Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ωραίες άδειες δίνετε ρε μάγκες εκεί στις φυλακές Λάρισας.Να πάτε τώρα να πείτε συλλυπητήρια στην γυναίκα και στο παιδάκι του νεκρού περαστικού

Ο αρχηγός της συμμορίας με τις βαριοπούλες (πρωταγωνιστής του σημερινού μακελειού στο Βύρωνα)
ήταν "αδειούχος" ?πριν από 4 μήνες (δεν ξαναγύρισε ποτέ) από τις φυλακές Λάρισας.
Είχε ήδη ποινή για 25 χρόνια για παλιότερες παρόμοιες καταδίκες.Και ο αδερφός του Αλβανού κακοποιού είναι μέσα για εμπορία ναρκωτικών και εκτίει ποινή 25 χρόνων.
Οικογένεια ΤΕΡΑΤΩΝ..
Σε καλούς ανθρώπους δίνετε άδειες ρε μάγκες εκεί στις φυλακές Λάρισας που πετάνε 5 χειροβομβίδες χωρίς να νοιάζονται για περαστικούς και αθώους...Να πάτε τώρα να πείτε συλλυπητήρια στην γυναίκα και στο παιδάκι του νεκρού περαστικού..

Ουστ ξεφτίλες


Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com

ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...




Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες...
Αυτήν τη σοφή κουβέντα που λέει ο λαός μας, μάλλον την ξέχασε ο σημερινός υπουργός ...ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!
Οι νεκροί προστατεύονται απο τους φύλακες των νεκροταφείων κύριε υπουργέ...
Οι ζωντανοί απο ποιους;

Εκατοντάδες είναι οι κλοπές που γίνονται καθημερινά σε βάρος συνταξιούχων, σε βάρος άοπλων και ανήμπορων πολιτών.
Αλλοδαποί γκάνστερ αλωνίζουν την Ελλάδα. Τρομοκρατούν τον πληθυσμό. Η χώρα βρίσκεται σε ΚΑΤΟΧΗ.
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΙΝΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...ΚΑΜΠΟΥΛ!



Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/02/blog-post_7248.html#ixzz0fiprCOFQ

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η... ΕΕ;

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ


Στην πολιτική επίθεση εναντίον της χώρας μας που έχει εξαπολύσει η Γερμανία και άλλες δυνάμεις της ΕΕ και στην κερδοσκοπική επίθεση που τη συνοδεύει, χρησιμοποιούνται ένα σωρό προπαγανδιστικοί μύθοι και ανακρίβειες, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους Ελληνες εργαζόμενους και να παραλύσουν εκ των προτέρων τις όποιες αντιδράσεις τους στα μέτρα στραγγαλιστικής λιτότητας που υποχρέωσαν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να εξαγγείλει. Επικεντρώνοντας όλη τη συζήτηση στο ύψος του ελλείμματος και του δημόσιου χρέους, επιχειρείται η παραπλάνηση της ανενημέρωτης κοινής γνώμης.
Χρεοκοπεί άραγε μια χώρα όταν επί σειρά ετών έχει ελλείμματα; Ναι, είναι η απάντηση που προσπαθούν να υποβάλουν. Οχι, είναι η σωστή απάντηση. Σε καμιά περίπτωση δεν αρκούν τα ελλείμματα για να οδηγηθεί μια χώρα σε χρεοκοπία.
Για του λόγου το αληθές, ας δούμε τι γίνεται στις οικονομικές υπερδυνάμεις του πλανήτη - την ευρωζώνη, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία.
Και οι τρεις, ολόκληρη τη δεκαετία 2001 - 2010 (εννοείται ότι για το 2010 αναφερόμαστε σε προβλέψεις) είχαν ελλείμματα και μόνο ελλείμματα και τα δέκα ανεξαιρέτως συνεχή χρόνια!
Η ευρωζώνη 6,6% για το 2010 και 6,2% για το 2009, αλλά και 2,5% το 2002 ή 3% το 2003.
Πολύ χειρότερη η κατάσταση στις ΗΠΑ: έλλειμμα 10% το 2010 και 12,5% το 2009 ή 5,9% το 2008. Επίσης 3,7% το 2002 και 4,8% το 2003.
Στην Ιαπωνία απερίγραπτα χειρότερα τα πράγματα: έλλειμμα 8% το 2002 και επίσης 8% το 2003, αλλά και 5,8% το 2008 και 10,5% το 2009 ή 10,2% το 2010! Για ολόκληρη τη δεκαετία, τα ελλείμματα της Ιαπωνίας ήταν σαφώς χειρότερα από αυτά της Ελλάδας!
Ναι, λένε κάποιοι, όμως η Ελλάδα δεν έχει μόνο υψηλά ελλείμματα έχει και υψηλό δημόσιο χρέος. Η Ιαπωνία να δείτε! Στο 135,4% (!) του ΑΕΠ της βρισκόταν το δημόσιο χρέος της ήδη από το 2000 και καθόλου δεν έχει μειωθεί στη διάρκεια της δεκαετίας. Αντιθέτως έχει εκτοξευθεί στο 197,2% (!), όταν το ελληνικό δημόσιο χρέος ήταν 112,6% το 2009 και εκτιμάται ότι θα φτάσει στο 125% το 2010.
Επειτα, ο περιορισμός της συζήτησης στο δημόσιο χρέος δεν επιτρέπει την πλήρη απεικόνιση της κατάστασης.
Αν επεκτείνουμε την ανάλυση στο συνολικό χρέος κάθε χώρας (το σύνολο του ποσού δηλαδή που έχει δανειστεί το κράτος, οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες, άρα δημόσιο συν ιδιωτικό χρέος), η εικόνα αλλάζει εντυπωσιακά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το συνολικό χρέος της Ελλάδας είναι στο ύψος του 179% του ΑΕΠ. Εξαιρετικά υψηλό, μπορεί να νομίσει κανείς. Ισως, αλλά ο μέσος όρος της ΕΕ είναι... 175%! Ιδιο δηλαδή με της Ελλάδας.
Στο συνολικό χρέος δε καθόλου «πρωταθλήτρια» της ευρωζώνης δεν είναι η Ελλάδα. Την ξεπερνούν η Ολλανδία (!) με 234%, η Ιρλανδία με 222%, το Βέλγιο με 219%, η Ισπανία με 207%, η Πορτογαλία με 197%, η Ιταλία με 194% και πάει λέγοντας.
Εντυπωσιακά στοιχεία προκύπτουν επίσης όταν ασχοληθεί κανείς με το εξωτερικό χρέος μιας χώρας (πόσα χρωστούν δηλαδή το κράτος, οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες μιας χώρας σε ξένες τράπεζες, δεδομένου ότι πάντα ένα τμήμα του χρέους αναφέρεται σε τράπεζες της ίδιας της χώρας).
Περιορίζοντας το δείγμα στις βαλλόμενες μεσογειακές χώρες (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία) και στην Ιρλανδία, η οποία ως... χώρα-φούσκα του νεοφιλελευθερισμού έχει συρρικνωμένο σχετικά δημόσιο χρέος αλλά αστρονομικό χρέος επιχειρήσεων και ιδιωτών, προκύπτει μια εντελώς διαφορετική κατάταξη αυτών των χωρών.
Στο εξωτερικό χρέος, λοιπόν, διαπιστώνουμε ότι η Ιρλανδία χρωστάει στους ξένους το... 414% του ΑΕΠ της και η Πορτογαλία το 130% του δικού της ΑΕΠ.
Σε σαφώς καλύτερη μοίρα βρίσκονται η Ελλάδα με 89,5% του ΑΕΠ και η Ισπανία με 80% βάσει των στοιχείων που δίνει η γερμανική εφημερίδα «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε».
Υπάρχουν κι άλλες χώρες της ευρωζώνης, λοιπόν, που στην πραγματικότητα χρωστούν περισσότερα στις τράπεζες ή στους ξένους από την Ελλάδα.
ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
Κερδοσκοπικά και πολιτικά τα αίτια
Εξι χώρες της ευρωζώνης τουλάχιστον με επικεφαλής την Ολλανδία και το Βέλγιο, έχουν συνολικό χρέος (δημόσιο και ιδιωτικό) μεγαλύτερο από αυτό της Ελλάδας! Δέκα ολόκληρα χρόνια η Ιαπωνία έχει δημόσιο χρέος τρομερά μεγαλύτερο από αυτό της Ελλάδας και παράλληλα την ίδια δεκαετία έχει ελλείμματα κατά μέσο όρο πολύ χειρότερα από τα ελληνικά!
Ο κατά κεφαλήν εξωτερικός δανεισμός της Ιρλανδίας είναι σχεδόν οκταπλάσιος (!) από της Ελλάδας. Το γεγονός ότι για καμιά από αυτές τις χώρες δεν λένε ότι χρεοκοπεί (πολύ σωστά, άλλωστε), ενώ το λένε για την Ελλάδα (εντελώς αβάσιμα), αποδεικνύει ότι η χώρα μας βρίσκεται στο επίκεντρο πολιτικών και κερδοσκοπικών επιθέσεων.
http://www.ethnos.gr/

Σε κρίση η Ιταλία απο τους Μεταστάνες



Δεκάδες μετανάστες από τη Βόρειο Αφρική ξέσπασαν σε βιτρίνες καταστημάτων και αυτοκίνητα την οργή τους για τη δολοφονία 19χρονου Αιγύπτιου στο Μιλάνο, κατά τα φαινόμενα μετά από συμπλοκή με ομάδα μεταναστών από τη Λατινική Αμερική. Ένταση, προσαγωγές και πολιτικές διαστάσεις. Όταν έγινε γνωστό πως ο 19χρονος Αιγύπτιος Χαμέντ Μαμούντ Αλ-Φαγιέντ μαχαιρώθηκε θανάσιμα στην οδό Πάντοβα, δεκάδες Βορειοαφρικανοί αναποδογύρισαν αυτοκίνητα και έσπασαν βιτρίνες στη συνοικία του Μιλάνου που κατοικείται από μετανάστες πολλών εθνικοτήτων και το 70% των καταστημάτων της περιοχής τους ανήκει. Οι Βορειοαφρικανοί κινούνταν σε ομάδες 20 με 30 ατόμων ψάχνοντας μετανάστες από το Περού και το Εκουαδόρ για να πάρουν εκδίκηση. Στην περιοχή επικράτησε μεγάλη ένταση, ενώ τα συνθήματα δεν στράφηκαν μόνο κατά των Λατινοαμερικανών, αλλά και των Ιταλών, με αποτέλεσμα να φοβηθούν περαστικοί από το σημείο και οδηγοί, αναφέρει η Repubblica. Η αστυνομία έθεσε με δυσκολία την κατάσταση υπό έλεγχο έως το βράδυ. Προχώρησε στην προσαγωγή 36 μεταναστών, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τους δράστες της δολοφονίας του 19χρονου, η οποία προφανώς ήταν αποτέλεσμα μίας από τις σχεδόν καθημερινές συγκρούσεις ανάμεσα σε συμμορίες Βορειοαφρικανών και Λατινοαμερικανών στη συγκεκριμένη γειτονιά. Οι περισσότεροι μετανάστες που οδηγήθηκαν για ανάκριση είναι νόμιμοι.

ΤΩΡΑ!Εκρηξη βόμβας στο Κολωνάκι!




Εξερράγη στις 19:50 το ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε έξω από τα γραφεία της JPMorgan στο Κολωνάκι. Στις 19:14 άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στα γραφεία της τράπεζας JPMorgan, στην οδό Χάριτος και έδωσε περιθώριο 30 λεπτών. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στον δεύτερο όροφο που είχε τοποθετηθεί το πακέτο.

Είμαστε μια γειτονιά.....


1910 Γεώργιος Παπανδρέου-Σοφία Μινέικο

΄Εβλεπα στην ΝΕΤ μια εκπομπή της Κατρίτση για τους μετανάστες
που ζούν στην Ελλάδα.
Το Πολωνικό σχολείο στον Χολαργό τελεί υπό την αιγίδα της Πολωνικής
Κυβέρνησης και ονομάζεται Ζίγκριντ Μινέικο... (ήρωας της Πολωνίας).
Ποιός ήταν;
Ο προπάππους του Γιώργου Παπανδρέου... πατέρας της γιαγιάς του
Σοφίας Μινέικο συζύγου του Γεωργίου Παπανδρέου μέχρι που
χωρίσανε για να παντρευτεί την Κυβέλη.
Γυιός της Μινέικο ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Είμαστε όλοι....μια γειτονιά.....

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ

ΝΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ.ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΜΕ.

ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

Συνελήφθησαν οι δύο αλβανοί ληστές
- Ένας πολίτης σοβαρά τραυματισμένος από την ανταλλαγή πυρών
- Δύο αστυνομικοί τραυματισμένοι από τη ρίψη χειροβομβίδων
- Χειροβομβίδες που δεν έσκασαν έχουν προκαλέσει πανικό στους κατοίκους.
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αιματηρή επιχείρηση της αστυνομίας στήθηκε στον Βύρωνα, όταν η αστυνομία έκανε επιχείρηση για τη σύλληψη δύο ληστών τραπεζών. Οι αρχές περίμεναν τους δράστες έξω από την πολυκατοκία τους και όταν έγιναν αντιληπτοί άρχισε ένας πόλεμος πυροβολισμών ανάμεσα στους δράστες και τους αστυνομικούς.

Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών ένας πολίτης από παρακείμενη οικοδομή που βγήκε να δει τί ακριβώς συμβαίνει τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει επί τόπου τον έναν, ενώ ο άλλος εγκλωβίστηκε σε πατάρι ενός φούρνου όπου λίγο αργότερα συνελήφθη κι αυτός.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ο εγκλωβισμένος ληστής φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt να έριξε πέντε χειροβομβίδες προς τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον δύο εκ των αστυνομικών, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν μέχρι τώρα πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Ωστόσο, από τις πέντε χειροβομβίδες οι τρεις έσκασαν και στο σημείο σπεύδουν ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ έχοντας εκκενώσει ολόκληρη την περιοχή
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=14984&catid=4

Ληστής με χειροβομβίδες στο Βύρωνα!

ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία οι ανταλλαγή πυροβολισμών και οι χειροβομβίδες που ακούστηκαν στο Βύρωνα ήταν ανάμεσα σε ληστή και αστυνομικούς. Ο ληστής έριξε 2 χειροβομβίδες όταν εγκλωβίστηκε σε φούρνο.

ΟΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

Ο πρωθυπουργός Μπορίσοφ τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής στην αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ


Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής της χώρας του στην αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα αν έχει τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαϊκής Ενωσης. "Ως μέλος του ΝΑΤΟ λαμβάνουμε υπόψη ο,τιδήποτε αφορά την ασφάλεια της Ευρώπης και παίρνουμε τα μέτρα" που είναι αναγκαία για τον σκοπό αυτό, είπε ο βούλγαρος πρωθυπουργός στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Η συμμετοχή της Βουλγαρίας στην αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα για προστασία έναντι ενδεχόμενης επίθεσης του Ιράν, θα αποφασισθεί από το βουλγαρικό κοινοβούλιο και μόνον αν η Ευρωπαϊκή Ενωση δώσει το πράσινο φως, τόνισε.


"Οταν είσαι μέλος του ΝΑΤΟ, πρέπει να εργάζεσαι για τη συλλογική ασφάλεια", πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον αμερικανό πρεσβευτή στη Σόφια Τζέιμς Ουόρλικ, άτυπες συνομιλίες για το θέμα αυτό είναι σε εξέλιξη, αλλά βρίσκονται ακόμα "στο πρώτο στάδιο".
Η Βουλγαρία δεν μετείχε στο προηγούμενο σύστημνα αντιπυραυλικής προστασίας της κυβέρνησης Μπους. Το νέο σύστημα, το οποίο απορρέει από μία επανεκτίμηση της βαλλιστικής απειλής εκ μέρους του Ιράν, προορίζεται για την απόκρουση πυραύλων μικρού και μέσου βεληνεκούς.

ikypros

MOYΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΑΡΙΑ. ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ +ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ- δείτε για να σας σηκωθεί η τρίχα ...









ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ "BILD".ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΣΟΚ".
Είναι τραβηγένες στην πόλη Afgoye της Ν.Σομαλίας οπου ζει και βασιλεύει σαν θρησκεία ο Μουσουλμανισμός και δείχνει έναν ντόπιο κάτοικο που καταδικάστηκε δια λιθοβολισμού και θάψιμο επί τόπου ζωντανός, επειδή υποτίθεται πως διέπραξε μοιχεία!!! Επαναλαμβάνω: ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως διέπραξε μοιχεία. Ονομάζεται Abukar Mohamed Ibrahim (48 ετών), που καταδικάστηκε βάσει του νόμου της Σαρία σε θάνατο. (Angeblich im Namen des Islam) δήθεν στο όνομα του Ισλάμ.Οι φωτογραφίες ελήφθησαν από 13 Δεκεμβρίου 2009. Σύμφωνα με την Διεθνή Αμνηστία, ήταν η τέταρτος λιθοβολισμός του έτους στα ανατολικά της αφρικανικής αυτής χώρας!!!
Kαι μια φωτο για τους ζωόφιλους από την ίδια χώρα: δείτε την καμηλοπάρδαλη πως κείτεται καταμεσής του δρόμου σφαγμένη απο μουσουλμανικό μαχαίρι...
Ο δημοσιογράφος-φωτογράφος από το Μογκαντίσου,
ο Farah Αμπντί Warsameh (37 ετών) εργάζεται για το Associated Press έχει πάρει το World Press Photo Βραβείο για τέτοιου είδους θέματα με κίνδυνο της ζωής του σε πολλές περιπτώσεις.
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ "ΣΑΡΙΑ" ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΗΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΚΡΕΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ Ν' ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
ΟΧΙ ΠΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ - ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ - ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ....
ΠΗΓΗ
πηγή: εφημερίδα Bild

Χτύπησαν ηλικιωμένη για 15 ευρώ!

Ώρες τρόμου και αγωνίας έζησε μια 80χρονη γυναίκα, η οποία διαμένει επί της οδού Έβρου 10 στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Δύο κακοποιοί, χθες το απόγευμα στις 7, διέρρηξαν την εξώπορτα και εισήλθαν στο διαμέρισμά της.

Οι δράστες δεν δίστασαν να χτυπήσουν την ηλικιωμένη γυναίκα, για να την αναγκάσουν να τους πει πού είχε τα χρήματά της.

Ωστόσο, έφυγαν με 15 ευρώ, αφού η 80χρονη δεν είχε άλλα λεφτά στο σπίτι της


http://eglimatikotita.blogspot.com/

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ...


...ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://greeceny.gov/

Έκθεση-βόμβα της Κομισιόν για τα ζωικά προϊόντα στην Ελλάδα !

Έκθεση-βόμβα της Κομισιόν για τα ζωικά προϊόντα στην Ελλάδα περιγράφει τη χαώδη κατάσταση που επικρατεί στα μη εγκεκριμένα σφαγεία, όπου εντοπίζονται σκουριασμένα εργαλεία, επιφάνειες καλυμμένες με μούχλα, ακατάλληλα δοχεία για τη μεταφορά των εντοσθίων και ζωντανοί αρουραίοι που κόβουν βόλτες δίπλα στα νωπά κρέατα...
Επικεφαλής επιθεωρητής ασφάλειας τροφίμων επισήμανε πως η δημόσια υγεία απειλείται από τις απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής που περιγράφονται στην έκθεση της Κομισιόν.

Στην έκθεση της Διεύθυνσης Υγείας και Προστασίας Καταναλωτών της Κομισιόν που δημοσιεύτηκε στις 29 Ιανουαρίου 2010, επισημαίνεται ότι στην Ελλάδα συνεχίζουν να λειτουργούν 48 μη εγκεκριμένα σφαγεία.

http://tiresias-press.blogspot.com/

Έκρυψαν την κοκαΐνη στα τριαντάφυλλα

Περισσότερα από 20.000 τριαντάφυλλα, είχαν κοκαΐνη
ένα μεγάλο φορτίο τριαντάφυλλα, προερχόμενο από την Κολομβία, δεν έκρυβε μόνο το όμορφα λουλούδια- σύμβολο της αγάπης-, αλλά και μια τεράστια ποσότητα ναρκωτικών. Όμως οι αρχές της...
Ολλανδίας όπου κατευθύνονταν το φορτίο του θανάτου εντόπισε τους διακινητές και μπλόκαρε την παρτίδα των ναρκωτικών, αξία 1,3 εκ ευρώ. Μάλιστα το φορτίο έφτασε στο Άμστερνταμ, λίγες μέρες πριν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα σε σελοφάν όπου ήταν τυλιγμένα τα τριαντάφυλλα. 9 άτομα συνέλαβε η αστυνομία.

ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΑΠΤΕΤΕ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ,

.. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Κι αυτό φυσικά δεν αποτελεί κανενός είδους απορία που χρήζει απάντησης.


Είναι όμως η δικαιολογημένη φωνή αγανάκτησης απέναντι στον πλέον αναχρονιστικό ψευτοπροοδευτισμό που εξαντλεί την παρουσία του στην απόδοση χαρακτηρισμών σε κάθε φωνή αντίστασης που αμφισβητεί και αντιπαλεύει τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/02/blog-post_1030.html


Και ο λόγος γίνεται για όλους εμάς.
Για εμάς που δεν προκύψαμε από παρθενογένεση σε τούτο τον τόπο.
Για όλους εμάς που ο καθένας έχει τη δική του μικρή η μεγάλη ιστορία αγώνων και κατατρεγμού.
Αγώνων και κατατρεγμού για την Ελλάδα που αγαπήσαμε και παλέψαμε να την αλλάξουμε.
Για τη Δημοκρατία που της κουτσούρεψαν τις δύσκολες εποχές.
Για το ψωμί και τα δικαιώματα του λαού της.

Είναι το παρελθόν που επιχειρούν έντεχνα αλλά κυρίως δόλια και ύπουλα να μας αμφισβητήσουν.
Είναι όμως το παρελθόν που κουβαλάμε στην πλάτη μας και ως εκ τούτου ουδέποτε θα καταστεί δυνατόν να αμφισβητηθεί.

Είναι το παρελθόν των αγώνων στους οποίους συμπορευτήκαμε με τον Μίκη Θεοδωράκη. Με αυτό το «τέρας» του πολιτισμού, και όχι μόνο, για τον οποίο σήμερα μιλά όλη η υφήλιος και στο πρόσωπό του τιμά την προσφορά της Ελλάδας στον κόσμο.

Είναι οι αγώνες για τους οποίους δεν μετανιώνουμε.

Οι αγώνες τους οποίους με την ίδια αυταπάρνηση θα ξαναδώσουμε.


Γιατί όλοι εμείς, δεν αποφασίσαμε ξαφνικά να πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάβολο.
Γιατί όλοι εμείς δεν αποφασίσαμε ξαφνικά να παραδώσουμε τις παρακαταθήκες μας - τις όποιες παρακαταθήκες μας - στην ακροδεξιά όπως επιμένουν να μας κατηγορούν οι κόλακες του νεολογισμού.

Ίσως γιατί όλοι εμείς ξέρουμε πως τούτη την πατρίδα την αγαπήσαμε.
Και με τα κουσούρια της (γι αυτό και αγωνιστήκαμε να τα εξαλείψουμε),
Και με την κοινωνική της αδικία (γι αυτό και ματώσαμε για να την ανατρέψουμε),
Και με τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεών της (γι αυτό και συγκρουστήκαμε μαζί τους στο πεζοδρόμιο σε πολύ δύσκολες εποχές).

Γιατί όλα τούτα είναι δικά μας.
Δικά μας και τα καλά. δικά μας και τα ανάποδα που συνέθεσαν την μεταπολεμική και όχι μόνο κακοδαιμονία μας.
Δικοί μας και οι σύμμαχοι. αλλά δικοί μας και οι αντίπαλοι. δική μας και η βούληση να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ανατροπή τους μέχρι να δούμε μια Ελλάδα λεύτερη, δημοκρατική, κυρίαρχη, ανεξάρτητη, με κοινωνική δικαιοσύνη. Ικανή να σέβεται και να τιμά τη δημοκρατία και το λαό της.

Εμείς γι αυτή την Ελλάδα παλέψαμε και γι αυτή την Ελλάδα θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Για το λαό της και για το μέλλον της. Αδιαφορώντας για το όποιο προσωπικό κόστος.


Και θα το κάνουμε αρνούμενοι να παραδώσουμε το μυαλό μας σε ψευτοδιεθνιστικά ιδεολογήματα και συναφείς κουταμάρες που είναι ανίκανες να συνειδητοποιήσουν πως είναι άλλο πράγμα η αλληλεγγύη στους καταπιεζόμενους και τους αδικημένους, και εντελώς διαφορετικό να παραδίδεις τη χώρα σου σε ορδές χειραγωγούμενων αλλοεθνών, που κρατάνε στα χέρια τους το φυτίλι του δυναμίτη.

Την Ελλάδα δε θα την αιματοκυλήσουν οι Αφγανοί Βαρδινογιάννηδες. Διότι απλούστατα όλοι αυτοί ξέρουν καλά να χρησιμοποιούν τους Αφγανούς εξαθλιωμένους για να πετύχουν το σκοπό τους.


Την Κύπρο δεν την εποίκισαν οι Τούρκοι Λάτσηδες. Αλλά κάποιες χιλιάδες Τούρκοι δυστυχισμένοι που φρόντισαν να χρησιμοποιήσουν οι Λάτσηδες γι αυτό το σκοπό.

Ας αφήσουμε λοιπόν κατά μέρος τα ταξικά παραμύθια, γιατί αυτά μόνο μια τάξη εξυπηρετούν. Τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ και τις επιδιώξεις της.


Εμείς έτσι θα τιμήσουμε το παρελθόν μας και τους αγώνες μας.

Αγωνιζόμενοι ενάντια στον όλεθρο για να μην Κυπροποιηθεί η Ελλάδα.
Αγωνιζόμενοι ενάντια στη Διοικητική της απορρύθμιση, για να μην καντονοποιηθεί η Ελλάδα. Γιατί η καντονοποίηση είναι αυτή που θα οδηγήσει στην αποδυνάμωση και στην άνευ όρων παράδοση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων.
Αγωνιζόμενοι ενάντια στην εκπαιδευτική απορρύθμιση. Γιατί ο σκοπός της είναι να δημιουργήσει μια νέα γενιά «λαπάδων» και όχι Ελλήνων πολιτών ικανών να αποτελούν συνεκτικό κομμάτι του εθνικού της ιστού, της παράδοσης, του πολιτισμού και των διαχρονικών αξιών της.

Γιατί εμείς έχουμε το θάρρος να πούμε ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που επιχειρείται να συντελεστεί.
Έχουμε τη δύναμη να καλέσουμε τον ελληνικό λαό να απειθαρχήσει στο «φέσι» που ετοιμάζονται να του φορέσουν.

Λέμε όχι σ όλα αυτά. γιατί απλά λέμε: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Επιμένετε να μας χαρακτηρίζετε ακροδεξιούς???
Τότε θα αφήσουμε την ιστορία να βαφτίσει εσάς που μέχρι πρότινος παλεύαμε στο ίδιο πεζοδρόμιο, στη δική της αλάνθαστη κολυμπήθρα.

Όποιος δεν είναι εχθρός της Ελλάδας, θα είναι μαζί μας σ αυτό τον αγώνα για την υπεράσπιση της πατρίδας μας.


Φροντίστε απ αυτό τον αγώνα να μη λείπετε εσείς.

Γιατί αν λείπετε. δε θα είστε αντίπαλοι δικοί μας τις μέρες που έρχονται. Αντίπαλοι της πατρίδας σας θα είστε. Μιας πατρίδας που θα ήθελε να την τιμήσετε.

Γιατί μόνο αν μάθετε να την τιμάτε, θα σας αναγνωρίσει το δικαίωμα να θέλετε και να την αλλάξετε προς όφελος του λαού της.

ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: "ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΦΑΧΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"


>Παρατεταμένη Δημοσκόπηση- Ψηφοφορία της Γερμανικής εφημερίδας BILD η οποία θα διενεργείται έως και την 28 Ιανουαρίου 2011 με βασικό ερώτημα προς τους Γερμανούς - Ευρωπαίους πολίτες ...
αν θα πρέπει να ανήκει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.... δεδομένων των "δυσκολιών" και των "κινδύνων" που επιφέρει η χώρα μας λόγω του ελλείμματος της στην ευρωζώνη ....... μας δείχνει ...

ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ..... ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

.......

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης στην οποία μετείχαν 35000 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ή ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ πολίτες έως τώρα είναι :79% να φύγουμε...και 21% να μείνουμε

ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΦΕΡΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ Ή ΔΕ ΑΛΛΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!!!! ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΕΝΑΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ
ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ: ΖΗΤΑΤΕ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!
ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"....... ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ!!
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ...... ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΣΑΣ!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παραλύει το κράτος από εβδομάδα από τις απεργίες

Από την απεργία των τελωνειακών κινδυνεύει η αγορά να ξεμείνει από καύσιμα οπότε οι πολίτες θα πρέπει να φουλάρουν το ρεζερβουάρ τους.
Σε τριήμερη απεργία, από την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι τελωνειακοί που διαμαρτύρονται για την περικοπή των επιδομάτων...
και του εισοδήματός τους.

Απεργία για όλη την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή από την Τρίτη έως Παρασκευή εξήγγειλαν και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

Πρόκειται για τους εργαζόμενους στις εξής υπηρεσίες: ΚΕΠΥΟ, Χημείο Κράτους, Λογιστήριο του Κράτους, κεντρικές υπηρεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Οικονομίας, Στατιστική Υπηρεσία, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ΟΔΔΥ και Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου νέα 24ωρη απεργία έχουν προγραμματίσει οι ιδιοκτήτες ταξί, ενώ στις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η απεργία της ΓΣΕΕ στην οποία θα συμμετάσχει και η ΑΔΕΔΥ.


http://www.newsit.gr/