Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Εντόπισε 9.000 υπόπτους για παιδεραστία η γερμανική αστυνομία

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι εντόπισε περίπου 9.000 υπόπτους για παιδεραστία παγκοσμίως, εκ των οποίων 1.000 στη Γερμανία, τους οποίους θεωρεί ύποπτους για το «κατέβασμα» από το Ίντερνετ ή τη διανομή μέσω του υπολογιστή τους πορνογραφικών βίντεο με παιδιά.

Η επιχείρηση αυτή της γερμανικής αστυνομίας έγινε με τη βοήθεια ειδικού λογισμικού, το οποίο επιτρέπει στους ερευνητές να επιβλέπουν το Διαδίκτυο 24 ώρες το 24ωρο, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης, στη νοτιοανατολική Γερμανία.

Σε τέσσερις μήνες, ειδικοί ερευνητές διαπίστωσαν περισσότερες από 1.000 συνδέσεις στο Ίντερνετ στη Γερμανία, μέσω των οποίων διανεμήθηκαν εικόνες με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Εκτός Γερμανία,ς οι ερευνητές εντόπισαν 8.000 συνδέσεις στο Ίντερνετ σε 91 χώρες μέσω των οποίων έγινε το ίδιο.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μας ήρθαν από το εξωτερικό, οι έρευνες εκεί έχουν οδηγήσει επίσης στη σύλληψη υπόπτων», σημειώνουν οι ερευνητές της γερμανικής αστυνομίας στην ανακοίνωσή τους, στην οποία επικαλούνται κυρίως τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Μολδαβία, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστρία, την Ελβετία και τις ΗΠΑ.

Στη Γερμανία έχουν ήδη διεξαχθεί εκατοντάδες έρευνες, οι οποίες οδήγησαν στην κατάσχεση περισσότερων από 500 υπολογιστών και 43.000 σκληρούς δίσκους. Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες έχουν αφεθεί ελεύθεροι, εν αναμονή δικαστικών διώξεων.

Σε μια περίπτωση επίσης, επισημαίνουν οι ερευνητές, η έρευνα επέτρεψε να δοθεί τέλος στη σεξουαλική κακοποίηση μικρών παιδιών. Σύμφωνα μάλιστα με την αστυνομία του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας, επρόκειτο για δύο παιδιά ηλικίας 7 και 11 ετών. Αυτός που κατηγορείται για την κακοποίησή τους έχει τεθεί σε προσωρινή κράτηση.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται πριν από την αναμενόμενη αύριο, Παρασκευή, υπογραφή συμφωνίας μεταξύ της γερμανικής αστυνομίας και 5 εταιρειών παροχής πρόσβασης στο Ίντερνετ, με την οποία αυτές θα δεσμευτούν να καταστήσουν πιο δύσκολη την πρόσβαση σε ορισμένες ιστοσελίδες που θα βρίσκονται σε κατάλογο της αστυνομίας.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ήδη επικριθεί από οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων ελευθεριών, οι οποίες φοβούνται την επιβολή λογοκρισίας στο Ίντερνετ.
Hellenic Business

Ιησους από Lego!!!


Ενορίτες σε μια εκκλησία στη Σουηδία ,έκαναν τα αποκαλυπτηρια ένος αγάλματος του
Ιησού που έχουν φτιάξει με τριάντα χιλιάδες κομμάτια Lego. 40 εθελοντές για 18 μήνες εργάστηκαν για να τοποθετήσουν όλα τα κομμάτακια αυτά και το αποτέλεσμα να είναι ο Ιησούς που βλέπουμε στην φωτογραφία.Είναι ένα φανταστικό έργο.

ΕΝ ΔΡΑΣΗ!!!

Στην Νορβηγία η αστυνομία μιλάει με σιγουριά ότι τους 41 βιασμους που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα τους έχουν κάνει μετανάστες σίγουρα από όχι δυτικές χώρες αλλά νέοι άνθρωποι που έχουν ζητήσει άσυλο και έχουν πάει στην Νορβηγία λαθραία.Η αναθεώρηση των 41 περιπτώσεις στο Όσλο δείχνει ότι οι περισσότεροι δράστες έχουν κουρδικό ή αφρικανικό υπόβαθρο.Οι γυναίκες που αργότερα, περιεγράφαν το βιασμό, έλεγαν ότι αυτό που φοβόνταν περισσότερο από όλα ήταν γιά τηνίδια τους την ζωή.

ΤΡΙΧΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!





1η Ιουλίου του 2009 η απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους



Νωρίτερα κατά έξι μήνες θα απαγορευτεί το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους.

Αυτό ανακοίνωσε απόψε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, τροποποιώντας σχετική διάταξη του νομοσχεδίου που αφορά την προστασία ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά.

Σύμφωνα με την νέα ρύθμιση, η απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους θα απαγορεύεται από την 1η Ιουλίου 2009 και όχι από την 1η Ιανουαρίου 2010, όπως αρχικά προβλεπόταν.

Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι προχώρησε στην επίσπευση εφαρμογής του μέτρου κατά έξι μήνες, μετά από σχετικές εισηγήσεις αρμοδίων φορέων αλλά και γιατί ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες οι πολίτες μπορούν να προσαρμοστούν καλύτερα στο νέο μέτρο.

Εξάλλου, ο υφυπουργός Υγείας Γιώργος Παπαγεωργίου απέσυρε τη ρύθμιση η οποία προέβλεπε παράταση κατά δύο χρόνια στις φαρμακαποθήκες να αγοράζουν η μία από την άλλη σκευάσματα για να τα εξάγουν σε χώρες του εξωτερικού.

ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ.....ΕΓΩ ΣΤΟ'ΠΑ, ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΕΙΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ!!


Μπορεί να μην υπάρχουν δίσκοι πλέον αλλά η γάτα έχει τον τρόπο της να κάνει το κέφι της

ΕΙΝΑΙ 5ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΡΩΙΔΑ!!!


Η Ελι Challis από το Essex, της Αγγλίας αρρώστησε απο μηνιγγίτιδα όταν ήταν βρέφος.
Οι γιατροί αναγκάστηκαν να της κόψουν χέρια και πόδια για να ζήσει.Πέντε χρονών τώρα
είναι εξοπλισμένη πλέον με ειδικα μέληπου η αξία τους ξέπερναει τα 10000ευρώ.
Είναι πλέον ο νεώτερος ανθρωπος που περπατάει με αυτό τον τρόπο.Τα ειδικά πόδια θα τα αλλάζει κάθε 2 χρόνια.

Στα όρια της φτώχειας το 20% του πληθυσμού στην Έλλάδα


838.910 νοικοκυριά με μέλη 2.190.933 άτομα βρισκόντουσαν σε κίνδυνο φτώχειας το έτος 2006, σύμφωνα με την "έρευνα εισοδήματος και συνθηκών διαβίωσης των νοικοκυριών 2007" της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος (ΕΣΥΕ).

Σύμφωνα με την ΕΣΥΕ πρόκειται για δειγματοληπτική έρευνα εισοδήματος και συνθηκών διαβίωσης των νοικοκυριών έτους 2007 με χρονική περίοδο αναφοράς εισοδήματος το έτος 2006.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΥΕ το έτος αυτό το 20% του πληθυσμού βρισκόταν στο κίνδυνο φτώχειας ως "κατώφλι κινδύνου φτώχειας ανά άτομο είναι 6.120 ευρώ" και το "κατώφλι κινδύνου φτώχειας για νοικοκυριά με δύο ενήλικες και δύο εξαρτώμενα παιδιά είναι 12.852 ευρώ".

Επίσης η έρευνα έδειξε ότι οι συντάξεις μειώνουν το ποσοστό φτώχειας κατά 18,3 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ τα κοινωνικά επιδόματα μειώνουν το ποσοστό της φτώχειας κατά 3,5 ποσοστιαίες μονάδες.

Τέλος, το σύνολο των κοινωνικών μεταβιβάσεων μειώνει το ποσοστό της φτώχειας κατά 21,8 ποσοστιαίες μονάδες.

Το ποσοστό κινδύνου φτώχειας είναι υψηλότερο στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες (21% και 20% αντίστοιχα). Τα μονοπρόσωπα νοικοκυριά με θήλυ μέλος απειλούνται από τη φτώχεια με ποσοστό 29%, ενώ τα αντίστοιχα με άρρεν μέλος σε ποσοστό 25%.

Ο κίνδυνος φτώχειας για παιδιά 0-17 ετών ανέρχεται στο 23%, ποσοστό που συναντάται επίσης για τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών. Εξάλλου, το ποσοστό κινδύνου φτώχειας των εργαζομένων ανέρχεται σε 14%, το μη εργαζομένων σε 25% και των ανέργων σε 35%.
Hellenic Business

ΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΧΑΛΑΣΕ ΠΑΝΩ 12000ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ





Η JANET KAI H JANE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΔΕΡΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ.Η ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ Η ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑΝΑ ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ!!!

ΠΡΟΩΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Ο δρόμος για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό άνοιξε! Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έφτασε στα χέρια των ανθρώπων του «τριφυλλιού» η άδεια για έναρξη των εργασιών εκσκαφής και αντιστήριξης στην περιοχή από το ΥΠΕΧΩΔΕ και από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν τα έργα. Αμέσως μετά την αργία του Πάσχα, ο Δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης θα παραδώσει και τυπικά τόσο την άδεια όσο και το εργοτάξιο στους «πράσινους», οι οποίοι θα αρχίσουν αμέσως τα έργα για να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Βαρδινογιάννης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη. «Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι ένα εξαιρετικά σύνθετο έργο, ταυτόχρονα όμως είναι η μεγαλύτερη επένδυση για το μέλλον της ομάδας μας. Σήμερα έγινε ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την κατασκευή του γηπέδου. Αναμένουμε την τυπική παράδοση της άδειας και του εργοταξίου από τον Δήμο Αθηναίων και ξεκινάμε άμεσα τις εργασίες. Όσες αντιξοότητες κι αν έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα, συνεχίζουμε να αισιοδοξούμε έχοντας ως σύμμαχο τόσο τη σκληρή και συνεπή δουλειά μας όσο και την στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού», τόνισε.
Αναρτήθηκε από Betgreece

Η Ορθοδοξία ως Θεραπεία

. Γεωργίου Δ. Μεταλληνού

"Στην κατάσταση της νόσου της πτώσεως ο άνθρωπος χρησιμοποιεί τον Θεό και τον συνάνθρωπο για την κατοχύρωση της προσωπικής του ασφάλειας και ευτυχίας. Η χρήση του Θεού γίνεται με την «θρησκεία» (προσπάθεια απόσπασης της δύναμης του Θεού), που μπορεί να εκφυλιστεί σε αυτοθεοποίηση του ανθρώπου («αυτείδολον εγενόμην» λέει ο άγιος Ανδρέας Κρήτης στον «Μέγαν Κανόνα» του). Η χρήση του συνανθρώπου και κατ' επέκταση της κτίσης γίνεται με την εκμετάλλευση της με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτή, λοιπόν, είναι η νόσος, την οποία ζητεί να θεραπεύσει ο άνθρωπος, εντασσόμενος ολόκληρος στο «πνευματικό θεραπευτήριο» της Εκκλησίας."

Αν θέλαμε να ορίσουμε συμβατικά τον Χριστιανισμό, ως Ορθοδοξία, θα λέγαμε ότι είναι η εμπειρία της παρουσίας του Ακτίστου (του Θεού) μέσα στην ιστορία και η δυνατότητα...
του κτιστού (του ανθρώπου) να γίνει Θεός «κατά χάριν». Με δεδομένη την διηνεκή παρουσία του Θεού εν Χριστώ, στην ιστορική πραγματικότητα, ο Χριστιανισμός προσφέρει στον άνθρωπο την δυνατότητα θεώσεως, όπως η Ιατρική Επιστήμη του παρέχει την δυνατότητα διατήρησης ή αποκατάστασης της υγείας του μέσα από μια ορισμένη θεραπευτική διαδικασία και ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Ο γράφων είναι σε θέση να κατανοήσει τη σύμπτωση ιατρικής και εκκλησιαστικής ποιμαντικής επιστήμης στο σημείο αυτό, διότι ως διαβητικός και ως χριστιανός γνωρίζει, ότι και στις δύο περιπτώσεις οφείλει να ακολουθήσει πιστά τα οριζόμενα εκατέρωθεν για την επίτευξη του διπλού στόχου.
Ο μοναδικός και απόλυτος στόχος της εν Χριστώ ζωής είναι η θέωση, η ένωση δηλαδή με τον Θεό, ώστε ο άνθρωπος, μετέχοντας στην άκτιστη ενέργεια του Θεού, να γίνει «κατά χάριν», αυτό που ο Θεός είναι από την φύσιν του (άναρχος και ατελεύτητος). Αυτή είναι χριστιανικά η έννοια της σωτηρίας. Δεν πρόκειται για μια ηθική βελτίωση του ανθρώπου, αλλά για την εν Χριστώ ανα-δημιουργία, ανά-πλαση ανθρώπου και κοινωνίας μέσα από την υπαρκτική και υπαρξιακή σχέση με το Χριστό, ο Οποίος είναι η ένσαρκη φανέρωση του Θεού στην ιστορία. Αυτό εκφράζει η φράση του απ. Παύλου (Β΄ Κορ. 5,17): «ει τις εν Χριστώ, καινή κτίσις». Ο ενωμένος με τον Χριστώ είναι καινούργιο δημιούργημα. Γι’ αυτό χριστιανικά η ενανθρώπιση του Θεού Λόγου, η λυτρωτική «εισβολή» του Αιωνίου και Υπέρχρονου μέσα στον ιστορικό χρόνο, είναι η αρχή ενός νέου κόσμου, μιας κυριολεκτικά «Νέας Εποχής» (New Age), που συνεχίζεται ως τα πέρατα των αιώνων, στα πρόσωπα των αυθεντικών χριστιανών, δηλαδή των Αγίων.
Η Εκκλησία ως «σώμα Χριστού» και εν Χριστώ κοινωνία υπάρχει στον κόσμο, για να προσφέρει την σωτηρία, ως ένταξη σε αυτή την αναγεννητική διαδικασία. Το σωστικό αυτό έργο της Εκκλησίας επιτελείται με μια συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο, ώστε ουσιαστικά η Εκκλησία να ενεργεί ως ένα παγκόσμιο θεραπευτήριο. «Ιατρείον Πνευματικόν» (Πνεματικό Νοσοκομείο) ονομάζεται η Εκκλησία από τον ιερό Χρυσόστομο (†407). Στην συνέχεια θα δοθεί απάντηση στα ερωτήματα 1) Ποια είναι η αρρώστια την οποία θεραπεύει η χριστιανική Ορθοδοξία; 2) Ποια είναι η θεραπευτική μέθοδος που εφαρμόζει; 3) Ποια είναι η ταυτότητα του αυθεντικού χριστιανισμού, που τον διαφοροποιεί ριζικά από τις αιρετικές αποκλίσεις του, αλλά και από κάθε μορφή θρησκείας;
1. Η αρρώστια της ανθρώπινης φύσης είναι η πτωτική κατάσταση του ανθρώπου και συνάμα και όλης της κτίσεως, που συμπάσχει («συστενάζει και συνωδίνει» Ρωμ. 8.22) μαζί του. Η διάγνωση αυτή αφορά σε κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από το αν είναι χριστιανός ή όχι, αν πιστεύει ή όχι, λόγω της φυσικής ενότητας σύννομη της ανθρωπότητας. (βλ. Πραξ.17.26). η Χριστιανική Ορθοδοξία δεν κλείνεται στα στενά όρια ενός θρησκεύματος, που ενδιαφέρεται μόνο για τους οπαδούς του, αλλά, όπως ο Θεός, «πάντας ανθρώπους θέλει σωθήναι και εις επίγνωση αληθείς ελθείν» (Α΄ Τιμ. 2.4), αφού ο Θεός είνα «σωτήρ πάντων ανθρώπων» (Α΄ Τιμ. 4.10). η αρρώστια λοιπόν για την οποία μιλάει ο Χριστιανισμός είναι πανανθρώπινη (Ρωμ. 5.12: «...εις πάντας ανθρώπους ο θάνατος διήλθεν, εφ’ ω (= λόγω του οποίου θανάτου) πάντες ήμαρτον» (=αστόχησαν στην πορεία τους προς την θέωση. Όπως δε η πτώση (δηλαδή η αρρώστια) είναι πανανθρώπινη, έτσι και η σωτηρία – θεραπεία εξαρτάται άμεσα από τη λειτουργία του εσωτερικού του κάθε ανθρώπου.
Η φυσική (αυθεντική) κατάσταση του ανθρώπου προσδιορίζεται, αγιοπατερικά, από την λειτουργία μέσα του, τριών μνημονικών συστημάτων, δύο από τα οποία γνωρίζει και ελέγχει η επιστήμη της ιατρικής, ενώ το τρίτο είναι υπόθεση της ποιμαντικής θεραπευτικής. Το πρώτο είναι η κυτταρική μνήμη (DNA), που καθορίζει τα πάντα στον ανθρώπινο οργανισμό. Το δεύτερο είναι η εγκεφαλική κυτταρική μνήμη, η λειτουργία του εγκεφάλου, που ρυθμίζει την σχέση μας με τον εαυτό μας και το περιβάλλον. Τα δύο αυτά συστήματα γνωρίζει η επιστήμη της ιατρικής και μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία τους.
Η εμπειρία των Αγίων γνωρίζει ένα ακόμη μνημονικό σύστημα, την καρδιακή ή νοερά μνήμη, που λειτουργεί μέσα στην καρδιά. Η καρδιά, στην Ορθόδοξη παράδοση, δεν λειτουργεί μόνο φυσικά, ως αντλία διακίνησης του αίματος. Ακόμη κατά την πατερική διδασκαλία, δεν είναι ο εγκέφαλος και το νευρικό σύστημα το κέντρο της αυτοσυνειδησίας μας, αλλά η καρδιά. Διότι πέρα από τη φυσική έχει και μια υπερφυσική λειτουργία. Υπό ορισμένες προϋποθέσεις γίνεται χώρος κοινωνίας με τον Θεό, με την άκτιστη δηλαδή ενέργειά Του. Βέβαια αυτό γίνεται αντιληπτό μέσα από την εμπειρία των Αγίων και όχι με τη λογική λειτουργία και τη διανοητική θεολόγηση. Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης (†1809), ανακαιφαλαιώνοντας όλη την πατερική παράδοση, στο έργο του «Συμβουλευτικό Εγχειρίδιον» ονομάζει την καρδιά κέντρο φυσικό, υπερφυσικό, αλλά και παραφυσικό, όταν η υπερφυσική λειτουργία αδρανεί, διότι η καρδιά κυριαρχείται από τα πάθη. Η υπερφυσική λειτουργία της καρδιάς είναι η απόλυτη προϋπόθεση για την τελείωση, την ολοκλήρωση του ανθρώπου, δηλαδή την θέωση του, ως πλήρη ένταξή του στην εν Χριστώ κοινωνία.Paideia GR

Ο ΚΥΡΙΟΣ (ΓΚΙΝΕΣ)


New York!!! 16 April 09
Ο κύριος Ashrita Furman, 54 ετών από την ΝέαΥόρκη έχει στην κατοχή του ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τη διοργάνωση της πιο μεγάλης επιτυχίας ρεκόρ στα Guinness World Records. Αυτός πήρε σήμερα τον 100 ου τίτλο Γκίνες!!!!!!!!!!!με την ανάγνωση ενός ποιήματος σε 110 γλώσσες!!!! δεν υπάρχει προηγούμενο.... στον κόσμο όλόν στην ιστορία τέτοιας μετάφρασης !!! "Ως παιδί ήμουν πάντα γοητευμένος από το Guinness Book of World Records. Αλλά ήμουν τύπος καθόλου αθλητικός και ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να καταφέρω τέτοια επιτεύγματα, είπε ο κ. Furman New York Daily News. "Πιστεύω ότι όλοι έχουν την εσωτερική δύναμη που πολύ σπάνια την χρησιμοποιούν." "Αγαπώ την πρόκληση του να προσπαθείς να είναι ο καλλίτερος στον κόσμο σε κάτι." Μερικά από τα ρεκορ που έχει είναι οι εξής: - Εφαγε 22 σκελίδες σκόρδο σε ένα λεπτό!- Εσκισε 14 τα περισσότερα T-shirts στη μέση σε ένα λεπτό!- Συνέθληψε 80 αυγά με το κεφάλι, ένα-ένα σε ένα λεπτό, 80, - Ξεφλούδισε και έφαγε 5 ακτινίδια σε 24,05 δευτερόλεπτα.......!!!!!!!!!!!!!

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ-ΓΝΗΣΙΑ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΞΟ



26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ 5η ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΨΥΡΡΗ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΤΟΥΣ

Στην Αλκιβιάδου στην Πιπίνου και στους γύρω δρόμους υπάρχουν
περίπου 35 μαγαζιά Αφγανών κυρίως.
Πουλάνε διάφορα εμπορεύματα και απευθύνονται στους
συμπατριώτες τους οι οποίοι έχουν "καταλάβει" την περιοχή του
Αγίου Παντελεήμονα για κατοικία και το Τρίγωνο του Θανάτου
του Κέντρου για "εργασία".
Τα μαγαζιά τους δουλεύουν χωρίς κανένα έλεγχο και αποτελούν
αποθήκες διαφόρων "εμπορευμάτων".
Η απόσταση της εργασίας είναι κοντινή και τα μηχανάκια
πηγαινοέρχονται στα μαγαζιά
επιστρέφοντας στο Τρίγωνο με "φρέσκο" πράγμα.
Οι καβάτζες της Σοφοκλέους και των γύρω δρόμων
φυλάσσονται από τσιλιαδόρους.
Κάποιοι "πετάνε" κάτι στους κάδους ή στα δοχεία του Δήμου
και κάποιοι άλλοι τα παίρνουν.
Ο τζίρος είναι πολύ μεγάλος και τα μαγαζιά των Αφγανών
της Αλκιβιάδου και των γύρω δρόμων ...μεγάλες καβάτζες!
Αθηναίος

ΠΑΣΧΑ...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ..

New Delhi..Η μεγαλύτερη δημοκρατία στον κόσμο πάει για εκλογές από σήμερα. Περισσότερα από 700 εκατομμύρια άνθρωποι θα ψηφίσουν σε ολόκληρη την Ινδία για να εκλέξουν νέο πρωθυπουργό και τα μέλη του Κοινοβουλίου που θα αποφανθεί για τα πυρηνοκίνητα έθνους. Οι εκλογές είναι τόσο μεγάλες που θα διεξαχθούν σε πέντε φάσεις (με δικαίωμα ψήφου στις April 16, 22, 23, και 30, τότε Μάιος 7 και 13)!....Washingkton:. Η Hillary Clinton ανακοίνωσε ένα σχέδιο τεσσάρων σημείων για την... καταπολέμηση της πειρατείας συμπεριλαμβανομένων και το πάγωμα περιουσιακών στοιχείων χωρών που οι πολίτες τους εμπλέκονται σε αυτήν!...BOGOTA - Κολομβία ο πιο καταζητούμενος αρχηγός των ναρκωτικών συνελλήφθει χθες Τετάρτη σε μια ζούγκλα μετά απο επιδρομή όπου συμμετείχαν εκατοντάδες αστυνομικοί, δήλωσε χθες ο υπουργός άμυνα!...Ισλαμαμπάντ, Πακιστάν - Βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σκότωσε 16 άτομα σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας στο βορειοδυτικό Πακιστάν χθες Τετάρτηανακοίνωσε αργά χθες βράδυ η αστυνομία!....ΠΑΡΙΣΙ (AFP) - Η Γαλλία ανακοίνωσε την ενίσχυση με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ (5,3 εκατ. δολάρια) τους αλιείς στα βόρεια της Γαλλίας που έχουν αποκλείσει εδώ και τρεις μέρες τα λιμάνια στα στενά της Μάγχης!..SYDNEY (AFP) - Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, και δύο αλλοι αγνοούνται ενώ αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν σε έκρηξη σε πλοίο στα ανοικτά της Αυστραλίας με πρόσφυγες της βορειοδυτικής ακτής νωρίτερα σήμερα!...
Αναρτήθηκε από DIAPORON-BL

Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!


Αν είστε άνθρωπος όχι και τόσο πιστός ένα τραγούδι σαν αυτό ίσως σας φανεί αστείο.
Αν όμως πιστεύεται σε αύτον μπορεί μέχρι και δάκρυα στο άκουσμα της Πασχαλιάτικης
αυτής μελωδίας.

Πρόστιμο σε οδηγούς που καπνίζουν όταν συνοδεύουν παιδιά κάτω των 16 χρονών!!!


Σύμφωνα με νέα νομοθεσία, στη Nέα Nότια Ουαλία της Αυστραλίας οι οδηγοί που καπνίζουν ενώ μεταφέρουν παιδιά κάτω των 16 χρόνων στο αυτοκίνητο, θα τιμωρούνται επί τόπου με πρόστιμο 250 δολαρίων.

Επίσης, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων πρέπει να τοποθετούν τα τσιγάρα σε σημεία που δεν είναι ορατά από τους πελάτες, οι αυτόματες μηχανές τσιγάρων πρέπει είναι μόνο σε χώρους με ειδική άδεια και οι καπνοβιομηχανίες δεν θα έχουν δικαίωμα να είναι χορηγοί αθλητικών γεγονότων.

Ιδιοκτήτες καταστημάτων που συλλαμβάνονται να πουλούν τσιγάρα ή καπνό σε παιδιά, θα τους απαγορευτεί να εμπορεύονται στο μέλλον αυτά τα είδη.

Ο γενικός διευθυντής του Αντικαρκινικού Συμβουλίου Νέας Νότιας Ουαλίας θα πει ότι "πρόκειται για ένα πακέτο σκληρών μέτρων που θα έχουν όμως πολύ θετικά αποτελέσματα για τα παιδιά και την κοινωνία γενικότερα".

Τα απαγορευτικά μέτρα στο σύνολό τους θα μπούνε σε εφαρμογή από την 1η Ιουλίου, με μόνη εξαίρεση την τοποθέτηση των τσιγάρων στα μαγαζιά
Ηellenic Business

Robot Commando!!!


Από το 1961 πριν γεννηθώ είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις......τώρα

ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ