Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

Συνελήφθησαν οι δύο αλβανοί ληστές
- Ένας πολίτης σοβαρά τραυματισμένος από την ανταλλαγή πυρών
- Δύο αστυνομικοί τραυματισμένοι από τη ρίψη χειροβομβίδων
- Χειροβομβίδες που δεν έσκασαν έχουν προκαλέσει πανικό στους κατοίκους.
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αιματηρή επιχείρηση της αστυνομίας στήθηκε στον Βύρωνα, όταν η αστυνομία έκανε επιχείρηση για τη σύλληψη δύο ληστών τραπεζών. Οι αρχές περίμεναν τους δράστες έξω από την πολυκατοκία τους και όταν έγιναν αντιληπτοί άρχισε ένας πόλεμος πυροβολισμών ανάμεσα στους δράστες και τους αστυνομικούς.

Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών ένας πολίτης από παρακείμενη οικοδομή που βγήκε να δει τί ακριβώς συμβαίνει τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει επί τόπου τον έναν, ενώ ο άλλος εγκλωβίστηκε σε πατάρι ενός φούρνου όπου λίγο αργότερα συνελήφθη κι αυτός.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ο εγκλωβισμένος ληστής φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt να έριξε πέντε χειροβομβίδες προς τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον δύο εκ των αστυνομικών, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν μέχρι τώρα πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Ωστόσο, από τις πέντε χειροβομβίδες οι τρεις έσκασαν και στο σημείο σπεύδουν ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ έχοντας εκκενώσει ολόκληρη την περιοχή
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=14984&catid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου