Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Το απόλυτο αστυνομικό αυτοκίνητο από τη Volvo


Η Volvo αποκάλυψε το απόλυτο εργοστασιακό αυτοκίνητο σε εκδήλωση του συνάντηση του βρετανικού Εθνικού Συνδέσμου Διοικητών Αστυνομικών Στόλων (NAPFM). Πρόκειται για μια «αστυνομική» έκδοση του V70 η οποία σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε σε συνεργασία με την NAPFM, την Εθνική Υπηρεσία Αστυνομικής Βελτίωσης και την Αστυνομική Ομοσπονδία. Το «αστυνομικό» Volvo θα κατασκευάζεται στην γραμμή παραγωγής της εταιρείας στο Torsland, προσφέροντας μια σημαντική υπηρεσία στην βρετανική Αστυνομία.
Η Volvo θεωρεί ότι το αστυνομικό αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο για τη βρετανική Αστυνομία και μάλιστα έτοιμο να μπει στην υπηρεσία, αφού δεν θα χρειαστεί καμία επιπρόσθετη μετατροπή. Γι αυτό και το αποκαλεί «Turn Key», δηλαδή μετά την παράδοσή του το μόνο που έχουν να κάνουν οι Αστυνομικοί είναι να γυρίσουν το κλειδί και να ξεκινήσουν την υπηρεσία.
Όλα τα στοιχεία του νέου αστυνομικού Volvo V70 Turn Key είναι κατασκευασμένα από το εργοστάσιο ειδικά για τις βρετανικές Αρχές, από το ειδικό χρωματολόγιο στο φάρο στην οροφή του αυτοκινήτου, μέχρι και τον ασύρματο και την καλωδίωση και το πάνελ ελέγχου. Ο κατάλογος των εργοστασιακών αξεσουάρ είναι λίγος διαφορετικός από αυτόν του συμβατικού V70, αφού περιλαμβάνει σύστημα εντοπισμού ταχύτητας Vascar, σύστημα παρακολούθησης, μέχρι και κλουβί για δύο σκύλους. Εντυπωσιακό είναι το αστυνομικό Volvo V70 Turn Key των βρετανικών αρχών θα διαθέτουν κινητήρες βενζίνας, ντήζελ αλλά και FlexiFuel.
Όλα προστίθενται στα ήδη μοναδικά χαρακτηριστικά της εταιρείας, όπως το δοκιμασμένο ειδικά εξελιγμένο σασί, το οποίο διαθέτει αυτορυθμιζόμενη ανάρτηση, ειδικά φρένα 17,5 ιντσών και ενισχυμένες ζάντες αλουμινίου, κάτι που μειώνει περαιτέρω τις αποστάσεις επιβράδυνσης και την ψύξη των φρένων.
Ένα από τα αδιαφιλονίκητα ατού του αστυνομικού V70 είναι ότι πέραν από την εξοικονόμηση χρόνου αφού το αυτοκίνητο παραδίδεται έτοιμο για υπηρεσία, οι αστυνομικές αρχές που θα το επιλέξουν μπορούν να εφησυχάσουν αφού θα έχουν την υποστήριξη του εργοστασίου.
зрпр Greek Policeman

ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Η Farrah Fawcett

Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΙΣΕ ΑΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ!!

LIVE ΤΩΡΑ Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΙΣΕ




http://www.ustream.tv/channel/gazzetta-live-tv

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ,ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΜΕΙΣς ΕΙΧΑΜΕ 20ΕΚ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΚΟΚΑΛΛΗΣ.

ΙΡΑΝ ΧΘΕΣ

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ

Σύλληψη κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών στην Αθήνα

Κύκλωμα Πακιστανών, Ελλήνων και Ιρακινών δουλεμπόρων, οι οποίοι έφερναν παράνομα, μέσω Τουρκίας, λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, εξάρθρωσε σήμερα η Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια εφόδου σε διαμέρισμα στο Περιστέρι και σε κατάστημα στο Ιλιον εννέα μέλη της ομάδας και ειδικότερα τέσσερις Πακιστανούς, δυο Ιρακινούς και τρεις Έλληνες.

Επίσης, συνελήφθησαν έξι Πακιστανοί και ένας Αφγανός, τους οποίους είχε φέρει το κύκλωμα παράνομα στην Ελλάδα. Οι τρεις από αυτούς ήταν κλεισμένοι στο διαμέρισμα-φυλακή, που έφερε κάγκελα στα παράθυρα και από τη στιγμή που έφτασαν στη χώρα -πριν δέκα ημέρες- υποβάλλονταν σε καθημερινούς ξυλοδαρμούς και απειλές για τη ζωή τους, προκειμένου οι συγγενείς τους στο Πακιστάν να καταβάλουν 7.000 ευρώ για τον καθένα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ΙΧ φορτηγό, που είχαν κλέψει από το Μοσχάτο, και το είχαν διαμορφώσει κατάλληλα για τη μεταφορά λαθρομεταναστών, δυο ζευγάρια πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας, τέσσερα ΙΧ αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούνταν ως προπομπή του φορτηγού μεταφοράς και 40.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.
Enet.gr

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ !!ΟΧΙ,ΟΧΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ

OI ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ!!


Εταιρείες με Ρώσικα συνφέροντα διοργανώνουν κρουαζιέρες ανοικτά της Σομαλίας με σκοπό το κυνήγι,τα θηράματα είναι Σομαλοί πειρατές. Η περιπέτεια αυτή κοστίζει 3500 δολλάρια την ημέρα, φυσικά ειδικοί φρουροί φυλάνε τους τουρίστες και τους δίνουν την άνεση με τα AK-47 πολυβόλα που τους προμηθεύουν αν δώσουν 5 δολλάρια την ημέρα, συν 7 δολλάρια για 100 σφαίρες, να ρίξουν,στους άτυχους Σομαλους πειρατές που πλησιάσουν.Το ταξίδι θα έχει επιτυχία αν οι πειρατές τεζάρουν.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ?Γιάτι εκεί διαπράτονται εγκλήματα

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ... ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ - ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ κ.λ.π. ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΕΕΕΕΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!


Παραχώρηση ΚΑΙ !! θάλασσας στους "Μακεδόνες" της Ντόρας...!

Το αίτημα συμμετοχής των Σκοπίων στους Μεσογειακούς Αγώνες που δεν εγκρίθηκε πριν από τέσσερα χρόνια το 2005 όπως αποκαλύπτει το greek-olympics.blogspot.com έγινε δεκτό χθες από την ολομέλεια της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) και μάλιστα όπως μας πληροφορούν οι Ιταλοί
ως «Μακεδονία»!!.

Το αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής:
«L’assemblea ha inoltre deciso
l’ingresso della Macedonia tra i Paesi del CIJM che quindi parteciperà ai prossimi Giochi del Mediterraneo di Volos nel 2013».

Αν και μπορείτε να το καταλάβετε το κείμενο λέει ότι στις άλλες
αποφάσεις της Ολομέλειας της ΔΕΜΑ είναι η ένταξη στους Μεσογειακούς του 2013 στο Βόλο της «Μακεδονίας»!!.
Ελπίζουμε ότι πρόκειται για τη γνωστή τακτική των ξένων χωρών που ονομάζουν τη FYROM όχι με το αναγνωρισμένο όνομα από τον ΟΗΕ, αλλά με αυτό που θέλουν οι ίδιοι. Γιατί αν συμβαίνει αυτό που γράφουν οι Ιταλοί τότε πραγματικά υπάρχει πολιτικό πρόβλημα.
Και μάλιστα πολύ σοβαρό αφού έγινε παρουσία του Ισίδωρου Κούβελου που ως γνωστό είναι σύζυγος της
υπουργού Εξωτερικού της Ελλάδας, Ντόρας Μπακογιάννη.

Το 2005 στην Αλμερία ο Μίνωας Κυριακού είχε αντιδράσει τόσο σε όσους ονόμαζαν τη χώρα FYROM ως «Μακεδονία» όσο και για τη συμμετοχή της αφού δεν βρέχεται από τη Μεσόγειο και δεν έχει δικαίωμα με βάση το καταστατικό να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη διοργάνωση
.


Ακόμα θα πρέπει να μας απαντήσει ο νέος γραμματέας της ΔΕΜΑ το σκεπτικό της... ένταξης, εκτός και αν τους έχουμε παραχωρήσει κάποιο έδαφος στη... Θεσσαλονίκη.
πηγή: Greek-olympics
Σχόλιο Κaratheodori: Δεν θα το αφήσουμε αναπάντητο. Να στε σίγουροι γι΄αυτό. Σύντομα οι νέες εξελίξεις.

ΝΕΑΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΙΤΑΛΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΤΟΥ

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ? ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ!!


Ο αστυνομικός σε αυτό το βίντεο μόλις ζητάει από τον υπερβαρο ύποπτο να σηκώσει την μπλούζα και βλέπει αυτό που βλέπει χάνει τα λόγια του και ξεσπάει σε γέλια, κυριολεκτικά πνίγεται,δεν έχει και άδικο

Αυστραλία: Φοροαπαλλαγές σε παχύσαρκους για να αδυνατίσουν

Η αυστραλιανή κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει φοροαπαλλαγές σε παχύσαρκα άτομα, προκειμένου να τα ενθαρρύνει να αδυνατίσουν!
Η αρμόδια κυβερνητική επιτροπή για θέματα υγείας έχει ετοιμάζει έκθεση προς την κυβέρνηση, με την οποία προτείνει:
- Τα παχύσαρκα άτομα να δικαιούνται ειδικών φοροαπαλλαγών, αν πηγαίνουν σε γυμναστήρια ή αγοράζουν μηχανήματα γυμναστικής.
- Οι ίδιες φοροαπαλλαγές να ισχύουν και για τους γονείς με παχύσαρκα παιδιά.
- Να δικαιούνται εκπτώσεις για την κατανάλωση διαιτητικών τροφών.
Παράλληλα, οι εργοδότες θα κληθούν να ενθαρρύνουν το προσωπικό τους να είναι πιο κινητικό. Για παράδειγμα να συνεδριάζει όρθιο και να απαντά στο τηλέφωνο όρθιο.
Οι προτάσεις περιλαμβάνουν ακόμα μεγάλη αύξηση στην τιμή των τσιγάρων έως και 30%, με στόχο τη μείωση του ποσοστού καπνιστών κατά 9%.
Τα ίδια θα προταθούν και για τα αλκοολούχα ποτά, με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ κατά 30%.
Hellenic Business

''Εσπασαν'' στο ξύλο τις γυναίκες τους μεθυσμένοι τουρίστες στα Μάλια


Τα έκτροπα που παρατηρούνται στην περιοχή των Μαλίων απο αλλοδαπούς τουρίστες δεν έχουν τελειωμό.
Χθες ,κατά την διάρκεια των διακοπών τους στο νησί , ένας


υπήκοος Νορβηγίας και ένας Βέλγος ,υπό την επήρεια αλκοόλ ''έσπασαν'' στο ξύλο τις ίδιες τις γυναίκες τους.
Το περιστατικό δεν έμεινε κρυφό ,με αποτέλεσμα οι δύο αλλοδαποί να συλληφθούν και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

O ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!

Αφιερωμένο σε όλους τους φρουρούς και τους ειδικούς και να ξέρουν τα βράδια δεν είναι μόνη ......γιατί ο μεγάλος αδελφός παρακολουθεί κάθε χορευτική κίνηση

Djibril Cisse ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΜΑΤΟ ΓΚΟΛ!!!

Κάμερες παρακολούθησης με ευθύνη της Αστυνομίας


Του Αλέξανδρου Αυλωνίτη

Σε προληπτική καταγραφή των πάντων θα προχωρήσει η κυβέρνηση μέσα από τις κάμερες του συστήματος C4I και όσες άλλες έχουν τοποθετηθεί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ το «πάνω χέρι» για τη λειτουργία τους θα έχουν πλέον οι αστυνομικές και όχι οι δικαστικές - εισαγγελικές αρχές.
Μέσα στο καλοκαίρι η κυβέρνηση, αγνοώντας προκλητικά το Σύνταγμα που επιβάλλει να ψηφίζονται μόνο από την Ολομέλεια της Βουλής τα νομοσχέδια που αφορούν ατομικά δικαιώματα, θα προωθήσει τις νομοθετικές ρυθμίσεις που θα δίνουν το ελεύθερο στο «Μεγάλο Αδελφό» να καταγράψει προληπτικά κάθε κίνηση στο κέντρο, τους πολίτες, τις διαδηλώσεις κ.λπ., καθώς και τις διατάξεις για τη δημιουργία αρχείου DNA για υπόπτους.
Με τις ρυθμίσεις για τις κάμερες ανατρέπεται προς το αυστηρότερο το νομοθετικό πλαίσιο που ψήφισε η κυβέρνηση στα τέλη του 2007 και είχε προκαλέσει σάλο αντιδράσεων (είχε παραιτηθεί η μισή Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων), καθώς νομιμοποιούσε την καταγραφή των διαδηλώσεων και οποιωνδήποτε άλλων κινήσεων ή ενεργειών, εφόσον έδιναν σχετική εντολή οι εισαγγελείς, έχοντας την υποψία ή διαπιστώνοντας ότι γίνονται διάφορα αδικήματα.
Καμιά εγγύηση
Η κυβέρνηση προχωρά τώρα σε ακόμα πιο επικίνδυνη ρύθμιση για τα δικαιώματα και τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, αφού δεν θα υπάρχει πλέον καμία δικαστική - εισαγγελική εγγύηση, καθώς για την καταγραφή θα προχωρούν μόνοι τους αυτόματα και προληπτικά οι αστυνομικές αρχές.
Ετσι τίθεται οριστικά εκποδών και η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΑΠΠΔ) στην οποία ήδη είχε απαγορευθεί με παράνομο τρόπο να ελέγξει τι καταγράφεται στη ΓΑΔΑ στη διάρκεια διαδηλώσεων, παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες και τα πρόστιμα που είχαν επιβεβαιώσει στο πρόσφατο παρελθόν διάφορες αυθαιρεσίες.
Με την προληπτική παρακολούθηση του «Μεγάλου Αδελφού» η κυβέρνηση προσανατολίζεται να κρατά στις αστυνομικές αρχές όλο το υλικό καταγραφής κινήσεων, τουλάχιστον για μία εβδομάδα, περιμένοντας μήπως στο διάστημα αυτό προκύψουν στοιχεία ότι τελέστηκε κάποιο αδίκημα.
Μετά την παρέλευση της εβδομάδας (που δεν αποκλείεται να είναι τελικά 2 εβδομάδες), το σχετικό υλικό θα διαγράφεται. Οι ρυθμίσεις αυτές που δίνουν «το πάνω χέρι» στην Αστυνομία, οδηγούν σε συρρίκνωση των δικαστικών εγγυήσεων και περιορισμό των δικαιωμάτων και ελευθεριών των πολιτών. Αν και τις διατάξεις αυτές προωθούν οι αστυνομικές αρχές και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Δένδιας εμφανίζεται ένθερμος υποστηρικτής τους.
imerisia.gr
πηγη Greek Policeman

Έβαλαν γκαζάκια στο γραφείο του Α. Νεράτζη

Εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησε άγνωστος λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ έξω από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιου Νεράτζη, στη Νίκαια.

Ο εμπρηστικός μηχανισμός, ο οποίος αποτελείτο από 2 γκαζάκια, ήταν τοποθετημένος μέσα σε κουτί με γλυκά.

Ένοικος της πολυκατοικίας εντόπισε τον μηχανισμό και τον απομάκρυνε, χωρίς αυτός να εκραγεί.

Hellenic Business

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ 80ς ΝΤΟΥΕΤΑ