Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΔΕΙΞΗ SHAOLIN

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ- Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ...

Δηλαδη η προτεραιοτητα αυτη τη στιγμη των κυβερνοντων ειτε της κυβερνησης ειτε της αντιπολιτευσης ,ειναι οχι τα καυτα προβληματα της χωρας ,αλλα πως θα δωσουν δικαιωματα στους μεταναστες ! Ψηφο λοιπον στους μεταναστες και δικαιωμα να φερουν στην χωρα μας τους συγγενεις τους ,πρωτου βαθμου συγγενειας . Σκεφτειτε λοιπον τους πακιστανους ας πουμε οτι θα μπορουν να φερουν τα παιδια τους ,την γυναικα τους , τους γονεις τους και τα αδερφια τους .Καταλαβαινετε τον αριθμο τους ? Και δεν ειναι μονο το θεμα το οτι θα μετατραπει η Ελλαδα σε μουσουλμανικη χωρα ,αλλα ποιο νοσηλευτικο και εκπαιδευτικο συστημα μπορει να αντεξει τετοια πιεση ? Και φυσικα οταν η κατασταση φτασει στο απροχωρητο κανεις δεν θα μπορει να κανει τιποτε για να διορθωσει αυτο το λαθος γιατι θα εκβιαζουν με την ψηφο τους ! Θα προσθεσουν ενα ακομη τεραστιο προβλημα στην χωρα , λες και εχει λιγα να αντιμετωπισει!Γιατι μην ξεχναμε κατι , πως οτι αχημο και να συμβει στην πατριδα μας ( που δεν ειναι απιθανο μεσα στο ρευστο βαλκανικο περιβαλλον που βρισκεται) ,εμεις θα κληθουμε να την προστατεψουμε , αυτοι απλα θα την κοιτανε να καιγεται
ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΗ..

Κι' εδώ έχει ήδη αρχίσει ο ξεσηκωμός των αγανακτισμένων Ελλήνων, έχοντας "απέναντι" του τα ελληνικά ΜΜΕ!



Στη γειτονιά της οδού Κασομούλη, όπου αγανακτισμένοι Έλληνες έδρασαν αγανακτισμένοι, κατοικούν εκατοντάδες μετανάστες/λαθρομετανάστες, εκεί βρίσκεται το μεγάλο τζαμί της Αθήνας και τα κεντρικά γραφεία της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδας. «Δεν ήταν καθόλου τυχαίο το χτύπημα. Το περιμέναμε», λένε Έλληνες κάτοικοι της περιοχής, αγανακτισμένοι από την διαταραγμένη καθημερινότητα που βιώνουν τα τελευταία χρόνια. Ελληνες που βρίσκονταν σε κοντινό μαγαζί την ώρα της επίθεσης αποφάσισαν να μιλήσουν για τους αγανακτισμένους Έλληνες: «Μας είπαν "μπείτε μέσα και δεν θα σας πειράξουμε. Εσείς είστε Ελληνες".

Και φυσικά και αυτή την φορά ο ελληνικός τύπος στο πλευρό των μεταναστών... Στα περρισότερα άρθρα που θα έχετε διαβάσει οι χαρακτησρισμοί των αγανακτισμένων Ελλήνων έιναι "ακροδεξιοί", "εθνικιστές", "ρατσιστές¨". Δηλαδή ρε παιδιά, όλοι αυτοί που έκαναν πλιάτσικο και τεράστιες καταστροφές στον κέντρο των Αθηνών και το μεγαλύτερο οικονομικό ιστό της Ελλάδας, ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΒΙΛΕΣ!!!

Δείτε το παλάτι του Γιώργου Αυτιά

Που χτίζει στα Νότια προάστια



To να εργάζεσαι, να αμοίβεσαι και να φτιάχνεις ένα σπιτάκι σαφώς και δεν είναι κακό. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του "Καλημέρα" στο Alter, Γιώργος Αυτιάς ή αλλιώς "το παιδί του λαού" φαίνεται...

ότι αποφάσισε να αλλάξει τόπο διαμονής και να περάσει και αυτός στη λίστα με τα Golden Boys της δημοσιογραφίας.Γι' αυτό λοιπόν χτίζει ένα τριώροφο παλάτι, το οποίο μπορείτε κι εσείς να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας παρουσιάζει η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr, το οποίο βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες και πιο ακριβές περιοχές της Αττικής στα Νότια Προάστια. Κι έτσι ετοιμάζεται, ο Γιωργάκης μας να αφήσει πίσω του τις γειτονιές του Πειραιά. Θα είπε ο άνθρωπος μέσα του: "Τι, ο Μάκης και ο Νίκος θα ζουν μες στη χλιδή στις βίλες τους στα Βόρεια κι εγώ θα μένω σ' ένα ταπεινό;"









Eπίθεση σε στέκι αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη



Αθήνα: Επίθεση στα πρότυπα παραστρατιωτικού χτυπήματος χαρακτηρίζουν οι διωκτικές αρχές στη Θεσσαλονίκη τη βομβιστική επίθεση σε στέκι αντιεξουσιαστών, τα ξημερώματα της Τρίτης. Στον αυτοσχέδιο μηχανισμό μεγάλης ισχύος είχαν τοποθετηθεί μεταλλικά θραύσματα, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει θύματα.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης έξω από τον χώρο με την επωνυμία «Βuena Ventura» στην οδό Διαλέττη. Η έκρηξη έγινε αισθητή σχεδόν σε ολόκληρο το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, ο αυτοσχέδιος μηχανισμός μεγάλης ισχύος, αποτελείτο από πυροσωλήνα και εκρηκτική ύλη (πιθανότατα πυρίτιδα), στον οποίο είχαν τοποθετηθεί μεταλλικά θραύσματα, βίδες και καρφιά.

Από την έκρηξη, τζαμαρίες πολυκατοικιών κατέρρευσαν, ενώ κομμάτια μετάλλου καρφώθηκαν σε παράθυρα σπιτιών και σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ από θαύμα την ώρα της επίθεσης δεν περνούσε κάποιος περαστικός από τον δρόμο.

Η αστυνομία στρέφει τις έρευνές της σε κύκλους ακροδεξιών, οι οποίοι δεν διστάζουν να πραγματοποιήσουν τυφλές επιθέσεις.

«Η συνδεσμολογία του μηχανισμού και κυρίως το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν θραύσματα μετάλλου φανερώνουν ότι οι δράστες είχαν γνώση στρατιωτικών μεθόδων κατασκευής βομβών και ανορθόδοξου πολέμου. Φάνηκαν όμως άπειροι καθώς η βόμβα τοποθετήθηκε έτσι ώστε το ωστικό κύμα να εκτονωθεί προς την αντίθετη πλευρά», εξηγούν στην εφημερίδα αξιωματικοί της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι παρόμοιος μηχανισμός (πυροσωλήνας, μπαρούτι) μικρότερης όμως ισχύος, είχε χρησιμοποιηθεί και πριν από έξι μήνες στην επίθεση κατά του αριστερού στεκιού «Σφεντόνα» στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: news.in.gr

ΤΑΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΟΚ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

"Oι Έλληνες θα πετάνε στη Μακεδονία με τα φτερά της JAT" είναι ο τίτλος δημοσιεύμαςος της εφημερίδας των Σκοπίων, Vecer, που αναφέρεται στην "Marfin Investment Group" και στην εξαγορά από αυτή τηςς σερβική αεροπορικής εταιρείας "JAT"...



...Μέσω της "JAT" η ελληνική εταιρεία σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί στην αγορά αερομεταφορών της ΠΓΔΜ η οποία έχει καταστεί πιο αδύναμη μετά την παύση λειτουργίας της εταιρείας "MAT-Macedonian Airlines", αναφέρει το δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι μετά την εξαγορά της "JAT", εκπρόσωποι της "Marfin Investment Group" σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν συγχώνευση με την εταιρεία "Olympic Airlines" και να δημιουργήσουν με αυτό τον τρόπο μια ισχυρή περιφερειακή εταιρεία.

ΜΑΤ (αερομεταφορέας των Σκοπίων) χρεωκόπησε αφού χρωστούσε 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σαμαράς ταυτίζεται με τον ΣΥΝ και τον Παπανδρέου στη "μεταναστευτική πολιτική".



Σοβαρή διάσταση απόψεων μεταξύ Ντόρας και Σαμαρά, καταγράφεται στο μείζον ζήτημα της μεταναστευτικής πολιτικής που θα πρέπει να ακολουθήσει η χώρας, ειδικά όσον αφορά την απονομή ιθαγένειας στους μετανάστες δεύτερης γενιάς.

Κι ενώ η υποψήφια αρχηγός της Ν.Δ. δηλώνει ότι δεν μπορεί να ισχύσει στη χώρα μας, η αμερικάνικη νομοθεσία που θέλει όποιο παιδί γεννιέται στις ΗΠΑ να παίρνει αυτοδικαίως την υπηκοότητα, γιατί έτσι θα καταστούμε χώρα υποδοχής γεννήσεων, ο Σαμαράς υιοθετεί εντελώς φιλοαμερικανική στάση συμφωνώντας πλήρως με την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, το οποίο αποτελεί βασική προτεραιότητα και του Παπανδρέου!
«Το μόνο που αναρωτιόμαστε, είναι αν θα τους δώσουμε Ελληνική ιθαγένεια. Ε, λοιπόν, να τους τη δώσουμε την Ελληνική ιθαγένεια αλλά πρέπει να τους δώσουμε και Ελληνική ταυτότητα» λέει στο ντιμπέιτ του Κυριακάτικου Βήματος!

Από μια πρώτη ματιά, η θέση του αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιπόλαια πέρα για πέρα και ταυτόχρονα απερίσκεπτη.
Δεν είναι όμως τυχαίο ότι ο Σαμαράς σε αυτό το θέμα συμφωνεί με τον παλαιό συμφοιτητή και επιστήθιο φίλο του στα νεανικά χρόνια Γιώργο Παπανδρέου.
Δεν είναι τυχαίο ότι σπούδασαν μαζί στο ίδιο Αμερικάνικο πανεπιστήμιο και απέκτησαν τα ίδια επιστημονικά «εφόδια» κυρίως όσον αφορά τα πολιτικά ζητήματα που άπτονται των γενικότερων διεθνών συμφερόντων των ΗΠΑ.

Ο Σαμαράς επιμένει στην ίδια απάντηση, επικαλούμενος αντίστοιχα μέτρα που έχουν ληφθεί στη Βρετανία και τη Γαλλία, υπέρ των μεταναστών. Δεν λέει όμως
α) ότι αυτά τα κατεξοχήν αποικιοκρατικά κράτη ανέκαθεν ήταν υποχρεωμένα να «διακινούν» και να αλληλοϋποστηρίζονται από μετανάστες και
β) δεν καταλαμβάνουν κομβικούς γεωγραφικούς χώρους όπως η Ελλάδα την οποία διέρχονται εκατομμύρια μετανάστες κάθε χρόνο, κυρίως παράνομα.

Αντίθετα η Ντόρα, έχοντας απόλυτη επίγνωση και λόγω της πρόσφατης εμπειρίας της στο υπουργείο Εξωτερικών, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σημειώνοντας ότι αν δίδεται ιθαγένεια σε κάθε παιδί μεταναστών που γεννιέται στην Ελλάδα: « θα αυξηθούν τα όποια προβλήματα μετανάστευσης υπάρχουν».
Ποιος άραγε μετανάστης δεν θα θέλει να έρχεται στη χώρα μας , να τεκνοποιεί, να αποκτούν την ιθαγένεια τα παιδιά του και μετά να συνεχίζει το ταξίδι του ως ευρωπαίος πολίτης με πλήρη δικαιώματα στην Ε.Ε. ;

Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ



Δεν μας άρεσε καθόλου η σχεδόν πανομοιότυπη απάντηση που έδωσαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αντώνης Σαμαράς στην ερώτηση του Βήματος για το θέμα της παροχής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών. Οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ ουσιαστικά τοποθετήθηκαν υπέρ της παροχής της ιθαγένειας. Τα λόγια με τα οποία διάνθισαν την απάντησή τους δεν αναιρούν τον πυρήνα.

Και εξηγούμαστε: το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει ότι πολύ σύντομα, με την πολιτική που θα εφαρμόσει στα εθνικά και τα οικονομικά θέματα, θα έχει απέναντί του τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Και για το λόγο αυτό αλλά και για να ικανοποιήσει τους ξένους πάτρωνές του που θέλουν τον αφελληνισμό της Ελλάδας, θα θελήσει να νομιμοποιήσει μαζικά και να χορηγήσει ιθαγένεια και ψήφο σε εκατομμύρια μεταναστών. Αφενός για να αντισταθμίσει τη φθορά που θα έχει στον ελληνικό λαό, αφετέρου για να αλλοιώσει για πάντα τη σύνθεση του πληθυσμού.

Το επιχείρημα – προϋπόθεση τού να είναι οι γονείς των παιδιών νόμιμοι ή το να πηγαίνουν τα παιδιά σε ελληνικό σχολείο, δεν λέει τίποτα. Αφενός, όλα τα παιδιά αυτά πάνε στο σχολείο, και αυτών που παραμένουν λαθρομετανάστες αλλά και αυτών που εκ των υστέρων «νομιμοποιήθηκαν». Αφετέρου, το γεγονός της «νομιμότητας» δεν σημαίνει τίποτα. Γιατί ο σκοπός των κυβερνώντων είναι να νομιμοποιήσουν πρώτα όλο τον κόσμο και μετά να ασκήσουν όλα τα παιδιά το δικαίωμα λήψης της ιθαγένειας.

Αν αυτά συμβούν, τότε σε κάποια χρόνια θα είναι περισσότεροι οι ελληνοποιηθέντες λαθρομετανάστες παρά εμείς οι Έλληνες. Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίζει όλες τις αναμετρήσεις, αφού οι νέοι αυτοί πολίτες θα το ευγνωμονούν. Το ΠΑΣΟΚ θα βγαίνει πάντα, όσο κι αν θα καταπιέζει τους Έλληνες και θα χαϊδεύει τους αλλοδαπούς. Θα έχει έρθει το τέλος της πατρίδας μας.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η τοποθέτηση αυτή των δύο υποψηφίων οφείλεται στο φόβο τους να μην χαρακτηριστούν από το θολοκουλτουριάρικο Βήμα ως δήθεν ρατσιστές, ξενόφοβοι και εθνικιστές, λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη μάχη. Ότι θέλησαν να είναι «politically correct» για τα ησυχότερα… Ή ότι έστω έπεσαν στην παγίδα της εσφαλμένης εκτίμησης ότι με το να συναινέσει η ΝΔ στην παροχή της ιθαγένειας, θα έχει ελπίδες στο μέλλον να πάρει μερικές από τις ψήφους τους.

Κλείνοντας, με δυο λόγια σταράτα: όταν το ΠΑΣΟΚ θα φέρει τα μέτρα που θα χαρίζουν την πατρίδα μας στους λαθρομετανάστες, θα έχει τη στήριξη του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, των θολοκουλτουριάρηδων που έχουν αλώσει τα πανεπιστήμια, τα σχολεία, τις ΜΚΟ, τα παρατηρητήρια, τα ινστιτούτα, τους συλλόγουυς κλπ.
Ένα αποκούμπι, μια ελπίδα θα παραμένει στο λαό για να ματαιωθούν αυτά τα σχέδια: η αντίδραση του άλλου μεγάλου κόμματος, η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι είτε εκλεγεί η Ντόρα Μπακογιάννη είτε ο Αντώνης Σαμαράς, η ΝΔ, χωρίς πλέον το άγχος και τις εντάσεις της εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου, θα κατανοήσει την ευθύνη της, θα δει τον ύπουλο και ανθελληνικό χαρακτήρα των σχεδίων του ΠΑΣΟΚ και θα τοποθετηθεί εναντίον. Ας ελπίσουμε.

Είναι γνωστό ότι οι Ρωμαίοι κατέκτησαν την Ελλάδα με τα όπλα και οι Έλληνες τη Ρώμη με το πνεύμα τους!





Χρωστάμε ως έθνος και της Μιχαλούς, η κρατική μας μηχανή είναι μονίμως διαλυμένη, οι πολίτες μας ζουν σε νιρβάνα και το φάντασμα της χρεοκοπίας έχει βρει μόνιμη στέγη στις υπόγειες στοές των Αθηνών από την εποχή του Περικλή. Οι Ευρωπαίοι έχουν τσαντιστεί πολύ μαζί μας. Αυτή ακριβώς, φίλοι και φίλες, είναι η ευκαιρία μας. Είναι καιρός να μας πουν ανοικτά τι μας δίνουν για να τους αφήσουμε ήσυχους! Ποιος Αλμούνια και ποιος Τρισέ; Από τα Άγια αυτά χώματα έχουν περάσει πραγματικά μεγάλες μορφές της ιστορίας που νόμισαν ότι θα υποδούλωναν το φιλελεύθερο πνεύμα του Έλληνα. Κούνια που τους κούναγε!
Ουδείς άντεξε, όλοι έσπευσαν να φύγουν όσο το δυνατόν πιο μακριά. Οι Ρωμαίοι έκαναν το λάθος να μείνουν λίγο παραπάνω και πολύ γρήγορα το μικρόβιο του ελληνικού πνεύματος κυρίευσε τη Ρώμη. Είναι γνωστή η φράση ότι οι Ρωμαίοι κατέκτησαν την Ελλάδα με τα όπλα και οι Έλληνες τη Ρώμη με το πνεύμα τους.
Ομοίως και οι Τούρκοι, έμειναν καμιά 400 χρόνια και το αποτέλεσμα ήταν η διάλυση της αυτοκρατορίας τους, καθώς οι Έλληνες είχαν διεισδύσει βαθιά μέσα στο σύστημα διακυβέρνησης του σουλτάνου.
Στην Ευρώπη εκλαμβάνουν ως γραφικές τις τοποθετήσεις που γίνονται τελευταίως ότι ο κ. Αλμούνια και η παρέα του μπορούν να λένε ό,τι θέλουν και ότι τους έχουμε γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων μας. Κάνουν λάθος και θα το πληρώσουν το ίδιο σκληρά με άλλους που υποτίμησαν το αθάνατο ελληνικό πνεύμα.
Ή θα μας πληρώσουν για να φύγουμε ή θα τους πάρουμε μαζί μας! Η Ευρώπη κινδυνεύει σοβαρά, μόνο που ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κινδύνου. Πιστεύουν, οι αφελείς, ότι αρκεί να στείλουν εδώ έναν κομισάριο και ότι όλα θα μπουν σε τάξη. Βρίσκονται σε πλάνη. Πιο πιθανό είναι ο κομισάριος να αρχίσει μετά από λίγο να συμπεριφέρεται ως Έλληνας, παρά εμείς να μάθουμε να συμπεριφερόμαστε ως Ευρωπαίοι. Μπορείτε, αλήθεια, να φανταστείτε την Ευρωπαϊκή Ένωση να λειτουργεί σε ελληνικούς ρυθμούς;
Γι΄ αυτό το λέμε: Πόσα μας δίνουν για να τους αφήσουμε ήσυχους; Για να γλιτώσουν, τουλάχιστον, αυτοί. Εμείς ξέρουμε ότι δεν έχουμε ελπίδα. Μας κυνηγά η κατάρα από την ώρα που κλέψαμε την φωτιά, με τη βοήθεια του Προμηθέα, από τους Θεούς. Παρά την οργή τους προτίμησαν να συνθηκολογήσουν μαζί μας και να κατοικήσουν στον Όλυμπο, εκτιμώντας, προφανώς, ότι ήταν καλύτερη η συνθηκολόγηση από τον ανοικτό πόλεμο. Αλλά ούτε κι αυτό τους έσωσε! Στην πρώτη ευκαιρία τους... πουλήσαμε κι αυτούς, ανακαλύπτοντας το «φως το αληθινό»..
ΠΗΓΗ

100.000 ΕΒΛΕΠΑΝ ΔΩΡΕΑΝ NOVA-ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ?



Τρία άτομα, δύο Ελληνες και ένας Σύρος, ιδιοκτήτες καταστημάτων με δορυφορικά συστήματα, συνελήφθησαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατηγορούμενοι για οργανωμένη μορφή δορυφορικής πειρατείας, μέσω Ίντερνετ...

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες με τη χρήση ειδικών συσκευών υπέκλεπταν, αποκρυπτογραφούσαν και διένειμαν, μέσω διαδικτύου, σε διάφορους χρήστες, που κατείχαν ίδιες δικτυακές συσκευές το τηλεοπτικό συνδρομητικό σήμα με το μπουκέτο καναλιών της εταιρίας Nova.

Για την υπόθεση αυτή, η εταιρία Μούλτι Τσόις Ελλάς υπέβαλε πριν από λίγο καιρό μήνυση κατά αγνώστων, στην οποία ανέφεραν ότι η δράση των συγκεκριμένων «πειρατών» προκάλεσε πολύ μεγάλη ζημιά στη Nova, αλλά και στο ελληνικό δημόσιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με έκθεση της εταιρίας Μούλτι Τσόις, η οποία επισυνάπτεται στη μήνυση, το ελληνικό δημόσιο έχει υποστεί κατ΄εκτίμηση για τα έτη 2008 και 2009 οικονομική ζημιά, που ανέρχεται στο ποσό των 31.520.000 ευρώ.

Μετά την υποβολή της μήνυσης ξεκίνησε έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας, εντοπίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι και σε έλεγχο, που έγινε στα σπίτια τους, διαπιστώθηκε ότι διαμοίραζαν παράνομα, μέσω Ίντερνετ, ηλεκτρονικά κλειδιά αποκωδικοποίησης και αποκρυπτογράφησης για την πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες του μπουκέτου καναλιών της Nova.

Στην έκθεση της εταιρίας υπολογίζεται ότι οι χρήστες του διαδικτύου, που παίρνουν παράνομα τα ηλεκτρονικά κλειδιά και βλέπουν τα κανάλια της Nova, ανέρχονται σε 100.000.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 39 δικτυακοί δορυφορικοί αποκωδικοποιητές, μάρκας Ντρίμντοκς, 14 αναγνώστες ψηφιακών καρτών (καρτ ριντερ), 32 κάρτες τύπου "GAMMA", 18 φορητές συσκευές αποθήκευσης, 16 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, δύο συσκευές eπherntip wipch και μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση των διατάξεων περί πνευματικής ιδιοκτησίας κατ΄επάγγελμα, περί προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών κατ΄εξακολούθηση και περί νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των χρηστών του Ίντερνετ, οι οποίοι υποκλέπτουν αποκρυπτογραφούν και διανέμουν οργανωμένα το συνδρομητικό σήμα της Nova.

1.000.000 ευρώ την ημέρα κοστίζουν οι δυνάμεις μας στο αφγανιστάν. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο!!!!


Κύριε Πρωθυπουργέ?

Θέλετε πραγματικά να ανακάμψει η ελληνική οικονομία? Θελετε πραγματικά να αποφύγετε μια χρεωκοπία? Νοιάζεστε πραγματικά για την χώρα και τους πολίτες της? ή απλά προσπαθείτε να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να ωραιοποιήσετε τα πράματα..
Ήδη την τελευταία εβδομάδα έχετε μπει στα λόγια του κυρίου Καραμανλή..
Ήδη αρχήσατε τις προειδοποιήσεις για την οικονομία και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν!
Ήδη ξεχάσατε τις 100 μέρες!
.. Τι έγινε χάσατε τα λεφτά που λέγατε πως υπάρχουν προεκλογικά και απλά δεν διαχειρίζονταν σωστα??
Όχι βέβαια.. ολίγον τι υπερβάλλατε και ολίγον τι "κοτευέτε" να προχωρήσετε σε κινήσεις που θα ταρακουνήσουν.. αλλά και θα σώσουν τους πολίτες της χώρας αυτής..

Το άκουσα απο το στόμα της κ.Κανέλλη πριν ενα μήνα ακόμα, απο την μέρα που εκλεγείκατε σχεδόν, και το ξανακουσα να το λέει αυτή την εβδομάδα.. χωρίς κανένας να δείνει μια απάντηση..

video

1.000.000 την ημέρα κοστίζουν οι στρατιώτες μας στο Αφγανιστάν!! Ξέρετε ποσες τρύπες καλύπτονται με αυτά τα λεφτα?
Ξέρετε!


η Ευρώπη ζητάει απο την Ελλάδα να νοικοκυρέψει την οικονομία της, γιατι λένε ότι αν καταρρεύεσει η οικονομία της Ελλάδος θα δημιουργήσει πρόβλημα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.. θεωρεί δηλαδή μέρους της Ευρώπης την Ελλάδα.. οικονομικά..! Περισσότεροι πελάτες..
Στρατιωτικά? Γεωγραφικά? δεν την θεωρεί! Δεν θεωρεί τα σύνορα της Ελλάδας και σύνορα της Ευρώπης..! Θελέτε να απαλλάχθείτε απο τους στρατιωτικούς εξοπλισμους? Αγωνείστείτε για να γίνει το παραπάνω.. να αναγνωριστούν τα σύνορα της Ελλάδας, και κάθε κράτους-μέλους (σύμμαχοι??), σε σύνορα της Ευρώπης.....



Μίκης: Οι καθοδηγητές των κουκουλοφόρων είναι προβοκάτορες


Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος




ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ
(Τύπος της Κυριακής, 22 Νοεμβρίου 2009)




Μερικές επισημάνσεις της συνέντευξης:

1). Ο «μπάτσος» είναι το εύκολο θύμα του αχαλίνωτου λαϊκισμού, για να εκτονώσει και κυρίως για να στρέψει την προσοχή μας μακριά από τους πραγματικούς ενόχους και βιαστές των συμφερόντων του λαού μας. Ψάξτε αλλού, εάν θέλετε πραγματικά να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

2). Το να τα βάλεις με τους πραγματικά ισχυρούς, θέλει κότσια και το τίμημα που θα πληρώσεις θα είναι ακριβό.

3). Ο λαός και νεολαία μοιάζουμε με ανοχύρωτη πόλη, που την λεηλατούν οι ισχυροί ανενόχλητοι, καθώς οι φυσικοί μας προστάτες, δηλαδή οι θεσμοί, το Σύνταγμα, η Βουλή, τα κόμματα και ο πνευματικός κόσμος έχουν στην ουσία αχρηστευθεί από την διαπλοκή και τα ΜΜΕ που βρίσκονται στην υπηρεσία των ισχυρών και των ξένων συμμάχων τους.

4). Δεν επιτρέπω σε κανένα να φτύνει επάνω στο όνομα και τη ζωή μου. Και μάλιστα σε μερικά παλιόπαιδα δειλά και απρόσωπα, που δεν έχουν το θάρρος να αναλάβουν την ευθύνη των λόγων και των πράξεών τους υπογράφοντας με το όνομά τους, για να ξέρει και ο λαός ποιος είναι ποιος και ποιος κρίνει ποιον. Και αυτό όπως γνωρίζετε, δεν το κάνω μόνο για μένα αλλά και για όσους γίνονται θύματα κακόβουλων ισχυρισμών.

5). Το ΚΚΕ είναι πανταχού παρόν. Μέσα σ’ αυτό οι αδικημένοι και οργισμένοι διδάσκονται την πολιτική πάλη και τους κοινωνικούς αγώνες, που μέσα στις σημερινές συνθήκες είναι το μοναδικό όπλο άμυνας και ελπίδας.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρατηρήθηκαν σοβαρές αλλεργίες από το εμβόλιο της GlaxoSmithKline κατά του ιού H1N1 της νέας γρίπης



Ασυνήθιστος αριθμός "σοβαρών" αλλεργικών αντιδράσεων στο εμβόλιο κατά του ιού H1N1 της πανδημικής νέας γρίπης καταγράφηκε πρόσφατα στον Καναδά, όπου...

ανακλήθηκε μια παρτίδα εμβολίων του φαρμακευτικού ομίλου GlaxoSmithKline, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Οι εφτά «πληγές του Φαραώ» απειλούν τη Νέα Δημοκρατία




Του Θανάση Παπαμιχαήλ
Επικοινωνιολόγου
Διευθυντή της Think Politics


Παρασυρόμενοι από την αγωνία τους να επικρατήσουν του αντιπάλου τους στη μάχη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, οι δύο βασικοί διεκδικητές έχουν καταλήξει να αγνοούν τα πλέον αυτονόητα γεγονότα αναφορικά με το πώς νιώθουν οι πολίτες. Πόσα είναι αυτά; Εφτά τον αριθμό, όπως τα έχουμε μετρήσει μέχρι στιγμής. Ποια; Τα ακόλουθα:

1. Αγνοούν ότι οι πολίτες δε νοιάζονται για το ποιος θα γίνει αρχηγός, αλλά για το πώς θα σταθεί η ΝΔ ως αντιπολίτευση σήμερα και ως κυβέρνηση ξανά στο μέλλον.

2. Αγνοούν ότι οι πολίτες που θα ψηφίσουν, είναι λογιών-λογιών, πλούσιοι και φτωχοί, γέροι και νέοι, εργαζόμενοι και άνεργοι, επομένως, καμία αξία δεν έχει η ιδεολογική δοσομετρία που συνεχώς επικαλούνται, όσο η εξεύρεση μίας κοινά αποδεκτής πολιτικής πλατφόρμας που θα εξυπηρετεί στην πραγματική λύση, πραγματικών προβλημάτων.

3. Αγνοούν ότι οι πολίτες επιζητούν να ακούσουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των υποψηφίων, πάνω στη βάση μίας πολιτικής επιχειρηματολογίας και όχι να επωμίζονται την αναπαραγωγή μίας κομματικής εσωστρέφειας και την ένταση μίας κόντρας στρατοπέδων.

4. Αγνοούν ότι οι πολίτες έχουν παύσει να θέλγονται από τις σκιαμαχίες με το παρελθόν, και από τα χτυπήματα στο μαλακό υπογάστριο του πολιτικού αντιπάλου και απαιτούν ποιότητα στον πολιτικό διάλογο.

5. Αγνοούν ότι οι πολίτες αξιολογούν συνολικά μία πολιτική κατάσταση και όχι τμηματικά, κατά περίπτωση, ή κατά περίσταση και επομένως, σκάβοντας το λάκκο του αντιπάλου στα τηλεπαράθυρα, έστω και δια μέσου εκπροσώπων τους, πέφτουν και οι ίδιοι μέσα, καθώς η ανταλλαγή πληγμάτων βλάπτει τελικά όλους εξίσου.

6. Αγνοούν ότι οι πολίτες, ακολουθώντας τη σοφή ρήση «δείξε μου το φίλο σου», αξιολογούν και τους ίδιους με βάση την ποιότητα του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς όσων τους εκπροσωπούν και όταν ο χαρακτήρας είναι δύστροπος και η συμπεριφορά άκοσμη, τότε το κόστος το χρεώνονται οι ίδιοι.

7. Αγνοούν ότι αποδομώντας τον αντίπαλό τους, αποδομούν τον ανθρωπο που ίσως είναι αύριο πρόεδρος του κόμματος, δηλαδή αποδομούν το ίδιο το κόμμα, άρα και τη συνολική προοπτική που διαμορφώνεται για όλους και για όλα μέσα στη ΝΔ.
Απομένουν λίγες μόλις μέρες για να καταλάβουν οι υποψήφιοι πρόεδροι ότι πρέπει να απαλλαγούν από αυτά τα εφτά λάθη. Διότι αν τα παραμελήσουν θα γίνουν χειρότερα και από τις εφτά πληγές του Φαραώ.

[-]Επιστροφή στην περίληψη...

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;


ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ..
ΣΤΟ 5:20 ΛΕΠΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟ..
ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..
.



ΦΡΕΣΚΟΣ

ΦΑΝΑΡΙΑ από το μέλλον

Η έννοια «εικονικό τείχος» δεν ονομάστηκε έτσι τυχαία - μετά την ενεργοποίηση το πράσινο φως για τους πεζούς, εμφανίζεται η οθόνη με λέιζερ, που δείχνει στον οδηγό ότι περνούν πεζοί.
Καλύτερα δείτε τις φωτογραφίες, γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω την αρχή του "τείχους" με τις λέξεις, δεν είναι εύκολο.




--
ΦΑΙΗ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ CALL GIRLS ΤΟ ΕΘΝΟΣ...Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΩΘΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΗ ΠΟΡΝΕΙΑ;



Και ενω ολοι σημερα κανουν λογο για τις φοιτητριες απο την Πατρα,οι οποιες εβαζαν ροζ αγγελιες σε ιστοτοπους,ωστε να προσελκύσουν πελατες...ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ δεν δεν αναφερει το παραμικρο για τις Ροζ Αγγελιες με τα Call Girls,τις οποιες συνεχιζει να δημοσιευει
η εφημεριδα Εθνος.

Η Ελληνικη Αστυνομια εχει ψαξει αραγε σε αυτα τα γραφεια τα οποια στελνουν κοπελες απο εδω και απο εκει σε διαφορους πελατες;;;
Εχουν κανει ελεγχους ωστε να δουν το ποιες απο αυτες ειναι νομιμα στην πορνεια και ποιες παρανομα;;
Εχουν ελεγξει αραγε,εαν οσες κοπελες αναφερονται στις αγγελιες κανουν αυτο που κανουν με την θεληση τους ή τους ή τις εξαναγκαζουν με διαφορους τροπους;;;
Γιατι ολοι συγκαλυπτουν τους νταβατζιδες των Call Girls,οι οποιοι διαφημιζονται μαλιστα και απο μεγαλες σε κυκλοφορια και αναγνωσημοτητα εφημεριδες;;;;

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ,
ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;ΠΗΓΗ

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...










Αυστηρή αλλά δίκαιη η πολιτική της Μέρκελ για τους μετανάστες


Posted by Daemon

angela-merkelΜια πολιτική με αξιώσεις, είναι κατ’ αρχήν μια έντιμη σχέση Πολιτείας- πολιτών. Το παράδειγμα της κυβέρνησης Μέρκελ για τους μετανάστες είναι χαρακτηριστικό. Τα “συμβόλαια ενσωμάτωσης” προβλέπουν συγκεκριμένες απαιτήσεις από το γερμανικό κράτος αλλά και από όσους θέλουν να μείνουν στη Γερμανία και να εργαστούν εκεί. Είναι αυτό ακριβώς που δεν μπορεί -δεν έχει καταφέρει ως τώρα- να πετύχει το ελληνικό κράτος: Να δεσμευθεί, προκειμένου να αξιώσει δεσμεύσεις.

Η γερμανική κυβέρνηση, λοιπόν, προτείνει “συμβόλαια ενσωμάτωσης” στους νέους μετανάστες στη Γερμανία, ανακοίνωσε σήμερα η Μαρία Μπέμερ, επιτετραμμένη της κυβέρνησης για την ενσωμάτωση των μεταναστών. “Όποιος θέλει να ζήσει εδώ για καιρό και θέλει να δουλέψει πρέπει να πει ‘ναι’ στη χώρα μας”, δήλωσε η συντηρητική αξιωματούχος στην περιφερειακή εφημερίδα “Στουτγκάρτερ Ναχρίχτεν”. “Αυτό περιλαμβάνει το να ελέγχει τη γερμανική γλώσσα και να έχει διάθεση να συμμετάσχει στην κοινωνία”, πρόσθεσε.

Τα συμβόλαια ενσωμάτωσης πρέπει να προσδιορίζουν “τι μπορούν να περιμένουν οι μετανάστες ως υποστήριξη” εκ μέρους της δημόσιας εξουσίας και σε αντάλλαγμα “τι
περιμένουμε εμείς από τους μετανάστες”, σύμφωνα με την Μπέμερ. Μεταξύ των αξιών που πρέπει να σέβονται οι μετανάστες, η επιτετραμμένη της κυβέρνησης ανέφερε την ελευθερία της άποψης και την ισότητα των φύλων. Η ίδια έκανε λόγο για “σημαντικά ελλείμματα” όσον αφορά τη γλώσσα και τις σχολικές επιδόσεις στις “παράλληλες κοινωνίες” ορισμένων συνοικιών των μεγάλων γερμανικών πόλεων.

Η Μπέμερ δήλωσε εξάλλου ότι οι επιτυχίες του πληθυσμού που προέρχεται από τη μετανάστευση και αριθμεί 15,1 εκατομμύρια ανθρώπους στη Γερμανία πρέπει να
προβάλλονται περισσότερο, αναφερόμενη “σ’ αυτούς που τελειώνουν το σχολείο, που σπουδάζουν, που δημιουργούν εταιρείες και σ’ αυτούς που είναι μηχανικοί, γιατροί ή δικηγόροι”. Πέρυσι η Γερμανία εισήγαγε, όπως έχουν κάνει κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ένα τεστ γνώσεων για τη χώρα στο οποίο υποβάλλονται τα πρόσωπα που επιθυμούν να αποκτήσουν τη γερμανική υπηκοότητα