Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Μάνα με δυο παιδιά εγκλωβισμένη στο Γραμματικό



Τριακόσια μέτρα από το μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής μια μητέρα με τα δυο παιδιά της είναι εγκλωβισμένη...



Αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες να βρεθεί μέσω που θα τους παραλάβει για να τους οδηγήσει σε ασφαλές μέρος.

Πωλούνται οικόπεδα...προσεχώς....



Πωλούνται προσεχώς οικόπεδα στην Ανατολική Αττική.
Η πρώτη φάση του προγράμματος που ήταν οι εμπρησμοί
συνεχίζεται...με επιτυχία.
Θα ανοίξει και πάλι η οικοδομή!
Πούλησαν δάση αγόρασαν δάση και έκτισαν μέσα σε αυτά!
Κάηκαν σπίτια ανάμεσα σε πεύκα και κάποια με πισίνες.
Δεν είχαν φυτρώσει ανάμεσα στη βλάστηση και μέσα στο βουνό
αλλά κάποιοι τα έκτισαν με την Πολιτεία να σφυρίζει αδιάφορα.
Είναι ώρα για τέτοια κριτική;
Nομίζω πως ναι και αναφέρομαι στα σπίτια που "φύτρωσαν"
μαζί με τη βλάστηση.
Πρέπει να κλάψουμε για αυτά τα σπίτια που κάηκαν ή για
το πράσινο που μας έδινε ανάσες;
Όχι και για τα δύο δεν το δέχομαι όσο σκληρό να ακούγεται!
Θα μας μιλήσουν πάλι για αναδασωτέες περιοχές και Στρατηγούς
Ανέμους (οι γαλάζιοι) και αν είμαστε εμείς (οι Πράσινοι) Κυβέρνηση
θα γλύτωνε η Περιοχή.
Ο Υποψήφιος Υπουργός Λοβέρδος βιάζεται για το Υπουργείο Εξωτερικών
και έκανε σχετικές δηλώσεις!

Αθηναίος

Οι σαμποταριστες του κτηματολογιου ειναι οι πραγματικοι εμπρηστες

Οι πραγματικοί εμπρηστές, οι πραγματικοί εγκληματίες είναι οι πολιτικοί εκείνοι που ενώ είχαν την ευθύνη για την κατάρτηση του κτηματολογίου, δεν το έκαναν μόνο και μόνο για να μπορούν κάποιοι στο θολό ιδιοκτησιακό πλαίσιο να καταπατούν εκτάσεις

Από defkalion76

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ..ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ...

Ενημέρωση προς όλες και όλους συντρόφισσες και συντρόφους από το τεράστιο μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς:

Μεγάλη ομάδα συντρόφων από χτες κινητοποιήθηκε και βρέθηκε στην περιοχή των πυρκαγιών και των εμπρηστικών εστιών που μπήκαν με σύστημα και με προγραμματισμό σε συγκεκριμένα σημεία - κλειδιά. Οι σύντροφοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μπροστά στις φλόγες αλλά εκτός από τη μανία της φωτιάς έχουν να αντιμετωπίσουν και τον οπορτουνισμό της εξουσίας. Συγκεκριμένα, ομάδες των ΟΠΚΕ και της ασφάλειας προσπαθούν από αργά το βράδυ να εγκλωβίσουν σε διάφορα σημεία και να απομονώσουν συντρόφους ώστε να τους συλλάβουν ως εμπρηστές και να παρουσιάσουν αυτή την εικόνα στο λαό μέσω των ΜΜΕ. Οι σύντροφοι μετακινούνται από σημείο προς σημείο μαζικά και όχι μεμονωμένα και αυτό είναι που χαλάει τα σχέδια των μπάτσων. Αυτή η κατάσταση όμως όπως όλοι καταλαβαίνετε δεν επιτρέπει στους συντρόφους να είναι όσο αποτελεσματικοί μπορούν να είναι σε σχέση με την αντιμετώπιση της φωτιάς. Οι μπάτσοι βρίσκονται σε συννενόηση με τους δημοσιογράφους και τα κανάλια και είναι χαρακτηριστικό ότι με το που μετακινούνται οι σύντροφοι προς κάποιο μέτωπο ή για να αποφύγουν τις φλόγες που τρέχουν, πίσω τους στο δρόμο εμφανίζονται τα γνωστά σε όλους τζιπάκια παρέα με τα links των καναλιών. Πρέπει να αναφέρουμε ότι πυροσβέστες, εποχιακοί και εθελοντές πυροσβέστες εκφράζουν ανοιχτά πλέον το θυμό τους για τη στάση και τη συμπεριφορά των μπάτσων.

Η τεράστια φωτιά που βλέπετε αυτή τη στιγμή από τις τηλεοράσεις σας ξεκίνησε ακριβώς από το σημείο που η κυβέρνηση θέλει να κάνει τον ΧΥΤΑ στο Γραμματικό. Όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ρίξει το βάρος τους στην προστασία των μηχανημάτων της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο. Υπάρχουν μπουλντόζες στο σημείο και τα οχήματα φυλάνε τα σίδερα αντί να σβήσουν τα πεύκα.

Όποιος έχει γνώσεις και δυνατότητες να βοηθήσει, ας το κάνει αλλά φροντίζοντας για την προσωπική του ασφάλεια. Προσοχή ΚΑΙ στις φλόγες ΚΑΙ στους μπάτσους.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε άμεσα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

συζήτηση πάνω σε αυτό το αρθρο
1070062
νο τιβί
από ίκον 3:51μμ, Σάββατο 22 Αυγούστου 2009
Επειδή δεν έχω τηλεόραση (ούτε την προτιμώ για να ενημερώνομαι) θα ήθελα να διευκρινήσετε λίγο, πού αναφέρθηκαν στα ρεπορτάζ οι αναρχικοί σύντροφοι/ισσες. Τους αναφέρουν ως εμπηρηστές;
Σε ειδησεογραφικά σάιτ δεν εντόπισα κάποια αναφορά. Αν παίζει τετοια ιστορία, είναι πολύ σημαντικό να διαδοθεί αντιπληροφόρηση.

1070094
Αιδώς ξεφτίλες...
από αποτροπιασμένος 4:31μμ, Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Κάνετε πολύ καλά και δημοσιοποιείτε την καταγγελία, γιατί θυμόμαστε τις γελοιότητες της Πάρνηθας, όπου αναρχικοί έκαναν πορεία ενάντια στους εμπρηστές (που όλοι ξέρουν ποιοί ήταν) και η αστυνομία διέδιδε ότι οι αναρχικοί είχαν βάλει τις φωτιές. Το λέω, για να τα θυμόμαστε και να προσέχουμε, αλλά και για να γνωρίζουν όσοι δεν παρακολουθούσαν τις εξελίξεις πριν 2 χρόνια.

Πάντως δεν έχουν αναφέρει κάτι τέτοιο τα ΜΜΕ. Με τις ενέργειές των μπάτσων, θα τους σιχαθούν όχι μόνο οι πυροσβέστες και οι εθελοντές, αλλά πλέον ούτε και οι δημοσιογράφοι δεν αναπαράγουν τέτοιες πληροφορίες.

Είναι μέγιστη ντροπή για τη χώρα αυτή, τέτοιες στιγμές η αστυνομία να παρακολουθεί εθελοντές συνεχίζοντας το κυνήγι μαγισσών.


1070126
Μια ενημέρωση
από BLACK FLAG 5:28μμ, Σάββατο 22 Αυγούστου 2009
Συντρόφισσες και σύντροφοι,

τα αδέρφια μας που βρίσκονται αυτές τις ώρες πάνω στις φωτιές της Αττικής απευθύνουν την παράκληση να μην ανεβαίνουν στα σημεία άνθρωποι που δεν έχουν εκπαίδευση και σχετικές γνώσεις γιατί εκθέτουν τον εαυτό τους σε τεράστιο κίνδυνο και λόγω της έντασης της πυρκαγιάς και λόγω της τεράστιας παρουσίας των μπάτσων σε κομβικά σημεία πρόσβασης στις φωτιές.

Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης και παραπλάνησης όσων εθελοντικά σπεύδουν στις περιοχές, με αποτέλεσμα όλες οι δυνάμεις του κόσμου να καταλήγουν σε εντελώς άσχετα με τις φωτιές σημεία και να αποσυντονίζονται. Όσο περνάει η ώρα οι εθελοντές με τις υδροφόρες μένουν από νερό και οι μπάτσοι κάνουν συστηματική προσπάθεια να τους αποθαρρύνουν, στέλνοντάς τους για ανεφοδιασμό σε κλειστούς χωματόδρομους και σε σημεία που δήθεν είναι υδροφόρες της ΕΥΔΑΠ.

Στο Μαραθώνα οι σταθερές υποδομές που έπρεπε να υπάρχουν για ανεφοδιασμό νερού βρέθηκαν από πυροσβέστες και συντρόφους κατεστραμμένες, με αντλίες να λείπουν από τη θέση τους, σωληνώσεις κομμένες κάθετα και άλλα σχετικά εργαλεία να είναι εκτώς λειτουργίας εμφανώς από ανθρώπινο χέρι και όχι από τα στοιχεία της φύσης.

Για ευνόητους λόγους που ο καθένας μπορεί να καταλάβει αυτή τη στιγμή δε θα συζητήσουμε το που και πόσοι είναι οι σύντροφοι, δίνεται όμως η μάχη που πρέπει να δωθεί για να σωθεί ό,τι μπορεί να σωθεί μαζικά και συγκροτημένα κόντρα στις προβλέψεις των μπάτσων και στις αργοπορημένες βραδυνές εκφοβιστικές εξορμήσεις τους.

Δυστυχώς πρέπει να γίνεται η επιλογή να κινούνται οι σύντροφοι σε μεγάλες ομάδες οπότε δε μπορούν να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα μέτωπα όπως θα μπορούσαν αν δεν είχαν στα πόδια τους ΟΠΚΕ, κρατική ασφάλεια, αντιτρομοκρατική και λοιπά καθάρματα τα οποία αράζουν στις ρίζες των βουνών και των λόφων κάνοντας χάζι και περιμένοντας τη μετακίνηση των εθελοντών για να τους πάρουν στο κατόπι ξανά.

Οι απλοί πυροσβέστες, οι εθελοντές, οι σύντροφοί μας και όσοι από τους κατοίκους μπορούν να βάλουν ένα χεράκι δίνουν πραγματική μάχη με τις φλόγες ώστε να σωθεί ό,τι μπορεί να σωθεί από το τελευταίο πράσινο της Αττικής. Ο εχθρός τους όμως δεν είναι μόνο οι εμπρηστές και οι φλόγες, αλλά και οι μπάτσοι.

Μέλημα δεν είναι τα κωλόσπιτα ούτε τα αυθαίρετα ούτε οι βίλες κανενός. Για όσες και όσους όμως δεν έχουν σχετικές γνώσεις, πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να κατασβεστεί και το αυθαίρετο που καίγεται μέσα στο δάσος, γιατί αν αφεθεί στην τύχη του θα τροφοδοτήσει περισσότερο τη φωτιά με υλικά και ενέργεια.

Η προσπάθεια των μπάτσων να εγκλωβίσουν συντρόφους μεμονωμένα έχει ενταθεί τις τελευταίες ώρες, όσο τα κανάλια κάνουν σόου και δείχνουν ζωντανά εικόνες καταστροφής στην Αττική. Από τη στιγμή που έφτασε ο Μαρκογιαννάκης στο Μαραθώνα, τα μεικτά κλιμάκια διαφόρων υπηρεσιών αλωνίζουν με μεγαλύτερο μένος σε όλη την περιοχή τρέχοντας για να κλείσουν δρόμους και να μπλοκάρουν εξόδους ή εισόδους σε συγκεκριμένα σημεία. Έχουν επιστρατέψει επίσης και μηχανές στις οποίες επιβαίνουν δύο-δύο με πολιτικά. Επίσης, υπάρχει αυξημένο πρόβλημα επικοινωνίας με τα κινητά τηλέφωνα, που έχει επιβεβαιωθεί από όλους είτε είναι σύντροφοι είτε είναι πυροσβέστες είτε είναι κάτοικοι. Όπου βρίσκονται ανεπτυγμένοι οι μπάτσοι, τα κινητά κάνουν τρέλες.

Τα συνεργεία των τηλεοπτικών σταθμών συνειδητά κατεβάζουν τις κάμερες ή γυρίζουν σε αθόρυβες λήψεις χωρίς μικρόφωνα όταν μπροστά στα μάτια τους πυροσβέστες και εθελοντές και άνθρωποι των δήμων ουρλιάζουν προς τους μπάτσους να ανοίξουν τους δρόμους που κλείνουν κάθετα με τα τζιπ.

Είναι ανάγκη να μένουν ανοιχτοί δρόμοι για ανεφοδιασμό και νερό αλλά οι μπάτσοι κόβουν χωρίς προειδοποίηση κάθετα το δρόμο σε μια προσπάθεια να εγκλωβίσουν συντρόφους και να τους ξεκόψουν από τον υπόλοιπο κόσμο.

Υπάρχουν δημοσιογράφοι που επιβαίνουν στα συμβατικά της ασφάλειας και αντί να καλύπτουν τα γεγονότα συνοδεύουν χαμογελώντας ειρωνικά προς τον κόσμο τους μπάτσους στις εξορμήσεις τους πίσω από τους συντρόφους.

Οι μπάτσοι έχουν σταθμεύσει σε κεντρικό δρόμο και σε απόσταση ασφαλείας τέσσερα πούλμαν με ΜΑΤ. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πυροσβέστες τους καλούν να βοηθήσουν στην κατάσβεση και αυτοί είναι αραχτοί στη σκιά των πούλμαν με πλήρη εξάρτυση.

Προς όλες και όλους που θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν έχουν ειδικές γνώσεις:

- Ενημερώστε και συμβάλλετε στην αντιπληροφόρηση κόντρα στους αλήτες που προσπαθούν για άλλη μια φορά να ενοχοποιήσουν το αναρχικό κίνημα για ένα έγκλημα που έκαναν οι ίδιοι.

- Μην μετακινείστε προς τις πυρκαγιές και μην χρησιμοποιείτε τα αυτοκίνητά σας σε δρόμους που χρησιμοποιούν αυτές τις ώρες οι υδροφόρες και τα πυροσβεστικά. Βοηθάτε περισσότερο από όσο φαντάζεστε με το να μη δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο.

- Αν ασχολείστε με τη φωτογραφία, κάντε φωτογραφίσεις από αύριο κιόλας γιατί οι σύντροφοι που βρίσκονται στις πυρκαγιές δε μπορούν να έχουν το μυαλό τους σε αυτό. Πρέπει να υπάρχουν φωτογραφίες και ντοκουμεντα άμεσα σχετικά με το τι κάηκε ώστε από την επόμενη μέρα να βρεθούμε μπροστά στα οικονομικά συμφέροντα και στα σχέδια της κυβέρνησης για την περιοχή.

Προς τους συντρόφους που έχουν γνώσεις και σκοπεύουν να κατευθυνθούν τώρα ή αργότερα προς τα μέτωπα:

- Κανένας μόνος του πουθενά για κανένα λόγο ούτε για πέντε λεπτά. Αν δεν έχετε παρέα, καλύτερα να μείνετε σπίτι σας παρά να δώσετε ευκαιρία στους μπάτσους αυτή την ώρα.


1070153
μαζικά δεν μπορεί να δοθεί καμιά μάχη
από @ 5:40μμ, Σάββατο 22 Αυγούστου 2009
όταν αποτρέπονται να συμμετάσχουν στο σβήσιμο της πυρκαγιάς όσοι πολίτες το θέλουν κι αν γίνεται ακόμη περισσότεροι γιατί δεν έχουν δήθεν γνώσεις πυρόσβεσης.

1070199
για να μην ξεχνιομαστε
από εκει 6:08μμ, Σάββατο 22 Αυγούστου 2009
που επιασε φωτια ειναι εντελως τυχαια και η νεα διαδρομη του αυτοκινητοδρομου του σουφλια....οπως κατι αναλογο ειχε ινει παλι "εντελως τυχαια" στον Καιαφα(ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ) και στα περιξ της Μεγαλοπολης (ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ)...για το δευτερο υπαρχουνε και φωτογραφημενα τεκμηρια τα οποια θα ανεβουνε....εκει π ειναι καμμενα στρωνουνε αυτοκινητοδρομο..
btw τον σιδηροδρομο που ειναι το ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΤΕΡΟ μεσο μεταφορας η νεοναζιστικη κυβερνηση τον αφησε με 2 δρομολογια και συνεχιζει να τον συρρικνωνει....
1070205
Από
από in.gr 6:27μμ, Σάββατο 22 Αυγούστου 2009
Η φωτιά έμοιαζε ότι θα τεθεί υπό έλεγχο αργά το βράδυ της Παρασκευής. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, υπάρχουν πολλές καταγγελίες κατοίκων ότι η πυρκαγιά συνδέεται με την κατασκευή του ΧΥΤΑ στην περιοχή.

Αλλωστε όπως δήλωσαν κάτοικοι, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από το σημείο κατασκευής του νέου ΧΥΤΑ.

Τις καταγγελίες θα εξετάσει το αντίστοιχο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, ενώ ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ι.Σακελλάκος διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της φωτιάς.


Στόχος των πυρκαγιών στρατιωτικές εγκαταστάσεις;


Φωτιά με πέντε εστίες

σε στρατόπεδο καυσίμων στη Λήμνο

Η πύρινη λαίλαπα ξεχύθηκε και πάλι στη χώρα, έστω και «καθυστερημένα», αφού τις αναμέναμε στις αρχές του καλοκαιριού και μας προέκυψαν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.
Σήμερα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, αποφασίστηκε η μεταφορά δύο οπλικών συστημάτων από το στρατόπεδο Βαρνάβα σε άλλο στρατόπεδο στο Καπανδρίτι προχώρησε το Γενικό Επιτελείο Στρατού για προληπτικούς λόγους, λόγω της πυρκαγιάς. Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ, το στρατόπεδο δεν απειλείται άμεσα, ούτε γίνεται εκκένωσή του. Παράλληλα, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα. Σημειώνεται ότι, στο στρατόπεδο Βαρνάβα υπάρχει μονάδα αντιαεροπορικών πυραύλων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, οι μονάδες πυρασφάλειας και τα πυροσβεστικά μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν τεθεί σε βαθμό υψηλής ετοιμότητας.
Αργότερα, σήμερα το μεσημέρι, στον Μούδρο της Λήμνου φωτιά περικύκλωσε στρατόπεδο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη. Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτιά μέσα στο στρατόπεδο αυτό είχε 5 διαφορετικές εστίες!
Στο συγκεκριμένο στρατόπεδο-αποθήκη υπάρχουν μεγάλες δεξαμενές καυσίμων, κυρίως καυσίμων πολεμικών αεροσκαφών!
Οι υπηρεσίες ασφαλείας όλων των στρατοπέδων της χώρας έχουν ανεβάσει το επίπεδο ασφαλείας στο μέγιστο, ενώ κάποιοι άρχισαν ήδη να συζητούν για την περίπτωση επέκτασης των πυρκαγιών και στην μεθόριο, τόσο στα νησιά όσο και στον Έβρο…
Πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση άραγε; Πως ξεκινούν αυτές οι φωτιές που βρίσκονται κοντά σε στρατόπεδα ή σε σοβαρά αντιαεροπορικά συστήματα; Ποιο είναι το ακριβές πλήγμα στην ασφάλεια της χώρας και ιδιαίτερα της πρωτεύουσας από την μετακίνηση αυτών των συστημάτων ασφαλείας
ΠΗΓΗ

Ο Κοροβέσης είπε χειρότερα πράγματα χθες



Καλά στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι οι χθεσινές δηλώσεις του Περικλή Κοροβέση είναι χειρότερες από τις πρώτες;
Είπε πως " η ηγεσία του ΣΥΝ έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα",
"Δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και κανείς δεν μπορεί να με διαγράψει",
"Οι...


γραφειοκράτες του ΣΥΝ και του ΚΚΕ δεν είναι σε θέση να στήνουν σήμερα "Γκούλαγκ" για τους αντιφρονούντες"!

Τι άλλο έπρεπε να πει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να θεωρηθεί σοβαρό; To αν τα έπαιρναν τα στελέχη της αριστεράς από την siemens το έχουμε ακούσει ξανά. Όλα όσα είπε όμως ο Κοροβέσης χθες δεν τα έχουμε διαβάσει ποτέ.



ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-4,2 εκ.$ ΕΔΩΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΜΠΙ...

4,2 εκ.$ ΕΔΩΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!


Η εταιρεία Livingston Group είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία Λόμπι στην Ουάσιγκτον, μια εταιρεία που προσλαμβάνουν και χρηματοδοτούν πολλές χώρες για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους στο Λευκό Οίκο αλλά περισσότερο στη ΓΕΡΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ.
Πελάτες της εταιρείας αυτής είναι οι κυβερνήσεις του Αζερμπαϊτζάν, της Αιγύπτου, της Λιβύης και της Δημοκρατίας του Κονγκό και μιας... Τράπεζας στις Ολλανδικές Αντίλλες! Μια χώρα όμως με τεράστιο πρόβλημα εικόνας στις ΗΠΑ, έδωσε τα περισσότερα χρήματα στην εταιρεία του Λίβιγκστον: Η ΤΟΥΡΚΙΑ!
Ο Ρόμπερτ Λίβιγκστον, πρώην Ρεμπουπλικάνος βουλευτής της Λουιζιάνα και πρόεδρος στο ίδρυμα Πιστώσεων, έχει χρηματοδοτήσει πολλούς προεκλογικούς αγώνες Γερουσιαστών...

και σήμερα αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα πολλών Κυβερνήσεων στις ΗΠΑ.
Η Τουρκία λοιπόν, όταν είδε οτι ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον, έβαλαν στο πρόγραμμά τους την αναγνώριση της ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ γενοκτονίας, προσέλαβε τον ...εκλεκτό κύριο Λίβιγκστον για να ...αλλάξει κάποια πράγματα.
Της στοίχισε 4,2 εκατομ. δολάρια η ιστορία αυτή, αλλά πέτυχε το στόχο της:
Την αδρανοποίηση της επιτροπής της γερουσίας για το θέμα της αναγνώρισης της γενοκτονίας και την αλλαγή πλεύσης του Λευκού Οίκου!
Εκατοντάδες τηλεφωνήματα σε γερουσιαστές, φαξ και email διαμαρτυρίας έστειλε η εταιρεία του Λίβιγκστον, μαζί με σημαντικά ραντεβού του ίδιου του Τούρκου Πρέσβη με αμερικανούς παράγοντες.
Μήπως κάποιοι στην Ελλάδα πρέπει να ...αντιγράψουν τουλάχιστον την πολιτική αυτή;
Γιατί απο ελληνικό Λόμπι στην Ουάσιγκτον...άλλο τίποτα!

Αναστάσιος Καζαντζίδης

Υ.Γ.
Θυμήθηκα τα λόγια του Κρίς Σπύρου για το ρόλο της εταιρείας ...λόμπι Μανάτος και Μανάτος που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης για να πείσει του ελληνοαμερικανούς οτι η Ελλάδα συμφωνεί με το ...FYROM και να αλλάξει έτσι η πολιτική του Μπίλ Κλίντον...για σύγκριση

http://www.propublica.org/feature/opening-the-window-on-foreign-lobbying

Αναυδος ο Τσίπρας ανακαλύπτει ότι Αριστερά δέν είναι να συνοδεύεις μαυρούλες σέ δεξιώσεις καί να δίνεις συνεντεύξεις δεμένος στά Νέα.



Τήν πλάκα του ακούγεται ότι έχει πάθει ο Τσίπρας με τις τελευταίες εξελίξεις. Ενώ μέχρι τώρα πίστευε ότι αριστερός είναι όποιος κάνει καταλήψεις στό Λύκειο καί μετά (εννοείται) δίνει συνέντευξη στήν παναγιωταρέα καί κατακεραυνώνει τό σύστημα ή το να συνοδεύεις μαυρούλες στην δεξίωση τού Προέδρου τώρα μαθαίνει ότι είναι στό ίδιο κόμμα με κάτι περίεργους πασέ τύπους πού επιπλέον δέν ντύνονται τρέντυ (άν είναι ποτέ δυνατόν, μα είναι ντύσιμο τώρα αυτό??).

Η εκπληξή του μεγάλωσε ακόμα πιό πολύ όταν έμαθε ότι αυτοί οι άνθρωποι δέν δίνουν συνέντευξη στήν παναγιωταρέα. Λέγεται ότι ο Τσίπρας νόμιζε ότι το να μιλάς εναντίον τής κακούργας τής κενωνίας στην Παναγιωταρέα είναι ότι πιό επαναστατικό.
Επί πλέον νόμιζε ότι τύποι σάν τον Κοροβέση είναι κατι σάν τούς ήρωες τής επαναστασης τού 21.
Υπάρχουν μόνο στα βιβλία...
Λέγεται ότι ο Τσίπρας έχει διαβάσει για όλους αυτούς στα βιβλία καί έχει τραγουδήσει πολλές φορές σέ μεζεδοπωλεία αντάρτικα...
Μέ ειλικρινή έκπληξη διαπίστωσε ότι μερικοί τέτοιοι τύποι ζούνε ακόμα...
Ο Αλαβάνος με τις δηλώσεις του διέσωσε ότι έχει απομείνει απο την τιμη τού Σύριζα...

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Ανατολική Αττική

Μάχη με τις φλόγες δίνουν από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου πυροσβέστες, εναέρια μέσα, εθελοντές και φορείς στη βορειοανατολική Αττική για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής.

Στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση της κατάστασης. O κ. Καραμανλής έδωσε εντολή στον υπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Δημόσιας Τάξης, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, να μεταβεί στις πληγείσες περιοχές.

«Κάθε πολιτικός αισθάνεται συντριβή για την εικόνα. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Αντιδράσεις από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, ενώ ΚΚΕ-ΣΥΝ έστειλαν κλιμάκια με βουλευτές στις περιοχές που έχουν πληγεί

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Ανατολική Αττική, μετά από απόφαση του γγ Πολιτικής Προστασίας Μαργαρίτη Μουζά, κατόπιν προφορικής συνεννόησης που είχε ο ίδιος με το νομάρχη Ανατολικής Αττικής Λεωνίδα Κουρή.

Η κατάσταση στα μέτωπα

Στις πληγείσες περιοχές επιχειρούν 35 πυροσβεστικά οχήματα με 160 πυροσβέστες και 30 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Επίσης από τις 6.15 το πρωί του Σαββάτου επιχειρούν πέντε ελικόπτερα και εννέα αεροσκάφη. Δεκάδες υδροφόρες από δήμους όλης της περιοχής έσπευσαν στα σημεία της φωτιάς.

Η φωτιά έμοιαζε ότι θα τεθεί υπό έλεγχο αργά το βράδυ της Παρασκευής. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, υπάρχουν πολλές καταγγελίες κατοίκων ότι η πυρκαγιά συνδέεται με την κατασκευή του ΧΥΤΑ στην περιοχή.

Αλλωστε όπως δήλωσαν κάτοικοι, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από το σημείο κατασκευής του νέου ΧΥΤΑ.

Τις καταγγελίες θα εξετάσει το αντίστοιχο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

Σε κάθε περίπτωση, οι ισχυροί άνεμοι και το γεγονός ότι δεν πετούσαν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα έφεραν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: η φωτιά πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γ.Καπάκης έκανε λόγο για μια δύσκολη πυρκαγιά, καθώς πρόκειται για μια μεικτή ζώνη από δάσος και κατοικίες.

Τα μέτωπα της πυρκαγιάς εκτείνονται από το Γραμματικό και τον Βαρνάβα μέχρι το Μαραθώνα, το Καλέτζι και την Αγία Τριάδα.

Οι φλόγες είναι ορατές και από τη Σταμάτα, όπου έχει δημιουργηθεί αντιπυρικό μέτωπο για να μην περάσει η φωτιά.

Στην κοινότητα του Βαρνάβα, στο Γραμματικό και στο Καλέτζι οι φλόγες άγγιξαν τα πρώτα σπίτια, ενώ κτηνοτρόφος εγκλωβίστηκε στην Αγία Τριάδα. Λίγες ώρες αργότερα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Οι κατασκηνώσεις που υπάρχουν στην περιοχή δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει (από το σύννεφο καπνού) ούτε ο Διεθνής Αερολιμένας «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι στρατιωτικά οχήματα μετέφεραν συστοιχίες πυραύλων από το στρατόπεδο που βρίσκεται κοντά στον Βαρνάβα. Οι πύραυλοι μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο στρατόπεδο στο Καπανδρίτι.

Πάντως, το υπουργείο Αμυνας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι η ΔΕΗ έθεσε εκτός λειτουργίας δύο γραμμές μεσαίας τάσης, γεγονός που έχει δημιουργήσει πρόβλημα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που επλήγησαν.

Επίσης, ένα μεγάλο μέρος της Αττικής έχει καλυφθεί από πυκνό σύννεφο καπνού (φωτ. Eurokinissi).

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί ότι το Σάββατο ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός για το σύνολο του νομού Αττικής, τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο και την Εύβοια.

Για την Κυριακή η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί ότι ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Αργολίδος, Κορινθίας, Εύβοιας, καθώς και στα μεγάλα νησιά του κεντρικού Αιγαίου (Χίος, Λέσβος, Σάμος, Ικαρία).

Newsroom ΔΟΛ

To πιο περιεργο σκάφος του κόσμου έφθασε στο Φισκάρδο στη Κεφαλονια



"Είδατε; Είναι μια .. θαλαμηγός η οποία ανήκει στον Ελληνοκύπριο μεγιστάνα Dakis Ioannou, ο οποίος είναι συλλέκτης έργων τέχνης. Για τη δημιουργία αυτού του σπάνιου έργου ,που βλέπει σαστισμένο όλο το Φισκάρδο...

δούλεψαν σκληρά αρκετοί απο τους κορυφαίους μοντέρνους ζωγράφους.

Τέλος πάντων. Το Guilty, έτσι λένε το σκάφος, θεωρείται ένα από τα πιο.. περιεργα σκάφη του κόσμου και τυγχάνει της ανάλογης προσοχής από πέρυσι που δημιουργήθηκε.Καλώς ήρθε στο νησί μας!"

http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=7668&Itemid=38

Αποφυλάκιση του Θοδωρή Ηλιόπουλου ζητά το ΠΑΜΜΕ (Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο)



Την αποφυλάκιση του απεργού πείνας Θοδωρή Ηλιόπουλου, δεδομένης της οξύτατης κατάστασης της υγείας του ζητά από τις αρμόδιες αρχές, το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο.

Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος, προφυλακίσθηκε πριν 8 μήνες, κατηγορούμενος για συμμετοχή του στα γεγονότα του περασμένου Δεκέμβρη και η υγεία του βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κρίσιμο για τη ζωή του σημείο, σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των γιατρών της φυλακής, λόγω της παρατεταμένης απεργίας πείνας που πραγματοποιεί τις τελευταίες 42 μέρες.
Η οργανωμένη κοινωνία προσθέτει στην σχετική του ανακοίνωση το ΠΑΜΜΕ δεν μπορεί και δεν πρέπει να εκδικείται. Ας χρησιμοποιηθούν οι εναλλακτικές επιλογές που έχει το δικαιοδοτικό σύστημα για την εξασφάλιση της παρουσίας του στο δικαστήριο, προφυλάσσοντας έτσι το μέγιστο ανθρώπινο αγαθό: Την ζωή του κατηγορούμενου.

Αυτή την ανακοίνωση έβγαλε το ΠΑΜΜΕ προς απογοήτευση όλων όσων πίστεψαν στην ύπαρξη του συγκεκριμένου πολιτικού σχήματος. Ούτε λίγο ούτε πολύ το ΠΑΜΜΕ ζητά να απελευθερωθεί ο Ηλιόπουλος για την συμμετοχή του σε επιθέσεις στα ΜΑΤ, στην πυρπόληση, τα πλιάτσικα και τις λεηλασίες ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ Ελλήνων μεροκαματιάρηδων επειδή ο προφυλακισμένος για εγκλήματα ξεκίνησε...απεργίας πείνας.

Δηλαδή κ. Παπαθεμελή μου.. να βγω κι εγώ έξω να κάψω, να σπάσω, να πυρπολύσω, να επιτεθώ στις Δυνάμεις Ασφαλείας κι αν με τσακώσουν να ξεκινήσω μια απεργία πείνας και να έχω βεβαιότητα ότι εσείς θα με στηρίξετε; Να κοιμάμαι ήσυχα ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί να με ξαλασπώσει ακόμα και αν μείνω ατιμώρητος;

Για ποια "ανθρώπινη" ευαισθησία μιλάτε αγαπητοί κύριοι του ΠΑΜΜΕ; Μήπως δεν έχουμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην χώρα μας ή ζητάτε την κατάργησή της;

Που είναι η ευαισθησία σας σε όλη αυτή τη φρικαλεότητα των πυρπολήσεων ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ έμμεσα με φόρους ή άμεσα με οικογένειες να βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής;

Ενημερώθηκε κανείς από εσάς αν έγιναν ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ - και αν καμιά από αυτές ΠΕΤΥΧΕ - λόγω των επεισοδίων του Δεκεμβρίου ή βγάζετε ανακοινώσεις μόνο σε ότι "πουλάει" και τα υπόλοιπα δεν σας αφορούν;

Που είναι η "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ" σας για όλους αυτούς που ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν τους αποδόθηκε;


Που είναι η ευαισθησία σας σε όλους αυτούς τους ΑΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ που είδαν να γίνεται το βιος τους μπουρλότο και που δεν κάνουν "απεργίας πείνας" για να τραβήξουν την προσοχή σας αλλά σηκώνουν καθημερινά Σταυρό για να βγάλουν τα σπασμένα, τα καμένα, τα λεηλατημένα αυτού που τώρα ΕΣΕΙΣ θέλετε να ΑΘΩΩΣΕΤΕ ΔΙΧΩΣ ΔΙΚΗ;

Ποια είναι η "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ" σας για χιλιάδες ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ πολύ περισσότερους μήνες από τον Ηλιόπουλο που βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα για μία ακάλυπτη επιταγή ή για ευτελή χρέη προς το δημόσιο; Πάει περίπατο η "ευαισθησία" σας γι αυτούς ακολουθώντας τις προσταγές του ΣΥΡΙΖΑ του indymedia και της Κούρτοβικ;

Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ;

Μήπως σας "διαφεύγει" το γεγονός ότι η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ; Το έχετε και το έχουμε δει κατά κόρον να συμβαίνει. Εσείς γιατί υποκρίνεστε ότι δεν το έχετε κατά νου;

Δεν μας τα λέτε καλά κύριοι... Αν αποφασίσατε να συνταχθείτε με το indymedia και με τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης που ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ από αυτό - το οποίο και αποκαλούν όχι άνδρο τρομοκρατών αλλά "Μέσο εναλλακτικής Πληροφόρησης" (κλικ εδώ) - , και ένα σωρό άλλους Νεοταξίτες (κλικ εδώ)- που μυξοκλαίγονται όταν πιαστεί κανείς από το σινάφι τους που έχει βαλθεί να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ την Ελλάδα - για να φανείτε trendy και "προοδευτικοί" (κλικ εδώ)- πολύ φοβάμαι ότι θα σας ρουφήξει το χωνευτήρι που δεν είναι άλλο από την ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ...απο
grforfree@gmail.com

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/08/blog-post_8250.html

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ: ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ κας KAMELEH


Γράφω για τη τρισάθλια υποκρισία των πάντων, για δεύτερη φορά.
Δεν θέλουμε να ξεχάσουμε, τη κυβερνητική και αντικυβερνητική καραμέλα, για τη δήθεν προστασία ατομικών δικαιωμάτων, των θρησκευτικών μειονοτήτων της Ελλάδας, που "επέβαλαν" τη μη αναγραφή του θρησκεύματος στις νέες αστυνομικές ταυτότητες.
Πριν από 6-7 μήνες είχε έλθει στα χέρια μου το πρώτο ντοκουμέντο, που έβγαζε ψεύτες όλους τους πολιτικούς (υπουργούς και βουλευτές όλων των κομμάτων).
Ειδικά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, είχα ζητήσει να πάρουν θέση για τη παραβίαση των ....ατομικών δικαιωμάτων.
Άλλες σκέψεις έχουν στα άδεια κεφάλια τους. Τους ενδιαφέρει το χτύπημα της πίστης του Ορθόδοξου Χριστιανού. Τίποτε άλλο.
Γιατί είναι μασόνοι ή γιαχωβάδες ή σαϊεντολογιστές ή πρωτεστάντες άθεοι, αυτοί οι ίδιοι.
Με το σημερινό ντοκουμέντο, βλέπουμε ότι η Αφγανή πρόσφυγας κα Kameleh, έχει φαρδιά-πλατιά στην ειδική Ελληνική Αστυνομική ταυτότητά της, γραμμένο το
ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ : >>>> ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ !!!!!!... από 4-9-2008 παρακαλώ!!!
ΝΑΙ..... λες και άμα έβλεπε κανείς στη ταυτότητα, ότι είναι από το Αφγανιστάν, αμέσως θα υπέθετε, ότι είναι Χριστιανή Ορθόδοξη, και μάλιστα του Πάτριου (παλαιού) ημερολογίου .....και πιθανόν οπαδός των οχυρωμένων Εσφιγμενιτών!!!!!!
Λοιπόν Τσίπρα, σου δίνω ευκαιρία, για να βγεις από τη δύσκολη θέση που σε έχουν βάλει με το ζόρι, για να τραβάς ζόρι και να γκρεμίσεις μόνος σου τον Καραμανλή. Παράτα τα πεντόβολα στην άκρη (αν δεν καταλαβαίνεις κάνε διάλειμα) και διάλαξε μεταξύ δύο τινών:
ή αναλαμβάνεις να υποστηρίξεις το δικαίωμα του Ορθόδοξου Χριστιανού να γράφει στη ταυτότητά του με τιμή του και καμάρι του το θρήσκευμά του,
ή αναλαμβάνεις να υπερασπιστείς μέχρι θανάτου σου, το απόκρυφο ατομικό δικαίωμα της κάθε κας Kameleh, να μη δείχνει ότι είναι Μουσουλμάνα, γιατί η ρετσινιά του Αφγανιστάν της φτάνει και της περισσεύει.
Εμπρός πρώην μικρέ ήρωα όλων των 15χρονων της τρίτης γυμνασίου, γιατί θα σε προλάβει ο George και ίσως κι η Αλέκα με τη τσάντα των ειδικών αναγκών.
AVRAGIOZ



Shaggy Vs Beatles-Let It Be Me Mashup

"Κάνουν χαβαλέ Ευρωπαίοι Επίτροποι ...γιατί τους λέμε οτι οι 55αρες δημόσιες υπάλληλες έχουν ανήλικα παιδιά"



"Μας πήραν είδηση και στην Ευρώπη...για το πόσο αστείο κράτος είμαστε...
Εργατοπατέρες και πολιτικοί μετά την καταδίκη μας για την πρόωρη συνταξιοδότηση των γυναικών στο δημόσιο ,τι δικαιολογία βρήκαν να πλασάρουν για να πάρουμε παράταση! ...Οτι θα αναστατώσουμε τον οικογενειακό προγραμματισμό ,αφού πολλές έχουν ανήλικα παιδιά και έχουν προγραμματίσει να τα φροντίζουν κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων που ισχύουν...


Ξέρετε τι γέλιο έπεσε...στο συμβούλιο των επιτρόπων! Χαμός .Και ένας την είπε την ατάκα...Εντάξει για να φροντίζουν τα εγγόνια τους ναι! Ε όχι και ανήλικα παιδιά στα 50 και 55!
Έλεος ως πότε το πολιτικό σύστημα των κομμάτων και των εργατοπατέρων θα κοροϊδεύει τον Έλληνα αυτόν που δεν τον βόλεψαν με κομματικά ρουσφέτια σε δημόσια θέση και αγωνιά για το μεροκάματο της επόμενης μέρας ...και το γάλα των παιδιών του...
Τη καλύτερο έχει η γυναίκα δημόσιος υπάλληλος που βρέξει χιονίσει παίρνει τον μισθό γιατί την βόλεψε κάποιος πολιτικάντης ...από την εργάτρια της κλωστοϋφαντουργίας Λαναρά που την έχουν πουλήσει όλοι, κόμματα και εργατοπατέρες και την βγάζουν στα 65 στην σύνταξη και αν έχει ένσημα θα την πάρει... Διαφορετικά αυτά που πλήρωνε ...βγάζοντας σκληρό μεροκάματο θα πάνε υπέρ των κορασίδων και ανύπαντρων θυγατέρων δημοσίων υπαλλήλων!"


http://papatzides.blogspot.com/2009/08/55.html

Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά σε Γραμματικό και Βαρνάβα

ΤΩΡΑ

Απειλεί των οικισμό της Αγίας Παρασκευής η φωτιά στο Γραμματικό η οποία έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.
Πυκνοί καπνοί καλύπτουν μεγάλες περιοχές της Αττικής εξαιτίας της ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς σε Γραμματικό και Βαρνάβα.

Νωρίς το πρωί προστέθηκε νέο μέτωπο φωτιάς, μέσα στο ρέμα που χωρίζει το Βαρνάβα από το Γραμματικό.

Οι φλόγες που ξέσπασαν το βράδυ της Παρασκευής καίνε πυκνό πευκοδάσος σε μέτωπο περίπου 5 χιλιομέτρων.ΑΠΟ τροκτικο

ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ

ΚΑΘΕ ΚΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ 5-6ΓΡΑΜ. ΖΑΧΑΡΗΣ

Σαν Σήμερα: 22/08/2009

1642: Ο βασιλιάς της Αγγλίας Κάρολος Α΄ αποκαλεί προδότες τα μέλη του αγγλικού κοινοβουλίου. Ξεκινά ο αγγλικός εμφύλιος πόλεμος.
1775: Ο βασιλιάς της Μ. Βρετανίας Γεώργιος Γ΄ κηρύσσει τον πόλεμο στις αμερικανικές αποικίες τις χώρας του που είχαν επαναστατήσει.
1822: Γεννιέται στη Σμύρνη ο εκπαιδευτικός και πολιτικός Δημήτρης Γληνός.
1862: Γεννιέται ο γάλλος συνθέτης Κλοντ Ντεμπισί.
1864: Δώδεκα κράτη υπογράφουν τη Συνθήκη της Γενεύης, με την οποία ιδρύεται ο Ερυθρός Σταυρός.
1917: Γεννιέται ο αμερικανός μπλουζίστας Τζον Λι Χούκερ.
1921: Γεννιέται η ρεμπέτισσα Σωτηρία Μπέλλου.
1941: Τα στρατεύματα της ναζιστικής Γερμανίας φτάνουν προ των πυλών του Λένινγκραντ. Θα πολιορκήσουν την πόλη έως τον Ιανουάριο του 1944.
1989: Επιστήμονες ανακαλύπτουν τον πρώτο δακτύλιο του πλανήτη Ποσειδώνα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

"Μ'αρέσει να κάθομαι στο Σούνιο και να αγναντεύω τον Ατλαντικό" ΑΝΤΖΕΛΑ

funny animated gif