Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!!

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι

Οικογενειακοί λόγοι όπλισαν το χέρι 53χρονου ημεδαπού, στο Περιστέρι. Ο 53χρονος σκότωσε με δέκα μαχαιριές την 33χρονη Μολδαβή σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμα τους, στην οδό Τρώων 26, μπροστά στα μάτια του μόλις 1,5 ετών παιδιού τους.
Ο δράστης μετά την πράξη του, τηλεφώνησε στην άμεση δράση, ανέφερε το έγκλημα και περίμενε στο σπίτι για τη σύλληψή του.
Enet.gr

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΛΙΓΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!!ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ?


18 χρονος Ρουμάνος βίασε 75χρονη στον Πολιχνιτο Λέσβου!



Στον Πολιχνίτο Λέσβου κόντα στην παραλία κατα τις απογευματινες ωρες χθες 19/7 ένας 18 χρονος υπήκοος Ρουμανίας βίασε 75 χρονη ενλω ο δράστης συνελλήφθη λίγο αργότερα!
http://totefteri.blogspot.com

APOLLO 11 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΒΙΝΤΕΟ!!


Πωλείται η ΑΕΚ!




Αλλάζει χέρια η ΑΕΚ! Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ καθώς προέκυψαν νέοι επενδυτές, οι οποίοι προτίθεται να συμμετάσχουν στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή ποσού κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ! Χρήματα που θα πάνε για μεταγραφές και με τα οποία θα εξασφαλίσουν το 80% των μετοχών της εταιρείας! Είναι έλληνες ομογενείς, είναι τρεις ή τέσσερις και ο ένας από αυτούς, έχει την έδρα των επιχειρήσεών του στην Ελβετία.
ΠΗΓΗ http://www.espressonews.gr

Κύπριοι μαχητές-Καταδρομείς '74



Νοκ άουτ ο Ντάρμπισαϊρ

Τα νέα μόνο ευχάριστα δεν είναι για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος επιθετικός θα υποβληθεί σε ακόμη μία επέμβαση στους κοιλιακούς την προσεχή Τετάρτη. Έτσι θα λείψει για έξι εβδομάδες, δηλαδή 45 μέρες απ' τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Στους πρωταθλητές Ελλάδας επισπεύδονται οι διαδικασίες ανεύρεσης ακόμη ενός επιθετικού.



Όπως αποφασίστηκε σήμερα τ' απόγευμα ο Ματ Ντάρμπισαϊρ θα υποβληθεί σε επέμβαση την προσεχή Τετάρτη. Θα του τοποθετηθεί ένα πλέγμα στους κοιλιακούς. Έτσι θα λείψει για έξι εβδομάδες, δηλαδή 45 μέρες απ' τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Ο Άγγλος διεθνής φορ έχει υποβληθεί ξανά σε επέμβαση στους κοιλιακούς, καθώς ανάλογα προβλήματα αντιμετώπισε και όταν έπαιζε στην Μπλάκμπερν. Η αρνητική αυτή εξέλιξη οδηγεί τους πρωταθλητές Ελλάδας στο να βρουν έναν ακόμη επιθετικό περιοχής. Η απόκτησή του είναι πλέον επιβεβλημένη.
Δημήτρης Τομαράς
http://www.gazzetta.gr/

Η ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΠΟΒΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Νέα γρίπη: Τα 10 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε

Μπορεί να έχει σταματήσει ο έλεγχος για τον εντοπισμό και την καταμέτρηση των κρουσμάτων της νέας γρίπης, ωστόσο, τα κρούσματα αυξάνουν καθημερινά. Για τη μείωση όμως των ολοένα και αυξανόμενων κρουσμάτων, το Κέντρο Ελέγχουν και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ εξέδωσε 10 νέες οδηγίες για το τι θα πρέπει να αποφύγουμε για να μην κολλήσουμε γρίπη.
Μην κάνετε το εμβόλιο της εποχικής γρίπης
Δεν έχει κανένα νόημα να κάνει κάποιος το εμβόλιο της εποχικής γρίπης, αφού δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τον προφυλάξει από τη νέα γρίπη. Αναμένεται να κυκλοφορήσει διαφορετικό εμβόλιο ειδικά για τη νέα γρίπη.
Εμβολιαστείτε όμως και για την εποχική γρίπη όταν το εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο, αφού είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Το Κέντρο Ελέγχουν και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) σημειώνει ότι κάθε χρόνο στις ΗΠΑ χάνουν τη ζωή τους από εποχική γρίπη περί τα 36.000, ενώ νοσηλεύονται περισσότερα από 200.000.
Οι ιατρικές μάσκες δεν προστατεύουν από τη μετάδοση
Σύμφωνα με το CDC, δεν είναι ξεκάθαρο πόσο δραστική προφύλαξη παρέχουν οι ιατρικές μάσκες από τη μετάδοση του Η1Ν1 ή ακόμη και από την εποχική γρίπη.
Το CDC δεν προτείνει τη χρήση μάσκας, εκτός ειδικών περιπτώσεων όπως είναι η διακομιδή ασθενών, άτομα με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα, ή ήδη ασθενείς για να προστατεύσουν τους γύρω τους.
Μην πηγαίνετε σε «πάρτι» τη νέας γρίπης
Ο διοργανωτής και οικοδεσπότης του πάρτι είναι σίγουρα κάποιος που έχει μολυνθεί με τον ιό της νέας γρίπης. Και οι προσκεκλημένοι είναι έτοιμη να κολλήσουν τη γρίπη, προκειμένου να αποφύγουν τη μετέπειτα μετάδοση από κάποιο μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού.
Ωστόσο, σύμφωνα με το CDC, το στέλεχος του ιού που έχει μολύνει κάποιον και εμφανίζει ήπια συμπτώματα, δεν είναι βέβαιο ότι θα εμφανίσει και στους υπόλοιπους «προσκεκλημένους» ήπια συμπτώματα. Αυτό εξαρτάται από την ανοσοαντίδραση του καθένα.
Μην αμελείτε την καθαριότητα
Δεν χρειάζεται να μπούμε στο μετρό ή να πιάσουμε το χερούλι από το τρόλεϊ για να πλύνουμε τα χέρια μας. Το στέλεχος του ιού μπορεί να βρίσκεται ακόμη και σε σημεία που θεωρούμε ιδιαίτερα καθαρά: βιβλία, παιχνίδια, πάγκο από ταμείο, χερούλι πόρτας, τηλέφωνα κ.ά.
Σε περίπτωση που επισκεφτείτε νοσοκομείο και ιδιαίτερα τμήμα ή γνωστό σας που έχει μολυνθεί από Η1Ν1, πλύνετε τα ρούχα σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και εάν είναι δυνατόν χρησιμοποιήστε στεγνωτήριο ή σιδερώστε τα για πλήρη απολύμανση.
Μην είστε αδιάφοροι
Μπορεί ο νέος ιός να μην έχει δείξει ακόμη τα «δόντια» του, αλλά επειδή οι προβλέψεις για τα χειρότερα σενάρια είναι αρκετά δυσοίωνα, θα πρέπει να λαμβάνεται όλα τα μέτρα προστασία που έχουν ανακοινωθεί (δείτε γράφημα).
Μην πανικοβάλλεστε
Μπορεί να βρισκόμαστε επίσημα σε φάση πανδημίας γρίπης, ωστόσο σύμφωνα με την πρόεδρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Μάργκαρετ Τσαν πρόκειται για «μέτρια» πανδημία, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Η ίδια ξεκαθάρισε πως «η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών είχε ήπια συμπτώματα είχε πλήρη ίαση σε μία εβδομάδα».
Μην βγαίνετε από το σπίτι εάν έχετε συμπτώματα γρίπης
Οι νέες συστάσεις του CDC αλλά και του ελληνικού υπουργείου Υγείας είναι όποιος έχει συμπτώματα γρίπη ή κρυολογήματος να διαμένει στο σπίτι του. Η διακομιδή σε νοσοκομείο θα πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις παιδιών, ηλικιωμένων, πρόσφατα χειρουργημένων και ανθρώπων με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το 1135 για οδηγίες και συμβουλές.
Μην κρατάτε τα παιδιά στο σπίτι, ακόμη και εάν έχουν διαφορετικά συμπτώματα
Το CDC ανακοίνωσε πως τα παιδιά θα πρέπει να επισκέπτονται ειδικό ακόμη και όταν εμφανίσουν διαφορετικά συμπτώματα από αυτά της γρίπης. Τα συμπτώματα που θα πρέπει να αφυπνίσουν του γονείς είναι:
1. Γρήγορη αναπνοή ή δυσκολία στην αναπνοή
2. Γαλάζιο ή γκρι χρώμα δέρματος
3. Δεν πίνουν αρκετά υγρά
4. Αρκετούς εμετούς
5. Δεν ξυπνούν ή δεν έχουν σωστές αντιδράσεις
6. Είναι τόσο ευαίσθητα που δεν επιτρέπουν να τα αγγίζεται
7. Πόνο ή πίεση στο στήθος ή την περιοχή της κοιλιάς
8. Ξαφνική ζάλη
9. Μπερδεύουν τα λόγια τους
Μην ξεχνάτε να διδάξετε στο παιδί σας τα μέτρα προφύλαξης
Τα παιδιά θα πρέπει να ακολουθούν ακριβώς τα ίδια μέτρα προφύλαξης με τους ενηλίκους. Μάλιστα το CDC προτείνει να του τραγουδάτε το αγαπημένο του τραγούδι για 20 δευτερόλεπτα και εν όση ώρα πλένει τα χέρια του, ώστε να αντιλαμβάνεται για πόσο χρόνο θα πρέπει να επιμείνει στο νιπτήρα.
Μην στέλνετε τα παιδιά κατασκήνωση χωρίς ειδικό έλεγχο
Επιθεωρήστε με τα ίδια σας τα μάτια τους χώρους της κατασκήνωσης, αλλά και τα μέτρα προστασία που έχουν λάβει οι ειδικοί. Δεν θα ήταν κακή ιδέα και μία επίσκεψη στο ιατρείο.
Ρωτήστε εάν στη συγκεκριμένη κατασκήνωση φιλοξενούνται και παιδιά που έχουν εμφανίσει συμπτώματα γρίπης.
Μετά την εκπαίδευση του παιδιού για ειδική καθαριότητα, δώστε ειδικό καθαριστικό χεριών που να περιέχει αλκοόλ, για τις περιπτώσεις που δεν θα έχει την ευκαιρία να πάει στο μπάνιο.
Hellenic Business

Νεαροί αλβανοί ξυλοφόρτωσαν αστυνομικούς!!!

Απίστευτο περιστατικό στο Σύνταγμα. Αστυνομικοί σταμάτησαν δυο νεαρούς αλβανούς για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οι αλλοδαποί ξυλοφόρτωσαν άσχημα τους αστυνομικούς. Οι δύο νεαροί αλλοδαποί εν τέλει συνελήφθησαν...

Τι γίνεται ρε παιδιά, είναι δυνατόν αστυνομικοί να τρώνε ξύλο κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου, πρωί στο Σύνταγμα? Φανταστείτε δηλαδή ένα τέτοιο περιστατικό νύχτα στο κέντρο της Αθήνας, στο νοσοκομείο θα κατέληγαν. Πως τις κάνουν αυτές τις επιχειρήσεις σκούπα κάθε μέρα ένας Θεός ξέρει…

Αναρτήθηκε από troktiko

ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΑΚ47(Καλασνίκοφ) ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ CNN

AMEΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!!

ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ. ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ......

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ!!

Οι φωτιές στην Ζάκυνθο μόνο τυχαίες δεν είναι λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι του όμορφου νησιού.Το γιατί τις βάζουν είναι κοινό μυστικό!!!!Ρωτήστε θα σας πούν....έτσι και αλλιώς μεταξύ τους γίνεται, ούτε η ζέστη φταίει ούτε ο άνεμος...οι άνθρωποι εκεί αυτοκαταστρέφονται.Είναι πολύ λυπηρό αλλά είναι η αλήθεια.

Κίνα: Σε καραντίνα δεκάδες Βρετανοί στο Πεκίνο

Ο αριθμός των Βρετανών μαθητών και εκπαιδευτικών που έχουν τεθεί σε καραντίνα στο Πεκίνο προκειμένου να αποτραπεί η μετάδοση της νέας γρίπης Α (Η1Ν1) έχει αυξηθεί σε 85, ενώ οκτώ παιδιά νοσηλεύτηκαν μετά την εκδήλωση των συμπτωμάτων του ιού Α, ανακοίνωσε σήμερα η πρεσβεία της Βρετανίας στην Κίνα.

Σύμφωνα με το νέο απολογισμό, υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων σε σχέση με τους 52 μαθητές και εκπαιδευτικούς που τέθηκαν σε καραντίνα για επτά ημέρες και τους τέσσερις ασθενείς που νοσηλεύτηκαν πριν το Σαββατοκύριακο, μετά την άφιξή τους στο Πεκίνο για εκπαιδευτικό ταξίδι.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τουλάχιστον 85 σπουδαστές και καθηγητές βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο του Πεκίνου», ανακοίνωσε η πρεσβεία της Βρετανίας, αναφέροντας ότι ο αριθμός των κρουσμάτων ενδέχεται να αυξηθεί.

«Τα στοιχεία αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο ομάδες 25 μαθητών είναι σε καραντίνα στο ξενοδοχείο», πρόσθεσε. Ο αριθμός των παιδιών που νοσηλεύονται με τα συμπτώματα της γρίπης από τέσσερα ανήλθε σε οκτώ, διευκρίνισε η πρεσβεία.

Ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε με τις νέες αφίξεις στο ξενοδοχείο Γιαν Σιάνγκ αργά την Κυριακή, εξήγησε ο Ιαν Τάιρελ, καθηγητής, ο οποίος επίσης βρίσκεται σε καραντίνα. Σύμφωνα με δηλώσεις του, τουλάχιστον 100 σπουδαστές από τη Βρετανία έχουν τεθεί σε καραντίνα στο ξενοδοχείο.

«Το ξενοδοχείο είναι πλήρες τώρα. Με τις νέες αφίξεις έχουμε σήμερα τουλάχιστον 100 Βρετανούς σπουδαστές συνολικά», δήλωσε διευκρινίζοντας ότι μια ομάδα Αμερικανών σπουδαστών είναι επίσης στο ξενοδοχείο.

Ο εκπρόσωπος της πρεσβείας των ΗΠΑ αρνήθηκε να δηλώσει αν οι Αμερικανοί έχουν τεθεί σε καραντίνα επικαλούμενος το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής, σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία.

Η Κίνα προβαίνει σε έλεγχο της θερμοκρασίας των ταξιδιωτών που φθάνουν αεροπορικώς από το εξωτερικό και έχει θέσει σε καραντίνα δεκάδες ξένους τουρίστες. Σχεδόν 1.500 κρούσματα της νέας γρίπης έχουν καταγραφεί στη χώρα αλλά κανένα θανατηφόρο
Hellenic Business

Apollo 11 ΠΕΡΑΣΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Οι τουρκικές επιδιώξεις και η ενδεδειγμένη ελληνική στάση

Του Μελέτη Μελετόπουλου
Η συνολική επαναφορά των τουρκικών επιδιώξεων, ουσιαστικά το σχέδιο αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάννης προς την γραμμή Νέστου-Σκύρου-Καστελλόριζου, τίθεται σήμερα από τους Τούρκους εν μέσω μαζικών παραβιάσεων-παραβάσεων, υπερπτήσεων και εικονικών βομβαρδισμών, εξόδου «ερευνητικών» σκαφών, ωμών απειλών και εκβιασμών.
Η διεθνής συγκυρία, η διαφαινόμενη αμερικανική εύνοια λόγω χρησιμότητας της Τουρκίας στους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς της υπερδύναμης, πιθανόν οδηγούν την τουρκική στρατιωτική και πολιτική ηγεσία στο συμπέρασμα ότι η σημερινή συγκυρία δεν θα επαναληφθεί εύκολα, οπότε πρέπει να επωφεληθούν από αυτήν άμεσα. Η έξοδος του αμερικανικού στρατού από το Ιράκ, η εξέγερση των Ουϊγούρων της Κίνας, την οποία στηρίζει διπλωματικά η Άγκυρα, η αναγκαιότητα συμφιλίωσης των ΗΠΑ με τον ισλαμικό κόσμο, καθιστούν την Τουρκία απαραίτητη σήμερα.
Εξ άλλου, η γεωπολιτική σκέψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Νταβούτογλου, που περιστρέφεται γύρω από την επιθυμία (μη ρεαλιστική όμως σύμφωνα με τις δυνατότητες της τουρκικής κοινωνίας) ανάδειξης της Τουρκίας σε παγκόσμια υπερδύναμη, προϋποθέτει αναπόφευκτα την δορυφοριοποίηση και υπαγωγή της Ελλάδας στην τουρκική σφαίρα κυριαρχίας και την απόκτηση από την Τουρκία ζωτικού χώρου προς δυσμάς (δηλαδή Αιγαίο-Δυτική Θράκη).
Η διεθνής κοινότητα τηρεί στάση Ποντίου Πιλάτου. Η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση δεν έχει συγκροτήσει ενιαία εξωτερική-αμυντική πολιτική, είτε διότι παραμένει προσκολλημένη σε φαντασιακά αυτοκρατορικά σύνδρομα ή διότι οι ευρωπαϊκοί λαοί βλέπουν καχύποπτα την αντικατάσταση των προηγμένων δημοκρατιών τους από μία γραφειοκρατική δομή χωρίς ευρεία νομιμοποίηση. Το αποτέλεσμα είναι να παρακολουθεί ανήμπορη μία κρίση να εξελίσσεται στα νοτιοανατολικά της σύνορα.
Οι κυβερνητικές ευθύνες είναι τεράστιες, όπως τεράστιες είναι και οι ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο αρχηγός της τελευταίας είναι ταυτόχρονα πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, μέσω της οποίας θα μπορούσε να προωθήσει τα εθνικά μας συμφέροντα, όπως είχε πράξει ο Βάσσος Λυσσαρίδης με το Κυπριακό. Αλλά δεν είναι αυτό το αντικείμενο αυτού του σημειώματος.
Το ζήτημα είναι άμεσο, διότι φαίνεται ότι ο χρονικός ορίζοντας των τουρκικών επιδιώξεων είναι αρκετά βραχυπρόθεσμος. Η Ελλάδα πρέπει να προβεί, επομένως, σε ορισμένες κατεπείγουσες ενέργειες:
α. να δημοσιοποιήσει και να καταγγείλει στην διεθνή κοινότητα (ΟΗΕ, ΕΕ, ΝΑΤΟ κλπ.) τον τουρκικό αναθεωρητισμό και επεκτατισμό ως επικίνδυνο για την διεθνή έννομη τάξη και ασφάλεια.
β. να προειδοποιήσει ότι τυχόν προσβολή των κυριαρχικών της δικαιωμάτων θα απαντηθεί με τον προβλεπόμενο από τις διεθνείς συνθήκες έμπρακτο τρόπο.
γ. να προειδοποιήσει, επίσης, ότι θα υπάρξει παλλαϊκή αντίσταση σε εύρος χώρου και βάθος χρόνου.
δ. να ζητήσει πρακτικές εγγυήσεις από την Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα από την πυρηνική Γαλλία
ε. να ζητήσει προκαταβολικά την συνδρομή του ΝΑΤΟ
ζ. να κινητοποιήσει την ομογένεια στις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Ευρώπη.
η. να εκκαθαρίσει αμέσως τα μητρώα εφέδρων και να προετοιμαστεί για γενική επιστράτευση, που θα δώσει στην Τουρκία την απόδειξη ότι πρόκειται να υπάρξει σοβαρή απάντηση
θ. Αν η σημερινή κυβέρνηση αισθάνεται ότι δεν μπορεί να σηκώσει το πραγματικά μεγάλο βάρος της αναχαίτισης της τουρκικής απειλής, ας συμβάλει στην συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας με πρόεδρο ένα πολιτικό πρόσωπο που ενστερνίζεται την αναγκαιότητα να διαφυλαχθούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα μέχρι τέλους.
Είναι απολύτως βέβαιο ότι, εάν υπάρξουν αυτές οι συνθήκες, η Τουρκία δεν θα διανοηθεί κάν να αμφισβητήσει έμπρακτα τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Διότι το κόστος θα είναι πολύ μεγάλο και, ενδεχομένως, μοιραίο γι’ αυτήν.
O Μελέτης Η. Μελετόπουλος είναι Διδάκτωρ Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Γενεύης και Πρόεδρος των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ
http://kostasxan.blogspot.com/

Σαν Σήμερα: 20/07/2009

1925: Γεννιέται ο Ζακ Ντελόρ, γάλλος πολιτικός και πρόεδρος της Κομισιόν (1985-1995).

1934: Γεννιέται η ηθοποιός Αλίκη Βουγιουκλάκη.

1937: Πεθαίνει ο ιταλός μηχανικός Γκουλιέλμο Μαρκόνι, εφευρέτης της ασύρματης μετάδοσης ραδιοκυμάτων.

1944: Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Αδόλφου Χίτλερ. Οι πρωταίτιοι -στρατηγός Λούντβιχ Μπεκ, στρατηγός Ρούντολφ Σμουντ, συνταγματάρχης Κλάους Σενκ φον Στάουφενμπεργκ, συνταγματάρχης Μερτζ και υπολοχαγός Βέρνερ φον Χέφεν- είτε αυτοκτονούν, είτε εκτελούνται.

1947: Γεννιέται ο μεξικάνος ρόκερ Κάρλος Σαντάνα.

1969: Ο αμερικανός αστροναύτης Νιλ Άρμστρονγκ γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που πατά το πόδι του στη Σελήνη.

1974: Απόβαση και εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο. Γενική επιστράτευση στην Ελλάδα.

2001: Σκοτώνεται από τους ιταλούς καραμπινιέρους, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Γένοβα, ο νεαρός ακτιβιστής Κάρλο Τζουλιάνι, σύμβολο έκτοτε του αγώνα κατά της παγκοσμιοποίησης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΤΡΥΚ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΜΑΓΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ CRISS ANGEL


Criss Angel Mindfreak: Walk on Lake - Watch more Funny Videos

Σαντορίνη: Πανικός από σύγκρουση πλοίων

Καρδιοχτύπησαν οι δεκάδες επιβάτες ενός επιβατικού και ενός τουριστικού πλοίου στη Σαντορίνη, όταν ύστερα από λάθος χειρισμό και συνεννόηση των κυβερνητών τα δύο πλοία συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Η σύγκρουση σημειώθηκε στις 7.05 χθες το πρωί, όταν το «Blue Star Ferries 1» που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Σαντορίνη - Πειραιάς επιχείρησε να εισέλθει στο λιμάνι του Αθηνιού, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το επιβατηγό τουριστικό «Πανόραμα» που εκείνη τη στιγμή αναχωρούσε.

Το εν πλω... τρακάρισμα τρόμαξε και ανησύχησε τους 488 επιβάτες του «Blue Star Ferries 1» αλλά και τους 48 επιβάτες του τουριστικού πλοίου «Πανόραμα», ωστόσο η σύγκρουση ήταν ελαφριά και κανένας από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε. Πάντως τα δύο πλοία έδεσαν στο λιμάνι του Αθηνιού και του όρμου Φηρών προκειμένου να επιθεωρηθούν και να λάβουν πιστοποιητικό απόπλου από νηογνώμονα.
Hellenic Business

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

Δημοπρασίες...του Δήμου Αθηναίων...

Από δημοπρασίες χώρων που ανήκουν στον Δήμο της Αθήνας....
-Το κυλικείο του Δημαρχειακού Μεγάρου στην Αθηνάς είναι
8,5 τ.μ. και με wc 11,5 τ.μ. το ενοίκιο που πληρώνει ο ιδιώτης
μετά από προφορικό διαγωνισμό είναι 330 ευρώ τον μήνα
αναπροσαρμοζόμενο με 5% το χρόνο για 5 χρόνια.
-Ένα από τα μαγαζιά της Βαρβακείου Στοάς έχει ενοίκιο
1.550 ευρώ.
-Ο χώρος έξω από το ΜΕΤΡΟ ή όπου αλλού υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ
τύπος κοστίζει 2.000 ευρώ το 6μηνο (το κουτί).
-Το κυλικείο στο Λόφο του Στρέφη 1.600 ευρώ τον μήνα κ.λ.π.
Ποιός παίρνει αυτές τις δημοπρασίες;
Ο "έχων μπάρμπα στην Κορώνη";
Όποιος πρόλαβε τον Κύριο Είδε;
Κάποιος τέλος πάντων!
Δεν έχει και λίγα έσοδα ο Δήμος της Αθήνας
αν προσθέσουμε τα κληροδοτήματα
και άλλες δωρεές .
Επίσης από καταλήψεις με τραπεζοκαθίσματα πεζοδρομίων,
πλατειών ....όπως η καφετέρια του γνωστού Βαλλιανάτου
στην Πλατεία Κοτζιά του οποίου τα τραπεζάκια όξω
όσο πάνε και ξανοίγονται...εμποδίζοντας τα περιστέρια.
Άσε τους πεζούς.
Άντε να τα βάλεις με τον Πρόεδρο όμως....θα σε κράξει
σε όλο το Κολωνάκι!
Αθηναίος

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΕΒΓΑΛΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ LONG ISLAND ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

RODEO ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Ποδηλασία πίστας: “Χρυσός” στο Ευρωπαϊκό Εφήβων ο Καραγεώργος

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Κώστας Καραγεώργος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας Νέων (κάτω των 23 ετών) και Εφήβων-Νεανίδων (κάτω των 19), το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν ταχύτερος όλος στην κατηγορία κέιριν των Εφήβων.
Παράλληλα, η ελληνική αποστολή πανηγύρισε και το χάλκινο μετάλλιο, στο ίδιο αγώνισμα, αυτή τη φορά στους Νέους. Στο τρίτο σκαλί του πόντιουμ ανέβηκε ο Χρήστος Βολικάκης.
Enet.gr

ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ!!

ΠΡΟΟΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΓΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ!!ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ!!