Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Εξερράγη το στήθος της .........


Ξανά στο νοσοκομείο η Έιμι!


Για τρίτη ημέρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου η τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse). Αυτή τη φορά δεν την ταλαιπωρεί κάποιο πρόβλημα εθισμού αλλά το νέο της στήθος που φαίνεται ότι εξερράγη, σύμφωνα με δημοσίευμα τόσο του περιοδικού People όσο και της εφημερίδας Daily Mirror.

H τραγουδίστρια που στο παρελθόν μπαινόβγαινε στα νοσοκομείο εξαιτίας του εθισμού της στα ναρκωτικά, αυτή τη φορά έπεσε θύμα των ελαττωματικών εμφυτευμάτων που έβαλε στο στήθος πριν από λίγους μήνες.

Η Έιμι είχε χαρεί με το νέο στήθος που δεν δίσταζε να τονίζει!
Η Έιμι είχε χαρεί με το νέο στήθος
που δεν δίσταζε να τονίζει!

Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε στην εφημερίδα Sun ο πατέρας της Έιμι, Μιτς Γουάινχαουζ (Mitch Winehouse), που φαίνεται ότι δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό:

"Η Έιμι δεν έχει γρίπη. Μη φοβάστε δεν πρόκειται να σας κολλήσει. Είναι μια χαρά! Απλά είχε ένα προβληματάκι με το καινούργιο της στήθος. Φαίνεται ότι βγήκε ελαττωματικό και χρειάστηκε να ξαναμπεί στο χειρουργείο για να το διορθώσουν. "

Φαίνεται ότι ένα από τα εμφυτεύματα στο στήθος της Έιμι εξερράγη και το υγρό που περιείχε βγήκε στην επιφάνεια του στήθους σαν παχύρρευστη κόλα, άτι που θορύβησε την τραγουδίστρια.

Αμέσως, η 26χρονη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λονδίνου αλλά ο εκπρόσωπός της Κρις Γκούντμαν ( Chris Goodman) θέλησε να κρύψει την αλήθεια, υποστηρίζοντας ότι η Έιμι υπέφερε από τις παρενέργειες ενός φαρμάκου για το κρύωμα.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Οκτώβριο στο περιοδικό "People", ο πατέρας της Έιμι , είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για το καινούργιο στήθος της κόρη του, χαρακτηρίζοντάς το ως φανταστικό, επιβεβαιώνοντας μάλιστα ότι εδώ και ένα χρόνο η κόρη του έχει καταφέρει να παραμείνει καθαρή.

Λίγες ημέρες μετά την επέμβαση στο στήθος, η Γουάινχαουζ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και πάλι με έντονους πόνους στο στήθος, υποστηρίζοντας ότι αυτό είχε εκραγεί.


loipon.gr

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΄΄ΘΕΑ΄΄ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Το παίζεις μοντελάκι,ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ,το παίζεις κουνελάκι και κάνεις και μιά γυμνή φωτογράφηση γιά να ανέβει λίγο το κασέ σου,αλλά,ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ,γίνεσαι και λίγο ηθοποιός και ανεβάζεις λίγο την τιμή σου στη πιάτσα αλλά πάλι,ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΒΡΙΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΥΚΟΛΟ ΗΤΑΝ..ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ!!!

Το ξέρετε το "Παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι"; Τον Παναγιώτη Δημητρά; Την "τουρκική μειονότητα" στην Θράκη που ανακάλυψε ο Δημητράς;



Το ξέρετε το "Παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι"; Τον Παναγιώτη Δημητρά; Το "Ουράνιο Τόξο"; Την "τουρκική μειονότητα" στην Θράκη που ανακάλυψε ο Δημητράς; Την "μακεδονική";
Αν δεν τα ξέρετε δεν θα σας χρησιμεύσει αυτό το έγγραφο...Αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ για λίγο στην Ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ. Η Ελληνική ομογένεια της Αμερικής σήμερα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα εθνικά σύνολα στο χώρο της μορφώσεως και στον οικονομικό παράγοντα. Οι διάφορες στατιστικές που έγιναν αποδεικνύουν πως ο Ελληνισμός της Αμερικής κατέχει την πιο ψηλή θέση από κάθε άλλη εθνικότητα στην κλίμακα οικονομικής και ακαδημαϊκής προόδου. Οι Έλληνες της διασποράς έχουν εισχωρήσει σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους της Αμερικανικής κοινωνίας. Επομένως μπορούμε να τους αποκαλέσουμε ως ένα επιτυχημένο εθνικό σύνολο...
Δεν θα ωφελούσε σε τίποτε να προσπαθήσουμε να βρούμε τι δεν πήγε καλά και μια τόσο επιτυχημένη, προοδευτική και εύπορη κοινότητα, όπως η Ελληνική κοινότητα της Αμερικής δεν πέτυχε να εδραιώσει και καθιδρύσει τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και γι αυτό η ευαισθητοποίηση των ομογενών μας επί των εθνικών μας θεμάτων δεν είναι μια από τις πραγματικότητες. Ο Ελληνισμός επομένως στην Αμερική βρίσκεται σε κίνδυνο εφ' όσον δεν υπάρχουν καινούργια μεταναστευτικά κύματα από τον Ελλαδικό χώρο για να μπορέσουν να ενισχύσουν και να καλλιεργήσουν την ελληνική εθνική συνείδηση της ομογένειας.

διαβάστε την συνέχεια εδώ

Τέσσερα κρούσματα του ιού στην εντατική



Την Δευτέρα ξεκινούν οι εμβολιασμοί για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Σε κρίσιμη κατάσταση στην ενταντική νοσηλεύονται από το Σάββατο δύο παιδιά ηλικίας 11 και 7,5 χρονών που προσβλήθηκαν από τον ιό της νέας γρίπης.
Το αγοράκι νόσησε απο τον ιό Η1Ν1 και παρουσίασε σύνδρομο...
οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας, χωρίς να έχει προηγούμενο πρόβλημα υγείας.

Το 11χρονο κοριτσάκι, μετά από ιατρικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι εκτός απο γρίπη έχει και φυματίωση.

Αλλοι δύο άνδρες -ένας 42χρονος κι ένας 59 χρονος- νοσηλεύοντα διασωληνωμένοι, σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Και οι δύο είχαν ιστορικό άλλων ασθενειών και παρουσίασαν βαριά πνευμονία.

Την Δευτέρα ξεκινούν και οι εμβολιασμοί για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού με χρόνια νοσήματα από την ηλικία 6 μηνών και άνω, των αιμοδοτών και των ατόμων που φροντίζουν βρέφη ηλικίας κάτω των 6 μηνών,. Παράλληλα θα συνεχιστεί και ο εμβολιασμός των επαγγελματιών υγείας (Διαβάστε αναλυτικά).

Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ μόνο την περασμένη εβδομάδα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έφτασαν τα 975.

Επιπλέον μισά από τα δείγματα που πηγαίνουν για ανάλυση είναι θετικά στον ιό, ενώ στο σύνολο τους τα κρούσματα σε όλη την χώρα έχουν φτάσει τα 4.172.

Ραγδαία όμως αυξάνονται και τα κρούσματα σε σχολεία με αποτέλεσμα καθημερινά να κλείνουν εκατοντάδες τμήματα και σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα.


http://www.newsit.gr/

Οι αρουραίοι των υπονόμων επιχειρούν μάταια να αμαυρώσουν τον Μίκη


Γράφει: Ο Θύμιος Παπανικολάου
Ένας αγωνιστής, ιδιαίτερα ο αριστερός αγωνιστής, κλείνει μέσα στην ψυχή του ό,τι καλύτερο έχει δώσει ως τώρα η ανθρώπινη κοινωνία.
Ο Μίκης Θεοδωράκης, ανεξάρτητα από τα κάποια επεισόδια των πολιτικών λαθών του, ενσαρκώνει, τόσο με το τεράστιο καλλιτεχνικό του έργο, όσο και με την αγωνιστική του συμπεριφορά, το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ που έχει κλείσει μέσα του ό,τι το καλύτερο έχει δώσει, όχι μόνο η ελληνική κοινωνία, αλλά και η παγκόσμια: Είναι αυτός και ο λόγος που ο Μίκης ακτινοβολεί πανανθρώπινα.
Το ιστορικό του βάρος είναι παγκόσμιο. Είναι το τεράστιο «εθνικό κεφάλαιο» που διαστέλλεται και υψώνεται σε παγκόσμιο: Η ζωντανή σύνθεση της διαλεκτικής σύνδεσης του «εθνικού» με το «διεθνές».
Ο Μίκης αποτελεί το αριστερό αγωνιστικό σύμβολο το οποίο επιβεβαιώνει με το πλέον κατηγορηματικό και τελεσίδικο τρόπο τις Μεγάλες Ιδέες και την επαναστατική Πράξη ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: την ενότητα του «εθνικού» με το «διεθνικό».
Τα οποιαδήποτε λάθη του (μόνο τα πτώματα δεν κάνουν λάθη) είναι τριτευούσης σημασίας μπροστά στο ιστορικό μέγεθος και τη σημειολογία: Μίκης Θεοδωράκης!!!
Εξάλλου, όπως ήδη έχουμε γράψει, οι αετοί της ιστορίας δεν πετάνε μόνο πολύ ψηλά, αλλά κάποτε και πολύ χαμηλά.
Όλοι οι μεγάλοι επαναστάτες που σφράγισαν την εποχής τους είχαν δίπλα στις μεγάλες πτήσεις τους και τις χαμηλές…
Σήμερα, βεβαίως, ζούμε την πλέον σκοτεινή περίοδο της ανθρωπότητας. Μια εφιαλτική εποχή όπου τα μεγάλα ανθρώπινα ιδανικά και οι ιστορικοί αγώνες της ανθρωπότητας έχουν μπει στο στόχαστρο.
Οι πλανητικές δυνάμεις του ζόφου και της καταστροφής επιχειρούν να αποτεφρώσουν τα πάντα: Την Ιστορία, τις κοινωνίες, τα έθνη, τον Πολιτισμό, τις αγωνιστικές παραδόσεις, τις Ιδέες και τα μεγάλα τέκνα της ανθρωπότητας τα οποία συμβολίζουν τις κατακτήσεις της.
Σήμερα η καπιταλιστική βαρβαρότητα ξερνάει όλα τα αποθέματα της αμάθειας και της αγριότητας εναντίον των μεγάλων στιγμών του Ανθρώπου, των ιστορικών αγωνιστικών συμβόλων και των μεγάλων μυστών της ανθρώπινης δημιουργίας.
Οργανικό στοιχείο αυτής της βαρβαρότητας έχουν γίνει πολλοί πρώην αριστεροί, ηττημένοι και μετανοημένοι κομμουνιστές και μια τεράστια ποικιλία με «αριστερές» λεοντές.
ΟΛΟΙ αυτοί αποτελούν την ιδεολογική, δήθεν «προοδευτική» και «αριστερή», εμπροσθοφυλακή της πλανητικής, αυτοκρατορικής Νέας Τάξης.
ΟΛΟΙ αυτοί δεν έχουν καμία, απολύτως καμία, σχέση με τις αγωνιστικές ιδέες και το ήθος της Αριστεράς. Μέσα στην ψυχή τους κρατάνε ό,τι το χειρότερο έχει δώσει η καπιταλιστική βαρβαρότητα: Ξερνούν με υστερία όλα τα ανεξάντλητα αποθέματα του σκοταδισμού, της άγνοιας, της κακοήθειας και της αγριότητας.
Ζούμε την νέα φασιστική φρενοβλάβεια με «κουκούλες» και «χρώματα» «αντιεξουσιαστικά» και «αριστερίστικα»…
Οι εστίες αυτής της νέας ναζιστικής φρίκης είναι τα ποικίλα δίκτυα των «αριστερών» επιδοτούμενων» («αντιεθνικιστών» και «αντιρατσιστών») και «θυλάκων» των μυστικών υπηρεσιών.
Η μεταλλαγμένη «αριστερά» είναι το φύλλο συκής και το πολιτικό «άλλοθι» και «τεκμήριο» αυτής της νέας φρίκης.
Έργο τους: Να εξοντώσουν τις ιστορικές συνειδήσεις, να ισοπεδώσουν το γρασίδι, να ξεριζώσουν μέχρι το τελευταίο ζωντανό βλαστάρι, να ποτίσουν τη γη με αλάτι, να σκοτώσουν τη μνήμη της βλάστησης.
Ο Μίκης αποτελεί μεγάλο εμπόδιο, ακριβώς γιατί ενσαρκώνει όλα τα παραπάνω. Αποτελεί τη ζώσα μαρτυρία και τον «γρανίτη» της ιστορικής μας συνείδησης…
Είναι ποικίλοι οι τρόποι, πάντα στο τέλος αποτυχημένοι, που χρησιμοποιούνται για την ισοπέδωση, τη σπίλωση και απαξίωση του Μίκη:
α) Γίνεται συστηματική προσπάθεια να τον εγκλωβίσουν σε πράξεις που να τον ακυρώνουν. Όλοι οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», με πολύτροπα τεχνάσματα προσπαθούν να του αποσπάσουν την υπογραφή του πάνω σε ιδέες και πράξεις που ακυρώνουν το έργο του, την αγωνιστική του ιστορία και τους πολυσήμαντους συμβολισμούς του.
β) Μια άλλη πτυχή της ίδιας «μεθόδου» είναι η δολοφονική εμπορία του έργου του από τους τηλεκήρυκες-μπράβους των Νέων Ιδεών. Αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος και έχουμε γράψει σχετικά.
γ) Τέλος υπάρχει η ευθεία επίθεση κατά του Μίκη με τις βρωμιές, τις βροντώδεις κακοήθειες και τις ποικίλες αθλιότητες των αλητών με την κουκούλα…
Μετά την άθλια επίθεση των «Πυρήνων», αυτών των νέων ταγματασφαλιτών της αυτοκρατορίας, ένας «τυφώνας» μοχθηρής αλητείας και κανιβαλισμού έχει ξεσηκωθεί σε κάποιους χώρους του ιντερνέτ οι οποίοι αποτελούν τα πυώδη καρκινώματα των «επιδοτήσεων», των νέων «δοσίλογων» και των ποικίλων σκοτεινών μηχανισμών…
Σε αυτό τον άγριο λιθοβολισμό του Μίκη, σε αυτή την αυθάδη προστυχιά πρωτοστατεί το μπλογκ του κ. Κούλογλου.
Αυτή η σκοτεινή φιγούρα που προκαλεί ανατριχίλα σε αυτούς που γνωρίζουν έχει αναλάβει φαίνεται την εργολαβία κατασυκοφάντυσης του Μίκη.
Στα παρακάτω λινγκ μπορείτε να μάθετε για το βίο και την πολιτεία του κ. Κούλογλου: «Αριστερός» και αυτός!!!
Το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει ασχοληθεί διεξοδικά και με ντοκουμέντα για τον κ. Κούλογλου…
Διαβάστε εδώ κι εδώ.
Μπροστά σε τέτοιες άθλιες επιθέσεις εναντίον του Μίκη, ιντερνετικές έστω (ανοικτά και χωρίς κουκούλα δεν τολμούν ακόμα), τι κάνουν οι δυνάμεις που αυτό-προσδιορίζονται, ακόμα ως αριστερές;
Μπορούμε να μιλάμε για Αριστερά όταν αδιαφορούμε «αμοραλιστικά» για το είδος των πρακτικών που χρησιμοποιούνται;
Μπορούμε να παρασιωπούμε και να αθωώνουμε τέτοιες αθλιότητες εναντίον του Μίκη;
Μπορούμε να μένουμε απαθείς στη συκοφάντηση των ιστορικών συμβόλων της Αριστεράς και στην απαξίωση της ιστορικής προσωπικότητας του Μίκη;
Όσο και αν είναι βιαστική η εποχή μας δεν πρέπει να λησμονούμε ότι υπάρχουν κάποιες υποθέσεις που δεν κλείνουν. Απομένουν ανοικτές απέναντι στη συνείδηση των ανθρώπων.
Ο Μίκης είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να κλείσει επειδή κάποιοι θέλουν να τον ρίξουν στην «πυρά» και στα απορρίμματα της ιστορίας.
Ο Μίκης είναι η Ιστορία μας…
Και αυτή την ιστορία δεν πρέπει να επιτρέψουμε να τη μαγαρίσει η κακουργηματική αλητεία των νεοφασιστών…
Πηγή

Χάκερς χτύπησαν κέντρο έρευνας για το κλίμα του πλανήτη και έβγαλαν στη φόρα emails



ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΝΕ

Χάκερς χτύπησαν ένα απο τα πιο γνωστά κέντρα ερευνών για τη κλιματική αλλαγή και έφεραν στο φως mails που αντάλλασσαν Βρετανοί και Αμερικανοί επιστήμονες τα τελευταία 10 χρόνια. πολλοί λένε οτι μέσα απο τα mail αυτά φαίνεται οτι οι επιστήμονες τόσα χρόνια προσπαθούσαν να ...
αλλάξουν τα δεδομένα και έβγαζαν προς τα έξω πως επίτηδες δινόταν η εντύπωση οτι ο άνθρωπος φταίει για την κλιματική αλλαγή. Το κέντρο απαντά οτι έχουν κλαπεί χιλιάδες emails και όσα βγαίνουν στη φόρα ειναι ένα μέρος μόνο αυτών με σκοπό να δημιουργηθούν εντυπώσεις

Κ Α Π Ο ΤΕ ...και ΣΗ Μ Ε Ρ Α...

Kάποτε ...ο χρόνος είχε τέσσερις εποχές
Σήμερα ...έχει δύο

Καποτε...δουλεύαμε οκτώ ώρες
Σήμερα ...έχουμε χάσει το μέτρημα

Κάποτε ...είχαμε χρόνο να πάμε για καφέ με τους φίλους μας..
Σήμερα τα λέμε μέσω MSN και Skype

Κάποτε..είχαμε τις πόρτες των σπιτιών ανοικτές, όπως και τις καρδιές μας ..
Σήμερα ...κλειδαμπαρωνόμαστε, βάζουμε συναγερμούς και έχουμε και 5-6 λυκόσκυλα για να μην αφήσουμε κανέναν να μας πλησιάσει. Είτε είναι καλός, είτε κακός.

Καποτε ...πίναμε νερό της βρύσης και ήμασταν μια χαρά
Σήμερα ...πίνουμε εμφιαλωμένο και...αρρωσταίνουμε

Κάποτε ...παίζαμε με τους φίλους μας ποδόσφαιρο στις αλάνες ...;Σήμερα,παίζουμε ποδόσφαιρο στο Playstation

Κάποτε ...είχαμε 2 τηλεοπτικά κανάλια και πάντα βρίσκαμε κάτι ενδιαφέρον να δούμε
Σήμερα ...έχουμε 100 κανάλια και δεν μας αρέσει κανένα..

Κάποτε ...κυκλοφορούσαμε με ταπεινά αυτοκίνητα 1000 κυβικών και ήμασταν χαρούμενοι
Σήμερα ...κυκλοφορούμε με τζιπ 2000 κυβικών και στεναχωριόμαστε που δεν έχουμε τζιπ... 3000 κυβικών

Κάποτε ...είχαμε χρόνο για τον εαυτό μας
Σήμερα ...δεν έχουμε χρόνο για κανένα....

Κάποτε ...λέγαμε καλημέρα σε ένα περαστικό και τον ρωτούσαμε για την τάδε οδό
Σήμερα ...μας τα λέει ο navigator

Κάποτε ...ζούσαμε σε σπίτι 65 τετραγωνικών και...ήμασταν ευτυχισμένοι
Σήμερα ...ζούμε σε σπίτια 120 τετραγωνικών και δεν χωράμε μέσα...

Κάποτε ...είχαμε χρόνο να κοιτάξουμε τον ουρανό, να δούμε το χρώμα του, να ακούσουμε το κελάϊδισμα των πουλιών, να νιώσουμε την ευωδιά του βρεγμένου χώματος
Σήμερα ...τα βλέπουμε στην τηλεόραση

Κάποτε ...ζητάγαμε συγνώμη από κοντά
Σήμερα ...το λέμε και με SMS

Κάποτε ...αγοράζαμε ένα παντελόνι και το είχαμε για δύο χρόνια
Τώρα ...το έχουμε δύο μήνες και μετά παίρνουμε άλλο

Κάποτε ...τα περιοδικά έπαιρναν συνέντευξη από ανθρώπους σαν το Σεφέρη, το Χορν, τη Μαρία Κάλας
Σήμερα ...παίρνουν από τον Καρβέλα και την..Πετρούλα..

Κάποτε..ξυπνάγαμε πρωί πρωί την Κυριακή για να πάμε στην εκκλησία
Σήμερα ...δεν πάμε γιατί οι παπάδες γίνανε μεσίτες και επιχειρηματίες

Κάποτε ...μαζευόμασταν όλη η οικογένεια γύρω από το κυριακάτικο τραπέζι και αισθανόμασταν ενωμένοι και ευτυχισμένοι.
Σήμερα ...έχει ο καθένας το δικό του δωμάτιο και δεν βρισκόμαστε μαζί στο τραπέζι ποτέ...

Κάποτε ...οι τραγουδίστριες τραγουδούσαν με τη φωνή
Σήμερα ...τραγουδούν με κάτι άλλο.

Κάποτε ...ντοκουμέντο ήταν μια επιστημονική ανακάλυψη .
Σήμερα ...ντοκουμέντο είναι ένα ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει δύο οπαδούς ομάδων να ανοίγουν ο ένας το κεφάλι του άλλου.

Κάποτε ...είχαμε το θάρρος και τη λεβεντιά να λέμε «Έκανα λάθος».
Σήμερα ...Λέμε «Αυτός φταίει»...

Κάποτε ...Τα παιδιά έβλέπαν στην τηλεόραση κινούμενα σχέδια με τον Μίκυ Μάους, τον Σεραφίνο, τον Τιραμόλα
Σήμερα ...βλέπουν τους Power Rangers και τους Monsters με όπλα και χειροβομβίδες να σκοτώνουν και να ξεκοιλιάζουν...τους κακούς.

Κάποτε ...νοιαζόμασταν για το γείτονα
Σήμερα ...τσαντιζόμαστε αν αγοράσει καλύτερη τηλεόραση από εμάς.

Κάποτε ...Ζούσαμε με ένα μισθό
Σήμερα ...ζούμε με τους μισθούς που ΘΑ πάρουμε

Κάποτε περνάγαμε υπέροχα στο ταβερνάκι της γειτονιάς, με κρασάκι, τραγούδι και κουτσομπολιό
Σήμερα ...μιζεριάζουμε σε ακριβά εστιατόρια..

Κάποτε ...τα δανεικά τα έδινε ο αδελφός
Σήμερα ...μας δανείζουν οι τράπεζες

Κάποτε ...δουλεύαμε για να ζήσουμε
Σήμερα ...ζούμε για να δουλεύουμε

Κάποτε ...δεν είχαμε φράγκο στην τσέπη, μα ήμασταν τόσο, μα τόσο αισιόδοξοι, ακόμη κι ευτυχισμένοι!
Σήμερα ...έχουμε τα πάντα & τρωγόμαστε με τα ρούχα μας..

ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



Σε μια περίοδο που όλα τα εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα της χώρας μας βρισκονται σε εξέλιξη και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας ανησυχεί, ο Γιώργος Παπανδρέου επιλέγει να φύγει για πενθήμερες διακοπές στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο της Καραϊβικής...
Αυτή είναι η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα με τις οποίες αντιλαμβάνεται τα καθήκοντά του...
Επίσημη δικαιολογία - εκδοχή - κάλυψη του εξωτικού ταξιδιού είναι, όπως μας πληροφορεί το Βήμα, η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς...

Εμβόλιο νέα γρίπη: θάνατοι και παρενέγειες


Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/

Επτά άτομα πέθαναν λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό τους με το εμβόλιο για τη νέα γρίπη. Αυτό μεταδίδει η εφημερίδα Bild της Γερμανίας και η ανησυχία μεγαλώνει.
Οι εμβολιασμοί στη Γερμανία γίνονται εδώ και 3 εβδομάδες και ήδη υπάρχουν θάνατοι. Βέβαια λένε ότι δεν είναι σίγουρο, θα μπορούσε να είναι τυχαίο, μπορεί να ήταν άρρωστα και απλά να πέθαναν τυχαία.
Στην Ελλάδα, στην Εντατική βρέθηκε μια καθαρίστρια στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρας» των Αθηνών λίγο μετά τον εμβολιασμό της για τη νέα γρίπη. Η καθαρίστρια παρουσίασε σοβαρή αλλεργική αντίδραση και, προκειμένου να αποφευχθεί κάποια άσχημη εξέλιξη στην υγεία της, διεκομίσθη στην Εντατική.
Όσον αφορά τις παρενέργειες του εμβολίου της νέας γρίπης, αυτές είναι πόνος και ερυθρίαση στο σημείο του εμβολιασμού, πονοκέφαλος, πυρετός, κούραση και μυϊκοί πόνοι, σύμφωνα με την επίσημη λίστα που δημοσιεύει το γερμανικό ινστιτούτο, που είναι εξουσιοδοτημένο από το Υπουργείο Υγείας της χώρας.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, σε όλο τον κόσμο έχουν εμβολιαστεί περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι και έχουν καταγραφεί 652 ανεπιθύμητα συμβάντα σε 197 ανθρώπους, ηλικίας μεταξύ 10 μηνών και 92 ετών. Οι 53 περιπτώσεις χαρακτηρίστηκαν ιδιαίτερα σοβαρές και σε δύο περιπτώσεις οι ασθενείς κατέληξαν. Μεταξύ άλλων, ως παρενέργειες έχουν καταγραφεί 11 αλλεργίες, 6 νευρολογικές αντιδράσεις, 3 αντιδράσεις του καρδιαγγειακού και 3 του ανοσοποιητικού συστήματος.
Πάντως, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του ινστιτούτου, Dr. Susanne Stoecker, από τα αποτελέσματα προκύπτει ότι δεν συντρέχει λόγος επανεξέτασης του εμβολίου, ενώ, όπως ισχυρίστηκε, ορισμένες από αυτές τις παρενέργειες ενδεχομένως να ήταν τυχαίες.

Απο το ...fimes.gr

ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ...

Σας τα λεγαμε...γι'αυτο και να μας ακουτε...
Στελεχη του Πασοκ,τα οποια εχουν μεινει πλεον εκτος κυβερνησης εξαιτιας των πολιτικων επιλογων τους που εκαναν στο προσφατο παρελθον,πλεον βομβαρδιζουν καθημερινα τα τηλεφωνα των πολιτων συντακτων των μεγαλων εφημεριδων,ωστε να γραψουν εναν καλο λογοι γι'αυτους και το ποσο χρησιμοι θα ηταν στη σημερινη κυβερνηση...
Τραγικο παραδειγμα,το σημερινο αγιογραφημα του Γιαννου Παπαντωνιου απο το Πρωτο Θεμα,το οποιο παρουσιαζει τον εν λογω πολιτικο,ως μεσσια στα οικονομικα...
Ρε δεν μας χεζετε ολοι σας...
Ειπαμε...ο κοσμος ειναι μαλακας και ξεχναει γρηγορα...αλλα οχι ομως και τοσο γρηγορα...
Ετσι Γιαννο;;;

ΠΗΓΗ

Η Αφροδίτη που βολεύτηκε από τον Βούγια... εκτός του ότι δουλεύει τους αναγνώστες της... είναι και κουτοπόνηρη


Η Αφροδίτη αφού δούλευε ψιλό γαζί τους αναγνώστες της επί 1,5 μήνα και απέκρυπτε ότι είχε αρχίσει να τα τσεπώνει μόλις 3 μέρες μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, που θα έδιωχνε «τους Συμβούλους της ΝΔ που μας κόστιζαν 200 εκ. ευρώ» (sic), προσπαθεί τώρα να θολώσει τα νερά και όντως το καταφέρνει, αν κρίνω από τις αντιδράσεις μερικών. Επειδή λοιπόν η κουτοπονηρία της δεν περνάει, πρέπει να αναφερθεί και το εξής:

Έβαλε μεν ένα κειμενάκι με το οποίο παραδέχεται ότι επί 1,5 μήνα κορόιδευε τους αναγνώστες της... αλλά το έβαλε μόλις χθες και στο πλάι, ώστε να μην φαίνεται η ημερομηνία που μπήκε θέλοντας να δώσει επιχείρημα σε κάποιους να βγάλουν γλώσσα και να λένε ότι υπήρχε από καιρό γραμμένο στο blog της...



Γι' αυτό πάρτε μια φώτο από την προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα της Google για την ιστοσελίδα http://afroditealsalech.blogspot.com/2009/11/blog-post_12.html (είναι μια ανάρτηση που έβαλε στις 12 Νοεμβρίου).

Σύμφωνα με την Google πρόκειται για ένα στιγμιότυπο της σελίδας όπως εμφανίστηκε στις 17 Νοεμ. 2009 15:34:48 GMT.



Φυσικά στο πλάι υπάρχει άλλο κείμενο (για την τρομοκρατία)...

ΑΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
Η ΩΡΑΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΠΙ 1,5 ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ TAXALIA ΨΕΛΛΙΣΕ ΚΑΤΙ...
«Για να μην το μαθαίνετε από άλλα blogs...»
ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ...

Ακάθεκτος ο Δημητράς : Απαιτεί να μήν δηλώνουν θρήσκευμα οι συλλαμβανόμενοι λαθρομετανάστες και να κόψει η ΕΡΤ την πρωϊνή προσευχή από ΕΤ1 , ΝΕΤ & ΕΤ3


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΕΠΣΕ)
Τ.Θ. 60820, 15304 Γλυκά Νερά, Tηλ. 2103472259 Fax: 2106018760
e-mail: office@greekhelsinki.gr ιστοσελίδα: http://www.greekhelsinki.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

21 Νοεμβρίου 2009

Δράσεις διεκδίκησης τής θρησκευτικής ουδετερότητας τής πολιτείας

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών τού Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) ενημερώνει για σειρά ενεργειών που έχουν γίνει για τη διεκδίκηση της θρησκευτικής ουδετερότητας της ελληνικής πολιτείας που επιβάλλει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

1. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου έχει καταδικάσει την Ελλάδα στις 21 Φεβρουαρίου 2008 για παραβίαση των του Άρθρου 9 (θρησκευτική ελευθερία) σε συνδυασμό με το Άρθρο 13 (δυνατότητα αποτελεσματικής προσφυγής στην ελληνική έννομη τάξη) λόγω της ύπαρξης θρησκευτικού όρκου στα δικαστήρια, μετά από εξέταση της προσφυγής του ΕΠΣΕ Αλεξανδρίδης κατά Ελλάδας. Πέντε άλλες παρόμοιες προσφυγές έχουν ήδη κοινοποιηθεί στην Ελλάδα και αναμένονται αποφάσεις το 2010.

2. Γονέας μέσω του ΕΠΣΕ έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου από τον Αύγουστο 2008 λόγω της υποχρεωτικής από το νόμο αναγραφής του θρησκεύματος στο απολυτήριο του σχολείου του παιδιού του (που αναγράφηκε μάλιστα λανθασμένα στη συγκεκριμένη περίπτωση). Η υπόθεση αναμένεται να κοινοποιηθεί στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες.

3. Στέλεχος τού ΕΠΣΕ έκανε προσφυγή στο Συνήγορο τού Πολίτη για την υποχρεωτική αναγραφή τού θρησκεύματος στις αιτήσεις για άδεια παραμονής αλλοδαπών στην Ελλάδα, παρά την ύπαρξη απόφασης της...

Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πως αυτό παραβιάζει τον αντίστοιχο νόμο. Ο Συνήγορος τού Πολίτη, στις 24 Αυγούστου 2009, επισήμανε το θέμα στο Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο απαξίωσε να απαντήσει. Δεδομένου ότι την επιστολή στο Υπουργείο υπέγραφε ο τότε Βοηθός Συνήγορος τού Πολίτη και σήμερα Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Ανδρέας Τάκης, ελπίζεται πως θα φροντίσει για την επίλυση τού προβλήματος.

4. Στελέχη του ΕΠΣΕ, στις 9 Νοεμβρίου 2009, ζήτησαν από Τριμελές Εφετείο Αθηνών να απομακρύνει τα θρησκευτικά σύμβολα (εικόνα Χριστού και Ευαγγέλιο). Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως απαιτείται νομοθετική ρύθμιση για την ικανοποίηση του αιτήματος, δεχόμενο με την απόφαση αυτή το βάσιμο του αιτήματος.

5. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Ψαριανός, στις 9 Νοεμβρίου 2009, με κοινοβουλευτική ερώτηση, ρώτησε το Υπουργείο Παιδείας αν προτίθεται να προχωρήσει στην απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων από τις σχολικές αίθουσες και η προσευχή και ο εκκλησιασμός να γίνουν προαιρετικές δραστηριότητες, που δε θα πραγματοποιούνται στο ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου.

6. Στέλεχος τού ΕΠΣΕ, στις 17 Νοεμβρίου 2009, ζήτησε από την ΕΡΤ να σταματήσει την έναρξη τού καθημερινού προγράμματος με τη μετάδοση προσευχής (και μάλιστα πριν από τον εθνικό ύμνο). Ζητήθηκε δε από το Συνήγορο τού Πολίτη να διαμεσολαβήσει.

7. Γονέας μέσω του ΕΠΣΕ, στις 19 Νοεμβρίου 2009, προσέφυγε στο Συνήγορο του Πολίτη για να απομακρυνθούν οι εικόνες και να σταματήσει η πρωινή προσευχή στο σχολείο του παιδιού του.

8. Δικηγόροι στελέχη των Οικολόγων-Πράσινων, στις 19 Νοεμβρίου 2009, ζήτησαν από τη διοίκηση του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και των Διοικητικών Δικαστηρίων την αφαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων (εικόνας Χριστού και Ευαγγελίου) από τα δικαστήρια.


ΠΗΓΗ

ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ 22/11/09 ΣΕ VIDEO από το enimerwsi