21 Ιουνίου 2009 σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια πήδηξε στο κενό αγκαλιά με τα δύο αγοράκια του, 2 και 3 ετών.
Αγία Βαρβάρα: Εθεσε τέρμα στη ζωή του λόγω χρεών. Ο 54χρονος επιχειρηματίας από την Αγία Βαρβάρα έχασε το μαγαζί του που είχε σφραγιστεί λόγω χρεών προς τον δήμο κι ένιωσε ότι πλέον δεν μπορούσε να συνεχίσει να παλεύει.
Ιωάννινα: Η ανεργία και ο φόβος του αύριο έσπρωξαν στην αυτοκτονία τις πρώτες κιόλας μέρες του χρόνου τον νεαρό άνδρα. Ανήμερα των Φώτων εξαφανίστηκε από το σπίτι του, για να βρεθεί λίγο αργότερα νεκρός σε χαράδρα στα Ιωάννινα. Ο Γιώργος Τζιχάνης, 37 ετών, ήταν μουσικός, παντρεμένος με δύο παιδιά, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν έβρισκε δουλειά για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ "Τράπεζες και τοκογλύφοι ευθύνονται για τις αυτοχειρίες στην Κρήτη"

Μανώλης Σφυρής
Για «ευαίσθητους ανθρώπους, οι οποίοι έχασαν το κύρος και την επιχείρησή τους» κάνει λόγο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕ) του Ηρακλείου Κρήτης. Επισημαίνει δε ότι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας βρίσκονται πολλοί ακόμα εμποροβιοτέχνες του νομού, καθώς εντός του 2009 έκλεισαν 1.307 επιχειρήσεις από τις 23.693 που υφίστανται συνολικά, γεγονός που σημαίνει αύξηση του φαινομένου κατά 10% σε σχέση με το 2008. Το 2008 οι διαγραφές ανήλθαν σε 1.237 και το 2007 σε 1.278. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο ρυθμός με τον οποίο «ανοίγουν» οι επιχειρήσεις στον νομό, όπου παρατηρείται φθίνουσα πορεία στις εγγραφές. Κάνοντας ένα βήμα παραπέρα, ο κύριος Σφυρής επισημαίνει ότι η οικονομική καταστροφή με την οποία έρχονται αντιμέτωποι χιλιάδες εμποροβιοτέχνες οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εμπλοκή των τραπεζών και τον αυξανόμενο δανεισμό, αλλά και σε τοκογλύφους που δρουν στον νομό, παρέχοντας «διευκολύνσεις» με υψηλά ανταλλάγματα.

Νίκος Κορίνης
Με αφορμή τα δεδομένα της Κρήτης, ο γ.γ. της ΓΣΕΒΕΕ Νίκος Κορίνης επισημαίνει ότι τα περιστατικά ενδέχεται να είναι περισσότερα, ωστόσο σπάνια δημοσιοποιούνται και σημειώνει ότι «οι επιχειρηματίες που καταστρέφονται έχουν χάσει πολύ περισσότερα από τη δουλειά τους, όπως την αξιοπρέπεια και την οικογένειά τους. Η κρίση έχει φέρει στα όρια πολλούς κλάδους επιχειρηματικότητας και έχει δημιουργήσει ένα μαζικό πρόβλημα απογοήτευσης και παραίτησης, ωστόσο είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που το παραδέχονται».

2 ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ : "Ο απολυμένος θυμώνει, πέφτει σε κατάθλιψη και είναι ανασφαλής"

«Η φυσική αντίδραση του απολυμένου υπαλλήλου, του εργάτη ή του επιχειρηματία μπορεί να είναι ο θυμός, η λύπη, η κατάθλιψη, η ανασφάλεια και η χαμηλή αυτοεκτίμηση», επισημαίνει ο δρ Αλέξανδρος Σαχινίδης, διδάκτορας Οργανωσιακής Συμπεριφοράς στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. «Ολα αυτά οδηγούν σε συμπεριφορές που κυμαίνονται από την απλή παραμέληση του εαυτού τους έως και αυτοκαταστροφικές σε ακραίες περιπτώσεις. Το άτομο μπορεί να αδιαφορεί για την εμφάνισή του, για τη διατροφή του, για τον κοινωνικό του περίγυρο και την οικογένειά του ή μπορεί να στραφεί σε συνήθειες όπως το κάπνισμα και η κατάχρηση αλκοόλ ή ακόμα και παράνομων ουσιών». Χαρακτηριστικοί είναι οι υψηλοί δείκτες νοσηρότητας, εγκληματικότητας και αυτοκτονιών στις περιοχές που μαστίζονται από υψηλά ποσοστά μακρόχρονης ανεργίας. Σύμφωνα με την κ. Μαρία Πρωτοπαπά, ψυχολόγο και μέλος της Ελληνικής Συμβουλευτικής Εταιρείας, τα ψυχοσωματικά προβλήματα που συνδέονται με το στρες και την ψυχολογική ένταση έχουν αυξηθεί κατά 20% και αφορούν γυναίκες άνω των 40 ετών, επιχειρηματίες, υψηλόμισθους, αλλά και μισθωτούς μέτριου ή χαμηλού εισοδήματος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα και έχουν ανάγκη στήριξης, όμως αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά.

59.000 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
Η οικονομική κρίση βλάπτει σοβαρά την ψυχολογική υγεία, όπως προκύπτει από στατιστικά στοιχεία που «βλέπουν» όλο και πιο συχνά το φως της δημοσιότητας. Στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης αποτυπώνουν την κατάσταση:
Τα ποσοστά αυτοκτονίας ατόμων που έχουν χάσει τη δουλειά τους είναι διπλάσια από εκείνα που έχουν σταθερή επαγγελματική δραστηριότητα (Αμερικανική Ενωση για τις Αυτοκτονίες-AAS).
Στην Ευρώπη σημειώνονται ετησίως 59.000 αυτοκτονίες, 90% των οποίων οφείλονται σε ψυχικές διαταραχές.
Ευάλωτες και περιθωριοποιημένες ομάδες, όπως άνεργοι, μετανάστες και ΑμεΑ έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να παρουσιάσουν προβλήματα ψυχικής υγείας.
Το έτος 2008 η Αμερικανική Γραμμή Πρόληψης των Αυτοκτονιών δέχτηκε 545.000 κλήσεις σχετικές με προβλήματα που προκλήθηκαν από ανεργία και οικονομικά προβλήματα, οι οποίες ήταν αυξημένες κατά 36% σε σχέση με το 2007.
Σύμφωνα με την Ιρλανδική Υπηρεσία για την Πρόληψη των Αυτοκτονιών, η ανεργία έχει αυξήσει κατά 70% τον κίνδυνο αυτοκτονιών, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν ιστορικό ψυχικής νόσου.
Σε έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης που δημοσιεύθηκε στους «Financial Times» και η οποία κατέγραψε τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης σε 26 χώρες, από το 1970 έως και το 2007, προκύπτουν τα εξής: μία αύξηση της ανεργίας της τάξης του 3% μπορεί να οδηγήσει σε άνοδο 4% των αυτοκτονιών και 6% των δολοφονιών, ενώ ο αλκοολισμός μπορεί να αυξηθεί κατά 28%. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στις Η.Π.Α., την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιρλανδία και τη Γαλλία. Οι κάτοικοι των χωρών πέριξ της Μεσογείου, όπως είναι η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία, αντιδρούν πιο... ψύχραιμα, παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια νοικοκυριά. Μεγάλα ποσοστά αυτοκτονιών λόγω οικονομικών αδιεξόδων αντιμετωπίζουν και οι χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης (Ρωσία, Λιθουανία, Λευκορωσία, Ουκρανία), ενώ υψηλά είναι ακόμη τα νούμερα σε Ουγγαρία, Αυστρία και Ν. Κορέα.

ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ
ΠΗΓΗ

ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ










«Ελεύθεροι σκοπευτές» κυνηγούν καταθέτες …


«Ελεύθεροι σκοπευτές» κυνηγούν καταθέτες …

Τελικώς η Αθήνα, τους τελευταίους δύο μήνες εξελίσσεται σε τόπο συνάντησης των μεγάλων ξένων επενδυτικών οίκων έγραφε ο Γιώργος Mαντελας, επικαλούμενος ασφαλείς πληροφορίες της «Κ».

Προφανώς, «μυρίστηκαν» δουλειές και γι’ αυτό μετέτρεψαν την πλατεία Συντάγματος και τα πέριξ ξενοδοχεία σε ένα μικρό «Σίτι».
Ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς επενδυτικής –κι όχι μόνο– σκηνής έχουν μια σχεδόν μόνιμη παρουσία, κανονίζουν ραντεβού, βλέπουν κόσμο και πουλάνε προϊόντα, με το υπ’ αριθμόν ένα σε ζήτηση να παραμένει το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών στο εξωτερικό.

Ο φόβος του καθολικού πόθεν έσχες, που θα συμπεριλάβει και τις καταθέσεις και θα έχει σαν αποτέλεσμα το σπάσιμο του τραπεζικού απορρήτου, είναι ο καλύτερος «κράχτης» τους. Και φροντίζουν να τον αξιοποιούν αναλόγως.

Ετσι, μετά τη μεγάλη ελβετική τράπεζα, που δεν είναι άλλη από τη UBS, η οποία έχει δημιουργήσει ένα μίνι στρατηγείο στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» και εκεί κλείνει δουλειές, και άλλα μεγάλα «σπίτια», όπως αποδεικνύεται στην πράξη, κάνουν το ίδιο, αλλά σε διπλανές αίθουσες ή το πολύ – πολύ κτίρια.

Η HSBC, για παράδειγμα, έχει επίσης εγκατασταθεί στην Αθήνα για τον ίδιο σκοπό. Η εν λόγω, μάλιστα, διαθέτει και μόνιμη τραπεζική παρουσία στη χώρα μας, η οποία τα τελευταία χρόνια γνωρίζει και μια δυναμική ανάπτυξη, γεγονός το οποίο διευκολύνει ακόμη περισσότερο τον στόχο της.

Μόνο που γι’ αυτή τη δουλειά, όπως λένε οι πληροφορίες, ιδιαίτερη παρουσία στην ελληνική πρωτεύουσα, κατά το τελευταίο διάστημα, σημειώνει η διεύθυνση του private banking της τράπεζας. Βλέπετε, το αντικείμενο είναι περισσότερο εξειδικευμένο, απευθύνεται σε ιδιώτες με μεγάλα καταθετικά ποσά, οπότε και η μεταχείρισή τους, σε επίπεδο στελεχιακού δυναμικού, από πλευράς HSBC, είναι η ανάλογη.

Οχι πως και οι έχοντες και κατέχοντες «μικροποσά», παραμελούνται. Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης κι έντονης δοκιμασίας των αποτελεσμάτων, όπως αυτή που διανύει η διεθνής τραπεζική κοινότητα τους τελευταίους μήνες, όλοι οι πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι.

Ο κανόνας είναι σαφής: Εξαιρέσεις δεν γίνονται. Για παράδειγμα, αναφέρεται η περίπτωση άλλων δύο πιστωτικών ιδρυμάτων, με διεθνή παρουσία, που δέχονται και νούμερα, τα οποία παλαιότερα δεν θα συζητούνταν καν.

Η Merrill Lynch, για παράδειγμα, είναι μια από τις τις δύο που συναλλάσσεται και με μικρότερα ποσά, ενώ το ίδιο θα κάνουν κι από τη UBS, εφόσον το κρίνουν απαραίτητο.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία, όταν ξέσπασε η κρίση, «αιμορράγησε» σημαντικά σε επίπεδο καταθέσεων, καθώς ήταν μια από τις περιπτώσεις που δέχθηκαν τα ισχυρότερα πλήγματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Από ελληνικές τραπεζικές πηγές, μάλιστα, υποστηρίζεται ότι «μόνο από τη συγκεκριμένη τράπεζα είχαν εισρεύσει προ 10μήνου περίπου, περί τα 8 με 9 δισ. ευρώ στη χώρα μας». Ηταν καταθέσεις Ελλήνων, οι οποίες τότε επαναπατρίστηκαν, ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης Καραμανλή ότι το ελληνικό κράτος εγγυάται το 100% των κεφαλαίων που βρίσκονται σε λογαριασμούς εγχώριων τραπεζών.

Φαίνεται ότι η UBS ήρθε τώρα αποφασισμένη στην Αθήνα «για να πάρει το αίμα της πίσω». Και φροντίζει να το κάνει με κάθε μέσο και για κάθε ποσό. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα άλλα ξένα «σπίτια», που έχουν εγκατασταθεί στην πλατεία Συντάγματος και κάνουν την ίδια δουλειά.

Το θέμα, βεβαίως, είναι για πόσο καιρό ακόμα. Υπολογίζεται ότι μέχρι σήμερα «έχουν φύγει για έξω» περί τα 7 δισ. ευρώ και η ροή συνεχίζεται, παρά τη δέσμευση του υπουργείου Οικονομικών ότι το καθεστώς για τις καταθέσεις δεν θα θιγεί ούτε κατ’ ελάχιστον. Προφανώς, δεν γίνεται πιστευτό…ΠΗΓΗ

Tο ισραηλινό YΠEΞ χρηματοδότησε Iνδή επιστήμονα για να ψάξει το DNA τους. Στόχος να αποδειχθεί ότι οι Παθάνοι είναι παρακλάδι αρχαίων εβραϊκών φυλών!



Mήπως οι Tαλιμπάν είναι... Eβραίοι; Ή έστω εβραϊκής καταγωγής; Oσο τρελό κι αν ακούγεται, το ισραηλινό υπουργείο Eξωτερικών χρηματοδότησε μια έρευνα στην Iνδία, που θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι τα «πρωτοξάδελφα» των Παστούν, οι Παθάνοι (Pathan), είναι παρακλάδι αρχαίων εβραϊκών φυλών, που εγκατέλειψαν την Παλαιστίνη τον 8ο αιώνα π.X. To αποκάλυψαν οι «Times of India». Προφανής η πολιτική σκοπιμότητα, παρόλο που οι Tαλιμπάν δεν απειλούν άμεσα το Iσραήλ. Θα ήταν βολικό να αποδειχτεί επιστημονικά ότι «Eβραίοι και μουσουλμάνοι του Iνδοκαύκασου» έχουν κοινές ρίζες. Aς πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά...Φανατικός υποστηρικτής της θεωρίας για το ισραηλίτικο παρελθόν των Παθάνων είναι ο Iνδός καθηγητής πανεπιστημίου Nαβράς Aαφρέντι.

Oι Παστούν είναι η μεγαλύτερη εθνοτική ομάδα του Aφγανιστάν και κύρια πηγή στρατολόγησης των Tαλιμπάν (του υπ' αριθμόν 1 εφιάλτη του Oμπάμα). Eίναι γενικά αποδεκτό ότι προέρχονται από την αρχαία φυλή των Pathan, οι οποίοι μάλλον δεν έχουν σχέση με τους Πάρθους του Iράν. Oι Παστούν/ Παθάνοι διασκορπίστηκαν στο νότιο και νοτιοανατολικό Aφγανιστάν, στο δυτικό και βορειοδυτικό Πακιστάν, όπως και στο κρατίδιο Oυτάρ Πραντές, της Bόρειας Iνδίας.


Ινδία
Στην Iνδία οι Παθάνοι εξακολουθούν να διατηρούν την ιδιαίτερή τους ταυτότητα, αν και έχουν απομείνει πλέον ελάχιστοι. Tόσο οι σημερινοί Παστούν όσο και οι Παθάνοι είναι αποκλειστικά μουσουλμάνοι και δεν συμπαθούν το κράτος του Iσραήλ. Oμως η Iνδή επιστήμονας Σαχνάζ Aλί, του Eθνικού Iνστιτούτου Aνοσοαιματολογίας της Bομβάης, θα μελετήσει με ισραηλινά κονδύλια το... DNA των Aφρίντι Παθάν, στην επαρχία Mαλιχαμπάντ, και θα στείλει τα δείγματα στο Tεχνολογικό Iνστιτούτο της Xάιφα.
O θρύλος λέει ότι είναι απόγονοι της εβραϊκής φυλής του Eφραίμ, που εκδιώχθηκαν από την Παλαιστίνη από τους Aσσυρίους, το 721 π.X. Σύμφωνα με την «Jerusalem Post», oι θρύλοι των Iνδών Παθάνων βρίθουν από αναφορές στο ισραηλιτικό τους παρελθόν. Aκόμη κι ο τελευταίος βασιλιάς του Aφγανιστάν, ο Zαχίρ Σαχ, που διατήρησε τον θρόνο του έως το 1973, έλεγε ότι καταγόταν από τη φυλή του Bενιαμίν.
Σήμερα βασικός υποστηρικτής της θεωρίας είναι ένας... φανατικός Pathan, ο Iνδός καθηγητής του Πανεπιστημίου Λουκνόβ, Nαβράς Aαφρέντι. Πιστεύει ότι οι μακρινοί του πρόγονοι ήταν Eβραίοι και ερευνά το ζήτημα εδώ και χρόνια.
Tο πιθανότερο βέβαια είναι οι Tαλιμπάν να... γελάσουν με αυτές τις επιστημονικές ακροβασίες του Iσραήλ.
«Mην τους το πείτε, αλλά ίσως οι Tαλιμπάν είναι εβραϊκής καταγωγής», γράφει με λεπτή ειρωνεία ο ανταποκριτής του ABC στην Iερουσαλήμ, Σάιμον MακΓκρέγκορ Γουντ.


ΕΘΝΟΣ

Μπράβο στο ΠΑΣΟΚ για το σωστά φορολογικά μέτρα


Επειδή κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι αλλαγές στη φορολογία των γονικών παροχών και της δωρεάς της ακίνητης περιουσίας είναι κάτι κακό και υπερβολικό που έφερε το ΠΑΣΟΚ ...πρέπει επιτέλους κάποιος να τους πεί ένα μεγάλο μπράβο !
Αν το ψάξετε θα δείτε οτι χαμένοι τελικά βγαίνουν μόνο αυτοί που... μεταβιβάζουν ακίνητη περιουσία αξίας μεγαλύτερης των 310.000 ευρώ !!!!!! Αντιθέτως εως 310.000 έχουμε ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΥ !!!!
Πόσοι απο εμάς ρε παιδιά έχουμε περιουσία μεγαλύτερη των 310.000 ?????
Αδιαφορώ αν τελικά οι πλούσιοι που έχουν και την δυνατότητα να αγοράζουν ακίνητα 400.000, 500.000 , 1.000.000 ευρώ θα πρέπει να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη τους!Επιτέλους ας πληρώσουν και αυτοί!
Τελικά αυτό δεν θέλουμε ?Δικαιοσύνη παντού! Μπράβο Γιώργο! (ναι όπου και όταν πρέπει θα το πώ! )
Που εξαφανίστηκε ο λαλίστατος και επικοινωνιακός Κος Καραμανλής?
Δεν θα βάλει πλάτες στην προσπάθεια να βγούμε απο τη δύσκολη θέση που ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ και κυρίως ΑΥΤΟΣ μας έφερε?
Που είναι όλοι αυτοί που επί τόσα χρόνια έτρωγαν και έπιναν και μου έστελναν τον λογαριασμό?
Ολοι εξαφανισμένοι στα σαλέ και στα ταξίδια αναψυχής τώρα?
Και ναί θέλω και φορολογία της Εκκλησίας ΤΩΡΑ! Ήρθε η ώρα να πληρώσετε και σεις κύριοι με τα μεταξωτά ράσα ,τα πολυτελέστατα τζίπ και αμάξια ,τις μετοχές ,τα ακίνητα και της επιχειρήσεις !Σας στέλνουμε τον λογαριασμό!
ΛΕΩΝΙΔΑΣ Τ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

(ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ)

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/01/blog-post_599.html#ixzz0cu46cg89

Όταν ο Γ. Παπανδρέου ζητούσε δημοψήφισμα για την επικύρωση του Ευρωσυντάγματος


Όταν ο Γ. Παπανδρέου ζητούσε δημοψήφισμα για την επικύρωση του Ευρωσυντάγματος
«…Η πρόταση για δημοψήφισμα είναι η ξεκάθαρη δική μας διαχωριστική γραμμή από τη Δεξιά. Δικό μου πολιτικό στοίχημα είναι ότι δεν πιστεύω στα παλαιά πρότυπα ηγετών. Ο 21ος αιώνας απαιτεί ηγέτες που θα αγωνίζονται για την εμβάθυνση της δημοκρατίας και τη συνειδητή συμμετοχή των ενημερωμένων πολιτών. Αυτή είναι η δική μου δημοκρατική παράδοση που πηγάζει από τις δημοκρατικές παραδόσεις του ΠΑΣΟΚ. Αυτός είμαι και αυτός θα είμαι»

Μαθηματα ηθικης απο τον προεδρο της παναφρικανικης ενωσης ελλαδος(!!!!!!!)



Βλεποντας σημερα το πρωϊ την εκπομπη "mega σαββατοκυριακο",είχε καποιους καλεσμενους-αναμεσα τους και τον προεδρο της παναφρικανικης ενωσης ελλαδος-και συζητουσαν το καυτο θεμα νομιμοποιησης και πολιτικων δικαιωματων στους λαθρομεταναστες...
Καποια στιγμη ενας εκ των 2 δημοσιογραφων εδωσε τον προεδρο των αφρικανων να πει την γνωμη του για τα πολιτικα δικαιωματα των λαθρομεταναστων που προσπαθει να δωσει η κυβερνηση.
Και του απαντα ο προεδρος:

<<Ειναι λαθος να αποκαλειτε τους μεταναστες λαθρομεταναστες διοτι κανεις ανθρωπος δεν ειναι λαθραιος και ολοι εχουμε ισα δικαιωματα>>
Μαθηματα ηθικης απο καποιον οπου η χωρα του:

  • Θεωρει ολους τους ανθρωπους διαφορετικου θρησκευτικου δογματος "ΑΠΙΣΤΟΥΣ".



  • Οι "ΑΠΙΣΤΟΙ"συμφωνα με το κορανι πρεπει να τιμωρουνται ακομα και με θανατο.


  • Οποιος σκοτωσει απιστους(οπως πολυ συχνα βλεπουμε σε επιθεσεις αυτοκτονιας)παει στον παραδεισο με 20 παρθενες(ελεος!!!!!).



  • η ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΚΤΟΜΗ(ακρωτηριασμος) θεωρειται κατι φυσιολογικο!!


  • Τα κοριτσια στην ηλικια των εννεα ετων ειναι ετοιμα για γαμο!!!


  • Οι γυναικες εχουν γεννηθει για να υπηρετουν τους ανθρωπους(ΑΝΤΡΕΣ).



  • οι αντρες μπορουν να ειναι πολυγαμικοι και να παντρευτουν οσες φορες θελουν-ενω οι γυναικες οχι!!




  • Οι αντρες επιτρεπεται οποτε κρινουν αυτοι να χτυπουν με βουρδουλα την γυναικα.



  • Ο λιθοβολισμος μιας γυναικας που βιαστηκε ειναι απολυτως λογικο και κατανοητο.

Πρεπει να καταλαβουμε οτι ολοι αυτοι οι πορωμενοι ισλαμιστες εκμεταλλευονται τον πολιτισμο της δυσης μονο κι μονο για να εξαπλωθουν στην ευρωπη(πραγμα που στο Η.βασιλειο το καταφεραν.)


Αγαπητε προεδρε της αφρικανικης ενωσης εγω δεν θα ξαναποκαλεσω κανεναν ανθρωπο λαθραιο αν ο ανωτερος θρησκευτικος ηγετης σας εντος της χωρας δεσμευθει οτι:

  • Ο καθενας μπορει να πιστευει οπου θελει και να γινεται απολυτα κατανοητο απο τους ισλαμιστες..

  • Η κλειτοριδοκτομη να απαγορευθει.

  • Οποιος παντρευεται κοριτσι κατω των 18 να συλλαμβανεται για παιδεραστια.


  • Οι γυναικες να ειναι ισοτιμες με τους αντρες.


  • Να ζητησει συγνωμη εκ μερους των μουσουλμανων οι οποιοι στις φονικες τρομοκρατικες επιθεσεις στο καϊρο(σκοτωθηκανε 18 ελληνες τουριστες)και στο παγκοσμιο κεντρο εμποριου(3000 νεκροι) βγηκανε στους δρομους και ζητωκραυγαζανε υπερ των τρομοκρατων,μη σκεφτομενοι οτι χυθηκε αιμα αθωων αλλα οτι τιμωρηθηκανε οι απιστοι.


ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ!!!




Νέα τέλη, φρουτάκια και αποκρατικοποιήσεις τα νέα μέτρα αν δεν πείσουν την Ε.Ε τα τωρινά



Το σκέφτηκαν από εδώ το σκέφτηκαν από εκεί και τελικά βρήκαν τη λύση στο υπουργείο οικονομικών. Αν δεν πείσουν τις Βρυξέλλες τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, τότε υπάρχουν στο συρτάρι και άλλα μέτρα. Μη φανταστείτε τίποτα τρομερούς νεοτερισμούς, τα ίδια και τα ίδια. Συγκεκριμένα...



...το υπουργείο σκέφτεται να προχωρήσει σε μεγαλύτερο αριθμό αποκρατικοποιήσεων, να νομιμοποιήσει τα φρουτάκια, πράγμα που η Ε.Ε πιέζει την Ελλάδα να κάνει και να αλλάξει πάλι ο υπολογισμός των τελών κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα για τα τέλη η κυβέρνηση προσανατολίζεται να υπολογίζεται και στο ύψος της τιμής των τελών και η αξία του αυτοκινήτου, εκτός πάντα από τα πράσινα τέλη...

Έκλεψαν τους προσκεκλημένους στο γάμο-ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ



Συμμορία τριών Αλβανών, μπήκαν με όπλα σε ταβέρνα στην Πάρνηθα και αφού πυροβόλησαν στον αέρα, πήραν τις εισπράξεις του μαγαζιού, περίπου 4.500 ευρώ, έβγαλαν σακούλες και άρχισαν να ληστεύουν τη νύφη, το γαμπρό και τους καλεσμένους του γάμου...



...Είναι το τρίτο ίδιο περιστατικό που έγινε στην περιοχή, κάνοντας κατοίκους και μαγαζάτορες να απορούν για την ασφάλεια που έχει η περιοχή.


ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ : ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ …ΠΑΣΟΚ !


΄Αγνωστο από πού δικαιωμένος και από πού νομιμοποιημένος, ο – ακόμα – Πρόεδρος, του – ακόμα – ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να διαφύγει του αδιεξόδου του, επιτιθέμενος, μετωπικά, κατά της κυβέρνησης και του Γ. Παπανδρέου.
Και καλά, το να επιτίθεται ένα κόμμα της αντιπολίτευσης σε μια κυβέρνηση, δεν είναι δα, ούτε τωρινό, ούτε σπάνιο. Το να της επιτίθεται, όμως για έργα και πολιτικές, που η ίδια, ούτε λαμβάνει, ούτε εφαρμόζει, αλλά ο κ. Τσίπρας …θεωρεί και υποστηρίζει, ό, τι και λαμβάνει και εφαρμόζει, είναι κάτι, που μάλλον, ως εκφυλιστικό φαινόμενο, σε περιόδους εκφυλιστικής λειτουργίας της, λεγόμενης, ανανεωτικής αριστεράς, παρουσιάζεται !...

Ο ...ηγέτης του μικρότερου κόμματος της βουλής, μπορεί να μην κατάλαβε γιατί ο λαός δεν ψήφισε το κόμμα του, γνωρίζει, όμως, πολύ καλά, γιατί ψήφισε (ο λαός) το ΠΑΣΟΚ. Και με βάση αυτή του τη φαντασίωση, εξαπολύει τους μύδρους του και τους μηδενισμούς του, λίγες ημέρες αφ΄ ότου η νέα κυβέρνηση ανέλαβε τα καθήκοντά της !
΄Ηταν καιρός να το ζήσουμε κι αυτό : ένα ρεσιτάλ δογματικής προσέγγισης των πολιτικών πραγμάτων και μια πρωτοφανή επίδειξη σεχταρισμού, από κάποιους, οι οποίοι, εννοείται, εκπροσωπούν και προσπαθούν να εκφράσουν, ένα χώρο, που δημιουργήθηκε, ακριβώς, ως αντίδραση στο «δόγμα» και τη «σέχτα»…
«Μωραίνει ο κύριος, ον βούλεται απολέσαι», ας πρόκειται και για …άθεο !...

Κόσσοβο - Το κράτος μαφία!



Εννέα χρόνια συμπληρώθηκαν από την έναρξη των Νατοϊκών βομβαρδισμών κατά της Σερβίας, όταν στις 24ης Μαρτίου 1999 χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., εκατοντάδες αεροσκάφη έσπειραν τον θάνατο και την καταστροφή. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους 37.200 ξένοι στρατιώτες ουσιαστικά κατέλαβαν την Σερβική επαρχία του Κοσσυφοπεδίου. Χρειάστηκαν 78 ημέρες συνεχών βομβαρδισμών, κατά τους οποίους σκοτώθηκαν σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 1.002 Σέρβοι στρατιώτες, 2.500 άμαχοι πολίτες, από τους οποίους 89 παιδάκια. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 2.300 επιδρομές από αέρος και επλήγησαν 995 στόχοι, από τα 1.150 αεροσκάφη του ΝΑΤΟ τα οποία εκτόξευσαν 1.300 πυραύλους και έριξαν 2.900 βόμβες μεγάλης ισχύος. Επίσης, έριξαν 36.000 βόμβες διασποράς και έπληξε 112 στόχους με 15 τόνους βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου.

Καταστράφηκαν όλα τα αεροδρόμια της Σερβίας, 54 γέφυρες, 148 μεγάλα κτίρια, δεκάδες εργοστάσια, διυλιστήρια, ενώ καταστράφηκε το 1/3 του συστήματος παραγωγής ενέργειας. Ολική καταστροφή υπέστησαν 310 σχολεία, 41 νοσοκομεία, 176 μνημεία πολιτισμού και 23 μοναστήρια.
Χρειάστηκαν 9 χρόνια παράνομης κατοχής ξένου εδάφους για να ανακηρυχθεί παράνομα η ανεξαρτησία του Κοσσόβου, η οποία απειλεί με αστάθεια τα Βαλκάνια και ανοίγει τις θύρες για την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας.
Αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τι είναι το παράνομο νεότευκτο κράτος των Βαλκανίων. Τις υπόγειες διαδρομές της μαφίας και της διαπλοκής.

Η μαφία εν δράση
Την περίοδο 1999-2001, οι Κοσσοβάροι Αλβανοί, διακινούσαν στην Ευρώπη τουλάχιστον 4-6 τόνους ναρκωτικών μηνιαίως. Τα έσοδα από τις ποσότητες αυτές ξεπερνούσαν τα 2 δις. δολάρια ετησίως.
Από το 2001 οι Κοσσοβάροι Αλβανοί συνεργάστηκαν στενά με την Τσετσενική μαφία και άρχισαν να κερδίζουν έδαφος από τους Τούρκους και Άραβες λαθρέμπορους ναρκωτικών. Το 2003 κατάφεραν να ελέγχουν πάνω από το 50% του εμπορίου, της διακίνησης και της διανομής ναρκωτικών στην Ευρώπη. Ομάδες ιδιαίτερα σκληρών Τούρκων μαφιόζων ανέλαβαν την εξόντωση του Τουρκικού δικτύου και την θέση τους πήραν οι Κοσσοβάροι Αλβανοί. Την περίοδο 2000-2005, Κοσσοβάροι Αλβανοί και Τσετσένοι, προώθησαν κάθε είδους λαθρεμπόριο στην Ευρώπη, ανεβάζοντας τους δείκτες εγκληματικότητας στα ύψη! Χιλιάδες όπλα από το Κόσσοβο και κάθε είδους πυρομαχικά κατάκλεισαν την Ευρώπη! Δημιουργήθηκε ολόκληρη βιομηχανία πλαστών τσιγάρων στο Κόσσοβο, τα οποία μέχρι σήμερα φέρνουν τεράστια έσοδα στην Κοσσοβάρικη μαφία. Το λαθρεμπόριο καυσίμων, κλεμμένων αυτοκινήτων, το δουλεμπόριο, το εμπόριο λευκής σάρκας, η παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών και κάθε είδους άλλη παράνομη δραστηριότητα αναπτύχθηκε ραγδαία από τους Τσετσένους και Κοσσοβάρους μαφιόζους. Ιδιαίτερη αίσθηση και αποτροπιασμό, προκαλούν τα στοιχεία για το εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, στο οποίο επιδίδονται οι Κοσσοβάροι από το 1999 μέχρι σήμερα! Επίσης, η Κοσσοβάρικη μαφία διέδωσε ταχύτατα στην Ευρώπη μαριχουάνα, η οποία ήταν σχεδόν άγνωστη. Μαριχουάνα και τεράστιες ποσότητες φτηνής κοκαΐνης κατέκλυσαν την Ευρώπη, εκτοπίζοντας τους Τούρκους και Άραβες μαφιόζους, οι οποίοι για δεκαετίες πουλούσαν κακής ποιότητας όπιο και ηρωίνη. Παράλληλα, η Κοσσοβάρικη ηρωίνη και το Αλβανικό όπιο, έγιναν περιζήτητα στην Ευρώπη για την καλή τους ποιότητα και την χαμηλή τους τιμή. Οι Τούρκοι και Άραβες μαφιόζοι, κυνηγημένοι και από τους μαφιόζους Τσετσένους, περιορίστηκαν κυρίως στις αγορές της Γαλλίας, της Ολλανδίας, και διατήρησαν την κυριαρχία τους στο Γερμανικό Βερολίνο.
Ο Ευρωπαϊκός μικροέμπορος ναρκωτικών και χρήστης, εκτός από τα καλά και φθηνά ναρκωτικά, είχε την δυνατότητα να αγοράσει όπλα, πυρομαχικά, και κάθε είδους αντικείμενα από τους Κοσσοβάρους, οι οποίοι τα πρόσφεραν παράλληλα με τα ναρκωτικά.
Οι Αρχές Ασφαλείας της Ευρώπης από το 2001, άρχισαν να αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα στον τομέα της καταστολής, καθώς οι Ευρωπαίοι μικροέμποροι και τα δίκτυα τους, ήταν πλέον καλύτερα οπλισμένοι από τους ίδιους! Επίσης, τα δίκτυα συλλογής πληροφοριών των Αρχών Ασφαλείας, μείωσαν δραματικά την δράση τους, καθώς αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν, νέου είδους καταστάσεις και συμπεριφορές! Οι Κοσσοβάροι μαφιόζοι, έχουν τους δικούς τους κανόνες, άγραφους νόμους και κώδικες, οι οποίοι δεν επιτρέπουν την διείσδυση κατασκόπων στα δίκτυα τους. Επίσης, με εξαίρεση την Ελλάδα, Σερβία και Ελβετία κατά δεύτερο λόγο, οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, αντιμετώπισαν τεράστιο πρόβλημα με την Αλβανική γλώσσα, η οποία μέχρι και σήμερα τους είναι σχεδόν άγνωστη!
Οι Κοσσοβάροι χρησιμοποιώντας την Αλβανική γλώσσα στις επικοινωνίες τους και ειδικούς γλωσσολογικούς κώδικες δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτοί από τις διωκτικές αρχές που υποκλέπτουν τις συνομιλίες τους και πλήθος στοιχεία παραμένουν ανεκμετάλλευτα. Η Αλβανική γλώσσα δεν παρουσιάζει κανένα γενικότερο ή ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ευρώπη και είναι από τις λιγότερο διαδεδομένες γλώσσες στον κόσμο.
Η διαρροή πληροφοριών από την Αλβανική Κοσσοβάρικη μαφία, είναι σχεδόν αδύνατη. Οι τιμωρίες των «προδοτών» είναι τόσο σκληρές, που αποτρέπουν την προοπτική αυτή.

ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΦΑΜΙΛΙΕΣ»
Α’ ΖΩΝΗ: Κεντρικό Κόσσοβο
Περιλαμβάνει την ζώνη της Ντρένιτσα, Πρίζεν, Κλίνα, Ιστοκ, νότια Μιτρόβιτσα. Σύμφωνα με τις εκθέσεις των υπηρεσιών ασφαλείας, η περιοχή αυτή ελέγχεται από τον γνωστό και τέως Αρχηγό του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσόβου (UCK), Χακίμ Θάτσι, το «Φίδι». Η «Φαμίλια» Θάτσι, ελέγχει τους διαδρόμους λαθρεμπορίου από την FYROM-Κόσσοβο-Μαυροβούνιο.

Β’ ΖΩΝΗ: Δυτικό Κόσσοβο
Περιλαμβάνει την ζώνη του Ντούκατζιν, Πετς, Ντέτσανι, Τζακόβιτσα κλπ., και συνορεύει με την Αλβανία και το Μαυροβούνιο. Ελέγχεται από την «φαμίλια» του γνωστού Ραμούς Χαραντινάϊ, ο οποίος εκλήθη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (ICTY[1]), με 37 κατηγορίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όταν ήταν πρωθυπουργός του Κοσσόβου. Στης 05/03/2007, η εισαγγελέας του ICTY, Κάρλα Ντελ Πόντε, χαρακτήρισε «γκάνγκστερ» τον Ρ. Χαραντινάϊ: Κατά την έναρξη της δίκης δήλωσε «Μην αμφιβάλλετε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι ήταν γκάνγκστερ με στολή, που κατείχαν εξουσία. Ένας θανάσιμος συνδυασμός» αναφερόμενη στον Ρ. Χαραντινάϊ και τους συνεργάτες του Ιντρίζ Μπαλιάϊ και Λαχί Μπαχιμάϊ.


Γ’ ΖΩΝΗ: Ανατολικό Κόσσοβο
Περιλαμβάνει την ζώνη Λάμπ, Γκίλιανε, Βίτινα, Κάτσανικ και ελέγχεται από την «φαμίλια» του πρώην αξιωματικού του UCK, Ρουστέμ Μουσταφά.
Οι τρεις μεγάλες «φαμίλιες» που ελέγχουν το Κόσσοβο σε κάθε επίπεδο, έχουν τις μικρότερες «φαμίλιες» υπό τις διαταγές τους, οι οποίες συνεργάζονται μεταξύ τους, και έτσι διατηρείται η ισορροπία μεταξύ τους.
Η «φαμίλια του Λούκα», ελέγχει το λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών, τσιγάρων και είναι ο σύνδεσμος με την μαφία της βορείου Αλβανίας.
Η «φαμίλια του Σελίμι» στην περιοχή Ντούκατζιν, διακινεί τα προϊόντα του λαθρεμπορίου με ασφάλεια μέσα στο Κόσσοβο.
Η «φαμίλια του Κελμέντι» με έδρα το Πετς, ασχολείται με το εμπόριο ανθρώπων και διακινεί πόρνες προς κάθε σημείο της γης.
Η «φαμίλια του Ελσάνι» με έδρα την Βιτομίριτσα, ελέγχει τις λαθραίες αποθήκες όπλων και καυσίμων.
Η «φαμίλια του Κιτάζ», ελέγχει το λαθρεμπόριο κλεμμένων αυτοκινήτων και έχει έδρες στην Κλίνα και στο Ίστοκ.
Η «φαμίλια του Σούμα» με έδρα το Κάτσανικ, ελέγχει το λαθρεμπόριο ναρκωτικών με την FYROM.
Η «φαμίλια του Σύλα», ελέγχει το λαθρεμπόριο όπλων και εκρηκτικών με την FYROM.
Η «φαμίλια του Αγκούσι» με έδρα την Κλίνα, ελέγχει το λαθρεμπόριο και τους χώρους αποθήκευσης των λαθραίων πυρομαχικών.
Η «φαμίλια του Γκέσι», ελέγχει το λαθρεμπόριο καυσίμων σε όλο το Κόσσοβο.
Η «φαμίλια του Μπαμπαλίγια», ελέγχει το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και όπλων από και προς την Βουλγαρία.
Άλλες «φαμίλιες» οργανωμένες σύμφωνα με το «κανούνι» είναι αυτές του «Μπόριτσι», που συνεργάζεται με την Ιταλική μαφία, του «Μπροκάϊ» που συνεργάζεται με την Τουρκική μαφία, και άλλες μικρότερες που προέρχονται κυρίως από στελέχη της παλιάς Αλβανικής μυστικής υπηρεσίας «Σιγκουρίμι», όπως των Χαλκάϊ, Κερκικού, Γκάουσι, Σέλου, Κάκαμι και Χασάνι.
Η ποίο ισχυρή «φαμίλια» στο Κόσσοβο είναι αυτή του «Κούλα» που ελέγχει τις μεταφορές και την διακίνηση του λαθρεμπορίου προς τις χώρες της Ευρώπης.
Όπως κατά διαστήματα έχει δημοσιευτεί στα ΜΜΕ, ο πρωθυπουργός τους Κοσσόβου, Αγκίμ Τσέκου, διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τους Αρχηγούς της Κοσσοβάρικης Μαφίας.
Σύμφωνα με έκθεση των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας (BND), οι Τσέκου, Θάτσι και Χαλίτι, συναντούνται πολύ συχνά στο Grand Hotel στην Πρίστινα, για να συντονίζουν τις δραστηριότητες της μαφίας.
Τα τελευταία 3 χρόνια η Κοσσοβάρικη μαφία, έχει απλωθεί και στις χώρες της Μεσογείου, το Ισραήλ, την Λιβύη, το Μαρόκο κλπ. Την επέκταση της Κοσσοβάρικης μαφίας στις περιοχής αυτές, βοήθησε σημαντικά η συνεργασία των Κοσσοβάρων με τις σκληρότερες ομάδες της Ιταλικής μαφίας, όπως την “Saera Corona Unita” της Απούλιας, την “Drageta” της Καλαβρίας και την “Remo Letse Libere”.
Οι Κοσσοβάροι «ξεπλένουν» τα τεράστια ποσά τους, μέσα από τουλάχιστον 25 εταιρίες στην Ελβετία και πάνω από 500 στην υπόλοιπη Ευρώπη, σύμφωνα με στοιχεία ειδικών εγκληματολόγων της ομάδας «PC-S-CO» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.
Πολλά στελέχη του UCK πλαισιώνουν το KPC (Σώμα Προστασίας Κοσσόβου), το οποίο και αντικατέστησε στην πραγματικότητα τον UCK. Το KPC παρέχει πλήρη προστασία και ασφάλεια σε κάθε παράνομη δραστηριότητα της Κοσσοβάρικης μαφίας. Ουσιαστικά το KPC διασφαλίζει και νομιμοποιεί το έγκλημα και τις παράνομες δραστηριότητες της Κοσσοβάρικης μαφίας, η οποία είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα του Κοσσόβου, από τα ανώτατα μέχρι τα κατώτατα κλιμάκιά του. Πάνω από το 60% του πληθυσμού του Κοσσόβου απασχολείται στις μαφιόζικες δραστηριότητες. Το Κόσσοβο έχει απορροφήσει σχεδόν την βόρειο Αλβανία, καθώς σύνορα δεν υπάρχουν πλέον και σε όλη αυτήν την επικράτεια, η μαφία κυβερνά σε όλα τα επίπεδα.
Ούτε η δύναμη του ΝΑΤΟ στο Κόσσοβο -KFOR[2]- ούτε και η αποστολή των Ηνωμένων Εθνών στο Κόσσοβο -UNMIK[3]- είναι ικανές να αγγίξουν την Κοσσοβάρικη μαφία. Άλλωστε εάν κάποιοι αποφάσιζαν να δώσουν τέλος στις παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες στο κόσσοβο, θα έπρεπε να βάλουν στην φυλακή σχεδόν το 70% του πληθυσμού!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ασυλίας που λαμβάνει η Κοσσοβάρικη μαφία, είναι το γεγονός, ότι οι διωκτικές αρχές πολλών δυτικών χωρών, για πάνω από 5 χρόνια πίεζαν για το κλείσιμο δύο τεράστιων εργαστηρίων επεξεργασίας ναρκωτικών στις περιοχές Γκίλιανε και Πρίζρεν. Τα εργαστήρια αυτά επεξεργάζονταν πάνω από 4 τόνους ναρκωτικών ουσιών τον μήνα! Απολάμβαναν της προστασίας του KPC και η λειτουργία τους, οι μεταφορές κλπ., γίνονταν φανερά, μπροστά στα μάτια των χιλιάδων ανδρών της KFOR και UNMIK, οι οποίες ήταν αδύνατον να επέμβουν. Πρόσφατα τα εργοστάσια αυτά μεταφέρθηκαν κοντά στα σύνορα με την Αλβανία, καθώς οι πιέσεις είχαν γίνει ιδιαίτερα έντονες!
Η Κοσσοβάρικη μαφία, επίσης έκλεψε και πούλησε στο εξωτερικό χιλιάδες θησαυρούς της πολιτιστικής κληρονομιάς των Σέρβων. Το Κόσσοβο είναι το ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο της Σερβίας για πολλούς αιώνες. Σε πάρα πολλές περιοχές της Σερβικής επαρχίας του Κοσσόβου, βρίσκονταν χιλιάδες αρχαία αντικείμενα, κυρίως από τον 9ο αιώνα και την Βυζαντινή περίοδο. Ο UCK προέβη σε μια άνευ προηγούμενου πολιτιστική καταστροφή στην περιοχή, καταστρέφοντας χιλιάδες θησαυρούς και αντικείμενα ανυπολόγιστης αξίας. Ένα από τα σοβαρότερα εγκλήματα των τρομοκρατών του UCK είναι η καταστροφή όλων αυτών των μνημείων και θησαυρών του Κοσσόβου, τα οποία πρέπει να καταγράψει η Διεθνής Κοινότητα και να αποδώσει στους εγκληματίες του UCK την τιμωρία που πρέπει. Ολόκληρη η Ευρώπη έχει στην κυριολεξία πλημμυρίσει με αρχαία αντικείμενα του Σερβικού πολιτισμού και της ιστορίας, τα οποία πωλεί η Κοσσοβάρικη μαφία σε εξευτελιστικές τιμές. Ασφαλείς πληροφορίες φέρουν, η Κοσσοβάρικη ηγεσία, να έχει δωρίσει πλήθος ιδιαίτερης αξίας αρχαιολογικά αντικείμενα σε ξένους ηγέτες, που επισκέπτονται το Κόσσοβο, θέλοντας να ενισχύσει τα φιλικά τους αισθήματα.
Πλήθος χριστιανικά αντικείμενα, τεράστιας αξίας, από την εποχή του Βυζαντίου, φέρονται να έχουν αγοραστεί από το Βατικανό και άλλες Εκκλησίες της Δύσης. Η Σερβική Εκκλησία, διαθέτει πλήθος στοιχεία για τις υποθέσεις αυτές.
Η Διεθνής Κοινότητα, το Βατικανό και άλλες Εκκλησίες˙ η UNMIK, η KFOR κλπ., γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τα πολιτιστικά εγκλήματα του UCK στο Κόσσοβο και με την ανοχή τους, είναι συνυπεύθυνοι στο τεράστιο αυτό έγκλημα εις βάρος της Σερβικής ιστορίας και της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Οι Κοσσοβάροι Αλβανοί, όπως και οι Αλβανοί, στην ιστορία τους, δεν έχουν να επιδείξουν το παραμικρό μνημείο της ιστορίας τους και έστω ένα δείγμα πολιτισμού. Η ιστορική τους πορεία είναι επιστημονικά καταγραμμένη και παρουσιάζεται δίπλα στους Οθωμανούς Τούρκους, οι οποίοι τους χρησιμοποιούσαν πάντοτε ως μισθοφορικές εγκληματικές ομάδες, ενάντια στους χριστιανικούς πληθυσμούς της Αυτοκρατορίας τους. Η ιστορική αποστολή των Αλβανών συνεχίζει και στις μέρες μας, ακριβώς όπως και στο παρελθόν, υπό την σημαία μια άλλης αυτοκρατορίας.
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ), SEESAC[4], η οποία δημιουργήθηκε από τον ΟΗΕ για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, για να καταγράφει τις σχέσεις οργανωμένου εγκλήματος και πολιτικής, έχει δημοσιεύσει ιδιαίτερα ανησυχητικές εκθέσεις, για τα Βαλκάνια και ιδιαίτερα για το Κόσσοβο. (Η ιστοσελίδα της SEESAC είναι http://www.seesac.org/ )
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις εκθέσεις του SEESAC, παρουσιάζουν τα στοιχεία για τις ιδιωτικές υπηρεσίες ασφαλείας στο Κόσσοβο και την Αλβανία. Οι εταιρίες αυτές δίνουν το νόμιμο κάλυμμα στην μαφία και εκτελούν τις πλέον μυστικές αποστολές των μαφιόζων Αλβανών. Στην Αλβανία, οι εταιρίες αυτές ξεπερνούν τις 300 και ο αριθμός των υπαλλήλων τους, ξεπερνά τον αριθμό προσωπικού της αλβανικής αστυνομίας! Σε ποσοστό 90% ελέγχονται πλήρως από την Αλβανική μαφία. Στο Κόσσοβο, οι εταιρίες αυτές ξεπερνούν τις 50 και έχουν απορροφήσει τους άνδρες του UCK, που δεν συμπεριλήφθηκαν στον KPC. Κάποιες από αυτές ιδρύθηκαν για να στεγάσουν τις υπό δημιουργία Μυστικές Υπηρεσίες του Κοσσόβου, και ακόμη λειτουργούνε για τον σκοπό αυτό, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα ηγετικά στελέχη της Κοσσοβάρικης μαφίας σε επίπεδο συλλογής πληροφοριών.
Οι εταιρίες ασφαλείας που συνεργάζονται με την μαφία στην Αλβανία, ξεπερνούν τις 200. Τουλάχιστον 40 εταιρίες ασφαλείας στην FYROM ελέγχει η Κοσσοβάρικη μαφία. Στο Κόσσοβο έχουν καταγραφεί 22 μαφιόζικες εταιρίες ασφαλείας, από τις οποίες μερικές κατέχουν και νόμιμες άδειες οπλοφορίας για το προσωπικό τους!
Το Αλβανικό Συνδικάτο του εγκλήματος, στα Βαλκάνια διατηρεί στενούς και ισχυρούς δεσμούς με την διεθνή Ισλαμική τρομοκρατία. Τα διεθνή Ισλαμικά ιδρύματα, τα οποία αποτελούν κάλυψη για την διάδοση εξτρεμιστικού Ισλάμ, δρουν ανενόχλητα στο Κόσσοβο, την Αλβανία, ενώ έχουν επεκταθεί και στους Αλβανικούς πληθυσμούς της FYROM και του Μαυροβουνίου.
Η Ισλαμική «ανθρωπιστική οργάνωση» -Mainstream Islamic Relief-, πρόσφατα επεκτάθηκε από το Κόσσοβο σε πόλεις της βόρειας Αλβανίας, όπως η Σκόδρα, στο Πόγραδετς. Στην μικρή κωμόπολη Λιν, στην λίμνη Οχρίδα στα σύνορα με την FYROM, μέσω της παραπάνω οργάνωσης, τα Η.Α.Ε. (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), το 2001, χρηματοδότησαν ένα τεράστιο τζαμί, το “Fakhira Haribel Khili Xhamija”, το οποίο έχει εξελιχθεί σε κέντρο διάδοσης του ουχαμπισμού.
Από τις αρχές του 2006, οι Ισλαμικές εξτρεμιστικές οργανώσεις στην Αλβανία, το Κόσσοβο, FYROM και στο Μαυροβούνιο, παρουσιάζουν μεγάλη δράση και κινούνται υπό καθεστώς απροκάλυπτης ασυλίας.
Ο πρώην αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Αλβανίας (SHIK), Μπακσίμ Γκαζιντέντε, και εξ απορρήτων σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Σαλί Μπερίσα, διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τον εξτρεμιστικό Ισλαμικό κόσμο παγκοσμίως και παρέχει κάθε είδους κάλυψη σε κάθε είδους Ισλαμικές οργανώσεις.
Ο Μ. Γκαζιντέντε, ήταν αρχηγός της SHIK από το 1992 έως το 1997. Ο Ισλαμιστής Γκαζιντέντε, έφυγε από την Αλβανία κρυφά δύο μέρες μετά τις εκλογές του Ιουνίου του 1997, με την βοήθεια της Τουρκικής MIT, και εγκαταστάθηκε υπό την προστασία της, στην Κωνσταντινούπολη. Του απαγγέλθηκε σοβαρή κατηγορία για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, η οποία μυστηριωδώς αποσύρθηκε το 2001. Στις αρχές του 1997, ξέσπασε μεγάλη εξέγερση στην νότιο Αλβανία, κυρίως μεταξύ των Ελλήνων της μειονότητας, όταν κατέρρευσε το τραπεζικό σύστημα της χώρας και «χάθηκαν» καταθέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, προς «άγνωστη» κατεύθυνση! Ο Μ. Γκαζιντέντε μαζί με τον Σ. Μπερίσα και την μαφία είχαν μετατρέψει το τραπεζικό σύστημα της χώρας, στα συμφέροντα της μαφίας και απέσπασαν τεράστια ποσά, χωρίς ποτέ να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι εξεγερμένοι Έλληνες του νότου, την περίοδο εκείνη, κυριαρχούσαν οικονομικά στην Αλβανία και βρίσκονταν υπό διαρκή πόλεμο με την μαφία. Ο Μ. Γκαζιντέντε, σε συνεργασία με τον Αλβανικό Στρατό και την Αστυνομία, κατέπνιξαν την εξέγερση στον νότο της χώρας με την χρήση βίας. Μετά από σοβαρές πιέσεις της διεθνούς κοινότητας, αναγκάστηκε η Αλβανική δικαιοσύνη να αποδώσει κατηγορίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στον Μ. Γκαζιντέντε και να απενοχοποιήσει τον Σ. Μπερίσα. Έμμισθος πράκτορας της Τουρκικής ΜΙΤ, ο Γκαζιντέντε διέφυγε στην Τουρκία, μαζί με τεράστια ποσά και βρίσκονταν υπό την προστασία της ΜΙΤ, μέχρις της 10 Δεκεμβρίου του 2005, οπότε και επέστρεψε στην Αλβανία, απαλλαγμένος με άγνωστο τρόπο από τις κατηγορίες, για να αναλάβει μυστικός σύμβουλος του Σ. Μπερίσα.
Ο Μ. Γκαζιντέντε, ουσιαστικά διοικεί και πάλι την SHIK από το παρασκήνιο και την εξουσία που αντλεί από τον Σ. Μπερίσα. Είναι ο σύνδεσμος μεταξύ ΜΙΤ και SHIK. Ο Γκαζιντέντε το 1996, διατηρώντας προσωπική σχέση με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, τον έφερε δυο φορές στην Αλβανία και δύο φορές στο Κόσσοβο, όπου είχε πολύ σημαντικές επαφές. Ο Ο. Μ. Λάντεν πήγε στην Αλβανία μέσο Τουρκίας, ταξιδεύοντας με ιδιωτικό αεροσκάφος και στάθμευσε για πολλές ώρες, στα αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης και Αδάνων. Ο Μ. Γκαζιντέντε οργάνωσε την ίδια χρονιά την είσοδο της Αλβανίας στον οργανισμό της «Ισλαμικής Διάσκεψης».
Από τις αρχές του 2006, οι επαφές του Μ. Γκαζιντέντε με τις Κοσσοβάρικες μυστικές υπηρεσίες και τους ηγέτες της Κοσσοβάρικης μαφίας, είναι πολύ πυκνές. Ο Γκαζιντέντε, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές μυστικών υπηρεσιών Δυτικών χωρών, έχει δημιουργήσει μέσα στους κόλπους της SHIK, δική του μυστική υπηρεσία, η οποία εργάζεται παράλληλα και παράνομα μέσα στην SHIK. Το μεγάλο δίκτυο του Γκαζιντέντε μέσα στην SHIK, καταγράφει και παρακολουθεί όλες τις επαφές της SHIK με το FBI και την CIA. Η CIA και το FBI έχουν στενές επαφές με την SHIK, ειδικά στα θέματα της μαφίας και της Ισλαμικής τρομοκρατίας. Έτσι οι ακραίες Ισλαμικές Οργανώσεις και οι πυρήνες των ουχαμπιτών στην Αλβανία-Κόσσοβο και τις άλλες περιοχές, έχουν απόρρητες πληροφορίες σε πρώτο χρόνο! Το ίδιο συμβαίνει και με τις πολλές ομάδες της μαφίας, πολλές από τις οποίες συνεργάζονται στενά με τους εξτρεμιστές Ισλαμιστές.
Από το 1990 ένας μεγάλος Άραβας επενδυτής στην Αλβανία, ο Αλ Καντί, συνδέθηκε στενά με τον Μ. Γκαζιντέντε και ίδρυσαν την «Ισλαμική Ανθρωπιστική Οργάνωση» -Muwafad- (Blessed Relief), η οποία κατηγορήθηκα από τις ΗΠΑ ότι «ξέπλυνε» πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια, για λογαριασμό του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο Γενικός Διευθυντής των επιχειρήσεων Αλ Καντί στην Αλβανία, Αμπντούλ Λατίφ Σαλέχ, κατηγορήθηκε ότι έλαβε προσωπικά από τον Ο. Μ. Λάντεν, 600.000 δολάρια και τα διοχέτευσε στους πυρήνες των ουαχαμπί στην Αλβανία. Τον Σεπτέμβριο του 2005, επισήμως το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, επανέλαβε τις κατηγορίες εναντίον του Αμπντούλ Λατίφ Σαλέχ. Ο Στιούαρτ Λίβι, Υπουργός Οικονομικών με αρμοδιότητες για την τρομοκρατία και το οικονομικό έγκλημα (TFI) είπε ότι ο «Λατίφ Σαλέχ, έχει πολλαπλές διασυνδέσεις με την Αλ Κάϊντα, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν την οργάνωση ‘Αλ Χαραμάϊν’, τις επιχειρήσεις του Αλ Καντί στην Αλβανία και τον Ο. Μ. Λάντεν».
Ο Μ. Γκαζιντέντε, βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική οργάνωση «Κίνημα για τα Δικαιώματα των Αλβανών στο Μαυροβούνιο». Ο Μ. Γκαζιντέντε έκανε το σχέδιο «Πτήση του Αετού» με σκοπό την διενέργεια τρομοκρατικών επιθέσεων στο Μαυροβούνιο. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ και άλλες πληροφορίες, στην περιοχή Τούζι, ανακαλύφθηκαν μεγάλες ποσότητες οπλισμού και πυρομαχικών. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Dan”, μέλη της ομάδας που συνελήφθησαν, σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις και είχαν στενούς δεσμούς με την Κοσσοβάρικη μαφία και στελέχη του UCK. Τις πληροφορίες επιβεβαίωσαν το AP (Associated Press), και το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΚΙ.
Τουλάχιστον 750 Μουτζαχεντίν, οι οποίοι παρέμειναν κρυμμένοι στην επικράτεια της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και το Σάντζακ, πέρασαν την περίοδο 2006-07, στο Κόσσοβο και ενσωματώθηκαν στις μαφιόζικες οργανώσεις που συνδέονται με τα ακραία ισλαμικά κινήματα. Ο Μ. Γκαζιντέντε, φρόντισε να περάσουν στο Κόσσοβο και να λάβουν πλαστά χαρτιά και έγγραφα και να πολιτογραφηθούν ως Κοσσοβάροι.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν η μεταφορά Μουτζαχεντίν και η εγκατάστασή τους στο Κόσσοβο, να έγινε σε συνεργασία, μεταξύ Γκαζιντέντε και της σκληροπυρηνικής οργάνωσης “MLADI MUSLIMANI”, η οποία προωθεί την διάδοση του ουαχαμπισμού στο Κόσσοβο και την Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Οι Μουτζαχεντίν αυτοί, προέρχονται από τις πλέον σκληροπυρηνικές ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις που έδρασαν στην Β-Ε, όπως οι «Μαύροι Κύκνοι», «Κίτρινες Μέλισσες», «Κύκνοι του Ναού», και άλλες.
Επίσης, ο Μ. Γκαζιντέντε, διατηρεί συχνές επαφές και συνδέεται πολύ, με τον Ισλαμιστή θεωρητικό του ουχαμπισμού, Κοσσοβάρο Αλβανό από το Οράχοβατς, Σουλεϊμάν Χαφίζ Μπουκάρι, ο οποίος σπούδασε στην Σαουδική Αραβία και το Σουδάν. Ο Σ. Χ. Μπουκάρι, ίδρυσε την πρώτη ουαχαμπική ομάδα στο Κόσσοβο, την “Abu Bekir Sadik”. Είναι ο κύριος ηγέτης του Ουαχαμπισμού στο Κόσσοβο και το Σάντζακ. Διατηρεί στενές σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα σε Αλβανία και Κόσσοβο, και με τα «βρώμικα χρήματα» της μαφίας, χρηματοδοτεί, την ανάπτυξη ενός τεράστιου δικτύου θεολογικών, ανθρωπιστικών και άλλων Ισλαμικών ιδρυμάτων, όπως επίσης και Ισλαμικών σχολείων. Τα ποσά που διαχειρίζεται ο Σ. Χ. Μπουκάρι, είναι τεράστια, αν αναλογιστεί κάποιος, ότι καταβάλλονται εφ άπαξ, 600 Ευρώ σε όποιον συμμετέχει στις πολλές οργανώσεις και ακολουθεί μηνιαίος μισθός 300 Ευρώ.
Ο Μ. Γκαζιντέντε, στην πολύχρονη παραμονή του στην Τουρκία, ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς με τα Ισλαμικά κινήματα της χώρας και ταυτόχρονα έφερε σε επαφής τις Αλβανικές Οργανώσεις της Διασποράς με αυτές των Τούρκων, με κοινό στοιχείο την Ισλαμική Πίστη και τους ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς Αλβανών και Τούρκων, Μερικές από αυτές είναι:
Ø Η Τουρκική μυστική οργάνωση –ISLAMI HARAKET- με έδρα το Βερολίνο και πυρήνες σε πολλές πόλεις της Γερμανίας. (Διατηρεί δεσμούς με το Ισλαμικό μέτωπο της Αλγερίας “FIS”)
Ø Η Τουρκική Ισλαμική οργάνωση «Χαλιφάτο της Κολωνίας», με έδρα την Κολωνία της Γερμανίας.
Ø Η Τουρκική Ισλαμική οργάνωση -MILLI GOROS-, με έδρα την Γερμανία, είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, εκτός Τουρκίας, με περίπου 28.500 ενεργά μέλη και χιλιάδες ακόμα υποστηρικτές της. Διατηρεί πάνω από 2.600 συλλόγους και ιδρύματα στην Ευρώπη, ενώ μόνο στην Γερμανία συντηρεί 516 τζαμιά.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι η στενή συνεργασία μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών Τουρκίας-Αλβανίας (MIT-SEGURIMI μετέπειτα SHIK) είχε ως αποτέλεσμα, τον Φεβρουάριο του 1982, την ίδρυση στην Σμύρνη της Τουρκίας, της «Αλβανικής Δημοκρατικής Οργάνωσης Γιουγκοσλαβίας» (ADJ), η οποία μέχρι το 1985 είχε παράρτημα στην Κωνσταντινούπολη, Προύσα, Σεβάστεια, Ικόνιο. Το 1993, μετονομάστηκε στο γνωστό LPK, κύριο όργανο υποστήριξης του UCK διεθνώς, μέσω και της οργάνωσης -VENDLINA THERRET- , «Η Πατρίδα Καλεί».
Η πορεία της συνεργασία ΜΙΤ-SEGURIMI/SHIK, εξελίχθηκε στην δημιουργία ενός τεράστιου ευρωπαϊκού δικτύου συνεργαζόμενων Τουρκικών, Αλβανικών και άλλων Ισλαμιστικών οργανώσεων, στην διάδοση του ακραίου Φονταμενταλιστικού Ισλάμ και του Ουαχαμπισμού, με κέντρα κυρίως την Ελβετία και την Γερμανία και κύριες βάσεις εξόρμησης, την Αλβανία, το Κόσσοβο και την Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Η διαπλοκή και αλληλεξάρτηση μαφίας-πολιτικών-Ισλαμιστών-μυστικών υπηρεσιών, δημιούργησε μόρφωμα, το οποίο εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη.
Οι οργανώσεις των Κοσσοβάρων μαφιόζων στην Ευρώπη «Αλβανικό Εθνικό Ταμείο» (ALBANSKI NACIONALNI FOND), «Ελευθερία του Έθνους» (SLOBODA NARODA), «Ταμείο Κοσσυφοπεδίου» (FOND KOSSOVA), «Πανεπιστήμιο Κοσσόβου» (UNIVERZITER TETOVA), καθώς οι λέσχες “DOMOVINA ZOVE”, “KLUB RUGOVA”, “KLUB DIPOWA”, “KLUB U GALENU”, “KLUB PRARIMI”, “KLUB FAIK KOWFCA”, και πλήθος άλλες οργανώσεις, λειτουργούν ως προκάλυμμα της μαφίας και του Ισλαμικού Φονταμενταλισμού.
Ο Μ. Γκαζιντέντε είναι ο γενικός συντονιστής μεταξύ Αλβανικής – Κοσσοβάρικης – Τουρκικής – Τσετσενικής μαφίας και των πάσης φύσεως Ιδρυμάτων, Οργανώσεων, KLUB, κλπ. στην Ευρώπη. Είναι επίσης ο Σύνδεσμος της SHIK με τις μυστικές υπηρεσίες πολλών Ισλαμικών χωρών. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες, προωθεί την συνεργασία των Ισλαμικών ακραίων κινημάτων με το τεράστιο δίκτυο της Αλβανοκοσσοβαρικής μαφίας στην Ευρώπη και παγκοσμίως!


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Το τεράστιο δίκτυο της Αλβανοκοσσοβαρικής μαφίας στην Ευρώπη είναι αδύνατον να διαλυθεί από τις αρχές ασφαλείας της Ευρώπης.
Απαθής η διεθνής κοινότητα συναινεί στην παραχάραξη των συνόρων και την καταπάτηση των κανόνων του διεθνούς δικαίου, για την δημιουργία, ενός κράτους διαφθοράς στην καρδιά της Ευρώπης.
Το φάντασμα της Μεγάλης Αλβανίας ήδη πλανάται απειλητικά πάνω στα Βαλκάνια με την αποκλειστική συνδρομή της Αλβανικής και Κοσσοβάρικης μαφίας.
Το μέλλον της Ευρώπης είναι δυσοίωνο πλέον, καθώς το Κοσσοβάρικο τέρας της μαφίας ήδη κλονίζει συθέμελα την κοινωνική και πολιτισμική της υπόσταση.
--------------------------------------------------------------------------------
[1] ICTY – International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia [ http://www.un.org/icty ]
[2] KFOR – Kosovo Force [ http://www.nato.int/KFOR/ ]
[3] UNMIK – United Nations Mission in Kosovo [ http://www.unmikonline.org/ ]
[4] SEESAC - South Eastern and Eastern Europe Clearinghouse for the Control of Small Arms and Light Weapons. [ http://www.seesac.org/ ]

spynews-gr