Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

Έλληνας με Αραβικά χαρακτηριστικά....


Στη φωτο φρέσκος Έλληνας με Αραβικά χαρακτηριστικά
κατά την Κα Σάλεχ.


Αθηναίος

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Βενιζέλος: "Προετοιμαζόμαστε για σημειακές στρατιωτικές κρίσεις μικρής διάρκειας με τη Τουρκία"


Προάγγελμα σύγκρουσης;

Aναλύοντας πρόσφατα τη προτεινόμενη Δομή Δυνάμεων των ΕΕΔ μέχρι το 2020, είχα γράψει ότι "Ελλάδα και Τουρκία δε πρόκειται να εμπλακούν ποτέ σε ένοπλη αναμέτρηση, η οποία θα διαρκέσει πάνω από 48 ώρες".
Για πρώτη φορά η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας μίλησε ανοικτά για το θέμα αυτό. Κατά την ενημέρωση της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ. Βενιζέλος δήλωσε ότι "δεν πρέπει να περιμένουμε ούτε να ετοιμαζόμαστε για έναν γενικευμένο πόλεμο με την Τουρκία, αλλά για σημειακές στρατιωτικές κρίσεις μικρής διάρκειας που θα χρησιμοποιηθούν διπλωματικά στη συνέχεια", επισημαίνοντας πως σε αντίθετη περίπτωση "αμφισβητούμε το σύνολο των διεθνών σχέσεων και συμμαχιών της χώρας αλλά και τους διεθνείς οργανισμούς".
Κατά την άποψή του μπορεί να υπάρξουν σημειακές στρατιωτικές κρίσεις μικρής διάρκειας, για τις οποίες θα πρέπει να είμαστε πιο προετοιμασμένοι, το οποίο (θα έπρεπε να) μεταφράζεται σε αναβάθμιση των μονάδων Ειδικών Δυνάμεων και της ικανότητας Συλλογής Πληροφοριών, Επιτήρησης και Αναγνώρισης (ΙSR) από επίγειες και εναέριες πλατφόρμες των ΕΕΔ.
Σημαντική ήταν και η παραδοχή εκ μέρους του ΥΕΘΑ για τις παραβάσεις και παραβιάσεις των τουρκικών μαχητικών, ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από πολιτικές πιέσεις, ώστε να οδηγήσουν στο τραπέζι των διπλωματικών διαπραγματεύσεων με πιο επαχθείς για εμάς όρους. Υπό αυτή τη λογική θα επανεξεταστεί και η εξοπλιστική πολιτική της χώρας αλλά και η νέα Δομή Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων. Ας ελπίσουμε να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος από τη πολυετή απραξία της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, που κατόρθωσε να είναι μακράν η χειρότερη από τη μεταπολίτευση.ΠΗΓΗ

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε εισαγγελέας για πιθανές παρενέργειες από το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης



ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης αναφορικά με τα αποτελέσματα και τις παρενέργειες του εμβολίου της γρίπης Η1Ν1, διέταξε σήμερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνος Μπούτσικος...

Η παρέμβαση του εισαγγελέα έγινε με αφορμή ενστάσεις ιδιωτών γιατρών για τις παρενέργειες που μπορεί να υπάρξουν από τον εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα, στην παραγγελία του προς το Πταισματοδίκη Ρόδου, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνος Μπούτσικος αναφέρει τα εξής:

« Έχοντας έρθει σε επαφή με ιδιώτες ιατρούς σχετικά με το εμβόλιο κατά του ιού Η1Ν1 (νέα γρίπη) διαπιστώθηκαν σοβαρές επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου τα συστατικά αυτού, την διαδικασία δοκιμής του πριν τη παραγωγή του, τους ελέγχους στους οποίους υποβλήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις παρενέργειες που θα έχει τις οποίες χαρακτηρίζουν σοβαρές έως επικίνδυνες.

Περαιτέρω μου μετέφεραν ότι οι επιφυλάξεις τους εντάθηκαν όταν διάβασαν το έντυπο οδηγιών που εσωκλείεται στο κουτί του εμβολίου.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως:

Λάβετε κατάθεση διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου.

Λάβετε καταθέσεις ιατρών σχετικών ειδικοτήτων του ανωτέρω νοσοκομείου.

Λάβετε κατάθεση προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου.

Κατόπιν υποδείξεως του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου να λάβετε καταθέσεις - ενδεικτικά- ιατρών ιδιωτών σχετικών ειδικοτήτων.

Να επισυναφθούν οι αναφερόμενες οδηγίες του εμβολίου και παν σχετικό έγγραφο.

Εν συνεχεία να αποσταλεί η δικογραφία στο Πταισματοδίκη Αθηνών για να ληφθούν καταθέσεις : α) Προέδρου Επιτροπής Πανδημίας Γρίπης β) Προέδρου ΚΕΛΠΝΟ και οιουδήποτε αρμοδίου υπηρεσιακού παράγοντα σχετικού με τα θέματα της παρούσας παραγγελίας».

ΚΑΙ Ο ΄΄GOVERNATOR΄΄ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!!



ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΤΟ 2005

Ολα τα περιμέναμε από τον Arnold Schwarzenegger αυτό όμως όχι. Ο διάσημος ηθοποιός και πλέον κυβερνήτης της California φαίνεται οτι παρά τα εκατομμύρια που έχει πάρει απο τις τόσες του ταινίες δεν...
μπορεί να τα βγάλει εύκολα πέρα. Για αυτό και δεν έχει πληρώσει ακόμα την εφορία του για το 2004 και το 2005. Το ποσό που χρωστά σύνολο ειναι 70,064 δολάρια.

Μαστίγωσαν 50 φορές 16χρονη επειδή φορούσε κοντή φούστα-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΦΕΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ



ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ

Μια 16χρονη χριστιανή σουδανή συνελήφθη πριν μερικές μέρες απο την "αστυνομία ενδυμασίας" του Σουδάν και καταδικάστηκε σε 50 χτυπήματα με μαστίγιο σε δημόσια θέα. Η 16χρονη φορούσε...

μια φούστα που ήταν λίγο πάνω απο το γόνατο. Η ποινή της εκτελέστηκε και τώρα η μητέρα της δηλώνει πως θα κινηθεί νομικά κατά της αστυνομίας. Την ίδια στιγμή πολλές ειναι οι αντιδράσεις απο τις ανθρωπιστικές οργανώσεις

Ηλεκτρονικά βραχιόλια παρακολούθησης υπό το πρόσχημα της εξάλειψης της βίας


Η Γαλλία θα δοκιμάσει τον επόμενο χρόνο το ηλεκτρονικό βραχιόλι για να προστατεύσει τις γυναίκες από τη βία των συντρόφων τους, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ισπανίας. Η υφυπουργός αρμόδια για οικογενειακές υποθέσεις Ναντίν Μορανό δήλωσε στον ραδιοσταθμό France Info ότι μέσα στο 2010 σκοπεύει να εισαγάγει πειραματικά τη μέθοδο αυτή σε δύο-τρεις περιφέρειες της Γαλλίας, δεν προσδιόρισε όμως τον αριθμό των ατόμων στα οποία θα εφαρμοσθεί.
Ο γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα .....εκτυπώστε το ένα πακέτο μέτρων, συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού βραχιολιού, με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Τις προηγούμενες ημέρες ο υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε την πειραματική καθιέρωση ενός τηλεφωνικού αριθμού επείγουσας ανάγκης που θα επιτρέπει σε όσες γυναίκες κινδυνεύουν να επικοινωνούν με διασώστες μέσω ενός απλουστευμένου κυκλώματος.
Τα δύο τελευταία χρόνια υπολογίζεται ότι στη Γαλλία υπήρξαν θύματα βίας 675.000 γυναίκες, εκ των οποίων 156 έχασαν τη ζωή τους το 2008 από το χέρι του συζύγου ή συντρόφου τους. "Κάθε δυόμισυ ημέρες μία γυναίκα πεθαίνει από το χέρι του συμβίου της", τόνισε η Ναντίν Μορανό.
Η Ισπανία έχει επενδύσει 5 εκατομμύρια ευρώ για να διανείμει σε όλα τα δικαστήρια της χώρας 3.000 ηλεκτρονικά βραχιόλια. Αυτή τη στιγμή φοριούνται ωστόσο μόνο 58 από βίαιους άνδρες ύστερα από δικαστική απόφαση.

Το μαύρο αυτό βραχιόλι, λίγο μεγαλύτερο από ένα πλαστικό ρολόι, στερεώνεται στον καρπό του επιθετικού άνδρα και είναι συνδεδεμένο με ένα κέντρο ελέγχου μέσω GPS. Η γυναίκα που κινδυνεύει διαθέτει από την πλευρά της ένα μικρό κουτί που αρχίζει να εκπέμπει έναν ήχο, ειδοποιώντας με τον τρόπο αυτό την αστυνομία.

ventetta

ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ...ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ...;;;;


, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 4:10 μμ
Στην υιοθέτηση νέας Συνθήκης για τη μείωση των πυρηνικών τους όπλων θα προβούν οι ΗΠΑ και η Ρωσία.
Πηγή του Κρεμλίνου, δήλωσε σήμερα ότι η συμφωνία θα υπογραφεί σε ευρωπαϊκή χώρα το Δεκέμβριο. Η συνθήκη θα αντικαταστήσει την προηγούμενη συμφωνία START, για τη μείωση των στρατηγικών πυρηνικών όπλων μεταξύ των δύο χωρών, αν και υπάρχει πιθανότητα να μην υπογραφεί ως τις 5 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που εκπνέει η προηγούμενη συνθήκη.

Η Συνθήκη START I υπογράφηκε στις 31 Ιουλίου 1991, ανάμεσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και της πρώην ΕΣΣΔ, πέντε μήνες πριν την κατάρρευση της τελευταίας και προέβλεπε σημαντική μείωση στα πυρηνικά οπλοστάσια των δύο υπερδυνάμεων. Η ισχύς της συμφωνίας αναμένεται να λήξει στις 5 Δεκεμβρίου 2009.

ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΈΝΑ ΚΡΑΤΗ ΜΑΣ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;;;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ;;;ΠΗΓΗ

Ο Δήμος Τρικάλων διαφημίζει τον Σύλλογο Αλβανών Μεταναστών




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

SHOQATA EMIGRANTEVE
SHQIPTARE TRIKALA

Επιστολή με τίτλο "Διαφήμιση της ιστοσελίδας του Συλλόγου Αλβανών Μεταναστών Νομού Τρικάλων στην Δημοτική ιστοσελίδα www.trikalacity.gr" έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ Τρικάλων Χρήστος Μακρυγιάννης.
Η επιστολή του κ. Μακρυγιάννη αναφέρει:
Το είδαμε και αυτό στην επίσημη σελίδα του δήμου Τρικκαίων του νομού Τρικάλων που πληρώνεται από τα λεφτά των δημοτών φάτσα κάρτα η σελίδα των Αλβανών μεταναστών http://www.samt.gr/.
Η σελίδα του δήμου Τρικκαίων που στοίχησε αρκετές χιλιάδες ευρώ είναι η σελίδα του δημάρχου;
Την πληρώνει από την τσέπη του;
Όχι βέβαια, εκτός και αν είναι διαφήμιση οπότε καλά είναι να είναι δούμε και τα τιμολόγια, αλλά από πότε δημοτική σελίδα παίρνει διαφημίσεις;
Να βάλουμε και εμείς να ενισχύσουμε τα οικονομικά του δήμου;
Και από πού ως που διαφημίζεται η σελίδα ενός συλλόγου;
Και μάλιστα Αλβανικού;
Γιατί δεν διαφημίζεται και η σελίδα του ΑΣΤ ΤΡΙΚΑΛΩΝ;
Που στο κάτω κάτω έκανε την πόλη μας γνωστή σε όλη την Ελλάδα και όχι μονο; (ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!)
Στην σελίδα τους έχουν εκδηλώσεις από την εκδήλωση της εθνικής τους επετείου.
Στις φωτογραφίες βλέπουμε τις σεβαστές αρχές της πόλης μας πρώτο τραπέζι πίστα.
Για δείτε εδώ: http://www.samt.gr/nea.html
Επίσης σε αρκετές φωτογραφίες μας δείχνουν τις σεβαστές αρχές να είναι παρόντες μην χάσουνε, στα μαθήματα Αλβανικού Σχολείου;
Έχει άδεια από την Ελληνική Πολιτεία κ. Προϊστάμενε της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης; ποιος διδάσκει;
Τα βιβλία έχουν εγκριθεί από το υπουργείο; τηρεί το σχολείο τους κανόνες; γιατί αν δεν είναι σχολείο ο κ. Πρέσβης της Αλβανίας τι ρόλο παίζει; δεν μας έγινε μάθημα η Θράκη;
Για δείτε εδώ: http://www.samt.gr/sxoleio.html
Και ακόμη δεν έχει εγκριθεί από την Ελληνική Βουλή ότι θα ψηφίσουν στις επερχόμενες νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές οι εν Ελλάδι αλλοδαποί!
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!
Με τιμή
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ

Το νέο εμβόλιο της γρίπης Η1Ν1 προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό ΜΟΝΟ 4 Εβδομάδες



Δεν είναι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ αλλά έρευνα των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ...έρευνα που τη διάβασα σήμερα με τα ίδια μου τα μάτια,μετά από επίσκεψη που έκανα σε Ιατρό Διαβητολόγο στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...



...Στην ερώτησή μου ποιά είναι η γνώμη του για το εμβόλιο της ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ...μου έδωσε και διάβασα συγκεκριμένη έρευνα από 16 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ στις Η.Π.Α.
Τι έλεγε η συγκεκριμένη έρευνα;
-Πως όλα τα εμβόλια έχουν μικρή ισχύ πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό-...-πως προστατεύουν μόνο για λίγες ημέρες τον άνθρωπο-...-για την απλή γρίπη,πρέπει να είναι επαναλαβανόμενος ο ίδιος εμβολιασμός μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα-...- Μία δόση εποχιακού εμβολιασμού,προσφέρει άμυνα στον οργανισμό μόνο για 2 εβδομάδες!!!!!
Για τη ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ Α-Η1Ν1 η έρευνα των Αμερικάνων ήταν ίδια πάνω κάτω με την έρευνα για την απλή γρίπη.
-Το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ εμβόλιο,έχει ισχύ πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό 4 περίπου εβδομάδες-...-Το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ εμβόλιο, έχει ισχύ πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό 6 περίπου εβδομάδες-
Στην έρευνα, οι Αμερικάνοι συνιστούν επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό...για τη γρίπη Α-Η1Ν1...και αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα λόγια της υπεύθυνης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ... που δήλωσε πως και οι συνάνθρωποί μας που έκαναν ή που θα κάνουν το εμβόλιο για τη γρίπη Α-Η1Ν1...πρέπει να προσέχουν το ίδιο με αυτούς που δε θα το κάνουν...αλλά και το γεγονός πως θα αποφασίσουν στα μέσα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ αν τα μικρά παιδιά θα εμβολιαστούν εις διπλούν...σε βάζει σε μαύρες σκέψεις.
ΦΥΣΙΚΟ δεν είναι;Αν έχει ισχύ μόνο 4 εβδομάδες πάνω στον οργανισμό μας...και ο χειμώνας που τώρα ξεκίνησε στη χώρα μας και διαρκεί άλλους 2 μήνες(το λιγότερο:ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)...σημαίνει πως κινδυνεύουμε και εμείς που εμβολιαστήκαμε για το Α(Η1Ν1).
Εγώ ειδικά τη Δευτέρα συμπληρώνω 3 εβδομάδες από τότε που έκανα το εμβόλιο για τη γρίπη Α-Η1Ν1...
Τι σημαίνει αυτό;Πως από τη μεθεπόμενη Δευτέρα κινδυνεύω;
Μόνο αυτό μου έλειπε φυσικά...

Αναρτήθηκε από TAΣΟΣ ΤΣΟΡΛΙΔΗΣ-Δ.Υ.-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

http://xanthi-blogs.blogspot.com

Επιχείρηση διάσωσης και προστασίας του κέντρου της Αθήνας από τα ανθελληνικά τάγματα εφόδου που ετοιμάζουν γενική επίθεση την 6η Δεκεμβρίου!




ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Με χορηγό επικοινωνίας το ΕΜΠ, τα Τάγματα Εφόδου της Νέας Τάξης , ετοιμάζουν γενική επίθεση στην πρωτεύουσα, στις 6 Δεκεμβρίου , με το σύνθημα «REMEMBER REMEMBER THE 6TH OF DECEMBER», που τους έστειλαν από τα «Κεντρικά» του Λονδίνου, για να κάμψουν τη βούληση αντιστάσεως του ελληνικού λαού, στα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Ετοιμάζουν έναν στρατό με, «50.000 μαθητές-φοιτητές-άνεργους-λούμπεν-μετανάστες-εργάτες με ταξική συνείδηση-ανθρώπους με νου και ψυχή».
Η κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί ότι πρόκειται για κλασική δράση στα μετόπισθεν, πρακτόρων του εχθρού, και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα. Από την πλευρά μας , οι πολίτες, οφείλουμε σύμφωνα με το Σύνταγμα, να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία, τη Λαϊκή Κυριαρχία, την Εθνική Ανεξαρτησία, και την Εδαφική Ακεραιότητα της χώρας.

50.000 Αυτοί; 500.000 Εμείς!
Η εθνική άμυνα δεν είναι υπόθεση της αστυνομίας.
Είναι υπόθεση όλου του λαού.

Αυτή τη φορά, δεν θα κάτσουμε στα σπίτια μας, να τους βλέπουμε, από την τηλεόραση, να καίνε την Αθήνα.
Αυτή τη φορά πρέπει να βρεθούμε όλοι στα χαρακώματα.
¨Όπως στην Πίνδο, όπως στον Γράμμο, όπως στο Βίτσι, όπως στα Δερβενάκια, όπως στις Θερμοπύλες !
Ο εχθρός δεν θα περάσει!
«ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ πεθαίνουν», έλεγε η ΣΕΧΤΑ στην προκήρυξη της.
Να το πάρουμε σοβαρά υπόψη μας!
Οι «50.000+, μαθητές-φοιτητές-άνεργοι-λούμπεν-μετανάστες-εργάτες με ταξική συνείδηση-άνθρωποι με νου και ψυχή», που θα επιστρατεύσει η πέμπτη φάλαγγα, πρέπει να ξέρουν ότι θα βρουν μπροστά τους , όχι την Αφροδίτη Αλ.Σαλέχ. αλλά τον αποφασισμένο ελληνικό λαό.
Θα πρέπει να ξέρουν ότι θα πληρώσουν «πολύ ακριβά» την επίθεση τους .
Θα τους αντιμετωπίσουμε με την πολεμική μας ΙΑΧΗ, ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ, και με εφ΄ όπλου λόγχη.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Σπύρος Χατζάρας
Δελτίο των 11

Πριν από τον Καραμανλή είχε ενημερώσει ο Προβόπουλος το ΠαΣοΚ



Στο θέατρο που παραλόγου των εκλογών , το «υπάρχουν λεφτά-υπάρχουν λεφτά» χρησιμοποιήθηκε ως μια πολιτική πλάνη που σημάδευε στο κέντρο της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης παρακάμπτοντας όμως το έλλογο τμήμα της.

Σήμερα φυσικά όλα αποκαλύπτονται. Οι δηλώσεις του κ. Προβόπουλου ότι είχε ενημερώσει τον κ. Παπανδρέου, τον κ. Παπακωνσταντίνου και την κ. Κατσέλη , ένα μήνα πριν την εκλογές (8 Σεπτεμβρίου), αποκαλύπτουν -εν μέρει- το εύρος της πολιτικής απάτης και του εμπαιγμού του ελληνικού λαού (το γιατί «εν μέρει» θα το διαπιστώσουμε στην συνέχεια).

Εκείνο όμως που αποκαλύπτεται -το ίδιο ξεκάθαρα- είναι ότι σε αυτή την πολιτική απάτη συνέργησαν η πλειονότητα των ΜΜΕ της χώρας μας. Την κατάσταση την τραγικοποιεί περισσότερο το γεγονός ότι ακόμα και τώρα που ένα μέρος του προεκλογικού σκηνικού βλέπει το φώς της δημοσιότητας, τα ΜΜΕ προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Έτσι λοιπόν οι διάφοροι γραμμητζήδες και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια έχουν επιδοθεί σ` έναν αγώνα ,για να μας πείσουν ότι «Ξένοι επενδυτές εκμεταλλεύτηκαν την προειδοποίηση του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλου, ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθεί η χώρα σε αδυναμία να εξυπηρετήσει το δημόσιο χρέος της, για να κερδοσκοπήσουν».

Παρακάμπτουν βέβαια την δήλωση Προβόπουλου ότι «εγώ δεν μίλησα για χρεοκοπία. Αυτό το έκανε ο κ. Παπανδρέου με δηλώσεις του στο υπουργικό συμβούλιο».
Άρα εάν κάποιος ευθύνεται για την άνοδο των επιτοκίων που δανειζόμαστε (κάποια δις) και για την κερδοσκοπία εις βάρος της χώρας μας, αυτός δεν είναι ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, αλλά ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Γ. Παπανδρέου. Μάλιστα πολλοί λέγαμε τότε ότι ...«πυροβολεί τα πόδια του».

Το ίδιο αποπροσανατολιστικές αναλύσεις ακολουθούν και για την αντίδραση της κυβέρνησης. Προσέξτε το σενάριο των γραμμητζήδων. Βγαίνει-λένε- ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής και βάζει στην…. θέση του τον κ. Προβόπουλο.
Βγαίνει μετά -λένε-ο κ. Παπακωνσταντίνου και το αμβλύνει το πράγμα, το μαλακώνει και το στρογγυλεύει, με το αιτιολογικό ότι δεν του επιτρέπεται από την θέση του να κατηγορήσει τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.

Όμως, πως να τον κατηγορήσει αφού ο κ. Προβόπουλος του είχε παρουσιάσει τα στοιχεία ευθέως -ΠΡΟΣΕΞΤΕ πριν τα παρουσιάσει (2/9) στον τότε πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή - ήδη από το περασμένο καλοκαίρι.

Τότε σε εκείνη την συνάντηση του Αυγούστου ,ο κ. Παπακωνσταντίνου έλαβε ΠΛΗΡΗ γνώση της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας και μάλιστα είχε ζητήσει από τον κ. Προβόπουλο ...μια χάρη: «Να τα πει αυτά και στο…. ΠαΣοΚ».

Είχε τους λόγους του, αφού γνώριζε ότι ο σχεδιασμός του επικοινωνιακού επιτελείου είχε ήδη χαράξει την επικοινωνιακή γραμμή επάνω στο ότι ...«Χρήματα υπάρχουν». Και ως γνωστόν οι σχέσεις Παπακωνσταντίνου –Ραγκούση δεν ήταν και οι καλύτερες.

Το αίτημα πράγματι ...εισακούσθηκε και στις 8 Σεπτεμβρίου ο κ. Προβόπουλος επανέλαβε την ενημέρωση στους κκ. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και την κα Κατσέλη. Επομένως το ΠΑΣΟΚ γνώριζε την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας-απόρροια της διεθνούς κρίσης- από το καλοκαίρι.

Άρα αυτά που έλεγε και έταζε προεκλογικά ήταν η μεγαλύτερη πολιτική απάτη τού ελληνικού λαού στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ