Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 94-81 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


Ο Ολυμπιακός θέλει δουλειά ακόμα για να πάρει κάτι από τον δίκαιο πρωταθλητή Παναθηναικό που τα πήρε όλα φέτος ΕΥΡΩΠΑΙΚΌ-ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ όταν κλείσει ο κύκλος αυτής της ομάδας θα αρχίσουν να ονειρεύονται και οι υπόλοιποι.Αυτή είναι η αλήθεια.

O XOΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!!!

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι κάνει προσπάθειες για να παρεμποδίσει τη δημοσίευση των φωτογραφιών που ελήφθησαν στην πολυτελή βίλα του στη Σαρδηνία, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και εκείνες με τη 18χρονη που φέρεται να είναι η αφορμή για τη διάλυση του γάμου του.Εχω τηναίσθηση πως τα προβλήματα της Ιταλίας μπροστα στα δικά μας είναι όπως λέγαμε παλιά..απλώς οδοντόκρεμες, στο φινάλε είναι άντρας [έστω και 72]
και πλούσιος,τι λέτε θα κάνει το καλό παιδί.Αυτοί που τον ψήφησαν όμως έχουν πρόβλημα
Την πρώτη φορά έκαναν λάθος!!Την δεύτερη όμως?....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΟΥΙΣΚΙ JIM BEAM ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ!!


Ισως είναι η διαφημιση που με έχει εξοργίσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη,ο λόγος προφανής ένα σκηνικό πολέμου με ότι μπορεί να περιλαμβάνει,κομμένα μέλοι ανθρώπων, και μπόλικους ήρωες, που για ένα ποτό δίνουν τα πάντα.Εχω την αίσθηση ότι ο σκηνοθέτης αυτό ήθελε να πετύχει να μας εκνευρίσει και να την προσέξουμε.Νομίζω μαζί μου το πέτυχε!!

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ!!Δεν υπάρχει κάτι πιο ασφαλές από μια σωστή απόφαση.

Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνετε το επόμενο Σαββατκύριακο? Αν όχι να μερικές ιδέες από τον ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟ ακόμα και όταν είναι εκεί που θέλει αυτός σκέπτεται κάτι άλλο.Το καλύτερο μέρος πάντως κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι εκεί που ψηφίζουμαι όχι τίποτα άλλο γιατί πρέπει να δώσουμε το ΜΗΝΥΜΑ...

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ!!!ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ!!


Για την προστασία της φύσης!!!.




Η διεθνής οργάνωση για την προστασία της φύσης.Δημιούργησε αυτές τις Επείγουσες χιουμοριστικές εικόνες για την τελευταία εκστρατεία του WWF.Δημιουργήθηκαν από τον οργανισμό Ogilvy στό Παρίσι και είχε τρία θέματα "Ασθενοφόρο, Πυροσβεστική & Boat",

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ PEPSI ΑΠΟ ΤΟ 1960!!ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΕΤΣΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΥΤΕ ΩΧ!! ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΗΡΘΕ!!

Αυτό δείχνει το σαστισμένο στυλ του.Εγώ παραξενεύτηκα που σηκώθηκε πάντως λογικά έπρεπε να μείνει εκεί κάμποσο !!

Μεταμόσχευση ματιών σε τυφλό κοριτσάκι

Το πολύτιμο «δώρο» της όρασης πρόσφεραν οι γιατροί του νοσοκομείου Moorfields and Great Ormond Street στη Μ. Βρετανία, όταν τοποθέτησαν ένα ζευγάρι προσθετικά μάτια στην 3χρονη Shams Kareem από το Ιράκ, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη βόμβας το Νοέμβριο του 2006.
Η 3χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερις δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις τις τελευταίες επτά εβδομάδες σε νοσοκομεία του Λονδίνου.
Τελικά, την περασμένη εβδομάδα, ο 32χρονος πατέρας της Shams, Kareem, έφτασε και ο ίδιος στη βρετανική πρωτεύουσα και συγκλονισμένος που είδε ότι οι εγχειρίσεις ήταν επιτυχείς και η κόρη του μπορούσε εν μέρει να δει, αναφώνησε: «Θεέ μου, θεέ μου, ο τυφλός μου άγγελος έχει μάτια τώρα»!
Το κόστος των επεμβάσεων ανέλαβαν οι αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας «Sunday Times», οι οποίοι διάβασαν για το δράμα της 3χρονης και πρόσφεραν συνολικά 148.000 ευρώ για τη νοσηλεία της.
Εκτός από τη μερική επαναφορά της όρασής της, η συγκεκριμένη επέμβαση έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς πως σε πολλές αραβικές χώρες η αναπηρία στιγματίζεται έντονα από τις τοπικές κοινωνίες και οδηγεί αρκετές φορές σε στέρηση του δικαιώματος στην εκπαίδευση, την επαγγελματική καριέρα και το γάμο.
Hellenic Business

Ο φόβος του αεροπλάνου και των πτήσεων!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ 7.15 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ.
ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΦΟΒΙΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ........ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.

Αγώνα με το χρόνο για να εντοπιστεί το αεροσκάφος της Air France

Συνεχίζει μα αγνοείται από το πρωί η τύχη αεροσκάφους της Air France, που εκτελούσε την πτήση Ρίο Ντε Τζανέιρο - Παρίσι, με 216 επιβάτες και 15 μέλη πληρώματος.
Συνεργεία έρευνας και διάσωσης από τη Βραζιλία έχουν eπiδοθεί σε αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν το σημείο που κατέπεσε το Airbus A330 της Air France.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Air France ανακοίνωσε πως στάλθηκε αυτόματο μήνυμα από το αεροπλάνο στις 05.14 ώρα Ελλάδας αναφέροντας "βλάβη στο ηλεκτρικό κύκλωμα" αφού πέρασε μέσα από μια καταιγίδα με ισχυρές αναταράξεις. "Το πιο πιθανό είναι ότι το αεροπλάνο κεραυνοβολήθηκε", είπε ο διευθυντής επικοινωνίας της γαλλικής αεροπορικής εταιρείας.
Αξιωματούχοι του αεροδρομίου του Παρισίου Charles de Gaulle, αναφέρουν ότι έχασαν κάθε επικοινωνία με την πτήση ΑF 447 στις 9 το πρωί, ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό στην ακτογραμμή της Βραζιλίας.
Εκπρόσωπος του αεροδρομίου είπε στο γαλλικό πρακτορείο AFP ότι το Airbus 330, αναμενόταν να προσγειωθεί στο Παρίσι στις 12.10 ώρα Ελλάδος. Άλλες πληροφορίες λένε ότι είναι πιθανό να υπάρχει βλάβη στον πομπό του αεροσκάφους, πράγμα σπάνιο.
Οι αρχές του Charles de Gaulle έχουν σημάνει συναγερμό ενώ σε ανακοίνωσή της η Air France ανακοινώνει ότι συμμερίζεται τη συγκίνηση και την ανησυχία των οικογενειών. Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό από άγνωστη αερολιμενική πηγή στο Παρίσι, ότι "δεν υπάρχει πλέον "καμιά ελπίδα" για την πτήση της Air France" ενώ ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί εξέφρασε "μεγάλη ανησυχία" για τις πληροφορίες σχετικά με την πτήση αυτή.
Ο Γάλλος υπουργός Οικολογίας και Ενέργειας Jean-Louis Borloo είπε ότι μάλλον πρόκειται για συντριβή, καθώς δε θα είχε καύσιμα για ''να πετάει τόσες ώρες''. "Ως τώρα θα είχαν εξαντληθεί τα αποθέματα κηροζίνης έτσι πρέπει δυστυχώς τώρα να αντιμετωπίσουμε το πιο τραγικό σενάριο", δήλωσε ο Borloo.
Την ίδια ώρα, η πολεμική αεροπορία της Βραζιλίας επιβεβαίωσε ότι αγνοείται το αεροσκάφος και ανακοίνωσε ότι είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του γύρω από τη νήσο Fernando de Noronha, 360 χιλιόμετρα από τις ακτές της Βραζιλίας.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ η επικοινωνία με τα ραντάρ χάθηκε από τις 9 το πρώι, επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό βγήκε τρεις ώρες μετά. Στη Βραζιλία έχουν συμβεί δύο μεγάλα αεροπορικά δυστυχήματα, το 2006 και το 2007
Προς το παρών, δεν έχει δοθεί καμία πληροφορία για την εθνικότητα των επιβαινόντων, διότι είναι σε εξέλιξη ο εντοπισμός των συγγενών , που πρέπει πρώτοι να ενημερωθούν..
Ηellenic Business

ΗΣΑΠ: Με λεωφορεία για δύο μήνες στο τμήμα Πετράλωνα-Ταύρος

νέα λεωφορειακή γραμμή «012» θα συνδέσει, από αύριο και για περίπου δύο μήνες, τους σταθμούς του ΗΣΑΠ Πετραλώνων και Ταύρου, λόγω των έργων ανακαίνισης των γραμμών του ηλεκτρικού.

Η γραμμή θα είναι κυκλική με αφετηρία στον σταθμό των Πετραλώνων επί της οδού Θεσσαλονίκης και στάση στον σταθμό του Ταύρου επί της Χαροκόπου.

Τα δρομολόγια θα γίνονται και τις επτά μέρες της εβδομάδας κάθε 20 λεπτά, με το πρώτο να ξεκινάει στις 6.30 το πρωί και το τελευταίο στις 9.30 το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΣΑ 185.
ανατρηθηκε απο enimerwsi-gr

1.010 γυναίκες με μπικίνι.. για νας μπει με το καλό το καλοκαίρι!

Το tefteri μας δρόσισε κάλα του αξίζει κάθε κοντινό πλάνο και σανότερα παιδιά!!!!!

http://totefteri.blogspot.com

Συλλάβαινε δύο έλληνες για απάτη 570.000 ευρώ στο Ίντερνετ

Δύο Έλληνες, νόμιμοι αντιπρόσωποι διεθνούς διαδικτυακής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην αγορά συναλλάγματος, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ηλεκτρονική απάτη ύψους 570.000 ευρώ.
Μετά από καταγγελία ιδιώτη επενδυτή, διενεργήθηκε φορολογικός έλεγχος στην εταιρεία που εδρεύει στη Γλυφάδα, από τον οποίο προέκυψαν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, οι δράστες αποκόμισαν από τους καταγγέλλοντες το χρηματικό ποσό των 570.000 ευρώ, ωστόσο υπολογίζεται ότι το τελικό ποσό της απάτης θα είναι πολύ μεγαλύτερο.
Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε έρευνα στα γραφεία της εταιρείας στη Γλυφάδα, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και πέντε σκληροί δίσκοι. Η ιστοσελίδα της διεθνούς εταιρείας, η έδρα της οποίας βρίσκεται στις ΗΠΑ, σταμάτησε την λειτουργία της.
Εναντίον των δύο συλληφθέντων, 45 και 52 ετών, υποβλήθηκαν μηνύσεις από δύο ιδιώτες για απάτη κατ' εξακολούθηση και κατά συναυτουργία. Εναντίον τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις –με την ίδια κατηγορία- από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Οι δράστες απολογήθηκαν στην τακτική ανακρίτρια Αθηνών και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα προφυλακίσθηκαν.
Hellenic Buwiness

ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ!!

Συνέβη πριν λίγο καιρό στο σε σταθμο του Liverpool Street Station.Ενώ σε αντίστοιχους σταθμούς κοιτάμε γύρω μας για να μην μας κλέψουν,ή και να μας σκοτώσουν ακόμα.Θέλω να είμαι αίσιοδοξος ότι όλα θα φτιάξουν.Προς το παρών κοιτάξτε το θέαμα που δημιούργησαν εκατοντάδες χορευτές μαζί φυσικά με την βοήθεια των περαστικών.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ..

T-Mobile Dance from Jef Eckart on Vimeo.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΑΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ



100 ΖΩΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ

Ενοχοι βρέθηκαν ο James Gay με το γιο του James Gray junior αλλά και άλλα 3 άτομα για τη φρικιαστική κατάσταση που επικρατούσε στη φάρμα τους, την Spindle farm. 9 ήταν οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν για αυτό που αντίκρισαν οι αρχές όταν έκαναν επιθεώρηση στη φάρμα, μετά από καταγγελίες. Τα ζώα ήταν σε άθλια πραγματικά κατάσταση, πέθαιναν από την πείνα ενώ δίπλα τους ανάμεσα τους βρισκόντουσαν 31 νεκρά άλογα.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ!!

Νομίζεται ότι αυτός ο τύπος είναι ένας ηλίθιος που την ψώνισε,και έγω έτσι νομίζω
για δείτε όμως τι προκάλεσε τελικά με την τρέλα του και τις 'τσαχπινιές' του.Εγινε ο χαμός η συναυλία κατέληξε να είναι για την πάρτη του.ΔΕΙΤΕ.....απιστευτος ΤΥΠΑΚΟΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΝΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



απο agiopanteleimona-το βίντεο απο patriamedia

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανησυχεί τη Β. Ελλάδα


Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε στις 11:03 στη Δοϊράνη, στα σύνορα Ελλάδας και Σκοπίων.
Πρόκειται για το ίδιο σημείο που λίγες μέρες νωρίτερα έγιναν πολλαπλοί σεισμοί που ανησύχησαν τους κατοίκους της Βορείου Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται 68 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης και το εστιακό βάθος είναι 2 χιλιόμετρα. Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών αναφέρει ότι η σεισμική δόνηση είναι μικρότερη των 4 Ρίχτερ.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή θύματα.
Hellenic Business

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ 'Ο ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ' ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ


Πολλές φορές στη ζωή μας βρισκόμαστε μπροστά σε ένα δίλημμα.
-Να πάω διακοπές στη Ρόδο ή στη Κρήτη?
-Να αγοράσω μαύρα παπούτσια ή καφέ?
Ν.Δημοκρατία ή Πασόκ?
ΚΚΕ ή Συνασπισμό?
Λαος ή Χρυσή Αυγή?
Λεβέντη ή Βεργή?
Αγκίστρι ή Αίγινα?
Πρωτάθλημα ή Πορεία στην Ευρώπη?
Υδατανθρακες ή Πρωτείνες?
Ξανθιά ή Μελαχροινή?
Ρατσιστής ή Αντιρατσιστής?
Να ψηφίσω ή Να μην ψηφίσω?
Να πάω γιά Δουλειά ή Να κάνω τον άρρωστο?
Να παντρευτώ ή όχι[Εγώ είμαι]
Να χωρίσω ή όχι
Την επόμενη Κυριακή να παω για μπάνιο ή όχι
Η κότα κάνει το αβγό ή το αβγό την κότα
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..... ΜΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΩ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΜΑΙ

Η Αντζέντα σήμερα στα Καφενεία μας!!

01 Ιουνίου 09 : Σήμερα γιορτάζουν οι Γερακίνα, Ευέλπιστος, Θεσπέσιος, Θεσπέσια, Ιουστίνος, Πύρρος! Χρόνια Πολλά!! Στην τελική ευθεία και όλοι έτοιμοι προς την κρίση του Λαού 5+1 μείνανε και η ένταση αλλά και η συσπείρωση και το ενδιαφέρον του δημοκρατικού λαού μας αυξάνει εις πείσμα αυτών που δεν το θέλουνε!...Από τις αρχές της Ουρουγουάης ενημερώθηκε η ελληνική κυβέρνηση ότι το πρώην στέλεχος της Siemens και εμπλεκόμενος στην υπόθεση των μαύρων ταμείων της γερμανικής εταιρείας κ. Χρίστος Καραβέλας προετοίμαζε τη διαφυγή του , είδηση που επιβεβαίωσε το υπουργείο Εξωτερικών, πρίν από λίγη ώρα, επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα» στο αυριανό φύλλο της Κυριακής. !...Το Πρώτο Θέμα επιμένει, ότι υπάρχουν έξι εμβάσματα αξίας 20 εκατ. μάρκων που εστάλησαν από τη SIEMENS Γερμανίας στην offshore εταιρεία MAYO, συμφερόντων Ν.Δ., επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Και τα σχετικά έγραφα έχουν παραληφθεί από τις ανακριτικές αρχές στην Αθήνα!...Ο Παπανδρέου πριν λίγο στην πρωϊνή ζώνη του ΜΕΓΑ σε μια ζωντανή μπορεί να χαρακτηριστεί και πιεστική συνέντευξη που σπάνια βλέπουμε, μίλησε ξεκάθαρα, μίλησε με πείσμα στην θέληση, μίλησε για τιμωρία στην όποια παρανομία της ηθικής, δείχνει έμπιστο πρόσωπο, δεν έχει κόμπλεξ, δείχνει μια αγνότητα το μέλλον θα το δείξει με την θέληση του Ελληνικού λαού που φαίνεται αποφασισμένος να του δώσει την ευκαιρία στην διακυβέρνηση!...Τέλος ο ΠΑΟ δίκαια στην Ευρώπη αφού η ΑΕΚ δεν μπόρεσε!...Επίσης σήμερα έχουμε τον τέτερτο αγώνα στο μπασκετάκι για τον Πρωταθλητή!..
http://diaporon-bl.blogspot.com

αγόρασε ένα laptop και όλο το πορνό ήρθε μέσα μόνο του...

Να κι άλλος ένας στυγνός αλητήριος πατέρας τριών παιδιών με σκληρό παιδικό πορνογραφικό υλικό.
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχαν αφαιρέσει την επιμέλεια των τριών παιδιών του.


Στην διεφθαρμένη Ελλάδα με τους διεφθαρμένους πολιτικούς και δικαστικούς, είμαστε τυχεροί που δεν τους δίνουν και κάποιο βραβείο.

Αχ... ατιμωρησία!!!

Αχ... Βέροια!!!

Ο δικηγόρος του είπε ότι ο καϋμένος... αγόρασε ένα laptop και όλο το πορνό ήρθε μέσα μόνο του...

Δεν ήξερε πως να κάνει delete...

Χώρια που έφταιγε και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, που έλαβε παιδικές φωτογραφίες πορνό και πάλι δεν ήξερε να κάνει delete...

Σιγά βρε κύριε συνήγορε... θα κλάψουμε από την συγκίνηση...

Υπογράψτε αν θέλετε την Διαμαρτυρία από το Χαμομιλάκι.

Κάποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά αγνοί και προσπαθούν να σώσουν τα παιδάκια, όμως η διαφθορά του συστήματος, είναι τόσο βαθιά ριζωμένη που δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν μπουν στη φυλακή μερικοί πολιτικοί και δικαστικοί.
http://laikoyra.blogspot.com

Ληστεία οδηγού στην οδό Κουμουνδούρου....


Εχθές το βράδυ στις 9.30 στην εμπόλεμη ζώνη του Κέντρου της Αθήνας
στην οδό Κουμουνδούρου άγνωστος επιτέθηκε σε οδηγό αυτοκινήτου
την ώρα που έμπαινε μέσα για να φύγει τον γρονθοκόπησε άσχημα
και του πήρε 1.500 ευρώ και διάφορα έγγραφα.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στην Αστυνομία δήλωσε ότι όλα έγιναν αστραπιαία.
Πρίν από ένα μήνα στη Σοφοκλέους
τον είχαν ληστέψει Αφγανοί με την γνωστή μέθοδο της περιοχής.
Πέφτουν πολλοί μαζί επάνω στο αυτοκίνητο και δημιουργούν
πανικό στον οδηγό.
Η δουλειά του άτυχου πωλητή χοντρικής είναι μέσα στο Κέντρο.
Είχε εισπράξει τον μισθό του και τα 500 ευρώ ήταν για υποχρεώσεις
σε Τράπεζες.

Αναρτήθηκε απο http://blogathinaios.blogspot.com

Happy meal".


Η αστυνομία της Ελβετίας ερευνά την υπόθεση ενός 7χρονου κοριτσιού το οποίο ανακάλυψε ένα προφυλακτικό μέσα σε παιδικό γεύμα της γνωστής αλυσίδας Μc Donald's. H αστυνομία του Fribourg ανέφερε ότι η μητέρα του κοριτσιού κάλεσε τις αρχές, αφότου η 7χρονη βρήκε το... επίμαχο αντικείμενο μέσα στις τηγανητές πατάτες του γεύματος.

Η αστυνομία ερευνά από που προήλθε το προφυλακτικό και πώς κατέληξε στο "Happy meal".Παράλληλα, εξέτασαν εάν μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα υγείας. Τα ελβετικά Mc Donald's αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιστατικό, καθώς η έρευνα συνεχίζεται.

ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ 1981 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ

Λαικος τραγουδιστής και συνθέτης που άφησε εποχή για το ταμπεραμέντο του και την ερμηνευτικο του ταλέντο.Τα τραγούδια του ακούγονται ακόμα.ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥ,ΤΟ 'ΘΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥΛΙ'Και το 'ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΑΚΙΑ'

1926- Γεννιέται η Μέριλιν Μονρόε, Αμερικανίδα ηθοποιός Ήταν Μια Μέρα Σαν Την Σημερινή 1 ιουνιου

Μαίριλιν, τα διαμάντια που στα μάτια σου αστράφτουν
Μαίριλιν, τα 'χω ξαναδεί.
Μαίριλιν, το σεντόνι σαν οθόνη σου απλώνω
Μαίριλιν, για ν' αναστηθείς.

Σε κοιτάζω και βλέπω τις στιγμές να προσπερνούν
και τους φίλους ν' αλλάζουν, να γερνούν
και ν' ακολουθούν το ρυθμό τους...

Μαίριλιν, το σεντόνι σαν οθόνη σου απλώνω
Έλα για ν' αγαπηθούμε, έλα... έλα...

Μαίριλιν, τα διαμάντια που στα μάτια σου αστράφτουν
Μαίριλιν, τα 'χω ξαναδεί.
Μαίριλιν, το σεντόνι σαν οθόνη σου απλώνω
Έλα για ν' αγαπηθούμε, έλα... έλα... έλα...







ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 2/6/71 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ


Σαν σήμερα στις 2/6/1971 ο Παναθηναϊκός έπαιξε στον τελικό του ποδοσφαιρικού Κυπέλου Πρωταθλητριών Ευρώπης (σε επίπεδο συλλόγων) της περιόδου 1970 - 1971, εναντίον της ανερχόμενης υπερομάδας του Άγιαξ, της ομάδας του Γιόχαν Κρόϋφ, του Νέεσκενς, του Κάϊζερ, του Σουρμπίρ, του Χουλσόφ, του Κρολ, του Μπλάκενμπουργκ, του Άρι Χάαν, του Βαν Ντάϊκ και των άλλων ''ιπτάμενων Ολλανδών''.

Μαμά σου πήρα εκσκαφέα!

Μία τρίχρονη από τη Νέα Ζηλανδία, η Πίπι Κουίνλαν, ξύπνησε τους γονείς της για να τους ανακοινώσει ότι είχε αγοράσει σε δημοπρασία στο Ιντερνετ έναν εκσκαφέα στην τιμή των 12.200 δολαρίων.

Η μικρή αποφάσισε να παίξει με τον υπολογιστή την ώρα που οι γονείς της κοιμούνταν στο σπίτι της οικογένειας στο Στάνμορ Μπέι, κοντά στο Οκλαντ, έγραψαν οι Rodney Times.

Εντόπισε την ιστοσελίδα δημοπρασιών TradeMe της Νέας Ζηλανδίας, την οποία είχε επιλέξει η μητέρα της και με μερικά κλικ στο ποντίκι, έκανε άθελά της την υψηλότερη πλειοδοσία για τον εκσκαφέα τύπου Kobelco. Όταν η μητέρα της, Σάρα Κουίνλαν, ξύπνησε και άνοιξε τον υπολογιστή της, έπαθε σοκ.

"Βρήκα ένα email από το TradeMe στο οποίο με ενημέρωναν ότι είχα κερδίσει σε μία δημοπρασία και ένα άλλο email από τον πωλητή, το οποίο έγραφε "νομίζω ότι θα τον αγαπήσεις αυτόν τον εκσκαφέα", είπε η Κουίνλαν στην εφημερίδα.

Θεώρησε ότι προφανώς θα είχε κερδίσει κάποιο παιχνίδι Lego, το οποίο είχε αναζητήσει και κατάλαβε τι είχε συμβεί μόνο όταν "πήγα πίσω και ξαναδιάβασα τα emails μου και τότε διαπίστωσα ότι μου ζητούσαν 12.200 δολάρια. Επαθα το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου".

Τότε κάλεσε άμεσα την εταιρία TradeMe και τον πωλητή για να αναφέρει τί είχε κάνει η κόρη της.Τώρα πλέον, έγραψε η εφημερίδα, οι γονείς απομάκρυναν τον υπολογιστή και τον τοποθέτησαν σε σημείο που να μην τον φθάνει η Πίπι
πηγη ΜΕΝ 24

Απεβίωσε η τελευταία επιζήσασα του ναυαγίου του Τιτανικού

Η τελευταία επιζήσασα του ναυαγίου του θρυλικού υπερωκεανίου Τιτανικός Μιλβίνα Ντιν πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 97 ετών στη Βρετανία, από πνευμονία. Ήταν μόλις εννέα εβδομάδων όταν επιβιβάστηκε στο μοιραίο πλοίο.

Η Ντιν, η οικογένεια της οποίας είχε αποφασίσει να μεταναστεύσει εκείνη την εποχή στις ΗΠΑ, ήταν δύο μηνών βρέφος όταν ο Τιτανικός, στον οποίο επέβαινε, βυθίστηκε στις 14 Απριλίου 1912, μετά την πρόσκρουσή του σε παγόβουνο.

Η Μ.Ντιν ήταν εννέα εβδομάδων όταν βρέθηκε στο υπερωκεάνιο. Ο μπαμπάς της κατάφερε να την βάλει σε μία από τις λιγοστές λέμβους του τεράστιου πλοίου, μαζί με τη μητέρα και τα αδέλφια της, μαζί με τους οποίους έφθασαν τελικά στη Νέα Υόρκη πάνω στο πλοίο «Καρπάθια».
Ο Τιτανικός βυθίστηκε τον Απρίλιο 1912, μετά την μοιραία πρόσκρουση με παγόβουνο, παρασέρνοντας στο θάνατο περίπου 1.500 ανθρώπων.
Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες νωρίτερα οι σταρ του Χόλιγουντ Κέιτ Γουΐνσλετ και Λεονάρντο ντι Κάπριο, πρωταγωνιστές της ταινίας Τιτανικός, αποφάσισαν να καταβάλουν μεγάλο χρηματικό ποσό, ικανό να καλύψει τις ανάγκες περίθαλψης της Ντιν σε γηροκομείο της Αγγλίας
Ηellenic Business